NESPAD ZEGVELD

Vergelijkbare documenten
MADELIEFWEIDE 26 WOERDEN

BARWOUTSWAARDER 47 WOERDEN

JAN STEENSTRAAT 79A3 WOERDEN

KALLAMEER 65 WOERDEN

OUDELANDSEWEG 23 WOERDEN

BERGSTRAAT 34 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

LEIDSESTRAATWEG 89 WOERDEN

LEEUWERIKSTRAAT 4 WOERDEN

HAVENSTRAAT 21 WOERDEN

VRIJHEIDSHOF 35 WOERDEN

JAN DE BAKKERSTRAAT 39 WOERDEN

GULDENDREEF 40 WOERDEN

NASSAUKADE 30 WOERDEN

Kenmerken & specificaties. Woonoppervlakte: 70 m² Perceeloppervlakte: 92 m² Bouwjaar:

VELUWEMEER 224 WOERDEN

JOHAN V OLDENBARNEVELTLAAN 42 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

HOGE RIJNDIJK 4-16 WOERDEN

VAARTKADE ZUIDZIJDE 8 LINSCHOTEN

BERGSTRAAT 43 WOERDEN

PRINS HENDRIKKADE 21 WOERDEN

HOOFDWEG 111 ZEGVELD

HOUTWERF 3 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

PRINS HENDRIKKADE 5B WOERDEN

KALLAMEER 10 WOERDEN

DE BREE 34 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

BOMSCHUIT 12 WOERDEN

ATHENELAAN 32 WOERDEN

M A REINALDAWEG 51 LINSCHOTEN

BATESTEIN 19 HARMELEN

Kenmerken & specificaties

SPOORLAAN 43 WOERDEN

3E HONTHORSTSTRAAT 10 WOERDEN

PANNENBAKKERIJEN 9 WOERDEN

HAYDNSTRAAT 10 NIEUWKOOP

KLAPROOSWEIDE 31 WOERDEN

BODENMEER 18 WOERDEN

GEDEMPTE BINNENGRACHT 70 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

VAN DER VALK BOUMANLAAN 96 WOERDEN

WEIJPOORT 51 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

NIEUWE MARKT 4 WOERDEN

BURG. DE KOCKSTRAAT 24 KAMERIK

MADELIEFWEIDE 14 WOERDEN

WEIDEBLOEMENLAAN 123 WOERDEN

VAN DER VALK BOUMANLAAN 90 WOERDEN

PRINSENLAAN 45 E WOERDEN

ALBERT CUYPSTRAAT 33 WOERDEN

BERLIJNHOF 11 WOERDEN

GANZERIKVELD 113 WOERDEN

IJSSELOORD 192 WOERDEN

Kenmerken & specificaties

STROMENLAAN 74 WOERDEN

WEIJPOORT 40 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

ANDERSENHOF 12 WOERDEN

GRAVIN MARGARETHASTRAAT 8 A NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

POPULIERENLAAN 17 ZEGVELD

Benedenheulseweg 62, 2821 LV Stolwijk

Veldkampsteeg 8a te Bathmen

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

Hasseltstraat 219. Vraagprijs: ,-- k.k. Tilburg. Hans van Berkel Koestraat 91, 5014 EB Tilburg Tel:

Nieuwveenseweg 2/2A Nieuwkoop

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Overstraat 34 AMERONGEN

Scherpgras 35 - Spijkenisse

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen

Royale vrijstaande woning met fijne tuin

Plonderijen 33, Reusel


Voordorpsedijk BM Groenekan

Barwoutswaarder 162. Woerden. Rien Treur Makelaardij

Akkerwinde 52 in Venlo

Bijzonder wonen. Hogedijk 3, Zevenhoven

Oudestraat CC Kampen. TE KOOP 850 p.m.

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Besoekistraat 10 HAARLEM

Koenestraat 41 AMERONGEN

TE KOOP. Kerkstraat 14 Nieuw-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Evenaar 9 Soest Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest

Zeeland, Trentsedijk 24

Hoekwoning met garage

GRENSWEG TE BUDEL VRAAGPRIJS ,-

Denestraat 23, Reusel

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland

Norelbosweg AS Epe k.k.

De Zeelder 4 Berlicum

Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk

Dorpsstraat 20 Nieuwkoop

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

BERNHARDSTRAAT AX HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Op loopafstand van alle voorzieningen gelegen

INFO. Gemeentelijke informatie over Woerden. Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn

Te Koop. Rijksweg 212 Gulpen. Vraagprijs K.K.

W.M. beëdigd makelaar o.g. Von Bonninghausenstraat 1b Borne

Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. De Joncheerelaan K.K GP Harmelen

Transcriptie:

NESPAD 61-63 ZEGVELD

Kenmerken & specificaties Inhoud woning: 900 m³ Woonoppervlakte: 280 m² Perceeloppervlakte: 7534 m² Bouwjaar: 1873

Nespad 61-63 UNIEK OBJECT! VOORMALIG STOOMGEMAAL MET MACHINISTENWONING Volledig vrij gelegen aan het water en natuurgebied De Kamerikse Nessen, voormalig stoomgemaal met guesthouse (machinistenwoning). Midden in het Groene Hart, maar toch op 10 minuten van de A2 en de A12. Het stoomgemaal is in 1997 geheel gerenoveerd en verbouwd tot zeer luxe en sfeervol landhuis. Op het terrein met onder architectuur aangelegde tuin, bereikbaar via een 400 meter lange oprijlaan, bevindt zich tevens een paardenstal annex garage en een kapschuur. Voor natuur-, paarden-, en/ of watersportliefhebbers een geweldig object! Indeling machinistenwoning: Begane grond: entree, hal met meterkast, landelijke keuken met vaatwasser, toilet, charmante woonkamer met antieke allesbrander en uitzicht over het water. 1e verdieping: overloop met vaste kastenwand, badkamer met ligbad, toilet en vaste wastafel, 2 slaapkamers. De indeling van het stoomgemaal staat verder in de brochure omschreven.

Inloopstal/garage: stenen bijgebouw, nu in gebruik als opslagruimte met 2 x hardhouten staldeuren en zadelkamer/ berging. Voorzien van water en electra. Kap schuur: open kap schuur (2006) met separaat afgesloten gedeelte. Tuinhuisje: vrijstaand houten tuinhuisje in gebruik als berging.

Het gemaal betreft een gemeentelijk monument. Gas via een propagaan gastank. Het gemaal met bijbehorend terras is volledig onder heid. De machinistenwoning is gefundeerd op koeienhuiden.

Erf voorzijde: weide met voorbereiding voor gedraineerde paddock, zeer ruime parkeerplaats. Erf achterzijde: aanlegde siertuin met o.a. rozentuin, leilindes en appelboomgaarde, landschapstuin met bos en diverse watergangen, omheinde weides. Terrein: Het totale terrein bedraagt 11.324 m2, waarvan 7569 m2 in eigendom en 3755 m2 "om niet" in gebruik van het waterschap.

Indeling stoomgemaal: Begane grond: Entree, ruime lichte hal met meterkast, bijkeuken met daaronder wijnkelder in de oude waterloop; via openslaande deuren naar centrale hal met marmeren tegels met toilet. Sfeervolle woonkamer met hoog plafond, houtkachel en parketvloer.

Lichte ruime woonkeuken annex eetkamer voorzien van alle apparatuur (Smeg) met 2 x openslaande deuren naar zowel west- als zuidterras. 1e verdieping: overloop, 1e slaapkamer met eigen luxe badkamer voorzien van douche/ stoomcabine, Gerberit toilet en whirlpool; 2e slaapkamer; 3e slaapkamer met mechanisch geventileerde inlooplast en toegang middels vlizotrap naar vliering; 2e badkamer voorzien van douche, toilet en ligbad.

Plattegronden

Plattegronden

Kadastrale kaart

WONEN IN WOERDEN Welkom in de gezellige historische vestingstad Woerden. Woerden is centraal gelegen in het Groene Hart van Nederland, de grote randsteden zoals Utrecht, Gouda, Rotterdam en Amsterdam zijn vlot te bereiken en Woerden beschikt over een treinstation. Woerden is op te delen in zes verschillende wijken: - Bomen- en bloemenkwartier - Centrum - Molenvliet - Schilderskwartier - Staatsliedenkwartier - Snel & Polanen - Waterrijk In elke wijk zijn basisscholen gevestigd en diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. In het centrum vindt u het gezellige kerkplein met diverse restaurants en winkels. Op het kerkplein worden het hele jaar door diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. In de Voorstraat, de Rijnstraat en de gezellige zijstraatjes kunt u uw hart ophalen aan de diversiteit van authentieke winkeltjes. In de omgeving van Woerden kunt u wandelen en fietsen langs de rivier de Oude Rijn of door de Polders. Ook de dorpen Harmelen, Kamerik en Zegveld behoren tot de gemeente Woerden en hebben ieder hun eigen karakteristieke identiteit.

Locatie op de kaart

AANKOOP INFORMATIE Is deze woning niet helemaal de woning waar u naar op zoek bent? Een nieuwe woning kopen doet u niet iedere dag. Waarschijnlijk heeft u alle eisen waar uw nieuwe thuis aan moet voldoen duidelijk op een rij, maar hoe vindt u nu die ene woning? En als u hem vindt, betaalt u dan eigenlijk een reële prijs en wat is de bouwkundige staat van de woning? Deze en al uw andere vragen worden stuk voor stuk beantwoordt als uw eigen aankoopmakelaar inschakelt. Van zoekopdracht tot overdracht! Graag nodigen wij u uit om op kantoor al uw woonwensen door te spreken en te `matchen aan de huidige en toekomstige woningmarkt. We zullen dan uitvoerig ingaan op alle mogelijkheden van aankoopbegeleiding en u adviseren over het zoekproces. Niet alleen kunt u ervoor kiezen om Drieman te laten zoeken naar een geschikte woonruimte, maar denkt u ook eens aan: - Het verrichten van grondige vooronderzoek - Begeleiden bij bezichtigingen - Waardebepaling van uw huidige en mogelijk toekomstige woning - Prijsonderhandelingen - Regelen van juridische zaken - Begeleiding bij de notaris Graag nodigen wij u uit op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Om alles in alle rust door te kunnen spreken vragen wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken Meer weten? Kijk op www.drieman.nl of haal de informatieset op kantoor.

WELKOM BIJ DRIEMAN GARANTIEMAKELAARS Bij Drieman Garantiemakelaars bieden wij u graag het totale pakket aan. Naast het verkopen van huizen zijn wij ook gespecialiseerd in taxeren en het aankopen van woningen. Door onze samenwerking met Huis en Hypotheek Woerden kunnen wij u ook snel op weg helpen naar de juiste hypotheek. Bij Drieman Garantiemakelaars bent u aan het juiste adres! Ons enthousiaste team stelt zich hierbij voor: Jeroen Uijtewaal Eigenaar & NVM Makelaar/ Taxateur o.g. Inmiddels al 25 jaar werkzaam in het makelaars- vak en ook bij Drieman Garantiemakelaars. In Anniek Karsemeijer Commercieel medewerker Ben een geboren Woerdense, bekend met alle ins en outs van Woerden. Ik woon samen in 2004 heb ik samen met mijn compagnon Chris Woerden met mijn vriend en 2 kinderen. van der Harten Drieman / Huis & Hypotheek overgenomen. Door het continue te vernieuwen van onze diensten zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Woerdense woningmarkt. Mijn hele leven al woon ik Woerden, vroeger met mijn ouders, broer en zus en nu met mijn vrouw en 2 kinderen. Marcel de Boer NVM Makelaar/Taxateur o.g. Opgegroeid in Noorden/ Nieuwkoop, maar inmiddels woon ik al jaren met mijn vrouw en 2 zoontjes in Woerden. Al 20 jaar ben ik werkzaam bij Drieman Garantiemakelaars, ik ben er enorm trots op wat wij als makelaarskantoor de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Sta graag voor mensen klaar en wil ze dolgraag helpen om hun droomwoning te vinden. In de afgelopen jaren heb ik van alles mee gemaakt in de makelaardij, niets is voor mij te gek. Veel ver- kopers en kopers heb ik blij mogen maken. Bezoek ook onze website: www.drieman.nl Inmiddels werk ik ruim 8 jaar bij Drieman Garantiemakelaars en dat doe ik met veel plezier. Een huis kopen en verkopen is een bijzondere gebeurtenis en ik vind het erg leuk om de mensen hier dagelijks mee te helpen. Voor advies en tips over Woerden, bel gerust of kom langs op kantoor voor een kop koffie. Joyce Sangers Commercieel medewerker Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Drieman Garantiemakelaars en ben de jongste aanwinst in het team!! Ik ben een echte Woerdense en woon samen met mijn vriend in Woerden. Op kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten die telefonisch contact opnemen of bij ons langs komen op kantoor. Ik werk fulltime en sta graag altijd voor iedereen klaar. Samen met Anniek beheer ik de agenda s, verzorg de gehele administratieve ondersteuning van de makelaars en regelen wij alle facilitaire zaken op kantoor. Dit betekent veel plannen, organiseren en aan- sturen, maar ook samenwerken in een hecht team met veel humor en gezelligheid.

www.driemanwoerden.nl Meulmansweg 1 3441 AT Woerden 0348-431919 woerden@drieman.nl Van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten.