DOEL VAN DE HUISREGELS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DOEL VAN DE HUISREGELS"

Transcriptie

1 DOEL VAN DE HUISREGELS De huisregels zijn gemaakt om de veiligheid, orde, rust en hygiëne in dit zwembad te bewaren met als doel voor iedereen een prettig verblijf te verzorgen. De huisregels gelden voor alle bezoekers. Door het kopen van een abonnement of entreekaartje gaat u akkoord met alle regels. Verder gaat u alle aanwijzingen die door het personeel gegeven worden opvolgen en gaat u akkoord met de camerabewaking. TOEGANG Iedereen is welkom in het zwembad, mits: 1. Bezoekers moeten zich altijd kunnen legitimeren. 2. In Het Sportpark is het verboden te roken, behalve op de ligweide als het buitenbad geopend is. 3. Het roken van softdrugs is overal streng verboden (zie sancties). 4. Het zwembad is alleen toegankelijk voor personen met een geldig toegangsbewijs 5. Eventuele medische zaken die een risico kunnen zijn voor eigen veiligheid of die van iemand anders, dienen te worden gemeld bij de receptie of het badpersoneel. 6. Kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang samen met een volwassene (18+) in badkleding die goed kan zwemmen. Deze volwassene mag maximaal de begeleiding hebben over twee kinderen zonder diploma. 7. Kinderen zonder zwemdiploma met zwemvleugels om de armen, mogen niet in baden dieper dan 1.40 meter.zwemvleugels zijn, tegen een vergoeding, verkrijgbaar bij de receptie en of de badmeesterspost. Zwemvleugels geven geen garantie op niet verdrinken. 8. Ouders en verzorgers dragen te alle tijden de eindverantwoordelijkheid over hun kind. 9. Personen of groepen, waarvan blijkt of we denken dat zij voor overlast gaan zorgen, kunnen zonder reden geweigerd worden bij Het Sportpark. 10. Bij hele grote drukte kan het zo zijn dat we tijdelijk niemand meer naar binnen laten, 11. Abonnementen en entreekaartjes zijn alleen geldig op de aangegeven openingstijden. 12. Bezoekers mogen niet in dienst- en personeelsruimtes komen. 13. Tijdens recreatief zwemmen, mag je geen duikuitrusting aan. (luchtflessen en dergelijke) 14. Fotograferen en filmen mag alleen met toestemming van het management of badpersoneel. Dit geldt ook voor mobile telefoons met ingebouwde camera. 15. Het is niet toegestaan de volgende spullen mee te nemen in Het Sportpark glaswerk, (steek)wapens, injectienaalden, dieren, drugs (inclusief softdrugs) en sterk alcoholische dranken.

2 GEDRAGSREGELS TIJDENS VERBLIJF Iedere bezoeker moet zich zo gedragen dat er orde, veiligheid, rust en hygiëne is. Daarvoor hebben we een aantal regels. 1. Het Sportpark beschikt over diverse kleedgelegenheden. a. Individuele kleedhokjes, er mag maar één persoon tegelijk in een kleedhokje. b. Voor ouder + kind zijn er 2 aparte familiehokjes. In deze hokjes mogen alleen ouders met kinderen of gehandicapten (sleutel af te halen bij de receptie). c. Gezamenlijke kleedruimtes (2,3 en 4) kleedkamer 2 is voor zowel dames als ook voor heren. Kleedkamer 3 is voor dames en kleedkamer 4 is voor de heren. Gaat u met uw kind zich omkleden in kleedkamer 3 of 4 dan is de het geslacht van de ouder bepalend. d. Kleedkamer 1 is geschikt voor minder valide mensen. 2. Het aan- en uitkleden en opbergen van kleding moet in de daarvoor bestemde ruimtes. Men mag maximaal 1 handdoek en 1 tas per persoon meenemen naar zwemzaal. 3. Voor dat u het water ingaat, dient u zich eerst kort te douchen. Dit is om de lichaamstemperatuur aan te passen aan de temperatuur van het zwemwater en om hygiënische redenen. 4. De douches zijn om af te spoelen voor en na het zwemmen. 5. Op buitenschoeisel de zwemzaal betreden is niet toegestaan ( Blauwe schoenhoesjes zijn verkrijgbaar bij de receptie) 6. Papier en afval moeten in de afvalbak. 7. U dient zich zo te gedragen dat anderen geen last van uw hebben. 8. Bij ernstige situaties, zoals agressief gedrag, ongewenste intimiteiten of diefstal kan de politie worden ingeschakeld en zal aangifte worden gedaan. 9. Het afspelen van muziek hoorbaar door derden is niet toegestaan. 10. In de zwembaden (bassins) dient u officiële badkleding te dragen. Spijkerstof, T-shirts en petjes mogen niet. 11. Topless zonnen of zwemmen is niet toegestaan 12. Rennen rond de baden mag niet. 13. Om in diep water (vanaf 1,40m) te mogen moet men zwemvaardig zijn. Indien het dienstdoende personeel constateert dat iemand onvoldoende zwemvaardig is, zal deze persoon het desbetreffende bad moeten verlaten. 14. In ondiep water (tot 1,40 m) mag niet van de bassinrand worden gedoken. 15. Eigen speelmateriaal mag pas na overleg met het badpersoneel. 16. Alle soorten speelballen, behalve strandballen, zijn in en rond de bassins niet toegestaan. 17. Voetballen is achterop de ligweide toegestaan als andere bezoekers hier geen last van hebben. 18. Zonder toestemming van badpersoneel of het management mag door bezoekers geen beroepsmatig zwemles worden gegeven. 19. Het nuttigen van op Het Sportpark gekochte consumpties mag in de daarvoor beschikbaar gestelde ruimtes (koffiecorner, junglebar, sportcafé boven en veranda terras en picknicktafels buiten) 20. Zelf meegebracht eten en drinken mag alleen genuttigd worden op de ligweide. Met uitzondering van de picknicktafels en het buitenterras.

3 21. Het management behoudt zicht het recht voor om in bijzondere gevallen de openingstijden te wijzigen en het bad geheel of gedeeltelijk te sluiten, zonder terugbetaling van entreegelden. 22. Na sluitingstijd kunt u nog maximaal 15 minuten gebruik maken van de douche- en kleedruimtes.

4 GEBRUIK DUIKPLANK 1. Duiken mag vanwege de veiligheid alléén recht vooruit. 2. Eén persoon tegelijk op de duikplank. 3. Het is streng verboden elkaar te duwen op de plank. 4. Verzeker u van een veilige afsprong. 5. Maximaal drie keer veren. 6. Geef mensen die niet meer durven de ruimte om veilig de trap weer af te gaan. GEBRUIK GLIJBAAN De regels over hetgeen wel en niet toegestaan is op de glijbaan staan aangegeven op het instructiebord.deze staat zowel boven als ook beneden bij de glijbaan. Belangrijk: Duikplanken en glijbanen zijn bij misbruik erg gevaarlijk voor de eigen veiligheid en die van anderen. SPELMATERIAAL 1. Spelmateriaal van Het Sportpark aanwezig in de bassins, is voor een ieder vrij te gebruiken. 2. Spelmateriaal van Het Sportpark in het wedstrijdbad mag niet binnen 10 meter van de duikplank/ glijbaan gebruikt worden. In de wedstrijdbaden mag onder geen geval met een bal worden gespeeld.

5 OPENINGSTIJDEN RECREATIEF ZWEMMEN De openingstijden staan op onze activiteitenkaart en op (ook voor uitzonderingen en aanvullingen). ABONNEMENT 1. Abonnementen zijn strikt persoonlijk 2. Bij de aanschaf van een abonnement dient u per persoon één pas te kopen 3. Bij de aanschaf van een gezinsabonnement dient ieder familie lid haar/zijn eigen pas te gebruiken. 4. Elk gezinslid dient zich te laten fotograferen, dit dient te gebeuren bij de eerste keer dat men gebruik maakt van het zwembad. WEIGERING OF VERWIJDERING 1. Bij het niet volgen van instructies gegeven door de medewerkers 2. Bij het overtreden van het huishoudelijk reglement 3. Indien de bezoeker onder invloed van drugs of alcohol verkeert SANCTIES Aard van de overtreding Toegangsverbod Inschakelen politie Herhaaldelijk niet opvolgen van aanwijzingen personeel (huisregels) Belediging personeel (schelden, grove taal) Dronkenschap Ter beoordeling zwembad Ter beoordeling zwembad Ter beoordeling zwembad Ter beoordeling zwembad Ter beoordeling zwembad Ter beoordeling zwembad Misbruik van abonnement* Min. 1 maand Ter beoordeling zwembad Bedreiging personeel (verbaal / non verbaal) Min. 1 jaar ja Molestatie personeel (lijfelijk geweld, vechtpartij) Min. 2 jaar ja Discriminatie personeel (opmerkingen en gedrag) Min. 1 jaar Ja Discriminatie klanten (opmerkingen en gedrag) Min. 1 jaar Ja Diefstal Min. 1 jaar ja Aanranding / verkrachting /seksuele intimidatie / pedofilie Min. 5 jaar *dit geld voor misbruiker van het abonnement én voor de eigenaar van het abonnement ja

6 WAARDEVOLLE TIPS Laat geld, sieraden en andere waardevolle bezittingen zoveel mogelijk thuis. Is dit niet mogelijk maak dan gebruik van de kledingkluizen (kost 0,10) Probeer op de ligweide uw eigendommen zo veel mogelijk in de gaten te houden. KLACHTEN Mocht u, ondanks onze inzet om het bezoek hier zo leuk en prettig mogelijk te maken, toch een klacht hebben, dan kunt u terecht bij de medewerkers van dit zwembad. Zij doen dan hun best om de klacht op te lossen. Mocht dit niet direct lukken, of en u bent het niet eens met de oplossing of uitleg, dan kunt u een officiële klacht indienen. Dit kan bij de receptie, via de mail of per brief. AANSPRAKELIJKHEID Het bezoek aan deze accommodatie is voor eigen risico. Het management aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen, diefstal en beschadiging aan eigendommen van bezoekers, niet in het water, niet in de garderobe, niet op de ligweide en/of elders in de accommodatie, parkeerterrein of fietsenstalling. Iedereen is verplicht gevonden voorwerpen (en zéker sleuteltjes van lockers) aan de kassa af te geven. Bezoekers door wie eigendommen van deze accommodatie worden beschadigd, worden wettelijk aansprakelijk gesteld. Badpersoneel moet dit reglement handhaven. Bezoekers zijn verplicht de aanwijzingen van het personeel direct op te volgen. Het management mag altijd afwijken van deze regels als er een bijzondere reden is.

HUISREGELS VERSIE JULI 2016 STICHTING ZWEMBAD DUKENBURG

HUISREGELS VERSIE JULI 2016 STICHTING ZWEMBAD DUKENBURG HUISREGELS VERSIE 2016.601 1 JULI 2016 STICHTING ZWEMBAD DUKENBURG Inhoudsopgave: Pagina 1 Doel van het reglement 2 2 Toegang 2 3 Verblijf 2 4 Openingstijden 3 5 Gebruik van de zwembassins 3 6 Gebruik

Nadere informatie

Fijn dat u geïnteresseerd bent in ons zwembad.

Fijn dat u geïnteresseerd bent in ons zwembad. Zwembad Aarweide Inhoud Voorwoord 3/4 Openingstijden/Beheerder 5 Tarieven 6 De renovatie 7 Zwembad Aarweide 8/9 Het peuterbad 10 Het instructiebad 11 Het diepe bad 12 Zwemlessen/Schoolzwemmen 13 Faciliteiten/Vrijwilligers/

Nadere informatie

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE Aan de bewoners van dit pand: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBAD DE BREEDE De winter is bijna ten einde en het zwemseizoen staat weer voor de deur. In de gemeente Eemsmond

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV

Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV Artikel 1: Definities Zwemschool Fresh: rechtspersoon die als lid van IIFSI een overeenkomst sluit betreffende zwemactiviteiten. De klant:natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Algemene huisregels Rijnstate

Algemene huisregels Rijnstate Algemene huisregels Rijnstate Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Inleiding Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in ons ziekenhuis. Een prettige omgeving

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN (GEDRAGSCODE) SPORTACCOMMODATIES. HvD Nov 05

ALGEMENE VOORWAARDEN (GEDRAGSCODE) SPORTACCOMMODATIES. HvD Nov 05 ALGEMENE VOORWAARDEN (GEDRAGSCODE) SPORTACCOMMODATIES HvD Nov 05 7. Tarifering Alle tarieven vallen onder het tarievenbeleid van de gemeente Rheden, jaarlijks worden de prijzen geïndexeerd volgens de consumentenprijsindex(=cpi)

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht.

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht. Huisregelement en voorwaarden Gedurende uw aanwezigheid binnen ons wellness resort zullen wij er alles aan doen om het verblijf van alle gasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Deze regels gelden

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE)

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Hartelijk welkom bij YUMBLE! Ons doel is het om uw bezoek en dat van de overige gasten zo aangenaam mogelijk te maken en de orde en veiligheid

Nadere informatie

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend:

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Service Bioscoop Zien B.V. Algemeen In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Service bioscoop Service Bioscoop Zien

Nadere informatie

Veelgestelde vragen zomerseizoen

Veelgestelde vragen zomerseizoen Veelgestelde vragen zomerseizoen Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen in onderstaand overzicht per categorie. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 0180 491 122 of via info@de-fakkel.nl.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Algemeen De algemene regels die van kracht zijn voor het gebruik van en het verblijf in de complexen binnen De Bloem, zijn ook van toepassing op de Wellness. Art. 1 Art. 2. De toegang

Nadere informatie

Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019

Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019 Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019 2 Openingstijden Klaar voor de start. Wanneer kom jij sporten in Zwemcentrum Rotterdam? We zijn zeven dagen per week open. Via de volgende online kanalen

Nadere informatie

SPORTVERENIGING HILLEGERSBERG (S.V.H.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPORTVERENIGING HILLEGERSBERG (S.V.H.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTVERENIGING HILLEGERSBERG (S.V.H.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Van het bestuur Artikel 1. Het Bestuur bestaat uit tenminste vier leden en is samengesteld op de in de statuten voorgeschreven wijze. Van

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 2 Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum De Wilgenring biedt binnensport aan in de meest uiteenlopende vorm. Van

Nadere informatie

HUISREGELS Het ziekenhuis bezoeken Aansprakelijkheid en parkeren Aanwijzingen 1

HUISREGELS Het ziekenhuis bezoeken Aansprakelijkheid en parkeren Aanwijzingen 1 Huisregels HUISREGELS Wij maken uw verblijf in ons ziekenhuis graag zo aangenaam mogelijk. Daar hebben wij echter ook uw hulp bij nodig. Om te zorgen dat alles in het KG zoveel mogelijk naar wens verloopt,

Nadere informatie

Gedragscode sv N.O.A.V.

Gedragscode sv N.O.A.V. Gedragscode sv N.O.A.V. INHOUD: 1. Inleiding 2. Algemeen 3. Algemene gedragsregels 4. Gedragsregels 5. Gedragsregels voor de ouders/verzorgers 6. Sancties 7. In en rond het zwembad 8. Portretrecht 9. Kennisgeving

Nadere informatie

PROTOCOL GEDRAGSREGELS. Agressie en geweld

PROTOCOL GEDRAGSREGELS. Agressie en geweld PROTOCOL GEDRAGSREGELS Agressie en geweld In de Arbo-wet (artikel 3 lid 4) is het als volgt omschreven: Voorvallen waarbij een werknemer psychisch of fysiek wordt lastig gevallen, bedreigd of aangevallen,

Nadere informatie

Reglement Familiepark Nienoord 2018

Reglement Familiepark Nienoord 2018 Reglement Familiepark Nienoord 2018 Hartelijk welkom in Familiepark Nienoord! Het is onze bedoeling om u een leuke en gezellige dag te bezorgen in ons Familiepark. Om uw bezoek en dat van onze overige

Nadere informatie

Inspiratie voor huisregels

Inspiratie voor huisregels Overal heb je te maken met afspraken en regels. Dit is nodig om een goede sfeer te krijgen en te behouden met elkaar. Deze regels zijn eigenlijk heel vanzelfsprekend en zijn ervoor om te zorgen dat iedereen

Nadere informatie

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers De Sint Maartenskliniek verwacht van u dat u zich gedraagt als gast en dat u respectvol en vriendelijk met elkaar omgaat. Behandel de ander zoals u zelf behandeld

Nadere informatie

Huishoudelijke regels en afspraken

Huishoudelijke regels en afspraken Huishoudelijke regels en afspraken ü Het zwembad is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs of abonnement. Deze zijn te koop bij de kassa. Een los kaartje of een strip op de 10-badenkaart geeft

Nadere informatie

Veelgestelde vragen zomerseizoen

Veelgestelde vragen zomerseizoen Veelgestelde vragen zomerseizoen Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen in onderstaand overzicht per categorie. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 0180 491 122 of via info@de-fakkel.nl.

Nadere informatie

DeltionLAN. Reglement

DeltionLAN. Reglement DeltionLAN Reglement Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Accomodatie... 4 2. Deelname... 5 3. Eigen risico... 6 4. Gedrag... 7 5. Brand Preventie... 8 6. Apparatuur... 9 7. Eten en drinken...10 8. Illegale

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft.

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. \Artikel 1 Reservering 1.1 Reserveren kan tot uiterlijk 2 uur voor aanvang worden gedaan. Artikel 2 Betaling 2.1 Betaling worden bij Let s Paintball

Nadere informatie

(dit document behoort mede als bijlage bij het lidmaatschaps-inschrijfformulier van BOBOZ)

(dit document behoort mede als bijlage bij het lidmaatschaps-inschrijfformulier van BOBOZ) Gedragscode BOBOZ (dit document behoort mede als bijlage bij het lidmaatschaps-inschrijfformulier van BOBOZ) INHOUD: 1. Inleiding 2. Algemeen 3. Algemene gedragsregels 4. Gedragsregels 5. Gedragsregels

Nadere informatie

PROTOCOL GEDRAGSREGELS ZWEMBADEN

PROTOCOL GEDRAGSREGELS ZWEMBADEN PROTOCOL GEDRAGSREGELS ZWEMBADEN TEN BEHOEVE VAN DE ZWEMBADEN IN DE REGIO HAAGLANDEN DEN HAAG 28 OKTOBER 2010 INHOUD: 1. 1.1 2. 3. 3.1 3.2 3.3 3.3.1 3.3.2 3.3.3 3.4 3.5 4. 4.1 4.2 4.3 4.4 5. 6. VOORWOORD

Nadere informatie

BOUNZ ASSEN ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN

BOUNZ ASSEN ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN BOUNZ ASSEN ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Welkom bij Bounz Assen! Om jouw bezoek en dat van onze overige bezoekers zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, zijn deze Algemene Bezoekersvoorwaarden opgesteld.

Nadere informatie

Reglement DivisionGaming LanParty

Reglement DivisionGaming LanParty 1. Reglement DivisionGaming LanParty versie 1.0 Om het evenement Divisio Gaming LanParty in goede banen te laten verlopen is dit reglement van toepassing. Tijdens het evenement Division Gaming LanParty

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

Veiligheidsplan horeca Hoeksche Waard Verplichte bijlage bij formulier aanvraag vrijstelling sluitingsuur horecabedrijf

Veiligheidsplan horeca Hoeksche Waard Verplichte bijlage bij formulier aanvraag vrijstelling sluitingsuur horecabedrijf Dit formulier graag volledig ingevuld opsturen naar: Gemeente Binnenmaas Afdeling Ruimte & Groen Postbus 5455 3299 ZH Maasdam Voor informatie kunt u contact opnemen met afdeling Ruimte & Groen: telefoonnummer

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS CHOCOLATE BAR

HUIS- EN GEDRAGSREGELS CHOCOLATE BAR HUIS- EN GEDRAGSREGELS CHOCOLATE BAR Algemeen De huis- en gedragsregels zijn regels van goed fatsoen. U bent verplicht zich aan deze regels te houden. Dit heeft tot doel onze zaak gezellig, leefbaar en

Nadere informatie

BOUNZ ENSCHEDE ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN

BOUNZ ENSCHEDE ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN BOUNZ ENSCHEDE ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Welkom bij! Om jouw bezoek en dat van onze overige bezoekers zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, zijn deze opgesteld. Met het betreden van de locatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6)

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6) (Blad 1 van 6) Artikel 1: Definities 1, De organisatie : Stichting Tilburg University Cantus Heuvelring 102 5038 CL Tilburg Nederland 2, De bezoeker : Iedere persoon die op enige wijze, direct of indirect

Nadere informatie

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2017 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2017 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE Aan de bewoners van dit pand: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND INFORMATIE 2017 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBAD DE BREEDE De winter is bijna ten einde en het zwemseizoen staat weer voor de deur. In de gemeente Eemsmond

Nadere informatie

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering Gedragsregels Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering 14 november 2012 Inleiding Het bestuur van D.O.S.C. wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen sporten en zich verder kunnen ontwikkelen.

Nadere informatie

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Wanneer er binnen een vereniging afspraken worden gemaakt, dan dient iedereen zich daaraan te houden. In de gedragscode z.v.v. BlauwWit '66 is een aantal gedragsregels opgenomen

Nadere informatie

Gedragregels v.v.dkb 44

Gedragregels v.v.dkb 44 Gedragregels v.v.dkb 44 Iedere vereniging wil dat er op een onbezorgde en prettige manier wordt gevoetbald. Dit gaat niet altijd vanzelf. Wat een enorme bijdrage kan leveren is het maken van afspraken

Nadere informatie

Versie: 1.4 Datum: juli 2013 BEZOEKERSVOORWAARDEN

Versie: 1.4 Datum: juli 2013 BEZOEKERSVOORWAARDEN Versie: 1.4 Datum: juli 2013 BEZOEKERSVOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE 1 ALGEMEEN. 3 2 BEZOEKERSVOORWAARDEN 3 3 AANSPRAKELIJKHEID VAN PATHÉ 4 4 KLACHTEN 4 5 TOEPASSELIJK RECHT/ BEVOEGDE RECHTER. 4 6 MAATREGELEN..

Nadere informatie

De gedragsregels voor de speler

De gedragsregels voor de speler De gedragsregels voor de speler 1. Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld. 2. Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt

Nadere informatie

9 MAATSCHAPPELIJK BELEID

9 MAATSCHAPPELIJK BELEID 9 MAATSCHAPPELIJK BELEID Op de site van de KNVB (www.knvb.nl) is op 12 januari 2015 de onderstaande tekst te vinden: Voetbal kan uiteraard niet alle sociale problemen oplossen. De KNVB kiest daarom bewust

Nadere informatie

Huisregels en gedragsregels

Huisregels en gedragsregels Huisregels en gedragsregels Inhoud Roken 3 Vrijhouden van in- en uitgangen 3 Foto en video-opnames 3 Alcohol en drugs 4 Extra huisregels bij Opname op Verpleegafdeling 4 Bezoektijden 4 Toiletten 4 Ramen

Nadere informatie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Huisregels voor patiënten en naastbetrokkenen Afspraken Deze huisregels zijn opgesteld om het verblijf binnen de kliniek voor iedereen zo

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Postbus 81 6200 AB Maastricht www.jekerdal.nl Huishoudelijk Reglement Artikel 1. Algemeen 1. De bepalingen in dit huishoudelijk reglement zijn een aanvulling op de statuten van de Vereniging Zwembad Jekerdal.

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK STICHTING SPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK INHOUDSOPGAVE 1. gebruikersovereenkomst 2. gebruikersvoorschriften 3. algemeen 4. aansprakelijkheid 5. sleutelregeling

Nadere informatie

PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK

PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK 1 Algemene voorwaarden HET PAND De zaal mag alleen betreden en verlaten worden via de officiële in- en uitgang, waarbij de aanwijzingen van de toezichthouders opgevolgd dienen te worden. OPENINGSTIJDEN

Nadere informatie

Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels

Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels Huisregels Fitplaza Algemene huisregels Toegang tot de trainingsruimten is toegestaan na registratie bij onze receptie met een persoonsgebonden toegangssleutel. Als u geen toegangssleutel heeft meld u

Nadere informatie

SVHA GEDRAGSREGELS V1.5 DEFINITIEF, 9 FEBRUARI 2017

SVHA GEDRAGSREGELS V1.5 DEFINITIEF, 9 FEBRUARI 2017 SVHA GEDRAGSREGELS V1.5 DEFINITIEF, 9 FEBRUARI 2017 Sportvereniging Herveld-Andelst, de Zandakkers 43, 6674 DH Herveld 0488-452909 info@svha.nl www.svha.nl Inhoud 1 Gedragsregels... 2 1.1 Algemene verenigingsafspraken...

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN PAL MUNDO B.V. Gedeponeerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer waar deze opgevraagd kunnen worden. Op verzoek van een ieder zullen de algemene voorwaarden

Nadere informatie

COA bezoekersreglement

COA bezoekersreglement COA bezoekersreglement Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers kent een aantal bezoekersregels. Deze zijn officieel in het bezoekersreglement vastgelegd. De regels geven inhoud aan de zorg voor leefbaarheid,

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers

GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers de regels, de toelichting, de actie bij overtreding juni 2010 Bergen op Zoom, juni 2010 Het Lievensberg ziekenhuis wil graag een gastvrij ziekenhuis voor zijn patiënten

Nadere informatie

Trainingsregels voor zwemmers

Trainingsregels voor zwemmers Trainingsregels voor zwemmers 1. Op tijd voor aanvang training omkleden 2. Samen het bad klaar maken 3. Melden bij te laat zijn (in het zwembad) bij de hoofdtrainer 4. Inzwemmen na aanwijzing train(st)er

Nadere informatie

Schoolregels van het CML 2010-2011

Schoolregels van het CML 2010-2011 Schoolregels van het CML 2010-2011 Helen Cronie September 2010 Voorwoord In het document schoolregels CML 2010-2011 krijgt u een beeld van de regels die gelden op het CML. We benoemen achtereenvolgens

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers zo aangenaam

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN Laatst aangepast: 17-1-2017 Deze algemene voorwaarden van Real Life Gaming (eenmanszaak) gevestigd te Utrecht zijn van toepassing op overeenkomsten die door de organisatie met deelnemers

Nadere informatie

Accommodatie WZK Zwemmen geeft zwemles en trainingen in 2 baden van het Sterrenbad:

Accommodatie WZK Zwemmen geeft zwemles en trainingen in 2 baden van het Sterrenbad: TOEZICHTPLAN WZK ZWEMMEN Inleiding Het toezichtplan geeft aan hoe WZK Zwemmen het toezicht heeft geregeld tijdens lessen, trainingen en wedstrijden. Het bestuur van WZK Zwemmen is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider De 80 gedragsregels bij Reusel Sport / Faes Group Inhoudsopgave: 1. De gedragsregels voor de speler 2. De gedragsregels voor de trainer 3. De gedragsregels voor de begeleider 4. De gedragsregels voor de

Nadere informatie

Huisregels Medisch Centrum Leeuwarden

Huisregels Medisch Centrum Leeuwarden Het ziekenhuis is open, toegankelijk, patiëntvriendelijk en gastvrij. Net als overal in de samenleving mag het MCL van patiënten, familieleden of andere betrokkenen een coöperatieve houding en gedrag volgens

Nadere informatie

SVHA GEDRAGSREGELS V1.4 DEFINITIEF, 13 OKTOBER 2016

SVHA GEDRAGSREGELS V1.4 DEFINITIEF, 13 OKTOBER 2016 SVHA GEDRAGSREGELS V1.4 DEFINITIEF, 13 OKTOBER 2016 Sportvereniging Herveld-Andelst, de Zandakkers 43, 6674 DH Herveld 0488-452909 info@svha.nl www.svha.nl Inhoud 1 Gedragsregels... 2 1.1 Algemene verenigingsafspraken...

Nadere informatie

Geachte voorzitter, RIS Aan de voorzitter van de Commissie Samenleving. Bregje Mooren. Onderwijs, Cultuur en Welzijn.

Geachte voorzitter, RIS Aan de voorzitter van de Commissie Samenleving. Bregje Mooren. Onderwijs, Cultuur en Welzijn. Typ teksttyp teksttyp tekst Rabin S. Baldewsingh Wethouder van Sociale Zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport 060 Retouradres: Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Aan de voorzitter van de Commissie Samenleving

Nadere informatie

De gedragscode voor patiënten/cliënten, bezoekers, klanten en derden

De gedragscode voor patiënten/cliënten, bezoekers, klanten en derden De gedragscode voor patiënten/cliënten, bezoekers, klanten en derden In het onderstaande kader staan de gedragsregels in het kort samengevat en omschreven. Op de volgende pagina s staan de regels een voor

Nadere informatie

Toezichtplan Boerhaavebad

Toezichtplan Boerhaavebad Toezichtplan Boerhaavebad Opgesteld door: Frans Maijs Technisch Commissie SVZ Haarlem, april 2006 Aangepast: juli 2012 Inleiding Het houden van toezicht in een zwembad is een hot item in de zwemwereld.

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie

Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015

Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015 Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015 Dit protocol maakt onderdeel uit van het huishoudelijk reglement (artikel 25). Een voetbalclub is een samenleving in het klein. In een samenleving zijn regels

Nadere informatie

Diploma eisen URB leden:... 3 Binnenkomst:... 3 Kleedkamers:... 3 Douches:... 3 Zwembad:... 3 Vertrek:... 3 Regels bij het zwemmen...

Diploma eisen URB leden:... 3 Binnenkomst:... 3 Kleedkamers:... 3 Douches:... 3 Zwembad:... 3 Vertrek:... 3 Regels bij het zwemmen... 2015 1 Diploma eisen URB leden:... 3 Binnenkomst:... 3 Kleedkamers:... 3 Douches:... 3 Zwembad:... 3 Vertrek:... 3 Regels bij het zwemmen... 3 Checklist Arbozaken... 4 Gedragsregels voor de leden in het

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Informatieboekje Warmwater-fit

Informatieboekje Warmwater-fit Informatieboekje Warmwater-fit Bezoekadres Veldzicht 20 2543 RT Den Haag Postadres Postbus 33838 2503 BC Den Haag Contactgegevens Tel.: 070 329 04 53 Website: www.isvkameleon.nl E-Mail: isv-kameleon@hetnet.nl

Nadere informatie

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Huisregels en algemene voorwaarden CuliNESSE Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook het

Nadere informatie

PARKREGLEMENT. Pagina 1

PARKREGLEMENT. Pagina 1 PARKREGLEMENT Welkom in de Efteling, een Wereld vol Wonderen! Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. De directie van de Efteling

Nadere informatie

Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013

Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013 Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013 Locatie De wedstrijd wordt gehouden in het wedstrijdbad, gelegen naast het Golfbad in Oss Eigen

Nadere informatie

PROTOCOL GEDRAGSREGELS ZWEMBADEN

PROTOCOL GEDRAGSREGELS ZWEMBADEN PROTOCOL GEDRAGSREGELS ZWEMBADEN Opgesteld door de Projectgroep Agressie zwembaden ten behoeve van de zwembaden in de politieregio s Hollands Midden en Haaglanden Vastgesteld te Leiden op 2 april 2002

Nadere informatie

Gedragsregels SV Rijnstreek

Gedragsregels SV Rijnstreek Gedragsregels SV Rijnstreek 1. Inleiding SV Rijnstreek wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen handballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van de handbalsport

Nadere informatie

Privéwellness bij Hotel Panorama

Privéwellness bij Hotel Panorama Privéwellness bij Hotel Panorama Voor uw welzijn hebben we een klein wellness-centrum gevestigd in ons bijgebouw tegenover het hotel. Toegang tot het centrum is betalend, zo dat niet-geïnteresseerde klanten

Nadere informatie

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Bijlage L Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Februari 2006 1. Werkingssfeer 1.1 De Huisregels ten aanzien van bezoekers van de gemeente s-hertogenbosch

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE: 1. Voorwoord 2 3. Wat verstaan wij onder agressie 3 4. Agressiebeleid: 4 Bijlage I; Introductiebrief 5

INHOUDSOPGAVE: 1. Voorwoord 2 3. Wat verstaan wij onder agressie 3 4. Agressiebeleid: 4 Bijlage I; Introductiebrief 5 Agressieprotocol Omnia Wonen INHOUDSOPGAVE: Hfd.stuk Paginanr. 1. Voorwoord 2 3. Wat verstaan wij onder agressie 3 4. Agressiebeleid: 4 Bijlage I; Introductiebrief 5 2 1. VOORWOORD Van tijd tot tijd is

Nadere informatie

Gedragscode VV Krabbendijke

Gedragscode VV Krabbendijke Gedragscode VV Krabbendijke Algemene gedragscode 1. Respect voor iedereen 2. Respect voor de wettelijke voorschriften 3. Het gebruik en/of handel van drugs (inclusief softdrugs) is streng verboden op onze

Nadere informatie

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave Stichting Hobbyserver Algemene Voorwaarden 1 Inhoudsopgave 2 Definities... 2 3 Deelname... 2 4 Inschrijfprocedure... 2 4.1 Waitlist... 3 5 Betaling... 3 5.1 Extra betalingsvoorwaarden... 3 6 Annulering...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE GEMEENTE SITTARD-GELEEN STATUTAIR GEVESTIGD TE HUB DASSENPLEIN 3, 6131 LB SITTARD (KvK-nummer: 14130475 en BTW-nummer: NL00.19.06.562.B.01), VERDER

Nadere informatie

Huisregels Gemeenschapshuis en Sport- en Cultuur café de Vilgaard Algemene regels Gesloten op Gemeenschapshuis Café

Huisregels Gemeenschapshuis en Sport- en Cultuur café de Vilgaard Algemene regels Gesloten op Gemeenschapshuis Café 1 Huisregels Gemeenschapshuis en Sport- en Cultuur café de Vilgaard versie maart 2015 Artikel 1: In deze huisregels wordt verstaan onder: Bestuur: de bestuursleden van de Stichting Gemeenschapshuis de

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Zwemles Informatie Diploma A

Zwemles Informatie Diploma A Zwemles Informatie Diploma A Uw kind gaat starten met de zwemlessen voor diploma A. In dit boekje treft u uitleg en regels omtrent de zwemlessen. Wij raden u aan dit boekje te bewaren of uit te printen

Nadere informatie

ZWEMMEN KWALITATIEF & VEILIG LEREN WWW.ZWEMBADSTAPHORST.NL. Zwemles. bij de Broene eugte:

ZWEMMEN KWALITATIEF & VEILIG LEREN WWW.ZWEMBADSTAPHORST.NL. Zwemles. bij de Broene eugte: KWALITATIEF & VEILIG LEREN ZWEMMEN Zwemles bij de Broene eugte: ABC-ZWEMMEN EASYSWIM 4 Het kind staat centraal 4 Gratis vrijzwemmen tijdens de zwemlessen 4 Gediplomeerde en ervaren zwemonderwijzers 4 Individueel

Nadere informatie

COA bezoekersreglement

COA bezoekersreglement COA bezoekersreglement Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) kent een aantal bezoekersregels. Deze zijn officieel in dit bezoekersreglement vastgelegd. De regels geven inhoud aan de zorg voor leefbaarheid,

Nadere informatie

12 mei 2009, c.q. 18 mei 2009 (per mail)

12 mei 2009, c.q. 18 mei 2009 (per mail) Naam document: Schoolreglement Versie 4 Voorstel van AD d.d. 12-02-2009 (versie 3) Behandeling in directieoverleg d.d. 24-02-2009 (versie 3) Aangeboden aan GMR of MR: GMR Aangeboden d.d.: 10-03-2009 Gehele

Nadere informatie

Algemene gedragscode. 1. Inleiding. 2. Algemeen

Algemene gedragscode. 1. Inleiding. 2. Algemeen 1. Inleiding Zwemmen Rotterdam-Zuid (verder ZRZ) wil er aan bijdragen dat haar leden met plezier kunnen zwemmen en zich blijven ontwikkelen. Om er voor te zorgen dat we normaal met elkaar omgaan, spreken

Nadere informatie

De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN - STICHTING LEPPEL Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Leppel, statutair gevestigd te Oldenzaal (KVK 55718256 - BTW-nummer 851832064B01), verder te noemen de organisatie zijn van

Nadere informatie

Informatie voor de bezoeker

Informatie voor de bezoeker Informatie voor de bezoeker Inhoudsopgave Waar vind ik welke afdeling... 1 Rookbeleid... 2 Aandachtspunten voor bezoekers... 2 Bezoektijden... 3 Telefoon, TV en internet... 4 Huisregels ziekenhuis Tjongerschans...

Nadere informatie

LOKAAL HORECACONVENANT OLDEBROEK

LOKAAL HORECACONVENANT OLDEBROEK LOKAAL HORECACONVENANT OLDEBROEK Ondergetekenden: de burgemeester van de gemeente Oldebroek; hierna te noemen 'de burgemeester'; de politie Oost Nederland, team Veluwe Noord, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

Huisregels van de Kleinschalige Voorziening

Huisregels van de Kleinschalige Voorziening Kleinschalige Voorziening Hendric van Veldekehof 29 1064 JG Amsterdam Algemene nummer : 020-5400500 www.spirit.nl Huisregels van de Kleinschalige Voorziening Je bent geplaatst in de Kleinschalige Voorziening

Nadere informatie

Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement

Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement De minimale leeftijd bij Madam is 21 jaar. U dient, in geval van twijfel, uw leeftijd middels legitimatie te kunnen aantonen. U dient te allen tijde in het

Nadere informatie

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC.

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. In dit boek komen verschillende gedragsregels aan bod. Het gaat over de normen en waarden die bij onze voetbalvereniging gelden. Er komen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK Pagina 1 van 6 Huishoudelijk reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ALGEMEEN Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruiksovereenkomsten en geldt

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN PRIMAIR ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN PRIMAIR ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN PRIMAIR ONDERWIJS Koffers Vol Verhalen Het koffertjesproject is ontwikkeld voor de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs en de brugklas van het voortgezet onderwijs. Voor groep

Nadere informatie

Toezicht plan, Zwembad Waadhoeke

Toezicht plan, Zwembad Waadhoeke Toezicht plan, Zwembad Waadhoeke 1. Doelstelling van het toezichtplan Alle medewerkers werkzaam en/of in dienst van zwembad Waadhoeke moeten van de veiligheid en hygiëne, maar ook de wettelijke voorschriften

Nadere informatie

Algemene schoolregels PrO Assen

Algemene schoolregels PrO Assen PrO Assen, School voor Praktijkonderwijs, Zwartwatersweg 202, 9406 NN Assen, 0592-340973, stage@proassen.nl Algemene schoolregels PrO Assen Om het klimaat dat wij op onze school nastreven te waarborgen,

Nadere informatie