Wonen aan het Groene Hart En toch dicht bij alle voorzieningen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen aan het Groene Hart En toch dicht bij alle voorzieningen"

Transcriptie

1 Wonen aan het Groene Hart En toch dicht bij alle voorzieningen

2

3 Leerdam Wereldberoemd van De locatie Pal aan het Groene Hart, Woningen en vrije kavels Groen én glas Naast het groen speelt het glas en de kaas, omarmd door de natuur. Je droomhuis bouwen óf ook het glas een rol in maar zoveel meer dan En tóch dicht bij het vinden. Broekgraaf biedt Broekgraaf. Op die manier dat. Zoals een prachtig centrum van Leerdam. voor elk wat wils. is de wijk verbonden historisch stadje aan de Dat is Broekgraaf. Er komen veel met de mooie ziel van Linge met verrassend verschillende woningen Leerdam. veel voorzieningen. en woningtypen.

4 Echt thuiskomen in Broekgraaf Een leefbare en prettige plek om te wonen, voor iedereen. Dat is wat de gemeente Leerdam graag wil zijn én blijven. Daarom is het belangrijk dat de stad zich ontwikkelt en groeit. Vanwege de toenemende vraag naar woningen is een aantal jaren geleden besloten een nieuwe woonwijk te bouwen: Broekgraaf. Op één van de mooiste plekken van Leerdam, aan het Groene Hart. Geen doorsnee wijk Broekgraaf wordt geen doorsneewijk. Het zal een plek zijn waar je straks écht thuiskomt. De wijk wordt bijna helemaal omarmd door de natuur. Door het groen, de singels en het watertje de Broekgraaf dat dwars door de wijk loopt, ervaar je rust en ruimte. Ook de ruime opzet van de wijk draagt daaraan bij: de huizen staan niet bovenop elkaar. En zijn bovendien van alle gemakken voorzien. Het mooie is dat er in Broekgraaf voor iedereen een passend huis te vinden is. Starterswoningen, rijwoningen, tweeonder-éénkappers, vrijstaande villa s, bijzondere woningen aan het water en vrije kavels; er is veel keuze. Juist die mix van al die verschillende woningen én bewoners maakt Broekgraaf zo bijzonder. Unieke plek om te wonen Buiten wonen en toch alle voorzieningen op een steenworp afstand. Ook dat is Broekgraaf. Scholen? Sportverenigingen? Supermarkten? Zo n vijf minuten fietsen en je bent er. Net als in het oude, gezellige centrum van Leerdam, met de leuke winkels en de gezellige restaurantjes. We bouwen in totaal zo n 925 woningen in Broekgraaf. De wijk wordt in vijf fases aangelegd. De bouw van de eerste fase is in 2014 gestart. Deze eerste fase bestaat uit circa 160 woningen. De wijk zal knus en geborgen aanvoelen. Er komen verschillende woonbuurtjes met elk hun eigen karakter, rondom pleintjes. Broekgraaf wordt zo een plek waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en waar je je buren kent. Een unieke plek om te wonen!

5 IN ONTWIKKELING IN ONTWIKKELING IN ONTWIKKELING

6 Heerlijk wonen in Leerdam Leerdam is dé glasstad van Nederland. En wie kent de stad niet van de beroemde gatenkaas? Inderdaad, Leerdam is niet zomaar een stip op de kaart. Er is veel te beleven voor wie van kunst, cultuur, natuur en gezelligheid houdt. De vestingstad aan het mooie riviertje de Linge telt zo n inwoners. Ook de ligging is bijzonder te noemen: in de Vijfheerenlanden, op de grens van Zuid-Holland en Gelderland. Met de oer-hollandse polders, historische boerderijen en romantische boomgaarden. Altijd wel wat te doen In Leerdam is altijd wel wat te doen. De stad heeft een rijk verenigingsleven, van kook- tot kaartclubjes, van theater- tot tuindersverenigingen. Voor wie van sporten houdt: ook op dit gebied is er veel mogelijk. Denk aan voetbal, hockey, korfbal, zwemmen, tennis, badminton en fitness. Het is er allemaal. En de dagelijkse boodschappen? Die doe je in winkelcentrum het Europaplein, dat de komende jaren nog verder wordt uitgebreid. Of in het gezellige centrum. Hier vind je de supermarkten, de ambachtelijke bakker, keurslager, groenteboer en alles wat je nodig hebt. Beste Binnenstad Een zwak voor geschiedenis? In Leerdam kun je je hart ophalen! Je komt in het centrum prachtige monumenten tegen zoals het Hofje van Mevrouw van Aerden en de Grote

7 Kerk. Ook de oude stadsmuur aan de Zuidwal vertelt veel over het verleden van de stad. Al sinds 1765 kent Leerdam een glascultuur. In dat jaar vestigde zich de eerste glasblazerij in de stad. Anno nu loopt het glas nog steeds als een rode draad door de oude binnenstad, met de vele galerieën en kunstwerken. Maar het is juist de combinatie van de glascultuur en het gevarieerde aanbod van winkels die de binnenstad uniek maakt. Daarmee won Leerdam in zelfs de titel Beste Binnenstad ! Centrale ligging Nog een niet te missen pluspunt is de centrale ligging. Leerdam ligt direct aan de A2, A15 en A27. Den Bosch, Breda, Utrecht en Rotterdam zijn snel te bereizen. Bovendien ligt Leerdam aan de spoorroute van de Merwede-Lingelijn. Misschien dat je voor je werk de weg op moet, maar voor recreatie hoef je niet ver te rijden. Daar heb je de Linge voor! In de zomer kun je hier lekker met een bootje het water op of op een terrasje zitten. Welkom in Leerdam!

8

9 Prachtig wonen aan het Groene Hart Heerlijk wandelen of fietsen, de geur van de natuur opsnuiven. Lekker uitwaaien met de hond, stokken gooien. Gezellig in de zomer een picknickmand mee en eropuit. Steeds weer verrast worden door de schoonheid van alles om je heen. Een paar dartelende herten in het open landschap. Een stel hazen. De bloesem in de lente. Pasgeboren lammetjes in de wei, grazende koeien. De velden met boterbloemen. Altijd een beetje op vakantie. Dat is wonen in Broekgraaf. De natuur ligt er letterlijk aan je voeten. Ongerepte natuur Broekgraaf ligt aan de rand van Leerdam, in de polder van Klein- Oosterwijk. Een plek die al eeuwenlang bestaat uit ongerepte natuur en uitgestrekte weilanden. Stap op de fiets, rijd de wijk uit en je bevindt je meteen in dit verstilde, prachtige buitengebied. Vanuit de wijk loop je ook zo het bosgebied van het Zuid-Hollands Landschap in, waarin je straks zelfs kunt wandelen. Nog zo n bijzondere plek: de ecologische zones aan de rand van Broekgraaf, die speciaal worden ingericht voor beschermde diersoorten als de rugstreeppad en de heikikker. Alle ruimte om te leven Kortom: alle ruimte om te wonen. Te léven! Met je partner, je gezin, alleen, of met je kinderen. Voor hen is Broekgraaf een heerlijke plek om op te groeien. Hutten bouwen, avonturen beleven, eindeloos buiten spelen met vriendjes, in de gezonde buitenlucht. Wat een jeugd! Het mooie van alles is dat je buiten woont, maar tóch dicht bij de voorzieningen. In een mum van tijd ben je met de fiets bij de scholen, supermarkten en sportclubs. Zo n buitenkans is wonen in Broekgraaf!

10

11 Ook de woningen zijn fraai Een kop koffie in de zon op je bankje in de voortuin, terwijl je een praatje maakt met de buren. Of juist even helemaal op jezelf, met een boek, in de privacy van je achtertuin. Met de kinderen de eendjes in de singels voeren. Op mooie zomeravonden tot laat buiten zitten, de zon langzaam zien ondergaan, achter het bosgebied van het Zuid-Hollands Landschap. De vogels horen fluiten. Dat is pas goed wonen, dat is wonen in Broekgraaf. Een echt thuis De opzet van de wijk is ruim en speels met veel verschillende soorten huizen. Er is voor elk budget wel een passende woning te vinden. Vaak met een voor- én achtertuin. Door de verschillende buurtjes die er komen, met elk hun eigen karakter, ervaar je veiligheid en geborgenheid. Een echt thuis waar je je buren kent en waar mensen elkaar gedag zeggen. Een unieke plek om te wonen! Omringd door de natuur De wijk wordt omringd door de natuur, maar is zelf ook groen. De lommerrijke lanen met mooie bomen, de parkzone, het vele water zoals de Broekgraaf die dwars door de wijk loopt. Kortom: een sfeer die past bij de landelijke omgeving. En de woningen? Die zijn duurzaam. Met eerlijke materialen zoals keramische dakpannen en hardhouten kozijnen. De natuur zit op die manier ook ín de huizen!

12

13 Jouw droomhuis op je eigen kavel? Heb je er wel eens van gedroomd? Zelf een huis bouwen? Helemaal zoals jíj dat wilt, naar je eigen smaak en keuzes? In Broekgraaf kan het. Er zijn twee soorten kavels. De ene mogelijkheid is zelfbouw onder geheel eigen regie. De andere: samen met een projectontwikkelaar, compleet ontzorgd, van kavel tot complete woning. Eigen steiger Alle percelen liggen op een prachtige plek: landelijk en aan (of vlakbij) het water, met ruimte voor een eigen steiger. Kies je ervoor om in eigen regie te bouwen? Dan ben je compleet vrij in hoe en met wie je het project aangaat. Wil je een herenhuis, moderne villa of juist een boerderij-achtige woning met een rieten kap? In Broekgraaf kan veel. Het bestemmingsplan biedt ruimschoots mogelijkheden om jouw huis te bouwen zoals jíj het wilt. Kortom: je droomhuis realiseren? In Broekgraaf kan het! Helemaal jouw huis Heb je liever iemand die jou door het proces heen loodst en die jou ontzorgt? Ook dat is mogelijk. De projectontwikkelaar die jou begeleidt, kent het bestemmingsplan en de welstandsnota tot in de puntjes. Hij heeft diverse woningen geselecteerd die aan alle eisen voldoen. Je hebt de keuze uit verschillende basistypen, waarop je vervolgens nog je specifieke wensen los kunt laten. Daardoor kun je zelf je stempel drukken op het ontwerp. Op die manier wordt het toch helemaal jouw huis! Kavelpaspoort Er zijn wel enkele regels voor de bouw. Daarom heeft elk perceel een eigen kavelpaspoort. Hierin staan alle bijzonderheden van de kavel. Denk aan de afmetingen, de kapvorm, maar ook of je een erker en/of een garage mag aanbouwen. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

14

15 Broekgraaf, een wijk met een ziel van glas Zeg Leerdam en bijna iedereen zegt: Glas! Leerdam is met recht dé glasstad van Nederland. Een geschiedenis die al in de 18de eeuw begon. In 1765 vestigde de eerste glasblazer zich in de stad en sindsdien is het Leerdamse glas uitgegroeid tot een product van wereldfaam. Een eigen gezicht De eeuwenoude glascultuur is met andere woorden onlosmakelijk verbonden met de ziel van Leerdam en de Leerdammers zelf. Die mooie, Leerdamse ziel verbinden we straks met Broekgraaf. Zodat het een wijk met een eigen gezicht wordt, en tóch Leerdams. Een wijk om trots op te zijn! Dat is wat we met Broekgraaf willen. Het glas komt straks op verschillende manieren terug in de wijk, zoals in de straatnamen, de gevels van de woningen, de openbare ruimte en in de kunstwerken. En we betrekken de bewoners erbij, zodat het echt hun wijk wordt. Zo bijzonder is wonen in Broekgraaf! Royal Leerdam Ook Royal Leerdam omarmt het plan voor de glaswijk, juist omdat het voor de bewoners zelf is bedoeld. Bij de glasfabriek weten ze immers als geen ander dat het bedrijf niet zo groot had kunnen worden zonder de noeste arbeid van al die Leerdammers die hier werken en werkten. Daarom heeft Royal Leerdam glazen geproduceerd met het logo van Broekgraaf, die (potentiële) kopers straks cadeau krijgen. Het toeval wil dat Leerdam in 2015 het 250-jarig jubileum als glasstad viert. In dat jaar worden ook de eerste huizen in Broekgraaf opgeleverd. Dat maakt de cirkel rond!

16 AMSTERDAM A27 A2 ROTTERDAM UTRECHT A15 LEERDAM ARNHEM S-HERTOGENBOSCH RICHTING A2 5 MINUTEN OP DE FIETS LOOSDORP SCHAIKSEWEG RECHT VAN TER LEEDE PARALLELWEG INDUSTRIEWEG PARALLELWEG PATRIMONIUMSTRAAT TIENDWEG A2 RICHTING A2 EUROPAPLEIN LINGE LINGEDIJK PROVINCIALE WEG 10 MINUTEN OP DE FIETS RICHTING A15 VOOR MEER INFORMATIE KIJK OP VOLG ONS OP FACEBOOK

10 woningen. 3 geschakelde woningen. Burgemeester Stiegerstraat. Deken Coppensstraat. De ideale mix van wonen, cultuur, natuur en modern gemak.

10 woningen. 3 geschakelde woningen. Burgemeester Stiegerstraat. Deken Coppensstraat. De ideale mix van wonen, cultuur, natuur en modern gemak. 10 woningen voor startende kopers en 2 hoekwoningen Burgemeester Stiegerstraat Deken Coppensstraat 3 geschakelde woningen De ideale mix van wonen, cultuur, natuur en modern gemak. 1 Index Project Burgemeester

Nadere informatie

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse.

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Vrij wonen in de Randstad Uw droomhuis Heerlijkheid Akervoorde

Nadere informatie

Ben jij klaar voor Sprokkelenburg?

Ben jij klaar voor Sprokkelenburg? Ben jij klaar voor Sprokkelenburg? 1 Inhoud 3 Waarom bouwen op Sprokkelenburg? 4 Ligging van Sprokkelenburg 6 Het plan Sprokkelenburg 8 Kies uw kavel 8 Zelf bouwen op Sprokkelenburg 9 Stappenplan 11 Kavelpaspoort

Nadere informatie

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom Voorlopig laatste kavels Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf Bouw nu jouw eigen woondroom Tien vrije kavels direct aan de natuur van de ecologische zone De weerspiegeling van je woondroom Broekgraaf

Nadere informatie

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden Het sprookje van Wonen op het mooiste plekje van Uden park maashorst parkmaashorst.nl P ark M aashorst 1 Uden Noord, grenzend aan Maashorst, is het ideale gebied voor een bijzondere ontwikkeling. Op de

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

Fase 2. 6 vrije kavels

Fase 2. 6 vrije kavels Fase 2 6 vrije kavels Zes vrije kavels te koop in Vinkeveld Grote ramen tot aan de grond met vrij uitzicht op de tuin? Een ruime hal met een open trap naar een vide op de eerste verdieping? Een bijkeuken

Nadere informatie

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers Huizen vanhendriks Lierderdrift 13, 7361 GN Beekbergen Royaal vrijstaand woonhuis Groot perceel van 2250 m2 Ruime dubbele garage 5 slaapkamers Twee badkamers H48 H48 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal Huizen van Hoekstra & van Eck De Haal 26, 1511 AR Oostzaan Rustig gelegen Onlangs gerenoveerd Aan het water In het Twiske Landelijk en toch centraal H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Heerlijk ruim royaal wonen

Heerlijk ruim royaal wonen Heerlijk ruim royaal wonen 20 ROBUUSTE RIJWONINGEN Buiten spelen tot het donker wordt RUST EN RUIMTE Je woont in de groene wijk Kernhem: een levendige wijk waar je je direct thuis voelt! De wijk met een

Nadere informatie

Heerlijk wonen, werken, leven en recreëren? In Luchen, waar anders.

Heerlijk wonen, werken, leven en recreëren? In Luchen, waar anders. Heerlijk wonen, werken, leven en recreëren? In Luchen, waar anders. www.luchenwaaranders.nl Lekker leven. Het kan, gewoon hier! Als u straks door Luchen fietst, ziet u een mooie, groene wijk. Ruim opgezet.

Nadere informatie

Uw droomhuis op een eigen bouwkavel?

Uw droomhuis op een eigen bouwkavel? Uw droomhuis op een eigen bouwkavel? Uw droomhuis op een eigen kavel. Veel mensen dromen van wonen in een groene omgeving, aan het bos, dicht bij water. Luchen maakt uw dromen waar. Hier vindt u riante,

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden Huizen van Hoekstra & van Eck Eufraatlaan 21, 1448 CJ Purmerend Moderne uitgebouwde gezinswoning Fijne tuin op het zuiden Luxe keuken met inbouwapparatuur Prachtige badkamer Vier ruime slaapkamers H12

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken en badkamer. Instapklaar wonen. Fraai uitzicht. Kindvriendelijke omgeving. 5 slaapkamers. Schoutenlaan 46, 4854 AX Bavel H50

Huizen. Luxe keuken en badkamer. Instapklaar wonen. Fraai uitzicht. Kindvriendelijke omgeving. 5 slaapkamers. Schoutenlaan 46, 4854 AX Bavel H50 Huizen vanhendriks Schoutenlaan 46, 4854 AX Bavel Instapklaar wonen Kindvriendelijke omgeving Fraai uitzicht Luxe keuken en badkamer 5 slaapkamers H50 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

WOON JIJ HIER BINNENKORT?

WOON JIJ HIER BINNENKORT? WOON JIJ HIER BINNENKORT? DE GRIPE MENAAM INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort eengezinswoning Type halfvrijstaande woning Ligging aan rustige weg, in woonwijk Bouwjaar 2019 Garage

Nadere informatie

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL PARK MAASHORST Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL Een gebied met ongekende mogelijkheden In het Noorden van Uden, aan de rand van één van

Nadere informatie

Nuenen West. Opwettens Land

Nuenen West. Opwettens Land Nuenen West Opwettens Land 2 Nuenen West Opwettens Land www.nuenenwest.nl 3 Nuenen West brengt alles dichterbij! Inhoudsopgave 4 LOCATIE, OMGEVING EN VOORZIENINGEN 6 KAVELKAART 8 DE KWALITEIT VAN NUENEN

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Naam: Waar woon jij? Vraag 1b. Waarom wonen veel mensen in Kenia in een hut? Vraag 1a. In wat voor soort huis woon jij?

Naam: Waar woon jij? Vraag 1b. Waarom wonen veel mensen in Kenia in een hut? Vraag 1a. In wat voor soort huis woon jij? Naam: Waar woon jij? Wonen over de hele wereld Heb jij wel eens in een tent gewoond? Waarschijnlijk niet. In de vakantie is het leuk. Maar voor altijd? Toch zijn er mensen op de wereld die altijd in een

Nadere informatie

LANDELIJK WONEN IN VEGHEL LANDELIJK WONEN. ECHT VRIJ WONEN. ROYALE KAVELS OP DE SCHEIFELAAR LANDELIJK WONEN 1

LANDELIJK WONEN IN VEGHEL LANDELIJK WONEN. ECHT VRIJ WONEN. ROYALE KAVELS OP DE SCHEIFELAAR LANDELIJK WONEN 1 LANDELIJK WONEN IN VEGHEL LANDELIJK WONEN. ECHT VRIJ WONEN. ROYALE KAVELS OP DE SCHEIFELAAR LANDELIJK WONEN 1 Vrijheid. Alle ruimte hebben. Een mooi en ver uitzicht. Met alle tinten groen. Je heerlijk

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

De Oevers van Roelofarendsveen

De Oevers van Roelofarendsveen De Oevers van Roelofarendsveen De Oevers van Roelofarendsveen is een nieuw woon- en winkelgebied in het centrum van Roelofarendsveen. Door de ligging dichtbij de Hollandse meren, omringd door water en

Nadere informatie

Geldrop-Mierlo bouwt aan een groene wijk

Geldrop-Mierlo bouwt aan een groene wijk Geldrop-Mierlo bouwt aan een groene wijk Heerlijk wonen, werken, leven en recreëren? In Luchen, waar anders! Als u straks door Luchen fietst, ziet u een mooie, groene wijk. Ruim opgezet. Een wijk die past

Nadere informatie

4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN

4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN 4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap Een unieke woning voor u! Zelf samen met de woningadviseur uw droomhuis maken naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen. Zelf bepalen

Nadere informatie

Voor elk wat Weesps. Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. www.woneninpapeveld.nl

Voor elk wat Weesps. Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. www.woneninpapeveld.nl Voor elk wat Weesps Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen www.woneninpapeveld.nl 2 3 Wonen in Papeveld. Dat is straks lekker thuiskomen. Ze liggen vandaag de dag misschien niet altijd voor

Nadere informatie

LEKKER. Buiten. in Harderwijk. 4 riante hoekwoningen en 6 ruime tussenwoningen

LEKKER. Buiten. in Harderwijk. 4 riante hoekwoningen en 6 ruime tussenwoningen LEKKER Buiten in Harderwijk 4 riante hoekwoningen en 6 ruime tussenwoningen Vrij LEVEN Volop genieten GROEN EN RUIMTE Groen, ruimte, rust en de mooiste natuur zijn hier altijd dichtbij. Niet alleen is

Nadere informatie

De Rietvelden 1.1 VLEUTERWEIDE (VLEUTEN)

De Rietvelden 1.1 VLEUTERWEIDE (VLEUTEN) De Rietvelden 1.1 VLEUTERWEIDE (VLEUTEN) Mattenbieslaan Dwergbieslaan Huurprijzen van 825,- tot 1025,- per maand De Rietvelden 1.1 te Vleuterweide (VLEUTEN) Leidsche Rijn Wonen in Leidsche Rijn Utrecht

Nadere informatie

landmanserve Complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Wonen in Hengelo 11 royale rijwoningen

landmanserve Complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Wonen in Hengelo 11 royale rijwoningen landmanserve Wonen in Hengelo 11 royale rijwoningen Complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Jouw thuis. Heerlijk zonnige tuinen op het zuidwesten Van starter tot compleet gezin Stijlvol, ruim én

Nadere informatie

15 rijwoningen. Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7. Groen en landelijk. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

15 rijwoningen. Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7. Groen en landelijk. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk 15 rijwoningen Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7 Groen en landelijk Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk Veilig op avontuur Zodra je Brinkvelden binnenkomt, voelt het alsof je elkaar en kinderen

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Stentorstraat 63 C, 1035 XC Amsterdam. Kindvriendelijk. Nieuwe woning. Ruimte. Privacy. Amsterdam Noord H16

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Stentorstraat 63 C, 1035 XC Amsterdam. Kindvriendelijk. Nieuwe woning. Ruimte. Privacy. Amsterdam Noord H16 Huizen van Hoekstra & van Eck Stentorstraat 63 C, 1035 XC Amsterdam Kindvriendelijk Nieuwe woning Ruimte Privacy Amsterdam Noord H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud

Nadere informatie

royaal wonen onder de rook van het kasteel

royaal wonen onder de rook van het kasteel royaal wonen onder de rook van het kasteel inhoudsopgave 04 unieke ligging 0 jouw droomhuis op een droomlocatie 08 de kavels toetsingsomschrijving 15 openbare ruimte en erfafscheidingen 02 0 Unieke ligging

Nadere informatie

royaal wonen onder de rook van het kasteel

royaal wonen onder de rook van het kasteel royaal wonen onder de rook van het kasteel inhoudsopgave 04 unieke ligging 0 jouw droomhuis op een droomlocatie 08 de kavels toetsingsomschrijving 15 o penbare ruimte en erfafscheidingen 02 0 Unieke ligging

Nadere informatie

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Brink aan de Weide 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Ben jij klaar voor het huis van je dromen? In het zuidwesten van Arnhem, in de moderne wijk Schuytgraaf, komt het spiksplinternieuwe

Nadere informatie

Heerlijk genieten IN DE DIJK. Haaksbergen. Uw makelaar! centrum

Heerlijk genieten IN DE DIJK. Haaksbergen. Uw makelaar! centrum Heerlijk genieten In de Dijk IN DE DIJK Haaksbergen Uw makelaar! centrum Welkom in Haaksbergen Welkom in Haaksbergen HAAKSBERGEN, Ster in Twente Haaksbergen is een gemeente in het uiterste zuiden van Twente.

Nadere informatie

275 m 3 / 86 m K.K. Hoogstraat 73 leerdam.

275 m 3 / 86 m K.K. Hoogstraat 73 leerdam. 275 m 3 / 86 m 2 3 249.950 K.K. Hoogstraat 73 leerdam www.vanwijnenmakelaardij.nl 01 INHOUDSOPGAVE 03 Over de woning 04 INdeling 11 BOUWKUNDIG 12 OMGEVING 15 BEWONERS 16 DETAILS OVER DE WONING karaktervol

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Heerlijk ruim royaal wonen

Heerlijk ruim royaal wonen Heerlijk ruim royaal wonen 10 RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN Buiten spelen tot het donker wordt RUST EN RUIMTE Je woont in de groene wijk Kernhem: een levendige wijk waar je je direct thuis voelt! De

Nadere informatie

Huizen. Nabij alle voorzieningen. Jaren 30 woning. Centrum op loopafstand. Ruime garage. Uitvalswegen goed bereikbaar

Huizen. Nabij alle voorzieningen. Jaren 30 woning. Centrum op loopafstand. Ruime garage. Uitvalswegen goed bereikbaar Huizen vanhendriks Terheijdenseweg 95, 4815 BE Breda Jaren 30 woning Ruime garage Centrum op loopafstand Nabij alle voorzieningen Uitvalswegen goed bereikbaar H50 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

ontwikkeld door De Wit interesse?

ontwikkeld door De Wit interesse? ontwikkeld door De Wit De Groene Slagen wordt ontwikkeld door De Wit Project Management bv uit Drunen. De Wit tekende in Drunen eerder al voor de ontwikkeling en de bouw van onder meer Centrumplan Drunen,

Nadere informatie

Brink aan de Weide fase 2. 3 vrijstaande woningen 6 2-onder-1-kap woningen 8 hoekwoningen 9 tussenwoningen

Brink aan de Weide fase 2. 3 vrijstaande woningen 6 2-onder-1-kap woningen 8 hoekwoningen 9 tussenwoningen Brink aan de Weide fase 2 3 vrijstaande woningen 6 2-onder-1-kap woningen 8 hoekwoningen 9 tussenwoningen Ben jij klaar voor het gasloze huis van je dromen? In het zuidwesten van Arnhem, in de moderne

Nadere informatie

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug VLEUTEN Huurprijs 920,- / 1300,- p.m. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl

Nadere informatie

KLEIN HEESWYCK STIJLVOL WONEN IN HET GROENE HART

KLEIN HEESWYCK STIJLVOL WONEN IN HET GROENE HART KLEIN HEESWYCK STIJLVOL WONEN IN HET GROENE HART 13 vrije kavels aan het water midden in het Groene Hart rust, ruimte en uitzicht dicht bij de historische binnenstad van Montfoort De locatie Prachtig

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Beurszwam 0 ong VLEUTEN Huurprijs 1.008,- p.m.

Beurszwam 0 ong VLEUTEN Huurprijs 1.008,- p.m. Beurszwam 0 ong VLEUTEN Huurprijs 1.008,- p.m. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving MET REGELMAAT BESCHIKBAAR

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Dakkapel met uitzicht. Rand van het dorp. Hoekligging. Besloten tuin. Extra werkhoek

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Dakkapel met uitzicht. Rand van het dorp. Hoekligging. Besloten tuin. Extra werkhoek Huizen van Hoekstra & van Eck Heems Weer 5, 1151 ES Broek In Waterland Rand van het dorp Hoekligging Besloten tuin Dakkapel met uitzicht Extra werkhoek H11 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Frederikstraat 585 2514 LR Den Haag 2.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 2.250 p.m. ex. Postcode 2514 LR Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Woonruimte 96m² Inhoud 318m³ Kamers 4 Oplevering per

Nadere informatie

GROENELAAN 29 VEENENDAAL

GROENELAAN 29 VEENENDAAL GROENELAAN 29 VEENENDAAL INTRO Deze sfeervolle op- en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is geheel gemoderniseerd met behoud van originele details. De woning beschikt over een diepe en privacy-rijke

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

Huizen. Moderne keuken en sanitair. Ruime hoekwoning. 4 goede slaapkamers. Tuin op het zuidwesten. Curiestraat 31, 3822 XJ Amersfoort H47

Huizen. Moderne keuken en sanitair. Ruime hoekwoning. 4 goede slaapkamers. Tuin op het zuidwesten. Curiestraat 31, 3822 XJ Amersfoort H47 Huizen vanhendriks Curiestraat 31, 3822 XJ Amersfoort Ruime hoekwoning Tuin op het zuidwesten 4 goede slaapkamers Moderne keuken en sanitair H47 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Huizen. Vier ruime slaapkamers. Sfeervolle woning. Op loopafstand van hartje centrum. Gelegen in rustige straat. Kindvriendelijke woonomgeving

Huizen. Vier ruime slaapkamers. Sfeervolle woning. Op loopafstand van hartje centrum. Gelegen in rustige straat. Kindvriendelijke woonomgeving Huizen vanhendriks Loopschansstraat 55, 4817 KR Breda Sfeervolle woning Gelegen in rustige straat Op loopafstand van hartje centrum Vier ruime slaapkamers Kindvriendelijke woonomgeving H50 H50 Kenmerken

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen Huizen vanhendriks Angoulemehof 8, 5627 LH Eindhoven Ruime woonkamer Nabij park gelegen Op loopafstand van winkelcentrum Basisschool in de buurt Geheel voorzien van kunststof kozijnen H51 H51 Kenmerken

Nadere informatie

Geniet,Woon &Leef in Breda. Karakteristieke ruime erkerwoning. Sfeervolle woonkamer met erker. Moderne keuken, complete inrichting

Geniet,Woon &Leef in Breda. Karakteristieke ruime erkerwoning. Sfeervolle woonkamer met erker. Moderne keuken, complete inrichting Geniet,Woon &Leef in Breda Karakteristieke ruime erkerwoning Sfeervolle woonkamer met erker Moderne keuken, complete inrichting Drie royale slaapkamers Heerlijk Wonen Teteringsedijk 174, 4817 ML Breda

Nadere informatie

Eikstraat 50, 3581 XM Utrecht

Eikstraat 50, 3581 XM Utrecht Eikstraat 50, 3581 XM Utrecht Vraagprijs 585.000,- k.k. Omschrijving Heerlijk wonen in de Eikstraat kan in dit zeer goed onderhouden jaren '30 gezinshuis met vier slaapkamers en een fijne tuin. De huidige

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Twee-onder-één-kapwoningen Type C Vrijstaande woning Type D 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde

Nadere informatie

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Welkom in Nieuwendijk De gemeente Werkendam ligt in de regio Land van Heusden en Altena en omvat de kernen Dussen, Hank, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Werkendam. Een plattelandsgemeente

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

270 M 3 / 130 M K.K. DIRK WILLEMSZSTRAAT 3, 4147 EA ASPEREN

270 M 3 / 130 M K.K. DIRK WILLEMSZSTRAAT 3, 4147 EA ASPEREN 270 M 3 / 130 M 2 3 189.950 K.K. DIRK WILLEMSZSTRAAT 3, 4147 EA ASPEREN WWW.VANWIJNENMAKELAARDIJ.NL 01 INHOUDSOPGAVE 03 OVER DE WONING 04 INDELING 13 BOUWKUNDIG 16 OMGEVING 21 BEWONERS 24 DETAILS OVER

Nadere informatie

Bouw je eigen BOSVILLA. aan de groene rand van Almere Poort

Bouw je eigen BOSVILLA. aan de groene rand van Almere Poort Bouw je eigen BOSVILLA aan de groene rand van Almere Poort 1 Ontwerp en bouw je eigen BOSVILLA Aan de groene rand van het Homeruskwartier in Almere Poort ligt een aantal kavels waarop je je eigen 2-onder-1-kap

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Kometensingel 311, 1033 BJ Amsterdam. Zien is kopen. Uitzicht over singel. Voor- en achtertuin.

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Kometensingel 311, 1033 BJ Amsterdam. Zien is kopen. Uitzicht over singel. Voor- en achtertuin. Huizen van Hoekstra & van Eck Kometensingel 311, 1033 BJ Amsterdam Zien is kopen Uitzicht over singel Voor- en achtertuin Leuke woning H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Verwarming middels CV. Groen hofje. Jas ophangen en wonen! Tot in de puntjes afgewerkt. Zeer luxe open keuken

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Verwarming middels CV. Groen hofje. Jas ophangen en wonen! Tot in de puntjes afgewerkt. Zeer luxe open keuken Huizen van Hoekstra & van Eck Dotterbloem 54, 1441 TP Purmerend Groen hofje Tot in de puntjes afgewerkt Jas ophangen en wonen! Verwarming middels CV Zeer luxe open keuken H12 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

gelegen in het groene landschap van de forten

gelegen in het groene landschap van de forten Fort de Roverweg in Halsteren gelegen in het groene landschap van de forten 8 riante bouwkavels in Halsteren ruime bouwkavels in landelijk Brabant Halsteren ligt in het westen van Noord-Brabant en maakt

Nadere informatie

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak 14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak NieuwStaringh Comfortabel & uniek wonen in Gouderak NieuwStaringh, de ideale kans wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning in Gouderak 14 Nieuwe woningen

Nadere informatie

Vrouwenlaan 175 Zwolle

Vrouwenlaan 175 Zwolle Vrouwenlaan 175 Zwolle Woonboerderij/ bouwkavel met diverse mogelijkheden gelegen in de wijk Schellerhoek. De woonboerderij/ bouwkavel ligt centraal in de wijk Schellerhoek maar door de afmeting van de

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

THUISKOMEN MET EEN WOW-GEVOEL

THUISKOMEN MET EEN WOW-GEVOEL THUISKOMEN MET EEN WOW-GEVOEL Keurige eengezinswoning op loopafstand van alle voorzieningen. Goed onderhouden, Door het vervangen van al het hout door kunststof is deze woning ook nog eens onderhoudsvrij.

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 97 BRAKSAN LEEUWARDEN INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort villa Type vrijstaande woning Ligging aan water, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater

Nadere informatie

Huizen. Netjes onderhouden. Uitgebouwde woonkamer/ keuken. 4 slaapkamers. Zonnige tuin met westligging. Fijne woonomgeving, nabij binnenstad

Huizen. Netjes onderhouden. Uitgebouwde woonkamer/ keuken. 4 slaapkamers. Zonnige tuin met westligging. Fijne woonomgeving, nabij binnenstad Huizen vanhendriks Lambert van Noortstraat 22, 3812 SC Amersfoort Uitgebouwde woonkamer/ keuken Zonnige tuin met westligging 4 slaapkamers Netjes onderhouden Fijne woonomgeving, nabij binnenstad H47 Kenmerken

Nadere informatie

Super familiehuis in Rembrandtkwartier!

Super familiehuis in Rembrandtkwartier! Super familiehuis in Rembrandtkwartier! Vincent van Goghlaan 20 Naarden www.vincentvangoghlaan20.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 385 m² 2005 in overleg 1.050.000 k.k.

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Floralaan 51, 1693 GJ Wervershoof. Nieuwe veranda. Moderne luxe badkamer. Nabij voorzieningen. Nieuwe C.V.

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Floralaan 51, 1693 GJ Wervershoof. Nieuwe veranda. Moderne luxe badkamer. Nabij voorzieningen. Nieuwe C.V. Huizen van Hoekstra & van Eck Floralaan 51, 1693 GJ Wervershoof Nieuwe veranda Moderne luxe badkamer Nabij voorzieningen Nieuwe C.V. H14 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage De Buitenplaats Welkom in Geldermalsen Wonen in de Betuwe Nieuwbouwproject De Plantage, dé plek voor heerlijk wonen, lekker leven. Jonge stellen, gezinnen met kinderen

Nadere informatie

START VERKOOP ZOMER 2019

START VERKOOP ZOMER 2019 AANTREKKELIJKE NIEUWE WOONWIJK IN HET HART VAN EDE De Maander is een eigentijdse, volledig nieuwe woonwijk midden in Ede. Hier vindt u het goede leven aan de westflank van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Asterixstraat 20, 1336 MR Almere. Nieuwe tuin op het Zuiden. Autovrij hofje. Kindvriendelijk. Complete keuken H19

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Asterixstraat 20, 1336 MR Almere. Nieuwe tuin op het Zuiden. Autovrij hofje. Kindvriendelijk. Complete keuken H19 Huizen van Hoekstra & van Eck Asterixstraat 20, 1336 MR Almere Nieuwe tuin op het Zuiden Autovrij hofje Kindvriendelijk Complete keuken H19 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k.

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k. Conduct Vastgoed BV Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest Vraagprijs: 925.000 k.k. Header Text 2 www.conductvastgoed.com Header Text Villa Blijgeest Villa Blijgeest heeft recent een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

PRESENTATIE VRIJE BOUWKAVELS GROTE KERKSTRAAT, WIJK EN AALBURG

PRESENTATIE VRIJE BOUWKAVELS GROTE KERKSTRAAT, WIJK EN AALBURG PRESENTATIE VRIJE BOUWKAVELS GROTE KERKSTRAAT, WIJK EN AALBURG INLEIDING In het bestemmingsplan Spijk en omgeving bieden wij vier mooie kavels gelegen aan de Grote Kerkstraat te koop aan. De kavels zijn

Nadere informatie

Sto er, ruim. robuust 2 X 10 WONINGEN IN ENSCHEDE OOST

Sto er, ruim. robuust 2 X 10 WONINGEN IN ENSCHEDE OOST Sto er, ruim & robuust 2 X 10 WONINGEN IN ENSCHEDE OOST 2 x 10 woningen in Enschede Oost Parelmoervlinder Waar wil jij wonen? Aan de in de groene buurt Cascade komen zes twee-onder-één-kapwoningen en vier

Nadere informatie

Westrand fase 2a Wervershoof. 6 Twee-onder-één-kapwoningen

Westrand fase 2a Wervershoof. 6 Twee-onder-één-kapwoningen Westrand fase 2a Wervershoof 6 Twee-onder-één-kapwoningen Stijlvolle woningen aan het water in Wervershoof Welkom in Wervershoof Tussen de historische havenstadjes Medemblik en Enkhuizen ligt het vriendelijke

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LARIX 10 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LARIX 10 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LARIX 10 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te

Nadere informatie

Meester Ansinkweg 6 te AUSTERLITZ Vraagprijs k.k.

Meester Ansinkweg 6 te AUSTERLITZ Vraagprijs k.k. Meester Ansinkweg 6 te AUSTERLITZ Vraagprijs 675.000 k.k. Omschrijving: Meester Ansinkweg 6 Het mooiste uitzicht op een ideaal gelegen plek, deze kwalificatie geven wij aan deze vrijstaande villa waar

Nadere informatie

Wonen in een inspirerende omgeving

Wonen in een inspirerende omgeving kloosterweg.nl Wonen in een inspirerende omgeving Zeven riante bouwkavels aan de rand van Brielle : tussen twee werelden Bollaarsdijk Hoonaardweg Kavel aanbod Brielle vesting De sfeer en voorzieningen

Nadere informatie

de Ruijterstraat 21, Leerdam

de Ruijterstraat 21, Leerdam de Ruijterstraat 21, Leerdam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 137.000 k.k. Aangeboden sinds 22-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 14.000 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Zelf bouwen in. Johanniterveld. modern wonen in jaren dertig stijl

Zelf bouwen in. Johanniterveld. modern wonen in jaren dertig stijl Zelf bouwen in Johanniterveld modern wonen in jaren dertig stijl Zelf bouwen in Johanniterveld modern wonen in jaren dertig stijl Een eigen huis laten ontwerpen en bouwen; lijkt u dat een fantastische

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

Huizen. Twee separate toilet op slaapverdieping. Verrassend ruime tussenwoning. Maar liefst vier ruime slaapkamers. Tuingerichte en royale living

Huizen. Twee separate toilet op slaapverdieping. Verrassend ruime tussenwoning. Maar liefst vier ruime slaapkamers. Tuingerichte en royale living Huizen vanhendriks Weezenhof 6822, 6536 BM Nijmegen Verrassend ruime tussenwoning Tuingerichte en royale living Maar liefst vier ruime slaapkamers Twee separate toilet op slaapverdieping Besloten en zonnige

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Oude Torenweg 17 NISTELRODE

Oude Torenweg 17 NISTELRODE Oude Torenweg 17 NISTELRODE 422.000,00 kosten koper ZEER RUSTIG, IN HET GROEN GELEGEN VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE, CARPORT & OPRIT MET PLAATS VOOR 3 TOT 4 AUTO'S. De WONING HEEFT EEN AANGEBOUWDE TUINKAMER,

Nadere informatie

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst Het huis van je leven Het Bosje Nieuwe levensloopbestendige woningen in het hart van Elst Een leven lang lekker wonen Een levensloopbestendig huis ziet er op het oog niet zo heel anders uit als een traditionele

Nadere informatie

Tijd voor jouw volgende stap?

Tijd voor jouw volgende stap? Tijd voor jouw volgende stap? GO EAST. Met: 26 stadsvilla s Park, Privacy & Plezier: Perfect! 1 of 2 eigen parkeerplekken achter je woning Dichtbij het centrum én aan het Oosterpark? GO EAST. GRONINGEN

Nadere informatie

Nieuw. dorps wonen. & betaalbaar. Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN

Nieuw. dorps wonen. & betaalbaar. Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN Nieuw & betaalbaar dorps wonen Fase 4 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN Wil jij ruim wonen in een fraaie nieuwbouwwoning, in een dorpse sfeer en ook nog heel betaalbaar? Dat kan in Hasselt! In de gewilde wijk

Nadere informatie

Huizen. Maar liefst 6 slaapkamers. Wonen in een karakteristieke woning dicht bij het centrum. Goed isolatiepakket

Huizen. Maar liefst 6 slaapkamers. Wonen in een karakteristieke woning dicht bij het centrum. Goed isolatiepakket Huizen vanhendriks Herkenbosscherweg 18, 6045 AR Roermond Wonen in een karakteristieke woning dicht bij het centrum Compleet gerenoveerd en gemoderniseerd Goed isolatiepakket Maar liefst 6 slaapkamers

Nadere informatie

Prinsheerlijk wonen in Oosterbeek. Villapark. G. Pelt. 18 woningen Oosterbeek-Hoog 2e fase. www.woneninoosterbeek.nl

Prinsheerlijk wonen in Oosterbeek. Villapark. G. Pelt. 18 woningen Oosterbeek-Hoog 2e fase. www.woneninoosterbeek.nl Prinsheerlijk wonen in Oosterbeek Villapark G. Pelt 18 woningen Oosterbeek-Hoog 2e fase www.woneninoosterbeek.nl Alles komt samen in Oosterbeek Wie er is opgegroeid weet misschien niet beter, maar de fraaie

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Een echt familie huis. Niet verbouwen, gelijk wonen! Centrale ligging in een kindvriendelijke buurt.

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Een echt familie huis. Niet verbouwen, gelijk wonen! Centrale ligging in een kindvriendelijke buurt. Huizen van Hoekstra & van Eck Port Saidweg 3, 1448 MS Purmerend Niet verbouwen, gelijk wonen! Ruim en licht Centrale ligging in een kindvriendelijke buurt Een echt familie huis Prachtige, gezellige tuin

Nadere informatie