Het Wilgenblaadje. Editie 5:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Wilgenblaadje. Editie 5: 13.09.2013"

Transcriptie

1 Het Wilgenblaadje Editie 5: Belangrijke data: 13 september: schoolfotograaf 16 september: studiedag, alle kinderen zijn vrij 20 september: oud papier Controle bij de scholen. Vanuit Veilig Verkeer Nederland (afdeling Heusden) komt het volgende bericht: De politie start nog deze maand met een project "veiligheid rondom de scholen". Hierbij gaan zij controleren op het parkeren, dus de naleving van "de gele streep" en het dragen van de autogordel. Zij zijn voornemens om scholen in de gemeente Heusden meerdere keren te controleren. De politie doet dit project al 5 jaar. Het optreden van de politie zal repressief zijn en vooral gericht zijn op het parkeren langs de doorgetrokken gele streep en het dragen van de autogordels. Daarnaast zullen leden van de afdeling Heusden van V.V.N. ook dit najaar eveneens de scholen bezoeken en de automobilisten waarschuwen. Het optreden van leden van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Heusden zal vooral gericht zijn op het geven van uitleg (het waarom) van onjuist "parkeergedrag, uitstappen aan de trottoirzijde, het dragen van gordels en het gebruik van kinderzitjes ". Skate clinic: Helaas zat het weer afgelopen dinsdag en woensdag tegen. Vanwege de regen kon de Skate clinic niet doorgaan. Gelukkig is er een nieuwe datum afgesproken: woensdag 2 en donderdag 3 oktober. We hopen natuurlijk dat het dan wel door kan gaan. Uitwisseling namen en adresgegevens leerlingen Aan de leerkrachten wordt regelmatig om adres- en telefoongegevens gevraagd door kinderen zodat ze samen kunnen afspreken. We willen die gegevens op zich graag verstrekken, maar willen eerst graag van u weten of u daarmee akkoord gaat. Als u er niet mee akkoord gaat graag een mailtje naar elly.sebregts@scalascholen.nl

2 Data tandzorg Het komend jaar zal de Centrale Tandzorg weer een aantal keren op het veld naast de school staan. Kinderen waarvan hun ouders zich hebben opgegeven worden dan onder begeleiding uit de groep gehaald voor een gebitscontrole. Op de volgende data staat de Centrale Tandzorg op het veld: 9 september 10 september 12 september 16 september 17 september Algemene ouderavond en klasseninformatie avond. Voor onze algemene ouder- en klasseninformatie avond hebben we ongeveer 150 ouders mogen ontvangen. Fijn om te ervaren dat zoveel ouders met belangstelling naar school komen. Waar gaan we ons op richten komend schooljaar? Tijdens het algemene gedeelte is Elly Sebregts begonnen met een korte presentatie over enkele prioriteiten uit het schoolplan. Ze is ingegaan op de nieuwe visie: Op basisschool De Wilgen - Erkennen we elk kind en elke leerkracht - Leren we met plezier - Bieden we een optimale leerontwikkeling aan - Stemmen we af op ontwikkelingsbehoefte Aansluitend zijn kernwaarden als sfeer, bezieling en eigen verantwoordelijkheid van kinderen genoemd als pijlers van onze pedagogische identiteit. We vinden het ontzettend belangrijk dat we op basis van die pijlers onze gedragsafspraken vormgeven. We pleiten voor een duidelijke pedagogische identiteit, als je bij onze school binnenkomt dat kun je een bepaalde sfeer van ons verwachten. We hebben onze afspraken op elkaar afgestemd en die afstemming zorgt ervoor dat kinderen en ouders precies weten wat we belangrijk vinden. Hierna is de groepsplanontwikkeling aan de orde gekomen. Een groepsplan worden de onderwijsbehoeften van een leerling opgenomen en ook wat de leerkracht nodig heeft om goed les te kunnen geven. Het groepshandelingsplan is een doelgericht plan, er staat in aangegeven wat de kinderen tijdens deze periode moeten leren. Het groepshandelingsplan geeft een overzicht van allerlei factoren die bevorderend werken voor het leerproces, maar ook de belemmerende factoren en de acties die we daarop nemen worden genoemd. Tot slot is gesproken over ICT en de ontwikkeling naar een compleet plan van aanpak dat dit jaar ontwikkeld gaat worden. Daarin zal dan precies omschreven staan hoe we willen dat onze leerlingen werken met de computer, maar ook zal een helder internetprotocol verder vormgegeven worden.

3 De MR stelt zich voor De voorzitter van de MR, Jeroen van den Bosch, is begonnen met het voorstellen van de MR leden. Naast Jeroen zijn de ouders Ljerka Kovacevic en Bas Bossink actief. De personeelsgeleding bestaat uit Nathalie van der Doelen, Liesbeth Versluis en Jessy Heessels. De MR is een orgaan dat dicht bij de directie staat en zich inspant om het beleid van de school mede vorm te geven. De ouders en personeelsleden laten zich informeren over het te voeren beleid en spreken zich in adviesvorm of instemmingsvorm ook uit over het beleid. De MR vergaderingen zijn openbaar en staan vermeld in de jaarkalender en het Wilgenblaadje. De ouderraad De voorzitter van de ouderraad, Iris van der Schoot, heeft gesproken over de activiteiten die de ouderraad allemaal organiseert gedurende het jaar. We hebben het dan over de sinterklaasviering, de kerstviering, de laatste schooldag en de schoolreisjes. De ouderraad vraagt voor elke leerling een vrijwillige bijdrage van 36,- waar alle activiteiten van worden betaald. De ouderraad heeft momenteel 7 leden en wordt vanuit het team bijgestaan door Jannie Koenen. Iris heeft aangegeven dat er nog best ruimte is voor 2 leden. Dus ouders die zich willen aanmelden zijn van harte welkom. De tussenschoolse opvang Onze beide coördinatoren van de TSO, Anja en Miriam, hebben een presentatie gehouden over de manier waarop het overblijven momenteel verloopt en hoe het digitale administratiesysteem werkt. Ook is ingegaan op het feit dat de financiële organisatie waaronder de kascontrole plaatsvindt door MR en directie. Zowel de groep overblijfmoeders als leerkrachten en kinderen zijn heel erg tevreden over de overblijfsituatie. Met vriendelijke groet, Mede namens het team, Elly Sebregts Schoolleider OBS De Wilgen Ouderraad Voor de ouderraad zijn wij nog op zoek naar ouders die ons willen ondersteunen. De ouderraad ondersteunt het team in het organiseren van niet-onderwijsgebonden activiteiten zoals Sinterklaas, kerst, carnaval. Daarnaast zet de ouderraad zich in voor de luizencontroles, de inzameling van oud papier, kleding en lege batterijen. Mocht u interesse hebben, stuur dan een mailtje met uw naam, de namen van uw kinderen (en in welke groep ze zitten), naar Wilgenblaadje@scalascholen.nl Wij hopen op de ondersteuning van een paar enthousiaste ouders!

4 Nieuws uit groep 1/2 Cultoer: Vorige week is de Cultoer in een karavaan naar onze school gekomen. En al verwachten een aantal kinderen een karavaan met kamelen, ze waren gewoon met de auto! Deze karavaan kwam niets verkopen, maar wel wat met ons delen namelijk KUNST! We hebben samen gedanst, muziek gemaakt, muziek geluisterd, gerapt en boeken bekeken. Het was ontzettend leuk en we vonden het jammer dat het alweer afgelopen was Cultoer bedankt en tot volgend jaar!! Bibliotheek: Afgelopen dinsdag en woensdag zijn we naar de bibliotheek geweest. Na een lange wandeling tussen de regendruppels door hebben we geluisterd naar een heel mooi verhaal over het strand. Ook hebben we gezien dat ze bij de bibliotheek heel veel leuke boeken hebben om thuis (voor) te lezen. Vormenweek: Deze week was het de kleurenweek. Iedere dag zijn de kinderen super mooi in de desbetreffende kleur naar school gekomen. Komende week is het de vormenweek. Iedere dag mogen de kinderen iets meenemen met de vorm van de dag. Wij feliciteren: Britt Fontijn Daan van de Ven Suus Timmermans Mauro Steenbergen Sjoerd Hopmans Iann Vanenburg Gijs Pullens Nieuws uit groep 3 Afgelopen week is de skateclinic vanwege het slechte weer niet doorgegaan. In de eerste week van oktober gaan we een nieuwe poging wagen. U hoort tzt wanneer er weer van uw kind verwacht wordt dat hij/zij de benodigde spullen meeneemt. Afgelopen week hebben de leerlingen het eerste oefenblad voor lezen mee naar huis gekregen. Bij dit oefenblad zat een papier waarop u kunt zien wat we de komende weken gaan leren. Het is heel fijn als u regelmatig even met uw kind de woorden op het oefenblad oefent. We merken direct resultaat. Op vrijdag 27 september gaan we op schoolreis. Afgelopen week is er een brief met informatie over het schoolreisje mee naar huis gegaan. De loting van de ouders die zich hebben aangemeld om mee te gaan vindt a.s maandag plaats. A.s maandag hebben de kinderen vrij, wij hebben dan een studiedag. Fijn weekend, namens alle juffen van groep 3 Denkt u eraan dat we maandag een studiedag hebben en de kinderen dus vrij zijn!? Fietsen op het grasveld Beste ouders, willen jullie de kinderen erop wijzen dat het fijn zou zijn als ze niet over het grasveld fietsen! Het zou toch zonde zijn als het gras nu al weer kapot gereden wordt!

5 Nieuws uit groep 4/5 Zoals u heeft gemerkt ging de skate-clinic van afgelopen dinsdag helaas niet door. Gelukkig is er nog een nieuwe datum gepland. Afgelopen woensdag hebben de groepen 4 (juf Sanne) en 4/5 (meneer Frans) korfballes gekregen van 2 korfbaltrainsters van korfbalvereniging NDZW uit Vlijmen. De kinderen kunnen zich opgeven voor een toernooitje op vrijdag 27 sept. Vanaf uur en hebben daar een brief over meegekregen. Donderdag zijn wij enthousiast begonnen met het hoekenwerk. In de rekenhoek is er speciaal aandacht voor klokkijken. Met kinderen van groep 4 wordt vooral geoefend op kwartieren voor en over. De kinderen die dat beheersen en de kinderen van groep 5 oefenen ook met 5 voor en 10 voor het hele en halve uur en 5 over en 10 over het hele en halve uur. Eventueel uitgebreid met digitale tijden. Meneer Ferdi zou graag continue de digitale en analoge tijd in zijn klas willen laten zien. Heeft er zo n klok die niet meer gebruikt wordt? Binnenkort starten we met de spreekbeurten. Hebt u de naam van uw kind al op de spreekbeurtenlijst ingevuld? De kinderen hebben ook een instructiepapier gekregen. In de gewone rekenles is bij groep 4 een beginnetjes gemaakt met X-sommen. We gaan al snel met de tafel van 1, 10 en 2 aan de slag. Ook heeft groep 4 les gehad over meters en centimeters. Wij bedanken alle aanwezige ouders voor hun komst naar de klasse-informatieavond. Nieuws uit groep 6 Het huiswerk voor groep 6 is een spelling werkblad. Op 27 september moeten de kinderen het blad weer inleveren. Woensdag is de skateclinic vanwege het slechte weer niet doorgegaan. Gelukkig is er een nieuwe datum gepland. Nieuws uit groep 7 Huiswerk De kinderen hebben nog één week voor het leren van huiswerk, de toets van Europa. Deze toets is op vrijdag 20 september. Vanaf nu moeten de kinderen verplicht, naast het huiswerk, thuis oefenen met het computerprogramma Bloon. Ze moeten per week minstens één groen blokje verdienen. Hulpouders De kinderen hebben een brief meegekregen waarop u kunt invullen welke hulp u kunt bieden voor het schoolkamp (9-10 en 11 oktober). Kinderpostzegels Op woensdag 25 september start de kinderpostzegel actie. De kinderen krijgen in de klas hierover uitgebreide instructie. Thema De Grote Reis Het thema van het hoofdstuk waar we nu mee bezig zijn is het menselijk lichaam. Het kan zijn dat uw zoon/dochter wat spullen wil meenemen om te laten zien. Kledinginzameling Huissleutel Tussen de gevonden voorwerpen is een huissleutel gevonden. Het gaat om 2 sleutels aan een zwart/wit koord! De sleutel is af te halen bij Elly! We hebben een enorme hoeveelheid oude kleding binnen gekregen, heel erg fijn! A.s. maandag kun je tussen uur nog kleding inleveren. We zijn benieuwd naar de opbrengst!

6 Nieuws uit groep 8 Wat een geweldige opkomst gisteravond op de ouderavond. Vandaag vertellen we aan de kinderen wat er gisteren allemaal is besproken. De ouders die er gisteren niet waren kunnen een hand out van de presentatie op school op halen. Het huiswerk van de komende week is het leren van de topografie van Nederland. Donderdag hebben de kinderen hierover een toets. Vandaag zijn we gestart met week 2 van spelling. De woorden die daar bij horen kunnen de kinderen oefenen via Op woensdag 25 september gaan de kinderpostzegels mee. De skate clinic is verplaatst naar 2 en 3 oktober. Wij zijn waarschijnlijk op 3 oktober aan de beurt. Nadere info volgt nog. Marco, Margot, Simone

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 2: 23.08.2013

Het Wilgenblaadje. Editie 2: 23.08.2013 Het Wilgenblaadje Editie 2: 23.08.2013 Belangrijke data: 26 augustus: startvergadering ouderraad en medezeggenschapsraad 3 september: schoolverpleegkundige GGD op school 5 en 6 september: cultoer 11 september:

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 31: 20.05.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 33:03.06.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 8: 04.10.2013

Het Wilgenblaadje. Editie 8: 04.10.2013 Het Wilgenblaadje Editie 8: 04.10.2013 Belangrijke data: 9-10-11 oktober: schoolkamp groepen 7 11 oktober: oud papier 14 t/m 18 oktober: herfstvakantie 22 oktober: medezeggenschapsraad om 20.00 uur Start

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 15: 29.11.2013. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 15: 29.11.2013. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 15: 29.11.2013 Belangrijke data: 5 december: Sinterklaas s morgens op school, s middags alle kinderen vrij 6 december: alle kinderen vrij 10 december: kerstborrel Scala voor alle

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 23: 27.02.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 23: 27.02.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 23: 27.02.2015 Belangrijke data: 3 maart schoolmaatschappelijk werk aanwezig op school 10 maart MR-vergadering 13 maart rapporten mee (met uitzondering van groep 8) 17 maart schoolverpleegkundige

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 9: 11.10.2013. Belangrijke data: 14 t/m 18 oktober: herfstvakantie 22 oktober: medezeggenschapsraad om 20.

Het Wilgenblaadje. Editie 9: 11.10.2013. Belangrijke data: 14 t/m 18 oktober: herfstvakantie 22 oktober: medezeggenschapsraad om 20. Het Wilgenblaadje Editie 9: 11.10.2013 Belangrijke data: 14 t/m 18 oktober: herfstvakantie 22 oktober: medezeggenschapsraad om 20.00 uur Ons nieuwe logo Ons logo is het resultaat van een denkproces van

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Studiedag 17 juni staat er een studiedag gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij en kunnen genieten van een lekker lang weekend.

Het Wilgenblaadje. Studiedag 17 juni staat er een studiedag gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij en kunnen genieten van een lekker lang weekend. Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 34: 10.06.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 17: 15.01.2016 Belangrijke data: 18 januari algemene informatieavond Fides: 19.30-21.15 u 5 februari carnavalsviering 15 februari studiedag, alle

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 17: 09.01.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 17: 09.01.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 17: 09.01.2015 Belangrijke data: 13 januari: schoolmaatschappelijk werk 13 januari: MR overleg 16 januari: oud papier 27 januari: sociaalverpleegkundige 16 februari t/m 20 februari:

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 37:01.07.2016 Belangrijke data: 4 juli 19.30 u MR 6 juli Jeugdcongres groep 7 (Nathalie v.d Doelen) 12 en 14 juli Ouderavond 13 juli Musical groep

Nadere informatie

Het Wilgenbloake. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenbloake. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenbloake Editie 9: 06.11.2015 20: 05.02.2016 Belangrijke data: 5 februari: Carnavalsviering 15 februari: Studiedag, alle kinderen zijn vrij van school 25 februari: Open avond

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 01: 04.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 01: 04.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 01: 04.09.2015 Belangrijke data: 9 september algemene ouderavond 16 september studiedag 18 september oud papier 22 september GGD 28-29 september schoolfotograaf 14-15-16 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor.

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor. Info 10 Datum: 26-2-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Het is al weer zover: voorjaarsvakantie. We hebben de afgelopen week het kunstproject afgesloten. Het heeft veel creatieve

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 1:

Het Wilgenblaadje. Editie 1: Het Wilgenblaadje Editie 1: 08-09-2017 Belangrijke data: 18 september Studiedag. De kinderen zijn vrij 20-22 september Schoolkamp groep 7 25-28 september Verwachtingsgesprekken 26 september Cultoer 29

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 19: 08-01-2016. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 19: 08-01-2016. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Belangrijke data: 11 januari OR: 19.30 u 12 januari MR: 19.30 u 18 januari algemene informatieavond Fides (tijdstip wordt nog gecommuniceerd) Nieuwjaarswens: Het team van OBS De Wilgen

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Berg en Dal, 25-9- 15. Betreft: nieuwsbrief 1. Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar.

Berg en Dal, 25-9- 15. Betreft: nieuwsbrief 1. Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Berg en Dal, 25-9- 15 Betreft: nieuwsbrief 1 Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. De start van het nieuwe schooljaar: We hebben een goede start gemaakt. De leerkrachten geven

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Vlindernieuws. Vuurvlinder locatie Noord: Vuurvlinder locatie West:

Vlindernieuws. Vuurvlinder locatie Noord: Vuurvlinder locatie West: Vlindernieuws Belangrijke data 18 december kerstdiner 18 december kerstviering Salvatorkerk Vuurvlinder locatie noord 19 december kerstviering Salvatorkerk Vuurvlinder locatie west 22 t/m 2 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 15: 18.12.2015 Belangrijke data: 18 december Kerstviering (7.30-11.00 uur) 4 januari Eerste schooldag nieuwe jaar 12 januari MR: 19.30 u 18 januari

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 21: 19.02.2016 Belangrijke data: 25 februari open avond in het teken van het Jeroen Bosch jaar 4 maart rapporten 9 maart MR vergadering 19:30-21:00

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Maandinfo. - Ook prins Willem-Alexander en prinses Maxima helpen bij de overblijf op hun school!

Maandinfo. - Ook prins Willem-Alexander en prinses Maxima helpen bij de overblijf op hun school! Maandinfo De Globetrotter Walhallalaan 116 3072 EX Rotterdam 010-4842437 www.deglobetrotter.nl Belangrijke data Woensdag 4 april: paasfeest Donderdag 5 april t/m maandag 9 april: school dicht Dinsdag 10

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Mailadres Leerkrachten

Mailadres Leerkrachten Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 4/5. Uiteraard bent u altijd welkom om in de klas te komen kijken. Dit kan bijvoorbeeld goed na schooltijd. Uw kind zal vast en zeker

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 6: Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 6: Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 6: 09.10.2015 Belangrijke data: 13 oktober inlogcode schoolfotograaf mee 14 oktober vanaf nu kunnen foto bestellingen geplaatst worden 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Moet je doen! Eigen-wijs

Moet je doen! Eigen-wijs 1 Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 5/6. In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 5/6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 31-08 Eerste schooldag Week 36 Hoofdluiscontrole Week 37 Nacontrole hoofdluis Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 07-09 Oudervereniging 20:00 uur Brabants VerkeersveiligheidsLabel

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie.

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Weekbrief 2 november 2015 Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 11 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160611 Nieuwsbrief 11 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Nog slechts 4 weken en de zomervakantie begint weer Een drukke tijd waarin nog heel veel moet gebeuren en ook gedaan wordt. Het lijkt

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie