Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel. Gebruikshandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel. Gebruikshandleiding"

Transcriptie

1 Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel Gebruikshandleiding

2 ii Informatie over copyright Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel Copyright 2008 Welch Allyn Welch Allyn is een geregistreerd handelsmerk van Welch Allyn. Welch Allyn wordt beschermd door verscheidene patenten en aangevraagde patenten. Welch Allyn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig lichamelijk letsel, onwettig of ondeskundig gebruik van het product als gevolg van het niet in acht nemen van de instructies, aandachtspunten, waarschuwingen of verklaringen met betrekking tot het correcte gebruik van het product zoals aangegeven in deze handleiding. Welch Allyn technische ondersteuning: VS Tel: Australië Fax: Canada China Duitsland Europees Call Center Frankrijk Japan Latijns-Amerika Nederland Singapore Verenigd Koninkrijk Zuid-Afrika Zweden Nabestelnummer 90230MAN-NL Materiaalnr Rev D. Gedrukt in de VS Welch Allyn Lighting Products Group 4619 Jordan Road PO Box 187 Skaneateles Falls, NY USA EC REP European Regulatory Manager Welch Allyn Ltd. Navan Business Park Dublin Road Navan, County Meath, Republic of Ireland Tel.: Fax:

3 iii Inhoudsopgave 1 Inleiding Correct gebruik Contra-indicatie Gebruikersprofiel Omschrijvingen van symbolen Waarschuwingen Aandachtspunten Montage en bediening Hoofdlamp Glasvezelkabel Coolvent hoofdband Coolvent fleece hoofdband Verbindingen Werking van de hoofdlamp Onderhoud Reinigen Lamp, stijve hoofdband en glasvezelkabel Glasvezelkabel Joystick Aanbevolen parameters voor stoomsterilisatie Specificaties Onderdelen en componenten bestellen Garantie

4 iv Inhoudsopgave Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel

5 1 1 Inleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van de Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel. Indien u de richtlijnen in deze handleiding volgt, zal deze hoofdlamp u jarenlang zonder probleem van dienst kunnen zijn. Correct gebruik De bijbehorende hoofdlamp is een passieve lichtbron die wordt verlicht door glasvezellicht en wordt gebruikt om extra licht te leveren voor chirurgische en medische procedures. Contra-indicatie Er bestaat een contra-indicatie voor gebruik van dit product bij transilluminatie van pasgeborenen, bij oftalmieprocedures, lichtgevoelige patiënten en patiënten die binnen 3 maanden zullen worden behandeld met middelen die cellen lichtgevoelig maken (hematoporfyrinederivaten). Gebruikersprofiel De beoogde gebruikers van de ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel zijn medische professionals die gekwalificeerd zijn in het uitvoeren van chirurgische procedures.

6 2 Inleiding Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel Omschrijvingen van symbolen Uw Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel kunnen voorzien zijn van de volgende belangrijke symbolen. Neem goed kennis van de bijbehorende betekenis. Waarschuwing Aandachtspunt Latexvrij Aandacht, hoge temperaturen Let op; zie de gebruikshandleiding voor alle waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing. Aandacht, licht van hoge intensiteit De CE-markering geeft aan dat dit product is getest volgens en voldoet aan de richtlijnen 89/336/EEG voor elektromagnetische compatibiliteit en 93/42/EEG voor medische apparatuur. Europees contactadres voor naleving regelgeving: European Regulatory Manager Welch Allyn Ltd. Navan Business Park Dublin Road Navan, County Meath Ierland Tel.: Fax: Waarschuwingen Een waarschuwingsbericht in deze handleiding wijst op een toestand of handeling die, wanneer deze niet onmiddellijk wordt gecorrigeerd of stopgezet, kan leiden tot letsel, ziekte of dood van de patiënt.

7 Gebruikshandleiding 3 WAARSCHUWING Gebruikers van dit product dienen de gebruikshandleiding van de ProXenon hoofdlamp, glasvezelkabel en alle apparatuur die in verband hiermee wordt gebruikt te lezen en begrijpen. WAARSCHUWING Schijn het licht niet in iemands ogen. Dit kan oogletsel tot gevolg hebben. WAARSCHUWING Gebruik niet op afstanden minder dan 25 cm (10 inch). Dit kan leiden tot weefselbeschadiging of erytheem. WAARSCHUWING Ontkoppel de glasvezelkabel niet van de lamp terwijl deze onder spanning staat. Het sterke licht uit de tip van glasvezelkabels die onder spanning staan, kan brandwonden of brand veroorzaken. Aandachtspunten Een aandachtspunt in deze handleiding wijst op een toestand of handeling die, wanneer deze niet onmiddellijk wordt gecorrigeerd of stopgezet, kan leiden tot storingen, beschadiging van de apparatuur of verlies van gegevens.

8 4 Inleiding Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel Aandachtspunt Uitsluitend op voorschrift van een arts: Volgens de federale wet in de Verenigde Staten mag dit instrument uitsluitend worden aangeschaft door of in opdracht van een medische hulpverlener. Aandachtspunt Bij loskoppeling van de lichtbron kan het uiteinde van de glasvezelkabel heet zijn. Wees voorzichtig bij het gebruik. Aandachtspunt Onderhoud mag uitsluitend worden uitgevoerd door monteurs die zijn geautoriseerd door Welch Allyn. Aandachtspunt Houd de lamp vrij van vuil, stof en andere contaminanten. Dit leidt tot beschadiging. Plaats de stofdop terug nadat u de glasvezelkabel hebt ontkoppeld.

9 5 2 Montage en bediening Hoofdlamp WAARSCHUWING Schijn het licht niet in iemands ogen. Dit kan oogletsel tot gevolg hebben. Aandachtspunt De beste prestaties krijgt u bij gebruik van een Welch Allyn ProXenon chirurgische lamp. Aandachtspunt Houd de lamp vrij van vuil en andere contaminanten. Dit kan tot beschadiging leiden. Sluit altijd de lamp af als u de glasvezelkabel ontkoppelt. Opmerking Zie de gebruikshandleiding van de Welch Allyn ProXenon 350 chirurgische lamp voor instructies over de bediening van de lichtbron.

10 6 Hoofdstuk 2 Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel Glasvezelkabel Uiteinde lichtbron Uiteinde lamp Kledingclip 1. Verwijder voorzichtig de glasvezelkabel en hoofdlamp uit de verpakking. 2. Verwijder de stofdoppen van de lamp en de glasvezelkabel. Raak het uiteinde van de vezel niet aan.

11 Gebruikshandleiding Hoofdstuk 2 Montage en bediening 7 Coolvent hoofdband Stelknoppen Glasvezelkabelclips Irisregeling Joystick Lamp 1. Steek het lampuiteinde van de glasvezelkabel boven in de lamp. 2. Druk de glasvezelkabel in de clips.

12 8 Hoofdstuk 2 Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel Coolvent fleece hoofdband 1 2

13 Gebruikshandleiding Hoofdstuk 2 Montage en bediening 9 3 4

14 10 Hoofdstuk 2 Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel Verbindingen 1. Steek het lichbronuiteinde van de glasvezelkabel in de Storz-poort op de ProXenon 350 chirurgische lamp. 2. Schakel de ProXenon 350 chirurgische lamp in. Stel de lichtintensiteit bij tot het minimumniveau dat is benodigd voor voldoende visualisatie. Werking van de hoofdlamp Aandachtspunt Wanneer de stelknoppen te strak worden aangedraaid, raken de wieltanden beschadigd. 1. Prepareer de hoofdband. a. Coolvent hoofdband Verwijder de set gebruikte kussentjes en vervang deze door een set nieuwe kussentjes REF Open de hoofdband met behulp van de stelknoppen tot de grootst mogelijke maat. Plaats de hoofdband op uw hoofd met de lamp geplaatst in het midden tussen uw ogen. Draai de kruinstelknop aan. De hoofdband dient net boven de wenkbrauwen te rusten. Draai de achterstelknop aan tot de hoofdband goed zit.

15 Gebruikshandleiding Hoofdstuk 2 Montage en bediening 11 Stelknoppen Kruin Achter b. Coolvent fleece hoofdband Open het klittenband en wikkel de Coolvent fleece hoofdband zodanig om uw hoofd dat deze aangenaam aanvoelt. Zet de band vast met het klittenband. 2. Bevestig de glasvezelkabel met de kledingclip aan de operatiekleding. Kledingclip

16 12 Hoofdstuk 2 Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel 3. Plaats de lamp zo dicht mogelijk bij uw gezicht zonder dat deze de huid raakt. Coaxiale stand (aanbevolen; vereist voor schaduwvrije verlichting) Niet-coaxiale stand 4. Stel de omvang van de lichtvlek bij door te draaien aan de irisregeling op de lamp. 5. Met de meegeleverde steriliseerbare joystick kan de lamp met gehandschoende handen worden bijgesteld. WAARSCHUWING Gebruik lamp niet op afstanden minder dan 25 cm (10 inch). Dit kan leiden tot weefselbeschadiging of erytheem.

17 Gebruikshandleiding Hoofdstuk 2 Montage en bediening 13 Geconcentreerde lichtenergie van hoge intensiteit kan leiden tot thermische beschadiging van het weefsel. Onder de volgende omstandigheden neemt de kans op letsel toe: Langdurige bewegingsloze verlichting van het weefsel op korte afstand. Gebruik van een lichtbron van hoge intensiteit op een niveau dat niet nodig is voor een goede visualisatie. Gebruik van meerdere instrumenten om hetzelfde gebied te verlichten. Bij inachtneming van de volgende aanbevelingen wordt de kans op thermisch letsel verminderd: Gebruik het minimum verlichtingsniveau dat is benodigd voor voldoende visualisatie. Vermijd indien mogelijk bewegingsloze visualisatie op korte afstand. Houd de blootstellingstijd beperkt tot een minimum.

18 14 Hoofdstuk 2 Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel

19 15 3 Onderhoud Reinigen Lamp, stijve hoofdband en glasvezelkabel De buitenkant van de lamp, stijve hoofdband en glasvezelkabel kan worden gereinigd met een van de volgende oplossingen: Glasvezelkabel 10% bleekmiddeloplossing 70% isopropylalcohol Niet-agressieve zeep CaviCide-doekjes Neem de uiteinden van de glasvezelkabel af met een met alcohol bevochtigd doekje. Laat voor gebruik drogen. Vermijd krassen of slaan op de uiteinden van de glasvezelkabel. Daarvan kan lichtgeleidingsverlies het gevolg zijn. U kunt controleren of de glasvezelkabel lichtgeleidingscapaciteit verliest door deze los te koppelen van de lichtbron en de hoofdlamp. Houd één uiteinde van de glasvezelkabel omhoog tegen een andere lichtbron in de werkomgeving. Inspecteer het andere uiteinde. Vervang de glasvezelkabel indien 25% of meer van het oppervlak van het uiteinde donker blijft.

20 16 Hoofdstuk 3 Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel Joystick Aandachtspunt Controleer of de uiteinden van de glasvezelkabel schoon zijn. Op de glasvezelkabel achtergebleven restanten van bijvoorbeeld reinigingsen desinfectiemiddelen absorberen licht van hoge intensiteit. Door geabsorbeerd licht raken de restanten oververhit, waardoor schade aan de glasvezelkabel kan worden toegebracht. De joystick is geschikt voor de autoclaaf. Draai de joystick los van de lamp. Reinig met niet-agressieve zeep en water en gebruik zo nodig een zachte borstel. Spoel met schoon water. Steriliseer in een standaard stoom- of flashautoclaaf. Aanbevolen parameters voor stoomsterilisatie Sterilisatietype Minimumtemperatuur Tijdsduur cyclus Voorbeeldconfiguratie Zwaartekracht 132 C 15 minuten Afzonderlijk verpakt apparaat

21 Gebruikshandleiding Hoofdstuk 3 Onderhoud 17 Specificaties Afmetingen Gewicht Diameter lichtvlek op 41 cm (16") afstand Stijve hoofdband met lamp: 28 cm x 17,8 cm x 17,8 cm (11 in x 7 in x 7 in) Stijve hoofdband met lamp: 176 gm (6,2 oz) Glasvezelkabel, standaardlengte 244 cm (8 ft): 107 gm (3,8 oz) Glasvezelkabel, standaardlengte 305 cm (10 ft): 134 gm (4,3 oz) Lamp met grote opening (REF 90234): 40 mm tot 120 mm Lamp met kleine opening (REF 90235): 20 mm tot 70 mm Glasvezelkabelinterface Omgevingsvoorwaarden Conform: Storz-connector Bediening: 15 C (59 F) tot 30 C (86 F) Opslag: -25 C (-13 F ) tot 55 C (131 F) EN UL CSA C22.2 Nr IEC

22 18 Hoofdstuk 3 Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel Onderdelen en componenten bestellen De Welch Allyn ProXenon hoofdlamp is bedoeld voor gebruik met Welch Allyn glasvezelkabels Glasvezelkabel (standaardlengte 244 cm [8 ft]) Glasvezelkabel (standaardlengte 305 cm [10 ft]) Wolf adapter Kledingclips (30) ProXenon grote opening (LS) hoofdlamp op Coolvent hoofdband ProXenon hoofdlamp met grote opening (LS), Coolvent fleece hoofdband ProXenon hoofdlamp met kleine opening (SS), Coolvent hoofdband ProXenon hoofdlamp met kleine opening (SS), Coolvent fleece hoofdband ProXenon hoofdlampmodule met grote opening (LS), los ProXenon hoofdlampmodule met kleine opening (SS), los Coolvent hoofdband, los ProXenon Coolvent fleece omzetset Coolvent vervangingskussentjes, sets (100 per verpakking)h Coolvent fleece vervangingshoofdband (3 per verpakking) ProXenon joysticks (2) ProXenon hoofdlamp, nylon opbergtas (5 per verpakking)

23 19 Garantie Voor de Welch Allyn ProXenon glasvezelhoofdlampen en glasvezelkabels geldt een garantie voor alle materiaal- en fabricagefouten gedurende een periode van een jaar vanaf de datum van aankoop voor de oorspronkelijke koper. Welch Allyn zal, behoudens defecten te wijten aan wangebruik, verwaarlozing, beschadiging tijdens het transport of normale slijtage, kostenloos alle defecte onderdelen herstellen of vervangen. Voordat u het product voor reparatie retourneert aan een door Welch Allyn erkend servicecenter, moet u een service notification-nummer aanvragen. Neem hiervoor contact op met de technische dienst van Welch Allyn. DEZE GARANTIE VERVANGT ALLE ANDERE UITDRUKKELIJKE OF IMPLICIETE GARANTIES, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT DE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. DE VERPLICHTING VAN WELCH ALLYN BETREFFENDE DEZE GARANTIE BEPERKT ZICH TOT REPARATIE OF VERVANGING VAN DEFECTE PRODUCTEN. WELCH ALLYN IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR INDIRECTE SCHADE OF GEVOLGSCHADE DIE VOORTVLOEIT UIT EEN PRODUCTDEFECT DAT GEDEKT WORDT DOOR DE GARANTIE.

24 20 Garantie Welch Allyn ProXenon hoofdlamp en glasvezelkabel

25

26 Nabestelnr MAN-NL Materiaalnr Rev D. Gedrukt in de VS

Dringend veiligheidsbulletin

Dringend veiligheidsbulletin Dringend veiligheidsbulletin Dit is een dringend veiligheidsbulletin betreffende het gebruik van de Welch Allyn Automatische externe defibrillator, AED 10 en MRL Jumpstart. Opmerking: Deze veiligheidskennisgeving

Nadere informatie

Welch Allyn 4341 State Street Road Skaneateles Falls, NY 13153-0220 USA www.welchallyn.com

Welch Allyn 4341 State Street Road Skaneateles Falls, NY 13153-0220 USA www.welchallyn.com European Regulatory Manager Welch Allyn Ltd. Navan Business Park Dublin Road Navan, County Meath, Republic of Ireland Tel.: +353 46 90 67700 Fax: +353 46 90 67754 Welch Allyn 4341 State Street Road Skaneateles

Nadere informatie

Vervaardigd in de VS. Sunoptic Technologies 6018 Bowdendale Avenue Jacksonville, FL 32216, USA (904)

Vervaardigd in de VS. Sunoptic Technologies 6018 Bowdendale Avenue Jacksonville, FL 32216, USA (904) Glasvezelkabels Aanwijzingen voor gebruik en verwerkingsinstructies DFU-950-0031-00 Glasvezelkabels Vervaardigd in de VS Sunoptic Technologies 6018 Bowdendale Avenue Jacksonville, FL 32216, USA (904) 737

Nadere informatie

Printed: 07.07.2013 Doc-Nr: PUB / 5071466 / 000 / 00

Printed: 07.07.2013 Doc-Nr: PUB / 5071466 / 000 / 00 OORSPRONKELIJKE GEBRUIKSAANWIJZING DD-ST-150/160-CCS Kruisrails Lees de handleiding beslist voordat u de machine de eerste keer gebruikt. Bewaar deze handleiding altijd bij het apparaat. Geef het apparaat

Nadere informatie

62 MAX/62 MAX + Infrared Thermometer

62 MAX/62 MAX + Infrared Thermometer 62 MAX/62 MAX + Infrared Thermometer Gebruiksaanwijzing (Dutch) April 2012 Rev. 1, 11/12 2012 Fluke Corporation. All rights reserved. Specifications are subject to change without notice. All product names

Nadere informatie

GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING

GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING SBM3 / 125.505 SBM4 / 125.510 SBM6 / 125.520 INHOUDSOPGAVE 1. DOEL en BEREIK 2. AANSPRAKELIJKHEID 3. AANWIJZINGEN 4. BASISEIGENSCHAPPEN

Nadere informatie

Montagebeugel voor harde schijf Gebruiksaanwijzing

Montagebeugel voor harde schijf Gebruiksaanwijzing Montagebeugel voor harde schijf Gebruiksaanwijzing CECH-ZCD1 7020229 Compatibele hardware PlayStation 3-systeem (CECH-400x-serie) Voorzorgsmaatregelen Lees om veilig gebruik van dit product te garanderen

Nadere informatie

705/707. Veiligheidsinformatie. Pressure Calibrator

705/707. Veiligheidsinformatie. Pressure Calibrator Pressure Calibrator Veiligheidsinformatie PN 2166294 June 2004 (Dutch) 2004 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in U.S.A. All product names are trademarks of their respective companies. Loop

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 1 2 3 1: temperatuur sensor 2: display 3: aan/start/stop/geheugen/uit toets temperatuur weergave display temperatuur weergave geheugen lege batterij indicatie 2 INTRODUCTIE De

Nadere informatie

POLAR CS CADENCE SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing

POLAR CS CADENCE SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing POLAR CS CADENCE SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing NEDERLANDS De Polar CS Trapfrequentiesensor W.I.N.D. is bedoeld voor meting van de trapfrequentie, d.w.z. het aantal omwentelingen van de pedalen per

Nadere informatie

Kleine en grote NiMH accu's REF en REF

Kleine en grote NiMH accu's REF en REF Kleine en grote NiMH accu's REF 7505-710 en REF 6640-710 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave Instructiehandleiding voor REF 7505-710 grote accu en REF 6640-710 kleine accu Indicaties voor gebruik.... 1 Compatibele

Nadere informatie

Let op! Zware lading. Sta niet onder de hangende lading tijdens het transport of de montage.

Let op! Zware lading. Sta niet onder de hangende lading tijdens het transport of de montage. Instructie handleiding MINIBEL Luchtgordijnen Waarschuwingsadvies symbolen Attention, Gevaar, Waarschuwing! Gevaarlijke stroom of hoge voltages! Kans op verwondingen! Gevaar! Sta niet onder de hangende

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHL3850NC. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHL3850NC. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHL3850NC Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console Xbox 360 Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console INFORMATIE OVER BEPERKTE GARANTIE EN RETOURZENDINGEN LEES DEZE BEPERKTE GARANTIE ZORGVULDIG DOOR ZODAT JE OP DE HOOGTE BENT VAN

Nadere informatie

Joystick-adapterkabel Omni Easy Rider

Joystick-adapterkabel Omni Easy Rider Gebruikers- en installatiehandleiding NL Joystick-adapterkabel Omni Easy Rider M002-90 Contact en product mo-vis BVBA Biebuyckstraat 15 D 9850 Nevele - België Website: www.mo-vis.com E-mail: contact@mo-vis.com

Nadere informatie

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 20/50/75/120 R NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS R -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing CECH-ZHD1 7020228 Compatibele hardware PlayStation 3-systeem (CECH-400x-serie) Voorzorgsmaatregelen Lees om veilig gebruik van dit product te garanderen

Nadere informatie

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 75 NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS 75 -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

Endo IQ -accessoires. Gebruiksaanwijzing

Endo IQ -accessoires. Gebruiksaanwijzing Endo IQ -accessoires Gebruiksaanwijzing NL PAGINA BEWUST BLANCO 2/14 BNLIQ00DFUWEB / Rev.1 / 07-2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding..................................................... 4 1 Gebruiksindicaties............................................

Nadere informatie

TECHNISCHE HANDLEIDING

TECHNISCHE HANDLEIDING Pagina 1 van 6 Pagina 2 van 6 INHOUDSOPGAVE 1. OMSCHRIJVING... 3 2. ALGEMENE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 3 3. TECHNISCHE GEGEVENS... 3 4. INSTALLATIE EN BEDIENING... 3 5. ONDERHOUD... 5 6. ALGEMENE VOORWAARDEN...

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SHL3855NC

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar   SHL3855NC Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHL3855NC Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic.

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic. OPMERKING: Deze gebruikers handleiding bevat belangrijke informatie, zoals veiligheid & installatie punten, die u er toe zal leiden om het beste uit uw apparaat te halen. Hou het op een veilige plaats,

Nadere informatie

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING Gezichtsreiniger set TB-14838 HANDLEIDING TB-14838 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3.

Nadere informatie

Fluke Europa B.V. P.O. Box 1186 5602 BD Eindhoven Nederland. Fluke Corporation P.O. Box 9090 Everett, WA 98206-9090 Verenigde Staten 11/99

Fluke Europa B.V. P.O. Box 1186 5602 BD Eindhoven Nederland. Fluke Corporation P.O. Box 9090 Everett, WA 98206-9090 Verenigde Staten 11/99 373 Clamp Meter (Dutch) July 2010 2010 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in Taiwan. Specifications are subject to change without notice. All product names are trademarks of their respective

Nadere informatie

Joystick Interface Omni-DX

Joystick Interface Omni-DX Gebruikers- en installatiehandleiding NL Joystick Interface Omni-DX P002-31 Contact en product mo-vis BVBA Biebuyckstraat 15 D 9850 Nevele - België Website: www.mo-vis.com E-mail: contact@mo-vis.com Telefoon:

Nadere informatie

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe Bedankt voor het aanschaffen van het SingStar Microphone Pack. Lees voor u dit product gaat gebruiken

Nadere informatie

PlayStation Camera. Gebruiksaanwijzing CUH-ZEY

PlayStation Camera. Gebruiksaanwijzing CUH-ZEY PlayStation Camera Gebruiksaanwijzing CUH-ZEY2 7028416 NL Voor gebruik ˎˎLees deze gebruiksaanwijzing en eventuele handleidingen voor compatibele hardware aandachtig door. Bewaar de instructies voor toekomstig

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Adapters en verloopmoeren van metaal

Adapters en verloopmoeren van metaal Adapters en verloopmoeren van metaal Bedieningshandleiding Extra talen www.stahl-ex.com Inhoudsopgave 1 Algemene gegevens...3 1.1 Fabrikant...3 1.2 Gegevens over de bedieningshandleiding...3 1.3 Andere

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Nederlands. Alarmsysteem & Sensorpleister

Gebruiksaanwijzing Nederlands. Alarmsysteem & Sensorpleister Gebruiksaanwijzing Nederlands Alarmsysteem & Sensorpleister Gebruiksaanwijzing Alarmsysteem & Sensorpleister Dutch version 2007 Redsense Medical AB Box 287 301 07 Halmstad, Sweden www.redsensemedical.com

Nadere informatie

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND GEBRUIKSAANWIJZING TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND counter cooker Type CC-1700 Art.nr.: 80.2300 Pagina 1 / 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Symbolen 3. Technische Specificaties 4. Bediening 5. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Endozoom E5. Gebruikershandleiding

Endozoom E5. Gebruikershandleiding Endozoom E5 Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor het kopen van de Endozoom De Endozoom E5 microscoop is een hoogwaardige tandartsmicroscoop waarmee u snel veelzijdige behandelingen kunt doen. De Endozoom

Nadere informatie

Halogeen lampenset. Bestnr.: 55 03 43 - wit 55 00 38 - chroom 55 00 52 - titaan. Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Halogeen lampenset. Bestnr.: 55 03 43 - wit 55 00 38 - chroom 55 00 52 - titaan. Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 55 03 43 - wit 55 00 38 - chroom 55 00 52 - titaan Halogeen lampenset Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden.

Nadere informatie

POLAR CADENCE SENSOR. Model:Y6. Gebruiksaanwijzing

POLAR CADENCE SENSOR. Model:Y6. Gebruiksaanwijzing POLAR CADENCE SENSOR Model:Y6 Gebruiksaanwijzing 1 ID: A 2 A NEDERLANDS De Polar trapfrequentiesensor is ontworpen voor het meten van de trapfrequentie, d.w.z. de trapasomwentelingen per minuut tijdens

Nadere informatie

POLAR CS SPEED SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing

POLAR CS SPEED SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing POLAR CS SPEED SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing NEDERLANDS De Polar CS snelheidssensor W.I.N.D. is bedoeld voor meting van de snelheid en de afstand tijdens het fietsen. De sensor is niet geschikt of

Nadere informatie

CCS COMBO 2 ADAPTER. Handleiding

CCS COMBO 2 ADAPTER. Handleiding CCS COMBO 2 ADAPTER Handleiding WAARSCHUWINGEN BEWAAR DEZE BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES. Dit document bevat belangrijke instructies en waarschuwingen die bij het gebruik van de CSS Combo 2-adapter

Nadere informatie

MS Semen Storage Pro

MS Semen Storage Pro MS Semen Storage Pro 150 4508425 NL MS Semenstorage PRO 150 Gebruiksaanwijzing... 3 4508425/11-01-2016/F Inhoud MS Semen Storage Pro 150... 1 Bepalingen... 3 Introductie... 4 MS Semen Storage... 5 Aanbevelingen...

Nadere informatie

3-jarige beperkte garantie. Zie de gebruiksaanwijzing voor de volledige garantie.

3-jarige beperkte garantie. Zie de gebruiksaanwijzing voor de volledige garantie. 3R, 3G 5R, 5G Point Laser Levels Veiligheidsinformatie 3-jarige beperkte garantie. Zie de gebruiksaanwijzing voor de volledige garantie. Registreer dit product op www.plslaser.com. Ga om de nieuwste handleidingen

Nadere informatie

Inhoud 2. Inleiding 3. Aan de slag 4. Onderdelen snelheidssensor 4. De snelheidssensor installeren 4. Koppelen 5. Belangrijke informatie 6

Inhoud 2. Inleiding 3. Aan de slag 4. Onderdelen snelheidssensor 4. De snelheidssensor installeren 4. Koppelen 5. Belangrijke informatie 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD Inhoud 2 Inleiding 3 Aan de slag 4 Onderdelen snelheidssensor 4 De snelheidssensor installeren 4 Koppelen 5 Belangrijke informatie 6 Onderhoud 6 Batterij 6 Veelgestelde vragen

Nadere informatie

SUUNTO COMFORT BELT Heart Rate Transmitter Belts

SUUNTO COMFORT BELT Heart Rate Transmitter Belts nl SUUNTO COMFORT BELT Heart Rate Transmitter Belts Gebruikershandleiding 1 Inleiding tot de Suunto Comfort Belt................................................. 3 2 Aan de slag met de Suunto Comfort Belt.............................................

Nadere informatie

Digital MacroView Otoscoop. Gebruikshandleiding

Digital MacroView Otoscoop. Gebruikshandleiding Digital MacroView Otoscoop Gebruikshandleiding ii Copyright 2008 Welch Allyn. Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan deze handleiding of enig deel hiervan in welke vorm dan ook te reproduceren

Nadere informatie

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl Lees mij eerst! 1Lees deze handleiding zorgvuldig voor de laadbrug te gebruiken. De handleiding omschrijft

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Sulky Line Painter 1200

Sulky Line Painter 1200 Form No. 3355 9 Rev C Sulky Line Painter 00 Modelnr. 403 6000000 en hoger Gebruikershandleiding Registreer uw product op www.toro.com Vertaling van de oorspronkelijke instructies (NL) Inhoud Blz. Inleiding....................................

Nadere informatie

AirSense 10 en AirCurve 10 geschikt maken voor hergebruik

AirSense 10 en AirCurve 10 geschikt maken voor hergebruik AirSense 10 en AirCurve 10 geschikt maken voor hergebruik Nederlands Deze handleiding is bedoeld voor gebruik van de apparaten AirSense 10 en AirCurve 10 bij meerdere patiënten. Bij gebruik voor meerdere

Nadere informatie

365 Detachable Jaw True-rms Clamp Meter

365 Detachable Jaw True-rms Clamp Meter 365 Detachable Jaw True-rms Clamp Meter PN 3622684 August 2010 (Dutch) 2010 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China. Specifications are subject to change without notice. All product names

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00 NL.... Horizontaal tilsysteem Vers. 3.00 Horizontaal tilsysteem, 350 kg Artikelnrs.: 28456 met traploos regelbare gewichtsafstelling 28466 met 10 verschillende tilposities 1.00.... Doel en gebruik....

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWST-8802 DRAADLOZE DUBBELE WANDSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWST-8802 DRAADLOZE DUBBELE WANDSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWST-8802 DRAADLOZE DUBBELE WANDSCHAKELAAR OMSCHRIJVING Deze draadloze wandschakelaar kan op iedere gewenste plaats bevestigd worden, zonder gedoe met draden of hoge spanning.

Nadere informatie

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt:

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: 5.1S Opvouwbare halterbank Gebruikershandleiding 8019031.061518.A Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: Dit pictogram wijst

Nadere informatie

Nokia Stereoheadset WH /1

Nokia Stereoheadset WH /1 Nokia Stereoheadset WH-600 7 9206937/1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia en Nokia Connecting People zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Namen van andere producten en bedrijven

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies HANDLEIDING Sesame Thermoplastic Tank Technologies INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD 1. ALGEMEEN 3 2. BELANGRIJK 3 3. INSTALLATIE EXPANSIEVAT 4 4. GEBRUIK EXPANSIEVAT 5 5. VERVANGEN LUCHTCEL 5

Nadere informatie

GENESYS HORIZON. Infrarood laserstraler met instelbare lichtsterkte. Handleiding voor gebruik & onderhoud

GENESYS HORIZON. Infrarood laserstraler met instelbare lichtsterkte. Handleiding voor gebruik & onderhoud GENESYS HORIZON Infrarood laserstraler met instelbare lichtsterkte Handleiding voor gebruik & onderhoud WAARSCHUWING: Voordat u dit apparaat in gebruik neemt, adviseren wij u de volledige inhoud van deze

Nadere informatie

Bedrijfsvoorschriften

Bedrijfsvoorschriften 1 Inhoud 2 Inleiding 2 2.1 Gebruiksdoel 2 2.2 Toepassingsgebied 2 2.3 Te ontraden gebruik 2 3 Veiligheid 2 4 Transport en opslag 2 5 Installatievoorschriften 2 5.1 Plaatsing 2 5.2 Inbouw in leidingwerk

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer Gebruikersveiligheid Het systeem en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Calortrans M55. Handleiding

Calortrans M55. Handleiding Calortrans M55 Handleiding Voorwoord BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans M55 mokkenpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees de

Nadere informatie

Manicure-pedicure-apparaat

Manicure-pedicure-apparaat Manicure-pedicure-apparaat MQ 251 GEBRUIKERSHANDLEIDING MQ 251 manicure-pedicure-apparaat Inhoudsopgave Inleiding 03 Overzicht: Opzetstukken 04 Bediening van het apparaat 05 Gebruik 06 Aanbevelingen /

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Accessoire voor het malen op gewicht Gebruikershandleiding ESATTO TM afgebeeld met Preciso TM molen TM Inhoudsopgave Introductie... 2 2 3 4 5 7 8 8 9 11 1 Introductie TM TM TM TM TM Herhaalbaarheid en

Nadere informatie

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING Professional Supplies TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING (*680.100 /*680.200) Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig alvorens het apparaat in gebruik te nemen. -1- INDEX Hoofdstuk Omschrijving Blz 1 Inleiding...2

Nadere informatie

Downloaded from Register your product and get support at HP8319. Gebruiksaanwijzing

Downloaded from   Register your product and get support at   HP8319. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Downloaded from www.vandenborre.be HP8319 Gebruiksaanwijzing a b c d e Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

MONTAGE- EN INSTALLATIE HANDLEIDING. IRPRO Series: IRPRO350, IRPRO500, IRPRO750

MONTAGE- EN INSTALLATIE HANDLEIDING. IRPRO Series: IRPRO350, IRPRO500, IRPRO750 MONTAGE- EN INSTALLATIE HANDLEIDING IRPRO Series: IRPRO350, IRPRO500, IRPRO750 2 BELANGRIJKE INFORMATIE 1. Lees deze montage- en gebruikshandleiding zorgvuldig door. 2. De infraroodstralers van dit model

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

Onderhoud. Onderhoud

Onderhoud. Onderhoud Onderhoud In deze sectie wordt het volgende besproken: Inkt toevoegen op pagina 7-32 De afvallade legen op pagina 7-36 De onderhoudskit vervangen op pagina 7-39 Het mes voor het losmaken van papier reinigen

Nadere informatie

Handleiding Hogedrukpan Field Koch

Handleiding Hogedrukpan Field Koch Handleiding Hogedrukpan Field Koch 118014 Belangrijke voorzorgsmaatregelen Gebruik alleen GAS als warmtebron Wees extra voorzichtig in het leslokaal Plaats de pan niet in een warme oven Zet de pan voorzichtig

Nadere informatie

Set met enkelvoudige spuitmond Multi-Pro gazonsproeier WAARSCHUWING

Set met enkelvoudige spuitmond Multi-Pro gazonsproeier WAARSCHUWING Set met enkelvoudige spuitmond Multi-Pro gazonsproeier Modelnr.: 41023 Form No. 3389-451 Rev B Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing Dit product bevat een chemische

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Calortrans M55. Handleiding.

Calortrans M55. Handleiding. Calortrans M55 Handleiding BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans M55 mokkenerpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees de complete

Nadere informatie

Handleiding 2Smart Smartwatch S2

Handleiding 2Smart Smartwatch S2 Handleiding 2Smart Smartwatch S2 Introductie Bedankt voor uw aankoop van deze Smartwatch S2 telefoonhorloge. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van

Nadere informatie

MyoSure hysteroscopisch weefselverwijderingssysteem Gebruiksaanwijzing

MyoSure hysteroscopisch weefselverwijderingssysteem Gebruiksaanwijzing MyoSure hysteroscopisch weefselverwijderingssysteem Gebruiksaanwijzing NEDERLANDS LEES ALLE INFORMATIE ZORGVULDIG DOOR. UITSLUITEND Beschrijving Het MyoSure weefselverwijderingssysteem bestaat uit de volgende

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor SAMSUNG RS20CCSV. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de SAMSUNG RS20CCSV in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES Artikelnummer: OD 210070 Modelnummer: 328.370 LEES DE ONDERSTAANDE INSTRUCTIES VOOR ASSEMBLAGE EN BEWAAR ZE. 1. SCHEID EN IDENTIFICEER ALLE ONDERDELEN EN

Nadere informatie

schegolux-aqua/aquacolor Gebruiksaanwijzing schegolux-aqua/aquacolor Uitstromer met LED-licht

schegolux-aqua/aquacolor Gebruiksaanwijzing schegolux-aqua/aquacolor Uitstromer met LED-licht schegolux-aqua/aquacolor NL Gebruiksaanwijzing schegolux-aqua/aquacolor Uitstromer met LED-licht Gebruiksaanwijzing...34-39 NL 2 3 4 5 1 2 8 Abb. 1 6 7 A B Abb. 2 Abb. 3 1 Abb. 4 3 1 Abb. 5 Overzicht/leveringsomvang

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Scheerapparaat voor vrouwen

Scheerapparaat voor vrouwen Scheerapparaat voor vrouwen TB-1459 HANDLEIDING TB-1459 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

De elektrische laadlift

De elektrische laadlift Art-Lift De elektrische laadlift 1 Lees deze bedienings- en gebruikshandleiding nauwkeurig door, voordat u de laadlift in gebruik neemt. Neem deze handleiding goed door en zorg ervoor dat u de informatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting! Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door en neem de gebruiksinstructies te

Nadere informatie

Gereedschapsset Model ; past bij de volgende Hi-boy spuittoestellen:

Gereedschapsset Model ; past bij de volgende Hi-boy spuittoestellen: BEDIENINGSINSTRUCTIES -- ONDERDELENLIJST 308--817H Rev. A INSTRUCTIES Dit bedieningsvoorschrift bevat belangrijke aanwijzingen en waarschuwingen. ZORGVULDIG LEZEN EN BEWAREN. Eerste keuze als kwaliteit

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands 1 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18 .book Seite 1 Donnerstag, 14. Oktober 2004 3:22 15 GB D F E I NL DK N S FIN Compressor Cooler Instruction Manual 4 Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11 Glacière à compression Notice d emploi 18 Nevera

Nadere informatie