't S c h a k e l t j e 8 sept no. 397 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "'t S c h a k e l t j e 8 sept. 2016 no. 397 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK"

Transcriptie

1 Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 8 sept no. 397 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Afgelopen dinsdagmiddag heeft Pauline van Ooijen in alle groep verteld over haar werk als arts in Nepal. Ze deed dat op een heel aansprekende manier, omlijst met allerlei materiaal en foto s. De kinderen luisterden geboeid, hun wereld werd weer wat groter. - Hoera, we zijn ingeloot voor het gratis schoolfruit! Slechts een beperkt aantal scholen kan meedoen, en wij horen dit jaar bij de gelukkigen. Van begin november tot eind april krijgen de kinderen (en de meesters en juffen) drie keer in de week een stuk fruit of groente. Met groet, Teun Jelle de Vries Groep 1/2 - Meneertje Vierkant, Mevrouwtje Cirkel, Meneertje Rechthoek en Mevrouwtje Driehoek zijn weer naar huis want het is tijd voor een nieuw thema: Herfst! Dit is een vast thema op het jaarrooster, je kunt er zoveel kanten mee op. Tot de herfstvakantie gaan we over de herfst werken. - Het is prettig dat we niet met een grote groep kinderen van start zijn gegaan. We merken dat we meer tijd hebben om de kinderen individueel te begeleiden. - Max de logeerbeer zwerft van het ene huis naar het andere. De kinderen kunnen maar met moeite afstand van hem doen als het volgende kind aan de beurt is.. Er wordt met grote aandacht geluisterd als de avonturen van Max worden voorgelezen uit het schriftje! Fijn dat u zulke leuke verhaaltjes schrijft. Hartelijke groet uit groep 1/2, juf Rosalie en meester de Vries Groep 3/4 De laatste weken merken we dat er veel ouders zijn die ons na de bel van uur nog even willen spreken. Dit geeft helaas een nogal rommelig begin van de morgen. En als de bel gaat willen wij er graag voor de kinderen zijn. We willen u daarom vragen om voor de bel van uur te melden als u wat bijzonders heeft. Via de telefoon of onze mail zijn wij overigens ook te bereiken voor schooltijd. Na schooltijd bent u van harte welkom om dingen te vragen of te bespreken.

2 Met de Bijbelverhalen gaan de vertellingen over de eerste koning die het volk Israël krijgt. We hebben gehoord hoe Saul werd uitgekozen en gezalfd werd door de profeet Samuel. Het begon mooi, maar al snel bleek dat Saul niet echt een goede koning was. Zijn zoon Jonathan vertrouwde wel op God, daarom won hij van een grote groep Filistijnen. Groep 3 is met rekenen bezig geweest met de betekenis van getallen. Maar ook zijn we met blokken bouwsels wezen bouwen, hebben we gekeken hoeveel blokken er in een toren zitten. En hebben we kennisgemaakt met een kralenliniaal, een hulpmiddel om te meten hoe lang iets is. Ook groep 4 is bij het rekenen met blokken bezig geweest, van bokkenbouwsels moesten ze een plattegrond maken. Ook zijn we verder gegaan met het oefenen van buurgetallen, wat zijn de buren van 39? 38 en 40. Als u dit leest hebben beide groepen hun eerste rekentoets gemaakt. Hiernaast ziet u de toppers van groep 3. De eerste kern is uit en ze hebben zelfs een diploma gekregen. Wat waren ze blij en trots. En de juffen ook! Het blijft voor ons ook elk jaar weer bijzonder om te zien, hoe snel kinderen van groep 3 het lezen oppakken. Inmiddels hebben ze een start gemaakt met een nieuwe kern, kern 2. Aan de hand van het thema mijn lijf leren de kinderen weer nieuwe woorden en letter. Het eerste woord teen met letter t is al geleerd. De kinderen van groep 4 hebben nog tot en met 25 september de tijd om het huiswerk van Bloon af te krijgen. Volgende week is een rustweek. Deze rustweek kan gebruikt worden om nog eens extra te oefenen. Deze week werken we ook voor het laatst met het project De juttersbuit. De kinderen hebben al veel ervaring opgedaan met de verschillende soorten boeken. Als dit project is afgelopen, dan gaan we verder met de kinderboekenweek. We blijven lekker in de boeken zitten! Tot zover het nieuws uit groep 3&4. Vriendelijke groet, Juf Rianne en juf Linda Groep 5/6 Beste ouders en vrienden van groep 5 en 6, we hebben de afgelopen weken weer hard gewerkt. Zo hebben we de tafels van 4 en 5 uitgebreid geoefend en is deze week de tafel van 6 aan de beurt. Volgende week oefenen we de tafel van 7. Dit zijn best lastige tafels en we hebben ze nodig om verder te komen met rekenen. Misschien willen jullie ons thuis helpen met het oefenen. De sfeer in de klas is erg goed. We hebben het vandaag gepraat over pesten en plagen. Volgens de kinderen wordt er niet gepest en als dat wel gebeurt zouden ze het gelijk zeggen.

3 Volgende week dinsdag hebben we de eerste toets van dit jaar, topografie. De kinderen hebben niet dezelfde toets, groep 5 moet provincies in Nederland leren en groep 6plaatsen in Overijssel en Zeeland. Oh ja, aankomende maandag hebben we geen gym, dat is voor een keer verplaatst naar vrijdag. Misschien dat u ons s middags thuis soms mist, maar dan moet u zich geen zorgen maken. We zijn dan op school en zitten dan spelletjes te doen, achter de computer of we zijn gezellig aan het kletsen. Mees vindt het gezellig zegt hij, dus is het gelukkig geen probleem. Maar om 16:00uur moeten we naar huis (soms vergeet Mees de tijd en dan zeggen we natuurlijk niets..). We lezen op dinsdag vaak uit de Bijbel, de andere dagen zingen we veel en vertelt de meester een verhaal. Hij vertelt nu over de uittocht uit Egypte. Het volk is nu in de woestijn en God zorgt telkens voor hen. Dat was het voor nu, tot een volgende brief! Heel veel groetjes van groep 5 & 6! ps. u mag altijd terugschrijven! Groep 7/8 De bijbelverhalen gaan over de psalmen. Psalmen kun je altijd wel zingen, als je blij bent, maar ook wanneer je heel verdrietig bent. David is een man naar Gods hart. Hoe kan dat? In 2 Samuel 11:1-12:25 gaat het over overspel. David heeft al 7 vrouwen wanneer hij overspel pleegt met Batseba. David heeft na zijn bezoek van Natan echt berouw van zijn zonde. Hij ziet in dat hij net alleen tegenover mensen fout heeft gehandeld, maar ook tegenover God. In de klas hebben we kleine schrijfbordjes die gebruikt kunnen worden voor verschillend coöperatieve werkvormen. Dit keer mochten ze galgje doen met woorden van spelling.

4 Dinsdag 29 september krijgen we een workshop over cyberpesten. In het volgende Schakeltje hoort u er meer over. Groeten juf Johanne en juf Evelien Psalmlijst deze en volgende week GROEP 3/4 - OB GROEP 5/6 - O.B. GROEP 5/6 - N.B. GROEP 7/8 - O.B. GROEP 7/8 - NB Lied Lied Lied Lied Lied 116:10 6:1 6:1 Gez 10:1 Gez 10:1 Hartelijk Dank! Woord en Daad ("Zendingsbusje") 31,15 Jarigen 2609 Juf Rianne 2609 Martijn van Tongeren groep Féline Journee groep Meester de Vries 0410 Esmée Esselink groep 6 Alvast van harte gefeliciteerd en de zegen van de Heer gewenst voor je nieuwe levensjaar!

5 Nieuws uit de schoolbibliotheek Vorig jaar in september zijn er biebmoeders gekomen om de schoolbibliotheek draaiende te houden. Biebmoeder Marjon Broekhuis, Bianca van Egteren en Mieke Bosma hebben veel boeken uitgeleend. Twee moeders, Bianca en Mieke, konden het biebwerk niet meer combineren met hun eigen werk en zijn gestopt. Namens de leerlingen en het team nogmaals onze dank voor het werk wat jullie in de schoolbibliotheek hebben gestopt. Echt super! Bergwerff. Heel blij zijn wij met de nieuwe biebmoeders: Christine Bergwerff en Mirjam Koene- Blankvoort. Op maandag, woensdag en donderdag na schooltijd ( ) is de bibliotheek open. Op maandag zorgt biebmoeder Marjon Broekhuis voor de uitleen, op woensdag biebmoeder Mirjam Koene en op donderdag biebmoeder Christine Alleen op de genoemde dagen kunnen er boeken geleend worden en boetes betaald worden. Boeken inleveren kan elke dag. De biebmoeders zorgen er niet alleen voor dat de boeken ingenomen en uitgeleend worden. Maar ze zorgen er ook voor dat alles netjes blijft, nieuwe boeken worden in de computer gezet, genummerd etc. In de afgelopen twee maanden is Henriette Aarten ook druk geweest met nieuwe boeken plastificeren. Geweldig hoeveel boeken er zijn geplastificeerd. Bedankt! Zijn er vragen/opmerkingen, tips dan kunt u altijd terecht bij de biebmoeders of bij de lees coördinator juf Rianne. Eerst nog meer informatie? Dat kan, u kunt daarvoor bij de biebmoeders terecht of bij juf Rianne. Alle kinderen hebben een pasje. Mocht dit pasje kwijtraken dan kan er voor 0,50 een nieuw pasje gekocht worden. De boeken mogen 3 weken geleend worden. Mocht een boek niet uit zijn dan is het mogelijk om een boek te verlengen. Ook is er een boete voor boeken die niet op tijd worden ingeleverd. De boete is 0,10 per boek per dag. Van de opbrengst hopen wij weer nieuwe boeken te kunnen aanschaffen.

6 Beste ouders De school van uw kinderen werkt voor het 2e jaar samen met de Bibliotheek Noord Veluwe. De Oranjeschool is daarom een officiële Bibliotheek op School. Als leesconsulent wil ik dit jaar graag samen met de leerkrachten het leesplezier van de kinderen vergroten. Dat doe ik door onder andere samen met de school te werken aan een mooie schoolbibliotheek en in de klas te zorgen voor heel leuke projecten om het leesplezier te vergroten. Door meer te lezen worden kinderen beter in taal. Taal is overal en altijd nodig, zelfs bij rekenen. Wat is er dan fijner dat uw kind plezier in lezen heeft! Alle kinderen op de school zijn lid van de bibliotheek en kunnen buiten school terecht in de bibliotheek voor nog meer boeken. Als uw kind geen bibliotheekpas heeft, wilt u dan dit doorgeven aan de leerkrachten. Via uw leerkracht kunt u mij gerust vragen stellen over het leesplezier van uw kind! Met vriendelijke groet, Jantine den Toom

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2015 no. 396 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2015 no. 396 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 8 sept. 2015 no. 396 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderavond van afgelopen donderdag over seksuele vorming en de methode Wonderlijk gemaakt werd goed

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 14 feb no. 42 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 14 feb no. 42 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 14 feb. 2017 no. 42 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - In de afgelopen week hebben we nieuwe computers en laptops gekregen. Mooi spul allemaal. De kinderen hebben

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 437 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 437 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2017 no. 437 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Even wat nieuws van het vitamine-front: We zijn weer ingeloot voor het gratis schoolgruit. Dat is een door

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - We zijn bezig met de laatste periode van het schooljaar tot de zomervakantie. Nog een serie toetsen,

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 nov. 2015 no. 400 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 nov. 2015 no. 400 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 nov. 2015 no. 400 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Gisteravond is op de ledenvergadering formeel besloten om de vereniging op te heffen en per 1 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 7 maart 2017 no. 426 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 7 maart 2017 no. 426 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 7 maart 2017 no. 426 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne is afgelopen woensdag weer begonnen na haar zwangerschapsverlof. Juf Janneke blijft nog tot

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 20 dec no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 20 dec no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 20 dec. 2016 no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - In deze Adventstijd gedenken we hoe God de wereld niet aan haar lot overliet, maar Zijn Zoon stuurde

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 april 2017 no. 428 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 april 2017 no. 428 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 3 april 2017 no. 428 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK -Deze week zijn meester de Vries en juf Evelien op studiereis naar Florida. Het doel van het bezoek is om te kijken hoe stagiaires

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 april 2018 no. 446 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 april 2018 no. 446 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 april 2018 no. 446 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Als bijlage treft u een schetsontwerp van het nieuwe plein aan. Het lijkt heel mooi te worden! We vinden

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 31 jan no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 31 jan no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 31 jan. 2017 no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Op 30 december is juf Johanne bevallen van een gezonde zoon, Boaz. We zijn al even op kraambezoek geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 12 sept no. 435 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 12 sept no. 435 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 12 sept. 2017 no. 435 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK -Na een zomervakantie zijn we altijd dankbaar als we alle kinderen weer gezond en wel op school zien komen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven DE BASISKRANT 9 oktober 2015 Jaargang 18 Nummer 4 Agenda. 16-10-2015 Speurtocht (groep 1-2) & Vossenjacht (groep3-8) 19/23-10-2015 Herfstvakantie 27-10-2015 LOT van 14.00 t/m 15.00 uur 29-10-2015 Gastlessen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De afgelopen week was de schoolfotograaf op school. U krijgt binnenkort een inlogcode voor

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Meidoorn

Christelijke basisschool De Meidoorn Christelijke basisschool De Meidoorn Hoera! Als je 4 jaar bent, mag je naar school! Je komt dan in groep 1. Welkom bij ons in de klas. Als je binnen komt, zie je in de gang heel veel haakjes aan de kapstok.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e

't S c h a k e l t j e 't S c h a k e l t j e 18 april 2017 no. 429 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider - Pasen ligt al weer achter ons. Ook op school hebben we natuurlijk veel aandacht gegeven aan het feest

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 21 maart 2017 no. 427 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 21 maart 2017 no. 427 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 21 maart 2017 no. 427 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK -Het project Techniek is nog in volle gang. De kinderen zijn er enthousiast mee bezig! Aanstaande donderdagavond

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Basisschool De Triangel

Basisschool De Triangel Basisschool De Triangel Breedvennen 3, 5595 DE Leende Tel. 040-2065426 E-mail: infodetriangel@skozok.nl Website: www.triangel-leende.nl Triangel Klanken 10 november 2014 Beste ouders, We beginnen deze

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest k Gezond Oudercontacten Actie IRS En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Welzalig

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Inzameling afval: steeds meer scheiden! Jarig in september. Inloopspreekuur CJG. Een nieuw schooljaar! Vertrouwenspersoon

Inzameling afval: steeds meer scheiden! Jarig in september. Inloopspreekuur CJG. Een nieuw schooljaar! Vertrouwenspersoon Nieuwsbrief De Toermalijn september 2015 jaargang 15 Jarig in september Nieuw op school: Lasse Westerhof is op 11 augustus 4 jaar geworden. Rens van Leeuwen, Jennifer Langerak, Berend van Tilburg en Joy

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015

AGENDA. 15 minutengesprekken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 47: 16/11/2015 12 november 2015 jaargang 18 nr. 12 Vrijdag 13 november AGENDA weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 20 november weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 oktober 2016 Ma 17 t/m Vrij 21 Ma 24 AGENDA Di 25 Herfstwandeling groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie 7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie Bijbelles Er klinkt een stem. Matteüs 3: 1-12, Lucas 1: 26-38 en 46-55 Die stem

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Brouwershaven Inleiding

Brouwershaven Inleiding beschouwing Brouwershaven Inleiding Activiteitenkalender Nieuws van school Nieuws uit de groepen Liedrooster Nieuwsbrief nummer 5 14 e jaargang 27 oktober 2014 Na een echte herfstvakantie, zijn we vanmorgen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 11 Vrijdag 6 november 2015 Beste Ouders, Tevredenheidsonderzoek. Op korte termijn ontvangt u een bericht

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie