Aanvraagformulier voor een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder



Vergelijkbare documenten
adoptie ingediend zijn.

Aanvraag van een tegemoetkoming voor projecten in het kader van duurzame ontwikkeling van visserijgebieden (EVF As4)

Vragen? Kijk op of bel de Kamer van Koophandel als u nog vragen heeft. Bijvoorbeeld over het invullen van dit formulier.

Melding van handelingen in of aan gebouwen met toepassing van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

per jaar, die gedurende minstens vijf jaar worden uitgekeerd en uiterlijk eindigen bij:

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.2 Vertalen van literatuur

PASPOORT? OPGELET: Bij ontbrekende bewijsstukken is uw dossier onvolledig en kunnen wij uw aanvraag niet behandelen!

functionaris voor een stichting, vereniging of vereniging van eigenaars zonder onderneming

Parkeerkaart voor personen met een handicap

Vragen? Kijk op of bel de Kamer van Koophandel als u nog vragen heeft. Bijvoorbeeld over het invullen van dit formulier.

AANVRAAGFORMULIER VOOR INSTANDHOUDINGSSUBSIDIE GEMEENTELIJKE MONUMENTEN

Vrijwillige voortzetting na ontslag

* * Verzoek Teruggaaf energiebelasting en opslag duurzame energie. Belastingdienst. Voor instellingen. Waarom dit formulier?

Aanvraag voor een machtiging tot voorlopig verblijf - nareizigers asiel

Toestemming voor reizen met een minderjarige naar het buitenland

Toelichting bij de aanvraag van een school- of studietoelage voor

AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING

Melding Gebruik rijkswaterstaatwerken Inbrengen of onttrekken van water aan rijkswater

Wijziging zorgovereenkomst met een zorginstelling

Aanvraag subsidie Wijk aan Zet oproep februari 2015

Verzoek Betalingsregeling en uitstel van betaling van belasting en/of premie

Aanvraag Toetsing aan het EU-recht (bewijs van rechtmatig verblijf)

Aanvraag van een tegemoetkoming voor mantel- en thuiszorg

Spelregels second opinion

Aanvraag Vervanging, vernieuwing of eerste aanvraag vreemdelingendocument

Verzoek tot aantekening in het gezagsregister van een gezagsvoorziening na overlijden over een minderjarig kind

Aangifte van vrijwilligerswerk voor een niet-commerciële organisatie

Voorbehouden voor de sportdienst. CODE TOELAGE: Werkjaar: 2014 Datum dossier bij sportdienst. Naam: Straat: Postnr & Gemeente: Telefoon:

Donoren zijn van levensbelang Inclusief donorformulier

Afhandeling premie. Bezorg alles tijdig aan Eandis:

Transcriptie:

Aanvraagformulier voor een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Waarvoor dient dit formulier? Met dit formulier vraagt u een vergunning aan voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder, reservevoertuigen Hoe stuurt u dit formulier op? Stuur dit formulier aangetekend aan het college van burgemeester en schepenen, dienst Mobiliteit, Grote Markt 3, 9300 AALST. Gegevens van de aanvrager 1. Vul de onderstaande gegevens in. Gegevens exploitant: voornaam en naam:.. zaakvoerder van de firma: woonplaats of maatschappelijke zetel:.. ondernemingsnummer:.. adres exploitatiezetel: straat en nummer:.. postnummer en gemeente:.. telefoonnummer: faxnummer: e-mailadres: adres garages: straat en nummer:.. postnummer en gemeente:.. 2. Kruis aan waarvoor u een vergunning aanvraagt. (U mag meer dan één vakje aankruisen.) voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder. Geef aan hoeveel verhuurvoertuigen: om taxivoertuigen met identificatienummers (..,..,.) te mogen inzetten als verhuurvoertuigen met bestuurder. Geef aan hoeveel voertuigen: om het aantal verhuurvoertuigen met bestuurder te verhogen. Geef aan hoeveel extra verhuurvoertuigen: om het aantal verhuurvoertuigen te verminderen. Geef aan hoeveel verhuurvoertuigen minder: om een tariefwijziging door te voeren andere reden, namelijk:

Gegevens van de voertuigen 3. Hoeveel voertuigen wilt u inzetten als verhuurvoertuig met bestuurder? voertuigen. Vul hieronder de gegevens in van elk voertuig dat u wilt inzetten. Als u meer dan vier voertuigen wilt inzetten, voegt u de gegevens van de andere voertuigen toe op een apart blad. Gegevens van voertuig 1 4. Vul hieronder de gegevens van voertuig 1 in. jaar eerste ingebruikneming 5. Welk tarief wilt u voor voertuig 1 hanteren? Gegevens van voertuig 2 6. Vul hieronder de gegevens van voertuig 2 in. jaar eerste ingebruikneming 7. Welk tarief wilt u voor voertuig 2 hanteren?

Gegevens van voertuig 3 8. Vul hieronder de gegevens van voertuig 3 in. jaar eerste ingebruikneming 9. Welk tarief wilt u voor voertuig 3 hanteren? Gegevens van voertuig 4 10. Vul hieronder de gegevens van voertuig 4 in. jaar eerste ingebruikneming 11. Welk tarief wilt u voor voertuig 4 hanteren?

Bij te voegen bewijsstukken 12. Voeg de volgende bewijsstukken bij dit formulier. (Kruis aan welke bewijsstukken u meestuurt.) een kopie van uw identiteitskaart de statuten van de firma die bij de handelsrechtbank is geregistreerd of een afschrift van het Belgisch Staatsblad een bewijs van goed zedelijk gedrag van de exploitant dat hoogstens drie maanden oud is een kopie van het inschrijvingsbewijs van het ondernemingsloket een attest van een kas voor zelfstandigen waaruit blijkt dat de aanvrager zijn bijdragen correct heeft betaald een attest van de RSZ waaruit blijkt dat de exploitant zijn bijdragen correct heeft betaald een fiscaal attest waaruit blijkt dat de exploitant zijn belastingplichten is nagekomen de bewijsstukken die aantonen dat de exploitant over de voertuigen mag beschikken (aankoop-, leasing- of bestelbonnen). 13. De gemeenteraad legt de volgende extra voorwaarden op: een kopie van het schouwingsbewijs van het voertuig het beschikkend gedeelte van de verzekeringspolis en het verzekeringsbewijs Ondertekening Ik bevestig dat de gegevens in dit formulier correct zijn. plaats: datum: handtekening: voornaam en naam: