BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22



Vergelijkbare documenten
BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

k.k. Bongerd 2. Barneveld

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

BARNEVELD, GERSTELAND 7

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

BARNEVELD, GEERSTUK 7

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, IEPENHOF 15

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

k.k. De Driest 5. Barneveld

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

k.k. Stationsweg Barneveld

De Woerd 3 DINXPERLO

BARNEVELD, WETHOUDER REBELLAAN 108

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

Nassaulaan 5 - Ermelo

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, WALDHOORN 8

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

k.k. Patrijzenhof 44. Barneveld

Krommekamp Harderwijk

k.k. Wethouder Rebellaan 108. Barneveld

BARNEVELD, PATRIJZENHOF 44

Molenweg 6 - Hierden

IJsselweg 6 b TERBORG

Vijgendam 9, 3901 SK Veenendaal. Vraagprijs ,- k.k.

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Kievitmeen Harderwijk

Clarendallaan 22 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Noordkade 45 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

k.k. De Fliert 11. Achterveld

Bokkekamp 22 - Harderwijk

Molenweg 4 a - Hierden

Dinkelstraat 32 ULFT

Vraagprijs) ) ,=)kosten)koper)

Godfried Bomansstraat 12 - Culemborg

Couperuslaan Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk

Vondelpark 76 - Harderwijk

Brederode 84, 8226 TS Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper

Jan van Riebeeckstraat Culemborg

Biezen 118 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Insteek 60 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Christinastraat 16 Etten

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

Karveel te Lelystad ,00 kosten koper

Transcriptie:

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22 OP ZEER RUSTIGE LOCATIE GELEGEN LUXE VRIJSTAANDE BUNGALOW MET FRAAI AANGELEGDE TUIN MET TERRASSEN EN VERANDA. DE WONING BIEDT DOOR DE LIGGING, VORMGEVING, INDELING EN LUXE AFWERKING VAN O.A. KEUKEN EN SANITAIR EEN UNIEKE WOONBELEVING. PERCEELOPPERVLAKTE 744 M². INDELING: FRAAIE ENTREE, HAL MET GARDEROBENIS, TOILET MET FONTEINTJE, GROTE WOONKAMER MET VEEL LICHTINVAL, GASHAARD, PARKETVLOER EN SCHUIFPUI NAAR TERRAS EN ACHTERTUIN, STUDEERKAMER MET OPEN HAARD EN TERRASDEUREN, GROTE LUXE KEUKEN MET NATUURSTENEN AANRECHT MET EETBAR EN INGEBOUWDE KOELKAST, VRIEZER, VAATWASSER, MAGNETRON, STOOMOVEN, INDUCTIEKOOKPLAAT, AFZUIGKAP EN QUOOKER, GEZELLIGE EETKAMER MET TUINDEUREN, OUDERSLAAPKAMER, MODERNE BADKAMER MET LIGBAD, DUBBEL WASTAFELMEUBEL, DOUCHERUIMTE, TOILET, DESIGNRADIATOR EN VLOERVERWARMING, 2 SLAAPKAMERS MET DAARTUSSEN EEN LEES/ZITRUIMTE, BIJKEUKEN MET OPSTELPLAATS WASMACHINE EN DROGER, GROTE GARAGE/BERGING, AANGEBOUWDE VERANDA. AANVAARDING: VRAAGPRIJS: IN OVERLEG. 469.000, K.K.

HET BOUWJAAR IS CIRCA 1976, TUSSEN 2005 EN 2008 VOLLEDIG GEMODERNISEERD. DE INHOUD IS CIRCA 750 M³. DE WOONOPPERVLAKTE IS CIRCA 175 M², OVERIGE INPANDIGE RUIMTE CIRCA 35 M². DE WONING IS VOORZIEN VAN DAKISOLATIE EN DUBBELE BEGLAZING.

Informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1. a) Welke (zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel kleine als grote)aan uw onroerend goed zijn u bekend (bijv. houtrot, houtworm, boktor, lekkage, problemen met vloeren of het dak)? b) Zijn er gebreken of bijzonderheden te vermelden over de technische installaties (bijv. elektrische installatie/ bedrading, leiding voor gas, water, riolering, cvinstallatie, warmwatertoestel)? c) Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd/ gebreken hersteld? Zo ja, welke? 3. Met welke reparaties/vervangingen zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4. a) Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b) Zit er nog een olietank in de grond? c) Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. zeil of eterniet dakbeschot)? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden/ kettingbedingen/kwalitatieve rechten of verplichtingen/mandeligheden/antispeculatie bedingen of andere bijzonder bepalingen? Zo ja, welke? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja, welke? 7. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast, omgeving etc.)? 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw omgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. wijziging bestemmingsplan, wijzigingen in uitzicht of verkeerssituaties)? 9. a) Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b) Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijziging in het kader van de Monumentenwet? 10. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? Beschikkingsnummer/datum: a) Boeiboorden zijn slecht. Worden nog vervangen door verkoper. b) Nee. c) Ja. 2008 nieuwe keuken en CV ketel geplaatst. Niet bekend. a) Nee. b) Nee. c) Nee. Nee. Nee. Nee. Nee. a) Nee. b) Nee. Nee. Verkoper(s): Koper(s):

11. a) Zijn er bijkomende kosten a) Niet van toepassing: (servicekosten, bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren, etc.)? Zo ja, welke? b) Zijn alle verschuldigde bedragen ook b) Niet van toepassing: betaald? c) Hoe is de financiële positie van de c) Niet van toepassing: VVE (notulen/jaarverslag)? d) Heeft de VVE in de toekomst d) Niet van toepassing: belangrijke uitgaven te verwachten? 12. Is uw pand geïsoleerd? Dak : Ja. Muur : Nee. Vloer : Nee. 13. a) Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b) Van wie zijn de erfafscheidingen? 14. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 15. Zijn er toestellen die gehuurd / geleasd / in bruikleen zijn (bijv. geiser)? 16. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. B.T.W, bouwgrond/baatbelasting)? 17. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (bijv. gemeente, erfverpachter of curator)? Glas a) Ja. : Ja. b) Eigendom. Nee. Nee. Nee. Nee. 18. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? Verkoper verklaart dat er geen energieprestatiecertificaat voorhanden is. Koper verklaart hiermee op de hoogte te zijn en stemt in met de verkoop en levering van de onroerende zaak zonder energielabel. Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend volledig en naar waarheid ingevuld te hebben. Betreft het perceel : Van Riebeeckstraat 22 te Barneveld Datum en plaats : Handtekening Verkoper(s): Handtekening Koper(s):

Lijst van zaken Juridische Dienst NVM Betreffende het perceel: Van Riebeeckstraat 22 3772 KE Barneveld d.d. 23052012 Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Losse tuinspullen o.a. tafel etc. Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails/gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer plavuizen 1

Lijst van zaken Juridische Dienst NVM Warmwatervoorziening, te weten: Via CV CV met toebehoren Thermostaatklok Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: koelkast, vriezer, vaatwasser magnetron en stoomoven inductiekookplaat, afzuigkap quooker Keukenaccessoires natuurstenen aanrecht Verlichting, te weten: opbouwverlichting (Losse) kasten, legplanken, te weten: losse kasten,boekenlegplanken Vast bureau Spiegelwanden tafels, banken, stoelen etc diverse inboedel Wastafels met accessoires Toiletaccessoires toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc. 2

Lijst van zaken Juridische Dienst NVM Badkameraccessoires planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc. Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3

Bijlage 1: Mogelijkheden voor het realiseren van (extra) slaapkamers. Optie 1: Wijziging van de huidige garage in een tweetal slaapkamers, een badkamer en een berging. Optie 2: Wijziging van de benedenverdieping in grotere slaapkamers, realiseren badkamer en een portaal, zodat er geen open verbinding meer is met de woonkamer. Schaal 1:100 is niet juist.