Uw digitale. communicatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw digitale. communicatie"

Transcriptie

1 Uw digitale communicatie

2 Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde software kunt u op eenvoudige wijze de monitoren zelf beheren. Binnen de software zijn tal van mogelijkheden aanwezig om uw content verder aan te kleden en aan te passen op uw huisstijl. Naast software verzorgen wij ook de hardware en diensten als installatie, cursussen en het optionele ontwerp van een unieke template voor uw bedrijf. Digital Signage meer dan een eye-catcher: het is uw communicatie naar de klant! Stel uw eigen Optieksignage systeem samen Het Optieksignage pakket bestaat uit een professionele monitor, een mediaplayer (afspeelmedium) en content. In de professionele monitoren heeft u keuze uit 28, 32, 43 en 49 inch. Ook zijn er verschillende soort montage systemen voor uw monitoren zoals muurbeugels, plafondoplossingen en voetstandaards. Het signage pakket 1 is al leverbaar vanaf 350,-. Dit is inclusief installatie op locatie. Signage pakket 1 Signage pakket 2 Signage pakket 3 Signage custom Uw pakket - Optieksiginage mediaplayer - Content pakket in uw huisstijl - Installatie op locatie Uw pakket - Optieksiginage mediaplayer - Professionele 32 inch monitor - Professionele muurbeugel - Content pakket in uw huisstijl - Installatie op locatie Uw pakket - Optieksiginage mediaplayer - Professionele 43 inch monitor - Professionele muurbeugel - Content pakket in uw huisstijl - Installatie op locatie U kunt zelf uw pakket samen stellen. - Optieksiginage mediaplayer - Professionele monitor 28, 32, 43 of 49 inch* - Montage oplossing naar keuze - Content naar eigen wens * Alternatieve schermformaten zijn in overleg leverbaar.

3 De optiek van de toekomst Creeër een customer experience Digital Signage levert grote toegevoegde waarde in de retail. De professionele monitoren worden ingezet voor het versterken van het merkimago, productinformatie en speciale promoties. De boodschappen worden niet alleen visueel aantrekkelijker, maar geeft u als retailer ook de mogelijkheid om de customer experience te verbeteren. Dynamische digitale monitoren grijpen de aandacht van de klant en beïnvloeden hun aankoopbeslissing snel. Het is bewezen dat een positieve customer experience het waarschijnlijker maakt dat de klant overgaat tot een aankoop. Compleet en gemakkelijk Wij zetten de voordelen voor uw op een rij: simpel en snel uw eigen content samenstellen; unieke en doelgerichte informatie tonen aan uw doelgroep; wachttijd van uw klanten gevoelsmatig verkleinen door de weergave van uw content; overal ter wereld uw content aan te passen; de content op de beeldschermen op ieder moment wijzigen waar u maar wilt; centraal beheer voor meerdere filialen mogelijk; vernieuwend en sfeerverhogend; verhoog uw verkoop op actieproducten; content geheel in uw eigen huisstijl; professionele installatie van Optieksignage mediaplayer en monitoren; instore adverteren. Ondernemers uit uw regio kunnen zendtijd kopen op uw schermen voor hun reclame. Op deze manier kunt u uw systeem terug verdienen; koppel uw merken aan een door ons ontwikkelde website.

4 De ontwerp mogelijkheden van uw content Met al uw passie en aandacht in de winkel Bij de aanschaf van Optieksignage wordt uw systeem voorzien van vormgeving, welke voor u op maat wordt samengesteld door onze vormgevers. Hierbij worden meteen uw merken, openingstijden en acties onder de aandacht gebracht, zodat na montage uw systeem meteen operationeel is en u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Na oplevering van het Optieksignage systeem heeft u zelf de regie in handen, u kunt dan bijvoorbeeld: - Uw acties invoeren en te allen tijde aanpassen. - Merken binnen uw systeem aanpassen. - Eigen afbeeldingen en video s importeren. Met optieksignage kunt u eenvoudig en snel zelf u content aanpassen, maken en beheren. Optieksignage biedt u tevens de mogelijkheid om dit aan ons uit te besteden. Zo bent u altijd verzekerd van up to date en relevante content op uw Optieksignage beeldscherm(en).

5 Optieksignage Touch Maak uw klant tevreden! Binnen de optiek is regelmatig behoefte aan inzicht in kwaliteit en effectiviteit van de geleverde diensten en wat misschien nog veel belangrijker is, is de klant tevreden over het product en behandeling? Dit kan uitstekend gemeten worden door middel van het digitaliseren van uw huidige enquête formulieren in combinatie met een tablet applicatie. De vragenlijsten kunnen geheel digitaal afgenomen en verwerkt worden, waarbij alle informatie in een persoonlijk dashboard voor u wordt opgeslagen. Daarnaast biedt de Optieksignage Touch-oplossing, de mogelijkheid om uitleg te geven over specifieke behandelingen, producten en uw zorgproduct. Klanten navigeren hierdoor simpel door de informatie die u te bieden heeft. Met de handige bewegingssensor ziet de tablet wanneer er iemand voor staat. Pas dan wordt de informatie pagina voor de klant opgestart. Elke handeling die op de tablet plaats vindt, is uitleesbaar. Meten is weten! Wifi of 3G/4G Alle beoordelingen en registraties worden verzonden en opgeslagen in uw persoonlijke account welke u online 24/7 kunt inzien. Om deze gegevens te verzenden wordt gebruik gemaakt van een Wifi netwerk. Voor locaties zonder Wifi netwerk kunnen wij u 3G/4G oplossingen bieden.

6 Innovatie bij Optieksignage Maak er een beleving van Wij zijn continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek om uw winkel er nog meer uit te laten springen. Zo kunnen wij onder andere verschillende soorten touch oplossingen aanbieden waarmee... of een klanttevredenheidsonderzoek kunt uitvoeren. Bent u op zoek naar nieuwe technologieën om uw customers experience te verhogen en uw passie binnen uw bedrijf? Dan bent u bij Optieksignage aan het juiste adres. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek om uw winkel er nog meer uit te laten springen. Zo kunnen wij onder andere verschillende soorten touch oplossingen aanbieden waarmee u uw klanten kunt informeren, uw catalogus kan laten zien of een klanttevredenheidsonderzoek kunt uitvoeren. Nog meer opvallen? Dan kunt u bij Optieksignage terecht voor 3D holografische displays. Deze maakt uw winkel uniek! Deze 3D holografische displays zijn geoptimaliseerd voor de detailhandel om ervoor te zorgen dat er een point-of-purchase ontstaat. Zo worden uw klanten geen consumenten meer maar kopers.

7 Extra mogelijkheden bij Optieksignage Alle grafische diensten onder één dak Optieksignage biedt nog meer mogelijkheden voor de Optiekbranche. Door onze brede kennis in het grafisch ontwerpen bieden wij ook de onderstaande mogelijkheden die te combineren zijn met uw digitale oplossing. Content ontwerp Wilt u graag andere content of een nieuw ontwerp speciaal gemaakt voor acties? Alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe content geheel in uw huisstijl gemaakt wordt en afgestemd is op uw wensen. Animatie Uw narrowcasting systeem eruit laten springen? Dit kan door middel van de animaties van Optieksignage. Wij kunnen onder andere uw logo, acties, informatie en openingstijden animeren. Website Bent u op zoek naar een website die geschikt is voor de optiekbranche en die geheel responsive is gemaakt zodat hij voor smartphone, tablet en desktop te gebruiken is? Optieksignage realiseert dit voor u. Drukwerk Omdat wij samenwerken met Le-design Grafisch Design Bureau kunnen wij het drukwerk tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Zo kunt u uw aanbiedingen en acties zowel digitaal als via drukwerk promoten.

8 Bedrijfsonderdeel van

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare INTRODUCTIE HelloMediCare is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde software

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken.

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken. Retail Digital Signage heeft zich in verschillende vormen effectief bewezen om doelgericht met consumenten te communiceren. Digitale media wordt ingezet om merkenherkenning te ondersteunen, winkel promoties

Nadere informatie

eqbs gebruikersvriendelijke websites

eqbs gebruikersvriendelijke websites eqbs gebruikersvriendelijke websites maatwerk websites voor uw onderneming www.elitelabs.nl gebruikersvriendelijke maatwerk website Overal ter wereld altijd uw eigen website beheren. Persoonlijk ontwerp

Nadere informatie

DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling

DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling Introductie Introductie van DropMedia.nl Voorbeelden van klanten Bedankt voor uw interesse in de diensten van DropMedia.nl.

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelcentrum App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH)

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting is een vorm van communicatie waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

NARROWCASTING KENMERKEN. Met Digital Signage kunt u op een pro-actieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. Voordelen narrowcasting

NARROWCASTING KENMERKEN. Met Digital Signage kunt u op een pro-actieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. Voordelen narrowcasting KENMERKEN NARROWCASTING Met Digital Signage kunt u op een pro-actieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. Voordelen narrowcasting Actuele content tonen Stopkracht Impulsproducten promoten Wachtverzachter

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS. Snacks op het scherm: dynamisch, stabiel en voordelig

DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS. Snacks op het scherm: dynamisch, stabiel en voordelig DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS Snacks op het scherm: dynamisch, stabiel en voordelig DIGITAL SIGNAGE IN QUICK SERVICE RESTAURANTS Het ScreenCom menu Digitale signage als Dynamic pricing:

Nadere informatie

HOE DRINGT U DOOR TOT DE KLANT? Het draait allemaal om content

HOE DRINGT U DOOR TOT DE KLANT? Het draait allemaal om content HOE DRINGT U DOOR TOT DE KLANT? Het draait allemaal om content FLOWR - SMART SIGNAGE Klanten zijn continu op zoek naar informatie wanneer ze uw locatie bezoeken. Ze hebben deze informatie nodig om te vinden

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

VOOR UW COMPLETE VERKOOPONDERSTEUNING. Professionele uitstraling. Bespaar kostbare tijd. Onderscheidend in uw marktgebied

VOOR UW COMPLETE VERKOOPONDERSTEUNING. Professionele uitstraling. Bespaar kostbare tijd. Onderscheidend in uw marktgebied VOOR UW COMPLETE VERKOOPONDERSTEUNING Foodconcepts is een verkoopondersteunend programma waarmee u op een eenvoudige manier kunt zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Creëer eenheid

Nadere informatie

CloudWindow digital signage

CloudWindow digital signage CloudWindow digital signage Uw kostenefficiënte alles-in-één oplossing voor digitale reclame Een unieke oplossing voor uw reclamecampagnes Maak uw reclame efficiënter door te adverteren op de plaats waar

Nadere informatie

De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats.

De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats. De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats. Prodiz Narrowcasting Eenvoudig en snel content creëren en beheren Prodiz Narrowcasting wordt geleverd als modulair systeem waarmee informatie

Nadere informatie

Digitalisering van een familiebedrijf.

Digitalisering van een familiebedrijf. Digitalisering van een familiebedrijf. Geschreven in september 2014, onder webshop. De opdracht Gassan Diamonds is al bijna zeventig jaar een begrip op het gebied van diamanten en juwelen. Met winkels

Nadere informatie

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar.

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. +

Nadere informatie

C-two: brengt uw boodschap in beeld

C-two: brengt uw boodschap in beeld C-two: brengt uw boodschap in beeld Any Screen is Your Stage C-two - al meer dan 10 jaar dé audiovisuele communicatie-expert - ontwikkelt pakkende, professionele PowerPoint & Prezi-presentaties, Powermovies,

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

Modulink Vision. Vanaf vandaag horen uw papieren affiches tot verleden tijd!

Modulink Vision. Vanaf vandaag horen uw papieren affiches tot verleden tijd! Modulink Vision Vanaf vandaag horen uw papieren affiches tot verleden tijd! Hoe kondigt u acties en producten aan in uw kantoor en wachtruimtes? Gebruikt u steeds affiches die sneller veranderen dan u

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

Whitepaper De kansen van Narrowcasting

Whitepaper De kansen van Narrowcasting Whitepaper De kansen van Narrowcasting voor gemeenten Het doel van deze whitepaper is het beschrijven van de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden van Narrowcasting ofwel beeldschermcommunicatie voor

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

Verslag 10 december 2014

Verslag 10 december 2014 Verslag 10 december 2014 Op 10 december vond, in Het Communicatiehuis te Gent, de eerste vergadering van de gebruikersgroep plaats. Er waren 25 bedrijven aanwezig. Voorstelling IWT De heer Filip Van Isacker

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal Het Nieuwe Winkelen mobiel sociaal lokaal Het nieuwe winkelen van de consument Filmpje Het Nieuwe Winkelen Winkelen is van alle tijden. Maar de manier waarop een klant zijn aankopen doet verandert. De

Nadere informatie

NARROWCASTING IN PRODUCTIEBEDRIJVEN

NARROWCASTING IN PRODUCTIEBEDRIJVEN NARROWCASTING IN PRODUCTIEBEDRIJVEN NARROWCASTING IN PRODUCITEBEDRIJVEN Van kantoor tot op de productievloer: iedere medewerker goed geïnformeerd. Inleiding Uitdagingen Narrowcasting als oplossing Aan

Nadere informatie

ecommerce praktijkervaringen

ecommerce praktijkervaringen ecommerce praktijkervaringen hoe kom je tot de optimale webwinkel? Peter van Noord Directeur De Nieuwe Zaak Webwinkel Vakdagen 27 januari 2011 De Nieuwe Zaak Experts in webwinkels Opgericht in 2005 Vestigingen

Nadere informatie

Handleiding. self service adverteren in print.

Handleiding. self service adverteren in print. Handleiding self service adverteren in print. Met onze online tool maak je in drie simpele stappen een advertentie drukklaar. Gereed voor de krant van morgen. Kies een ontwerp. Bewerk de inhoud. En lever

Nadere informatie

INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008

INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008 INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008 Bright Eyes Design & Internet Services is een Internet bedrijf dat zich voornamelijk richt op het MKB en particulieren. Wij kunnen u adviseren in het opzetten van een

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelformule App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

Scala geeft de kantoren van het Noorse DNB een nieuw gezicht

Scala geeft de kantoren van het Noorse DNB een nieuw gezicht Scala geeft de kantoren van het Noorse een nieuw gezicht IN HET KORT: is de grootste financiële instelling van Noorwegen en bedient bijna 2,5 miljoen klanten Groot mozaïekvormige LED-videowall op vier prominente

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch!?tip: Waarom wij? INNOVATIE IN DESIGN Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

CHECKLIST WENSEN & EISEN

CHECKLIST WENSEN & EISEN CHECKLIST WENSEN & EISEN HEEFT U AL EEN HUISSTIJL VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE? Indien dat niet het geval is, begint hier het traject. De look-and-feel is erg belangrijk bij het aanspreken van de juiste

Nadere informatie

mobile recruitment solutions

mobile recruitment solutions mobile recruitment solutions 1OP DE 5 zoekt via een smartphone naar een nieuwe baan. Bent u klaar voor de mobiele sollicitant? Wat krijgt uw kandidaat te zien als hij of zij deze op een smartphone bekijkt?

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

Is uw webshop geschikt voor mobiel?

Is uw webshop geschikt voor mobiel? Is uw webshop geschikt voor mobiel? vanaf 69,95 per maand Werkt op alle smartphones en tablets Docdata Mobile Shop dé complete webshop voor mobiel! Docdata Mobile Shop is powered by Qweery Uitbreiden van

Nadere informatie

MakelaarsTV.com, dynamische etalagepresentatie met een unieke Realworks koppeling

MakelaarsTV.com, dynamische etalagepresentatie met een unieke Realworks koppeling MakelaarsTV.com, dynamische etalagepresentatie met een unieke Realworks koppeling Introductie Introductie van MakelaarsTV.com Voorbeelden van lay-outs Bedankt voor uw interesse in de diensten van MakelaarsTV.com.

Nadere informatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek Creëer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze

Nadere informatie

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten FLOWR - IPTV Flowr gaat verder dan alle andere entertainment oplossingen: het transformeert elk scherm

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

Digital Signage-wijzer 2015

Digital Signage-wijzer 2015 Digital Signage-wijzer 2015 De hulp om wegwijs te worden in Digital Signage Digital Signage Toepassingen Cloud Kosten ROI Digital Signage Monitor is onderdeel van EKCIT European Knowledge Center for Information

Nadere informatie

Tips & trucs banners maken voor je webshop

Tips & trucs banners maken voor je webshop 9-9-2014 15:53:00 Tips & trucs banners maken voor je webshop v1.01 Alicia van Moorsel Inhoudsopgave Pagina 1: - Wat is een header? - Sfeer - Aanbieding/nieuw product - Maar maak ik goede converterende

Nadere informatie

tarieven 2015 / 2016 Powered by:

tarieven 2015 / 2016 Powered by: tarieven 2015 / 2016 Powered by: Producten van Ziber Inclusief hosting, updates & support 2 Software uit de Ziber Cloud Voor iedere ondernemer de beste oplossing Webbly Design & eenvoud 4 Sitehand Professioneel

Nadere informatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Omschrijving aanbieding Volgnummersysteem Q-Pro Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Het klantverwijssysteem Q-Pro is leverbaar als Standaard

Nadere informatie

OCI koppeling webshop leveranciers

OCI koppeling webshop leveranciers OCI koppeling webshop leveranciers Laatste update: 14 juli 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Werking ProActive Inkoop 3 3. Opzet koppeling 5 3.1.Automatisch inloggen in de webshop...5 3.2.Terugkeren

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet,

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet, DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste consumenten hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er in hun omgeving gebeurt,

Nadere informatie

Spore Instore Marketing - Businessplan

Spore Instore Marketing - Businessplan Spore Instore Marketing - Businessplan Voor: New Brand Innovators Gemaakt door: Team Tilburg april 2018 BUSINESSPLAN Doel Spore Instore marketing maakt het mogelijk voor een winkel om de instore marketing

Nadere informatie

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers De verkoop apps van Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers Met deze mobiele sales applicatie is het eenvoudig uw gehele digitale catalogus in te zien, om nieuwe klanten te registreren, artikelen aan

Nadere informatie

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software is een geregistreerd product van Webova Nederland. VERSIE 1.8 AUGUSTUS 2015 INHOUDSOPGAVE Wat is Narrowcasting Wat is Controlscreen? Voor wie is Controlscreen?

Nadere informatie

Tekst en Uitleg. typisch. weer iets van. Apograaf grafische vormgeving drukwerk - ipublishing en speaker-support

Tekst en Uitleg. typisch. weer iets van. Apograaf grafische vormgeving drukwerk - ipublishing en speaker-support Tekst en Uitleg typisch uw weer iets van grafische vormgeving drukwerk - ipublishing en speaker-support Wat en wie is uw...? als project en zelfstandig verder: is een initiatief van Yerechow Projectmanagement.

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Wat is draadloos workware Base?... 3 Hoe staat dit in vergelijking tot andere Workware producten?... 3 Waarom zou ik draadloos Workware gebruiken

Nadere informatie

Zo trek je het online verhaal door in de winkel :39

Zo trek je het online verhaal door in de winkel :39 Zo trek je het online verhaal door in de winkel 30-05-2018 10:39 Door Tim Gielen Digital retail experience manager bij DOBIT Jarenlang werden on- en offline als twee aparte kanalen beschouwd, die elk een

Nadere informatie

Interactief: Communicatie via SocialMedia en schermen

Interactief: Communicatie via SocialMedia en schermen 1 Voor de shoppingcenter propositie zijn (in ieder geval) vier benaderingswijzen mogelijk: 1. Vastgoedbeheerder 2. Winkeliersvereniging 3. Ondernemers/Winkeliers 4. Adverteerder De vierde benaderingswijze

Nadere informatie

DE TOEKOMST VAN DE WINKEL OMNICHANNEL RETAILING

DE TOEKOMST VAN DE WINKEL OMNICHANNEL RETAILING DE TOEKOMST VAN DE WINKEL OMNICHANNEL RETAILING Peter De Ranter - Prosteps OMNICHANNEL? Omnichannel is a approach to sales that seeks to provide the customer with a seamless shopping experience whether

Nadere informatie

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS BUZY.BE BVBA Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS Welkom bij BUZY.BE RENTAL BUZY.BE staat garant voor het totaalpakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Nadere informatie

Hallo, wij willen je graag voorstellen. aan je nieuwe website:

Hallo, wij willen je graag voorstellen. aan je nieuwe website: Hallo, wij willen je graag voorstellen aan je nieuwe website: Vanwege de op handen zijnde veranderingen in de geestelijke gezondheidszorg, willen wij je een handje helpen met je bereikbaarheid, uitstraling

Nadere informatie

Checklist (re)design website

Checklist (re)design website Checklist (re)design website Inleiding Het maken van een website is een omvangrijk en kostbaar project. Daarom is het goed om eerst inzicht te krijgen in wat je wilt gaan doen, voor wie en waarom. Om op

Nadere informatie

Genuine Xerox Rewards Programma

Genuine Xerox Rewards Programma Genuine Xerox Rewards Programma Printen met Xerox is nu lucratiever dan ooit 2013 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox and Xerox Design are trademarks of Xerox Corporation in the United States

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV interactief concept mobiel tv online social NIEUW resporter Resporter Opgericht augustus 2012 RESPORTER: ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers De verkoop apps van Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers Met de mobiele sales applicatie is het eenvoudig uw gehele digitale catalogus in te zien, nieuwe klanten te registreren, artikelen aan een

Nadere informatie

Accountant Counting. Beter inzicht, hogere omzet

Accountant Counting. Beter inzicht, hogere omzet Accountant Counting Inhoudsopgave AccountantsConnect brochure 1. Accountant Info Pagina 2 1. Accountant Info Beter inzicht, hogere kwaliteit en meer omzet Accountant Info zorgt voor verbetering van de

Nadere informatie

Praxis 2020. Analytics & Big Data Expertgroep di. 8 sep 2014

Praxis 2020. Analytics & Big Data Expertgroep di. 8 sep 2014 Praxis 2020 Analytics & Big Data Expertgroep di. 8 sep 2014 2020: Consument verwacht meer Me-Commerce Shoppen gaat steeds minder om product en transac2e en meer om oriënta2evoorkeuren en persoonlijke context

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie

Beacons. Dichterbij de consument

Beacons. Dichterbij de consument Beacons Dichterbij de consument Inhoud Beacons: waarom? 3 Wat is het? Hoe werkt het? Toepassingen 5 Pushberichten op locatie Indoor navigatie De toekomst 7 www.qanda.nl 2 Beacons: waarom? www.qanda.nl

Nadere informatie

DE UNIEKE COMBINATIE VAN ICT- & VERZEKERINGS KENNIS

DE UNIEKE COMBINATIE VAN ICT- & VERZEKERINGS KENNIS DE UNIEKE COMBINATIE VAN ICT- & VERZEKERINGS KENNIS www.bugsbusiness.nl SOFTWARE Imago, software voor de verzekeringsbranche Ons motto is Samen naar de beste oplossing. Welke doelgroep u ook wilt bereiken,

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

Elektronische prijslabels

Elektronische prijslabels Elektronische prijslabels Voorzie uw winkel van sterke promotionele mogelijkheden en verbeter de winkelervaring van uw klanten. Pricer introductie De wereldleider in elektronische prijslabel oplossingen

Nadere informatie

Backoffice. Artikelbeheer

Backoffice. Artikelbeheer Backoffice Een kassa kan veel meer zijn dan enkel een apparaat om geldtransacties mee uit te voeren. Met behulp van Procash softwarepakket wordt een kassa omgetoverd in een echte marketingmachine. Een

Nadere informatie

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL @NIELSAARTS 18-03-2015 EVOLVE MOBILE Bij Evolve Mobile combineren we technologische innovaties om de mobiele klantervaring te verbeteren

Nadere informatie

Laat uw bedrijf. Groeien

Laat uw bedrijf. Groeien Laat uw bedrijf Groeien Over ons Yoapp ontwikkelt apps van hoge kwaliteit die uw organisatie naar een hoger niveau brengen. Hierdoor bieden wij u de complete mobiele oplossing voor uw bedrijf. De app wordt

Nadere informatie

Responsive & Adaptive

Responsive & Adaptive Responsive & Adaptive webdesign door online regisseur Snakeware versie 1.0 woensdag, 17 oktober 2012 Uitgebracht door: Auteurs: Snakeware Martiniplein 15e 8601 EG Sneek Dhr. Gerben Kuipers gerben@snakeware.nl

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

Stappenplan. De ontwikkeling van een interface doorloopt bij Studio Wolf vier stappen. Deze stappen verduidelijken de weg naar het eindresultaat.

Stappenplan. De ontwikkeling van een interface doorloopt bij Studio Wolf vier stappen. Deze stappen verduidelijken de weg naar het eindresultaat. Stappenplan Een interface is in principe alles wat de communicatie tussen de gebruiker en de computer bepaalt of vorm geeft. Het is het deel van de website of webapplicatie dat de interactie met de gebruiker

Nadere informatie

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Optimaal online presteren begint voor jou als ondernemer bij een goede website. Je wilt een mooi design, passende functionaliteiten, overtuigende teksten en je publiek

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Your view on business On your favorite device

Your view on business On your favorite device ANY2INFO OVER ONS Your view on business On your favorite device Any2info is een ICT-onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling van standaard software waarmee mobiele bedrijfsapps kunnen worden gebouwd

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

Aangenaam, wij zijn Klantgemak. Succesvolle organisaties zijn uitblinkers in omnichannel klantcontact!

Aangenaam, wij zijn Klantgemak. Succesvolle organisaties zijn uitblinkers in omnichannel klantcontact! Tarievenkaart Aangenaam, wij zijn Klantgemak Voor het beste klantcontact. We leven niet in een verandering van tijdperk, maar in een tijdperk van verandering. Daarin is het de uitdaging om een klantgerichte

Nadere informatie