Laanderweg 23, Heerhugowaard



Vergelijkbare documenten
Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

Bouwjaar: ca Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

Bouwk avel Floralaan 8, t Veld

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Wilhelminalaan 32, T VELD

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Grosthuizen 1, Avenhorn

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

Emmahoeve 9, Slootdorp

Zandwilg 24e, Winkel

Weereweg 96, Lutjewinkel

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

Bouwjaar: Geschiedenis is hier geschreven, al vier generaties in één familie! Bij. Woonoppervlakte: ca. 300 m²

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

Christine Baderland 2, Heerhugowaard

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

Zandwikke 6 f, Winkel

Populierenstr aat 1, WINKEL

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

Hopmansweg 13, Oudk arspel

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

Geesterland 19, Ursem

Ganzehof 19, Midwoud

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

Belt 48, Hippolytushoef

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

Tochtsloot 1, Waarland

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

Heereweg 133, Schoorl

Rijdersstraat 12 a, t Veld

Kreil 13, Wieringerwaard

Tulpappel 37, Winkel

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

Witte Paal 302, Schagen

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

Juttepeer 43, Winkel

Alingterp 3, Warmenhuizen

Grosthuizen 29, Avenhorn

Verlaat 26, Oude Niedorp

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Hogebierenweg 9, Haringhuizen

Dijk 25, Broek op Langedijk

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

De Buurt 33 a, Venhuizen

Landbouwstr aat 13, Schagen

Kreek 6, Benningbroek

Plantsoen 14, Schagen

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Baarsdorpermeer 1, ZUIDERMEER

Zuid Spierdijkerweg 77, Spierdijk

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

Oudelandsdijkje 11 a, Hensbroek

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Molendijksweg 6, Obdam

Plantsoen 22, Schagen

Juttepeer 10, Winkel

Jaagweg 14, Avenhorn

Smeerlaan 12, Schoorl

Aanvaarding: in overleg

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

Poolland 6, Barsingerhorn

Noordervaart 111, Stompetoren

Dokter de Vriesstr aat 7, Benningbroek

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

Onderdijk 239, Wervershoof

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Lutjewallerweg 10, SCHAGEN

PAUL KRUGERSTRAAT 21 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 384 m³. Woonoppervlakte: ca. 120 m². Perceelgrootte: ca.

Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

Westeinde 284, Berkhout

Else van den Banlaan 24, Heerhugowaard

Havenstr aat 119, ZIJDEWIND

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca.

C. Liefhebberstr aat 7, Kolhorn

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt

Transcriptie:

Laanderweg 23, Heerhugowaard

Bouwjaar: ca. 1900 We spreken hier zeker niet van 13 uit een dozijn... dit betreft een Woonoppervlakte: ca. 60 m² speciaal object, welke qua prijsklasse zeker interessant is voor de Inhoud: ca. 165 m³ starter! Het betreft de linkerhelft van een 2-onder-1 kap woning met Schuur met overkapping: 13 x 5 = ca. 65 m² ernaast een schuur met overkapping. Het is privacyvol en landelijk Perceeloppervlakte: 165 m² gelegen, aan het einde van een doodlopend weggetje. In het huisje is alles aanwezig: badkamer, keuken, woonkamer en op de verdieping Aanvaarding: in overleg één ruime slaapkamer. Via achterom of de woonkamer bereikt u de beschutte tuin. De schuur met overkapping heeft een oppervlakte van ca. 65 m². U heeft een snelle verbinding via de N242 richting Alkmaar. Mocht dit totaalpakketje u aanspreken, schroom dan niet om contact op te nemen voor een bezoek!

Indeling Begane grond: entree, hal met streektrap naar de eerste verdieping. Vanuit hal toegang tot de badkamer met toilet, wastafelmeubel en douchecabine. Tevens bereikt u vanuit de hal de dichte keuken met rvs-werkblad in rechte opstelling en losse apparatuur (ter overname). Daarnaast is er een schouw, het rookkanaal is door de huidige eigenaar niet meer gebruikt. Doorzonwoonkamer met raampartij aan de voor- en achterzijde. Aan de tuinzijde is tevens een loopdeur naar de tuin. Eerste verdieping: één ruime open slaapkamer met vaste kast. Via buiten bereikt u een opbergkast met de CV-opstelling. Schuur met overkapping: het voorste gedeelte van de houten schuur is ingedeeld met 2 ruimtes en een garage met garagedeur. In de geïsoleerde ruimte bevindt zich de was- en droogaansluiting met keukenblokje. De achterste helft betreft de overkapping.

Tuin: achter de woning is een kleine tuin met ligging op het westen. Bijzonderheden: Aan de voorzijde van het huis is een veranda gemaakt. - Relatief kleine woning maar met grote schuur. - Het behoort tot de mogelijkheden om nog een extra schuur nabij Bestemming: het perceel is gelegen in het plangebied Buitengebied de woning aan te kopen. 1998 dat de grond bestemt voor woondoeleinden. - Rookkanaal aanwezig, thans niet meer in gebruik. - Vanuit het slaapkamerraam heeft u uitzicht over de landerijen. - Gelegen aan het einde van een doodlopend weggetje. - De toegangsweg is in eigendom van de NS.

Kadaster en lijst van zaken blijft achter gaat mee ter overname Tuinaanleg Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: ar Buitenverlichting 25 574 2494 Tijd-of schemerschakelaar/bewegingsmelder 575 Voet droogmolen 19a Brievenbus 576 3048 Rookmelders 579 23 21 Vloerdecoratie CV met toebehoren 577 644 3089 Thermostaat Mechanische ventilatie 3088 Schilderijophangsysteem Keukenblok Vaste verlichting Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Deze kaart is noordgericht 12345 Perceelnummer 25 Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 1 november 2012 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers 0 m 5 m 25 m Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel HEERHUGOWAARD S 577 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. Badkameraccessoires Houten kasten schuur Wasmachine (kapot) Kadaster: gemeente Heerhugowaard, sectie S, nummer 577, groot: 165 m². Droger (gebruikt voor hondenkleden) in overleg Kast onder trap Deze kaart is noordgericht. Aan Meubels veranda dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten Bruine kast keuken zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers. Steiger/stelling Gele terrasstoelen Kachel schuur Metalen kast schuur Kleine vaatwasmachine schuur Singer naaimachine schuur Tafel garage Tuintafel rond Koelkast en vriezer Kookplaat met elektrische oven

Over Klaver Makelaardij Aan- en verkoop van buitenwoningen en agrarische bedrijven zijn ware specialismen. Zeker wanneer er sprake is van agrarische bestemming, zijn gerichte kennis en ervaring vereist. Klaver Makelaardij staat van oudsher middenin de agrarische wereld. Die roots en de West-Friese mentaliteit van de Klavers verklaren de toonaangevende positie in landelijke en agrarische makelaardij. Het totaalpakket van aan elkaar verwante disciplines creëert dan ook ongeëvenaarde mogelijkheden. Zowel voor agrarische ondernemers als voor iederen met landelijke woonwensen! vlnr: Dick Waiboer, Anja Kater, Matthieu Bink, Anne Reijne, Geert Klaver, Marga Leegwater-Manshanden, Kirsten Snoek, Dorien Bos-Klaver, Anne Bakker, Linda Dekker en Halewijn Vermeulen. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 1733 A Nieuwe Niedorp Tel. 0226-414008 Fax 0226-414009 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl