ANBI GEGEVENS 2015 MAITREYA INSTITUUT. Opbouw van de Organisatie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ANBI GEGEVENS 2015 MAITREYA INSTITUUT. Opbouw van de Organisatie."

Transcriptie

1 ANBI GEGEVENS 2015 MAITREYA INSTITUUT Opbouw van de Organisatie. Het Maitreya Instituut bestaat uit een Kerkgenootschap Maitreya Instituut en een Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur. Het Kerkgenootschap heeft een vestiging in Amsterdam en een vestiging in Loenen (voorheen Emst). De Stichting is eveneens gevestigd in Loenen (voorheen Emst). In 2013 zijn het Kerkgenootschap en de Stichting van Emst naar Loenen verhuisd, het Kerkgenootschap in Amsterdam verhuisde binnen de stad. Het terrein en de gebouwen in Emst zijn nog steeds in eigendom van de organisatie, maar er vinden geen activiteiten meer plaats. De ANBI gegevens van het Kerkgenootschap en de Stichting staan hieronder afzonderlijk vermeld.

2 ANBI gegevens 2015 Kerkgenootschap Maitreya Instituut Naam van de instelling: Kerkgenootschap Maitreya Instituut RSIN: Post- of bezoekadres: Hoofdweg 109, 7371GE Loenen (Gld), tel Tilanusstraat 8a, 1091BH Amsterdam, tel (Emst: Heemhoeveweg 2, 8166HA Emst) Doelstelling van het Kerkgenootschap Maitreya Instituut (conform de statuten). Het Kerkgenootschap Maitreya Instituut heeft ten doel: 1. De Mahayana boeddhistische leer, zoals deze in de Tibetaanse Gelukpa Traditie met name door de leraren Lama Thubten Yeshe en Lama Zopa Rinpochee is overgedragen, gemeenschappelijk te bestuderen, te beoefenen en in praktijk te brengen. 2. Het bevorderen dat een ieder in de gelegenheid wordt gesteld in woord, beeld en geschrift kennis te nemen van de boeddhistische leer. 3. Het bevorderen dat een ieder, doch vooral haar leden, onder leiding van gekwalificeerde religieuze leraren de overdracht van de boeddhistische leer kan ontvangen; dit geldt voor alle onderdelen van de leer zoals de boeddhistische filosofie, de boeddhistische rituelen, diverse vormen van meditatiebeoefening en alles wat kan bijdragen aan de juiste overdracht. 4. Het bevorderen dat de boeddhistische Tibetaanse cultuur zoals deze tot uitdrukking komt in de kunst, taal, metafysica, geneeskunst, astrologie, dans en muziek, een en ander in ruime zin, wordt bewaard en in vrijheid kan worden uitgedragen. 5. Het bevorderen van het welzijn en geluk in de ruimste zin van zoveel mogelijk levende wezens en het leveren van een bijdrage aan blijvende wereldvrede. 6. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Het Kerkgenootschap tracht dit doel onder meer te bereiken door: 1. Het oprichten en/of ondersteunen van boeddhistische studie en meditatiecentra voor leken, kloosters, zieken en verzorgingstehuizen, scholen, bibliotheken, studiegroepen, instellingen voor maatschappelijk werk en iedere andere activiteit en/of rechtspersoon, welke dienstig is aan de doelstellingen van het kerkgenootschap zowel in Nederland als elders. 2. Het organiseren van religieuze bijeenkomsten, studiereizen en cursussen. 3. Het uitgeven beeld- en geluidsmateriaal van lezingen; 4. Het materieel en immaterieel ondersteunen van boeddhistische leraren en monniken en een ieder die zich dienstbaar maakt voor de doelstellingen van het kerkgenootschap. 5. Het aantrekken van leraren die bevoegd zijn om religieus onderricht te geven in de boeddhistische Mahayana leer en aanverwante onderwerpen overeenkomstig de doelstellingen van het kerkgenootschap. 6. Het aantrekken van leerkrachten die bevoegd zijn aan het boeddhisme en/of andere met Tibet verwante onderwerpen te onderrichten, zoals kunst, metafysica, taal, dans en muziek, astrologie en geneeskunst. 7. alle andere wettige en deugdelijke middelen. Hoofdlijnen van het beleidsplan 2016.

3 Bestuurlijk niveau. Het bestuur heeft in 2015 een beleidsnotitie voor de periode goedgekeurd. Het beleid van het bestuur is erop gericht om in deze periode een financieel verantwoorde en stabiele situatie te creëren waarbij voldoende inkomsten worden gegenereerd om aan de doelstellingen van het Kerkgenootschap te kunnen voldoen. Het bestuur kiest daarom kritisch financieel beheer als hoofdlijn voor het beleid. De consequenties van dit beleid zijn o.a. dat de kwaliteit van de financiële administratie moet worden verbeterd en dat er voor genoemde periode een investeringsstop geldt voor de infrastructuur. Directie niveau. Centraal thema in het beleid voor de vestigingslocaties Loenen en Amsterdam is het opstellen van een aantrekkelijk cursusprogramma en het naar volle tevredenheid van de studenten afwerken van dit programma. Functie en namen van de bestuurders. Het bestuur bestaat uit de volgende personen: Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Overige bestuursleden: Hr. J.A.G. van der Putten Mevr. P.B. de Wijs-Koolkin (tvs algemeen bestuurslid) vacant Hr. M.F.R. Bertels, Hr. J.M.C. de Vries en Mevr. W.M.R. de Water Beloningsbeleid. Het bestuur is verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid voor het Kerkgenootschap Maitreya Instituut. Het bestuur ziet er op toe dat het Kerkgenootschap zich aan de wettelijke voorwaarden en verplichtingen houdt. Het bestuur benoemt directeuren die onder verantwoordelijkheid van het bestuur belast zijn met de dagelijkse leiding van beide vestigingen. Bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden als bestuursleden van bij het Kerkgenootschap en slechts bij uitzondering onkostenvergoeding (zoals reiskostenvergoeding). Actueel verslag van de uitgeoefende activiteiten in De komst en de lessen van Kyabje Lama Zopa Rinpoche waren een groot succes met ruim 450 bezoekers uit alle delen van de wereld. Het Maitreya Instituut heeft veel waardering gekregen voor de perfecte organisatie van dit evenement en heeft daardoor internationale faam verworven. Het cursusprogramma van het jaar 2015 werd zonder noemenswaardige problemen naar tevredenheid afgerond. Er is een enquête gehouden onder de studenten van het zomer retraite. De gegevens van deze enquête zijn verwerkt en hebben tot verbeteringen geleid. In het kader van het beleidsplan is in de vestiging Amsterdam is een bedrijfskundig onderzoek uitgevoerd om de bedrijfsprocessen te analyseren en te verbeteren. Financiële verantwoording. De jaarcijfers 2015 worden voor 1 juli 2016 gepubliceerd. Indien de noodzaak bestaat om voor die tijd inzage in deze gegevens te hebben, wordt verzocht om contact op te nemen met de Hr. J.M.C. de Vries (contactgegevens zie Maitreya Instituut Loenen).

4 ANBI gegevens 2015 Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur Naam van de instelling: Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur Eveneens bekend als: Conferentiecentrum Bosoord, Maitreya Boekhandel en Maitreya Uitgeverij. RSIN: Post- of bezoekadres: Hoofdweg 109, 7371GE Loenen (Gld), tel Doelstelling van de Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur (conform de statuten). De Stichting heeft ten doel: 1.Het op alle mogelijke wijzen ondersteunen van het Kerkgenootschap Maitreya Instituut. 2. de Mahayana boeddhistische leer, zoals deze in de Tibetaanse Gelukpa Traditie met name door de leraren Lama Thubten Yeshe en Lama Zopa Rinpochee is overgedragen, gemeenschappelijk te bestuderen, te beoefenen en in praktijk te brengen. 3. Het bevorderen dat een ieder in de gelegenheid wordt gesteld in woord, beeld en geschrift kennis te nemen van de boeddhistische leer. 4. Het bevorderen dat de boeddhistische Tibetaanse cultuur zoals deze tot uitdrukking komt in de kunst, taal, metafysica, geneeskunst, astrologie, dans en muziek, een en ander in ruime zin, wordt bewaard en in vrijheid kan worden uitgedragen. 5. Het bevorderen van het welzijn en geluk in de ruimste zin van zoveel mogelijk levende wezens en het leveren van een bijdrage aan blijvende wereldvrede. 6. Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. De Stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door: 1. Het uitgeven van boeken, tijdschriften, beeld- en geluidsmateriaal. 2. het verwerven, exploiteren en vervreemden van roerende en onroerende zaken ten dienste van haar activiteiten. 3. Het organiseren van bijeenkomsten, cursussen en studiereizen. 4. Het ondersteunen van leraren en leerlingen. 5. Alle andere wettige en deugdelijke middelen. De Stichting heeft niet ten doel het maken van winst. Hoofdlijnen van het beleidsplan Bestuurlijk niveau. Het bestuur heeft in 2015 een beleidsnotitie voor de periode goedgekeurd. Het beleid van het bestuur is erop gericht om in deze periode een financieel verantwoorde en stabiele situatie te creëren waarbij voldoende inkomsten worden gegenereerd om aan de doelstellingen van de Stichting te kunnen voldoen. Het bestuur kiest daarom kritisch financieel beheer als hoofdlijn voor het beleid. De consequenties van dit beleid zijn o.a. dat de kwaliteit van de financiële administratie moet worden verbeterd en dat er voor genoemde periode een investeringsstop geldt voor de infrastructuur. Directie niveau.

5 Het hoofdthema in dit beleid is het op een economische en milieu bewuste wijze exploiteren van Conferentiecentrum Bosoord, waarbij de klanttevredenheid van de gasten centraal staat. In samenwerking met de gemeente Apeldoorn wil de Stichting ook in 2016 participatieplekken aanbieden, die erop gericht zijn uitkeringsgerechtigden en mensen met een begeleidingsindicatie als groep of individueel te laten participeren in de samenleving om te voorkomen dat zij in een sociaal isolement blijven of terecht komen. Tevens wil de Stichting in 2016 diverse korte stagetrajecten met scholen uit de regio begeleiden. Functie en namen van de bestuurders. Het bestuur bestaat uit de volgende personen: Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Overige bestuursleden: Hr. J.A.G. van der Putten Mevr. P.B. de Wijs-Koolkin (tvs algemeen bestuurslid) vacant Hr. M.F.R. Bertels, Hr. J.M.C. de Vries en Mevr. W.M.R. de Water Beloningsbeleid. Het bestuur is verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid voor de Stichting Maitreya Instituut. Het bestuur ziet er op toe dat de Stichting zich aan de wettelijke voorwaarden en verplichtingen houdt. Het bestuur benoemt directeuren die onder verantwoordelijkheid van het bestuur belast zijn met de dagelijkse leiding van beide vestigingen. Bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden als bestuursleden van bij de Stichting en slechts bij uitzondering onkostenvergoeding (zoals reiskostenvergoeding). Actueel verslag van de uitgeoefende activiteiten in In het eerste half jaar is er hard gewerkt om het Conferentiecentrum bouwkundig klaar te krijgen voor de komst van Kyabje Lama Zopa Rinpoche (LZR). Alle activiteiten van het eerste half jaar werden volledig bepaald door dit evenement waaraan ruim 450 belangstellenden uit de gehele wereld deelnamen. Direct daarna volgde de zomer retraite, waardoor er nauwelijks tijd was om alle voorzieningen die er voor LZR waren getroffen op te ruimen en het Conferentiecentrum weer in de oude staat terug te brengen. De vrijwilligersteams hebben een enorme prestatie geleverd die internationaal werd gewaardeerd. Door de toenemende naamsbekendheid van het Conferentiecentrum heerste er ook topdrukte in de maanden oktober en november. Financiële verantwoording. De jaarcijfers 2015 worden voor 1 juli 2016 gepubliceerd. Indien de noodzaak bestaat om voor die tijd inzage in deze gegevens te hebben, wordt verzocht om contact op te nemen met de Hr. J.M.C. de Vries (contactgegevens zie Maitreya Instituut Loenen).

ANBI GEGEVENS 2014 MAITREYA INSTITUUT. Opbouw van de Organisatie.

ANBI GEGEVENS 2014 MAITREYA INSTITUUT. Opbouw van de Organisatie. ANBI GEGEVENS 2014 MAITREYA INSTITUUT Opbouw van de Organisatie. Het Maitreya Instituut bestaat uit een Kerkgenootschap Maitreya Instituut en een Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur. Het

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS 2015 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR

ANBI GEGEVENS 2015 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR ANBI GEGEVENS 2015 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR de naam van de instelling Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur Ook bekend als: Conferentiecentrum Bosoord, Maitreya Boekhandel

Nadere informatie

een duidelijke beschrijving van de doelstelling van de ANBI

een duidelijke beschrijving van de doelstelling van de ANBI ANBI GEGEVENS 2015 KERKGENOOTSCHAP MAITREYA INSTITUUT de naam van de instelling Kerkgenootschap Maitreya Instituut het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal nummer en

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS 2016 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR

ANBI GEGEVENS 2016 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR ANBI GEGEVENS 2016 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR de naam van de instelling Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur Ook bekend als: Conferentiecentrum Bosoord, Maitreya Boekhandel

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS 2014 (herzien) STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR

ANBI GEGEVENS 2014 (herzien) STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR ANBI GEGEVENS 2014 (herzien) STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR de naam van de instelling Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur Ook bekend als: Conferentiecentrum Bosoord,

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS 2013 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR

ANBI GEGEVENS 2013 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR ANBI GEGEVENS 2013 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR de naam van de instelling Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur Ook bekend als: Conferentiecentrum Bosoord, Maitreya Boekhandel

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS 2014 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR

ANBI GEGEVENS 2014 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR ANBI GEGEVENS 2014 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR de naam van de instelling Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur Ook bekend als: Conferentiecentrum Bosoord, Maitreya Boekhandel

Nadere informatie

een duidelijke beschrijving van de doelstelling van de ANBI

een duidelijke beschrijving van de doelstelling van de ANBI ANBI GEGEVENS 2014 KERKGENOOTSCHAP MAITREYA INSTITUUT de naam van de instelling Kerkgenootschap Maitreya Instituut het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal nummer en

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS 2013 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR

ANBI GEGEVENS 2013 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR ANBI GEGEVENS 2013 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR de naam van de instelling Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur Ook bekend als: Conferentiecentrum Bosoord, Maitreya Boekhandel

Nadere informatie

een duidelijke beschrijving van de doelstelling van de ANBI

een duidelijke beschrijving van de doelstelling van de ANBI ANBI GEGEVENS 2016 KERKGENOOTSCHAP MAITREYA INSTITUUT de naam van de instelling Kerkgenootschap Maitreya Instituut het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal nummer en

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS 2012 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR

ANBI GEGEVENS 2012 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR ANBI GEGEVENS 2012 STICHTING MAITREYA INSTITUUT VOOR WIJSHEIDSCULTUUR de naam van de instelling Stichting Maitreya Instituut voor Wijsheidscultuur Ook bekend als: Conferentiecentrum Bosoord, Maitreya Boekhandel

Nadere informatie

1. Doelstelling van de Boeddhistische Stichting van de Karma Kagyu Linie Nederland

1. Doelstelling van de Boeddhistische Stichting van de Karma Kagyu Linie Nederland Beleidsplan Boeddhistische Stichting van de Karma Kagyu Linie Nederland Inhoud 1. Doelstelling van de Stichting 2. Actuele beleid van de Stichting 3. Werkzaamheden van de Stichting 4. Wijze van fondsenwerven

Nadere informatie

STICHTING KADAM CHÖLING VOORLOPIG JAARVERSLAG

STICHTING KADAM CHÖLING VOORLOPIG JAARVERSLAG STICHTING KADAM CHÖLING VOORLOPIG JAARVERSLAG 2013 Zijlweg 286 2015 CN Haarlem Jaarverslag Stichting Kadam Chöling 2013, voorlopige versie (zonder financieel verslag) 1 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD 3 1 STICHTING

Nadere informatie

Stichting Adel in Nederland

Stichting Adel in Nederland Publicatiegegevens 2016 Inhoud 1. Publicatieplicht 2. Algemene gegevens 3. Doelstelling 4. Beleidsplan 5. Bestuur 5.1 Bestuurssamenstelling 5.2 Namen van de bestuurders 5.3 Beloningsbeleid 6. Directeur

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Het Gasthuis

Stichting Vrienden van Het Gasthuis Stichting Vrienden van Het Gasthuis Beleidsplan 2014-2017 Vastgesteld 27 november 2013 Stichting Vrienden van Het Gasthuis Beleidsplan 2014-2017 Pagina 1 Inleiding De Stichting Vrienden van Het Gasthuis

Nadere informatie

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren:

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: de naam van de instelling het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal nummer het

Nadere informatie

RAPPORT. inzake de jaarrekening 1 januari 2015 tot en met 31 december 2015 van. Kerkgenootschap Nalandabodhi Nederland. te Zutphen

RAPPORT. inzake de jaarrekening 1 januari 2015 tot en met 31 december 2015 van. Kerkgenootschap Nalandabodhi Nederland. te Zutphen RAPPORT inzake de jaarrekening 1 januari 2015 tot en met 31 december 2015 van Kerkgenootschap Nalandabodhi Nederland te Inhoudsopgave Pagina 1. Voorwoord 1.1 Samenstellingsverklaring 2 1.2 Algemeen 3 2.

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Naam: Stichting Lonely Lochem Kamer van Koophandel: 64795985 RSIN/fiscaal nummer: 855850668 Contactgegevens: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Telefoon: 06-4047090 E-mailadres: info@lonelylochem.nl

Nadere informatie

PLAN Annina van Logtestijn. Aanvraag ANBI rangschikking

PLAN Annina van Logtestijn. Aanvraag ANBI rangschikking Dagelijks geluk in het dal van Breda. De Rijksmonumentale boerderij Nuwenhuys heeft weer een waardevolle bestemming: het bevorderen van de interactie tussen mensen met en zonder beperking. PLAN 2018-2020

Nadere informatie

Adres Postadres: van Almondeweg 18, 3231 CS Brielle Bezoekadres: Kerkstraat 10, 3231 VG Brielle

Adres Postadres: van Almondeweg 18, 3231 CS Brielle Bezoekadres: Kerkstraat 10, 3231 VG Brielle Onze ANBI-gegevens voor uw belastingaangifte Naam Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB Voorne- Putten en Rozenburg (Statutaire naam). De vereniging is ook bekend onder de naam Vrijzinnigen Nederland Brielle

Nadere informatie

1. Beleidsplan Stichting Phoenixx

1. Beleidsplan Stichting Phoenixx 1. Beleidsplan Stichting Phoenixx Stichting Phoenixx is opgericht d.d. 10 november 2014 en gevestigd aan de : Van Sijsenstraat 57a, 9724 NM te Groningen. E info@phoenixx.foundation M +31 6 24280197 ING

Nadere informatie

Internationaal Zen Instituut Nederland (afkorting: IZIN)

Internationaal Zen Instituut Nederland (afkorting: IZIN) Basisgegevens Naam Adres Bestuur sinds 1 april 2016 Internationaal Zen Instituut Nederland (afkorting: IZIN) Secretariaat IZIN J. de Vries-Spaans Koningsstraat 91 1211NL Hilversum info@zen-izin.nl 035-6223797

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2014

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2014 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2014 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

1) Krijn Dijkema, voorganger, oudste en voorzitter bestuur

1) Krijn Dijkema, voorganger, oudste en voorzitter bestuur ANBI EGTB De Evangelische Gemeente Ten Boer is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wie aan zo n instelling een gift geeft, mag dat bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015 BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11 Voor de jaren 2014 / 2015 INLEIDING: Stichting Steun 22Q11 staat aan het begin van haar oprichting. De stichting is notarieel opgericht op 3 juli 2014 door ouders van

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2013

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2013 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2013 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Masjid Al-Hikmah PS Indonesia Heeswijkplein 170-171 2531 HK Den Haag E alhikmah@indonesia.nl W www.alhikmah.indonesia.nl T 0621411025 IBAN : NL53RABO 0310 4888 26 KvK : 66172527 Beleidsplan 2016-2021

Nadere informatie

Websitepublicatie t.b.v. de ANBI status Stichting Les Oiseaux Bleus 2014

Websitepublicatie t.b.v. de ANBI status Stichting Les Oiseaux Bleus 2014 1. Naam van de instelling 2. Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal nummer Inschrijfnummer Kamer van Koophandel 27247935 3. Het post- of bezoekadres van de instelling

Nadere informatie

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting.

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting. 2 INHO UDS O PG AVE Voorwoord 3 1. Doelstelling stichting 4 1.1. Uitgangspunten.. 4 1.1.a Vermogen.. 5 1.2. Het bestuur 5 1.3. Statuten stichting. 6 1.4. Convenant. 6 2. Werkzaamheden 7 2.1. Algemeen..

Nadere informatie

Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico

Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico Inhoud Pagina 2: Contactgegevens, bestuur, doelstelling en beloning Pagina 3: Inleiding beleidsplan Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Statutaire bepalingen/doel 3. Werkzaamheden van de stichting 4. Het werven van middelen 5. Het beheer en de besteding van het vermogen 6. Bestedingscriteria 7. Planning 2015

Nadere informatie

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website:

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: Publicatieplicht ANBI De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: 1. de naam van de instelling 2. het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) 3. contactgegevens

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2015

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2015 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2015 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan van de Stichting De Muziekkamer Edam

Beleidsplan van de Stichting De Muziekkamer Edam Beleidsplan van de Stichting De Muziekkamer Edam Inleiding In dit eerste beleidsplan is vastgelegd hoe het bestuur van de stichting verwacht gedurende de komende jaren de doelstellingen zoals vastgelegd

Nadere informatie

Van het bestuur: Ook willen we u attenderen op de lezing van Jan Roelof over zijn reizen door Tibet!

Van het bestuur: Ook willen we u attenderen op de lezing van Jan Roelof over zijn reizen door Tibet! Van het bestuur: Deze maand beginnen we met de lessen van Geshe Ngwang Zopa, van Boeddha's Gompa, op 10 maart. Geshela gaat met Eugene dieper in op concentratie meditatie en wijsheid. Ook willen we u attenderen

Nadere informatie

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam Beleidsplan International End Time Revival Ministries Amsterdam International End Time Revival Ministries Amsterdam Eeftink 100 F 1103 AE Amsterdam Postadres: 12915 1100 AX Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2016. Vereniging van Vrienden van het Allard Pierson Museum

Beleidsplan 2013-2016. Vereniging van Vrienden van het Allard Pierson Museum Beleidsplan 2013-2016 Vereniging van Vrienden van het Allard Pierson Museum Beleidsplan Vereniging van Vrienden van het Allard Pierson Museum Inleiding... 3 Activiteiten... 3 Organisatie en financiën...

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Met de oprichting van Stichting Villa Abel in juni 2016 en het aanstellen van een stichtingsbestuur is na een lange periode van voorbereidingen door initiatiefnemers Anne van der Horst en Petra Zaanen

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u al het goede en veel plezier en inspiratie bij het lezen van dit verslag. Pagina 1

Voorwoord. Wij wensen u al het goede en veel plezier en inspiratie bij het lezen van dit verslag. Pagina 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag over 2016 van Diamantweg-boeddhisme van de Karma Kagyu Linie in Utrecht. In dit verslag geven wij u informatie over wat Diamantweg-boeddhisme is, hoe het in Nederland

Nadere informatie

Op de volgende pagina s volgt een uitwerking van de bovenstaande 9 punten.

Op de volgende pagina s volgt een uitwerking van de bovenstaande 9 punten. MEMO: ANBI Stichting Christian City Church Amsterdam Amsterdam, Juni 2019 Beste Lezer, De overheid heeft bepaalt dat voor de ANBI stichtingen en kerkgenootschappen nieuwe vereisten zijn ten aanzien van

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u al het goede en veel plezier en inspiratie bij het lezen van dit verslag. Pagina 1

Voorwoord. Wij wensen u al het goede en veel plezier en inspiratie bij het lezen van dit verslag. Pagina 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag over 2014 van Diamantweg- boeddhisme van de Karma Kagyu Linie in Utrecht. In dit verslag geven wij u informatie over wat Diamantweg- boeddhisme is, hoe het in Nederland

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting ICCH

Beleidsplan Stichting ICCH Beleidsplan Stichting ICCH 2017-2019 Naam instelling Stichting Islamitisch Cultureel Centrum Houten RSIN/Fiscaal-nummer 8573.98.659 Contactgegevens (postadres) Stichting Islamitisch Cultureel Centrum Houten

Nadere informatie

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren Publicatieplicht De naam van de instelling; Stichting Flappus Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaalnummer;

Nadere informatie

Stichting Hartige Samaritaan

Stichting Hartige Samaritaan Stichting Hartige Samaritaan Beleidsplan 2016-2018 Auteurs: Heleen Baksteen Corné van den Brink Joanne Dekker Jan Willem van Galen Jan Maarten Verzendaal René van der Weijden Delft, november 2016 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 VERENIGING ISLAMITISCHE CULTUUR LANGEDIJK. Telefoon : (0226) Site :

Jaarverslag 2017 VERENIGING ISLAMITISCHE CULTUUR LANGEDIJK. Telefoon : (0226) Site : VERENIGING ISLAMITISCHE CULTUUR LANGEDIJK Jaarverslag 2017 Telefoon : (0226) 341 863 Site : www.moskeelangedijk.nl E-mail : info@moskeelangedijk.nl Potjesdam 2a 1722 XN Zuid-Scharwoude Voorwoord De Vereniging

Nadere informatie

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse. GEGEVENS STICHTING Naam van de stichting: Stichting VandenBroek Foundation Postadres: Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 Website: www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Unie van Betrokken Ouders

Beleidsplan Unie van Betrokken Ouders Beleidsplan 2015-2020 Unie van Betrokken Ouders Plaats: Apeldoorn Datum: 18-11-2014 Inhoudsopgave INLEIDING 1 UVBO- SCHEMA 2 ORGANISATIEBESCHRIJVING 3 MISSIE 3 VISIE 3 SPEERPUNTEN 4 KRITISCHE SUCCESFACTOREN

Nadere informatie

stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2016 Inhoudsopgave:

stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2016 Inhoudsopgave: stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2016 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren:

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Naam van de instelling: Stichting Huisgemeente Boom des Levens RSIN (fiscaal nummer): 8161.74.374 Post- of bezoekadres

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2019 Stichting Akyazili Nederland Dit document maakt inzichtelijk welke plannen het bestuur heeft gemaakt naar aanleiding van haar toekomst. Het bestuur 3 februari 2016 Diergaardesingel

Nadere informatie

http://www.federatiegouda.nl/doopsgezinde-gemeente/ sasportengen@hetnet.nl

http://www.federatiegouda.nl/doopsgezinde-gemeente/ sasportengen@hetnet.nl A. Doopsgezinde Gemeente Gouda Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: Doopsgezinde Gemeente Gouda 0182618541 818932351 Website adres: http://www.federatiegouda.nl/doopsgezinde-gemeente/

Nadere informatie

Stichting Brabants - Beleidsplan en Jaarplan 2014

Stichting Brabants - Beleidsplan en Jaarplan 2014 Stichting Brabants - Beleidsplan en Jaarplan 2014 Algemeen De Stichting Brabants is opgericht op 30 april 2014 en is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel met KvK-nummer 60585412.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2015-2022 Naam Vereniging Islamitische Gemeenschap Naarden Moskee As-Salaam RSIN 8076.31.346 Bezoek- en postadres Vereniging Islamitische Gemeenschap Naarden / Moskee As-Salaam Kolonel Verveerstraat

Nadere informatie

Vereniging LANGENBOOM. Balans en resultatenoverzicht JAARVERSLAG Publicatie verslag. Langenboom, 25 januari 2013 W.Willems Penningmeester

Vereniging LANGENBOOM. Balans en resultatenoverzicht JAARVERSLAG Publicatie verslag. Langenboom, 25 januari 2013 W.Willems Penningmeester Vereniging LANGENBOOM Balans en resultatenoverzicht JAARVERSLAG 2012 Publicatie verslag. Langenboom, 25 januari 2013 W.Willems Penningmeester 1 Lid van koepelorganisatie: Vereniging EHBO Noord Brabant

Nadere informatie

KIT Scholarship Fund. Jaarcijfers 2014

KIT Scholarship Fund. Jaarcijfers 2014 KIT Scholarship Fund Jaarcijfers 2014 Opgesteld te Amsterdam Mei 2015 KIT Scholarship Fund jaarcijfers 2014 Algemene Informatie KIT Scholarship Fund Het KIT Scholarship Fund is in juni 2013 opgericht.

Nadere informatie

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website:

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: Publicatieplicht ANBI De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: 1. de naam van de instelling 2. het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) 3. contactgegevens

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest)

Beleidsplan Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest) Datum: 23-07-2018 Beleidsplan Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest) 1. Inleiding: Dit beleidsplan maakt onderdeel uit van het verzoek van Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest) d.d.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING SANGHA INZICHT EN BEVRIJDING

BELEIDSPLAN STICHTING SANGHA INZICHT EN BEVRIJDING BELEIDSPLAN STICHTING SANGHA INZICHT EN BEVRIJDING 2016-2020 OPRICHTING STICHTING De stichting is opgericht bij akte op vijfentwintig maart tweeduizend tien verleden voor notaris mr. J. Kos te Hilvarenbeek.

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u al het goede en veel plezier en inspiratie bij het lezen van dit verslag. Pagina 1

Voorwoord. Wij wensen u al het goede en veel plezier en inspiratie bij het lezen van dit verslag. Pagina 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag over 2017 van Diamantweg-boeddhisme van de Karma Kagyu Linie in Utrecht. In dit verslag geven wij u informatie over wat Diamantweg-boeddhisme is, hoe het in Nederland

Nadere informatie

Leidraad voor het opstellen van een beleidsplan. Opzet van het beleidsplan

Leidraad voor het opstellen van een beleidsplan. Opzet van het beleidsplan Leidraad voor het opstellen van een beleidsplan Om te kunnen worden aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (hierna: ANBI) dient de instelling onder andere te beschikken over een actueel beleidsplan.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands Beleidsplan Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Doel van de Stichting... 4 3 Organisatie-structuur... 5 4 Financiering (inkomsten

Nadere informatie

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2018

stichting Er Zijn Inhoudsopgave: ANBI verantwoording 2018 stichting Er Zijn ANBI verantwoording 2018 Inhoudsopgave: 1 De naam 2 2 RSIN/fiscaal nummer 2 3 Contactgegevens 2 4 Bestuurssamenstelling en namen bestuursleden 2 5 De doelstelling 2 6 Het beleidsplan

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Leonardo Assen. Beleidsplan

Stichting Vrienden van Leonardo Assen. Beleidsplan Stichting Vrienden van Leonardo Assen Beleidsplan 2016-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding... 3 2 Over de Stichting Vrienden van Leonardo Assen... 3 3 Doelstelling... 3 4 Organisatie en gang

Nadere informatie

Stichting Love Revolution

Stichting Love Revolution Beleidsplan 2017-2020 Stichting Love Revolution Stichting Love Revolution Oudenoord 157 3513 EN Utrecht T: 06-43213231 E: info@hannedevries-music.com KvK: 68394241 RSIN: 857421955 Vastgesteld: 7 juli 2017,

Nadere informatie

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden BELEIDSPLAN 2015 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten per 1 jan 2014 gepubliceerd op onze website:

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten per 1 jan 2014 gepubliceerd op onze website: Publicatieplicht ANBI De volgende gegevens moeten per 1 jan 2014 gepubliceerd op onze website: 1. de naam van de instelling 2. het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) 3. contactgegevens

Nadere informatie

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren Publicatieplicht voor ANBI s De naam van de instelling; Stichting Flappus Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaalnummer;

Nadere informatie

Sint Anthonis, 26 januari Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling.

Sint Anthonis, 26 januari Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling. Jaarverslag 2015 Sint Anthonis, 26 januari 2016 Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling. EHBO vereniging Sint Anthonis Het Zwaluwstaartje Contact informatie

Nadere informatie

ANBI (algemeen nut beogende instelling)

ANBI (algemeen nut beogende instelling) ANBI (algemeen nut beogende instelling) Op deze pagina vindt u de toelichting op de voorwaarden die vanaf 1 januari 2014 verplicht vermeld dienen te worden op de website van ANBI-instellingen. Algemeen

Nadere informatie

Kamer van Koophandel: Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer:

Kamer van Koophandel: Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer: STICHTING VAN DE SANDE te Vlissingen Financiële verantwoording inzake het jaar 2015 Kamer van Koophandel: 22045334 Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer: 808656697 Inhoudsopgave Algemeen

Nadere informatie

Geef Prostaatkanker het nakijken. Beleidsplan Stichting Blue Ribbon 2015-2016

Geef Prostaatkanker het nakijken. Beleidsplan Stichting Blue Ribbon 2015-2016 Beleidsplan Stichting Blue Ribbon 2015-2016 Geef Prostaatkanker het nakijken 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding a. Organisatie 2. Strategie a. Statutaire doelstelling b. Afwezigheid van winstoogmerk c. Bestemming

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Waardig Wonen

Beleidsplan. Stichting Waardig Wonen Beleidsplan Periode 2017-2021 E-mail: info@waardigwonen.nl Website: www.waardigwonen.nl Telefoon: 06-29216568 Postadres: Beetke van Rasquertstraat 61 9351 JB Leek KvK - 66882370 RSIN - 856738712 Bankrekening

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Transfore Juni 2019

Beleidsplan Stichting Transfore Juni 2019 Beleidsplan Stichting Transfore Juni 2019 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijke gegevens... 4 3 Beleid en strategie... 4 4 Bestuurssamenstelling... 6 2 1 Inleiding Stichting Transfore beschikt over

Nadere informatie

Van het bestuur: Quote van de maand. Geduld is het beste gebed. - Boeddha-

Van het bestuur: Quote van de maand. Geduld is het beste gebed. - Boeddha- Van het bestuur: Voor het eerst dit jaar, kunnen we deze maand Lama Jampa Rinpoche verwelkomen. Hij zal van 4 t/m 7 april aanwezig zijn. Ook zal Jampel Parchin (Eugene) aanwezig zijn voor de vertalingen.

Nadere informatie

Vereniging LANGENBOOM. Balans en resultatenoverzicht JAARVERSLAG Publicatie verslag. Langenboom, 1 maart 2016 W.Willems Penningmeester

Vereniging LANGENBOOM. Balans en resultatenoverzicht JAARVERSLAG Publicatie verslag. Langenboom, 1 maart 2016 W.Willems Penningmeester Vereniging LANGENBOOM Balans en resultatenoverzicht JAARVERSLAG 2015 Publicatie verslag. Langenboom, 1 maart 2016 W.Willems Penningmeester Uitgeoefende activiteiten 2015: Organiseren nascholingslessen,

Nadere informatie

Publicatie op website i.v.m. ANBI status. 1. Naam van de instelling Stichting Wigwam Eveneens bekend onder de naam: Wigwamvakanties

Publicatie op website i.v.m. ANBI status. 1. Naam van de instelling Stichting Wigwam Eveneens bekend onder de naam: Wigwamvakanties Publicatie op website i.v.m. ANBI status 1. Naam van de instelling Stichting Wigwam Eveneens bekend onder de naam: Wigwamvakanties 2. Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal

Nadere informatie

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website:

Publicatieplicht ANBI. De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: Publicatieplicht ANBI De volgende gegevens moeten gepubliceerd zijn op onze website: 1. de naam van de instelling 2. het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) 3. contactgegevens

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

Beleidsplan Gemeente des Heeren Amsterdam. Inhoudsopgave. 1. Inleiding en toelichting 2. Uittreksel Statuten 3. Uittreksel Reglement

Beleidsplan Gemeente des Heeren Amsterdam. Inhoudsopgave. 1. Inleiding en toelichting 2. Uittreksel Statuten 3. Uittreksel Reglement Beleidsplan Gemeente des Heeren Amsterdam Inhoudsopgave 1. Inleiding en toelichting 2. Uittreksel Statuten 3. Uittreksel Reglement Opgeslagen op:23 november 2015 1 Inleiding Dit is het beleidsplan van

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Voor en Door Kunstenaars

Jaarrekening Stichting Voor en Door Kunstenaars Jaarrekening 2016 Stichting Voor en Door Kunstenaars Inhoud 1. Algemeen 2 2. Jaarrekening 2016 4 2.1 Balans per 31 december 2016 5 2.2 Resultatenrekening over 2016 6 2.3 Grondslagen voor waardering en

Nadere informatie

STICHTING INSTITUUT HET CENTRUM TE ROTTERDAM. Rapport inzake jaarstukken 2012/2013

STICHTING INSTITUUT HET CENTRUM TE ROTTERDAM. Rapport inzake jaarstukken 2012/2013 STICHTING INSTITUUT HET CENTRUM TE ROTTERDAM Rapport inzake jaarstukken 2012/2013 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Algemeen 2 FINANCIEEL VERSLAG 1 Bestuursverslag over 2012/2013 5 JAARREKENING

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt 2017-2021 1 Inleiding: 1. In 2015 onstond het idee van enkele hardloop fanaten om in het dorp Bavel, gemeente Breda, inwoners van het dorp Bavel te laten kennismaken

Nadere informatie

Stichting AF is een algemeen nut beogende instelling (anbi). Stichting AF heeft geen winstoogmerk.

Stichting AF is een algemeen nut beogende instelling (anbi). Stichting AF heeft geen winstoogmerk. Beleidsplan 2017 van de Stichting het Algemeen Fonds (hierna te noemen Stichting AF) van de Unie van Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao STRATEGIE Doelstelling Stichting AF heeft ten doel

Nadere informatie

Stichting De Rietvink en Vrienden van de Rietvink Verslagjaar: 2012 Publicatie t.b.v. status culturele ANBI

Stichting De Rietvink en Vrienden van de Rietvink Verslagjaar: 2012 Publicatie t.b.v. status culturele ANBI Stichting De Rietvink en Vrienden van de Rietvink Verslagjaar: 2012 Publicatie t.b.v. status culturele ANBI De Rietvink en VV De Rietvink 1 december 2013 Publicatie t.b.v. culturele ANBI; verwijzingslijst:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] Een jaar lang feest BELEIDSPLAN [2016 2019] www.hoogkarspel700.nl Stichting Hoogkarspel 700 Pijlstaart 46, 1616 GM Hoogkarspel info@hoogkarspel700.nl 06-26244461 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Missie/visie...

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018

Jaarverslag 2017/2018 Balans en resultatenoverzicht Jaarverslag 2017/2018 Publicatie verslag. Helmond, 12 januari 2019. W.A.A. van Stiphout penningmeester EHBO vereniging Brouwhuis ANBI - erkenning G-57 Secretariaat: Penningmeester

Nadere informatie

Stichting Garantiefonds. Jaarrekening Conceptversie: :08

Stichting Garantiefonds. Jaarrekening Conceptversie: :08 Stichting Garantiefonds Jaarrekening 2018 Conceptversie: 15-4-2019 16:08 Inhoud Algemeen... 3 Jaarrekening... 4 Balans per 31 december 2018... 5 Staat van baten en lasten over 2018... 6 Grondslagen voor

Nadere informatie

Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling). Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat wij een organisatie zijn die het algemeen nut dienen. Daarom zijn giften aan

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2018

Beleidsplan 2016-2018 Stichting De Zeven Werken Beleidsplan 2016-2018 Eindhoven, november 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Stichting De Zeven Werken... 3 2.1. Visie... 3 2.2. Doelstelling... 3 2.3. Werkzaamheden... 3 3. Het

Nadere informatie

- Officiële naam Vereniging afdeling Alkmaar van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling Alkmaar)

- Officiële naam Vereniging afdeling Alkmaar van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling Alkmaar) - Officiële naam Vereniging afdeling Alkmaar van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling Alkmaar) - Fiscaal nummer 8163.65.155 - Contactgegevens alkmaar@tesselschade-arbeidadelt.nl

Nadere informatie

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren:

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Naam van de instelling: STICHTING BROERSMA / THEATER ROB HEILIGERS Het RSIN/fiscaal nummer 009823621 Post- of bezoekadres

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN EMMAUS JAARVERSLAG 2018

STICHTING VRIENDEN VAN EMMAUS JAARVERSLAG 2018 STICHTING VRIENDEN VAN EMMAUS JAARVERSLAG 2018 INHOUD 1. ALGEMENE GEGEVENS - Naam Stichting - KvK nummer - Anbi Stichting 2. CONTACTGEGEVENS 3. DOELSTELLING 4. HOOFDLIJNEN ACTUEEL BELEIDSPLAN 5. BESTUURSSAMENSTELLING

Nadere informatie

Inhoudelijke jaarverslag 2013

Inhoudelijke jaarverslag 2013 Inhoudelijke jaarverslag 2013 NTFF Westermarkt 2H, 1016 DK Amsterdam 1016 DK Amsterdam 020-7371666 info@ntff.nl KvK: 52197123 RSIN / fiscaal nummer: 850338980 Inhoudsopgave Wat is de missie en doelstellingen

Nadere informatie

ANBI-gegevens stichting B'ulah Huiswerkbegeleiding

ANBI-gegevens stichting B'ulah Huiswerkbegeleiding Dit document bevat de gegevens die t.b.v. de ANBI registratie dienen te worden gepubliceerd. 1 Naam Stichting B'ulah Huiswerkbegeleiding 2 RSIN / Fiscaal nummer 8136.26.444 3 Contactgegevens Stichting

Nadere informatie

Bezoekadres :Sliedrechts Museum Kerkbuurt Sliedrecht. 4. De bestuurssamenstelling en de namen van de bestuursleden.

Bezoekadres :Sliedrechts Museum Kerkbuurt Sliedrecht. 4. De bestuurssamenstelling en de namen van de bestuursleden. Het museum geniet een vrijstelling voor de heffing van schenkingsrecht en successierechten (ANB 1. De naam. Stichting Sliedrechts Museum. 2. Het RSIN of het fiscaal nummer. RSIN nr is 8054.53.325 3. De

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Seniorenwens 2015-2019

Beleidsplan Stichting Seniorenwens 2015-2019 Inhoud Inleiding 2 1. Stichting Seniorenwens 2 2. Strategie 2 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 2 2.2. Statutaire doelstelling 3 2.3. Afwezigheid van winstoogmerk 3 2.4. Bestemming liquidatiesaldo 3

Nadere informatie

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen.

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen. ANBI Met ingang van 1 januari 2014 worden wettelijke eisen gesteld aan het behouden van de ANBI status. De navolgende onderwerpen zijn bedoeld om te voldoen aan deze eisen. Naam van de instelling Stichting

Nadere informatie