Jaarverslag 2008 Farm Friends Nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag 2008 Farm Friends Nederland"

Transcriptie

1 Jaarverslag 2008 Farm Friends Nederland 8731 CM Wommels

2 Voorwoord Het is goed te kunnen memoreren dat ook 2008 weer een goed financieel jaar voor onze stichting is geweest, zodat wij onze activiteiten met kracht hebben kunnen voortzetten. Dat financiële organisaties het werk van onze stichting waarderen en daarom flinke donaties doen, is voor het bestuur een stimulans om door te gaan. Ook zien we dat het werk van Farm Friends bijkomende activiteiten genereert. Het is fantastisch dat er meer melk wordt geproduceerd in het gebied van Tanga, wat resulteert in de aankoop van een grotere melkfabriek. Graag zouden wij zien dat niet alleen de totale melkproductie toeneemt, maar ook de melkproductie per koe. Maar we weten dat dit een proces is wat niet van de ene op de andere dag is gerealiseerd. Een project, mede gefinancierd door de Nederlandse overheid, voor het opleiden van voorlichters kan hier een bijdrage aan leveren. Het fotoboek van Paul van Goor is een andere activiteit die veel bijdraagt aan het werk van onze stichting. Het is geweldig dat de mensen van Paul s bureau en van Drukkerij Van der Eems dit allemaal hebben gedaan. Het fotoboek is voor een ieder met een beetje Afrika gevoel een must om in bezit te hebben. In Tanzania merken we dat de melk coöperaties steeds alert moeten blijven en hun leden moeten blijven aansporen op tijd de terugbetaling te regelen. Ook hier zien we, net als in Nederland, dat de kwaliteit van een organisatie afhangt van de inzet van mensen. Wij blijven onze counterparts daar steeds op wijzen. Volgend jaar (2009) wordt een bijzonder jaar. In dat jaar zal de 1000 ste koe worden gedoneerd. Dit zullen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ons bezoek in dat jaar zal naast de gesprekken over de volgende fase van het project, zeker ook een feestelijk tintje krijgen. De voorbereidingen voor die volgende fase zijn in volle gang. Maar het is niet gemakkelijk om een vervolg te bewerkstelligen dat voldoet aan onze eisen: micro-krediet waardig, goede terugbetalingsregeling en transparant met een goed inzicht in alle werkzaamheden voor onze donateurs. Wij houden u op de hoogte. Als Farm Friends Nederland zijn wij alle donateurs erkentelijk voor de medewerking en giften. De boeren en boerinnen van Tanga zijn u zeer dankbaar. Ook in 2009 rekenen wij weer op u. Piet Bijman Voorzitter

3 Organisatie van Farm Friends Oprichting De Stichting Farm Friends Nederland is opgericht op 23 november Vestigingsplaats Stichting Farm Friends Nederland heeft haar zetel in Wommels, gemeente Littenseradiel. Inschrijving Kamer van Koophandel De stichting is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Friesland te Leeuwarden onder nummer Beschikking De belastingdienst Oost Brabant, kantoor s-hertogenbosch heeft bij beschikking d.d. 1 november 2002 medegedeeld dat de Stichting Farm Friends Nederland, onder kenmerk 20176, wordt aangemerkt als een instelling bedoeld in artikel 24, lid 4 van de Successiewet Dit betekent dat particulieren een giftenaftrek kunnen krijgen voor de inkomstenbelasting als zij giften doen aan onze stichting. Bij beschikking van 20 september 2007 heeft de belastingdienst bekend gemaakt dat Farm Friends per 1 januari 2008 als een ANBI wordt aangemerkt. Doelstelling van de stichting De Stichting heeft als doel het ondersteunen van initiatieven in de veehouderijsector in Tanzania en verder alles wat daarmee verband houdt, in de meest ruime zin. De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door het financieel ondersteunen van private- en publieke initiatieven en door het verwerven van fondsen en gelden, alles in de meest ruime zin. Bestuur Farm Friends Nederland (FFN) bestaat uit minimaal drie bestuursleden. Het huidige bestuur bestaat uit de volgende personen: P.A. Bijman, voorzitter D. Kooijmans-de Jong, secretaris A. de Schiffart, penningmeester Y.S. van der Valk, algemeen adjunct M. Kooijmans, marketing en PR. De heer Bijman was dit jaar volgens huishoudelijk reglement aftredend. Het bestuur heeft het huishoudelijk reglement aangepast, omdat de heer Bijman zich graag nog een periode aan Farm Friends wil verbinden. De periode van tien jaar voor het lidmaatschap van het bestuur is immers ook nog niet verstreken. In het huishoudelijk reglement is de volgende zinsnede opgenomen: Het rooster van aftreden van de bestuursleden van Farm Friends Nederland wordt met in acht name van artikel 4 der statuten in onderling overleg geregeld. In artikel 4 van de Statuten staat hierover: Bestuursleden worden benoemd voor een periode van vijf jaar. Zij kunnen één keer worden herbenoemd voor een periode van vijf jaar. Het bestuur stelt het bijzonder op prijs in de huidige samenstelling door te kunnen gaan. Alle bestuursleden voeren hun werkzaamheden pro Deo uit. Hun reis- en verblijfkosten naar Tanzania worden hoofdelijk omgeslagen. Algemeen De jaarvergadering is in 2008 gehouden in aanwezigheid van mevrouw S. Jellema en de heer H. Klijnstra, leden van de Raad van Advies van Farm Friends Nederland. Er was veel waardering voor de website, die ook voor mensen die geen kennis van veeteelt hebben plezierig is om te lezen. Begunstigers en belangstellenden van Farm Friends worden op de hoogte gehouden door middel van een website, nieuwsbrief en andere PR-activiteiten.

4 Farm Friends Tanzania (FFT) Het bestuur van FFT bestaat uit vijf personen: Mrs. Z. Kandoro, chairperson Mr. S.M. Pashua, treasurer Mr. M. Rashidi, secretary Mr. G. Mhina, member Mrs. A. Almasi, member De kredietregistratie wordt per coöperatie en per kredietnemer bijgehouden door speciaal daarvoor aangenomen medewerkers van Farm Friends Tanzania. Dit zijn Joyce Ndihoreye, Costa Madega en als toezichthouder de heer M. Makungu. Lút Zijlstra is toegevoegd adviseur namens FFN. FFT is in Tanzania officieel geregistreerd als Non Governmental Organization (NGO). Activiteiten in Tanzania Het bestuur van Farm Friends Tanzania vergadert vier maal per jaar. Farm Friends Nederland ontvangt elke keer het verslag van deze vergadering en een overzicht van uitstaande kredieten en aflossingen. Bovendien wordt een budget voor het volgende kwartaal ter goedkeuring voorgelegd aan het bestuur van FFN. Dankzij de ook in 2008 ontvangen giften en de van Wilde Ganzen en NCDO ontvangen bijdragen groeit het aantal verleende kredieten voor de aanschaf van een koe in Tanzania gestaag. Tussen medio 2004 en eind 2008 zijn met de bijdragen van Farm Friends Nederland 843 kredieten verstrekt. Hiervan zijn per 31 december 2008 al 252 kredieten afgelost, zodat er per die datum nog 591 kredieten openstonden. De opbrengst van de afgeloste kredieten is/wordt weer gebruikt voor het verstrekken van nieuwe kredieten. Dat de door Farm Friends gekozen aanpak ook in Tanzania goed aansluit, blijkt uit het feit dat eind 2008 een Tanzaniaanse organisatie geld beschikbaar heeft gesteld voor Farm Friends Tanzania. Van dit bedrag zijn inmiddels ook 39 kredieten verstrekt.

5 Activiteiten van Farm Friends Nederland Het revolving fund voor koeienkrediet kan zichzelf redden. Hoe gaat Farm Friends verder? Hiervoor moet een plan komen, dat besproken gaat worden met Farm Friends Tanzania. Ynze van der Valk en Lútzen Zijlstra hebben onderzocht of het Youngster Programma hiervoor in aanmerking komt. Inmiddels heeft de Nederlandse ambassade hiervoor een bedrag beschikbaar gesteld. Dit is gebruikt om voor een aantal boeren het land om te ploegen, te eggen en in te zaaien. De mogelijkheden om hierbij aan te sluiten door een regeling te maken met het karakter van een revolving fund, leveren nu veel vraagtekens op. Waar dan wel mogelijkheden liggen voor Farm Friends is nu nog moeilijk te zeggen. Farm Friends Nederland gaat hierover in gesprek met Farm Friends Tanzania. Ook zijn andere opties mogelijk, waarnaar onderzoek gedaan gaat worden. Giften en bijzondere acties Op 22 april werd de jaarvergadering van het Rode Kruis afdeling Bolsward gehouden. Farm Friends werd uitgenodigd om een lezing te houden over de activiteiten in Tanzania. Dat viel in goede aarde: het bestuur doneert vijf koeien aan Farm Friends. Trouw stelt ruimte beschikbaar voor weblogs voor mensen, die een goed doel ondersteunen. Farm Friends maakt hier inmiddels gebruik van. De tweede fase van de actie Wilde Ganzen is afgerond. Dankzij deze actie kunnen 440 koeienkredieten worden verleend. Het begrote bedrag is gehaald en daarmee kan de actie succesvol worden afgesloten. Paul van Goor van Myriad M in Sneek heeft een fotoboek gemaakt met de opnamen, die hij maakte voor de actie Vrouw zoekt boer. Het is een prachtig boek geworden, waarin Trotse Vrouwen hun verhaal vertellen over hun leven als boerin en de rol die Farm Friends daarin speelt. Het boek wordt verkocht voor 45,- exclusief verzendkosten. In de zomermaanden is in de Grote Kerk van Sneek een tentoonstelling van de foto s van Paul gehouden. Er was veel belangstelling en een aantal bezoekers heeft naar aanleiding hiervan een bedrag overgemaakt. Degenen, die een bedrag van 200,- of meer overmaakten naar de actie Vrouw zoekt Boer hebben het toegezegde schildjes ontvangen. Dat werd bijzonder op prijs gesteld, getuige de reacties hierop.

6 Ter gelegenheid van het opstarten van de nieuwe melkfabriek in Tanga heeft de overkoepelende organisatie van de coöperaties, TDCU, een film laten maken. Deze is ook te zien op de site van Farm Friends. De heer Aad de Moor uit Harlingen gaf te kennen, dat hij beschikbaar is voor het werven van fondsen bij ondernemers in zijn omgeving. Hij gaat bij bedrijven langs om te vertellen over het werk van Farm Friends. Inmiddels heeft dat zijn vruchten afgeworpen en zijn er heel wat donaties binnengekomen. Financieel jaarverslag Hieronder treft u de beknopte jaarrekening 2008 aan. Door de externe accountant werd een beoordelingsverklaring afgegeven bij de jaarrekening 2008 van FFN. Beknopte jaarrekening 2008 (bedragen in euro) Balans Vorderingen Liquide middelen Totaal activa Vrij besteedbaaar vermogen Bestemmingsfonds Kortlopende schulden Totaal passiva Staat van baten en lasten Giften en schenkingen Overige opbrengsten Beschikbaar uit fondsenwerving Rente Kosten eigen fondsenwerving Uitvoeringskosten Beschikbaar voor doelstelling Toegevoegd aan bestemmingsfonds Exploitatie-saldo

7

8

9

10

Jaarverslag 2009 Farm Friends Nederland

Jaarverslag 2009 Farm Friends Nederland Jaarverslag 2009 Farm Friends Nederland 8731 CM Wommels www.farmfriends.nl Voorwoord Het jaar 2009 is in veel opzichten een bijzonder jaar geweest voor Farm Friends. Door de vele individuele giften en

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Farm Friends Nederland

Jaarverslag 2012 Farm Friends Nederland Jaarverslag 2012 Farm Friends Nederland Jaarverslag 2012 pagina 1 van 7 Voorwoord Onze projecten vragen meer tijd en begeleiding dan we ons ooit hadden gerealiseerd. In de eerste plaats is dat de huidige

Nadere informatie

Jaarverslag 2013. Farm Friends Nederland

Jaarverslag 2013. Farm Friends Nederland Jaarverslag 2013 Farm Friends Nederland Voorwoord Als bestuur van Stichting Farm Friends zijn wij steeds bezig om onze doelstelling zo goed mogelijk te verwezenlijken. Dat is niet altijd even makkelijk.

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Farm Friends Nederland

Jaarverslag 2017 Farm Friends Nederland Jaarverslag 2017 Farm Friends Nederland pagina 1 van 7 Voorwoord De politieke onrust in Ethiopië heeft er toe geleid dat 2017 een moeilijk jaar is geweest. Hoewel de boeren in Hidi graag willen dat wij

Nadere informatie

Jaarverslag Farm Friends Nederland

Jaarverslag Farm Friends Nederland Jaarverslag 2015 Farm Friends Nederland Voorwoord Hoewel we vol goede moed van start zijn gegaan in Ethiopië en de melkproductie toeneemt zijn er altijd tegenslagen die van te voren niet kunnen worden

Nadere informatie

FarmFriends. Jaarverslag FARM FRIENDS NEDERLAND Tywert 17, 8731 CM Wommels

FarmFriends. Jaarverslag FARM FRIENDS NEDERLAND Tywert 17, 8731 CM Wommels FarmFriends FarmFriends Jaarverslag 2014 FARM FRIENDS NEDERLAND Tywert 17, 8731 CM Wommels Telefoonnummer: 0515 33 22 42 Faxnummer: 0515 33 16 67 KvK-nummer: 01094599 IBAN NL68RABO0308702301 www.farm-friends.nl

Nadere informatie

Jaarverslag 2005 Farm Friends Nederland

Jaarverslag 2005 Farm Friends Nederland Jaarverslag 2005 Farm Friends Nederland Stichting C:\Documents and Settings\J. Kooijmans\Bureaublad\C:\Documents and Settings\J. Kooijmans\Bureaublad\Foto's tijdelijk\boer bij koe.jpgc:\documents and Settings\J.

Nadere informatie

Jaarverslag 2004 Tywert 17 8731 CM Wommels www.farmfriends.nl

Jaarverslag 2004 Tywert 17 8731 CM Wommels www.farmfriends.nl Stichting Farm Friends Nederland Jaarverslag 2004 Tywert 17 8731 CM Wommels www.farmfriends.nl Voorwoord Het jaar 2004 is voor Farm Friends een hectisch jaar geweest. In de eerste plaats was daar de geslaagde

Nadere informatie

Jaarverslag 2003 Tywert 17 8731 CM Wommels www.farmfriends.nl

Jaarverslag 2003 Tywert 17 8731 CM Wommels www.farmfriends.nl Stichting Farm Friends Nederland Jaarverslag 2003 Tywert 17 8731 CM Wommels www.farmfriends.nl Voorwoord Het is mij een bijzonder groot genoegen om u langs deze elektronische weg het eerste echte jaarverslag

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag Stichting Familia Nederland 2013 Inhoud JAARVERSLAG 2013 1.Bestuursverslag Algemene informatie 2 Verslag 2013 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 2013 5 Staat van baten en lasten over 01-01-2013

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag 212 Inhoud JAARVERSLAG 212 1.Bestuursverslag Algemene informatie Verslag 212 2 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 212 Staat van baten en lasten over 1-1-212 t/m 31-12-212 Toelichting op

Nadere informatie

RAPPORT. inzake de jaarrekening 2014 van. Stichting Tsjernobyl-Gehandicapten Hattem. te Hattem

RAPPORT. inzake de jaarrekening 2014 van. Stichting Tsjernobyl-Gehandicapten Hattem. te Hattem RAPPORT inzake de jaarrekening 2014 van Stichting Tsjernobyl-Gehandicapten te Inhoudsopgave Pagina 1. Voorwoord 1.1 Samenstellingsverklaring 2 1.2 Algemeen 3 2. Jaarrekening 2.1 Balans per 31 december

Nadere informatie

STICHTING FONDSWERVING voor het. Levensbeschouwelijk Centrum Nieuwbouw. Meander Medisch Centrum RAPPORT BETREFFENDEDE JAARREKENING 2013

STICHTING FONDSWERVING voor het. Levensbeschouwelijk Centrum Nieuwbouw. Meander Medisch Centrum RAPPORT BETREFFENDEDE JAARREKENING 2013 STICHTING FONDSWERVING voor het Levensbeschouwelijk Centrum Nieuwbouw Meander Medisch Centrum RAPPORT BETREFFENDEDE JAARREKENING 2013 RAPPORT BETREFFENDE DE JAARREKENING 2013 INHOUDSOPGAVE 1.1 Informatie

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2013 van Stichting Buiten Gewoon te Berlicum

Financieel Jaarverslag 2013 van Stichting Buiten Gewoon te Berlicum Financieel Jaarverslag 2013 van Stichting Buiten Gewoon te Berlicum Inhoudsopgave JAARVERSLAG Blz. Algemeen 1 Bestuursverslag 2 JAARREKENING Balans per 31 december 2013 5 Staat van Baten en Lasten 2013

Nadere informatie

Stichtng Voorzieningen OlmenEs

Stichtng Voorzieningen OlmenEs Stichtng Voorzieningen OlmenEs Jaarrekening 2012 INHOUDSOPGAVE Pagina Informatie over de stichting 1 Akkoordverklaring 2 Jaarrekening 2012 Balans per 31 december 2012 3 Resultatenrekening over 2012 4 Grondslagen

Nadere informatie

jaarrekening 2009www.rrdf.nl

jaarrekening 2009www.rrdf.nl jaarrekening 2009www.rrdf.nl Medische zorg voor iedereen Stichting RRDF levert medische zorg aan alle bewoners. Er is ook een vaccinatieprogramma voor alle kinderen uit onze slums. Dit meisje heeft een

Nadere informatie

Stichting Passie voor Haïti

Stichting Passie voor Haïti Jaarrekening 2014 Blz. INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT Algemeen 2 Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2014 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 3 Programma verantwoording (staat van baten en lasten) 4 Toelichting

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2017

Jaarverslaggeving 2017 Jaarverslaggeving 2017 gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2017 3 2.2 Staat van baten en lasten over 2017 5 2.3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

JAARREKENING 2014. Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening 2014 - pag. 1

JAARREKENING 2014. Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening 2014 - pag. 1 JAARREKENING 2014 Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening 2014 - pag. 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2014 1. Bestuursverslag 2. Balans per 31-12-2014 3. Staat van Baten en Lasten over

Nadere informatie

Stichting Addis Alem

Stichting Addis Alem Betreft: JAARVERSLAG 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA RAPPORT 1 Opdracht 3 2 Algemeen 4 3 Resultaten 5 4 Financiële positie 6 JAARREKENING Balans per 31 december 2017 9 Staat van baten en lasten over 2017 11

Nadere informatie

Stichting Lechaim Jaarverslag 2014. Jaarverslag. Stichting Lechaim. Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg

Stichting Lechaim Jaarverslag 2014. Jaarverslag. Stichting Lechaim. Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg Jaarverslag 2014 Stichting Lechaim Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg 1 Inhoud Algemeen Werkzaamheden Pagina 3 De Stichting Pagina 3-5 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 Pagina

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2017 ii Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Elimu Foundation Mozartlaan 9, 3781 HG Voorthuizen Tel / /

Stichting Elimu Foundation Mozartlaan 9, 3781 HG Voorthuizen Tel / / Stichting Elimu Foundation Mozartlaan 9, 3781 HG Voorthuizen Tel. 0342-471355 / 06-10170034 / e-mail: fred.bakema@gmail.com Rapport inzake de financiële jaarstukken 2016 Voor u ligt het door de penningmeester

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Inhoud Inhoud...2 1.Jaarverslag...3 2.Jaarrekening 2014...5 3. Overige gegevens...11 2 1. Jaarverslag 1.1. Algemene informatie Stichting Vrienden Leonardo Assen Boomgaard

Nadere informatie

Stichting Passie voor Haïti

Stichting Passie voor Haïti Jaarrekening 2015 Blz. INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT Algemeen 2 Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2015 Jaarrekening Balans per 31 december 2015 3 Programma verantwoording (staat van baten en lasten) 4 Toelichting

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Stichting De Versterking SLOTEN

Jaarverslag 2012 Stichting De Versterking SLOTEN Jaarverslag 2012 Stichting De Versterking SLOTEN INHOUD 1 BESTUURSVERSLAG 2 FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 2012 2.1 Balans per 31 december 2012 2.2 Staat van baten en lasten over 2012 2.3 Toelichting

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Verslag bestuur. 2. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over 2012

INHOUDSOPGAVE. Verslag bestuur. 2. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over 2012 INHOUDSOPGAVE 1. Verslag bestuur 2. Balans per 31 december 2012 3. Staat van baten en lasten over 2012 4. Toelichting op de balans en de staat van baten en lasten 5. Controleverklaring 1 STICHTING VRIENDEN

Nadere informatie

ProstaatKankerStichting.nl Postbus AK BUSSUM JAARREKENING 2012

ProstaatKankerStichting.nl Postbus AK BUSSUM JAARREKENING 2012 Postbus 443 1400 AK BUSSUM JAARREKENING 2012 INHOUDSOPGAVE Pagina ALGEMEEN 1 SAMENSTELLINGSVERKLARING 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2012 4 Staat van baten en lasten over 2012 5 Grondslagen van

Nadere informatie

Stichting Lechaim Jaarverslag Jaarverslag. Stichting Lechaim. Helping Israëli Victims of Terror Giek NW Elburg

Stichting Lechaim Jaarverslag Jaarverslag. Stichting Lechaim. Helping Israëli Victims of Terror Giek NW Elburg Jaarverslag 2015 Stichting Lechaim Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg 1 Inhoud Algemeen Werkzaamheden Pagina 3 De Stichting Pagina 3-5 Jaarrekening Balans per 31 december 2015 Pagina

Nadere informatie

De jaarrekening wordt gecontroleerd door Accountantskantoor Pekaar & Partners te Stellendam. Op verzoek sturen wij u een volledig exemplaar toe.

De jaarrekening wordt gecontroleerd door Accountantskantoor Pekaar & Partners te Stellendam. Op verzoek sturen wij u een volledig exemplaar toe. Jaarrekening 2016 Vooraf Dit is een beknopte versie van de jaarrekening 2015 van de Stichting RRDF (Rural Relief & Development Foundation). RRDF is gevestigd aan de Voordijk 259 te Barendrecht en staat

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Thuis Sterven

Stichting Vrienden van Thuis Sterven Stichting Vrienden van Thuis Sterven De Ronde Venen Jaarverslag 2015 Pagina 1 van 8 Inhoud 1 Jaarverslag 1.1 Bestuursverslag 3 2 Jaarrekening 5 2.1 Balans per 31 december 2015 6 2.2 Staat van baten en

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2014

Jaarverslaggeving 2014 Jaarverslaggeving 2014 Stichting Vrienden van het EBC gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2014 3 2.2 Staat van baten

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz.

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz. JAARVERSLAG 2014 JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN Inhoudsopgave Inhoudsopgave... blz. 2 Voorwoord... blz. 3 Jaarverslag... blz. 4 Ondernomen activiteiten

Nadere informatie

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 1 JAARVERSLAG 2015 Activiteiten in 2015 Van de STICHTING HOSPICE OUDEWATER Per 29 december 2014 hebben de secretaris en penningmeester van het oude bestuur

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening pag. 1

JAARREKENING Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening pag. 1 JAARREKENING 2013 Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening 2013 - pag. 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2013 1. Bestuursverslag 2. Balans per 31-12-2013 3. Staat van Baten en Lasten over

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Voorwoord Pagina 1 Samenstellingsverklaring 1 2 Algemeen 2 Jaarrekening A Balans per 31 december B Staat van baten en lasten over

INHOUDSOPGAVE Voorwoord Pagina 1 Samenstellingsverklaring 1 2 Algemeen 2 Jaarrekening A Balans per 31 december B Staat van baten en lasten over Huygensstraat 20 8023 AH RAPPORT inzake de jaarrekening over het boekjaar 2017 van Stichting Ondersteuning Verliesverwerking INHOUDSOPGAVE Voorwoord Pagina 1 Samenstellingsverklaring 1 2 Algemeen 2 Jaarrekening

Nadere informatie

Rapport inzake jaarstukken 2017

Rapport inzake jaarstukken 2017 STICHTING DUSHI VRIEND Rapport inzake jaarstukken 2017 14 februari 2018 Stichting Dushi Vriend Inhoudsopgave Jaarverslag van het bestuur 3 Jaarrekening 2017 5 Balans per 31 december 2017 5 Staat van Baten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2016 ii Stichting Vrienden van Bandra East Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2013

Jaarverslaggeving 2013 Jaarverslaggeving 2013 gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2013 3 2.2 Staat van baten en lasten over 2013 5 2.3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

Financieel overzicht 2014. Stichting Stedelijk Museum Fonds. Versie 04-06-2015

Financieel overzicht 2014. Stichting Stedelijk Museum Fonds. Versie 04-06-2015 Financieel overzicht 2014 Stichting Stedelijk Museum Fonds Versie 04-06-2015 Inhoud Financieel overzicht 2014 3 Balans 4 Staat van baten en lasten 5 Toelichting op de balans en staat van baten en lasten

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2013 Stichting Safeline te Lochem

Jaarverslaggeving 2013 Stichting Safeline te Lochem Jaarverslaggeving 2013 Stichting Safeline te Lochem Inschrijving Handelsregister Kamer van Koophandel Oost Nederland Dossiernummer 56482949 I N H O U D S O P G A V E Pagina A. ACCOUNTANTSRAPPORTAGE 1.

Nadere informatie

JAARREKENING 2012 STICHTING VRIENDEN VAN JAD EZRA

JAARREKENING 2012 STICHTING VRIENDEN VAN JAD EZRA JAARREKENING 2012 STICHTING VRIENDEN VAN JAD EZRA Inhoudopgave Jaarverslag Pagina 1. Algemeen 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2012 2 Staat van baten en lasten over 2012 3 Kasstroomoverzicht 4 Toelichting

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 JAARVERSLAG 2011 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 2 MISSIE Stichting Vrienden van Zonnehuisgroep Amstelland wil

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2010 Vastgesteld te Rijsenhout, 7 juni 2011 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2010 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Stichting Passie voor Haïti

Stichting Passie voor Haïti Jaarrekening 2016 Blz. INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT Algemeen 2 Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2016 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 3 Programma verantwoording (staat van baten en lasten) 4 Toelichting

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2015

Jaarverslaggeving 2015 Jaarverslaggeving 2015 Stichting Vrienden van het EBC gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2015 3 2.2 Staat van baten

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10 JAARBERICHT 2011 Pagina 1 van 10 JAARREKENING 2011 Oostzaan, 15 juni 2012 INHOUDSOPGAVE Bladnummer Algemene informatie 3 Bestuursverslag 4 Balans per 31 december 2011 5 Staat van baten en lasten over 2011

Nadere informatie

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen.

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen. ANBI Met ingang van 1 januari 2014 worden wettelijke eisen gesteld aan het behouden van de ANBI status. De navolgende onderwerpen zijn bedoeld om te voldoen aan deze eisen. Naam van de instelling Stichting

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Voorzieningen OlmenEs

Jaarrekening Stichting Voorzieningen OlmenEs Jaarrekening 2018 OlmenEs INHOUDSOPGAVE Pagina Informatie over de stichting 1 Akkoordverklaring 2 Jaarrekening 2018 Balans per 31 december 2018 3 Resultatenrekening over 2018 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011 Stichting JAARVERSLAG 2011 dd 13-02-2013 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Doel van de stichting... 4 Werkwijze... 4 Locatie... 4 Bestuursverslag... 5 Bestuursvergaderingen... 5 Financieel verslag...

Nadere informatie

Stichting Boelie Fonds T.a.v. het bestuur Eibergsestraat 80 7481 HM HAAKSBERGEN Jaarrekening over de periode 1 januari 2013 t/m 31 december 2013

Stichting Boelie Fonds T.a.v. het bestuur Eibergsestraat 80 7481 HM HAAKSBERGEN Jaarrekening over de periode 1 januari 2013 t/m 31 december 2013 Stichting Boelie Fonds T.a.v. het bestuur Eibergsestraat 80 7481 HM HAAKSBERGEN Jaarrekening over de periode 1 januari 2013 t/m 31 december 2013 Ooms belastingadviesbureau Ampèrestraat 9 1817 DE Alkmaar

Nadere informatie

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2013

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2013 Stichting Alodo Amsterdam Jaarverslag 2013 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 1 2 Bestuursverslag... 2 2.1 Gegevens organisatie... 2 2.2 Doelstelling... 2 2.3 Bestuurders... 2 3 Verslag van de activiteiten

Nadere informatie

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek Jaarrekening 2017 van Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe te Kootwijkerbroek Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag en ondertekening door bestuur 3 2 Balans per 31 december 2017 5 3 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERSTOEL ONTEIGENINGS- BELEMMERINGENRECHT

JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERSTOEL ONTEIGENINGS- BELEMMERINGENRECHT JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERSTOEL ONTEIGENINGS- EN BELEMMERINGENRECHT INHOUD Pagina BESTUURSVERSLAG 2 JAARREKENING Staat van baten en lasten over 2015 4 Balans per 31 december 2015 4 Toelichting op

Nadere informatie

STICHTING DUSHI VRIEND. Rapport inzake jaarstukken december 2017

STICHTING DUSHI VRIEND. Rapport inzake jaarstukken december 2017 STICHTING DUSHI VRIEND Rapport inzake jaarstukken 2016 18 december 2017 Stichting Dushi Vriend Inhoudsopgave Jaarverslag van het bestuur 3 Jaarrekening 2016 4 Balans per 31 december 2016 4 Staat van Baten

Nadere informatie

STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE. Koesteeg BA Ommen JAARREKENING 2012

STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE. Koesteeg BA Ommen JAARREKENING 2012 STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE Koesteeg 6 7731 BA Ommen JAARREKENING 2012 STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE Bladzijde 2 INHOUDSOPGAVE Jaarverslag van het bestuur bladzijde 4 Jaarstukken - Balans bladzijde

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING STREEKFONDS ACHTERHOEK

JAARVERSLAG 2014 STICHTING STREEKFONDS ACHTERHOEK JAARVERSLAG 2014 STICHTING STREEKFONDS ACHTERHOEK Inhoudsopgave 1. Oprichting 2. Doel 3. Organisatie 4. Acties 5. Financiële bijdragen aan het Streekfonds 6. Financiële uitgaven van het Streekfonds 7.

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2013 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Blessed Generation Nederland Beknopt jaarverslag 2013 Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland

Blessed Generation Nederland Beknopt jaarverslag 2013 Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland Blessed Generation Nederland Falkejacht 25 9254 EJ Hurdegaryp Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland 04 januari 2014 Voorwoord Voor u ligt het beknopte

Nadere informatie

Rapport inzake Stichting Enjuba te Emmeloord. over 2015

Rapport inzake Stichting Enjuba te Emmeloord. over 2015 Rapport inzake Stichting Enjuba te Emmeloord over 2015 Inhoud Algemene informatie... 3 Financiële samenvatting... 5 Balans per 31 december 2015... 6 Staat van baten en lasten over 2015... 7 Grondslagen

Nadere informatie

Stichting Nationaal Fonds Kunstbezit Jaarrekening

Stichting Nationaal Fonds Kunstbezit Jaarrekening Stichting Nationaal Fonds Kunstbezit Jaarrekening 2012 BESTUUR Het bestuur van de Stichting Nationaal Fonds Kunstbezit bestaat uit leden van het Bestuur van de Vereniging Rembrandt. Het Bestuur van de

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden Jaarrekening 2015 Stichting De Vier Pelikanen James Wattstraat 4 Internet http://www.hsfinance.nl 8912 AR Leeuwarden Handelsregister Leeuwarden 01143891 Telefoon: 06-22 55 31 18 E-mail: info@hsfinance.nl

Nadere informatie

Stichting Barokensemble Eik en Linde. Jaarverslag 2012

Stichting Barokensemble Eik en Linde. Jaarverslag 2012 Stichting Barokensemble Eik en Linde Jaarverslag 2012 K.B. Gould Secretaris C.T. Tuijnman Voorzitter M. Abspoel Penningmeester INHOUDSOPGAVE Jaarverslag 1 Voorwoord 1 2 Jaarverslag bestuur 2 Bijlagen Jaarrekening

Nadere informatie

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014 Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK Publicatierapport 2014 ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting Truckers voor Gehandicapten Adres Galjoen 10 Postcode 3863

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Present Meppel

Jaarrekening Stichting Present Meppel Jaarrekening 2016 Stichting Present Meppel 7-3-2017 Stichting Present Meppel Postbus 433 7940 AK Meppel E-mail: info@presentmeppel.nl www.stichtingpresent.nl/meppel KvK 59301821 RSIN 853411955 Bankgegevens:

Nadere informatie

RAPPORT. inzake de jaarrekening 2015 van. Stichting Ondersteuning Verliesverwerking Zwolle. te Zwolle

RAPPORT. inzake de jaarrekening 2015 van. Stichting Ondersteuning Verliesverwerking Zwolle. te Zwolle RAPPORT inzake de jaarrekening 2015 van Stichting Ondersteuning Verliesverwerking te INHOUDSOPGAVE Voorwoord Pagina 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring 1 3 Algemeen 2 Jaarrekening A Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Zeeland Refinery

Stichting Zeeland Refinery Stichting Zeeland Refinery Jaarverslag 2011 Stichting Zeeland Refinery steunt maatschappelijke projecten op het gebied van educatie, milieu, cultuur en sport, natuur en landschap en instandhouding van

Nadere informatie

Stichting Steunfonds De Lichtenberg/ Nijenstede te Amersfoort. Rapport inzake jaarstukken 2014

Stichting Steunfonds De Lichtenberg/ Nijenstede te Amersfoort. Rapport inzake jaarstukken 2014 iren Stichting Steunfonds De Lichtenberg/ Nijenstede te Amersfoort Rapport inzake jaarstukken 2014 Auren Accounting Products Amersfoort B.V. Amsterdamseweg 3, Postbus 693, 3800 AR Amersfoort, Telefoon

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage s-gravenhage Jaarrekening 2012 31 mei 2013-1 - Inhoud Blad Jaarrekening 2012 3 Bestuursverslag 4 Jaarrekening 7 Balans per 31 december 2012 8 Staat van baten en lasten over 2012 9 Toelichting op de balans

Nadere informatie

HET BESTUUR VAN STICHTING DE EIJKELKAMP FOUNDATION Niiverheidsstraat 3D.69B? EM Giesbeek BETREFT: FINANCIEEL VERSLAG

HET BESTUUR VAN STICHTING DE EIJKELKAMP FOUNDATION Niiverheidsstraat 3D.69B? EM Giesbeek BETREFT: FINANCIEEL VERSLAG HET BESTUUR VAN Niiverheidsstraat 3D.69B? EM Giesbeek BETREFT: FINANCIEEL VERSLAG 2015-1 - RAPPORT BETREFFENDE FINANCIEEL VERSLAG 2015 INHOUDSOPGAVE PAGINA Algemeen 1. Statutaire doelstelling 3. 2. Bestuur

Nadere informatie

stichting "Yad Le-Ami" T.a.v. het bestuur P/a Burg. van Engelenweg AT IJsselmuiden RAPPORT OVER HET BOEKJAAR 2012

stichting Yad Le-Ami T.a.v. het bestuur P/a Burg. van Engelenweg AT IJsselmuiden RAPPORT OVER HET BOEKJAAR 2012 stichting "Yad Le-Ami" T.a.v. het bestuur P/a Burg. van Engelenweg 60 8271 AT IJsselmuiden RAPPORT OVER HET BOEKJAAR 2012 INHOUDSOPGAVE ACCOUNTANTSVERSLAG Blz. 1. samenstellingsverklaring 4 2. bedrijfsgegevens

Nadere informatie

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2015

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2015 Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Jaarrekening 1.1. Balans per 31 december 2015 1.2. Resultatenrekening over 2015 1.3. Waarderingsgrondslagen 1.4. Toelichting op de

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE. Koesteeg BA Ommen JAARREKENING 2013

STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE. Koesteeg BA Ommen JAARREKENING 2013 STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE Koesteeg 6 7731 BA Ommen JAARREKENING 2013 STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE Bladzijde 2 INHOUDSOPGAVE Jaarverslag van het bestuur bladzijde 4 Jaarstukken - Balans bladzijde

Nadere informatie

Zeist, 10 maart 2015. Stichting Zeister Muziekdagen Jaarrekening 2014

Zeist, 10 maart 2015. Stichting Zeister Muziekdagen Jaarrekening 2014 Zeist, 10 maart 2015 Stichting Zeister Muziekdagen Jaarrekening 2014 Inhoud Bestuur 3 Balans per 31 december 2014 4 Staat van baten en lasten 2014 5 Toelichting op balans en staat van baten en lasten 6

Nadere informatie

Hartveilig wonen in Oosterhout

Hartveilig wonen in Oosterhout Financieel Jaarverslag 2015 Van: Stichting Oosterhout Hartveilig te Oosterhout ALGEMEEN De Stichting Oosterhout Hartveilig, gevestigd te Oosterhout, is op 31 december 2009 opgericht. De Stichting heeft

Nadere informatie

Stichting HetWerkt!Wijchen JAARREKENING 2016

Stichting HetWerkt!Wijchen JAARREKENING 2016 Stichting HetWerkt!Wijchen JAARREKENING 2016 Jaarrekening Stichting HetWerkt!Wijchen, 16 maart 2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Algemene informatie... 2 Oprichting en doel Stichting... 2 Jaarrekening...

Nadere informatie

JAARVERSLAG. STICHTING Unlimited Dreams Nootdorp. inzake de jaarrekening 2013

JAARVERSLAG. STICHTING Unlimited Dreams Nootdorp. inzake de jaarrekening 2013 JAARVERSLAG STICHTING Unlimited Dreams Nootdorp inzake de jaarrekening 2013 INHOUDSOPGAVE Pagina JAARVERSLAG BESTUUR 3 JAARREKENING 5 BALANS PER 31 DECEMBER 2013 5 STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER 2013 6

Nadere informatie

Rabo Foundation Klantenfonds

Rabo Foundation Klantenfonds Rabo Foundation Klantenfonds Jaarverslag 2014 Inhoud Samen met klanten Rabobank Foundation biedt klanten van de Rabobank de mogelijkheid om door middel van een schenking te participeren in haar projecten.

Nadere informatie

Stichting Rotaplast Nederland Gelieerd aan Rotaplast International. Jaarverslag. Stichting Rotaplast Nederland

Stichting Rotaplast Nederland Gelieerd aan Rotaplast International. Jaarverslag. Stichting Rotaplast Nederland Stichting Rotaplast Nederland Gelieerd aan Rotaplast International Jaarverslag Stichting Rotaplast Nederland 2015 1 Algemeen De Stichting Rotaplastgelden is opgericht bij akte 23 november 2009 verleden

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2015 Stichting Safeline te Linschoten

Jaarverslaggeving 2015 Stichting Safeline te Linschoten Jaarverslaggeving 2015 Stichting Safeline te Linschoten Inschrijving Handelsregister Kamer van Koophandel Oost Nederland Dossiernummer 56482949 I N H O U D S O P G A V E Pagina A. ACCOUNTANTSRAPPORTAGE

Nadere informatie

Hulpmaatje Staphorst en omgeving Oude Rijksweg DX Staphorst

Hulpmaatje Staphorst en omgeving Oude Rijksweg DX Staphorst Hulpmaatje Staphorst en omgeving Oude Rijksweg 33 7951 DX Staphorst Rapportage 217 Datum: 9-3-218 Opgesteld door: Countus Staphorst Inhoudsopgave Pagina Disclaimer Algemene informatie Staat van baten en

Nadere informatie

Stichting Wijzijnéén voor anderen gevestigd te Utrecht

Stichting Wijzijnéén voor anderen gevestigd te Utrecht Stichting Wijzijnéén voor anderen gevestigd te Utrecht Jaarverslag 2013 INHOUD Voorwoord Pagina 1 Samenstellingsverklaring 2 2 Algemeen 3 3 Resultaten 5 Jaarrekening Balans per 31 december 2013 7 Winst-

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2014 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2008 van de STICHTING VILCABAMBA ALPHEN A/D RIJN

FINANCIEEL VERSLAG 2008 van de STICHTING VILCABAMBA ALPHEN A/D RIJN FINANCIEEL VERSLAG 2008 van de STICHTING VILCABAMBA 1 RAPPORT I Jaarrekening 2 1 Balans per 31 december 2008 2 2 Staat van baten en lasten over 2008 3 3 Algemene toelichting en toelichting bij de balans

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2011 Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 2012 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2011 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Stichting Goeie Hoop Ederveen

Stichting Goeie Hoop Ederveen Stichting Goeie Hoop Ederveen Jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen 3 2. Jaarrekening 2015 2.1 Balans per 31 december 2015 4 2.2 Staat van baten en lasten over 2015 6 2.3 Grondslagen financiële verslaggeving

Nadere informatie

Stichting Leergeld Tilburg Postbus 178 5004 AD TILBURG. Betreft: Financieel verslag 2013

Stichting Leergeld Tilburg Postbus 178 5004 AD TILBURG. Betreft: Financieel verslag 2013 Stichting Leergeld Tilburg Postbus 178 5004 AD TILBURG Betreft: Financieel verslag 2013 Inhoudsopgave Behorende bij het financieel verslag 2013 de dato 11 april 2014 van Stichting Leergeld Tilburg, Postbus

Nadere informatie

ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring 1 3 Algemeen 2

ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring 1 3 Algemeen 2 INGEBORG DOUWES STICHTING TE AMSTERDAM RAPPORT 2007 Amsterdam, 5 mei 2008 INHOUDSOPGAVE PAGINA ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring 1 3 Algemeen 2 JAARREKENING 1 Balans per 31 december

Nadere informatie

JAARVERSLAG OVER HET BOEKJAAR Eva Demaya Stichting Heulweg KD KWINTSHEUL

JAARVERSLAG OVER HET BOEKJAAR Eva Demaya Stichting Heulweg KD KWINTSHEUL JAARVERSLAG OVER HET BOEKJAAR 2016 Eva Demaya Stichting Heulweg 103 2295 KD KWINTSHEUL Inhoudsopgave Pagina Jaarverslag Informatie over de stichting Vooruitblik naar 2017 Analyse van de financiële positie

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2015

Rapport inzake de jaarrekening 2015 Stichting Vrienden van Hospice Wageningen-Renkum Melkweg 1 6707 CZ Wageningen tel: 0317-450047 email: vrienden@hospicewageningenrenkum.nl bankrekening nr.: IBAN NL30 RABO 0155 6526 99 ANBI nr: 8214.91.647

Nadere informatie

Stichting Guusje Nederhorst Fonds. te Amsterdam

Stichting Guusje Nederhorst Fonds. te Amsterdam Stichting Guusje Nederhorst Fonds te Amsterdam Rapport inzake de jaarrekening 2014 Inhoud Pagina BESTUURSVERSLAG Algemeen Activiteitenverslag Begroting 2015 Toekomstbeleid 3 4 6 8 9 JAARREKENING 2014 Balans

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag 2014 St De Hand Utrecht Statutair gevestigd in Utrecht Fiscaal gevestigd in De Meern Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2014... 4 3 Staat van baten en lasten 2014... 5 4 Toelichting

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

1. Doelstelling van de stichting 3

1. Doelstelling van de stichting 3 JAARVERSLAG 2012 Inhoudsopgave 1. Doelstelling van de stichting 3 2. Verslag over het boekjaar 2012 4 Bestuur 4 Resultaat 4 Uitkeringen 4 Erfstellingen, legaten en giften 5 Slotopmerking 5 3. Jaarrekening

Nadere informatie

Jaarrapport 2014. Stichting Fonds Familie in de Buurt. te Groningen

Jaarrapport 2014. Stichting Fonds Familie in de Buurt. te Groningen Stichting Fonds Familie in de Buurt Jaarrapport 2014 Stichting Fonds Familie in de Buurt te Groningen Stichting Fonds Familie in de Buurt Inhoudsopgave blad Opdracht 2 Algemeen 3 Beoordelingsverklaring

Nadere informatie

Stichting Goeie Hoop Ederveen

Stichting Goeie Hoop Ederveen Stichting Goeie Hoop Ederveen Jaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen 3 2. Jaarrekening 2014 2.1 Balans per 31 december 2014 4 2.2 Staat van baten en lasten over 2014 6 2.3 Grondslagen financiële verslaggeving

Nadere informatie

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek Jaarrekening 2016 van Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe te Kootwijkerbroek Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag en ondertekening door bestuur 3 2 Balans per 31 december 2016 5 3 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Stichting Kontaanoo Putten. Jaarrapport 2014/2015

Stichting Kontaanoo Putten. Jaarrapport 2014/2015 Putten Jaarrapport 2014/2015 INHOUDSOPGAVE Pagina ALGEMEEN 1 Opdracht 3 2 Samenstellingsverklaring 3 3 Algemeen 5 4 Vergelijking van baten en lasten over 2012/2013 6 FINANCIEEL VERSLAG 1 Bestuursverslag

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1-

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1- STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1- Activiteiten in 2014 Van de STICHTING HOSPICE OUDEWATER Ìn januari 2014 is bekend geworden dat de, in de Schuylenburcht gevestigde artsenpraktijk, zal gaan verhuizen naar

Nadere informatie