Bouwjaar: ca. 1900. Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

Vergelijkbare documenten
Wilhelminalaan 32, T VELD

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Laanderweg 23, Heerhugowaard

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Christine Baderland 2, Heerhugowaard

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

Zandwikke 6 f, Winkel

Weereweg 96, Lutjewinkel

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

Hopmansweg 13, Oudk arspel

Ganzehof 19, Midwoud

Emmahoeve 9, Slootdorp

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

Tochtsloot 1, Waarland

Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

Grosthuizen 1, Avenhorn

Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

Geesterland 19, Ursem

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

Grosthuizen 29, Avenhorn

Bouwk avel Floralaan 8, t Veld

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

Populierenstr aat 1, WINKEL

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

Bouwjaar: Geschiedenis is hier geschreven, al vier generaties in één familie! Bij. Woonoppervlakte: ca. 300 m²

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

Belt 48, Hippolytushoef

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

Zuid Spierdijkerweg 77, Spierdijk

De Buurt 33 a, Venhuizen

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

Alingterp 3, Warmenhuizen

Verlaat 26, Oude Niedorp

Zandwilg 24e, Winkel

Kreil 13, Wieringerwaard

Juttepeer 43, Winkel

Smeerlaan 12, Schoorl

Tulpappel 37, Winkel

Rijdersstraat 12 a, t Veld

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Heereweg 133, Schoorl

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

Kreek 6, Benningbroek

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

Molendijksweg 6, Obdam

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Witte Paal 302, Schagen

Hogebierenweg 9, Haringhuizen

Dijk 25, Broek op Langedijk

Jaagweg 14, Avenhorn

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

Plantsoen 14, Schagen

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

Aanvaarding: in overleg

Landbouwstr aat 13, Schagen

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Poolland 6, Barsingerhorn

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

Onderdijk 239, Wervershoof

Juttepeer 10, Winkel

bbestederweg 26 B huisje 75, Callantsoog

Baarsdorpermeer 1, ZUIDERMEER

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

Plantsoen 22, Schagen

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

Noordervaart 111, Stompetoren

Rijdersstr aat 65, T Veld

Sportlaan 3, Tuitjenhorn

Havenstr aat 119, ZIJDEWIND

Dokter de Vriesstr aat 7, Benningbroek

Lutjewallerweg 10, SCHAGEN

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m²

Dorpsstr aat 95, Winkel

Architect Mutterskade 30 Den Haag

C. Liefhebberstr aat 7, Kolhorn

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch

DE MOLENWIEK 6 VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 418 m³. Woonoppervlakte: ca 120 m². Perceelgrootte: 236 m²

Transcriptie:

Moerbeek 12, T Veld

Bouwjaar: ca. 1900 Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze Woonoppervlakte: ca. 225 m² woonboerderij met zelfvoorzienend gastenverblijf en schuren. Tot Inhoud: ca. 1200 m³ Perceeloppervlakte: 3500 m² eind jaren 80 was het in gebruik bij een veehouder. Hierna is het geheel verbouwd tot woonboerderij. De oude bouwmaterialen zijn deels hergebruikt, zoals de bedstee-deuren, schouw en balken. De begane Aanvaarding: in overleg grond neemt het grootste woongedeelte in beslag, hier vindt u de dars, woonkamer met vierkant, half open keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Op de eerste verdieping is de 5e slaapkamer. De achtertuin is gelegen op het zuiden. Ook heeft u weide voor het grazen van uw (klein)vee. Een mooi perceel én een unieke landelijke stek, maar ook op geringe afstand van Schagen met al haar faciliteiten!

Indeling Begane grond: zijentree, hal met vaste kast. Toegang tot woonkamer gelegen aan de voorzijde, met schouw en inbouwkasten. Vierkant is thans in gebruik als studeerruimte met inbouwkasten. Hal met voordeur (niet in gebruik). Half open keuken. Het keukenblok heeft een L-opstelling en is vv. een combi-oven, 5-pits keramische kookplaat, afzuigschouw, vaatwasmachine, koelkast en 1½ spoelbak. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een lange gang (vroegere koegang) met inbouwkast. Vanaf de gang bereikt u in totaal 4 slaapkamers (waarvan 2 vv. inbouwkast) en 2 badkamers. De ouderslaapkamer is tevens vanuit het vierkant te bereiken. Badkamer 1 is vv. een douche, hangend toilet, design radiator en een wastafelmeubel. Badkamer 2 is vv. een douche, ligbad, hangend toilet en een wastafelmeubel. Aan het einde van de gang vindt u de wasruimte met was- en droogaansluiting en vaste trap naar de verdieping. De dars is vanaf de hal, wasruimte en vanaf buiten toegankelijk. Deze is vv. meterkast, darsdeuren, loopdeur en toegang tot de zolder-/verdieping. Zolder met CV-opstelling, bj. 2012. Eerste verdieping: overloop, (ruime) slaapkamer 5 met twee dakramen en een inbouwkast. Overige zolderruimte is vanaf de dars te betreden en kan eventueel bij het woongedeelte worden betrokken.

Bijgebouw 1 (totaal ca. 125 m²): Tuin/ erf: De grote schuur is opgesplitst, het achterste gedeelte is in gebruik als De tuin is rondom gelegen. De achtertuin is gelegen op het zuiden. schuur. In het voorste gedeelte is in 2009 een gastenverblijf gerealiseerd met woonkamer, keuken, badkamer (douche, ligbad en toilet) Het perceel is onderhoudsvriendelijk ingericht met een gazon, betonnen erfverharding en een veranda. Daarnaast is het perceel deels en 2 slaapkamers. ingericht als grasland voor het (klein)vee. Bijgebouw 2 (ca. 60 m²): stenen schuur met aan de voorzijde de veranda. Overkapping/ carport (ca. 35 m²): houten overkapping.

Werkzaamheden: Bijzonderheden: - 1997: gehele dak vervangen. - Buitenmaat: 14 x 16 m. - 2002: nieuw betonnen pad gestort. - 2008: veranda aangebouwd aan de schuur. - Bij de verbouwing zijn deels de oorspronkelijke materialen hergebruikt, zoals de (bedstee)deuren, luiken, balken en schouw. - 2009: gastenverblijf in schuur gecreëerd. - Leefruimte is vv. plavuizen met vloerverwarming. - Het perceel is eventueel uit te breiden met ca. 1000 tot 2000 m² - 2010: rondom nieuw hekwerk (Heras) geplaatst en plavuizen gelegd in de dars. land. - 2011: rondom gevels gestuct en nieuwe kozijnen met dubbel glas geplaatst. - Landelijke ligging aan de lintbebouwing van buurtschap Moerbeek. - Op kleine afstand van Schagen met al haar winkelvoorzieningen. - Bestemming: wonen.

Kadaster en lijst van zaken blijft achter gaat mee ter overname Tuinaanleg/bestrating/beplanting Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: KS Buitenverlichting Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Voordeur)bel Rookmelders Raamdecoratie 12 Vloerdecoratie CV met toebehoren Thermostaat 621 Isolatievoorzieningen Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur Wastafels met accessoires Toiletaccessoires 12345 25 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 27 september 2012 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers 0 m 5 m 25 m Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel NIEDORP F 621 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. Badkameraccessoires Kadaster: gemeente Niedorp, sectie F, nummer 621, groot: 3500 m². Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers.

Over Klaver Makelaardij Aan- en verkoop van buitenwoningen en agrarische bedrijven zijn ware specialismen. Zeker wanneer er sprake is van agrarische bestemming, zijn gerichte kennis en ervaring vereist. Klaver Makelaardij staat van oudsher middenin de agrarische wereld. Die roots en de West-Friese mentaliteit van de Klavers verklaren de toonaangevende positie in landelijke en agrarische makelaardij. Het totaalpakket van aan elkaar verwante disciplines creëert dan ook ongeëvenaarde mogelijkheden. Zowel voor agrarische ondernemers als voor iederen met landelijke woonwensen! vlnr: Marga Leegwater-Manshanden, Frank Minnema, Anne Bakker, Geert Klaver, Kirsten Snoek, Dick Waiboer, Dorien Bos- Klaver, Rino Kliffen, Anne Reijne en Thieu Bink. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 1733 A Nieuwe Niedorp Tel. 0226-414008 Fax 0226-414009 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl