Vraagprijs 749.000,-- k.k.



Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Villa Klein Duimpje Diepesteeg 42 De Steeg

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs ,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen!

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs ,-- k.k.

OOSTERSTREEK 56 OOSTERSTEEK. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede /

VLEDDERS 5 ECHTEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

TE HUUR Berktepaalweg PW Haaksbergen /

TE KOOP Julianastraat 67, 7586 AV Overdinkel /

TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede /

Nieuwland 4 Wapse ,- K.K.

TE KOOP Loobrink 7, 7544 ZZ Enschede /

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede /

WILLEM VAN ENGENSTRAAT 41 STEENWIJK. Bieden vanaf ,-- Telefoon (0521) Kijk ook op

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP Haaksbergerstraat GM Enschede /

TE KOOP Oldenkotsedijk 51, 7481 VA Haaksbergen /

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

TE KOOP Fré Cohenlaan RS Enschede /

Midden 182 Wapserveen 895,- per maand

LYCKLAMAWEG 1 WOLVEGA 3 LOODSEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

TE HUUR Brouwerijstraat XE Enschede /

TE KOOP Multatulistraat CZ Enschede /

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

Paradijsweg 6a en 7 Meppel

MAANSTRAAT TH GELEEN

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

Dorpsstraat 362 te Wormer

Cunegondisstraat 4 Thorn

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Oude Breestraat AA Sint Anthonis

Lage Lochemseweg 27 Warnsveld

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

Vraagprijs ,-- k.k.

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

Sint Josephstraat 3 - Dongen

KANAAL N.Z. 4B HOOGHALEN

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK

TE KOOP R. Vraagprijs ,= k.k. Eerselsedijk 25 Bergeijk.

Vraagprijs ,-- k.k.

In de Boomgaard GC Kerkrade. Vraagprijs: ,-- k.k..

BOULEVARD AX GREVENBICHT

AAN HET BOS WD SITTARD

SENECALAAN HS SITTARD

KEMPSTRAAT VE BRUNSSUM

HOUTEREND CS STEIN

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Osingastate 6, Almelo

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Zonnedauwhof 153 Roermond

TE KOOP. Lijsterbesstraat 57, Borculo. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234 m² Bouwjaar 1979

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Meemortel AG BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Van Goudoeverstraat 44 Geleen

Heythuysen Koppelstraat 13

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Roermond. Gerichtsberg 52

Vraagprijs ,-- k.k.

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

Top Makelaars. Dorpsstraat 31 Slenaken k.k.

Roermond Henri Tijssenstraat 60

Eijkersstraat 43 Posterholt

BAANDERTWEG EL SITTARD

Fluitekruidweg 93 te Zaandam

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela

Karakteristiek vrijstaand woonhuis met grote schuur/garage en diepe tuin, gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht aan de voorkant.

RAADHUISSTRAAT 8A 6129CD URMOND

Montfort. Zandstraat 44

Trichterweg AN Brunssum

Heiligeweg 19 F te Krommenie

Vraagprijs ,-- k.k.

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

Albert Hahnlaan 3 - Groningen

TE KOOP Beukenlaan 83, Borculo

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k.

Transcriptie:

Geerstraat 19 6456 AK Bingelrade Vraagprijs 749.000,-- k.k.

Landelijk wonen Landelijk wonen aan de rand van het kerkdorpje Bingelrade, in harmonie met de omgeving. Rust, ruimte en historie. In drie woorden deze prachtige carréboerderij samengevat. Rust, door de fantastische ligging, de binnenplaats en de grootte van het perceel, met heerlijk uitzicht. Ruimte, zowel in als om het huis! Heel veel kamers en een separaat gastenverblijf. Met een inhoud van circa 1.100 m³, en een perceelsoppervlakte van 4.890 m² biedt het veel gebruiksmogelijkheden, ook voor meerdere families. Het betreft een zeer ruim familiehuis (met zwembad en paardenwei!), maar de locatie is ook uitstekend geschikt om met meerdere huishoudens samen te leven of de combinatie wonen-werken. Historie, de carréboerderij is gebouwd rond 1850. Bij een carréboerderij zijn de gebouwen in een gesloten carrévorm rond een binnenplaats gebouwd. De toegang wordt gevormd door een grote poort. De boerderij is met vakmanschap en zorg smaakvol verbouwd in onder meer 1980 en 1997.

Indeling woonhuis: Entree vanaf de binnenplaats, statige hall van maar liefst 23m2, met gemetselde haardpartij, toegang tot de gewelfde wijnkelder, slaapkamer/kantoor, toilet met fonteintje. Entree woning Hall

Tussen de zitkamer (48m2) en de eetkamer (22m2) bevindt zich een marmeren schouw. De zitkamer en de eetkamer hebben een eikenhouten vloer. Zitkamer Eetkamer

Vanuit de eetkamer is er middels een schuifpui toegang tot het overdekte terras en zicht op het zwembad. Overdekt terras. Zwembad en terras

De half open woonkeuken is voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast, magnetron, oven en inbouwspots. Aansluitend is er een bijkeuken met aanrechtblok en een verblijfsruimte/hobbyruimte (ca. 25m2). Keuken Bijkeuken Hobbyruimte

De eerste verdieping is bereikbaar via de fraaie antieke eikenhouten open trap vanuit de hal. Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 6 ruime slaapkamers (waarvan 1 met eigen badkamer). De kamers zijn overwegend voorzien van eikenhouten vloeren. Ook zijn er twee badkamers.

Indeling gastenverblijf in het poorthuis: Het gastenverblijf is in 1997 gerealiseerd en heeft een eigen entree vanaf de binnenplaats. De keuken voorzien van eikenhouten vloer en keukenblok. De knusse woonkamer (ca. 21m2) biedt toegang tot een overdekt terras op de binnenplaats. Ook de slaapkamer heeft een deur naar de binnenplaats. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Op de 1e verdieping is een grote zolder. Gastenverblijf (rechts)

Buiten Het perceel is 4.890 m² groot, en bestaat onder meer uit een siertuin met vijver en zwembad (9 x 4), moestuin en paardenwei, die omzoomd is met met een meidoornhaag. De boerderij, erf en tuin vormen een fraai ensemble.

Naast de boerderij bevindt zich nog een poort en een bekiezelde oprit naar het erf. Over dit pad is de garage/schuur (8x7) en de wei te bereiken.

Het perceel

Locatie e n heide. Het dorp wordt omgeven door kleine dorpjes verspreid over het

Welkom in Bingelrade! Bingelrade (Limburgs: Bèngelder) is één van de vier kerkdorpen in de gemeente Onderbanken. Deze gemeente dankt zijn naam aan de ''onderbanken''. Onderbanken waren in de middeleeuwen rechtsprekende colleges, waar gewone overtredingen en minder zware misdrijven werden behandeld. De gemeente biedt veel aan landschappelijke schoonheid zoals glooiende boomgaarden, historische hoeven en landerijen, groene heuvels en houtopstanden en de uitgebreidere bossen met prachtige wandelroutes. De plaats ligt ten noorden van Brunssum en bestaat voornamelijk uit lintbebouwing langs een aantal wegen. De locatie lig nabij de A76 en N276 en daardoor zijn Heerlen, Maastricht en Aken vlot te bereiken.

Technische gegevens Inhoud woonhuis: circa 1.100 m³ met een vloeroppervlak van 360 m². Centrale verwarming: Er is een cv- ketel voor het woonhuis (Daalderop, 2008) en een kleinere cv-ketel (!996) voor het gastenverblijf. Er vindt jaarlijks onderhoud plaats. Elektra: Groepen: 10 nieuwe en 8 bestaande en 3 krachtstroom. Dag- en nachttarief meter. Hardhouten ramen/kozijnen, overwegend voorzien van dubbel glas. De luiken zijn onlangs vernieuwd. Voorzien van een alarminstallatie. Geïsoleerd dak en deels vloerisolatie. Onderhoud buitenschilderwerk heeft in 2009 plaatsgevonden. WOZ-Waarde: 861.000,-- peiljaar 2011.

Lijst roerende zaken:

Wat u verder nog moet weten. Bezichtigingen: Voor een bezichtiging van deze woning kunt u altijd (geheel vrijblijvend) een afspraak met ons maken. Wij bezichtigen ook s-avonds en in het weekend. Houdt u er rekening mee dat een afspraak voor een bezichtiging voor u tot geen enkele verplichting leidt, maar dat u hieraan ook geen rechten kunt ontlenen. Dit betekent dat wij vrij zijn om ook met andere partijen afspraken voor bezichtigingen te maken. Na de bezichtiging: Mocht u reeds een bezichtiging hebben gedaan en u wilt nadere informatie, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor. Wij helpen u graag verder. Heeft u belangstelling, dan zetten wij in overleg met u graag de volgende stap naar eventuele aankoop van de woning. Heeft u geen verdere belangstelling, meldt u ons dit dan zo spoedig mogelijk zodat wij ook de eigenaar van de woning kunnen informeren. Koopovereenkomst: Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels zoals deze voorkomen in de model-koopakte, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen, NVM. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (verkrijgen financiering, Nationale Hypotheek Garantie e.d.) worden alleen opgenomen indien deze in de onderhandelingen zijn besproken. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt, dan nadat over zowel de hoofdzaken (prijs, object) als de details (leverdatum, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt. Tevens wordt de koopovereenkomst aangegaan onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Aan een mondelinge overeenstemming kan de koper geen rechten ontlenen. Waarborgsom/bankgarantie: Wanneer u als koper een bieding uitbrengt op een object uit onze portefeuille en er komt een koopovereenkomst tot stand, dan wordt door de verkoper een waarborgsom of bankgarantie van u verlangd. Deze waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en dient binnen 2 weken nadat de koopovereenkomst definitief is geworden, gestort te zijn bij de notaris. Informatie: Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat de gegevens in deze brochure slechts indicatief zijn. Alle maten zijn circa maten. De gegevens in deze brochure zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door Locatiescout en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot het in onderhandeling treden c.q. het uitbrengen van een bod. Locatiescout Bijzonder Vastgoed Pauline Pasveer RT RMT 06-42719212 Brinkpoortstraat 34 7411 HS Deventer tel: 0570-601894 e-mail: info@locatiescout.com website: www.locatiescout.com