Vermeerweg 27 Eelde. Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) E I

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vermeerweg 27 Eelde. Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) E I"

Transcriptie

1 Vermeerweg 27 Eelde Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) E info@svdg.nl I Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging van Makelaars (NVM) gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht.

2 Vermeerweg 27 Eelde Mooi gelegen Ruim woonhuis Gerenoveerd Tuin Gewilde woonomgeving

3 Vermeerweg 27 Eelde Mooi gelegen en zeer ruim woonhuis met diepe achtertuin. De indeling is globaal, begane grond: hal, woonkamer ca. 32 m2, gesloten keuken ca. 10m2. Etage: overloop, badkamer met bad en tweede toilet en drie ruime kamers van ca. 18m2, 12m2 en 9m2. De tweede etage is bereikbaar met een vaste trap en omvat een extra kamer ca. 15m2 (met dakkapel), stookruimte, wasruimte en veel opbergruimte. Het woonhuis is geheel gerenoveerd voor wat betreft het binnenschilderwerk, de wandafwerking en is geheel voorzien van lichte laminaatvloeren. Info: bouwjaar ca. 1972, kavelgrootte ca. 176m2 (eigen grond) tuin op oost. Deels voorzien van dubbel glas, het huis is centraal verwarmd, cv-ketel Er is een VvE voor het onderhoud van de tussen en achtergelegen pleinen, de jaarlijkse bijdrage hiervoor is ca. 95,-. Dit woonhuis maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (AchtenvanGent) en een waarborgsom. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstig aanbod in deze omgeving? Laat het ons weten! Aanvaarding op korte termijn. Indien de overdracht meer dan 6 weken na datum overeenkomst plaatsvindt, verlangt verkoper van koper een bankgarantie of waarborgsom van 10% van de koopsom. Het bovenstaande is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

4

5 Voorwaarden Daelmans Helmerdijk-Zuid te Eelde Koopakte Kosten Koper Project Notaris Financiering Waarborgsom Model koopovereenkomst voor een (bestaand) appartementsrecht (model juli 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. De kosten, rechten en overdrachtsbelasting die uit de overeenkomst en de eigendomsoverdracht voortvloeien zijn voor rekening van de koper. Ingeval de overdrachtsbelasting voor rekening van koper is en voor de berekening van de belasting een beroep kan worden gedaan op vermindering van de heffingsgrondslag in verband met het bepaalde in artikel 13 lid 1 van de Wet op Belastingen en Rechtsverkeer, zal koper aan verkoper uitkeren het verschil tussen: het bedrag dat aan overdrachtsbelasting zou zijn verschuldigd zonder bovenbedoelde vermindering en het werkelijke aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag. De vergoeding zal betaald dienen te worden bij het ondertekenen van de akte van levering. Indien als gevolg van verzuim van de koper in de tijdige nakoming van zijn verplichtingen er geen beroep meer kan worden gedaan op vermindering van de grondslagwaarde, zal koper de verkoper daarvoor schadeloos stellen. De levering van de woning dient plaats te vinden bij: Achten en Van Gent notarissen, Wilhelminasingel 68a, 6221 BK of Postbus 3105, 6202 NC Maastricht, telefoonnummer Deze ontbindende voorwaarde dient uitdrukkelijk te worden overeengekomen. Koper kan slechts van deze ontbindende voorwaarde gebruik maken, binnen de afgesproken termijn, met een schriftelijke bevestiging van een erkend geldverstrekker waarin wordt verklaart dat er onvoldoende financiële middelen zijn om de koopsom (en kosten) op normale voorwaarden met NHG te lenen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper wordt door deze uiterlijk binnen 3 weken na ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom (dan wel een bankgarantie) in handen van de notaris gesteld tot een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom zal, behoudens het bepaalde in artikel 14, in mindering van de koopsom strekken. Over de waarborgsom wordt door de verkoper geen rente vergoed. Termijnen Als termijn voor ontbindende voorwaarde wordt standaard 4 weken gehanteerd. De levering dient plaats te vinden uiterlijk 8 weken na overeenstemming.

6 Bepalingen Daelmans (geen eigen gebruik) Koper is op de hoogte van het feit dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat zij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan zij op de hoogte zou zijn geweest als zij het gebruikte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Voormalig huurwoning Het verkochte betreft een voormalig huurwoning. Verkoper is geen eigenaar van door (oud-) huurder aangebrachte wijzigingen c.q. achtergelaten zaken. Verkoper is hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. Eventueel in de woning aanwezige roerende zaken zoals vloerbedekking, gordijnrails etc. blijven in de woning achter tenzij tijdens de bezichtiging anders aangegeven. Juridische levering Astbest VvE Indien om welke reden dan ook door toedoen van de koper de eigendomsoverdracht later plaatsvindt dan de tussen de partijen overeengekomen datum, genoemd in artikel 4.1 van de overeenkomst, is koper aan verkoper een rente verschuldigd van 7% van de koopsom op jaarbasis. Koper is ermee bekend dat het verkochte gebouwd is omstreeks 1970 en is bekend met de dienovereenkomstige staat van het appartement. Hij aanvaardt alle in verband daarmee voorziene gebreken, in het bijzonder met betrekking tot de leidingen, lozingen, installaties en daken. Koper wordt automatisch lid van de Vereniging Helmerdijk Zuid te Eelde. SCHOUTEN + VAN DER GIEZEN makelaars, januari 2017

7 Uittreksel Kadastrale Kaart 4507 Uw referentie: Gerrit Datema a b 23c d 23e 23f 23g m 23L k 23j 23i 23h /12 11/11 11/10 11/9 11/ / / / m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 12 juni 2017 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel EELDE E 4480 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

8 Energielabel woning Veel besparingsmogelijkheden Energielabel D Registratienummer Datum van registratie Geldig tot Vermeerweg HV Eelde BAG-ID: Weinig besparingsmogelijkheden De meeste nieuwbouwwoningen na 2006 hebben een energielabel A. Vijftig procent van de bestaande woningen heeft inmiddels label C of beter. Overzicht woningkenmerken 1. Woningtype Rijwoning niet op een hoek Bouwperiode 1965 t/m 1974 Woonoppervlakte 121 t/m 140 m² Glas woonruimte(s) Dubbel glas Glas slaapruimte(s) Enkel glas 3. Gevelisolatie Extra geïsoleerd 4. Dakisolatie Niet extra geïsoleerd 5. Vloerisolatie Niet extra geïsoleerd 6. Verwarming Individuele CV-ketel, installatiejaar in of na Aparte warmtapwatervoorziening Nee 8. Zonne-energie Nee 9. Ventilatie Mechanische afzuiging 2. Wilt u besparen op uw energierekening? Overweeg dan de volgende mogelijke maatregelen: (Extra) isolatie van uw begane grondvloer HR++ glas in de slaapruimte(s) Een zonneboiler voor het verwarmen van uw tapwater (Extra) isolatie van uw dak Zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit HR++ glas in de woonruimte(s) Als de besparingsmogelijkheden HR107-ketel, HR107-combiketel en/of warmtepomp tegelijk op uw energielabel verschijnen, dan is slechts één van deze maatregelen zinvol om uit te voeren. U kunt hieruit dus een keuze maken. Goedgekeurd door: Naam Examennummer KvK nummer M. Koenst Afgegeven conform de regeling energieprestatie gebouwen, welke onderdeel is van de Europese richtlijn EPBD Dit energielabel is afgegeven door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dit energielabel kunt u altijd verifiëren op of Disclaimer De besparingsmogelijkheden die genoemd worden op dit energielabel zijn maatregelen die op dit moment in de meeste gevallen kosteneffectief zijn of dit binnen de geldigheidsduur van het energielabel kunnen worden. In de bijlage krijgt u een indicatie hoeveel bovenstaande maatregelen kosten en wat zij u opleveren aan energiebesparing. Of de genoemde maatregelen daadwerkelijk verantwoord toegepast kunnen worden uit oogpunt van bijvoorbeeld comfort, gezondheid, kosten e.d. is afhankelijk van de huidige specifieke eigenschappen van uw woning. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan deze informatie. U wordt altijd geadviseerd om hiervoor professioneel advies in te winnen.

9 Bijlage bij het energielabel Meer informatie over de geadviseerde maatregelen De besparingsmogelijkheden die genoemd worden op dit energielabel zijn maatregelen die op dit moment in de meeste gevallen kosteneffectief zijn of dit binnen de geldigheidsduur van het energielabel kunnen worden. Hieronder vindt u meer informatie over de geadviseerde maatregelen. (Extra) isolatie van uw begane grondvloer Huizen met vloerisolatie verliezen minder warmte, waardoor de ketel minder hard hoeft te stoken. Zorg voor een goede isolatiewaarde van de vloerconstructie na isolatie (zogeheten Rc-waarde). Aanbeveling voor een bestaande woning is een isolatiewaarde van Rc 2,5 m²k/w. Het rendement van vloerisolatie is vergelijkbaar met een rente van acht procent op een spaarrekening. Meer Info (Extra) isolatie van uw dak Huizen met dakisolatie verliezen minder warmte, waardoor de ketel minder hard hoeft te stoken. Aanbeveling voor de bestaande bouw is een isolatiewaarde van Rc 2,5 m²k/w. Het rendement van dakisolatie is vergelijkbaar met een rente van 9 procent op een spaarrekening. Meer Info Een zonneboiler voor het verwarmen van uw tapwater Een zonneboiler bespaart ongeveer 50 procent op de kosten voor warm water. Een huishouden van vier personen met een zonneboiler en hrcombiketel (als naverwarmer) bespaart daarmee zo n 210 m³ gas, ofwel 140 euro per jaar aan gaskosten (prijspeil 2014/2015). Daarvan blijft 110 euro over als de elektriciteitskosten voor de pomp (zo n 25 euro voor circa 100 kwh verbruik) en onderhoudskosten (10 euro per jaar) betaald zijn. Heeft het huishouden nu een elektrische boiler, dan is de besparing hoger: gemiddeld 370 euro per jaar minder elektriciteitskosten (zo n kwh). Het is namelijk duurder om water te verwarmen met stroom dan met gas. Een zonneboilercombi bespaart in beide gevallen nog zo n 75 m³ gas (ruim 50 euro) per jaar extra, omdat die ook energie bespaart op verwarming. Meer Info (Extra) isolatie van uw buitenmuren Huizen met gevelisolatie verliezen minder warmte, waardoor de ketel minder hard hoeft te stoken. Spouwmuurisolatie is de meest voordelige vorm van isolatie. Het rendement van spouwmuurisolatie is vergelijkbaar met een rente van 12 procent op een spaarrekening. Je bespaart nog meer als je spouwmuurisolatie combineert met isolatie aan de buitenzijde of de binnenzijde van de gevel (voorzetwand). Aanbeveling voor de bestaande bouw is een isolatiewaarde van Rc 2,5 m²k/w. Meer Info HR++ glas in de woonruimte(s) en in de slaapruimte(s) Huizen met isolerend glas verliezen minder warmte, waardoor de ketel minder hard hoeft te stoken. Aanbeveling is glas met een isolatiewaarde van U 1,2 W/m²K, dit komt overeen met HR++ glas in leefruimte(s) en slaapruimte(s). Het rendement van HR++ isolatieglas is vergelijkbaar met een rente van 7 procent op een spaarrekening. Meer Info Een HR107-ketel voor de verwarming van uw woning (en warm tapwater) Met een zuinige combiketel voor cv en warm tapwater, zoals een HR-107 combiketel, kan het gasverbruik flink dalen. Heb je nog een oudere combiketel of conventioneel rendement (CR-ketel)? Dan bespaar je op jaarbasis ruim 500 euro (aan energiekosten en onderhoud) als je een HR-107 combiketel aanschaft. Daar staat tegenover dat je eenmalig zo n euro moet uitgeven (zie de tabel). Meer Info Een warmtepomp voor de verwarming van uw woning Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de onuitputtelijke bronnen lucht, bodem of grondwater en ze hebben een zeer hoog rendement. Het netto rendement van huidige elektrische warmtepompen ligt op 160 tot 200 procent voor verwarming, en 80 tot 140 procent voor warm water. Dat is hoger dan het rendement van een gasgestookte HR-107 ketel. Hierbij is het elektriciteitsgebruik voor de warmtepomp meegewogen. Meer Info Zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit De prijzen van zonnepanelen dalen gestaag, door technische ontwikkelingen en schaalvergroting. Een zonnepanelensysteem van 6 panelen kost inclusief omvormer en installatie ongeveer euro (prijspeil oktober 2014). Het rendement van een investering in zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van 6 procent op een spaarrekening. Meer Info Eisen bij een grootschalige renovatie Voor een aanbouw of grootschalige renovatie zijn er nog aanvullende eisen voor de isolatiewaarden. Een ingrijpende renovatie houdt in dat meer dan 25 procent van de oppervlakte van de gebouwschil vernieuwd, veranderd of vergroot wordt. De eisen aan isolatiewaarden zijn: Vloerisolatie moet een waarde hebben van Rc 3,5 m²k/w. Dakisolatie moet een waarde hebben van Rc 6,0 m²k/w. Gevelisolatie moet een waarde hebben van Rc 4,5 m²k/w. HR++ glas in leefruimte(s) en slaapruimte(s) moet een isolatiewaarde hebben van U 1,2 W/m²K, dit komt overeen met HR++ glas in leefruimte(s) en slaapruimte(s). Door toepassing van een HR-107 ketel, een HR combi-ketel of een warmtepomp wordt voldaan aan de installatie-eisen van een grootschalige renovatie. NB: de opgegeven rendementen zijn door Milieu Centraal berekend met de Standaard Rekenmethode Rendementen. De uitkomst van de Standaard Rekenmethode Rendementen is direct te vergelijken met de rente op een spaarrekening. Meer Info

10 Hieronder ziet u in één handig overzicht voor uw woningtype, de eenmalige kosten, de jaarlijkse besparingen en terugverdientijd van de energiebesparende maatregelen. De getallen die genoemd worden zijn actueel op het moment van de registratiedatum van het energielabel. Voor meerinformatie over actuele gegevens ga naar Energiebesparende maatregel Jaarlijkse besparing Eenmalige kosten Terugverdientijd Rendement Isoleren schuin dak, verwarmde zolder jaar 9% Zonneboiler jaar 0 Zonnepanelen (1440 Wattpiek, 9 m²) jaar 8% Vervanging VR-combiketel door HRcombiketel Afhankelijk van vervangmoment Afhankelijk van vervangmoment Isoleren spouwmuur jaar 12% Vervanging enkel glas door HR++ glas jaar 7% Isoleren begane grond vloer jaar 8% De besparingen van isolatiemaatregelen en zonneboiler/panelen zijn berekend voor een driepersoons huishouden in een rijwoning van gemiddelde afmeting in Nederland met een HR-combiketel en waarin genoemde maatregelen nog niet toegepast zijn. Uw stookgedrag is van invloed op de werkelijke besparing die u realiseert na het nemen van de maatregelen. Als u nu al weinig verwarmt is de besparing lager dan aangegeven (en andersom). U kunt de verschillende besparingen bij elkaar optellen, behalve de besparing van de HR-ketel. Het genoemde rendement is vergelijkbaar met de rente op een spaarrekening. (Bron:

Rijksoverheid. Veel besparingsmogelijkheden t/m t/m 100. Dubbel glas. Dubbel glas. Niet extra geïsoleerd. Niet van toepassing. Nee.

Rijksoverheid. Veel besparingsmogelijkheden t/m t/m 100. Dubbel glas. Dubbel glas. Niet extra geïsoleerd. Niet van toepassing. Nee. Rijksoverheid Energielabel woning Westvest 191 2611BZ Delft BAG-ID: 0503010000010395 Veel besparingsmogelijkheden Energielabel B Registratienummer 863374920 Datum van registratie 13-01-2016 Geldig tot

Nadere informatie

Gorechtkade 125 Groningen

Gorechtkade 125 Groningen Gorechtkade 125 Groningen Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging

Nadere informatie

ALEXANDER FLEMINGLAAN 4 BENNEKOM

ALEXANDER FLEMINGLAAN 4 BENNEKOM ALEXANDER FLEMINGLAAN 4 BENNEKOM Op een royaal perceel van maar liefst 1.461 m², in een mooie woonomgeving nabij de bossen gelegen, te renoveren SEMI-BUNGALOW met aangebouwde GARAGE met kleine bergzolder.

Nadere informatie

Stadsbrink 379 WAGENINGEN

Stadsbrink 379 WAGENINGEN Stadsbrink 379 WAGENINGEN Vraagprijs 137.500,= k.k. Centraal in het stadscentrum gelegen gemoderniseerd 4-KAMER HOEK-APPARTEMENT met balkon op het zuiden en fietsenberging in de onderbouw. Alle voorzieningen

Nadere informatie

Belangrijke informatie Scroll Niet Direct Verder!

Belangrijke informatie Scroll Niet Direct Verder! Belangrijke informatie Scroll Niet Direct Verder! Beste woningzoeker, Je hebt de juiste beslissing genomen door deze brochure aan te vragen. In de pagina s hierna tref je de informatie aan over het huis

Nadere informatie

Nijstukken 84 ASSEN. Vraagprijs ,00 kosten koper

Nijstukken 84 ASSEN. Vraagprijs ,00 kosten koper Makelaardij Gortemaker Tamarindehout 1 9408 DG Assen Tel: 0592-399 725 E-mail: makelaardij@gortemaker.nl Nijstukken 84 ASSEN Vraagprijs 139.000,00 kosten koper Goed onderhouden TUSSENWONING met aangebouwde

Nadere informatie

Groenkampen 12 Assen

Groenkampen 12 Assen Groenkampen 12 Assen Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging van

Nadere informatie

Vondellaan 61 Groningen

Vondellaan 61 Groningen Vondellaan 61 Groningen Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging

Nadere informatie

R Rapportnummer. A.M.A.N. Dummer-Huijnen RT/KRMT. Contactpersoon INFORMATIEBROCHURE. Karbindersdreef 14 te Maastricht

R Rapportnummer. A.M.A.N. Dummer-Huijnen RT/KRMT. Contactpersoon INFORMATIEBROCHURE. Karbindersdreef 14 te Maastricht Rapportnummer R179159.002 Contactpersoon A.M.A.N. Dummer-Huijnen RT/KRMT INFORMATIEBROCHURE Karbindersdreef 14 te Maastricht In een rustige straat, nabij alle voorzieningen en op 5 minuten fietsafstand

Nadere informatie

Resedastraat 72 in Groningen. Huurprijs 1.225,- exclusief GWE. steengoedvastgoed.nl tel:

Resedastraat 72 in Groningen. Huurprijs 1.225,- exclusief GWE. steengoedvastgoed.nl tel: Resedastraat 72 in Groningen Huurprijs 1.225,- exclusief GWE steengoedvastgoed.nl tel: 06-84931478 Ruime gestoffeerde Stadswoning nabij centrum en UMCG De woning Op 10 minuten loopafstand van het UMCG

Nadere informatie

Belangrijke informatie Scroll Niet Direct Verder!

Belangrijke informatie Scroll Niet Direct Verder! Belangrijke informatie Scroll Niet Direct Verder! Beste woningzoeker, Je hebt de juiste beslissing genomen door deze brochure aan te vragen. In de pagina s hierna tref je de informatie aan over het huis

Nadere informatie

Heemskerckstraat 45, Oudeschild

Heemskerckstraat 45, Oudeschild goed onderhouden vrijstaande woning, diepe tuin op zuiden, blokhut en garage Heemskerckstraat 45, Oudeschild Postbank 671837 BTWnr NL806875811B01 Te koop Oplevering Vraagprijs Eigen grond : 637 m 2 Bouwjaar

Nadere informatie

Resedastraat 72 in Groningen. Huurprijs 1095,00 exclusief GWE. steengoedvastgoed.nl tel:

Resedastraat 72 in Groningen. Huurprijs 1095,00 exclusief GWE. steengoedvastgoed.nl tel: Resedastraat 72 in Groningen Huurprijs 1095,00 exclusief GWE Omschrijving Ruime gestoffeerde Stadswoning nabij centrum en UMCG Op 10 minuten loopafstand van het UMCG en het centrum van Groningen Stad gelegen

Nadere informatie

Belangrijke informatie Scroll Niet Direct Verder!

Belangrijke informatie Scroll Niet Direct Verder! Belangrijke informatie Scroll Niet Direct Verder! Beste woningzoeker, Je hebt de juiste beslissing genomen door deze brochure aan te vragen. In de pagina s hierna tref je de informatie aan over het huis

Nadere informatie

Karakteristieke vrijstaande woning met garage. Oost 56, Oosterend

Karakteristieke vrijstaande woning met garage. Oost 56, Oosterend Karakteristieke vrijstaande woning met garage Oost 56, Oosterend Kogerstraat 61, 1791 EP Den Burg T (0222) 3152 07 E info@waaijeradvies.nl www.waaijeradvies.nl Te koop : Oost 56, Oosterend Oplevering :

Nadere informatie

www.koltmakelaardij.nl Lampenistenstraat 27 AMSTERDAM inclusief parkeerplaats Vraagprijs 275.000,00 kosten koper Ruim 2 -kamer benedenwoning met een plafondhoogte van maar liefst 3,24m, gelegen aan zowel

Nadere informatie

Vaargeul 10, Den Burg

Vaargeul 10, Den Burg Ruime energiezuinige middenwoning met 4 slaapkamers Vaargeul 10, Den Burg Kogerstraat 61, 1791 EP Den Burg T (0222) 3152 07 E info@waaijeradvies.nl www.waaijeradvies.nl Te koop : Vaargeul 10, 1791 HA Den

Nadere informatie

makelaardij ZIJL Schutsweg 6 ZUIDLAREN

makelaardij ZIJL Schutsweg 6 ZUIDLAREN makelaardij ZIJL Woningpresentatie Schutsweg 6 ZUIDLAREN Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken

Nadere informatie

PRINS CLAUSLAAN 10A BENNEKOM

PRINS CLAUSLAAN 10A BENNEKOM PRINS CLAUSLAAN 10A BENNEKOM Gelegen op één van de mooiste plekjes van Bennekom, direct grenzend aan de Bennekomse bossen, riante VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW met DUBBELE GARAGE, fraai aangelegde en uitstekend

Nadere informatie

M.K.Gandhiplein 63 Groningen

M.K.Gandhiplein 63 Groningen M.K.Gandhiplein 63 Groningen Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging

Nadere informatie

www.koltmakelaardij.nl

www.koltmakelaardij.nl www.koltmakelaardij.nl Erich Salomonstraat 655 AMSTERDAM Vraagprijs 219.500,00 kosten koper Een zeer net afgewerkt 3-kamer appartement op een populair stukje IJburg, vlakbij de jachthaven! De woning is

Nadere informatie

Otterbeek 33, ZWARTSLUIS. Vraagprijs: ,- k.k.

Otterbeek 33, ZWARTSLUIS. Vraagprijs: ,- k.k. Otterbeek 33, ZWARTSLUIS Vraagprijs: 550.000,- k.k. Prachtig gesitueerd aan open vaarwater met aanlegsteiger aan eigen tuin van maar liefst 14 meter. Informatie over de OTTERBEEK 33 In de woonwijk Barsbeek

Nadere informatie

F.D. Rooseveltstraat 20 Groningen. Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl

F.D. Rooseveltstraat 20 Groningen. Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl F.D. Rooseveltstraat 20 Groningen Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de

Nadere informatie

van Coeverdenstraat 37 Borculo

van Coeverdenstraat 37 Borculo Te koop van Coeverdenstraat 37 Borculo Vraagprijs 179.500 kosten koper Inhoud van deze woningbrochure Omschrijving 3 Foto's 5 Kenmerken 8 Zakenlijst 11 Huis op de kaart 13 Huis op de kaart 14 Algemene

Nadere informatie

Haverstraat CK Zuidwolde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 128 m2 perceeloppervlakte 149 m2 4 slaapkamers te koop

Haverstraat CK Zuidwolde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 128 m2 perceeloppervlakte 149 m2 4 slaapkamers te koop Haverstraat 3 7921 CK Zuidwolde woonoppervlakte 128 m2 perceeloppervlakte 149 m2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 155.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Hemonylaan KE Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem. woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 115 m2 3 slaapkamers te koop

Hemonylaan KE Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem. woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 115 m2 3 slaapkamers te koop Hemonylaan 3 6822 KE Arnhem woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 115 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 189.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen Waterviolier 9 5308 LR Aalst woonoppervlakte 85 m 2 perceeloppervlakte 221 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 230.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Smilde, Rijksweg 80 Vraagprijs: ,-- k.k.

Smilde, Rijksweg 80 Vraagprijs: ,-- k.k. Rijksweg 80 Smilde Deze uitgebouwde helft van een woonboerderij met bergschuur is gelegen op een perceel van 233 m2 aan de Drentsche Hoofdvaart tussen de dorpen Smilde en Hoogersmilde. Voorzieningen, scholen

Nadere informatie

Gerststraat CJ Zuidwolde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 96 m2 perceeloppervlakte 159 m2 4 slaapkamers te koop

Gerststraat CJ Zuidwolde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 96 m2 perceeloppervlakte 159 m2 4 slaapkamers te koop Gerststraat 6 7921 CJ Zuidwolde woonoppervlakte 96 m2 perceeloppervlakte 159 m2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 150.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Hunsingostraat ES Assen. Koopsom: k.k. Actium

Hunsingostraat ES Assen. Koopsom: k.k. Actium Hunsingostraat 39 9405 ES Assen woonoppervlakte 107 m 2 perceeloppervlakte 135 m 2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 140.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

F.D. Rooseveltstraat 16 Groningen. Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) E I

F.D. Rooseveltstraat 16 Groningen. Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) E I F.D. Rooseveltstraat 16 Groningen Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de

Nadere informatie

Röntgenhof AM Hoogeveen. Vraagprijs: kosten koper

Röntgenhof AM Hoogeveen. Vraagprijs: kosten koper VERKOCHT Röntgenhof 41 7909 AM Hoogeveen Vraagprijs: 159.500 kosten koper info@domesta.nl 0591-57 01 00 www.domesta.nl Kenmerken Locatie Energie Röntgenhof 41 isolatie: muurisolatie 7909 AM Hoogeveen 159.500

Nadere informatie

Kervelstraat 23. 105.000 k.k. 6833 GC Arnhem. Volkshuisvesting Arnhem. woonoppervlakte 86 m2. perceeloppervlakte 144 m2. 3 slaapkamers.

Kervelstraat 23. 105.000 k.k. 6833 GC Arnhem. Volkshuisvesting Arnhem. woonoppervlakte 86 m2. perceeloppervlakte 144 m2. 3 slaapkamers. Kervelstraat 23 6833 GC Arnhem woonoppervlakte 86 m2 perceeloppervlakte 144 m2 3 slaapkamers te koop 105.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Lindelaan 14. Vraagprijs: 152.500 k.k. 9342 PL Een. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl. woonoppervlakte 106 m 2

Lindelaan 14. Vraagprijs: 152.500 k.k. 9342 PL Een. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl. woonoppervlakte 106 m 2 Lindelaan 14 9342 PL Een woonoppervlakte 106 m 2 perceeloppervlakte 1.183 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 152.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 25

Bennekom Madeliefje 25 Bennekom Madeliefje 25 Ruime, goed onderhouden MIDDENWONING Met stenen berging voorzien van een zolder Centrale ligging in mooie, kindvriendelijke woonwijk Sfeervolle woonkamer met aansluiting houtkachel

Nadere informatie

Jan Walravenstraat XC Beneden-Leeuwen. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Jan Walravenstraat XC Beneden-Leeuwen. Vraagprijs: k.k. De Kernen Jan Walravenstraat 15 6658 XC Beneden-Leeuwen woonoppervlakte 90 m2 perceeloppervlakte 157 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 175.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl

Nadere informatie

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen Waterviolier 14 5308 LR Aalst woonoppervlakte 118 m 2 perceeloppervlakte 230 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 272.500 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Smilde, Hoofdweg 93 Vraagprijs: ,-- k.k.

Smilde, Hoofdweg 93 Vraagprijs: ,-- k.k. Hoofdweg 93 Smilde Deze goed onderhouden en keurig afgewerkte vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken is gelegen aan de Drentsche Hoofdvaart op een diep perceel van 746 m2 met vrij uitzicht aan de

Nadere informatie

Salland GH Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 111 m2 perceeloppervlakte 212 m2 4 slaapkamers te koop

Salland GH Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 111 m2 perceeloppervlakte 212 m2 4 slaapkamers te koop Salland 121 9405 GH Assen woonoppervlakte 111 m2 perceeloppervlakte 212 m2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 142.0 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Wilhelmina Druckerstraat RM Coevorden. Vraagprijs: kosten koper

Wilhelmina Druckerstraat RM Coevorden. Vraagprijs: kosten koper VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Wilhelmina Druckerstraat 58 7741 RM Coevorden Vraagprijs: 109.000 kosten koper info@domesta.nl 0591-57 01 00 www.domesta.nl Kenmerken Locatie Energie Wilhelmina Druckerstraat

Nadere informatie

Oude Dijk HR Wapserveen. Koopsom: k.k. Actium

Oude Dijk HR Wapserveen. Koopsom: k.k. Actium Oude Dijk 47 8351 HR Wapserveen woonoppervlakte 81 m 2 perceeloppervlakte 245 m 2 2 slaapkamers te koop Koopsom: 125.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Lunteren Vleermuislaan 16

Lunteren Vleermuislaan 16 Lunteren Vleermuislaan 16 Royale, gerenoveerde (2015) HOEKWONING De garage met kanteldeur is nabij de woning gelegen en bij te kopen Heerlijke, zonnige achtertuin met sfeervolle veranda Mooie, lichte woonkamer

Nadere informatie

Langestraat AA Heerewaarden. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 106 m2 perceeloppervlakte 261 m2 2 slaapkamers te koop

Langestraat AA Heerewaarden. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 106 m2 perceeloppervlakte 261 m2 2 slaapkamers te koop Langestraat 19 664 AA Heerewaarden woonoppervlakte 106 m perceeloppervlakte 61 m slaapkamers te koop Vraagprijs: 147.500 k.k. De Kernen info@dekernen.nl 088-58 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Drogteropslagen 40-C PH Drogteropslagen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 412 m2 4 slaapkamers te koop

Drogteropslagen 40-C PH Drogteropslagen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 412 m2 4 slaapkamers te koop Drogteropslagen 40-C 7705 PH Drogteropslagen woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 412 m2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 140.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Lesturgeonstraat JP Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 141 m2 3 slaapkamers te koop

Lesturgeonstraat JP Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 141 m2 3 slaapkamers te koop Lesturgeonstraat 24 9406 JP Assen woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 141 m2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 117.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Haarsmastraat 15. 7983 KL Wapse. Vraagprijs: 137.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl

Haarsmastraat 15. 7983 KL Wapse. Vraagprijs: 137.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Haarsmastraat 15 7983 KL Wapse woonoppervlakte 93 m 2 perceeloppervlakte 1.408 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 137.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Polderstraat BH Nijeveen. Koopsom: k.k. Actium

Polderstraat BH Nijeveen. Koopsom: k.k. Actium Polderstraat 21 7948 BH Nijeveen woonoppervlakte 137 m 2 perceeloppervlakte 140 m 2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 149.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Leharstraat 137 TILBURG

Leharstraat 137 TILBURG Leharstraat 137 TILBURG Vraagprijs 225.000,00 kosten koper Aan één van de oudste straten van Tilburg ligt deze knusse, karakteristieke woning met dubbele carport en grote berging. De woning is een beschermd

Nadere informatie

Marnepad TJ Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 120 m2 perceeloppervlakte 151 m2 4 slaapkamers te koop

Marnepad TJ Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 120 m2 perceeloppervlakte 151 m2 4 slaapkamers te koop Marnepad 19 9406 TJ Assen woonoppervlakte 120 m2 perceeloppervlakte 151 m2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 145.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Sportlaan PV Hoogersmilde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 103 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop

Sportlaan PV Hoogersmilde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 103 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop Sportlaan 5 9423 PV Hoogersmilde woonoppervlakte 103 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 117.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 00-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Slangenwortelstraat HR Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Slangenwortelstraat HR Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Slangenwortelstraat 71 6832 HR Arnhem woonoppervlakte 121 m2 perceeloppervlakte 132 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 215.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Waterlelielaan JJ Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Waterlelielaan JJ Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Waterlelielaan 58 6832 JJ Arnhem woonoppervlakte 121 m2 perceeloppervlakte 138 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 235.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Wenckebachlaan 31, 9728 JJ Groningen

Wenckebachlaan 31, 9728 JJ Groningen Wenckebachlaan 31, 9728 JJ Groningen 179.500,00 kosten koper Omschrijving Wenckebachlaan 31 (9728JJ) Groningen Heerlijk appartement aan de zuidkant van Groningen. Een 4- kamer appartement met nette keuken,

Nadere informatie

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Hazenkamp 61 5953 KP Reuver woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k.

Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k. Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING TWEE-ONDER-EEN-KAP woning met karakteristieke voorgevel met

Nadere informatie

Morgenruwe 37. Vraagprijs: k.k AX Maastricht. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 93 m2 perceeloppervlakte 170 m2 3 slaapkamers te koop

Morgenruwe 37. Vraagprijs: k.k AX Maastricht. Stichting Woonpunt. woonoppervlakte 93 m2 perceeloppervlakte 170 m2 3 slaapkamers te koop Morgenruwe 7 6218 AX Maastricht woonoppervlakte 9 m2 perceeloppervlakte 170 m2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 155.000 k.k. Stichting Woonpunt verkoop@woonpunt.nl 088-050 60 70 www.woonpunt.nl Kenmerken

Nadere informatie

Witterpad 6 Bovensmilde

Witterpad 6 Bovensmilde Witterpad 6 Bovensmilde Deze moderne en prachtig afgewerkte woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, drie royale slaapkamers en een badkamer op de verdieping, een bijkeuken en een garage,

Nadere informatie

Bosroos LW Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 130 m2 perceeloppervlakte 173 m2 5 slaapkamers te koop

Bosroos LW Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 130 m2 perceeloppervlakte 173 m2 5 slaapkamers te koop Bosroos 14 9408 LW Assen woonoppervlakte 130 m2 perceeloppervlakte 173 m2 5 slaapkamers te koop Koopsom: 200.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Kootwijkerbroek Kootwijkerdijk 9A

Kootwijkerbroek Kootwijkerdijk 9A Kootwijkerbroek Kootwijkerdijk 9A Nieuw te bouwen, ruim LANDHUIS met bijgebouw in het buitengebied Inspraak in de bouw en de indeling behoren tot de mogelijkheden Kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen

Nadere informatie

Wellsedam CC Ammerzoden. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 78 m2 perceeloppervlakte 268 m2 3 slaapkamers te koop

Wellsedam CC Ammerzoden. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 78 m2 perceeloppervlakte 268 m2 3 slaapkamers te koop Wellsedam 19 5324 CC Ammerzoden woonoppervlakte 7 m2 perceeloppervlakte 26 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 162.500 k.k. De Kernen info@dekernen.nl 0-52 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Smelen RL Veldhoven. Vraagprijs: k.k. 'thuis. woonoppervlakte 112 m2 perceeloppervlakte 101 m2 3 slaapkamers te koop

Smelen RL Veldhoven. Vraagprijs: k.k. 'thuis. woonoppervlakte 112 m2 perceeloppervlakte 101 m2 3 slaapkamers te koop Smelen 68 5509 RL Veldhoven woonoppervlakte 112 m2 perceeloppervlakte 101 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 9.000 k.k. 'thuis functie.verkoopmakelaars@mijn-thuis.nl 040-249 99 99 www.mijn-thuis.nl Kenmerken

Nadere informatie

Ede Parkweg 133 D. Vraagprijs: ,- k.k.

Ede Parkweg 133 D. Vraagprijs: ,- k.k. Ede Parkweg 133 D Op een centrale locatie gelegen 2-KAMERAPPARTEMENT Voorzieningen zoals winkels liggen op loopafstand Bij het appartement is een buitenberging inbegrepen Het appartement is voorzien van

Nadere informatie

Dorprichterstraat BW Oosterwolde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 124 m2 perceeloppervlakte 152 m2 3 slaapkamers te koop

Dorprichterstraat BW Oosterwolde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 124 m2 perceeloppervlakte 152 m2 3 slaapkamers te koop Dorprichterstraat 113 8431 BW Oosterwolde woonoppervlakte 124 m2 perceeloppervlakte 152 m2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 132.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Vijverlaan 160 Vraagprijs: Volkshuisvesting Arnhem

Vijverlaan 160 Vraagprijs: Volkshuisvesting Arnhem Vijverlaan 160 6822 HH Arnhem woonoppervlakte 75 m2 perceeloppervlakte 117 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 192.500 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Molendijk EG Velden. Vraagprijs: k.k. Woonwenz. woonoppervlakte 100 m2 perceeloppervlakte 141 m2 3 slaapkamers te koop

Molendijk EG Velden. Vraagprijs: k.k. Woonwenz. woonoppervlakte 100 m2 perceeloppervlakte 141 m2 3 slaapkamers te koop Molendijk 28 5941 EG Velden woonoppervlakte 100 m2 perceeloppervlakte 141 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 140.000 k.k. Woonwenz vcv@woonwenz.nl 077-389 31 31 www.woonwenz.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Zandpad CN Opijnen. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Zandpad CN Opijnen. Vraagprijs: k.k. De Kernen Zandpad 484 CN Opijnen woonoppervlakte 8 m 2 perceeloppervlakte m 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 6.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-82 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie Zandpad 484 CN

Nadere informatie

Batinge KV Norg. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 97 m2 perceeloppervlakte 176 m2 3 slaapkamers te koop

Batinge KV Norg. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 97 m2 perceeloppervlakte 176 m2 3 slaapkamers te koop Batinge 99 9331 KV Norg woonoppervlakte 97 m2 perceeloppervlakte 176 m2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 137.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Prakkestraat CK Coevorden. Vraagprijs: kosten koper

Prakkestraat CK Coevorden. Vraagprijs: kosten koper VERKOCHT Prakkestraat 15 7741 CK Coevorden Vraagprijs: 119.500 kosten koper info@domesta.nl 0591-57 01 00 www.domesta.nl Kenmerken Locatie Energie Prakkestraat 15 isolatie: 7741 CK Coevorden verwarming:

Nadere informatie

Deken Waarestraat 38 Beverwijk Vraagprijs k.k.

Deken Waarestraat 38 Beverwijk Vraagprijs k.k. Deken Waarestraat 8 Beverwijk Vraagprijs 7.000 k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 7 VELSERBROEK 088-7700 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Nabij centrum gelegen fijne eengezinswoning uit de jaren 0 met zonnige

Nadere informatie

karakter & sfeer royaal & ruimtelijk rustig & veilig

karakter & sfeer royaal & ruimtelijk rustig & veilig karakter & sfeer royaal & ruimtelijk rustig & veilig 2 Inhoud Uw woning 3-8 Kenmerken Karakter en sfeer Globale indeling Uw omgeving 7 Uw Wijk Uw gemeente Uw regio Algemene cijfers 9 EPA Label & Kadastrale

Nadere informatie

Anjougaard PA Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars

Anjougaard PA Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars Anjougaard 30 PA Spijkenisse woonoppervlakte 3 m perceeloppervlakte 13 m slaapkamers te koop Vraagprijs: 19.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0-9 03 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken

Nadere informatie

Scholtisstraat GG Velden. Vraagprijs: k.k. Woonwenz. woonoppervlakte 76 m 2 1 slaapkamer te koop

Scholtisstraat GG Velden. Vraagprijs: k.k. Woonwenz. woonoppervlakte 76 m 2 1 slaapkamer te koop Scholtisstraat 46 5941 GG Velden woonoppervlakte 76 m 2 1 slaapkamer te koop Vraagprijs: 135.000 k.k. Woonwenz vcv@woonwenz.nl 077-389 31 31 www.woonwenz.nl Kenmerken Locatie Scholtisstraat 46 5941 GG

Nadere informatie

van Leeuwenstraat PP Elim Vraagprijs: kosten koper

van Leeuwenstraat PP Elim Vraagprijs: kosten koper VERKOCHT van Leeuwenstraat 13 7916 PP Elim Vraagprijs: 145.000 kosten koper info@domesta.nl 0591-57 01 00 www.domesta.nl Kenmerken Locatie Energie van Leeuwenstraat 13 isolatie: dakisolatie muurisolatie

Nadere informatie

Hazenkamp KP Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop

Hazenkamp KP Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop Hazenkamp 52 5953 KP Reuver woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 119.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

Fazantstraat BB Bruchem. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Fazantstraat BB Bruchem. Vraagprijs: k.k. De Kernen Fazantstraat 18 5314 BB Bruchem woonoppervlakte 105 m 2 perceeloppervlakte 146 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 190.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Kenmerken. Kaart. Veldkampen k.k. Locatie. Energie. muurisolatie 9342 PN Een. vloerisolatie. volledig geisoleerd.

Kenmerken. Kaart. Veldkampen k.k. Locatie. Energie. muurisolatie 9342 PN Een. vloerisolatie. volledig geisoleerd. Veldkampen 1 942 PN Een woonoppervlakte 124 m2 perceeloppervlakte 270 m2 slaapkamers koopregeling Koopgarant te koop Koopsom: 215.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Geulstraat RW Assen. Koopsom: k.k. Actium

Geulstraat RW Assen. Koopsom: k.k. Actium Geulstraat 38 9406 RW Assen woonoppervlakte 67 m 2 perceeloppervlakte 260 m 2 te koop Koopsom: 119.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie Geulstraat 38 9406

Nadere informatie

makelaardij ZIJL Artillerielaan 41 ZUIDLAREN

makelaardij ZIJL Artillerielaan 41 ZUIDLAREN makelaardij ZIJL Woningpresentatie Artillerielaan 41 ZUIDLAREN Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken

Nadere informatie

Huurprijs 1.455,- p.m.

Huurprijs 1.455,- p.m. AMALIAHOF 20 ERMELO TE HUUR! Beschikbaar vanaf begin december. Wonen aan de bosrand in een zo goed als nieuwe hoekwoning! In 2016 gebouwd en voorzien van een luxe keuken en modern sanitair. Tijdens de

Nadere informatie

Coppelweide 25. 6088 CB Roggel. Vraagprijs: 209.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te koop

Coppelweide 25. 6088 CB Roggel. Vraagprijs: 209.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te koop Coppelweide 25 6088 CB Roggel woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 209.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Hofhooistraat ZN Dreumel. Koopsom: k.k. De Kernen

Hofhooistraat ZN Dreumel. Koopsom: k.k. De Kernen Hofhooistraat 28 6621 ZN Dreumel woonoppervlakte 95 m 2 perceeloppervlakte 255 m 2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 140.000 k.k. De Kernen info@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Veenendaal Breukkruid 16

Veenendaal Breukkruid 16 Veenendaal Breukkruid 16 Ruime, moderne TWEE ONDER EEN KAP WONING Met aangebouwde garage / berging Fraai aangelegde, zonnige tuin op het zuidwesten Op loop- en fietsafstand gelegen van de prachtige bossen

Nadere informatie

Hogenkamp HA Beneden-Leeuwen. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 113 m2 perceeloppervlakte 160 m2 4 slaapkamers te koop

Hogenkamp HA Beneden-Leeuwen. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 113 m2 perceeloppervlakte 160 m2 4 slaapkamers te koop Hogenkamp 7 6658 HA Beneden-Leeuwen woonoppervlakte 113 m2 perceeloppervlakte 160 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 180.000 k.k. De Kernen info@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

makelaardij ZIJL Entinge 120 Zuidlaren

makelaardij ZIJL Entinge 120 Zuidlaren makelaardij ZIJL Woningpresentatie Entinge 120 Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken met de realiteit.

Nadere informatie

Penatenhof 56-B BV Maastricht. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt

Penatenhof 56-B BV Maastricht. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt Penatenhof 56-B 6215 BV Maastricht woonoppervlakte 86 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 135.000 k.k. Stichting Woonpunt verkoop@woonpunt.nl 088-050 60 70 www.woonpunt.nl Kenmerken Locatie Penatenhof

Nadere informatie

Ree RB Veldhoven. Vraagprijs: k.k. 'thuis. woonoppervlakte 120 m2 perceeloppervlakte 110 m2 4 slaapkamers te koop

Ree RB Veldhoven. Vraagprijs: k.k. 'thuis. woonoppervlakte 120 m2 perceeloppervlakte 110 m2 4 slaapkamers te koop Ree 39 5509 RB Veldhoven woonoppervlakte 120 m2 perceeloppervlakte 110 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 275.000 k.k. 'thuis functie.verkoopmakelaars@mijn-thuis.nl 040-249 99 99 www.mijn-thuis.nl Kenmerken

Nadere informatie

Slangenwortelstraat HS Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Slangenwortelstraat HS Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Slangenwortelstraat 56 6832 HS Arnhem woonoppervlakte 121 m2 perceeloppervlakte 155 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 225.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Kenau Hasselaarstraat 485, 4382 AS Vlissingen

Kenau Hasselaarstraat 485, 4382 AS Vlissingen Vraagprijs: 354.500 k.k. Kenau Hasselaarstraat 485, 4382 AS Vlissingen Prachtig wonen op het mooiste stukje Vlissingen direct aan de Boulevard? Met een eindeloze horizon over de zee is dit prachtige appartement

Nadere informatie

Lindelaan PL Een. Vraagprijs: k.k. Actium. woonoppervlakte 106 m2 perceeloppervlakte m2 3 slaapkamers te koop

Lindelaan PL Een. Vraagprijs: k.k. Actium. woonoppervlakte 106 m2 perceeloppervlakte m2 3 slaapkamers te koop Lindelaan 30 9342 PL Een woonoppervlakte 106 m2 perceeloppervlakte 1.180 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 170.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k.

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k. Ede Raadhuisstraat 2 Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING Met ruime, inpandige garage / berging Centraal gelegen aan de rand van het winkelcentrum van Ede De woning beschikt over authentieke details

Nadere informatie

Hendrikstraat CT Gameren. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Hendrikstraat CT Gameren. Vraagprijs: k.k. De Kernen Hendrikstraat 21 5311 CT Gameren woonoppervlakte 100 m 2 perceeloppervlakte 311 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 210.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Prins Mauritsstraat GT Smilde. Koopsom: k.k. Actium

Prins Mauritsstraat GT Smilde. Koopsom: k.k. Actium Prins Mauritsstraat 11 9422 GT Smilde woonoppervlakte 108 m 2 perceeloppervlakte 380 m 2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 146.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Magnoliastraat RA Bovensmilde. Koopsom: k.k. Actium

Magnoliastraat RA Bovensmilde. Koopsom: k.k. Actium Magnoliastraat 17 9421 RA Bovensmilde woonoppervlakte 86 m 2 perceeloppervlakte 172 m 2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 127.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Maasstraat 44. 85.000 k.k. 3313 GG Dordrecht. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl. woonoppervlakte 67 m 2

Maasstraat 44. 85.000 k.k. 3313 GG Dordrecht. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl. woonoppervlakte 67 m 2 Maasstraat 44 3313 GG Dordrecht woonoppervlakte 67 m 2 perceeloppervlakte 120 m 2 2 slaapkamers te koop 85.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken

Nadere informatie

Waterlelielaan JJ Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Waterlelielaan JJ Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Waterlelielaan 64 6832 JJ Arnhem woonoppervlakte 124 m2 perceeloppervlakte 170 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 265.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Heldens Van De Mortellaan CM Beesel. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend

Heldens Van De Mortellaan CM Beesel. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend Heldens Van De Mortellaan 39 5954 CM Beesel woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 400 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 260.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl

Nadere informatie

Ideaal en instapklaar

Ideaal en instapklaar Ideaal en instapklaar voor gezin of starters goed onderhouden en veilige woonbuurt een huis dat er mag zijn riante veranda met uitzicht op eigen tuin 2 Inhoud Uw woning 3-8 Kenmerken Karakter en sfeer

Nadere informatie

Lange Akkers CA Duizel. Koopsom: ,- k.k. Woningstichting de Zaligheden

Lange Akkers CA Duizel. Koopsom: ,- k.k. Woningstichting de Zaligheden Lange Akkers 9 5525 CA Duizel woonoppervlakte 101 m 2 perceeloppervlakte 191 m 2 2 slaapkamers koopregeling Koopgarant te koop Koopsom: 219.500,- k.k. Woningstichting de Zaligheden info@wsz.nl 0497-51

Nadere informatie

Valkreek 19. 3079 AM Rotterdam. Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop

Valkreek 19. 3079 AM Rotterdam. Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop Valkreek 19 3079 AM Rotterdam woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie