Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Vergelijkbare documenten
Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Valkerheideweg 3 Maasbree

Sniederslaan 6a te Bladel

Dominepad 5A te Hoogeloon

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Boomstraat 25 te Gemonde

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Sniederslaan 8 te Bladel

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Bocholterweg 79 te Weert

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Breedijk 4 te Helmond

Chromerij 29 te Waalre

Landrop 2 te Hoogeloon

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Kouterdreef 3 te Deurne

Timmereind 3 te Waalre

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Zandschelweg 1 te Deurne

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Bergweg 1 te Well (L)

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Trinesweg 2 te Meijel

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Graafsebosweg 4 te America

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Achterbosch 9 te Lieshout

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Veghelsedijk 4 te Deurne

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Baakhoverweg 6 te Susteren

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Roobeekweg 3 te Arcen

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Patersstraat 28 te Evertsoord

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Wagenbroeken 3a te Casteren

Doonheide 37 te Gemert

Leenselweg 4a te Liessel

Dijkstraat 67 te Asten

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Laarbroek 20 te Asten

Voskeschestraat 7 te Velp

Hazeldonk 18 te Asten

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Gezandebaan 2 te Someren

Helmondsingel 123 te Deurne

Voortseweg 17 te Eersel

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Schoolstraat 6 te Swolgen

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Plattebaan 2 te Schijf

Rijsbergsebaan 4 te Galder

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Weteringstraat 4 te Wamel

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Berghemseweg 11 te Herpen

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Transcriptie:

Zwanebloemsingel 51 te Helmond Op een landelijke locatie aan de rand van Dierdonk gelegen karakteristiek vrijstaand woonhuis met een vrijstaand bijgebouw voorzien van een werkplaats en stalruimte en weiland. Alle voorzieningen, zoals scholen en winkels op fietsafstand én rust en ruimte rondom de woning. Vraagprijs Kadastrale gegevens Aanvaarding per Staat van onderhoud : 435.000,-- k.k. : Gemeente Helmond, sectie Q, nummer 2804, groot 4.840 m². verkoop met meer grond is bespreekbaar, tot max. 23.613 m² : In overleg : goed.

Indeling: Begane grond: Eerste verdieping: Tweede verdieping: hal slaapkamer : ± 10 m² luik woonkamer : ± 25 m² slaapkamer : ± 10 m² bergzolder keuken : ± 12 m² slaapkamer : ± 9 m² kelder slaapkamer : ± 9 m² Bijgebouw: badkamer : ± 5 m² werkplaats bijkeuken : ± 10 m² stalruimte multifunctionele ruimte: ± 13 m² BIJZONDERHEDEN: Ligging : Op een unieke, landelijke locatie aan de rand van woonomgeving Dierdonk gelegen met vrij uitzicht aan de achterzijde. Alle voorzieningen, zoals scholen en winkels op fietsafstand, én rust en ruimte rondom de woning. Tuinsituatie Verwarming : Een onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een terras ter plaatse van de zijgevel van de woning, gazon en een beukenhaag. : Verwarming middels c.v.-ketel (bouwjaar ca. 2015), vloerverwarming en gashaard. INDELING: Woonhuis: Deze vrijstaande woning is gebouwd in ca. 1960 en aan de achterzijde uitgebouwd in ca. 1997.

Begane grond: De hal is voorzien van een authentieke plavuizen vloer, behangen wanden, een stucwerk plafond en een meterkast. Een vaste trapopgang biedt vanuit de hal toegang tot de eerste verdieping. De leefkeuken op de begane grond is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden en een stucwerk plafond, alsmede een eenvoudige keukenrichting in hoekopstelling. Deze keukeninrichting is uitgerust met een spoelbak, een elektrisch fornuis met oven en kastruimte, waaronder een karakteristieke vitrinekast. Een grote raampartij boven het werkblad zorgt voor veel lichtinval. De keuken biedt toegang tot de woonkamer en de kelder. De droge en stahoge kelder is toegankelijk middels een vaste, houten trap en uitermate geschikt voor gebruik als provisiekelder.

De knusse woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. Diverse raampartijen in de voor- en zijgevel, waaronder een sfeervolle glas-in-lood raampartij, zorgen voor veel lichtinval. In de woonkamer is tevens een gashaard aanwezig.

Een deels betegelde corridor biedt toegang tot een 2 e meterkast, de toiletruimte, badkamer en bijkeuken. Een loopdeur biedt vanuit de corridor toegang tot het terras ter plaatse van de zijgevel. De gemoderniseerde, geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en mechanische ventilatie. De gemoderniseerde geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een separate douchecabine, een vaste wastafel met badmeubel, een design radiator, alsmede vloerverwarming en mechanische ventilatie.

De aangebouwde bijkeuken en de naastgelegen ruimte zijn voor meerdere doeleinden geschikt en bijvoorbeeld geschikt voor een kantoor of praktijk aan huis, alsmede voor het realiseren van een extra slaap-/speelkamer op de begane grond. De bijkeuken is voorzien een tegelvloer, deels betegelde, deels metselwerk wanden en een isolatiepanelen plafond. In de bijkeuken zijn verder aansluitingen voor de wasapparatuur en extra witgoed aanwezig. De naastgelegen ruimte is eveneens voorzien van een tegelvloer, metselwerk wanden en een isolatiepanelen plafond, alsmede de opstelling van de c.v.-ketel (Radon Maxicom, ca. 1997). Deze ruimte is toegankelijk middels een eigen entree. De scheidingsmuur tussen beide ruimtes is eventueel op eenvoudige wijze te verwijderen.

1 e Verdieping: De overloop is voorzien van een laminaatvloer en biedt toegang tot 4 slaapkamers. Een luik biedt vanaf de overloop toegang tot de bergzolder. Slaapkamer I is voorzien van een laminaatvloer, behangen wanden, een gipsplaten plafond en een inbouwkast. Slaapkamer II is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een gipsplaten plafond, alsmede voorzien van een inbouwkast. Slaapkamer III is eveneens voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een gipsplaten plafond.

Slaapkamer IV is afgewerkt met een betonnen vloer, behangen wanden en een gipsplaten plafond, alsmede voorzien van een inbouwkast. 2 e Verdieping: Middels luik bereikbare bergzolder, een begaanbare vloer ontbreekt. Tuin: De onderhoudsvriendelijk tuin is voorzien van een gazon en een terras ter plaatse van de zijgevel van de woning. De tuin is deels omheind met een beukenhaag. Het erf is toegankelijk middels een oprit, welke verhard is met bituum en afsluitbaar middels een poort.

Bijgebouw: Het vrijstaande bijgebouw (ca. 20x8 mtr.) is opgetrokken uit metselwerk en systeemwanden, alsmede met houten en stalen spanten. Het bijgebouw is gesplitst in twee delen, een werkplaats en een achtergelegen stalgedeelte. De werkplaats is toegankelijk middels een loopdeur in de voorgevel en een grote schuifdeur in de zijgevel. De werkplaats is verder voorzien van een betonnen vloer,grotendeels metselwerk wanden en krachstroom.

Het stalgedeelte is toegankelijk middels een loopdeur in de zijgevel en een grote schuifdeur in de achtergevel. De stal is momenteel ingericht met 3 ruime paardenboxen en een loopstal. De paardenboxen zijn voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voor- en tussenwanden, een schuifdeur en een betonnen vloer. De loopstal biedt middels een de grote schuifdeur in de achtergevel toegang tot het erf en de achtergelegen weilanden. Vanuit de stal toegang tot de aan de linkerzijde gerealiseerde afhang, welke geschikt is als loopstal en/of stallingsruimte. De afhang (ca. 5x20 mtr.) is opgetrokken uit damwanden wanden en stalen spanten, het dak is eveneens gedekt met damwand. Een gedeelte van de vloer is verhard middels klinkers, het overige gedeelte is voorzien van een zandbodem. Weiland: Het achtergelegen weiland is geheel omheind en toegankelijk middels een poort. Het behoort tot de mogelijkheden om de naastgelegen percelen cultuurgrond aan te kopen, welke momenteel zijn ingericht als weiland. De weilanden zijn geheel omheind met houten palen en gaashekwerk en toegankelijk middels diverse poorten. Deze percelen worden niet separaat verkocht.

Bijzonderheden: * Inhoud woonhuis: ca. 500 m³. * Het woonhuis is geheel voorzien van houten kozijnen, deels met dubbele beglazing. De raamkozijnen aan de voorzijde en de linkergevel (1 e verdieping) van de woning zijn in 2009 vernieuwd. * De begane grondvloer is deels uitgevoerd in hout, deels beton. De verdiepingsvloer is geheel uitgevoerd in beton. * De badkamer en toiletruimte zijn gemoderniseerd in ca. 1997. * Op het object rust de bestemming Agrarisch Agrarisch bedrijf. Binnen deze bestemming is wonen met grondgebonden agrarische activiteiten toegestaan. * Eventuele aankoop van extra, rondom gelegen cultuurgrond is bespreekbaar, tot maximaal 23.613 m². Deze cultuurgrond wordt niet separaat verkocht. * Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAART

BEGANE GROND

1 E VERDIEPING

BIJGEBOUW

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.