SPECIAL PRODUCTS RECO TIJDELIJKE PERSONENLIFT. Een betrouwbare totaaloplossing op maat! Veilig. Betrouwbaar. Comfortabel. Gebruiksvriendelijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPECIAL PRODUCTS RECO TIJDELIJKE PERSONENLIFT. Een betrouwbare totaaloplossing op maat! Veilig. Betrouwbaar. Comfortabel. Gebruiksvriendelijk"

Transcriptie

1 SPECIAL PRODUCTS RECO TIJDELIJKE PERSONENLIFT Een betrouwbare totaaloplossing op maat! Veilig Betrouwbaar Comfortabel Gebruiksvriendelijk

2 Uw partner voor totaal Met een betrouwbaar product op maat! Een volwaardige veilige en comfortabele tijdelijke personenlift is een praktische oplossing voor uw liftprobleem. Ze worden toegepast bij renovatie- en onderhoudwerkzaamheden, infrastructurele projecten, evenementen en calamiteiten. Als expert in verticale transportoplossingen heeft RECO Special Products inmiddels veel ervaring. Deze ervaring en expertise maakt dat wij ook in uw sector totaaloplossingen op maat kunnen bieden. Uiteraard voldoen al onze personenliften aan de huidige normering en wordt er per opstelling streng gecontroleerd, gevolgd door een onafhankelijke keuring. Veiligheid staat hoog in het vaandel wat Maatwerk Omdat iedere tijdelijke personenliftopstelling uniek is, passen wij onze liften aan elke afzonderlijke situatie aan. Door uitgebreide mogelijkheden en deskundig advies hebben wij een lift voor elke situatie. De gebruiker, valide of mindervalide, staat hierbij altijd centraal. Ook is het mogelijk de tijdelijke personenliften voor langere periode te huren, vijf jaar is hierbij geen uitzondering. zich vertaalt in onze VCA-certificering. Normering is aan verandering onderhevig net als onze producten. Op het gebied van ontwikkeling speelt innovatie een grote rol.

3 Plaatsing RECO Special Products adviseert en ontzorgt u gedurende het hele traject en zelfs daarna. Of het nu gaat om de opstellingberekeningen, de vergunningsaanvraag, het onderhoud of storingsopvolging, RECO Special Products heeft de expertise in huis en is daarmee uw leverancier voor tijdelijke personenliften. Het plaatsen kan zelfs binnen twee dagen. oplossingen Planmatige werkwijze Het gehele traject van plaatsing tot onderhoud weet zich te vertalen in vijf eenvoudige stappen: 1. Situatie inventariseren Opname van de situatie en doorspreken van uw Energie besparing Het verantwoordelijk omgaan met het milieu is ontzettend belangrijk. Vanzelfsprekend neemt ook RECO Special Products hierin haar verantwoordelijkheid door te investeren in energiebesparende en duurzame producten. wensen voor een goed advies op maat. 2. Berekening, rapportage en begeleiding Projectplan van A tot Z met controle door een onafhankelijk adviesbureau. 3. Plaatsing Zelfs binnen twee dagen. 4. Keuring Door een onafhankelijke keuringsinstantie. 5. Onderhoud Storingen BLUE MODUS is een product dat door middel van een geïntegreerde automatische Goed onderhouden en betrouwbaar functioneren door een uitgebreid servicenetwerk. stand-by modus zorgt voor een aanzienlijke besparing in het gebruik van energie. Bent u benieuwd wat deze lift u kan bieden, bezoek dan onze uitgebreide website:

4 Staedion renoveert veilig In appartementencomplex Swaenstate te Den Haag worden de binnenliften gerenoveerd. Renovatie en onderhoud Wij zorgen voor continuïteit De uitdaging in dit project zit vooral in de bereikbaarheid. Door gebrek aan ruimte aan de voorzijde van het gebouw is de lift aan de achterzijde Moet uw binnenlift gemoderniseerd worden of wordt er groot onderhoud in de tuin geplaatst. Omdat het niet uitgevoerd? Met een tijdelijke personenlift van RECO Special Products mogelijk is hier met zwaar transport verandert er weinig in de dagelijkse gang van zaken. De lift wordt aan te komen, zijn de liftelementen met de buitenzijde van het gebouw geplaatst en door middel van speciale een kraan over het gebouw getild. uitstappen met het gebouw verbonden. Uw gebouw blijft uitstekend be- Een geslaagd precisiewerkje! reikbaar op elk niveau! Wegen de kosten voor het plaatsen van een lift niet op tegen de te verwachten exploitatietijd van een gebouw? Ook dan kunt u een tijdelijke personenlift plaatsen. Zorginstelling Evean Zorginstelling Evean Eduard Douwes Dekker had een groot verbouwings- en renovatieproject ingezet. Daarbij zijn Zorg Ook voor mindervaliden uitstekend geschikt een deel van de bewoners in semi-permanente woonruimtes ondergebracht voorzien van een tijdelijke personenlift. Onze tijdelijke personenlift voldoet uiteraard aan alle strenge eisen en Er zijn nooit storingen, ook de biedt ook in specifieke gevallen uitkomst. Bent u tijdelijk mindervalide bediening is heel helder en woont u niet op de begane grond dan is het huren van een tijdelijke Margriet de Fouw personenlift gedurende de revalidatie een uitstekende oplossing. Omdat de lift voldoet aan de wet geboden toegang is deze ruim genoeg en goed toegankelijk. Het gebruik van een rolstoel of brancard is daarom geen enkel probleem.

5 Neptunus Voor grote evenementen verzorgt Neptunus BV regelmatig tenten met meerdere verdiepingen. Evenementen Voor groot- en kleinschalige projecten Omdat evenementen goed toegankelijk moeten zijn voor mindervalide bezoekers is er gekozen voor onze tijdelijke personenliftopstelling. Evenementen is een ruim begrip en beperkt zich niet alleen tot grote jaarlijks terugkerende activiteiten. Ook bij kleinschalige projecten zoals de opening van een pand kunt u onze tijdelijke personenlift inzetten. Mogelijke logistieke problemen met betrekking tot bevoorrading Gedurende het evenement zijn dan naast bezoekers en gasten ook de goederen gemakkelijk en veilig op en neer vervoerd. behoren hiermee ook tot het verleden. Door de strenge controle en keuring heeft u geen omkijken naar de veiligheid van uw bezoekers en kunt u zich tijdens de organisatie richten op andere zaken. Woonpark Eckartdal (Lunetzorg) Woonpark Eckartdal is een tijdelijk huisvestingsproject verdeeld over Tijdelijke huisvesting Zonder aan één laag gebonden te zijn twee verdiepingen dat plaats biedt aan 140 cliënten. Het project heeft een geschatte looptijd van 2 jaar en vanzelfsprekend wordt hier gebruik Wanneer er tijdens de verbouwing moet worden uitgeweken naar een gemaakt van een lift. tijdelijk gebouw, dan bent u niet gebonden aan het begane grondniveau. Grondoppervlak is duur en beperkt, de oplossing eenvoudig! Met een tijdelijke personenlift gaat u eenvoudig de hoogte in en bent u niet beperkt in de keuze van uw tijdelijke huisvesting. Wij zorgen voor een veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke totaaloplossing die betrouwbaar en zelfs voor meerdere jaren toereikend is. Wij adviseren, begeleiden en onderhouden het project van A tot Z.

6 IKEA Door een rigoureuze verbouwing bij IKEA Barendrecht is de hoofdingang voor anderhalf jaar niet te gebruiken. Infrastructuur Grote volumen zonder problemen opgevangen Om de toestroom van mensen toch klantvriendelijk en veilig te verwerken zijn er maar liefst twee tijdelijke Het optimaliseren van mensenstromen is tegenwoordig een absolute must. Toegankelijkheid is een verplichting! De lift mag daarbij niet onderdoen aan het gebruiksgemak en comfort van een vaste lift. personenliften geplaatst. De tijdelijke ingang is uitstekend bereikbaar, waardoor ook deze vestiging voor het winkelend publiek RECO Special Products biedt hiervoor een passende maatoplossing die zonder hinder geopend kan blijven. snel en eenvoudig tot uitvoering kan worden gebracht. Door gelijktijdig gebruik te maken van meerdere tijdelijke liften is ook de mensenstroom op piekmomenten, bij bijvoorbeeld treinstations of winkelcentra, zonder problemen op te vangen. Brusselstraat uit brand met tijdelijke lift Nadat een brand het centrale trappenhuis inclusief lift verwoest had, Calamiteiten Uw liftprobleem binnen twee dagen opgelost waren de bewoners opgesloten op hun etage. Eigenaar WonenBreburg besloot onmiddelijk tot het plaatsen van onze Uitzonderlijke situaties zorgen voor uitzonderlijke oplossingen. Bij tijdelijke lift. calamiteiten, zoals bijvoorbeeld brand, is een snelle oplossing m.b.t. de toegankelijkheid van een gebouw belangrijk. Deze situaties zijn vooraf niet gepland en komen altijd onverwacht. Toch wilt u dat het gebouw snel weer zonder problemen of veiligheidsrisico s toegankelijk is. Het bordje met de tekst deze lift is goedgekeurd, geeft vertrouwen Familie Bogers Wij bieden op basis van kennis en ervaring een passende oplossing die binnen twee dagen operationeel kan zijn!

7 Technische gegevens Capaciteit 13 Personen of 1000 kg. Maximale hoogte 20 Etages, ca. 60 m. Binnen afmetingen (LxBxH) 210 x 110 x 210 cm. Doorloop cabine Geschikt voor standaard brancard TOEGANKELIJKHEID Geen enkele situatie is hetzelfde Besturing Böhnke & Partner Wanneer een tijdelijke lift wordt geplaatst is elke situatie weer anders en dit vraagt om flexibiliteit bij het maken van de toegang tot de lift. Deuren cabine Telescoop, automatisch Een drempelloze entree zorgt voor de nodige comfort en is zelfs een vereiste voor mindervalide gebruikers. In veel gevallen is het mogelijk om een aansluiting van de lift op de Toegang Afsluitbaar en eventueel elektrisch bedienbaar galerijen te realiseren. Door middel van onze publieksvriendelijke uitschuifbordessen en eventueel met onze zelf ontwikkelde modulaire galerijophoging verzorgen wij ook hier een veilige toegang. Na gebruik van de tijdelijke lift wordt alles natuurlijk weer vakkundig hersteld. Mogelijkheden Parkeeretage Brandweer- / evacuatieschakeling Ook bij gebouwen zonder galerijen is het mogelijk om een drempelloze entree te maken. De aanpak hierbij verschilt per gebouw. Meestal kan er een volledig afgeschermde verbinding gemaakt worden zodat Bewaking op afstand Winmos diagnose programma de gebruikers het als een bestaande binnenlift zullen ervaren. Indien nodig worden er loopbruggen gecreëerd van de lift naar het gebouw. Spreek- / luisterverbinding Via GSM netwerk Elektrische voorziening 400 VAC, 3x25 Amp. Video registratie mogelijk Op afstand te bekijken

8 B.L.S. Aufzugs- und Fördertechnik Project Verzorgingstehuis Friedehorst Situatie Vervanging van binnenlift Bremen (Duitsland) Verzorgingstehuis Friedehorst heeft een hoog percentage bewoners met een medische indicatie en daarom was het noodzakelijk om een volledig wind- en waterdichte aansluiting van de lift naar het gebouw te maken. Om dit te realiseren zijn er diverse ramen gedemonteerd en moest er een stuk uit de gevel gezaagd worden. In samenwerking met onze opdrachtgever B.L.S. Aufzug is het project naar alle tevredenheid afgerond en was de klant erg tevreden. Volgende keer zullen we ook zeker weer gebruik van deze oplossing maken. Bilfinger Berger Project Station Odenplan Situatie Ontsluiting metrostation met Containerlift Stockholm (Zweden) In Stockholm (Zweden) wordt er een 6 km lange spoortunnel met 2 nieuwe stations (Stad & Odenplan) onder het centrum van de stad gerealiseerd. In de nieuwe stations komen uiteraard roltrappen en liften, maar deze zijn nog niet gereed wanneer het station in gebruik wordt genomen. Station Odenplan wordt nog dit jaar geopend en de liften worden pas aan het begin van volgend jaar geplaatst. De nieuwste door RECO Special Products ontwikkelde en octrooiverleende plug and play containerlift is uitermate geschikt voor dit soort projecten.

9 Singelveste Allee Project Cyprusstraat Situatie Modernisering van de binnenlift Breda Het project aan de Cyppresstraat, waar een lift gemoderniseerd moest worden was een zeer complexe onderneming. Het grote probleem was namelijk dat de lift op ca. 4,5 m van de galerijen moest komen te staan. Dit was een uitdaging! Door het gebruik van speciale bruggen kon er op een eenvoudige wijze een veilige toegang tussen de lift en het gebouw worden opgezet. Bewoners hebben gedurende de werkzaamheden aan de lift zonder problemen hun woning kunnen bereiken. Woonstad Rotterdam Project Leyerwaard / Grienderwaard Situatie Aanpassing binnenliften van simplex even/oneven naar duplex Rotterdam De binnenliften van de panden aan de Leyerwaard en Grienderwaard zijn al na 15 jaar op en moeten vervangen worden. Omdat service bovenaan staat bij Woonstad Rotterdam wordt er een tijdelijke lift ingehuurd van RECO Special Products. Na de modernisering blijven de liften zelfs nog een week langer staan om er zeker van te zijn dat eventuele kinderziekten verholpen zijn.

10 Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken Project Seniorenflat Situatie Liftrenovatie met beperkte plaastsingsruimte voor tijdelijke lift Bussum De opdrachtgever had op het laatste moment besloten dat er, gedurende de onderhoudswerkzaamheden aan de binnenlift van deze seniorenflat, een tijdelijke lift ingezet moest worden Door de korte voorbereidingstijd en de beperkte plaatsingsruimte was dit een ware uitdaging. Bovendien moest de lift ook nog eens aan twee zijden toegankelijk zijn. Door inzet van de speciaal ontwikkelde tijdelijke lift met tractieaandrijving en doorloopcabine konden alle wensen van de opdrachtgever ingewilligd worden. Tennet Project Energiecentrale Situatie Festiviteit Delfzijl Voor de opening van de onbemande centrale wilde de opdrachtgever dat een speciale ruimte (skybox) op ca. 15 m. hoogte, zonder gebruik te hoeven maken van een steile wenteltrap, toegankelijk was voor genodigden. Een extra complicatie bij deze opstelling was dat de dakrand van het gebouw ca. 3 m. overstak waardoor de lift niet aan de gevel verankerd kon worden. Door gebruik te maken van een ballast containerwand kon de lift echter toch verankerd worden. Met een speciaal ontworpen loopbrug is vervolgens een veilige toegang naar het gebouw gerealiseerd.

11 TIJDELIJKE PERSONENLIFT De voordelen op een rij! Onze tijdelijke personenlift heeft zijn succes in de markt bewezen. Op diverse projecten binnen Europa wordt gebruik gemaakt van deze praktische oplossing. Mocht u nog twijfelen, dan hebben wij hier nog even wat voordelen op een rij: Veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en gebruiksgemak van een vaste lift; Een totaaloplossing op maat (montage, onderhoud en demontage); Alleen kwaliteitscomponenten; Snelle opbouw en direct klaar voor gebruik; Uitstapmogelijkheden in hoogte verstelbaar, voor alle mogelijke configuraties tot 20 verdiepingen; Geheel volgens de geldende normering (wet geboden toegang); Meer informatie? Neem contact op via: Controle en keuring door een onafhankelijke instantie. info@tijdelijkelift.nl T. (0182)

12 RECO Special Products B.V. Containerweg 2a Tel. (0182) Mail 2742 RA Waddinxveen Fax (0182) SGS-COC FSC Supplier Vraag steeds naar onze

Een tijdelijke lift de oplossing bij infra projecten

Een tijdelijke lift de oplossing bij infra projecten Een tijdelijke lift de oplossing bij infra projecten Reco Special Products produceert en verhuurt tijdelijke (nood) personenliften. Er zijn verschillende type tijdelijke liften beschikbaar voor zeer uiteenlopende

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT liftforce SERVICElift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Wij zijn uw partner om het verticale transport te beheren, waaronder in gebouwen als kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, VVE en winkelcentra.

Wij zijn uw partner om het verticale transport te beheren, waaronder in gebouwen als kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, VVE en winkelcentra. 2017 Onze onderneming is opgericht in 1988 door de heer J. Moolevliet en opereert onder de naam Moolevliet Elevator Services afgekort MES Liften bv. En is sinds Juni 2013 is de onderneming overgegaan naar

Nadere informatie

Tu Trona evacuatiedoek

Tu Trona evacuatiedoek Tu Trona evacuatiedoek 1 Wet en Regelgeving Wist u dat: In het geval van een brand, overstroming, aardbeving of stroomuitval er geen gebruik kan en mag worden gemaakt van de lift. Gemiddeld 10% van alle

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Basic Onderhoud van uw liften.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Basic Onderhoud van uw liften. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Basic Onderhoud van uw liften. Voor meer informatie betreffende de ligging van de dichtstbijzijnde Schindler vestiging, bezoek

Nadere informatie

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Uw hulpmiddelenspecialist Kersten biedt meer dan de aflevering van een standaard scootmobiel Steeds meer cliënten hebben progressieve en complexe ziektebeelden. Een standaard

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT. liftforce. klein goederenlift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT. liftforce. klein goederenlift DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT liftforce klein goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp,

Nadere informatie

Tu Trona evacuatieglijdoek

Tu Trona evacuatieglijdoek Tu Trona evacuatieglijdoek 1 Wet en Regelgeving Wist u dat: In het geval van een brand, overstroming, aardbeving of stroomuitval er geen gebruik kan en mag worden gemaakt van de lift. Gemiddeld 10% van

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design

Kwaliteit combineren met betaalbaar design De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Personenliften Goederenliften Plateauliften Traplift zonder dakopbouw zonder machinekamer zonder liftput inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

Building4life. Wilt u weten hoe? Building4life. Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus 1069 4801 BB Breda

Building4life. Wilt u weten hoe? Building4life. Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus 1069 4801 BB Breda Wilt u weten hoe? Ga stap voor stap door onze aanpak: - Kennismaking Building4life - De Building4life werkwijze - Uitgewerkte case Amarant Tilburg Building4life Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus

Nadere informatie

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning.

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. EBD Techniek - Strickledeweg 96-3044 EL Rotterdam T +31(0)10 4373211 F +31(0)10 4154410 E info@mijnlift.nl I www.mijnlift.nl Een nieuwe generatie thuislift

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Gewoon Thuis met Hodes. Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodeswmo-unit.

Gewoon Thuis met Hodes. Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodeswmo-unit. Gewoon Thuis met Hodes Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodeswmo-unit.nl 2 Hodes Gewoon Thuis met Hodes 3 Maria kon thuis niet

Nadere informatie

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force V is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

BOERHAAVE BUILDING ZOETERMEER

BOERHAAVE BUILDING ZOETERMEER BOERHAAVE BUILDING ZOETERMEER BOERHAAVE BUILDING ZOETERMEER Boerhaavebuilding is een hoogwaardig kantoorgebouw dat in 2006 ingrijpend is gerenoveerd. De afgelopen periode tot en met 2016 heeft het gebouw

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Infratechniek Recreatietechniek Telecommunicatie Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

Help! Wij hebben een lift!

Help! Wij hebben een lift! Help! Wij hebben een lift! Elke trotse appartementeigenaar bezit ook een klein deel van de lift. Alle bewoners van het gebouw zijn samen lid van een Vereniging van Eigenaren en daardoor gezamenlijk verantwoordelijk

Nadere informatie

Een binnenklimaat dat werkt Productieve werkomgeving met energiebesparende ventilatie

Een binnenklimaat dat werkt Productieve werkomgeving met energiebesparende ventilatie Een binnenklimaat dat werkt Productieve werkomgeving met energiebesparende ventilatie werken De ClimaRad Comfort Solution meet en regelt het binnenklimaat per ruimte, zonder dat uw medewerkers hier iets

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Leisure Parc Breda wordt het centrale punt voor Breda en omgeving

Leisure Parc Breda wordt het centrale punt voor Breda en omgeving B R E D A Leisure Parc Breda wordt het centrale punt voor Breda en omgeving centraal beheerd concept en object, zijn ondernemers in staat geza- voor bedrijven die zich bezig houden met het aanbieden van

Nadere informatie

VEILIGHEID IN EN ROND HET COMPLEX

VEILIGHEID IN EN ROND HET COMPLEX VEILIGHEID IN EN ROND HET COMPLEX Branden en explosies plaats in appartementsgebouwen 3 x prijs in Schiedam/Vlaardingen de afgelopen 3 maanden Wat kunt u er aan doen? VEILIGHEIDSPLAN BRAND VAN HAARENLAAN

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

maak kennis met TOM Een afvalpers voor openbare ruimten MORE INTO LESS

maak kennis met TOM Een afvalpers voor openbare ruimten MORE INTO LESS maak kennis met TOM Een afvalpers voor openbare ruimten MORE INTO LESS 02 maak kennis met tom TOM is het nieuwste en vernuftigste lid van de TOMRA familie. Deze alles-eter bespaart tijd, ruimte, energie

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

BREUKELEN (Ut) DE CORRIDOR 14X COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP. Bedrijfs-/kantoorruimte in een zeer modern en nieuw bedrijfsverzamelcomplex

BREUKELEN (Ut) DE CORRIDOR 14X COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP. Bedrijfs-/kantoorruimte in een zeer modern en nieuw bedrijfsverzamelcomplex BREUKELEN (Ut) DE CORRIDOR 14X COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP Bedrijfs-/kantoorruimte in een zeer modern en nieuw bedrijfsverzamelcomplex Locatie Het onderhavige object maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelcomplex

Nadere informatie

Passiefhuis gecertificeerd & Energieneutraal

Passiefhuis gecertificeerd & Energieneutraal Passiefhuis gecertificeerd & Energieneutraal Sportpark Kilder Meer betrokkenheid Meer keuze Meer kwaliteit MeerWaarde Het consortium Het consortium van Campen heeft reeds meerdere energetisch hoogwaardige

Nadere informatie

Nieuw! Platformift met volledige cabine. Luxe, comfort en zeer gebruiksvriendelijk. Apollo A Platformlift met cabine

Nieuw! Platformift met volledige cabine. Luxe, comfort en zeer gebruiksvriendelijk. Apollo A Platformlift met cabine Apollo A-9000 Platformlift met cabine Nieuw! Platformift met volledige cabine. Luxe, comfort en zeer gebruiksvriendelijk Apollo A-9000 De volledig nieuwe platformlift met cabine! Tramétex nieuwe cabine

Nadere informatie

SUPERMARKTEN VAN TENT TOT SEMI-PERMANENT

SUPERMARKTEN VAN TENT TOT SEMI-PERMANENT PAGINA 2/6 VAN TENT TOT SEMI-PERMANENT Snel en flexibel bouwen in iedere situatie. Dat kan dankzij de semi-permanente accommodaties van De Boer, wereldwijd de specialist op het gebied van tijdelijke huisvesting.

Nadere informatie

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam Inhoudsopgave Warehouse - logistiek centrum 5 Bereikbaarheid 7 Dichtbij uw klanten

Nadere informatie

SLM. Tractielift met machinekamer

SLM. Tractielift met machinekamer SLM Tractielift met machinekamer Flexibiliteit Het type SLM biedt alle gebruikelijke opties, maar gaat verder waar de concurrentie stopt. Zo kan de SLM worden uitgevoerd met o.a.: Afwijkende maatvoeringen

Nadere informatie

Bouwbedrijf. Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse.

Bouwbedrijf. Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse. Bouwbedrijf Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse.com Inhoud 2 Referentielijst 3 Nieuwbouwprojecten 4/5 Renovatie

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Voor meer informatie betreffende de ligging van de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE GOEDERENLIFT. liftforce. omni goederenlift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE GOEDERENLIFT. liftforce. omni goederenlift DE VEILIGE EN BETROUWBARE GOEDERENLIFT liftforce omni goederenlift 1 liftforce 2 Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Professioneel Het Servicecontract voor beheerders op het gebied van gezondheid, zorg enbedrijfsgebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

begint bij Broeckx makelaars Steenweg 22 22a-24 HELMOND Koopsom ,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl

begint bij Broeckx makelaars Steenweg 22 22a-24 HELMOND Koopsom ,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl begint bij Broeckx makelaars Steenweg 22 22a-24 HELMOND Koopsom 995.000,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl 0492 549 055 - helmond@woonplezier.nl Beschrijving Bent u op zoek naar een interessant beleggingsobject?

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

Vind uw geluk in het. 2 Appartementen 3 Studio s 5 Starterswoningen 6 Patiowoningen 1 Vrijstaande woning

Vind uw geluk in het. 2 Appartementen 3 Studio s 5 Starterswoningen 6 Patiowoningen 1 Vrijstaande woning Vind uw geluk in het 2 Appartementen 3 Studio s 5 Starterswoningen 6 Patiowoningen 1 Vrijstaande woning 3 Chaamseweg Goedentijd Aantrekkelijk wonen midden in Alphen 2 Appartementen 3 Studio s 2 Hoekwoningen

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence -Woningen Het servicecontract voor de professionele appartementenbeheerder en beheerder van woongebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG OVERKAPPINGSYSTEMEN Boog ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige overkappingsystemen voor ieder woonhuis of bedrijfspand. In alle producten van Boog wordt de

Nadere informatie

SKY-LIGHT HANGBRUGINSTALLATIES

SKY-LIGHT HANGBRUGINSTALLATIES SKY-LIGHT HANGBRUGINSTALLATIES Skyworks is marktleider op het gebied van tijdelijke hangbruginstallaties en staat borg voor maximale kwaliteit en veiligheid. De Sky-Light Tijdelijke Hangbruginstallaties

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Zekerheid door tijdelijk beheer Leegstaande kantoorpanden, scholen, winkelruimten, bedrijfspanden en woningen? Door het plaatsen van tijdelijke bewoners

Nadere informatie

RECO UW PARTNER IN MATERIEEL TECHNISCHE BROCHURE LIFTEN

RECO UW PARTNER IN MATERIEEL TECHNISCHE BROCHURE LIFTEN RECO TECHNISCHE BROCHURE LIFTEN RECO Introductie RECO, de beste start van elk project! RECO is voor klanten in Nederland al meer dan zestig jaar een begrip. In 1953 werd de basis gelegd voor ons bedrijf

Nadere informatie

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS www.abcdisplay.nl Nr. Modulaire Stands, Wanden, Zuilen, Balies, Display s en Shop in shop Aantrekkingskracht Een opvallende beurspresentatie genereert meer bezoekers en leads!

Nadere informatie

Gebouw Orion. Projectinformatie. Siriusdreef Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Orion. Projectinformatie. Siriusdreef Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Orion Siriusdreef 30 40 Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Solitair kantoorgebouw in complex Orion, gelegen op kantorenterrein

Nadere informatie

BELFOR ( NEDERLAND ) B.V. REGIO NOORD NEDERLAND. www.belfor.nl. Brand- und Wasserschadensanierung

BELFOR ( NEDERLAND ) B.V. REGIO NOORD NEDERLAND. www.belfor.nl. Brand- und Wasserschadensanierung BELFOR ( NEDERLAND ) B.V. REGIO NOORD NEDERLAND www.belfor.nl Brand- und Wasserschadensanierung Er zijn wanneer het gewenst is en doen wat nodig is. En dat alles met een hoge mate van kennis en enthousiasme

Nadere informatie

Von Geusaustraat RH, VOORBURG (lokaal tarief)

Von Geusaustraat RH, VOORBURG (lokaal tarief) Von Geusaustraat 109 2274RH, VOORBURG Vraagprijs 126.500 k.k. Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1954 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 71 m² Inhoud : 215 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u!

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Veelzijdig vakmanschap Het realiseren van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsgebouwen gaat doorgaans om omvangrijke projecten

Nadere informatie

Kelloggplaats JG, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief)

Kelloggplaats JG, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief) Kelloggplaats 12 3068JG, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1970 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 115 m² Inhoud : 310 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Zorgeloos wonen in een modern hof

Zorgeloos wonen in een modern hof Zorgeloos wonen in een modern hof 22 comfortabele nieuwbouw appartementen Centraal gelegen nabij centrum en station noorderhof-hillegom.nl Noorderhof Hillegom zorgeloos wonen in een modern hof Nabij de

Nadere informatie

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend.

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva blue id & Top control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva Blue ID & Top Control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Minder CO2-uitstoot en efficiënter omgaan met de beschikbare energie. Daar speelt Cogas Duurzaam op in door te investeren in goed functionerende en duurzame

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

TE KOOP BOLDERWEG 28, 1332 AV ALMERE. Koopprijs ,- kosten koper. Aanvaarding in overleg

TE KOOP BOLDERWEG 28, 1332 AV ALMERE. Koopprijs ,- kosten koper. Aanvaarding in overleg TE KOOP BOLDERWEG 28, 1332 AV ALMERE Koopprijs 2.250.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Algemeen In Almere-Buiten op bedrijventerrein De Vaart gelegen vrijstaand bedrijfsgebouw met bedrijfsruimte

Nadere informatie

Balustrade voor dakterrassen. Optigroen balustradesysteem SkyGard. Creëer nieuwe leefruimte op het dak, veilig en doordacht!

Balustrade voor dakterrassen. Optigroen balustradesysteem SkyGard. Creëer nieuwe leefruimte op het dak, veilig en doordacht! Balustrade voor dakterrassen Optigroen balustradesysteem SkyGard Creëer nieuwe leefruimte op het dak, veilig en doordacht! Het Optigroen balustradesysteem SkyGard Voordelen: > Geballast systeem dus geen

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design Goederenliften

Kwaliteit combineren met betaalbaar design Goederenliften Trapliften De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Goederenliften Cabineliften Personenliften zonder liftput zonder machinekamer zonder dakopbouw inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

Woonoppervlakte 55 m 2 TE HUUR. Nansenplaats 175 Rotterdam

Woonoppervlakte 55 m 2 TE HUUR. Nansenplaats 175 Rotterdam Woonoppervlakte 55 m 2 TE HUUR Nansenplaats 175 Rotterdam ALGEMEEN INDELING Royaal 2-kamer appartement te huur met zonnig balkon op de 5e verdieping! In het representatieve complex, gelegen aan de Nansenplaats

Nadere informatie

AUTOLIFT. Hydraulische lift

AUTOLIFT. Hydraulische lift AUTOLIFT Hydraulische lift Hydraulisch liftsysteem Het hydraulisch liftsysteem biedt een oplossing voor hefhoogtes tot ca. 25 meter. De hefvermogens variëren van 4000 kg tot 5000 kg. Flexibiliteit Onze

Nadere informatie

Gebouw Orion. Projectinformatie. Siriusdreef Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Orion. Projectinformatie. Siriusdreef Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Orion Siriusdreef 42 60 Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Solitair kantoorgebouw in complex Orion, gelegen op kantorenterrein

Nadere informatie

Altenaweg 20f en 20g te Waalwijk

Altenaweg 20f en 20g te Waalwijk Altenaweg 20f en 20g te Waalwijk Altenaweg 20f en 20g te Waalwijk Twee geschakelde kantoorgebouwen met showrooms en opslagruimte. Deze gebouwen zijn zowel los als gezamenlijk te koop of te huur. Dit is

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronisch Deurslot Fingerprint NFC voorbereid Pincode De deur en toegangsrechten veilig en eenvoudig met uw smartphone te bedienen. Smartphone KeyApp www.burg.biz Innovatief en

Nadere informatie

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers ontmoet en waar je je voor 100% op jouw business kunt

Nadere informatie

Project Management. De expertise om ambities waar te maken

Project Management. De expertise om ambities waar te maken Project De expertise om ambities waar te maken Topwind Betrek Topwind bij uw project en verzeker u ervan dat uw ambities waar worden. Topwind is een pragmatisch, servicegericht bedrijf met veel ervaring

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

TE HUUR. Kantoorruimte m 2 v.v.o. Huurbaar vanaf 281 m². Overgoo 6 Leidschendam

TE HUUR. Kantoorruimte m 2 v.v.o. Huurbaar vanaf 281 m². Overgoo 6 Leidschendam Kantoorruimte 1.472 m 2 v.v.o. Huurbaar vanaf 281 m² TE HUUR Recentelijk volledig gerenoveerde kantoorgebouw in kantorencomplex Fleetpark Makelaar: Michael Brands OMGEVINGSFACTOREN Het complex maakt deel

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design

Kwaliteit combineren met betaalbaar design De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Personenliften Cabineliften Goederenliften Traplift zonder dakopbouw zonder machinekamer zonder liftput inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN Onze producten: Camerasystemen Alarmsystemen Mistgeneratoren Toegangscontrole Intercoms Zorgtotaalsysteem Track & trace caz-veiligheid.nl CAZ VEILIGHEID DRAAGT

Nadere informatie

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015 BUREAUPRESENTATIE INHOUD 1. WIE IS MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... 2. WERKWIJZE... 3. VISIE... 2. REFERENTIESLIJST... 2. REFERENTIES... 3. WAAROM MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... WIE IS MARGREET

Nadere informatie

U zoekt tijdelijke woonruimte?

U zoekt tijdelijke woonruimte? U zoekt tijdelijke woonruimte? Wij bieden de oplossing! Een tijdelijke woning, tijdens nieuwbouw of verbouwing. G&G Unitservices is gespecialiseerd in tijdelijke en semi-permanente nieuwe en gebruikte

Nadere informatie

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com CROWN Vouwdeuren 1 TOT 3 METER HOOG 2 BREID UW LEEFRUIMTE UIT Gooi de deuren open met aluminium vouwdeuren. Het is een geweldige manier om uw leefruimte en tuin bij elkaar aan te laten sluiten en geeft

Nadere informatie

Christmas by. We make magic happen!

Christmas by. We make magic happen! Christmas by We make magic happen! 2017-2018 Kerst begint met Ambius! Ambius, uw partner voor de kerst! Wilt u ook genieten van een sfeervolle en zorgeloze kerst? Ambius neemt u het werk uit handen en

Nadere informatie

92.250,- k.k. Maandlasten: ± 332,- p.m. Brusselstraat 670 4826NR, Breda. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg

92.250,- k.k. Maandlasten: ± 332,- p.m. Brusselstraat 670 4826NR, Breda. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg Brusselstraat 670 4826NR, Breda Oppervlakte: 90 m 2 Aantal kamers: 4 Appartement 92.250,- k.k. Maandlasten: ± 332,- p.m. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg infoverkoop@wonenbreburg.nl Brochure

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

van industriële bedrijfsdeuren

van industriële bedrijfsdeuren Merkonafhankelijke reparaties Service & onderhoud - Aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren Inleiding Deuren Service Nederland is een jong en dynamisch bedrijf met 19 jaar ervaring welke gespecialiseerd

Nadere informatie

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013 Uitgave 2 2013 INZICHT Energieneutraal Flevogebouw Nieuwe site Metaglas Glazen winkelunits Utrecht Centraal Energieneutraal kantoor in monumentaal Flevogebouw Mede door de isolerende achterzetramen is

Nadere informatie