Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Vergelijkbare documenten
Dominepad 5A te Hoogeloon

Boomstraat 25 te Gemonde

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Sniederslaan 6a te Bladel

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Sniederslaan 8 te Bladel

Zandschelweg 1 te Deurne

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Valkerheideweg 3 Maasbree

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Landrop 2 te Hoogeloon

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Chromerij 29 te Waalre

Bocholterweg 79 te Weert

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Breedijk 4 te Helmond

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Timmereind 3 te Waalre

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Kouterdreef 3 te Deurne

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Laarbroek 20 te Asten

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Veghelsedijk 4 te Deurne

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Achterbosch 9 te Lieshout

Bergweg 1 te Well (L)

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Trinesweg 2 te Meijel

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Dijkstraat 67 te Asten

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Hazeldonk 18 te Asten

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Graafsebosweg 4 te America

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Roobeekweg 3 te Arcen

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Wagenbroeken 3a te Casteren

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Doonheide 37 te Gemert

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Jules de Cortestraat 5 te Deurne

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Helmondsingel 123 te Deurne

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Broeksteeg 3 te Mariahout

Schoolstraat 6 te Swolgen

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Baakhoverweg 6 te Susteren

Gezandebaan 2 te Someren

Valkstraat 9 te Bergen (L)

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Voortseweg 17 te Eersel

Patersstraat 28 te Evertsoord

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Plattebaan 2 te Schijf

Hugterweg 2 te Someren-Heide

Voskeschestraat 7 te Velp

Abdijweg 3 te Valkenswaard

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Kailakkers 15 te Hooge Mierde

Transcriptie:

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek Op een prachtige locatie aan de rand van Nuenen gelegen uitstekend onderhouden vrijstaand landhuis met een royale, fraai aangelegde siertuin en een vrijstaande dubbele garage. Het geheel is gesitueerd op een perceel van maar liefst ca 8.040 m². Het is mogelijk om het geheel met meer grond aan te kopen, tot ± 9 hectare. Er zijn meerdere mogelijkheden aanwezig. Prijs Aanvaarding per Kadastrale gegevens Staat van onderhoud Bouwjaar : 995.000,-- k.k. : in overleg : Gemeente Nuenen, sectie C, nummer 3487, groot 8.040 m², evt. met meer grond te koop, tot ± 9 hectare voor NSW landgoed. : uitstekend : oorspronkelijk bouwjaar 1959, nadien verbouwd en gemoderniseerd.

Indeling en afmeting: Begane grond: Eerste verdieping: Kelder: ontvangsthal overloop vaste trap living : ± 1090x630 corridor berging : ± 499x291 werkkamer : ± 567x392 slaapkamer : ± 629x415 provisie : ± 487x195 eetkamer : ± 482x374 slaapkamer : ± 498x346 wijnkelder : ± 396x202 keuken : ± 560x378 slaapkamer : ± 450x297 pantry slaapkamer : ± 450x308 Overig: c.v.-ruimte : ± 322x242 badkamer garage : ± 948x641 bijkeuken : ± 410x290 badkamer carport : ± 985x547 badkamer berging kleedkamer : ± 535x217 slaapkamer : ± 557x442 berging berging berging dakterras zolder BIJZONDERHEDEN: Ligging : Op een prachtige, rustieke locatie gelegen, op korte afstand van de bebouwde kom van Nuenen en nabij diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Helmond gelegen. Tuinsituatie Verwarming : Een fraai aangelegde en uitstekend onderhouden siertuin, rondom de woning gelegen en voorzien van volop vaste beplanting, volwassen bomen, een uitgestrekt gazon en een grote vijver. : Verwarming middels 2 c.v.-combiketels.

INDELING: Landhuis: Begane grond: Overdekte entree. De riante ontvangsthal is voorzien van een natuurstenen vloer, de wanden zijn afgewerkt met granol en een houten panelen plafond. De sfeervolle hal is verder voorzien van een garderobenis en een fonteintje met een marmeren blad. Het gastentoilet is geheel betegeld en uitgerust met een toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie. Vanuit de hal biedt een bordestrap toegang tot de 1 e verdieping. Openslaande deuren bieden vanuit de hal toegang tot de living. De riante living geniet volop lichtinval middels grote raampartijen en een deur in de achtergevel, welke een zeer fraai zicht bieden op de rondom de woning gelegen tuin met de vijver en vaste beplanting.

De living is voorzien van een prachtige parketvloer, de wanden zijn deels uitgevoerd in stucwerk, deels behangen en een stucwerk plafond. Harmonicadeuren bieden vanuit de living toegang tot de eetkamer en de werkkamer. De ruim opgezette werkkamer biedt voldoende ruimte voor het inrichten van meerdere werkplekken en is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een schuurwerk plafond met inbouwverlichting. Een inbouwkast zorgt voor extra bergruimte. De werkkamer is tevens toegankelijk vanuit de ontvangsthal. Ook vanuit de eetkamer is er een prachtig zicht op de tuin en zorgen de grote raampartijen voor een zee van licht. Een loopdeur biedt direct toegang tot het overdekt terras ter plaatse van de achtergevel. De sfeervolle eetkamer is afgewerkt met een fraaie parketvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De eetkamer biedt direct toegang tot de naastgelegen leefkeuken.

De royale leefkeuken is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond, alsmede een moderne keukeninrichting (2000) in hoekopstelling en een separate wandopstelling. De ruim opgezette keukeninrichting is uitgerust met granieten werkblad, een dubbele spoelbak, een verlaagde 5-pits kookplaat, een magnetron, oven, een vaatwasser en een koelkast/vriezer. Verder is er volop bergruimte aanwezig, waaronder veel lades. De keuken biedt toegang tot de ontvangsthal en de pantry. De pantry is ingericht met een eenvoudig keukenblok en diverse inbouwkasten. Loopdeuren in beide gevels bieden toegang tot de tuin. De c.v.-ruimte is voorzien van een tegelvloer, de opstelling van 2 c.v.-combiketels met een pompinstallatie en een groepenkast. De 2 e geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet, urinoir en een fonteintje. Vanuit de ontvangsthal biedt een corridor toegang tot de bijkeuken, de masterbedroom met aangrenzende garderobekamer op de begane grond en de naastgelegen badkamer. De corridor is afgewerkt met een natuurstenen vloer.

De ruime, praktische bijkeuken is grotendeels betegeld en uitgerust met een werkblad, aansluitingen voor de wasapparatuur en een uitstortgootsteen. De bijkeuken biedt toegang tot de leefkeuken en de kelder. De grote kelder is verdeeld in 3 ruimtes, thans ingericht als wijnkelder, provisiekelder en opslagruimte. De wijnkelder is voorzien van een tegelvloer en metselwerk schappen. De provisiekelder is voorzien van een tegelvloer, houten schappen en een koekoek zorgt voor natuurlijke ventilatie en lichtinval. De opslagruimte met de trapopgang is eveneens voorzien van een koekoek. De ruime badkamer is uitgerust met een ligbad, een separate douchecabine, dubbele vaste wastafel met een bergmeubel, een toilet en een bidet. De badkamer biedt direct toegang tot de naastgelegen garderobekamer.

De garderobekamer is voorzien van vloerbedekking en grote kastenwanden met volop bergruimte. De kamer staat in directe verbinding met de masterbedroom. Grote raampartijen en een schuipui bieden vanuit de masterbedroom een fraai zicht op de tuin. De masterbedroom is verder afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een (deels verlaagd) stucwerk plafond met inbouwverlichting.

1 e Verdieping: De overloop met aansluitende corridor is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De overloop en corridor bieden toegang tot 4 slaapkamers, 2 badkamers, diverse inbouwkasten en een berging. De riante slaapkamer II is gesitueerd over de gehele breedte van de woning en voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een panelen plafond. Onder de dakschuinte zijn maar liefst 4 praktische inbouwkasten en een grote bergruimte gerealiseerd. De 2 e badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een douchecabine, 2 vaste wastafels, een toilet, mechanische ventilatie en inbouwverlichting in het plafond. Slaapkamer III is eveneens ruim opgezet en voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, een stucwerk plafond en een vaste wastafel. Een dakkapel zorgt voor voldoende lichtinval. De slaapkamer biedt verder toegang tot een grote inloopkast en een berging.

De berging aan de overzijde van de corridor is afgewerkt met een vinyl vloer en diverse schappen. Slaapkamer IV en V (voorheen één slaapkamer) zijn aan de andere zijde van de woning gesitueerd en voorzien van vloerbedekking, extra bergruimte onder de dakschuinte en een vaste kast. Beide kamers bieden middels een loopdeur toegang tot het grote, betegelde dakterras ter plaatse van de zijgevel van de woning. Vanuit slaapkamer V biedt een portaal toegang tot de grote begaanbare en stahoge bergzolder. Aan de overzijde van deze kamers is de 3 e badkamer gesitueerd. Deze badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, een separate douchecabine, dubbele vaste wastafel, een toilet en mechanische ventilatie. Het plafond is voorzien van inbouwverlichting.

Tuin: Een onder architectuur van Jacques van Leuken aangelegde, fraaie en uitstekend onderhouden siertuin, rondom de woning gelegen en voorzien van volop vaste beplanting, volwassen bomen, een uitgestrekt gazon en een grote vijver. Aan de achterzijde van de woning is een zeer fraai overdekt terras gesitueerd met een prachtig zicht over de tuin en de vijver. Het terras is verder uitgerust met een open haard, verlichting en verwarming. Het is mogelijk om meer grond te kopen, tot een totale oppervlakte van bijna 9 hectare.

Garage en carport: De vrijstaande garage is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met pannen gedekt. De garage biedt ruimte voor het stallen van 3 auto s en is vanaf het erf toegankelijk middels extra brede roldeur en een kanteldeur. Aan de binnenzijde is de garage afgewerkt met een gevlinderde betonnen vloer en een houten balken plafond, alsmede voorzien van een groepenkast met krachtstroom en een gootsteen. Verder is er een deels betegelde toiletruimte aanwezig, welke is uitgerust met een toilet en fonteintje. Een vaste trapopgang biedt toegang tot de multifunctionele zolderruimte. Deze zolder is voorzien van vloerbedekking, verlichting en een panelen plafond. Onder de dakschuinte is extra bergruimte gecreëerd. Deze zolder is uitermate geschikt voor het inrichten van een hobbyruimte. De carport biedt eveneens ruimte voor het stallen van 3 auto s en is voorzien van een beklinkerde vloer, houten wanden en het dak is met golfplaten gedekt. Er is tevens een afgesloten bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden: * Inhoud landhuis: ca. 1.447 m³. * Dit object wordt eventueel met meer grond te koop aangeboden. Hierdoor is het mogelijk om de status van NSW-landgoed te behouden. De status van NSW-landgoed betekent o.a. vrijstelling van overdrachtsbelasting en andere fiscale voordelen. * Toelichting bouwjaar: - 1959: bouwjaar landhuis; - 1968: bouwjaar carport; - 1980: grote verbouwing van het woonhuis; - 1981: bouwjaar garage; - 2000: vernieuwen keukeninrichting; - 2004: het gehele dak van het woonhuis is vervangen en geïsoleerd, woonkamer, werkkamer en masterbedroom zijn gemoderniseerd. * Alleen een bezichtiging geeft u de juiste indruk van dit prachtige geheel! * Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond. * In collegiale verkoop met Appels Makelaardij & Assurantiën BV te Goirle.

Plattegrond Begane grond Papenvoortse Heide 5 te Nuenen

Plattegrond 1 e Verdieping Papenvoortse Heide 5 te Nuenen

Plattegrond Kelder Papenvoortse Heide 5 te Nuenen

Plattegrond Garage Papenvoortse Heide 5 te Nuenen

Plattegrond Carport Papenvoortse Heide 5 te Nuenen

OMGEVINGSKAART

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.