Het Wilgenbloake. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Wilgenbloake. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:"

Transcriptie

1 Het Wilgenblaadje Het Wilgenbloake Editie 9: : Belangrijke data: 5 februari: Carnavalsviering 15 februari: Studiedag, alle kinderen zijn vrij van school 25 februari: Open avond in het teken van het Jeroen Boschjaar 4 maart: Rapporten 9 maart: MR, u 15 en 17 maart: Ouderavond maart: Week van de lentekriebels Medelingen van de Directie OBS De Wilgen: Studiedag Direct aansluitend aan de voorjaarsvakantie staat er een studiedag voor alle teamleden gepland. In de ochtend gaan we onder leiding van Marie-José de Ridder verder aan de slag met Begrijpend lezen. Thema: het maken van een geïntegreerd groepsplan lezen, waarbij de ondersteuningsbehoeften van alle kinderen in kaart wordt gebracht. In de middag gaat Henk de Vries ons begeleiden in het maken van afspraken met betrekking tot de training Maak je sterk van Fides. De kinderen zijn die dag vrij.

2 Carnaval De Wilgen is er klaar voor! Er is hard geoefend voor het open podium en de optocht belooft een heel festijn te worden. De optocht staat dit jaar in het teken van Jeroen Bosch. Tussen en 14.40u trekt de Wilgenoptocht door de wijk. Bent u nieuwsgierig geworden? Zoek dan een plaatsje langs de route om de optocht te bekijken. Lekker lezen Samen met uw kind lezen en over het boek praten stimuleert de lees- en woordenschatontwikkeling van uw kind. Tip van de week: Raad het woord Kies een woord. Uw kind probeert het woord te raden door vragen te stellen. Bv: Is het mens? Is het een dier? Is het een ding? Heeft het de kleur. Hoeveel vragen heeft uw kind nodig om het woord te raden. Zoek het woord op. Draai daarna de rollen om. Veel leesplezier! Tot slot Het was een korte, maar heftige periode tussen kerst en carnaval: in alle groepen zijn de cito s afgenomen, we zijn gestart met het Jeroen Boschjaar en alle groepen zijn druk bezig geweest met de carnavalsvoorbereidingen! Geniet van de voorjaarsvakantie! En alle carnavalsvierders. ALAAF! Directie van Obs De Wilgen Leden gezocht voor de medezeggenschapsraad Dit schooljaar zijn er verkiezingen voor de MR. Van de drie huidige ouderleden is er één lid aftredend die zich opnieuw herkiesbaar stelt; dit is Ljerka Kovasevic. Een ander ouderlid heeft aangegeven aan het einde van dit schooljaar te willen stoppen met de MR. Dit is onze huidige voorzitter Jeroen van den Bosch. Daarom zijn wij voor het komende schooljaar op zoek naar een ouder die graag mee wil denken over het beleid van school. Bent u iemand die graag meedenkt over zaken die op school gebeuren, dan is de MR misschien wel iets voor u. Mochten er meerdere aanmeldingen zijn dan volgen er natuurlijk verkiezingen. Wat doet een MR? De medezeggenschapsraad heeft als taak namens de ouders de belangen van de school en de kinderen te behartigen bij de beleidszaken die met de school te maken hebben. Zij beschikt daarbij over advies- en instemmingsrecht bij voorstellen die binnen de school moeten worden genomen of die Scala wil nemen maar ook onze school raken. De MR bestaat uit gekozen vertegenwoordigers van 3 ouders en 3 leerkrachten. De leden zijn voor een zittingsduur van 3 jaar gekozen. Behalve de vergaderingen die circa 6-7 keer oer jaar plaatsvinden organiseert de MR indien nodig een aparte bijeenkomst of enquête.

3 Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op met een van de leden van de MR. Met vriendelijke groet, Ljerka Kovasevic tel: lj.kovacevic@home.nl Jeroen van den Bosch tel: hieronimus@home.nl Babs van Kempen tel: B.vanKempen@kentalis.nl Nathalie v.d. Doelen tel: nathalie.vander.doelen@scalascholen.nl Frans Dielissen tel: frans.dielissen@scalascholen.nl Jessy van Uden tel jessy.van.uden@scalascholen.nl Hulpouders

4 Nieuws uit groep 1/2 HELP!! Op 16 en 18 februari krijgen de kinderen van groep 1/2 een workshop van Judith Abels in het teken van Jeroen Bosch: De hutkoffer van Jeroen. Hierbij hebben we veel hulpouders nodig! De workshop duurt de hele ochtend van 9.00 tot uur. Om 8.55 geeft Judith uitleg. De inschrijflijst hangt op de deur van de klas. Komt u ons helpen?? We zijn op zoek naar eierdozen. De maat maakt niet uit. Graag inleveren bij de leerkracht! Open avond Houdt u donderdag 25 februari van uur tot uur alvast vrij voor de open avond die in het teken staat van Jeroen Bosch. Iedereen is van harte welkom! Feest We hebben vandaag een fantastisch carnavalsfeest gevierd op school. Iedereen zag er weer mooi verkleed uit. We hebben genoten van een open podium met allerlei optredens uit alle klassen, we hebben samen spelletjes gespeeld en niet te vergeten een geweldige optocht door de wijk gelopen. Nu allemaal genieten van een fijne vakantie! Wij feliciteren: 6 februari Demi Tinus 8 februari Ibrahim Benelayyachi 8 februari Jabbar Alkan 8 februari Luna Verhoeven 9 februari Wessel de Wit 9 februari Tessa Leeferink 10 februari Xil van Lamoen 11 februari Mette Spierings 14 februari Etienne Bruins 14 februari Milan Passon 15 februari Aukje Pullens 17 februari Nika Bodde 18 februari Tim Ahsmann

5 Nieuws uit groep 3 Stagiaires: Juf Lenneke was vandaag voor het laatst in groep 3. We wensen juf Lenneke veel plezier in haar nieuwe stage groep! Open avond: We hebben de afgelopen weken hard gewerkt in het thema jeroen bosch. Na de vakantie starten we met een nieuwe thema; noordpool-zuidpool. Toch blijven de meeste knutselwerken van thema jeroen bosch op school voor onze open avond op donderdag 25 februari. U komt toch ook kijken?! Sleutel kwijt: Bram uit groep 3 is zijn fietssleutel kwijt. We hebben op school overal gezocht, maar helaas nog steeds niet gevonden. Heeft iemand hem toevallig gezien? Er hangt een sleutelhanger aan van een blauwe scooter. Mocht u hem gevonden hebben, dan mag deze terug gebracht worden naar de groep van juf Jessy en juf Nathalie. Alvast bedankt! Lekker lezen in de vakantie: We hopen dat u tussen het carnaval vieren door, toch nog dagelijks blijft lezen met uw kind. Veel oefenen blijft belangrijk om het tempo te behouden! Na de vakantie gaan we er op school ook weer flink tegenaan en starten we met een nieuwe kern. Nieuws uit groep 4/5 We hebben vandaag een hele leuke dag gehad. We hebben genoten van de prachtige optredens tijdens ons Wilgen open podium. Ook zijn er weer een heleboel wensen in vervulling gegaan. De leerlingen hebben weer erg genoten van alle grappige spelletjes die ze hebben kunnen doen. Natuurlijk willen we deze gelegenheid ook gebruiken om alle ouders die ons vandaag hebben geholpen heel hartelijk te bedanken. De creaties die we tijdens de optocht hebben laten zien, zullen op de aanstaande open avond ( 25 maart)rondom het thema Jeroen Bosch nogmaals te bewonderen zijn. De foto s van het knutselproces rondom het thema Jeroen Bosch staan op de website van onze school.( groep 4/5) We wensen iedereen een hele gezellige carnaval en daarna lekker genieten van een weekje vrij. Meneer Frans heeft een fietssleutel met een tractor als sleutelhanger gevonden. Van wie? Alaaf Frans, Bianca en Anjelien Fijne vakantie Wat zagen jullie er vandaag allemaal ontzettend gek, origineel en geweldig leuk uit! We wensen jullie veel plezier in de vakantie!

6 Nieuws uit de groepen 6, 6/7 en 7 Huiswerk De kinderen hebben een leerblad mee gekregen van Engels. Hierover krijgen ze op vrijdag 19 februari een toets. De kinderen moeten vooral de betekenis van de woorden Nederlands- Engels en Engels-Nederlands kennen. Met de spelling van de Engelse woorden wordt rekening gehouden met de moeilijkheidsgraad van de woorden. Eenvoudige woorden moeten ze goed kunnen spellen. Voetbaltoernooi Afgelopen woensdag had groep 6/7 en 7 een heus voetbaltoernooi. Dit was georganiseerd door oud-leerling Sebastiaan van Bakel, samen met twee studiegenoten. Zij volgen de opleiding Sport en Beweging. Na alle wedstrijden is er uiteindelijk één team kampioen geworden. Excursie Op dinsdag 16 februari gaan de groepen 6/7 en 7 op excursie naar een dansvoorstelling. Dit vindt plaats in de Voorste Venne. De kinderen hebben daarom een fiets nodig op deze dag. Omdat we al op tijd aanwezig moeten zijn in Drunen vertrekken we op school om 12.15u. Daarom blijven alle kinderen op deze dag over in de eigen klas bij de eigen leerkracht. Ze moeten dus een lunchpakket bij zich hebben. Omdat de voorstelling tot 14.30u duurt en we dan nog terug moeten fietsen zijn wij pas na drie uur terug op school. Rekenmachine De kinderen mogen leren na de vakantie bij de rekenlessen hoe ze moeten omgaan met een rekenmachine. Daarom is het fijn dat de kinderen na de vakantie de beschikking hebben over een eigen eenvoudige rekenmachine. Liefst geen ingewikkelde machine met allerlei wiskundige toepassingen. Gewoon de eenvoudige bewerkingen erbij, eraf, keer en gedeeld door zijn genoeg.

7 Nieuws uit groep 8 Huiswerk Huiswerk voor de carnavalsvakantie is tekst verklaren en topografie Afrika. Verwijzingsgesprekken Na de vakantie verwijzingsgesprekken op ma 15, di 16 en wo 17 feb. Studiedag Meteen na de vakantie is er een studiedag (ma de 15e) Bezoek Art Centre Op dinsdag de 16e gaan we naar het Jeroen Bosch art centre in s-hertogenbosch. Kinderen die een ouder hebben aangeleverd die kan rijden hebben de autoverdeling meegehad. Rondleiding is van tot Vertrek op de wilgen om We parkeren in de parkeergarage wolvenhoek, voor parkeer geld wordt gezorgd. Kinderen blijven die dag allemaal over en hebben een lunchpakket nodig (niet aanmelden bij overblijven). Prettige vakantie allemaal; Marco.

8 Carnaval op De Wilgen

9

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 17: 15.01.2016 Belangrijke data: 18 januari algemene informatieavond Fides: 19.30-21.15 u 5 februari carnavalsviering 15 februari studiedag, alle

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 23: 27.02.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 23: 27.02.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 23: 27.02.2015 Belangrijke data: 3 maart schoolmaatschappelijk werk aanwezig op school 10 maart MR-vergadering 13 maart rapporten mee (met uitzondering van groep 8) 17 maart schoolverpleegkundige

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 21: 19.02.2016 Belangrijke data: 25 februari open avond in het teken van het Jeroen Bosch jaar 4 maart rapporten 9 maart MR vergadering 19:30-21:00

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 15: 18.12.2015 Belangrijke data: 18 december Kerstviering (7.30-11.00 uur) 4 januari Eerste schooldag nieuwe jaar 12 januari MR: 19.30 u 18 januari

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 33:03.06.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Studiedag 17 juni staat er een studiedag gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij en kunnen genieten van een lekker lang weekend.

Het Wilgenblaadje. Studiedag 17 juni staat er een studiedag gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij en kunnen genieten van een lekker lang weekend. Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 34: 10.06.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 31: 20.05.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 19: 08-01-2016. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 19: 08-01-2016. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Belangrijke data: 11 januari OR: 19.30 u 12 januari MR: 19.30 u 18 januari algemene informatieavond Fides (tijdstip wordt nog gecommuniceerd) Nieuwjaarswens: Het team van OBS De Wilgen

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes!

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes! Paulus-Weekbrief 22 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 7 Weekbrief 13-03-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 18: Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 18: Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 18: 22.01.2016 Belangrijke data: 25 januari: brainstormbijeenkomst; 19.30-21.00 u.; thema : social media in het onderwijs 5 februari: carnavalsviering 15 februari: studiedag, alle

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Oudergesprekken: Deze week hebben de oudergesprekken plaatsgevonden. Het team kijkt terug op fijne, betrokken gesprekken.

Het Wilgenblaadje. Oudergesprekken: Deze week hebben de oudergesprekken plaatsgevonden. Het team kijkt terug op fijne, betrokken gesprekken. Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 12: 27.11.2015 Belangrijke data: 2 december studiedag: alle kinderen zijn die dag vrij van school 4 december sinterklaasviering (8.30-12.00 uur)

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 37:01.07.2016 Belangrijke data: 4 juli 19.30 u MR 6 juli Jeugdcongres groep 7 (Nathalie v.d Doelen) 12 en 14 juli Ouderavond 13 juli Musical groep

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 9: 11.10.2013. Belangrijke data: 14 t/m 18 oktober: herfstvakantie 22 oktober: medezeggenschapsraad om 20.

Het Wilgenblaadje. Editie 9: 11.10.2013. Belangrijke data: 14 t/m 18 oktober: herfstvakantie 22 oktober: medezeggenschapsraad om 20. Het Wilgenblaadje Editie 9: 11.10.2013 Belangrijke data: 14 t/m 18 oktober: herfstvakantie 22 oktober: medezeggenschapsraad om 20.00 uur Ons nieuwe logo Ons logo is het resultaat van een denkproces van

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 8: 04.10.2013

Het Wilgenblaadje. Editie 8: 04.10.2013 Het Wilgenblaadje Editie 8: 04.10.2013 Belangrijke data: 9-10-11 oktober: schoolkamp groepen 7 11 oktober: oud papier 14 t/m 18 oktober: herfstvakantie 22 oktober: medezeggenschapsraad om 20.00 uur Start

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 29: 22.04.2016 Belangrijke data: 25 april tm 6 mei Mei vakantie! 11 mei MR-vergadering, 19.30-21.30 u 17-18 mei Studiedag, alle kinderen vrij van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

17 Belangrijke data school

17 Belangrijke data school 12 mei 2014 nr. 17 Belangrijke data school Mei juni 2014 Ma. 12 mei Memo mee Wo. 14 mei Sportdag Prins Mauritsschool Do. 15 mei MR vergadering 20.00 uur Di. 20 mei Viering groep 1-2 Woe. 21 mei Studiedag

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - februari 2017

Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Agenda Agenda februari Agenda maart 6 Werkochtend

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 40: 17.07.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 40: 17.07.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 40: 17.07.2015 Belangrijke data: 17 juli oud papier 17 juli laatste school dag continurooster tot half twee (groep 8 is vrij) 31 augustus start nieuwe schooljaar 9 september algemene

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie 8 februari 2019 Vanuit directie Carnaval: Vrijdag 1 maart vieren we carnaval in alle groepen! Het thema is jungle. De school gaat om 11.30 uur uit zodat iedereen zich kan omkleden en klaar kan maken voor

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar.

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 19 11 januari 2017 Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. In dit nummer: Kernconcept Hulpouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8. Nieuwsbrief Basisschool De Wieling januari 2018 Nr. 5 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 Groep 6/7 en 8 naar voorstelling 20 21 22 23 24 25 26 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 6 FEBRUARI Di. 2 febr. Rapportgesprekken Gr. 1 t/m 7 Do. 4 febr. Medezeggenschapsraadvergadering 19.30 u. Vr. 5 febr. Carnavalsviering Gr. 1 t/m 8 Ma. 8 febr. Studiedag team, alle kinderen vrij! Di. 9

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april WEEKKAART 18-22 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot 18.00 uur open. DINSDAG 19 april WOENSDAG 20 april Ticho

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 25: 18.03.2016 Belangrijke data: 14-18 maart: Week van de lentekriebels 18 maart: oud papier container 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie