VERJAARDAGEN!! Week 39 Vrijdag 29 september Maurits Peek groep 5/6. Week 40 Vrijdag 6 oktober Joëlle Hennipman groep 3/4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERJAARDAGEN!! Week 39 Vrijdag 29 september Maurits Peek groep 5/6. Week 40 Vrijdag 6 oktober Joëlle Hennipman groep 3/4"

Transcriptie

1 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat AG Westbroek info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 3 > 27 september 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Wat een fijn nieuws dat er een locatieleider is gevonden voor onze school. In deze nieuwskrant stelt hij zich alvast voor. Per 1 december zal hij werkzaam zijn op onze school, tot die tijd blijft juf Greetje 2 dagen aan onze school verbonden als interim directeur. Verder in deze nieuwskrant: opbrengst van de collecte Pleinviering, herinnering stakingsdag, stagiaire in groep 7/ 8, zangavond e.d. Natuurlijk ook weer nieuws uit de groepen. Veel leesplezier. Met vriendelijke groet, Juf Anneke VERJAARDAGEN!! Week 39 Vrijdag 29 september Maurits Peek groep 5/6 Week 40 Vrijdag 6 oktober Joëlle Hennipman groep 3/4 Week 41 Maandag 9 oktober Lukas Schuurman groep 3/4 Woensdag 11 oktober Tim van Atteveldt groep 3/4 Vrijdag 13 oktober Salima el Maghnouji groep 5/6

2 BELANGRIJKE DATA! Donderdag 5 oktober Dinsdagavond 10 oktober Vrijdag 13 oktober Alle kinderen vrij i.v.m. landelijke stakingsdag Zangavond Alle kinderen vrij i.v.m. studiedag Bijbelverhalen groep 1-8 Week 39 - Saul verworpen, David gezalfd (1 Samuël 15-16:13) - David bij Saul; Goliath (1 Samuël 16-17) - David en Jonathan, vlucht voor Saul (1 Samuël 18-19) Week 40 - Bij de Filistijnen; Adullam (1 Samuël 21:10-22:5) - Saul gespaard (1 Samuël 24 en Psalm Nabal en Abigaïl (1 Samuël 25) - Week 41 - Saul gedood, David koning (1 Samuël 31 en 2 Samuël 1-2:11) - De ark naar Jeruzalem; een tempel (2 Samuël 6-7) - Davids zonde, Nathan (2 Samuël 11-12)

3 Mededelingen Even voorstellen: onze nieuwe locatieleider Beste kinderen, ouders en verzorgers van t Kompas, Samen sterk voor Wat een prachtige slogan! Iedereen is uniek en heeft van Hem mooie talenten gekregen. Iedereen doet ertoe! Kinderen, ouders en leerkrachten hebben schitterende talenten. Wat is het gaaf om samen deze talenten te ontdekken, ontwikkelen, begeleiden en stimuleren. In een veilige, positieve, respectvolle en open sfeer worden talenten met elkaar verbonden en kunnen nieuwe uitdagingen worden aangegaan, want Samen zijn we sterk! Samen sterk voor onze kinderen, ouders, ons onderwijs, onze leerkrachten onze school! In dit alles is Hij ons kompas Mijn naam is Marin van Duuren en ik ben 32 jaar. Samen met mijn vrouw Lianne woon ik in Baarn. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bij onze kerk of aan het sporten. Na tien mooie jaren voor de klas ben ik vorig jaar begonnen als schoolleider. Ik vind het werk op jullie school een fantastische uitdaging en zie er erg naar uit jullie te gaan ontmoeten. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan! Collecte Pleinviering Wij hebben u nooit laten weten wat de opbrengst is geweest van de collecte die is gehouden tijdens de pleinviering. Er is een mooi bedrag van 450,- opgehaald. Dit bedrag is overgemaakt aan het goede doel KiKa. Stagiaire Vanaf morgen komt Daphne van Schaik stage lopen bij ons op school. De eerste periode loopt ze stage in groep 7/ 8. Verderop in deze nieuwskrant stelt zij zich voor. Wij wensen haar een fijne en leerzame stage toe. Ter herinnering: begin schooldag Graag willen wij u eraan herinneren dat de school om 8.30 uur begint. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind(eren) om 8.25 uur op school is/zijn, zodat wij ook echt om 8.30 uur de deuren kunnen sluiten en kunnen beginnen. Alvast bedankt. Stakingsdag: donderdag 5 oktober Nog even ter herinnering: op donderdag 5 oktober is de school gesloten i.v.m. de landelijke stakingsdag. De kinderen zijn deze dag vrij! Zangavond Op dinsdag 10 oktober houden wij onze tweejaarlijkse zangvond. Alle groepen zijn al druk aan het oefenen. We gaan ervan uit dat alle kinderen aanwezig zijn op deze avond. Is het echt niet mogelijk dat uw kind aanwezig is, dan willen wij u vragen dit zo spoedig aan de leerkracht door te geven. Volgende week krijgt elk jongste kind van het gezin 2 toegangsbewijzen mee. Helaas kunnen er niet meer dan 2 gasten per gezin meekomen, dit i.v.m. de beperkte ruimte.

4 Groep 1/ 2 Thema: de winkeltjes van Marianne Busser. In de hoeken zien de kinderen de boeken van Marianne Busser terug. Het letterwinkeltje in de leesschijfhoek. Het boekenwinkeltje in de boekenhoek en het cijferwinkeltje in de rekenhoek. Op de gang kunnen de kinderen een winkelstraat bouwen met de verschillende winkeltjes. En op het verfbord het letterschildertje verven. Bijbelverhaal en liedjes Deze week horen we hoe David tot koning gezalfd wordt, hoe hij met God Goliath verslaat en hoe David moet vluchten voor Jonathan. Dan die week gaat het erover hoe David op de vlucht is voor Saul. Dan die week gaat het over hoe David koning wordt. Deze week leren wij het liedje: David met zijn slinger. Volgende week: Ik zag een kuikentje dat bij zijn moeder zat en dan die week Ik ben dapper, dapper, dapper net als David. Oefenen voor de zangavond 10 oktober In de klas zijn wij hard aan het oefenen voor de zangavond. Spannend in het donker naar school en daar liedjes zingen voor papa en mama. We doen heel goed ons best en willen u graag verrassen. Zet u de datum vast in uw agenda. Maandag 2 oktober moet juf Jacky een rekentoets doen op school, alle kinderen zijn dan welkom bij juf Dineke. Vrijdag 6 oktober gaan de kinderen op excursie naar het bos. In het bos krijgen de kinderen iets lekkers, drinken moeten ze wel zelf meenemen. Ook moeten ze gewoon eten meenemen voor tussen de middag. Allemaal laarzen aan en kleding die vies mag worden. En we hopen op een fijne en leerzame tijd.

5 Groep 3/4 Hoera, wij zijn kampioen!

6 Groep 5/6 Website Afgelopen weken zijn we langzamerhand een website aan het maken met onderwerpen die we behandelen in de klas. Er komen ook moppen, raadsel, vragen en filmpjes op de site. Dit is allemaal gemaakt en of bedacht door de kinderen van groep 5/6. Bij de vakgebieden staan producten die de kinderen hebben gemaakt. Ook komt er informatie op de site over de onderwerpen zoals de Titanic omdat we een les over boten hadden en dit een bekende boot is. Neem gerust een kijkje op onze site: Hou je aan de regels Bij het lied hou je aan de regels hebben de kinderen tekeningen gemaakt. Van tevoren hadden we verdeeld wie bij welke regels een tekening ging maken. Nadat iedereen klaar was heb ik de tekeningen in gescand en achter elkaar geplakt met de muziek eronder. Ondertussen staat het lied met de tekeningen op YouTube. Hier is de link voor het filmpje:

7 Groep 7/8 De tijd van toetsen is inmiddelsbehoorlijk aangebroken. Vandaag had groep 8 een blits-toets, gisteren hebben beide groepen een toets van nieuwsbegrip gemaakt en afgelopen maandag hadden we de aardrijkskunde toets, met mooie cijfers als gevolg! In de klas hebben we vooraf nog even gecheckt of de topo er goed in zat met topomania. Als kinderen daarvan nog geen account hebben, kan ik aanraden om dat alsnog wel aan te maken. Met behulp van hun google (school)account hoeven ze verder ook geen persoonsgegevens af te staan, en kunnen ze wel iedere keer de op maat gemaakte topo-kaarten oefenen. De link naar onze eigen topomania-pagina is te vinden op de site. Komende dinsdag hebben we in beide groepen een geschiedenistoets. Vaak wordt deze wel wat lastiger gevonden, omdat hierbij de vragen uit de toets meestal niet rechtstreeks uit de samenvatting komen. U kunt uw kind helpen met voorbereiden, door ook niet alleen de vragen op de achterkant te stellen bij het overhoren, maar juist ook zelf vragen te maken aan de hand van de teksten uit de samenvatting. Groep 8 heeft voor het eerst ook een vragenblad zonder antwoorden, met de bedoeling dat ze zelf op zoek gaan naar deze antwoorden. Met spelling zijn we inmiddels aan het tweede thema begonnen. Vooral in groep 8 zitten hierbij weer lastige woorden: Samenstellingen met een e of samenstellingen met en. Is het nu pannekoek of pannenkoek? En spinnewiel of spinnenwiel? Thuis kan er altijd geoefend worden met bloon, want bij iedereen staan de pakketten van thema 2 weer klaar. In groep 7 is het met name het werkwoordenonderdeel wat ineens een stuk moeilijker wordt. De kinderen hebben nu t Kofschip geleerd. Mochten ze er bij het huiswerk nog moeite mee hebben, op de site staat bij instructiefilmpje ook nog een filmpje waarin t kofschip wordt uitgelegd. Ik wil er naar streven om iedereen in de klas 1x reporter van de week te laten zijn. Dat betekent dat we niet iedere week een reporter hebben, maar dat we soms een week overslaan, en jullie op een andere manier laten zien wat we gedaan hebben. Deze keer willen we nog graag iets laten zien van de muziekles van vorige week. Toen hebben we in groepjes een eigen stripsody gemaakt. Hier kunt u het filmpje daarvan vinden. Ook willen we deze keer graag de foto s van de schooltuin met u delen. Op de website hebben we een album gezet van het uilenballen pluizen en het druiven plukken en wassen. Met de bijbelverhalen zijn we nu bij Saul en David aangeland. Gisteren hebben we voorafgaand aan het verhaal een stukje harpmuziek geluisterd, en vandaag was het verhaal van David en Goliath aan de beurt. Er zijn mooie tekeningen bij gemaakt, waarvan ik er 2 alvast laat zien.

8 Sinds vorige week maken we ook een paar keer in de week tijd vrij om een stukje van de film Spijt te kijken. Een heftige film over pesten. Aanleiding was de week van het pesten, wat vorige week ook als onderwerp bij Nieuwsbegrip terug kwam. Eens in de 2 jaar doe ik dit lespakket, en dit leek mij een mooie gelegenheid. We kiezen er heel bewust voor om ook veel tussendoor met elkaar te praten over dingen die we zien, en of we vanuit de kanjertraining nog tips hebben over de personages in de film. Dan nog een terugblik op de onbekende woorden die we afgelopen weken tegenkwamen, en die altijd goed zijn om ook thuis eens te gebruiken: archeologen, riolering, schoolverlaters, plamflet, centraal, formeren, in algemene zin, hamsteren, schaars, pronken, identiteit, inspraak en beraadslagen. Vrijdag hebben we natuurlijk het schoolkorfbaltoernooi. Ik stuur nog even een aparte mail met informatie hierover. In ieder geval willen we op de fiets naar Maartensdijk, dus de fietsen moeten mee vrijdag! Verdere info volgt dus nog. Dan tot slot. Vanaf morgen hebben we een stagejuf in de klas. Hieronder stelt ze zich nog even voor: Beste ouders en leerlingen, Graag wil ik mezelf voorstellen als nieuwe stagiair. Mijn naam is Daphne van Schaik en ik zal elke donderdag meelopen in groep 7/8, hier heb ik erg veel zin in! Ik ben zeventien jaar en ik kom uit Maarssen. Ik zit nu op de Marnix Academie in mijn eerste jaar. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ook vind ik het erg leuk om te koken en om creatief bezig te zijn. Ik kijk erg uit naar een gezellig en leerzaam jaar. Groetjes, Daphne

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s),

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Nieuwsbrief 09-10 januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Namens het hele team wil ik u en de kinderen het allerbeste voor 2018 toewensen. Een nieuw jaar, nieuwe ontdekkingen, nieuwe

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 8 > 13 december 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), De ontmoeting

Nadere informatie

Samen sterk voor. 24 januari Beste ouders/verzorgers,

Samen sterk voor. 24 januari Beste ouders/verzorgers, Samen sterk voor Beste ouders/verzorgers, 24 januari 2018 Wij zijn een Kanjerschool! Het is erg leuk om te krijgen en je wordt ermee verwend. Ra, ra, ra, wat is het? Het is een compliment! Een compliment,

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

De nieuwskrant wordt weer iedere twee weken naar u toegestuurd. De volgende nieuwskrant kunt op woensdag 13 september 2017 verwachten.

De nieuwskrant wordt weer iedere twee weken naar u toegestuurd. De volgende nieuwskrant kunt op woensdag 13 september 2017 verwachten. Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 1 > 30 augustus 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Bij deze

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nr. 1 > 24 augustus. Uit t Kompas. Meer informatie kunt u vinden op

Nr. 1 > 24 augustus. Uit t Kompas. Meer informatie kunt u vinden op Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 1 > 24 augustus Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen maandag zijn we zoals altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Jaargang 18 nr mei 2018

Jaargang 18 nr mei 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 18 31 mei 2018 Voorwoord Deze keer ontvangt u een iets kortere Arktualiteiten dan u van ons gewend bent, maar wél met veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 11 Vrijdag 6 november 2015 Beste Ouders, Tevredenheidsonderzoek. Op korte termijn ontvangt u een bericht

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 20 > 21 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Deze keer een nieuwskrant met weinig nieuws

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Vorige week dinsdagavond was er in elke groep een informatie-avond. Wij vonden het erg fijn dat de opkomst zo hoog was.

Vorige week dinsdagavond was er in elke groep een informatie-avond. Wij vonden het erg fijn dat de opkomst zo hoog was. Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 2 > 13 september 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Door omstandigheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 19b > extra nieuwskrant Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals beloofd een extra nieuwskrant

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 februari 2016 Ma 29 t/m Vrij 4 Za 5 Ma 7 Di 8 Woe 9 Do 10 Vrij 11 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Informatiefolder Schooljaar Groep MB1

Informatiefolder Schooljaar Groep MB1 Informatiefolder Schooljaar 2017-2018 Groep MB1 Elimschool Molenstraat 3, 7462 TK Rijssen Tel.: 0548-542030 Fax: 0548-542012 E-mail: directie@elimschoolrijssen.nl Beste ouders/ verzorgers, Door middel

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2016 no. 397 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2016 no. 397 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 8 sept. 2016 no. 397 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Afgelopen dinsdagmiddag heeft Pauline van Ooijen in alle groep verteld over haar werk als arts in Nepal.

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2018. Beste ouder(s) en verzorgers,

Nieuwsbrief /2018. Beste ouder(s) en verzorgers, Nieuwsbrief 2 2017/2018 Beste ouder(s) en verzorgers, Het eerste thema van Schatkist START hebben we afgesloten. Veel ouders zijn even in de klas geweest om kennis te maken met Pompom en Loeloe. Dat vonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden.

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden. Piet Prins Praat Nr.16 19-06-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 27 juni, prikactie De prikactie op dinsdag 27 juni betekent dat de lessen in de ochtend een uur later beginnen

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie