OOG VOOR KWALITEIT EN DETAIL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OOG VOOR KWALITEIT EN DETAIL"

Transcriptie

1 OOG VOOR KWALITEIT EN DETAIL

2 Goede samenwerking met de klanten en tussen de collega s onderling is essentieel. Onze medewerkers gaan voor onze klanten en ons bedrijf. OOG VOOR KWALITEIT EN DETAIL Of het nu gaat om onze mensen, onze manier van werken, de inrichting van onze terreinen, onze installaties of om ons materieel: we gaan voor de volle 100% en houden daarbij altijd oog voor kwaliteit en detail. Alleen zo kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn en tijdig inspelen op ontwikkelingen. Kenmerkend voor ons bedrijf zijn het brede aanbod en onze flexibiliteit. Of het nu om regelmatig terugkerend werk gaat of om incidenteel voorkomende zaken: met één telefoontje kunt u alles regelen. Van het leveren van primaire en secundaire bouwstoffen, betonmortel, het innemen, bewerken en reinigen van grond, het verwerken van bouw- en slooppuin, tot het verhuren van kranen, shovels en trucks, vanzelfsprekend met deskundig personeel. Persoonlijke benadering wérkt In de loop der jaren heeft Theo Pouw bv zich een stevige positie als toeleverancier voor de grond-, weg-, water- en betonbouw verworven. Ons personeelsbestand is sterk gegroeid, onze activiteiten zijn grootschaliger geworden en er zijn inmiddels meerdere vestigingen. Onveranderd vanaf de start in 1981 is de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers. Hun enthousiasme, kennis en betrokkenheid bepalen immers de kwaliteit van ons werk. De medewerkers zetten zich volledig in voor onze klanten en ons bedrijf. Wij zullen er alles aan doen om uw vertrouwen te behouden en uit te breiden naar een nog sterkere samenwerking in de toekomst.

3 Zo efficiënt mogelijk Per dag komen honderden trucks materialen laden en lossen op ons depot in Utrecht. De administratieve verwerking verloopt geheel online via de weegbrug. Bij binnenkomst wordt aangegeven waar op het terrein de chauffeurs hun materiaal kunnen laden of lossen. Vanuit de trechters kunnen de vrachtwagens beladen worden met een snelheid van 35 ton per minuut. Zo wordt een hoge doorloopsnelheid gerealiseerd en wordt zo efficiënt mogelijk met ons materieel gewerkt. LEVERING, OP- EN OVERSLAG VAN MATERIALEN Op onze opslagterreinen kunnen wij grote voorraden bouwstoffen opslaan. Voor primaire en secundaire bouwstoffen heeft u keuze uit diverse soorten zand, grind en funderingsmaterialen. Het transport hiervan, per truck of per schip, verzorgen wij uiteraard graag voor u. Primaire bouwstoffen De primaire bouwstoffen komen per schip bij onze eigen loskade aan en gaan vervolgens bij ons in depot. De opslagcapaciteit van primaire bouwstoffen op onze centrale locatie in Utrecht bedraagt ton. Afgestemd op de gewenste bouwstof en levertijd, zorgen wij ervoor dat bestellingen op tijd bij onze opdrachtgevers afgeleverd worden. Van bouw- en slooppuin tot secundaire bouwstoffen Wij nemen eveneens verschillende soorten steenachtig bouw- en slooppuin in, die wij bewerken tot secundaire bouwstoffen zoals menggranulaat, hydraulisch menggranulaat en betongranulaat. De granulaten worden conform de Beoordelingsrichtlijn BRL 2506 geproduceerd en gecontroleerd. Wegenzout In opdracht van Akzo Nobel is op ons terrein een opslagloods voor wegenzout ten behoeve van de gladheidbestrijding van Midden- Nederland gebouwd. Het zout wordt per schip aangeleverd en opgeslagen in de opslagloods, met een capaciteit van ton. Met onze trucks zorgen wij vervolgens voor de distributie van dit zout naar de depots van Rijkswaterstaat en gemeenten. Tevens wordt ons wagenpark ingezet voor de gladheidbestrijding.

4 Heeft u vragen over een specifieke toepassing, maak dan gebruik van onze technische kennis en ruime ervaring. BETON IN DIVERSE SAMENSTELLINGEN Onze betoncentrales in Utrecht en Eemshaven leveren beton in diverse samenstellingen. Onze geavanceerde software zorgt ervoor dat het eindproduct exact voldoet aan de door u gewenste samenstelling en aan de daarbij behorende kwaliteitseisen. De betoncentrales hebben een capaciteit van 250 m³ per uur. Zowel kleine als grote leveringen worden geproduceerd binnen de eisen en toleranties gesteld in de BRL Parallel aan de volledig geautomatiseerde betonproductie worden automatisch de bijbehorende truckmixers ingepland, zodat u op het juiste tijdstip uw bestelling ontvangt. Eventueel kunnen wij ook op locatie beton pompen. Hiervoor hebben wij pompmixers met een gieklengte vanaf 20 meter beschikbaar. Eigen betonlaboratorium In ons betonlaboratorium wordt de samenstelling van het beton vastgesteld, onderzoek gedaan naar de kwaliteit van het beton en ontwikkelt onze betontechnoloog nieuwe producten. Vanzelfsprekend voldoet ons beton aan de BRL 1801 en de betonnormen NEN-EN en NEN 8005, waarin de eisen voor de benodigde sterkte- en milieuklassen zijn vastgelegd. De klant bepaalt Producten die we kunnen leveren, zijn gestabiliseerd zand, stampbeton en beton voor warme en koude gietbouw. Beton met uitgestelde of juist snelle verharding behoort eveneens tot de mogelijkheden, net zoals onderwaterbeton, gekleurd beton, beton met lage hydratatiewarmte en zelfverdichtende beton.

5 Veiligheid en kwaliteit gewaarborgd Voor de kwaliteit van de producten van onze brekers staan wij garant. Onze deskundige medewerkers werken volgens de VCA-norm en tijdens het werk worden productmonsters genomen om de kwaliteit te bewaken. BEWERKING TOT GECERTIFICEERDE GRANULATEN Breken, de oplossing om puin en steenachtig bouw- en sloopmateriaal te bewerken tot gecertificeerde granulaten. Welke oplossing u ook kiest voor het bewerken van puin, steenachtig bouw- en sloopmateriaal en asfalt, wij bieden altijd maatwerk. De vaste breker staat op ons terrein in Utrecht, hier kunt u kleine of grote hoeveelheden aanleveren per truck of per schip. Vaste breker Met de vaste breker bestaat de mogelijkheid granulaten te produceren in diverse gradaties. De breker beschikt over vijf windshifters die ervoor zorg dragen dat de lichte bestandsdelen zoals hout en plastic tijdens het proces uit het puin worden geblazen, zodat alleen het puin voor verwerking resteert. Acceptatie Naast onze vestiging in Utrecht accepteren wij ook puin, steenachtig bouw- en sloopmateriaal en asfalt op de locaties Eemshaven, Lelystad en Weert. Indien gewenst kan een mobiele breker worden ingezet op uw locatie. Granulaten De geproduceerde granulaten zijn in diverse kwaliteiten en gradaties leverbaar en worden toegepast in onder andere de wegenbouw en als toeslagmateriaal in de asfalt- en betonindustrie. Alle granulaten worden geproduceerd onder certificatie van de BRL 2506, zijn voorzien van KOMO-certificaat en voldoen aan de CE-markering.

6 De extractieve reinigingsinstallaties in Utrecht en Weert kunnen samen ton verontreinigde minerale afvalstoffen per jaar verwerken. In Eemshaven is de thermische installatie geschikt voor het verwerken van ton verontreinigde grond en TAG per jaar. RECYCLING EEN SCHONE ZAAK In Eemshaven, Utrecht, Weert en Lelystad worden verontreinigde minerale afvalstoffen geaccepteerd voor zowel thermische als extractieve verwerking. Extractieve reiniging Bij het toepassen van extractieve of natte grondreiniging, worden zandige minerale afvalstoffen gereinigd. Te denken valt aan verontreinigde grond (waaronder asbesthoudende grond), sorteerzeefzand, riool-, kolken-, gemalen- en veegzand, maar ook aan het reinigen van verontreinigde funderingsmaterialen en ballastgrind. Thermische reiniging Thermische reiniging wordt toegepast bij grond en minerale afvalstoffen die zijn verontreinigd met organische componenten. Voorbeelden hiervan zijn klei-, veen- en zandgrond welke zijn verontreinigd met bijvoorbeeld PAK, BTEX, PCB, minerale olie, cyaniden en teerhoudend asfalt granulaat (TAG).

7 De locaties Utrecht, Lelystad en Eemshaven zijn per binnenschip te bereiken. Eemshaven is tevens volledig uitgerust voor de ontvangst van zeeschepen. Het gereinigde materiaal uit onze installaties wordt hoogwaardig toegepast als secundaire bouwstof. Bereikbaarheid Onze strategisch in Nederland gelegen locaties zijn volledig uitgerust voor de ontvangst van uw afvalstoffen. Om uw logistiek optimaal te laten verlopen heeft u de mogelijkheid zowel over de weg als over water aan te leveren. Wanneer u kiest voor aanvoer over de weg treft u op elke locatie een volledig geautomatiseerde weegbrug aan welke snel en nauwkeurig uw aanlevering registreert. Wachttijden worden hierdoor tot een minimum beperkt. Secundaire bouwstoffen Het doel van onze reinigingsinstallaties is het optimaal hergebruik van minerale afvalstoffen. De gereinigde bouwstoffen die vrijkomen uit onze processen worden als hoogwaardige secundaire bouwstof toegepast. Onze kwaliteit, van de acceptatie van de afvalstoffen tot en met de afzet van de secundaire bouwstoffen, wordt gewaarborgd door certificatie volgens de Beoordelingsrichtlijnen (BRL) 9311, 9322, 9335 en De locaties Utrecht, Lelystad en Eemshaven zijn daarnaast uitgerust voor de ontvangst van binnenschepen. De locatie Eemshaven heeft de beschikking over een kade welke ISPS beveiligd is. Internationale op- en overslag met zeeschepen is hiermee voor uw aanleveringen gewaarborgd.

8 Flexibiliteit voorop Het merendeel van ons materieel wordt voor kortere of langere tijd op vaste werken ingezet. Uiteraard verzorgen wij ook uw aanvragen voor materieel dat op korte termijn ingepland moet worden. Als onze eigen materieelcapaciteit onverhoopt toch versterkt moet worden, doen wij een beroep op vaste charters, die eveneens aan onze kwaliteitseisen voldoen. EEN BREED SCALA AAN MATERIEEL Voor het transport van materialen hebben we diverse transportmiddelen beschikbaar. Variërend van 10x8, 8x8, 6x6 en autolaadkranen die geschikt zijn om op onverharde wegen te rijden. Verder diverse trucks, zoals trailers, 10x4 en 8x4, die geschikt zijn voor het vervoeren van warm asfalt. Ook verhuren we kranen en shovels. Wagenpark De meeste voertuigen zijn uitgerust met overdrukcabines en afdekluiken voor het vervoer van verontreinigde materialen. Het inplannen van de transportorders gebeurt op basis van een geautomatiseerd systeem, dat is gekoppeld aan de boordcomputers in de trucks. Daarnaast houdt elke chauffeur telefonisch contact met de planning. Kranen en shovels Theo Pouw bv beschikt voor de verhuur over diverse uitvoeringen van shovels en kranen. De kranen van 15 tot en met 50 ton en shovels van tot liter. Uiteraard kunnen de machines worden uitgerust met hulpstukken. Het moderne en goed onderhouden materieel is betrouwbaar en bedrijfszeker en BMWT- gekeurd. Verhuur Verhuur van ons materieel is mogelijk voor zowel een korte als lange periode. Zoals u van ons gewend bent met deskundige chauffeurs of machinisten. Alles in eigen huis Om de bedrijfszekerheid en inzetbaarheid van ons materieel te waarborgen doen wij het onderhoud in eigen huis, in onze garage. Daarnaast hebben we een las- en constructiewerkplaats voor reparaties. Als het nodig is, voeren onze monteurs bij pech onderweg ter plekke reparaties uit of vervangen banden.

9 U moet kunnen rekenen op een goed product, dat voldoet aan de geldende kwaliteits- en milieueisen. Om dat te kunnen garanderen werken wij samen met geaccrediteerde laboratoria. KWALITEIT, ARBO, MILIEU EN VEILIGHEID Onze eigen laboranten bemonsteren en onderzoeken de binnenkomende minerale afvalstoffen en de geproduceerde secundaire bouwstoffen. Kwaliteit en veiligheid zijn geborgd: wij zijn ISO en VCA** gecertificeerd. Al onze voertuigen en overig materieel worden in onze eigen werkplaats onderhouden en gekeurd volgens de eisen van fabrikant en overheid, zoals APK en BMWT keuringen. Kwaliteit Onze eindproducten voldoen aan de daarvoor geldende Beoordelingsrichtlijnen (BRL s) en de bijbehorende processen worden door ons en externe certificerende instanties gecontroleerd. Deze BRL s, die u ook terugvindt in de informatie over onze verschillende diensten en producten, zijn conform de eisen van het Besluit Bodemkwaliteit. Op onze eindproducten is het KOMOcertificaat, NL BSB certificaat en/of CEmarkering van toepassing. Kwaliteitscontrole Onze laboranten nemen dagelijks monsters van de aangeleverde minerale afvalstoffen voor de recyclinginstallaties. Van de geproduceerde secundaire bouwstoffen worden automatisch monsters genomen conform de richtlijnen zoals beschreven in de BRL s. De laboranten verzorgen elke dag fysische analyses van deze monsters en beoordelen daarbij onder andere de korrelverdeling en de samenstelling. Milieu/Compliance Voor onze activiteiten op onze locaties beschikken wij over de benodigde milieuvergunningen. Het beheer van de vergunningen vraagt permanente aandacht en controle. Hierbij maken wij gebruik van een compliance managementsysteem waarmee permanent toezicht wordt gehouden. Veiligheid van groot belang Onze medewerkers werken volgens de VCA-norm en zijn getraind in veiligheidsaspecten.

10 CONTACTGEGEVENS THEO POUW GROEP VESTIGING UTRECHT - Hoofdkantoor Isotopenweg 29 Postbus 40329, 3504 AC UTRECHT Tel Fax info@theopouw.nl VESTIGING EEMSHAVEN Kwelderweg XN EEMSHAVEN Tel Fax eemshaven@theopouw.nl VESTIGING AKKRUM Spikerboor PB AKKRUM Tel Fax akkrum@theopouw.nl VESTIGING LELYSTAD Mortelstraat AD LELYSTAD Tel Fax lelystad@theopouw.nl VESTIGING Weert Wetering 2 Postbus 10128, 6000 GC WEERT Tel Fax info@bsn.nl CTU Container Terminal Utrecht bv Isotopenweg 33 Postbus 40342, 3504 AC UTRECHT Tel Fax info@ctu.nl

Toonaangevend in hoogwaardig hergebruik. Breken TAG reiniging Granulaat Asfaltproductie Secundaire Grondstoffen

Toonaangevend in hoogwaardig hergebruik. Breken TAG reiniging Granulaat Asfaltproductie Secundaire Grondstoffen Toonaangevend in hoogwaardig hergebruik Breken TAG reiniging Granulaat Asfaltproductie Secundaire Grondstoffen Van Bentum Recycling Centrale (BRC) is in 1982 opgericht. In dat jaar startte Willem van Bentum

Nadere informatie

VAN AFVAL TOT GRONDSTOF! SAMEN MET U DE JUISTE RECYCLING KOMBINATIE

VAN AFVAL TOT GRONDSTOF! SAMEN MET U DE JUISTE RECYCLING KOMBINATIE Beleid Nederlandse Overheid Groene Groeistrategie 1 Energie: naar een duurzame, betaalbare en betrouwbare energievoorziening 2 Biobased economy: substitutie fossiele door groene grondstoffen (biomassa)

Nadere informatie

ecycling Recycling Hergebruik voor een schoner millieu

ecycling Recycling Hergebruik voor een schoner millieu ecycling Recycling Hergebruik voor een schoner millieu Jansen Recycling B.V. Puinrecycling Extractieve (grond)reiniging Thermische reiniging Grondstoffen Jansen Recycling B.V. is het bedrijfsonderdeel

Nadere informatie

KWALITEIT FLEXIBEL VEILIG

KWALITEIT FLEXIBEL VEILIG KWALITEIT FLEXIBEL VEILIG SLOOPWERKEN GRONDWERKEN ASBESTSANERING BODEMSANERING RECYCLING CONTAINERSERVICE HOUTHANDEL MILIEUSTRAAT ARNO VAN DEN DUNGEN BV In ons vindt u een ervaren, gecertificeerde en deskundige

Nadere informatie

: Acceptatie, verwerking en toepassing (depot Almere, Poortdreef ong.)

: Acceptatie, verwerking en toepassing (depot Almere, Poortdreef ong.) BIJLAGE 2 AAN : Omgevingsdienst Flevoland Gooi en Vechtstreek/Provincie Flevoland VAN : Bouwcombinatie SAAone KOPIE : DATUM : 29-10-2013 KENMERK : aanvraag om milieuvergunning asfaltdepot Almere (Poortdreef

Nadere informatie

Kenmerken van het project

Kenmerken van het project Kenmerken van het project Inleiding Rewinn is opgericht in 2015 als samenwerking tussen Sagrex Nederland en Theo Pouw Groep en is gevestigd in Amsterdam. Met Rewinn hebben de twee partijen de betonkringloop

Nadere informatie

Theo Pouw Groep. CO 2 -footprint 2013

Theo Pouw Groep. CO 2 -footprint 2013 Theo Pouw Groep CO 2 -footprint 2013 2 Versie 1, 18-6-2015 CO 2-footprint 2013 INHOUD 1. CO2-UITSTOOT 2012 EN 2013... 2 1.1 Gas- en bruinkoolverbruik... 2 1.2 Brandstofverbruik goederenvervoer... 3 1.3

Nadere informatie

KETENINITIATIEVEN TIMMERHUIS GROEP/TWEE R RECYCLING GROEP 15-01-2013

KETENINITIATIEVEN TIMMERHUIS GROEP/TWEE R RECYCLING GROEP 15-01-2013 KETENINITIATIEVEN TIMMERHUIS GROEP/TWEE R RECYCLING GROEP 15-01-2013 Inhoud 1. Keteninitiatieven Timmerhuisgroep: optimaliseren logistieke vormgeving puingranulaten... 3 2. Stap 1 in het proces de ontdoener...

Nadere informatie

Alles in huis voor een schone bodem

Alles in huis voor een schone bodem BAM Milieu Alles in huis voor een schone bodem BAM Milieu, onderdeel van BAM Wegen, is dé specialist op het gebied van preventie en sanering van bodemverontreiniging. Onze sterke focus op kwaliteit en

Nadere informatie

Rutte Groep te Amsterdam; beschrijving van de milieuneutrale wijziging van de inrichting aan de Santoriniweg 29 te Amsterdam

Rutte Groep te Amsterdam; beschrijving van de milieuneutrale wijziging van de inrichting aan de Santoriniweg 29 te Amsterdam Rutte Groep te Amsterdam; beschrijving van de milieuneutrale wijziging van de inrichting aan de Santoriniweg 29 te Amsterdam Onderdeel van de vergunningaanvraag voor het veranderen van de inrichtingen

Nadere informatie

De perfecte mix voor uw logistieke wensen

De perfecte mix voor uw logistieke wensen De perfecte mix voor uw logistieke wensen Toonaangevend, duurzaam en sociaal Directie De eerste Post was onze oprichter Hendrik Nicolaas Post in 1964. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer: De,

Nadere informatie

29-5-2013. Inhoud presentatie. Immobilisaten. Taken BG s uit Bbk. Taken Bbk art 28

29-5-2013. Inhoud presentatie. Immobilisaten. Taken BG s uit Bbk. Taken Bbk art 28 Inhoud presentatie Immobilisaten Vast en (on)zeker Richard Welling OMWB Chris Schuurbiers ILT Taken van bevoegde gezagen bij productie en toepassing van immobilisaten Taken Bbk art 28 / memo NBr Eisen

Nadere informatie

Kenmerken van het project

Kenmerken van het project Kenmerken van het project Inleiding Theo Pouw Beheer B.V. (hierna: Theo Pouw) richt zich op onder meer op transport en levering van bouw- en grondstoffen alsmede op de overslag en bewerking van bedrijfsafvalstoffen

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie VDS TECHNISCHE INDUSTRIE COMBINEERT SNIJ- EN BUIG- C.Q. TREKBEWERKINGEN IN ÉÉN GEREEDSCHAP EN KAN OOK EXTRA DELEN ZOALS NUTS OF

Nadere informatie

SITA REMEDIATION DE TOTAALOPLOSSING VOOR BODEMSANERING, WATERZUIVERING EN GRONDREINIGING

SITA REMEDIATION DE TOTAALOPLOSSING VOOR BODEMSANERING, WATERZUIVERING EN GRONDREINIGING SITA REMEDIATION DE TOTAALOPLOSSING VOOR BODEMSANERING, WATERZUIVERING EN GRONDREINIGING UW PARTNER IN SANERINGEN ZORG VOOR DE AARDE Met de opgedane kennis en ervaring in binnen- en buitenland kan op het

Nadere informatie

DBG bouw- en reststoffen

DBG bouw- en reststoffen Acceptatie en verwerking van grond, bouwstoffen en baggerspecie Bewerking van grond en puin tot herbruikbare bouwstoffen Biologische en fysische reiniging DBG bouw- en reststoffen is actief met het innemen,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SLOOPVERGUNNING

AANVRAAGFORMULIER SLOOPVERGUNNING (door gemeente AANVRAAGFORMULIER SLOOPVERGUNNING Woningwet 2001, artikel 8, lid 2, sub h (gewijzigd bij Staatsblad 518, 2001 Algemene wet bestuursrecht, artikelen 2:1, 4:1 en 4:2 (Model-) Bouwverordening,

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Misstanden productie van 'Lego' betonblokken

Misstanden productie van 'Lego' betonblokken WERKNUMMER 420686 WIJZIGING PAGINANUMMER 1. Misstanden productie van 'Lego' betonblokken 420686 WERKNUMMER 420686 WIJZIGING PAGINANUMMER 2. Opdrachtgever Masterbloc N.V. Betonagglomeraten Gubbels Industrieterrein

Nadere informatie

EXCEP TIONEEL TRANS PORT

EXCEP TIONEEL TRANS PORT GRENS VER LEGGEND Bolk Transport verlegt grenzen. Bijzonder transport, logistiek en distributie. Geen uitdaging is te groot. Op innovatieve en duurzame wijze. Persoonlijk, flexibel en vakkundig. Door goede

Nadere informatie

VDS Technische Industrie

VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie combineert snij- en buig- c.q. trekbewerkingen in één gereedschap en kan ook extra delen zoals nuts of

Nadere informatie

BKF pakt het aan. BKF allrounders in hijswerk. De ontwikkelingen in de bouw en industrie zorgen voor een

BKF pakt het aan. BKF allrounders in hijswerk. De ontwikkelingen in de bouw en industrie zorgen voor een BKF pakt het aan BKF allrounders in hijswerk De ontwikkelingen in de bouw en industrie zorgen voor een toenemende vraag naar snel inzetbare mobiele hijskranen. BKF hoort bij de top tien van kraanverhuurbedrijven

Nadere informatie

Green Deal. duurzaam denken & doen

Green Deal. duurzaam denken & doen Green Deal HEROS op koers duurzaam denken & doen HEROS SLUISKIL B.V. Heros ligt op koers met de implementatie van de Green Deal verduurzaming AEC-bodemas. Als specialist in het herwinnen van grondstoffen

Nadere informatie

GREEN DEAL HEROS OP KOERS

GREEN DEAL HEROS OP KOERS GREEN DEAL HEROS OP KOERS DUURZAAM DENKEN & DOEN HEROS SLUIS Heros ligt op koers met de implementatie van de Green Deal verduurzaming AEC-bodemas. Als specialist in het herwinnen van grondstoffen uit afvalstoffen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

D. Participatie. Gubbels Beheer Postbus ZG HELVOIRT tel: fax: CO2-prestatieladder

D. Participatie. Gubbels Beheer Postbus ZG HELVOIRT tel: fax: CO2-prestatieladder D. Participatie Versie 2.0 Auteur Gubbels Gubbels Beheer Postbus 18 5268 ZG HELVOIRT tel: 0411-641980 fax: 0411-643072 www.gubbels.nl 1/6 Inhoudsopgave Invalshoek D. Participatie... 3 Emissie-inventaris

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

Kansen voor samenwerking bij toezicht op puinbrekers. Ronald Peters PTB 11 november 2014

Kansen voor samenwerking bij toezicht op puinbrekers. Ronald Peters PTB 11 november 2014 Kansen voor samenwerking bij toezicht op puinbrekers Ronald Peters PTB 11 november 2014 Inhoud 1. Even voorstellen; ILT 2. ILT-inspectie puinbrekers; scope & selectie bedrijven. 3. Controlepunten ILT &

Nadere informatie

MVO Jaarverslag 2013. Recycling Kombinatie REKO B.V.

MVO Jaarverslag 2013. Recycling Kombinatie REKO B.V. MVO Jaarverslag 2013 Recycling Kombinatie REKO B.V. Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Algemeen... 4 Milieu... 6 Mensen... 9 Maatschappij... 10 Economie... 11 Over dit verslag... 12 Verklarende woordenlijst...

Nadere informatie

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt.

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt. SCHENK een sterk staaltje werk Cor Schenk, eigenaar en directeur van SCHENK en SCHENK Verhuur, heeft op 1 oktober 1970 het startsein gegeven voor zijn eenmanszaak Jachtbouw C. SCHENK te Hernen. Een voormalig

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

CPR en onafhankelijke kwaliteitsborging

CPR en onafhankelijke kwaliteitsborging CPR en onafhankelijke kwaliteitsborging Informatiebijeenkomst voor de Branchevereniging Breken en Sorteren 17 februari 2015 Erik-Jan de Bont, Certificatiemanager PROGRAMMA Wat wil ik met u delen? Welke

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN Elk project zien we als een specifieke uitdaging die we met succes willen afronden. Bij Venko is niets vanzelfsprekend en bovendien geloven we, dat als je wat wilt, je er helemaal voor moet gaan. SCHILDEREN,

Nadere informatie

MOEDERBESTEK TEKSTEN (STANDAARD RAW BEPALINGEN 2015) - Elementenverhardingen en kantopsluitingen vervaardigd met duurzaam beton dd.

MOEDERBESTEK TEKSTEN (STANDAARD RAW BEPALINGEN 2015) - Elementenverhardingen en kantopsluitingen vervaardigd met duurzaam beton dd. Bladnr. 1 van 11 MOEDERBESTEK TEKSTEN (STANDAARD RAW BEPALINGEN 2015) - Elementenverhardingen en kantopsluitingen vervaardigd met duurzaam beton dd. Bladnr. 2 van 11 1. ALGEMEEN Bladnr. 3 van 11 PAR 1.01

Nadere informatie

van Normec Certification B.V. handelend onder de namen Normec Certification en Eerland Certification

van Normec Certification B.V. handelend onder de namen Normec Certification en Eerland Certification Locatie(s) waar activiteiten onder accreditatie worden uitgevoerd Hoofdkantoor Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen Nederland Locatie Certificatie Schema Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen Nederland BRL

Nadere informatie

In plant mengtechnieken. Henk de Vrieze Mobibulk

In plant mengtechnieken. Henk de Vrieze Mobibulk In plant mengtechnieken Henk de Vrieze Mobibulk MOBIBULK Mengtechniek MMT Presenteert: de KMA 220 De hoogwaardige menginstallatie die naar de bouwplaats komt! aanvoer loskoppellen en opstellen uitklappen

Nadere informatie

Save Traffic Nederland

Save Traffic Nederland Een vlotte én veilige doorstroom van het verkeer gedurende wegwerkzaamheden; dat is wat u wilt zien, wat de weggebruiker wil ervaren en wat wij voor u faciliteren! Weggebruikers moeten goed omgeleid worden

Nadere informatie

Procedure Avis bij Verbrugge Terminals B.V. www.verbruggeinternational.com

Procedure Avis bij Verbrugge Terminals B.V. www.verbruggeinternational.com Pagina: 1/8 Procedure Avis bij Verbrugge Terminals B.V. www.verbruggeinternational.com Pagina: 2/3 1. AVIS In de afgelopen jaren heeft onze organisatie, mede door uw steun en vertrouwen, zich verder kunnen

Nadere informatie

Emballage richtlijn. Opgesteld door de Commissie Milieu & Veiligheid van het Verbond van Handelaren in Chemische Producten (februari 2013)

Emballage richtlijn. Opgesteld door de Commissie Milieu & Veiligheid van het Verbond van Handelaren in Chemische Producten (februari 2013) Emballage richtlijn Opgesteld door de Commissie Milieu & Veiligheid van het Verbond van Handelaren in Chemische Producten (februari 2013) Verbond van Handelaren in Chemische Produkt Postbus 80523 NL-2508

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 4.1 Niet samenvoegen Samenwerken met certificaathouder, onder de vlag van erkend intermediair 3

Inhoudsopgave. 4.1 Niet samenvoegen Samenwerken met certificaathouder, onder de vlag van erkend intermediair 3 Informatiebrochure Opslag, bewerking en levering grond op eigen terrein Een handreiking die toelicht hoe te voldoen aan de eisen zoals opgenomen in het Besluit bodemkwaliteit Aanleiding Reeds op 1 januari

Nadere informatie

JLN Transport BV "Meer dan alleen transport"

JLN Transport BV Meer dan alleen transport JLN Transport BV "Meer dan alleen transport" Historie Van JLN Koerier naar JLN Transport BV 1995 JLN Transport (toen nog JLN Koerier) is opgericht in 1995 en is gestart met één bestelauto vanuit huis.

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

Enkele type certificaten: Procescertificaat NL-BSB en KOMO certificaat Productcertificaat Systeemcertificaat Certificaat van vakbekwaamheid

Enkele type certificaten: Procescertificaat NL-BSB en KOMO certificaat Productcertificaat Systeemcertificaat Certificaat van vakbekwaamheid Enkele type certificaten: Procescertificaat NL-BSB en KOMO certificaat Productcertificaat Systeemcertificaat Certificaat van vakbekwaamheid CE-markering managementsysteemcertificaat Fabrikant eigen verklaring

Nadere informatie

Ketenanalyse grasmaaien

Ketenanalyse grasmaaien Ketenanalyse grasmaaien Criteria Conform niveau 5 op de CO2-prestatieladder 3.0 Opgesteld door Paul Bremmer en Marco Vermeulen Opgesteld op 05-04-2017 Inhoudsopgave 1 INLEIDING EN VERANTWOORDING... 3 2

Nadere informatie

u kunt op ons bouwen... niba natuurlijk nodig

u kunt op ons bouwen... niba natuurlijk nodig u kunt op ons bouwen... niba natuurlijk nodig Mission Statement Als gerenommeerd producent van zand en grind levert Niba essentiële grondstoffen aan de bouwsector en is zij innovator op het gebied van

Nadere informatie

Acceptatie- en verwerkingbeleid

Acceptatie- en verwerkingbeleid Acceptatiereglement voor de ontvangst van afvalstoffen binnen de inrichting van Rijssense Gebouwensloperij b.v., gevestigd aan de Noordermorssingel 1 te Rijssen. Artikel 1 Toepassingsgebied Dit reglement

Nadere informatie

van Normec Certification B.V. handelend onder de namen Normec Certification en Eerland Certification

van Normec Certification B.V. handelend onder de namen Normec Certification en Eerland Certification Locatie(s) waar activiteiten onder accreditatie worden uitgevoerd Hoofdkantoor Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen Nederland Locatie Certificatie Schema Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen Nederland BRL

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. Theo Pouw Secundaire Bouwstoffen B.V.

OMGEVINGSVERGUNNING. Theo Pouw Secundaire Bouwstoffen B.V. OMGEVINGSVERGUNNING verleend aan Theo Pouw Secundaire Bouwstoffen B.V. ten behoeve van de activiteit het milieuneutraal veranderen van de inrichting. (Locatie: Kwelderweg 15, 9979 XN te Eemshaven) Groningen,

Nadere informatie

Bladnr. 1 van 13. Conceptversie RAW1190

Bladnr. 1 van 13. Conceptversie RAW1190 Colofon Dit bestekbestand bevat standaard bestekteksten, bepalingen en een aantal voorbeelden van resultaatsverplichtingen waarin de principes en werkwijzen rond het initiatief Stimulering Hergebruik Infra

Nadere informatie

PERFECTIE IN PRECISIE

PERFECTIE IN PRECISIE PERFECTIE IN PRECISIE INNOVATIEVE FIJNMECHANISCHE PRECISIEPRODUCTEN M MEMBER OF THE MADERN GROUP AJB IN VOGELVLUCHT ( sinds 1973 ) ( 20 werknemers ) ( AJB Rozenburg ) ( Lid van Madern Groep ) Conventionele

Nadere informatie

AFBRAAKWERKEN - GRONDWERKEN - BETON- & STABILISÉCENTRALE - RECYCLING - CONTAINERS - B TOP

AFBRAAKWERKEN - GRONDWERKEN - BETON- & STABILISÉCENTRALE - RECYCLING - CONTAINERS - B TOP Meulders & Zn biedt totaaloplossingen voor de industrie en particulier, onder meer op het gebied van alle mogelijke grondwerken. Indien gewenst controleren wij gronden en bieden we de mogelijkheid tot

Nadere informatie

MILIEUKUNDIG ONDERZOEK ASFALT, HAMERVELDSEWEG TE LEUSDEN

MILIEUKUNDIG ONDERZOEK ASFALT, HAMERVELDSEWEG TE LEUSDEN PROJECT 19481 MILIEUKUNDIG ONDERZOEK ASFALT, HAMERVELDSEWEG TE LEUSDEN Grondslag - WLN Galileistraat 69 1704 SE Heerhugowaard t 072 5729457 www.grondslag.nl met Grondslag vestigingen in : Kamerik ı Heerhugowaard

Nadere informatie

BIJLAGE 1: GROSLIJSTEN met specifieke kwalificatie-eisen en kerncompetenties

BIJLAGE 1: GROSLIJSTEN met specifieke kwalificatie-eisen en kerncompetenties BIJLAGE : GROSLIJSTEN met specifieke kwalificatie-eisen en kerncompetenties. Civieltechnisch. Aanleg en reconstructie wegen en riolering Geografische markt (r= km) 0 - KOMO BRL90 TOEPASSENVERKEERSMAATREGELEN

Nadere informatie

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180 174 11 SERVICES Benelux l 176 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177 Ondersteuning l 178 Reparaties l 179 Garantiesysteem l 180 Technische ondersteuning l 181 11 175 11 SERVICES Benelux ITW Benelux

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties Alles in één hand Keuringen & kalibraties Klaar terwijl u wacht Als onafhankelijk meetinstituut heeft NMi jarenlange ervaring op het gebied van testen, certificeren, keuren en kalibreren. Daardoor is NMi

Nadere informatie

MDDWVFKDSSHOóN 2012 Jaargang - 4

MDDWVFKDSSHOóN 2012 Jaargang - 4 M 2012 Jaargang - 4 Geachte relatie, Voor het vierde achtereenvolgende jaar brengen wij een maatschappelijk jaarverslag uit. We kijken met een positieve blik terug op het afgelopen jaar. Het is RGS ondanks

Nadere informatie

GEDEPUTEERDE STATEN. Alphense Puin Recycling BV. Vondelingenplaat KL VONDELINGENPLAAT. UW KENMERK BlJLAGEN DATUM

GEDEPUTEERDE STATEN. Alphense Puin Recycling BV. Vondelingenplaat KL VONDELINGENPLAAT. UW KENMERK BlJLAGEN DATUM GEDEPUTEERDE STATEN HOLLAND DIRECTIE GROEN, WATER EN MILIEU afdeling Vergunningen Alphense Puin Recycling BV Vondelingenplaat 17 3196 KL VONDELINGENPLAAT CONTACTPERSOON DOORKIESNUMMER E-MAIL 2006/15124

Nadere informatie

Bijlage. Voorschriften

Bijlage. Voorschriften Bijlage Voorschriften Behorende bij de vergunning ingevolge de Wet milieubeheer van Theo Pouw Beheer B.V. te Utrecht d.d. 5 december 2006, nr. 2006WEM004958i Provincie Utrecht 1 Theo Pouw Beheer B.V. Inhoudsopgave

Nadere informatie

DUURZAAMHEID LIGT OP STRAAT

DUURZAAMHEID LIGT OP STRAAT CYCLE FOR CONCRETE Betonnen bestrating wordt aan het einde van de levensduur retour gehaald en verwerkt tot puingranulaat. Deze hoogwaardige schone grondstof wordt weer verwerkt in nieuwe bestratingsproducten

Nadere informatie

2013/2014. Maatschappelijk jaarverslag. www.rgs.nl. Jaargang 5. In deze uitgave aandacht voor: Niveau 3

2013/2014. Maatschappelijk jaarverslag. www.rgs.nl. Jaargang 5. In deze uitgave aandacht voor: Niveau 3 2013/2014 Maatschappelijk jaarverslag Jaargang 5 UITGELICHT In deze uitgave aandacht voor: Niveau 3 Inleiding Geachte relatie, We zijn blij u, eerder dan gebruikelijk, ons nieuwste Maatschappelijk Jaarverslag

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario Thuis in uw Peugeot 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Peugeot. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant ramen voor de aannemer of timmerfabrikant Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd WEBO Timmerfabriek is een nationaal opererende toeleverancier van houten elementen. Een van onze belangrijkste specialismen

Nadere informatie

Bouw- en sloopafval: van bouwafval tot bouwmateriaal

Bouw- en sloopafval: van bouwafval tot bouwmateriaal Bouw- en sloopafval: van bouwafval tot bouwmateriaal VVSG 19 juni 2012 Antwerpen Koen De Prins OVAM - afdeling Afvalstoffen- en Materialenbeheer - Eindverwerking en Bouw Overzicht: 1. Regelgeving 2. Gerecycleerde

Nadere informatie

Algemeen acceptatiebeleid

Algemeen acceptatiebeleid Pagina 1 van 7 Algemeen acceptatiebeleid Acceptatiereglement voor de ontvangst van afvalstoffen binnen de inrichting van Hellinga BV, gevestigd aan de Oevers 15 te Steenwijk. Artikel 1 Toepassingsgebied

Nadere informatie

Wijzigingsblad BRL

Wijzigingsblad BRL Dit wijzigingsblad behoort bij BRL 9311 d.d. 16-04-2008, Gerecycled grind voor toepassing op daken en gerecycled grind en gerecyclede steenslag voor toepassing in ongebonden lagen in civiele werken en

Nadere informatie

www.bkf.nl email info@bkf.nl

www.bkf.nl email info@bkf.nl Eén telefoonnummer voor alle vestigingen 088-253 0 253 Hoofdvestiging: Franeker Oostelijke Industrieweg 8 8801 JW Franeker Fax 088-253 0 220 Drachten Tussendiepen 19 9206 AA Drachten Fax 088-253 0 220

Nadere informatie

MOVED BY KNOWLEDGE. ONZE SPECIALISTISCHE DIENSTEN

MOVED BY KNOWLEDGE. ONZE SPECIALISTISCHE DIENSTEN MOVED BY KNOWLEDGE. MOVED BY KNOWLEDGE. Met de juiste kennis verplaats je alles. Of het nu een kleine of grote complexe machine is, een productielijn of een complete productieplant. Jozef Hermans Industrial

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

Producent van. cementgebonden afstandhouders. Producent van. Bedrijfsbrochure

Producent van. cementgebonden afstandhouders. Producent van. Bedrijfsbrochure cementgebonden af Producent van Bedrijfsbrochure Bedrijfsinformatie Logistiek / Export Stoterbeton.nl Stoter Beton B.V. is sinds 1936 gespecialiseerd in het vervaardigen van cementgebonden afstandhouders.

Nadere informatie

Uw regionale aanspreekpunt voor veilig hijsen en heffen

Uw regionale aanspreekpunt voor veilig hijsen en heffen Uw regionale aanspreekpunt voor veilig hijsen en heffen Hijsservice neemt U de zorg voor veilig hijsen en heffen uit handen Met de regionale vestigingen zijn we succesvol in het ontzorgen van de regionale

Nadere informatie

Acceptatie- en verwerkingsbeleid afvalstoffen (A&V-beleid) en de Administratieve organisatie en interne controle (AO/IC)

Acceptatie- en verwerkingsbeleid afvalstoffen (A&V-beleid) en de Administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) Acceptatie- en verwerkingsbeleid afvalstoffen (A&V-beleid) en de Administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) Inrichtinghouder: Enzerink B.V. Varsselseweg 49 7255 NR HENGELO Adres inrichting:

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

Interpomp in vogelvlucht

Interpomp in vogelvlucht Interpomp in vogelvlucht Interpomp in vogelvlucht Interpomp Interpomp BV is een klein bedrijf maar groot in flexibiliteit. Heeft circa 10 eigen medewerkers en huren 5 medewerkers in. Tijdens projecten

Nadere informatie

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1 Vrachtbon uitleg Tijdens het uitvoeren van de ritopdracht maakt u gebruik van een zogenaamde Easy2send vrachtbon, hieronder vindt u een voorbeeld. Veel van onze klanten hebben al voorgedrukte exemplaren

Nadere informatie

Energie auditverslag

Energie auditverslag CO 2 Prestatieladder Portfolio 2010 Energie auditverslag Auteur: Dhr. A.J. van Doornmalen Aspect(en): 2.A.3-1.B - 2.B - 3.B - 2.C.2 Vrijgegeven: Dhr. A.J. van der Heul Datum: 7 februari 2012 Inhoud Energie

Nadere informatie

BETON. Waar het project begint

BETON. Waar het project begint B O U W G R O N D S T O F F E N BETON Waar het project begint INHOUD DE HOOP BOUWGRONDSTOFFEN 3 BETON 5 ONZE LOGISTIEK 6 PRODUCTEN 7 OVERIGE BRANCHES: WATERBOUW WEGENBOUW SPOORBOUW RECREATIE/HOVENIERS

Nadere informatie

Acceptatie- en verwerkingsbeleid afvalstoffen (A&V-beleid) en de Administratieve organisatie en interne controle (AO/IC)

Acceptatie- en verwerkingsbeleid afvalstoffen (A&V-beleid) en de Administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) Acceptatie- en verwerkingsbeleid afvalstoffen (A&V-beleid) en de Administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) Inrichtinghouder: Enzerink B.V. Varsselseweg 49 7255 NR HENGELO Adres inrichting:

Nadere informatie

Welkom in de wereld van VSM Sloopwerken B.V.

Welkom in de wereld van VSM Sloopwerken B.V. Welkom in de wereld van VSM Sloopwerken B.V. VSM Sloopwerken B.V. is nationaal én internationaal actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken & asbestverwijdering in de volgende disciplines: Utiliteit-

Nadere informatie

Interpretatiedocument BRL en BRL2506-2

Interpretatiedocument BRL en BRL2506-2 Interpretatiedocument BRL2506-1 en BRL2506-2 Door het Centraal College van Deskundigen BRL2506 (hierna -BRL2506) zijn de volgende certificatieschema s vastgesteld: BRL2506-2 voor het NL BSB productcertificaat

Nadere informatie

Kracht door samenwerking

Kracht door samenwerking VDL Belgium Kracht door samenwerking VDL Belgium Buigen is een bijzonder vakgebied. VDL Belgium is de uitvinder van gepatenteerde technieken om buizen te plooien en te produceren. We waren een van de eerste

Nadere informatie

betoncentrales, immobiliseren, slijtdelen en sensortechniek.

betoncentrales, immobiliseren, slijtdelen en sensortechniek. Sterk op het gebied van breken, zeven, wassen, windziften, transporteren, shredderen, mobiele- en vaste betoncentrales, immobiliseren, slijtdelen en sensortechniek. Filosofie Jager Ophof werkt met een

Nadere informatie

Inhoud. Jubileum magazine Van Dalen. 03- Voorwoord. 04-50 jaar Van Dalen / 50 jaar hard werken en kansen benutten

Inhoud. Jubileum magazine Van Dalen. 03- Voorwoord. 04-50 jaar Van Dalen / 50 jaar hard werken en kansen benutten JAAR Grondig Inhoud Jubileum magazine Van Dalen 03- Voorwoord 04-50 jaar Van Dalen / 50 jaar hard werken en kansen benutten 06- Grond-, weg- en waterbouw / De fundering van de organisatie 08- Afval en

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

www.fleetpoint.nl De perfecte combinatie op één locatie!

www.fleetpoint.nl De perfecte combinatie op één locatie! De perfecte combinatie op één locatie! Fleetpoint, de perfecte combinatie op één locatie! Door krachten te bundelen, is er in 2006 een nieuw en ijzersterk concept ontstaan: Fleetpoint. Inmiddels is het

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Constructief bijdragen aan Duurzaamheid

Constructief bijdragen aan Duurzaamheid Constructief bijdragen aan Duurzaamheid Vliegasunie levert producten, die uitstekende vervangers zijn van cement en natuurlijke grondstoffen zoals zand, klei, kalksteen en natuurgips Grondstoffen met meerwaarde

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van:

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van: BEDRIJFSBROCHURE OVER HEFFIQ Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Hergebruik van beton, nog niet zo gewoon. Ronald Diele

Hergebruik van beton, nog niet zo gewoon. Ronald Diele Hergebruik van beton, nog niet zo gewoon Ronald Diele Schagen Infra MIO Asfaltcentrale Schagen Infra BCH Betoncentrale Schagen Infra Terug naar Pioneering bijeenkomst op 26 april jl. Sessie over hergebruik

Nadere informatie

Bijlagen: Onderbouwing fase sloop 2016 (niet openbaar) Onderbouwing fase verwerking 2016 (niet openbaar)

Bijlagen: Onderbouwing fase sloop 2016 (niet openbaar) Onderbouwing fase verwerking 2016 (niet openbaar) Keten analyse Beton Cyclus Status: definitief Versie: 2.0 2017 Datum: 17-01-2017 Bijlagen: Onderbouwing fase sloop 2016 (niet openbaar) Onderbouwing fase verwerking 2016 (niet openbaar) Onderbouwing herbruik

Nadere informatie

Ketenanalyse project Kluyverweg. Oranje BV. www.oranje-bv.nl. Conform de CO 2 -Prestatieladder 3.0. Versie : Versie 1.0 Datum : 10-11-2015

Ketenanalyse project Kluyverweg. Oranje BV. www.oranje-bv.nl. Conform de CO 2 -Prestatieladder 3.0. Versie : Versie 1.0 Datum : 10-11-2015 Ketenanalyse project Kluyverweg Oranje BV Conform de CO 2 -Prestatieladder 3.0 Versie : Versie 1.0 Datum : 10-11-2015 Handtekening autoriserend verantwoordelijk manager Autorisatiedatum: 3-12-2015 Naam

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

For your performance

For your performance For your performance ENGINEERING * PROJECT MANAGEMENT * TURN-KEY PROJECTEN EUREKA Engineering & Projects BV Maasstraat 3 NL-7071 VR ULFT Tel. : 0(031)315 377 608 Fax. : 0(031)315 377 609 E-mail : info@eureka-bv.com

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

IBC bouwstoffen en Immobilisaten. Inhoud van de presentatie. Chris Schuurbiers (ILT) Beverwijk, 27 juni 2013

IBC bouwstoffen en Immobilisaten. Inhoud van de presentatie. Chris Schuurbiers (ILT) Beverwijk, 27 juni 2013 IBC bouwstoffen en Immobilisaten Chris Schuurbiers (ILT) Beverwijk, 27 juni 2013 Inhoud van de presentatie Taken Bevoegde gezagen Bbk IBC bouwstoffen eisen voor toepassing Meldingsplicht AEC bodemassen,

Nadere informatie