Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Vergelijkbare documenten
Boomstraat 25 te Gemonde

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Sniederslaan 6a te Bladel

Dominepad 5A te Hoogeloon

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Valkerheideweg 3 Maasbree

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Sniederslaan 8 te Bladel

Zandschelweg 1 te Deurne

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Breedijk 4 te Helmond

Landrop 2 te Hoogeloon

Chromerij 29 te Waalre

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Kouterdreef 3 te Deurne

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Achterbosch 9 te Lieshout

Bocholterweg 79 te Weert

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Timmereind 3 te Waalre

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Molentjesdreef 3a te Neerkant

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Wagenbroeken 3a te Casteren

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Trinesweg 2 te Meijel

Ringovenhof 2 te Tienray

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Roobeekweg 3 te Arcen

Dijkstraat 67 te Asten

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Hazeldonk 18 te Asten

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Bergweg 1 te Well (L)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Laarbroek 20 te Asten

Graafsebosweg 4 te America

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Voortseweg 17 te Eersel

Veghelsedijk 4 te Deurne

Doonheide 37 te Gemert

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Jules de Cortestraat 5 te Deurne

Patersstraat 28 te Evertsoord

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Baarleseweg 38. Chaam

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Baakhoverweg 6 te Susteren

Timmermannsweg 26 te Ysselsteyn

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Voskeschestraat 7 te Velp

Helmondsingel 123 te Deurne

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Helmondselaan 35 te Helmond

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Jekschotseweg 6 te Sint-Oedenrode

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Transcriptie:

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn Deze vrijstaande woning met 2 multifunctionele bijgebouwen is op een fraaie, vrij gelegen locatie in het buitengebied van Ysselsteyn gesitueerd. Deze locatie biedt mogelijkheden voor het oprichten van een paardenhouderij en dat op slechts 15 minuten rijden van Equestrian Centre de Peelbergen! Dit goed onderhouden geheel is gesitueerd op een perceel van 5.000 m 2, uitbreiding is mogelijk tot maximaal 3.16.30 ha. Vraagprijs: 495.000,-- kosten koper

Aanvaarding per Kadastrale gegevens Staat van onderhoud : in overleg : Gemeente Venray, sectie H, nummer 3314 en 3315 (gedeeltelijk), totaal groot 5.000 m². : goed Bouwjaar : ca. 1980 Indeling: Woonhuis Begane grond: Eerste verdieping: Tweede verdieping: hal overloop bergzolder toilet slaapkamer slaap-/werkkamer slaapkamer woonkamer slaapkamer leefkeuken slaapkamer Overig: bijkeuken/achterportaal badkamer garage kelder loods badkamer werkplaats BIJZONDERHEDEN: Ligging Tuinsituatie Verwarming : Op een prachtige, vrij gelegen locatie in het buitengebied van Ysselsteyn. Op slechts 15 minuten rijden van Equestrian Centre de Peelbergen en op 10 tot 15 minuten van de centra van Deurne en Venray met alle voorzieningen. Een goed bereikbare locatie vanwege de ligging nabij de snelweg A73 Nijmegen -Venlo. : De rondom de woning gelegen tuin is fraai aangelegd en goed onderhouden. De tuin is ingericht met een groot gazon, borderbeplanting en een prachtig, groot tuinhuis met overdekt terras. : Verwarming middels oliegestookte c.v.-ketel, vloerverwarming (gedeeltelijk) en speksteenkachel. Warmwatervoorziening geschiedt via een elektrische boiler.

INDELING: Woonhuis: Begane grond: De ruim opgezette ontvangsthal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, schoonmetselwerk wanden en een houten schroten plafond. De hal biedt toegang tot de woonkamer, keuken, slaap-/werkkamer en het toilet. Een vaste trapopgang met vide biedt toegang tot de 1 e verdieping. De in 2010 vernieuwde toiletruimte is ingericht met een zwevend toilet en fonteintje. De slaap-/werkkamer op de begane grond is ingericht met drie vaste kasten en afgewerkt met een laminaatvloer, deels schoonmetselwerk en deels stucwerk wanden en een houten schroten plafond. Deze kamer is uiteraard voor meerdere doeleinden geschikt!

De ruime, L-vormige woonkamer is te bereikbaar vanuit de hal en de keuken. De woonkamer geniet veel lichtinval middels grote raampartijen. De woonkamer is ingericht met een zit- en eetgedeelte en een sfeervolle open haard completeert het geheel. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De fraai afgewerkte leefkeuken is voorzien van een houtstructuur keukenblok met granieten aanrechtblad in hoekopstelling (bouwjaar ca. 2010). De inbouwapparatuur bestaat uit een afzuigkap, keramische kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en een stucwerk plafond. Vanuit de keuken is de bijkeuken/ achterportaal bereikbaar, deze is voorzien van aansluitingen ten behoeve van was-en droog apparatuur. De praktische kelder is voorzien van een tegelvloer, schoon metselwerk wanden en een stucwerkplafond. De opstelling van de cv-ketel bevindt zich hier.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche, vaste wastafel en designradiator. 1 e Verdieping De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers en een badkamer. De vier slaapkamers, allen van ruime afmetingen, zijn afgewerkt met een laminaatvloer, schoonmetselwerk wanden en een houtenschroten plafond. Twee slaapkamer zijn voorzien van een vaste kast.

De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en vaste wastafel. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een houten schroten plafond. 2 e verdieping: De 2 e verdieping is bereikbaar via een vlizotrap vanuit de garage. De ruimte is ingericht als bergzolder.

Tuin en erf: De woning is aan de voorzijde voorzien van een fraai aangelegde voortuin. Ook aan de achterzijde heeft u de beschikking over een draai aangelegde groene achtertuin. De tuin is voorzien van een gazon met diverse borders. In de achtertuin bevindt zich tevens een groot tuinhuis met overdekt terras. Aan de zijkant van de woning is een ruime oprit met parkeerplaats voor meerdere auto s en een doorgang naar de diverse bijgebouwen gesitueerd.

Bijgebouwen: Garage: Aangebouwd aan de woning bevindt zich een garage. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur. Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Loods (ca. 525 m 2 ): De loods (uit ca. 1978) is opgetrokken metselwerk, voorzien van asbesthoudende golfplaten, Dupanel dakisolatie, stalen spanten en een beklinkerde vloer. De stal is voorzien van een aanbouw (ca. 20 m 2 ). De putten onder de loods zijn dichtgestort. Werkplaats (ca. 174 m 2 ): De werkplaats (uit ca. 1980) is opgetrokken uit metselwerk, voorzien van asbesthoudende golfplaten en stalen spanten. De werkplaats is niet geïsoleerd. De ruimte is voorzien van een tegelvloer en een elektrisch bedienbare roldeur. Tevens is er een afhang met open front en zolder aanwezig.

Bijzonderheden: Het object is aangesloten op water, elektra en drukriolering. Bouwjaar van de woning is ca. 1980. Op de woning rust de bestemming agrarisch. Er is geen milieuvergunning meer aanwezig. Er bevindt zich een kruipruimte onder de woning. Er is een alarminstallatie aanwezig. Het dak is met dunne isolatie platen geïsoleerd. De woonkamer, keuken en 1 e verdieping zijn voorzien van handbediende, ingebouwde rolluiken. De ramen op de 1 e verdieping zijn voorzien van enkel glas. De nog aanwezige mestputten zijn gevuld met puin en zand. Het erf is geheel verhard. Er zit een schouwplicht op de sloot. Het pad rechts is in eigendom van het waterschap. Er is een beregeningsput aanwezig. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAARTEN

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.