PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK"

Transcriptie

1 1 Algemene voorwaarden HET PAND De zaal mag alleen betreden en verlaten worden via de officiële in- en uitgang, waarbij de aanwijzingen van de toezichthouders opgevolgd dienen te worden. OPENINGSTIJDEN VAN DE ZAAL De zaal is geopend voor bezoekers vanaf vrijdag 18:00 tot zaterdag 10:00. Het is niet toegestaan zich voor openingstijd of na sluitingstijd in de zaal te bevinden, tenzij hiervoor vooraf toestemming van de organisatie is verkregen. PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK BETALINGSBEWIJS Men dien het bewijs van betaling en een identificatiebewijs op alle momenten bij zich te hebben. De organisatie en haar vrijwilligers zijn bevoegd om een bezoeker naar dit betalingsbewijs te vragen. Wanneer geconstateerd wordt dat een bezoeker onrechtmatig in de zaal verblijft, kan de bezoeker er voor kiezen om het terrein per direct te verlaten, of alsnog een toegangsbewijs te kopen voor het 'betalen aan de deur' tarief. ONTZEGGING VAN TOEGANG Wanneer een bezoeker de toegang tot de zaal om welke reden dan ook ontzegd of geweigerd wordt, zal hij in geen geval het betaalde toegangsgeld terugkrijgen. AFGELASTING Indien de LAN- party niet zal doorgaan door te weinig boekingen zullen alle tickets per omgaande worden terugbetaald. INCHECKEN Bij aankomst moet je zelf inchecken en krijg je een toegangsbewijs. RUSTEN De deelnemer mag enkel rusten op de door de organisatie aangewezen plaatsen. Slapen in gangpaden is ten strengste verboden.

2 2 EIGEN RISICO FACILITEITEN Het gebruik van de aangeboden faciliteiten op de LAN- party is geheel voor eigen risico van de gebruiker. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die voortvloeit uit het gebruiken van de aangeboden faciliteiten. Onder deze faciliteiten vallen onder meer de activiteiten, sanitair, stroomvoorziening, netwerk, infrastructuur en het pand. DIEFSTAL EN/OF SCHADE De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of vernieling van persoonlijke eigendommen. Bezoekers van de LAN- party moeten de normale voorzichtigheid in acht nemen. APPARATUUR Het aansluiten van een computer of andere spullen op het netwerk of stroomnet, dat beschikbaar wordt gesteld door de organisatie, is volledig op eigen risico van de deelnemer. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of schade aan de computer of andere spullen van de deelnemer. SCHADE De deelnemer is te allen tijde aansprakelijk voor alle schade die door de deelnemer wordt toegebracht aan de organisatie, haar netwerk, het stroomnet, de locatie, materiaal beschikbaar gesteld door de organisatie (stoelen, tafels, e.d.), overige deelnemer en andere externe partijen. Hierbij nadrukkelijk inbegrepen digitale schade, bijvoorbeeld een overvloed aan dataverkeer bij de internetprovider, of inbreuk op kopieerrechten. GEDRAG VERKOOP Het is niet toegestaan om drank, etenswaren of andere artikelen te verkopen zonder toestemming van de organisatie. Overtreding van deze regels leiden tot een officiële waarschuwing en bij het negeren daarvan, verwijdering uit de zaal en of pand zonder terugbetaling van het toegangsgeld. DISCRIMINATIE Het is verboden om bij de LAN- party je te gedragen op een wijze, welke door anderen als uitlokkend, bedreigend, beledigend of discriminerend kan worden ervaren, dan wel als hinderlijk of als enigerlei wijze de orde en rust verstorend. Hieronder valt het scanderen van leuzen die door anderen als discriminerend kunnen worden ervaren. Een en ander ter beoordeling door gebruikers. Bij overtreding van deze regel zal door de organisatie of hiervoor aangewezen/bevoegde personen een waarschuwing worden geven. Bij herhaling van zo'n overtreding kan de toegang tot het evenement ontzegd worden zonder teruggave van toegangsgeld.

3 3 VANDALISME De deelnemer is te allen tijde aansprakelijk voor door hem / haar aangebrachte vernielingen aan alle spullen in / op aan en rondom het beschikbare gebouw / terrein waar het evenement plaats vindt. Deelnemers dienen zich aan het Zaalreglement en aan het Reglement te houden. Het Zaalreglement gaat voor. VECHTEN In het geval van een vechtpartij tussen twee of meer personen zullen de betrokken personen tot de orde geroepen worden en gestopt worden. Als de betrokkenen de zaal niet vrijwillig willen verlaten, zullen zij worden overgedragen aan de politie. Indien er geweld wordt gebruikt tegen een lid van de crew of organisatie of medewerkers van de locatie zal er te allen tijde aangiften worden gedaan en zal de politie worden ingeschakeld. HUISHOUDELIJK AFVAL / ROMMEL Deelnemer dient zijn / haar eigen veroorzaakte rommel gemaakt tijdens deelname aan het evenement op te ruimen in de daarvoor bestemde afvalcontainers / bakken, beschikbaar gesteld door de organisatie. APPARATUUR / BEKABELING Het is voor bezoekers verboden om aan de apparatuur of bekabeling van de organisatie te komen. ETEN EN DRINKEN MEEBRENGEN VAN EIGEN CONSUMPTIES Het meebrengen van eigen eten en drinken, is niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie. CONSUMPTIE NAAST APPARATUUR Het neerzetten van eten en/of drinken naast apparatuur (consoles, beamer, routers, computers ect.) is ten strengste verboden. Deelnemers die hun eigen computers/laptops meenemen mogen op eigen risico naast hun computers eten en drinken. HACKEN / COMPUTERCRIMINALITEIT HACKEN Elke vorm van hacken is verboden. Hieronder valt o.a. het onrechtmatig toegang verschaffen tot, of schade toebrengen aan computers en/of andere apparatuur van andere bezoekers, organisatie, of van anderen. ILLEGALE SOFTWARE Deelnemer is te allen tijde verantwoordelijk voor alle door zijn / haar meegebrachte software. Bij constatering van verspreiding / distributie van illegale software ("warez") of andere illegale materialen zullen de officiële instanties op de hoogte worden gesteld. Bij een geconstateerde overtreding wordt deelnemer uitgesloten van verdere deelname aan het evenement, zonder teruggave van toegangsgeld.

4 4 ILLEGALE MATERIALEN Deelnemer is het verboden illegale materialen mee te nemen naar het evenement. Deelnemer is te alle tijde zelf verantwoordelijk voor alle door zijn / haar meegebrachte materialen. Bij een geconstateerde overtreding wordt deelnemer uitgesloten van verdere deelname aan het evenement, zonder teruggave van toegangsgeld. INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor inbreuken op intellectuele eigendomsrechten van derden door de deelnemer. De deelnemer vrijwaart organisatie voor inbreuken op intellectuele eigendomsrechten van derden door, dan wel door middel van de deelnemer. CHEATEN Cheaten ofwel oneerlijk deelnemen aan competities tijdens het evenement is verboden. De organisatie bepaalt te allen tijde wat onder cheaten of oneerlijk deelnemen wordt verstaan. Bij een geconstateerde overtreding wordt deelnemer uitgesloten van verdere deelname aan het evenement, zonder teruggave van toegangsgeld. VRIJWARING Deelnemer vrijwaart de organisatie voor alle aanspraken van derden die verband houden met de wijze waarop de deelnemer gebruik maakt van faciliteiten aangeboden tijdens het evenement. MACHTIGING TOT HET DOEN VAN ONDERZOEK De Organisatie behoud zich het recht voor om vermeende schendingen van de algemene voorwaarden te onderzoeken. Hierbij kan informatie over de gebruiker(s) of de klagende partij worden ingewonnen en kan het materiaal op de server en het netwerk van de organisatie worden onderzocht. Deelnemer machtigt de organisatie hierbij om samen te werken met gerechtelijke autoriteiten in het onderzoeken van vermeende criminele schendingen, rechthebbenden in het onderzoeken van inbreuken op intellectuele eigendomsrechten en systeembeheerders van andere internet providers of netwerk- en computerfaciliteiten om op de naleving van de algemene voorwaarden toe te zien. Bij een dergelijke samenwerking kan bijvoorbeeld de gebruikersnaam, het IP- adres of andere identificerende informatie over een deelnemer worden doorgegeven, een en ander met inachtneming van de wettelijke privacyregelgeving. ALCOHOL / VERDOVENDE MIDDELEN ALCOHOL Op het evenement zullen alcoholhoudende dranken worden verkocht. Deze mogen enkel genuttigd worden door personen van 18 jaar of ouder. Drink met mate. Mocht een bezoeker onder invloed van alcohol overlast veroorzaken, dan zal deze van het evenement verwijderd worden. GEBRUIK VAN DRUGS Gebruik van drugs is niet toegestaan. Op de LAN- party gelden dezelfde regels als in de rest van Nederland. Bezoekers dienen zich dan ook te houden aan de wettelijke regels die in Nederland hiervoor gelden.

5 5 VERKOOP VAN DRUGS Het verkopen van softdrugs en/of harddrugs is ten strengste verboden. Een ieder die wordt betrapt op het verkopen van hard- of softdrugs zal uit het pand worden verwijderd en worden overgedragen aan de plaatselijke autoriteiten. GELUID GELUIDSNIVEAU Het gebruik van een hoofdtelefoon verplicht. Bij overschrijding van een acceptabel niveau, bepaald door de organisatie volgt een waarschuwing. Bij een 2e constatering volgt verwijdering van het evenement, zonder teruggave van de entreeprijs. OVERTREDINGEN Bij herhaaldelijk overtreden van de regels ten aanzien van geluid zullen maatregelen getroffen worden. Bijvoorbeeld verwijdering uit het pand of in beslag name van de audio apparatuur tot het einde van het evenement. NETWERK EN BEVEILIGING NETWERK Routers, switches en/of accesspoints anders dan van de organisatie zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan DHCP of radvd servers te draaien. PC s en laptops krijgen hun IP- adres via DHCP. VEILIGHEID De computer mag geen los liggende kabels/aansluiting of slecht geïsoleerde kabel vertonen. De computer dient betrouwbaar te zijn en mag geen stroomstoringen veroorzaken. Alle kabels die op netspanning zijn aangesloten dienen geaard en geïsoleerd te zijn (bv. geen geknoei met kroonsteentjes) Je mag alleen je pc en randapparatuur aansluiten en geen overige elektronische apparaten, zoals: diepvries, airco, magnetron e.d. DIVERSEN SCHOKKEND BEELDMATERIAAL Wanneer de deelnemer filmmateriaal afspeelt dient hij er voor te zorgen dat andere deelnemers hier geen last van hebben of dit aanstootgevend ondervinden, zoals 18+ materiaal, films met extreem geweld etc. RUST RUIMTE De ruimte is gelimiteerd en er zijn meer mensen die een leuke LAN- party willen hebben. Eerlijk zullen we alles delen. Veranderingen Gedurende het traject van dit evenement kunnen er veranderingen in de algemene voorwaarden plaatsvinden. Deelnemers zijn ook verbonden aan deze veranderingen. Deelnemers zullen bij grote veranderingen geïnformeerd worden.

6 6 Update game Voorafgaand aan de toernooien is de deelnemer verplicht om de benodigde software van te voren ge- patched te hebben. Wanneer vertraging wordt opgelopen op een toernooi door een verouderde versie dan kan de organisator bepalen om de speler/team strafpunten toe te kennen of te diskwalificeren, afhankelijk van de schade die ontstaat door het incident. Wanneer zeer recent een update wordt uitgebracht dan kan de organisator bepalen dat de speler/team geen sancties opgelegd wordt.

DeltionLAN. Reglement

DeltionLAN. Reglement DeltionLAN Reglement Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Accomodatie... 4 2. Deelname... 5 3. Eigen risico... 6 4. Gedrag... 7 5. Brand Preventie... 8 6. Apparatuur... 9 7. Eten en drinken...10 8. Illegale

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave. 2 Annulering. LowLan Organisation

Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave. 2 Annulering. LowLan Organisation Algemene Voorwaarden LowLan Organisation 1 Inhoudsopgave 2 Annulering... 1 3 Legitimatie... 2 4 Alcohol, drugs en andere verdovende middelen... 2 5 Schade / Diefstal... 2 6 Opruimen / Afval... 2 7 Gedrag...

Nadere informatie

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave Stichting Hobbyserver Algemene Voorwaarden 1 Inhoudsopgave 2 Definities... 2 3 Deelname... 2 4 Inschrijfprocedure... 2 4.1 Waitlist... 3 5 Betaling... 3 5.1 Extra betalingsvoorwaarden... 3 6 Annulering...

Nadere informatie

Regelement 15, 16, 17 FEBRUARI

Regelement 15, 16, 17 FEBRUARI Regelement 15, 16, 17 FEBRUARI 1 Dit reglement is van toepassing op alle deelnemers en bezoekers en crew van GLG-LAN. 1. Toegang en deelname 1.1. Bij het aanmelden aan een GLG-LAN-evenement c.q. deelname

Nadere informatie

1. Inleiding voorwoord definities Locatie aanwezigheid op de evenementlocatie Openingstijden...

1. Inleiding voorwoord definities Locatie aanwezigheid op de evenementlocatie Openingstijden... Event Reglement INHOUD 1. Inleiding... 4 1.1 voorwoord... 4 1.2 definities... 4 2. Locatie... 5 2.1 aanwezigheid op de evenementlocatie... 5 2.2 Openingstijden... 5 2.3 parkeren... 5 3. Deelname... 6 3.1

Nadere informatie

Reglement DivisionGaming LanParty

Reglement DivisionGaming LanParty 1. Reglement DivisionGaming LanParty versie 1.0 Om het evenement Divisio Gaming LanParty in goede banen te laten verlopen is dit reglement van toepassing. Tijdens het evenement Division Gaming LanParty

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Versie 2014-07/10/2014 Bitwest organisatie, organiseert een lan-party, genaamd 'Bitwest 2014 winter edition', gedurende dewelke bij verschillende wedstrijden prijzen te winnen zijn. Bitwest 2014 winter

Nadere informatie

Project:LAN Draaiboek - CLV-LAN 21 - Reglement CLV-LAN 21. 2. Reglement

Project:LAN Draaiboek - CLV-LAN 21 - Reglement CLV-LAN 21. 2. Reglement CLV-LAN 21 2. Reglement Afdrukdatum: 11-10-2013 Inhoudsopgave 2.1 - Inleiding 2.1.1 - Inleiding 2.1.2 - Definities 2.2 - Locatie 2.2.1 - Aanwezigheid in de school 2.2.2 - Openingstijden van het evenement

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Versie 2013-25/01/2013 Studentenvereniging Centaura, organiseert een lan-party, genaamd 'HowestLan 2013', gedurende dewelke bij verschillende wedstrijden prijzen te winnen zijn. HowestLan 2013 en haar

Nadere informatie

DreamLAN. Reglement Jongerenplatform Etten-Leur

DreamLAN. Reglement Jongerenplatform Etten-Leur DreamLAN Reglement 2015 Jongerenplatform Etten-Leur INHOUDSOPGAVE 1.1 INLEIDING 1.1.1 Algemeen... 2 1.1.2 Organisatie... 2 1.1.3 Definities... 2 1.2 LOCATIE 1.2.1 Aanwezigheid... 3 1.2.2 Openingstijden

Nadere informatie

Voorwaarden Syntaxis Radiation LAN

Voorwaarden Syntaxis Radiation LAN Voorwaarden Syntaxis Radiation LAN Op deze en de volgende pagina's staan de voorwaarden waarmee de bezoekers akkoord dienen te gaan bij aanmelding voor het evenement. De organisatie gaat er vanuit dat

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend:

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Service Bioscoop Zien B.V. Algemeen In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Service bioscoop Service Bioscoop Zien

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Almere City FC B.V.

Huishoudelijk Reglement Almere City FC B.V. Huishoudelijk Reglement Almere City FC B.V. Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer ) die op enig moment aanwezig is in of rond het Almere City FC stadion

Nadere informatie

Huisregels Goffertstadion

Huisregels Goffertstadion Huisregels Goffertstadion Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer die op enig moment aanwezig is of rond het Goffertstadion of op multifunctioneel complex

Nadere informatie

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers De Sint Maartenskliniek verwacht van u dat u zich gedraagt als gast en dat u respectvol en vriendelijk met elkaar omgaat. Behandel de ander zoals u zelf behandeld

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers zo aangenaam

Nadere informatie

Huisregels U.C.S. VZW

Huisregels U.C.S. VZW Door u in te schrijven bij U.C.S. VZW of haar activiteiten gaat u akkoord met de onderstaande regels. In geval dat er ruimte is voor interpretatie van de regels, geldt het oordeel van de stafleden. U.C.S.

Nadere informatie

Gedragscode leerlingen voor computergebruik en communicatiemiddelen

Gedragscode leerlingen voor computergebruik en communicatiemiddelen Gedragscode leerlingen voor computergebruik en communicatiemiddelen Goedgekeurd in MR 28 november 2011 Versie definitief december 2011 Waalwijk J. van Pelt algemeen directeur Pagina 1 van 5 Gedragscode

Nadere informatie

Gedragsregels studenten

Gedragsregels studenten Gedragsregels studenten Citeertitel Datum inwerkingtreding 01-09-2018 Vastgesteld door College van Bestuur 02-10-2018 Instemming Medezeggenschapsraad 18-09-2018 Rechtsgrondslag Korte omschrijving Gedragsregels

Nadere informatie

Algemene huisregels Rijnstate

Algemene huisregels Rijnstate Algemene huisregels Rijnstate Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Inleiding Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in ons ziekenhuis. Een prettige omgeving

Nadere informatie

Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement

Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement De minimale leeftijd bij Madam is 21 jaar. U dient, in geval van twijfel, uw leeftijd middels legitimatie te kunnen aantonen. U dient te allen tijde in het

Nadere informatie

HUISREGLEMENT FC UTRECHT

HUISREGLEMENT FC UTRECHT HUISREGLEMENT FC UTRECHT 1. Algemeen 1.1 Definities en toepasselijkheid 1.1.1 Gebruikers van deze algemene voorwaarden zijn: Football Club Utrecht BV en organisatoren van andere evenementen in Stadion

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS CHOCOLATE BAR

HUIS- EN GEDRAGSREGELS CHOCOLATE BAR HUIS- EN GEDRAGSREGELS CHOCOLATE BAR Algemeen De huis- en gedragsregels zijn regels van goed fatsoen. U bent verplicht zich aan deze regels te houden. Dit heeft tot doel onze zaak gezellig, leefbaar en

Nadere informatie

Reglement Verantwoord Netwerkgebruik voor Studenten van ROC TOP (Acceptable use policy)

Reglement Verantwoord Netwerkgebruik voor Studenten van ROC TOP (Acceptable use policy) Reglement Verantwoord Netwerkgebruik voor Studenten van ROC TOP (Acceptable use policy) Versie Datum Status 1.0 17-7-2018 Definitief vastgesteld door het CvB van ROC TOP na instemming van de Studentenraad

Nadere informatie

Huisregels en gedragsregels

Huisregels en gedragsregels Huisregels en gedragsregels Inhoud Roken 3 Vrijhouden van in- en uitgangen 3 Foto en video-opnames 3 Alcohol en drugs 4 Extra huisregels bij Opname op Verpleegafdeling 4 Bezoektijden 4 Toiletten 4 Ramen

Nadere informatie

HUISREGELS WK beachvolleybal 2015

HUISREGELS WK beachvolleybal 2015 HUISREGELS WK beachvolleybal 2015 INLEIDING De organisatie van het WK Beachvolleybal heeft bij bestuursbesluit de huisregels vastgesteld die gelden voor, tijdens en na de wedstrijden van het WK Beachvolleybal.

Nadere informatie

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Bijlage L Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Februari 2006 1. Werkingssfeer 1.1 De Huisregels ten aanzien van bezoekers van de gemeente s-hertogenbosch

Nadere informatie

Inspiratie voor huisregels

Inspiratie voor huisregels Overal heb je te maken met afspraken en regels. Dit is nodig om een goede sfeer te krijgen en te behouden met elkaar. Deze regels zijn eigenlijk heel vanzelfsprekend en zijn ervoor om te zorgen dat iedereen

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT ICT VOOR SCHOLIEREN EN MEDEWERKERS. Esprit

GEBRUIKERSREGLEMENT ICT VOOR SCHOLIEREN EN MEDEWERKERS. Esprit GEBRUIKERSREGLEMENT ICT VOOR SCHOLIEREN EN MEDEWERKERS Esprit Vastgesteld d.d. 11 juni 2002 GEBRUIKERSREGLEMENT ICT SCHOLIEREN De Esprit scholengroep stelt aan haar scholieren ICT-voorzieningen (ICT: Informatie-

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Denhornonline.nl afdeling Internet.

Algemene voorwaarden Stichting Denhornonline.nl afdeling Internet. Algemene voorwaarden Stichting Denhornonline.nl afdeling Internet. Datum van ingang: Mei 2009 Definities. In deze algemene voorwaarden ( Voorwaarden ) wordt verstaan onder: De Stichting: De Stichting Denhornonline.nl

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

DOEL VAN DE HUISREGELS

DOEL VAN DE HUISREGELS DOEL VAN DE HUISREGELS De huisregels zijn gemaakt om de veiligheid, orde, rust en hygiëne in dit zwembad te bewaren met als doel voor iedereen een prettig verblijf te verzorgen. De huisregels gelden voor

Nadere informatie

Reglement Verantwoord Netwerkgebruik deelnemers ROC West-Brabant

Reglement Verantwoord Netwerkgebruik deelnemers ROC West-Brabant Reglement Verantwoord Netwerkgebruik deelnemers ROC West-Brabant Auteur(s): Bewerkt door: Samenwerking tussen SURFibo en SURFnet Jan van den Hazelkamp Versie: 1.3 Datum: 14 maart 2017 Datum vaststelling:

Nadere informatie

ROC Leeuwenborgh. Gedragscode computergebruik en gebruik van Sociale Media

ROC Leeuwenborgh. Gedragscode computergebruik en gebruik van Sociale Media ROC Leeuwenborgh Gedragscode computergebruik en gebruik van Sociale Media Documentstatus Datum: Aard wijziging: Door: Toelichting: 26 februari 2013 Bert Wetzels Instemming OR Deze gedragscode geeft de

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Regio Venlo Floriade 2012 B.V.

Huishoudelijk Reglement Regio Venlo Floriade 2012 B.V. Huishoudelijk Reglement Regio Venlo Floriade 2012 B.V. Versie 4 Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

De regels van het SSgN-spel

De regels van het SSgN-spel De regels van het SSgN-spel Schooljaar 2015-2016 De Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen houdt er niet van om regels en gedragscodes dwingend op te leggen. Toch ontkom je er niet aan om op een plek waar

Nadere informatie

GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers

GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers de regels, de toelichting, de actie bij overtreding juni 2010 Bergen op Zoom, juni 2010 Het Lievensberg ziekenhuis wil graag een gastvrij ziekenhuis voor zijn patiënten

Nadere informatie

SOCIËTEITSREGLEMENT DER NAVIGATORS STUDENTENVERENIGING UTRECHT

SOCIËTEITSREGLEMENT DER NAVIGATORS STUDENTENVERENIGING UTRECHT DEFINITIE, DOEL EN VISIE ARTIKEL 1 SOCIËTEITSREGLEMENT DER NAVIGATORS STUDENTENVERENIGING UTRECHT 1. De Navigators Studentenvereniging Utrecht te Utrecht, hierna te noemen de Vereniging, heeft tot haar

Nadere informatie

De gedragscode voor patiënten/cliënten, bezoekers, klanten en derden

De gedragscode voor patiënten/cliënten, bezoekers, klanten en derden De gedragscode voor patiënten/cliënten, bezoekers, klanten en derden In het onderstaande kader staan de gedragsregels in het kort samengevat en omschreven. Op de volgende pagina s staan de regels een voor

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag Lasertag reglement Realistic Lasertag Games Deelnamereglement 1. Voorwaarden 1.1 leeftijd De minimum leeftijd om deel te nemen aan een Unit 13-Lasertag evenement is, zonder uitzondering, 12 jaar. 1.2 huisdieren

Nadere informatie

Huisregels Gemeenschapshuis en Sport- en Cultuur café de Vilgaard Algemene regels Gesloten op Gemeenschapshuis Café

Huisregels Gemeenschapshuis en Sport- en Cultuur café de Vilgaard Algemene regels Gesloten op Gemeenschapshuis Café 1 Huisregels Gemeenschapshuis en Sport- en Cultuur café de Vilgaard versie maart 2015 Artikel 1: In deze huisregels wordt verstaan onder: Bestuur: de bestuursleden van de Stichting Gemeenschapshuis de

Nadere informatie

Twents Voorjaarskamp 2015 Deelnemersvoorwaarden Twents Voorjaarskamp

Twents Voorjaarskamp 2015 Deelnemersvoorwaarden Twents Voorjaarskamp Twents Voorjaarskamp 2015 Deelnemersvoorwaarden Twents Voorjaarskamp versie 2015-1.0, 16 februari 2015 Begrippen Begrip Deelnemer Jeugdlid Leiding Medewerker Deelnemer weekend Deelnemer dag TVK Bestuur,

Nadere informatie

In beslag genomen voorwerpen worden na afloop van het evenement aan de eigenaar teruggegeven, tenzij sprake is van wettelijk verboden voorwerpen.

In beslag genomen voorwerpen worden na afloop van het evenement aan de eigenaar teruggegeven, tenzij sprake is van wettelijk verboden voorwerpen. HUISREGELS Door het kopen van een toegangsbewijs of het betreden van ons evenement, gaat u akkoord met de huisregels van de organisatie Stichting Entertainment en Cultuur West-Friesland (*StecWF) welke

Nadere informatie

Artikel 1: Organisatie

Artikel 1: Organisatie Artikel 1: Organisatie VIVESlan organiseert een lanparty, gedurende dewelke bij verschillende wedstrijden prijzen te winnen zijn. De bijhorende wedstrijden lopen van het begin van VIVESlan tot net voor

Nadere informatie

Reglement Gedragsregels Jeugddarts

Reglement Gedragsregels Jeugddarts Reglement Gedragsregels Jeugddarts 1. Algemeen a) Om de goede gang van zaken rond jeugddarts evenementen te waarborgen, heeft het bestuur van de gedragsregels jeugddarts vastgesteld voor spelers, begeleiders

Nadere informatie

GEDRAGSREGELS KV DOT

GEDRAGSREGELS KV DOT GEDRAGSREGELS KV DOT 1. Voorwoord [Doelstelling gedragsregels] Het bestuur van KV DOT hecht er grote waarde aan dat normen en waarden binnen onze vereniging gehandhaafd blijven. Wij als bestuur willen

Nadere informatie

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld.

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden De Haagse Lerarenpas 1. Algemeen 2. De Haagse Lerarenpas pashouders 3. De Haagse Lerarenpas partners 4. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. ALGEMEEN Definities:

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen Huisreglement Rechtbank Gelderland locaties Apeldoorn en Nijmegen Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Sparta Rotterdam BV.

Huishoudelijk Reglement. Sparta Rotterdam BV. Huishoudelijk Reglement Sparta Rotterdam BV. Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer ) die op enig moment aanwezig is in of rond het Sparta Stadion of

Nadere informatie

Protocol meldplicht datalekken

Protocol meldplicht datalekken 160235/1180 Protocol meldplicht datalekken Sinds 1 januari 2016 geldt de meldplicht datalekken. Deze meldplicht houdt in dat organisaties die een ernstig datalek hebben, dit direct moeten melden bij de

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/ Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/25102016 Inleiding Het gerechtsbestuur van de rechtbank heeft een huisreglement vastgesteld om een ongestoord verloop van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STADION FEIJENOORD N.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN STADION FEIJENOORD N.V. Hoofdstuk I: Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN STADION FEIJENOORD N.V. 1. Definities en toepasselijkheid 1.1. Gebruikers van deze algemene voorwaarden zijn: Stadion Feijenoord N.V., (hierna: Stadion Feijenoord

Nadere informatie

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur een

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN Laatst aangepast: 17-1-2017 Deze algemene voorwaarden van Real Life Gaming (eenmanszaak) gevestigd te Utrecht zijn van toepassing op overeenkomsten die door de organisatie met deelnemers

Nadere informatie

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord.

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord. Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Terug Naar Tiengemeten (TNT) Artikel 1- Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op ieder aanbod en

Nadere informatie

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het management

Nadere informatie

ICT-reglement AOC Friesland voor leerlingen, studenten, cursisten, medewerkers en gasten.

ICT-reglement AOC Friesland voor leerlingen, studenten, cursisten, medewerkers en gasten. ICT-reglement AOC Friesland voor leerlingen, studenten, cursisten, medewerkers en gasten. Dit reglement geeft de huisregels voor het gebruik van ICT-middelen van AOC Friesland door leerlingen, studenten,

Nadere informatie

Gedragscode voor leerlingen van RSG Broklede voor gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en voorzieningen

Gedragscode voor leerlingen van RSG Broklede voor gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en voorzieningen Gedragscode voor leerlingen van RSG Broklede voor gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en voorzieningen Vastgesteld door de SL op 2 september 2010 Instemming van de MR op 28 september 2010 De

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement N.E.C. BV Goffertstadion

Huishoudelijk Reglement N.E.C. BV Goffertstadion Huishoudelijk Reglement N.E.C. BV Goffertstadion Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer ) die op enig moment aanwezig is of rond het Goffertstadion

Nadere informatie

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen 1.0 Algemeen 1.1 Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen stichting Zeister Muziekdagen (hierna:

Nadere informatie

6.3 Om de organisatie in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen dienen bezoekers zich op verzoek te kunnen identificeren.

6.3 Om de organisatie in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen dienen bezoekers zich op verzoek te kunnen identificeren. DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET INTERNATIONAL KRUIKENTOURNAMENT, VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING OP OVEREENKOMSTEN DIE DOOR DE ORGANISATIE MET DEELNEMERS VAN HET EVENEMENT INTERNATIONAL

Nadere informatie

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Ticketvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN THE HOLLAND BOAT B.V. Artikel 1 Definities The Holland Boat (THB): The Holland Boat B.V. (kvk-nummer: 71256237), statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Alcoholbeleid AID 2015

Alcoholbeleid AID 2015 Alcoholbeleid AID 201 1 Inhoudsopgave Artikel 1: Algemeen Artikel 1.1: Openingstijden Artikel 1.2: Schenktijden Artikel 1.: Alcohol nuttigen Artikel 1.4: Alcohol schenken en doorspelen Artikel 1.: Drankaanbod

Nadere informatie

Inhoudsopgave B E L E I D S R E G E L H O R E C A H A N D H A V I N G 2 0 0 2

Inhoudsopgave B E L E I D S R E G E L H O R E C A H A N D H A V I N G 2 0 0 2 12 juni 2002 Inhoudsopgave Geregistreerd onder nummer BIVO/2010/29815 Wettelijke grondslag: Drank- en horecawet 1 1. Inleiding Een bestuursorgaan kan beleidsregels vaststellen. Titel 4.3 van Algemene

Nadere informatie

Huisregels voor de bezoekers van het gebouw De Bazel

Huisregels voor de bezoekers van het gebouw De Bazel Huisregels voor de bezoekers van het gebouw De Bazel De directeur van het Stadsarchief Amsterdam heeft onderstaande regels vastgesteld voor ieder die wenst te worden toegelaten tot het gebouw De Bazel,

Nadere informatie

VEILIGHEIDSPLAN ALGEMEEN DOELSTELLING

VEILIGHEIDSPLAN ALGEMEEN DOELSTELLING VEILIGHEIDSPLAN ALGEMEEN DOELSTELLING Het komen tot een verhoging van de veiligheid en kwaliteit binnen de horeca c.q. het uitgaansleven in de gemeente Tiel, door invoering van collectieve regels en onderlinge

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK Pagina 1 van 6 Huishoudelijk reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ALGEMEEN Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruiksovereenkomsten en geldt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Geodate.nl is een datingsite die voor leden toegankelijk is via internet en mobiele telefoon. Door lid te worden van Geodate.nl accepteer je de gebruiksvoorwaarden van Geodate.nl en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE "FIAT Likes U"

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE FIAT Likes U ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE "FIAT Likes U" Bij gebruikmaking van de gratis autodeelservice "FIAT Likes U" zijn de onderstaande algemene voorwaarden (hierna: de "Algemene Voorwaarden") van

Nadere informatie

... HUISREGLEMENT EN HANDHAVING

... HUISREGLEMENT EN HANDHAVING ... HUISREGLEMENT EN HANDHAVING Doel: het veiligstellen van het gastvrijheidsconcept. Huisregels geven aan welk gedrag op de locaties van.niet wordt getolereerd en hebben in dat kader een preventief karakter.

Nadere informatie

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE)

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Hartelijk welkom bij YUMBLE! Ons doel is het om uw bezoek en dat van de overige gasten zo aangenaam mogelijk te maken en de orde en veiligheid

Nadere informatie

Versie: 1.4 Datum: juli 2013 BEZOEKERSVOORWAARDEN

Versie: 1.4 Datum: juli 2013 BEZOEKERSVOORWAARDEN Versie: 1.4 Datum: juli 2013 BEZOEKERSVOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE 1 ALGEMEEN. 3 2 BEZOEKERSVOORWAARDEN 3 3 AANSPRAKELIJKHEID VAN PATHÉ 4 4 KLACHTEN 4 5 TOEPASSELIJK RECHT/ BEVOEGDE RECHTER. 4 6 MAATREGELEN..

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Overijssel

Huisreglement Rechtbank Overijssel Huisreglement Rechtbank Overijssel Vastgesteld Juni 2018 Inleiding Het bestuur van de rechtbank heeft een huisreglement vastgesteld om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie )

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie ) Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie 1.2. 02.02.2019) 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland

Huisreglement. Rechtbank Gelderland Huisreglement Rechtbank Gelderland Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur van de Rechtbank

Nadere informatie

Reglement voor het gebruik van de Koninklijke Bibliotheek

Reglement voor het gebruik van de Koninklijke Bibliotheek Reglement voor het gebruik van de Koninklijke Bibliotheek Datum van ingang: 1 januari 2014 Dit Reglement geldt ook voor bezoekers van het Nederlands Muziek Instituut. Artikel 1 - Functies De Koninklijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

REGLEMENT GEBRUIK INTERNET- EN ICT-FACILITEITEN VOOR STUDENTEN VAN DE ERASMUS UNIVERSITEIT ROTTERDAM (2015)

REGLEMENT GEBRUIK INTERNET- EN ICT-FACILITEITEN VOOR STUDENTEN VAN DE ERASMUS UNIVERSITEIT ROTTERDAM (2015) REGLEMENT GEBRUIK INTERNET- EN ICT-FACILITEITEN VOOR STUDENTEN VAN DE ERASMUS UNIVERSITEIT ROTTERDAM (2015) De Erasmus Universiteit Rotterdam (hierna: de EUR ) biedt Studenten de mogelijkheid gebruik te

Nadere informatie

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht.

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht. Huisregelement en voorwaarden Gedurende uw aanwezigheid binnen ons wellness resort zullen wij er alles aan doen om het verblijf van alle gasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Deze regels gelden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6)

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6) (Blad 1 van 6) Artikel 1: Definities 1, De organisatie : Stichting Tilburg University Cantus Heuvelring 102 5038 CL Tilburg Nederland 2, De bezoeker : Iedere persoon die op enige wijze, direct of indirect

Nadere informatie

Gedragsregels gebruik ICT-voorzieningen Bonhoeffer College. 1.1 Algemeen

Gedragsregels gebruik ICT-voorzieningen Bonhoeffer College. 1.1 Algemeen Gedragsregels gebruik ICT-voorzieningen Bonhoeffer College 1.1 Algemeen Ieder die gebruik maakt van het Bonhoeffer College (haar gebouwen, terreinen en andere voorzieningen) daaronder begrepen materiële-,

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie

Gedragsregels. ICT-voorzieningen

Gedragsregels. ICT-voorzieningen Gedragsregels ICT-voorzieningen Gedragsregels gebruik ICT-voorzieningen Jac. P. Thijsse College 1. Algemeen De onderstaande regels zijn geldig voor iedereen die gebruik maakt van de ICT-voorzieningen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur

Algemene voorwaarden verhuur Algemene voorwaarden verhuur evenementenzaal Museum MORE Melmuseum Explotatie B.V. (h.o.d. Museum MORE) Hoofdstraat 28 7213 CW Gorssel 7 oktober 2015 1 Algemeen Het museum MORE, gevestigd aan de Hoofdstraat

Nadere informatie

Kasteeltuinen Arcen, Stichting het Limburgs Landschap.

Kasteeltuinen Arcen, Stichting het Limburgs Landschap. Huishoudelijk reglement Kasteeltuinen Arcen, Stichting het Limburgs Landschap. Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de

Nadere informatie

Huis- en Ordereglement HZ. Stichting Hogeschool Zeeland

Huis- en Ordereglement HZ. Stichting Hogeschool Zeeland Huis- en Ordereglement HZ Stichting Hogeschool Zeeland Het college van bestuur van de Stichting Hogeschool Zeeland; Gelet op het bepaalde in art. 7.57h van de wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk

Nadere informatie

BB.nr d.d

BB.nr d.d houdens advies van de commissie BB.nr. 12.069 d.d. 2-10-2012 Onderwerp Algemene beleidsregel en mandaatbesluit Burgemeester inzake gebiedsontzeggingen 2012 Besluit:B 1. Vast te stellen bijgaande Algemene

Nadere informatie

Deze regels zijn van toepassing op een ieder die zich bevindt op het complex en/of in het clubhuis.

Deze regels zijn van toepassing op een ieder die zich bevindt op het complex en/of in het clubhuis. HUISREGELS Voor het complex en het clubhuis van de MHC Weesp Deze regels zijn van toepassing op een ieder die zich bevindt op het complex en/of in het clubhuis. Het complex en het clubhuis zijn alleen

Nadere informatie

(dit document behoort mede als bijlage bij het lidmaatschaps-inschrijfformulier van BOBOZ)

(dit document behoort mede als bijlage bij het lidmaatschaps-inschrijfformulier van BOBOZ) Gedragscode BOBOZ (dit document behoort mede als bijlage bij het lidmaatschaps-inschrijfformulier van BOBOZ) INHOUD: 1. Inleiding 2. Algemeen 3. Algemene gedragsregels 4. Gedragsregels 5. Gedragsregels

Nadere informatie

2. Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden a. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik dat Gebruiker van de Ticketservice maakt.

2. Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden a. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik dat Gebruiker van de Ticketservice maakt. Gebruiksvoorwaarden In deze voorwaarden worden de condities besproken die van toepassing zijn op elk gebruik dat Gebruiker maakt van de diensten van Stager B.V. Eenieder wordt aangeraden deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017

Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017 Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017 Inhoud: 1. Algemeen 2. Disclaimer 3. Gebruiksvoorwaarden 4. Copyright en overige rechten van intellectueel eigendom 5. Voorwaarden voor het

Nadere informatie

Protocol digitaal werken Voor leerlingen van Het Hooghuis Heesch

Protocol digitaal werken Voor leerlingen van Het Hooghuis Heesch Protocol digitaal werken Voor leerlingen van Het Hooghuis Heesch Protocol voor het gebruik van de computers, het internet en alle andere netwerkgerelateerde apparatuur. Heesch april 2013 Inhoudsopgave

Nadere informatie

BB.nr d.d

BB.nr d.d houdens advies van de commissie BB.nr. 13.046 d.d. 21-5-2013 Onderwerp Algemene beleidsregel en mandaatbesluit Burgemeester inzake gebiedsontzeggingen 2013 Besluit:B 1. Vast te stellen bijgaande Algemene

Nadere informatie