BEDRIJFS PRESENTATIE. Europalaan BZ Renkum. T GSM info@instatech.nl.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BEDRIJFS PRESENTATIE. Europalaan 24 6871 BZ Renkum. T 0317-844112 GSM 06-19669668 info@instatech.nl. www.instatech.nl"

Transcriptie

1 BEDRIJFS PRESENTATIE Europalaan BZ Renkum T GSM info@instatech.nl

2 ONS BEDRIJF InstaTech totaaltechniek is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van Elektro- en Installatietechniek en Duurzame energie. Wij specialiseren woningbouw, utiliteit en de particulieren markt en op de aanleg van duurzame warmtebronnen waaronder Warmtepompsystemen en Zonne-energie. Uw gehele duurzame installatie kan door InstaTech totaaltechniek verzorgd worden. Dit betekend voor u: de bron, de warmtepomp en het afgiftesysteem geheel naar u wens en aangepast aan de omgevingsmogelijkheden. Natuurlijk bent u ook voor deelproducten aan het goede adres. InstaTech totaaltechniek heeft niet alleen ervaring met het verzorgen van duurzame warmtebronnen voor bedrijfspanden, ook woningen / woonwijken worden door ons van één of meerdere duurzame warmtebronnen voorzien. Zo kan aardwarmte ruimtes en tapwater verwarmen en ruimtes passief koelen. Zonnepanelen kunnen eventueel de stroom leveren die uw warmtepomp nodig heeft. Ontwerp, realisatie en onderhoud Duurzaamheid integreren we in het volledige ontwikkelingsproces: van initiatief tot de technische uitwerking van het ontwerp en de realisatie. Bovendien gaan wij nog een stap verder, doordat wij na oplevering het energieverbruik blijven monitoren. Ervaringen van gebruikers en standaardcontroles zorgen ervoor dat we het energieverbruik verder kunnen optimaliseren. Wij sturen daarbij op werkelijk energieverbruik, zodat de gebruiker ook echt lagere energielasten heeft en in een comfortabel gebouw woont of werkt.

3 INSTALLATIE TECHNIEK Centrale Verwarming Het sleutelwoord is: hoger rendement. Elke oplossing is gericht op het verkrijgen van een comfortabele werk- en woonomgeving en tegelijkertijd op het beperken van het gebruik. Dankzij een brede toepassing van nieuwe en innovatieve technieken is er voor elke omgeving een efficiënt werkende toepassing te realiseren. Speciale aandacht is er voor gebruiksgemak, rendement en comfort. Onze verwarmingsproducten zijn innovatief maar hebben tegelijkertijd hun waarde in de praktijk bewezen. Wij adviseren u graag over: zonnecollectoren, heteluchtverwarming, stadsverwarming, warmtepompen, warmtekracht en thermische activering van betonsystemen. Elektrotechniek Als aanbieder van totaaltechniek mag elektrotechniek niet ontbreken. InstaTech totaaltechniek beschikt over een gemotiveerd team specialisten, technici die de opdrachtgever centraal stellen. De focus op de klant behouden wij gedurende het gehele proces van ontwerp tot engineering tot installatie. Op deze manier kunnen wij voor complexe technische vraagstukken gebruiksvriendelijke en beheersbare oplossingen bedenken, uitvoeren en onderhouden. InstaTech totaaltechniek bestrijkt het complete elektrotechnische werkveld: licht- en krachtinstallaties en noodverlichting no-breakinstallaties veiligheidsaarding bliksembeveiliging brandbeveiliging en ontruiming data- en telefoonnetwerken intercomsystemen CCTV-installaties etc. Gebouwenbeheerssystemen Het optimale rendement uit uw installatie halen, betekent voortdurend monitoren van uw systemen. Wij begrijpen dat het voor u geen doen is, uw systeem 24/7 te beheren en te besturen, daarom verzorgen wij dit op afstand. Dat levert niet alleen directe controle van het gewenste binnenklimaat op, maar ook vroegtijdige signalering van storingen. Op die manier haalt u het optimale rendement uit uw installatie. Luchtbehandeling Het binnenklimaat heeft invloed op uw prestaties. Daarom zorgen wij er voor dat het binnenklimaat perfect is voor uw omstandigheden. Onze brede kennis komt hier bij uitstek van pas, want een goed klimaat is veelal een combinatie van ventilatietechniek, verwarming, koeling en bevochtiging. Sanitaire installaties Bij een sanitaire installatie is er veel aandacht voor vormgeving, gebruiksgemak en hygiëne, en dat vraagt specifieke technische voorzieningen. InstaTech totaaltechniek heeft specialisten in huis die dat voor u nauwgezet uittekenen en vervolgens installeren met oog voor uw wensen. Al vele zorginstellingen, scholen en horecaondernemingen deden een beroep onze expertise.

4 DUURZAME ENERGIE InstaTech totaaltechniek is gespecialiseerd in de aanleg van warmtepompsystemen voor woonhuizen en bedrijfsruimtes. De kracht van InstaTech is de best passende oplossing voor elk systeem te berekenen. Alle types warmtepompen worden toegepast, zolang het rendement voor de klant maar maximaal is. Dit kan met zowel gesloten bodemsystemen, open bronsystemen als met lucht of een combinatie van deze systemen. Veel installateurs zijn nog steeds niet bekend met de mogelijkheden van de warmtepompen. Tegenstrijdige berichten over rendementen maken de keuze voor de klant er niet eenvoudiger op. Alle systemen hebben zo hun eigen voor en nadelen ten opzichte van elkaar het is hierom erg belangrijk vooraf goed advies in te winnen. In veel gevallen is een warmtepomp een geweldige oplossing voor nieuwbouw van woningen of utiliteit, maar ook voor de bestaande bouw is het mogelijk. Er zijn echter ook legio voorbeelden van systemen waar het beoogde (en beloofde) rendement niet wordt gehaald. Alvorens te beslissen over de aanleg van een warmtepompsysteem, welk type dan ook, is het belangrijk te weten wat de terugverdientijd is, hoe groot de investeringskosten zijn en hoe duurzaam het systeem in werkelijkheid is. De opbouw van de lokale bodem kan een belangrijke factor zijn in de keuze van het type warmtepomp en het rendement. Wilt u een warmtepompsysteem aanleggen of de mogelijkheden bekijken? InstaTech totaaltechniek geeft u graag advies over de mogelijkheden op uw locatie. Indien gewenst zoeken wij voor u uit wat de lokale bodemomstandigheden zijn, welk type systeem het best geschikt is en hoeveel meters er geboord moet worden om het juiste rendement met de warmtepomp te kunnen behalen. Wilt u ook een berekening van de benodigde capaciteit van de warmtepomp voor uw project kunnen wij tegen geringe kosten een opgave doen van de aanlegkosten van het systemen met terugverdientijden, jaarlijkse kosten, type systeem, boordieptes etc. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook een complete offerte sturen voor de aanleg van bronnen of wisselaars en leveren en plaatsen van de warmtepomp, boiler, koelmodule, regeling en beheer op afstand. Wij verzorgen de totale aanleg voor u, inclusief de in bedrijf stelling. Bij bestaande installaties kunnen wij voor u een prijsopgaven maken voor het onderhoud. Wij kunnen voor u het beheer op afstand verzorgen. Mochten er storingen zijn, wij zijn 24/7 bereikbaar.

5 SERVICE & ONDERHOUD InstaTech totaaltechniek verzorgt onderhoud en levert service aan alle installaties. Dat geeft de zekerheid van een zorgeloos werkende installatie en de gemoedsrust dat hulp in geval van storingen snel ter plaatse is. Regelmatig onderhoud verkleint de kans op vroegtijdige slijtage, stilstand van apparatuur of productieverlies. Daarvoor hanteren wij op maat gemaakte onderhoudscontracten, afhankelijk van het gebruik en de functie van de installatie. Zo krijgt u een bedrijfszekere installatie, bespaart u energie en voorkomt u storingen. Aandacht voor detail, specialistische knowhow en het gebruik van het modernste gereedschap voorkomt uitval van een installatie. Mocht er dan toch nog iets misgaan, dan is onze servicemonteur snel ter plaatse om de storing op te lossen. Wij bedienen en beheren installaties op afstand. Onze medewerkers kunnen door gebruik te maken van de modernste communicatieen computertechnieken precies volgen hoe de installatie werkt en of preventief onderhoud noodzakelijk is. Dat gebeurt ook s nachts en in het weekend. Calamiteiten worden dan volautomatisch aan storingsmonteurs gemeld. Door gebruik te maken van beheer op afstand is niet alleen alarmverwerking gegarandeerd, maar worden ook de daadwerkelijke bedrijfsuren en het energieverbruik geregistreerd. InstaTech totaaltechniek verzorgt, onderhoud en levert service aan alle installaties; van koudetechniek tot meet- en regeltechniek en van brand- en inbraakinstallaties tot airconditioning. Met periodiek onderhoud voorkomt u: Tegelijkertijd verhoogt periodiek onderhoud: Onverwachte slijtage Het rendement van uw installatie Storingen De levensduur Daarmee is direct het belang van goed en periodiek onderhoud duidelijk. InstaTech totaaltechniek onderkent dat belang en beschikt over een team professionele, gemotiveerde service- en onderhoudsmedewerkers. Specialisten die een hoge mate van expertise koppelen aan een klantgerichte instelling. Met InstaTech totaaltechniek kiest u voor professionaliteit en duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen zodat we altijd snel kunnen schakelen. Onderhoud is een periodiek terugkerende handeling. Bij voorkeur opgenomen in een meerjarig onderhoudscontract. Service daarentegen is meer reactief en vraagt alles van het direct oplossend vermogen van onze specialisten. De doelstelling is altijd eensluidend: een optimaal werkende installatie! Om onderhoud optimaal uit te voeren, moeten we inzicht hebben in het gebruik van een gebouw; we moet weten wanneer u moet verlichten of verwarmen en wanneer dat niet noodzakelijk is. Door te zorgen voor een fijne afstemming van de installatie op de omgeving en het gebruik van de omgeving realiseren we energiebesparing.

6 NEN 3140 INSPECTIES Uw veiligheid is onze zorg! In verband met de veiligheid van uw collega's, medewerkers en relaties en uw juridische aansprakelijkheid (denk ook aan uw ketenaansprakelijkheid) bent u, conform Arbo wetgeving, verplicht uw elektrotechnische installaties met regelmaat te laten controleren. Voor laagspanningsinstallaties is de NEN 3140 van toepassing. Deze richtlijn stelt eisen aan het minimale veiligheidsniveau van alle laagspanningsinstallaties. NEN 3140 bestaat in principe uit drie onderwerpen: 1. Elektrische installaties moeten veilig te gebruiken zijn. 2. Elektrische gereedschappen moeten veilig te gebruiken zijn. 3. Personen die aan en in de omgeving van elektrische installaties werken moeten geïnstrueerd zijn over de veiligheid. Om veilig gebruik van elektrische installaties zoveel mogelijk te waarborgen schrijft NEN 3140 voor dat elektrische installaties periodiek moeten worden geïnspecteerd. De inspectie bestaat uit een visuele inspectie en uit een inspectie door meting en beproeving. Voor de uitvoering van inspecties hanteert InstaTech totaaltechniek een kwaliteitsborgingsysteem zoals wettelijk is opgesteld. Dit systeem behelst de volgende fasegewijze aanpak: Vaststellen omvang installatie Vaststellen van toepassing zijnde normen Vaststellen van visuele inspecties, metingen en beproevingen Controle op aanwezigheid c.q. volledigheid van tekeningen Definiëring van de onderdelen Benoeming relevante voorschriften Inspecties aan de hand van genormaliseerde checklists Schriftelijk inspectierapport met aanbevelingen Gevaarlijke situaties worden onmiddellijk mondeling gemeld Herinspectie vindt plaats nadat de tekortkomingen ongedaan zijn gemaakt Certificering na positief resultaat van herinspectie Periodieke toezichtscontrole Veel bedrijven hebben zelf niet de expertise in huis om aan deze wettelijke verplichtingen te voldoen. Daar zijn wij u graag bij behulpzaam en kunnen u adviseren en uw installatie inspecteren. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Wij doen u graag een voorstel.

7 BEVEILIGING Beveiliging InstaTech totaaltechniek biedt oplossingen op maat op het gebied van veiligheid. InstaTech totaaltechniek behoort tot de selecte groep van beveiligingsbedrijven die total-care beveiligingsoplossingen biedt voor particulieren, bedrijven, winkels, scholen en overige instellingen. Als specialist in elektronische beveiliging zijn wij voor onze opdrachtgevers dé partner die gegarandeerd over uitgebreide en actuele kennis beschikt op het gebied van techniek en regelgeving. Of het nu gaat om de beveiliging van uw woonhuis of uw bedrijf, het aanleggen van een brandmeldinstallatie of camera observatiesysteem, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij adviseren en begeleiden bij de aanleg en onderhoud van onze systemen. Betrouwbaarheid, verantwoorde prijsstelling en 24/7-service zijn de pijlers waar de duurzame relatie met onze opdrachtgevers op rust. Wij inventariseren uw veiligheidsbehoefte en brengen deze nauwkeurig in kaart. Vervolgens wordt er een heldere offerte opgemaakt waarin efficiëntie centraal staat. Onderstaand treft u een selectie van onze disciplines aan; Inbraaksignaleringssystemen Toegangscontrolesystemen Camera observatiesystemen Brandmeldinstallaties Service en Onderhoud

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Alles voor een goed gevoel.

Alles voor een goed gevoel. INHOUD Voorwoord 4 De goed gevoel garanties 6 Installatietechniek 8 Service & Onderhoud 10 Badkamer realisatie 12 Aqualon Groen 14 Project - Bij de Neut 16 Adviesgesprek 18 Aqualon Vlasstraat 8 5561 AJ

Nadere informatie

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK TechniCo: innovatief in installatietechniek TechniCo is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Goes. Wij zijn in staat om een totaalpakket op het gebied van installatietechniek

Nadere informatie

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2 ITN Ontzorgt Voorwoord ITN Installatietechniek b.v. Ede opgericht in 1973 is een allround technisch dienstverlener. In deze interactie zijn transparantie in doen en laten en het nakomen van afspraken van

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denkt met u mee Showroom A&B Electrotechniek Installaties Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiligingsinstallaties.

Nadere informatie

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde.

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Inhoudsopgave blz Inleiding 2 De geschiedenis 3 Doelstellingen 3 Veiligheid 4 Specialismen 5 Doelgroepen 6 Het dienstenaanbod 7 Milieubewust en techniek

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu

Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Waakzaam op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu! Certafix

Nadere informatie

Steek Energie in je huis

Steek Energie in je huis Steek Energie in je huis 9 oktober 2012 Breda 1 Bouwbedrijf Boot B.V. Bouwbedrijf Boot is actief in de woningbouw (particulier, ontwikkeling), zorg huisvesting en utiliteit (scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen).

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL Klimaatmakers Veilig en vertrouwd! Warmte en ventilatie zijn essentieel voor een heerlijk klimaat in uw woning.

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

Duurzaam woon- en werkcomfort door gebruik van natuurlijke energiebronnen! + =

Duurzaam woon- en werkcomfort door gebruik van natuurlijke energiebronnen! + = Duurzaam woon- en werkcomfort door gebruik van natuurlijke energiebronnen! + = Krachten gebundeld... Pionier op het gebied van bodemenergie! Energiezuinige verwarmings- en koelingsproducten Geotherm Energy

Nadere informatie

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER Ruigrok, een sterke naam, een sterk bedrijf, een sterk logo Veiligheid en vertrouwen spelen in de huidige wereld een steeds grotere rol. Als er één bedrijf is dat zich

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

optimale klimaatoplossing

optimale klimaatoplossing MKB, kantoren en utiliteit retail en detailhandel We vinden altijd de optimale klimaatoplossing zorg, overheid en scholen industrie en tuinbouw hotel, leisure en wellness We vinden altijd de optimale klimaatoplossing

Nadere informatie

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek Service & Support Informatie Bosch Thermotechniek 2 Service & Support Ervaar de service en de support van Bosch Bosch is internationaal toonaangevend op het gebied van cv- en warmwater oplossingen voor

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Duurzaam verwarmen met Waterstage. Product Launch 2017

Duurzaam verwarmen met Waterstage. Product Launch 2017 Duurzaam verwarmen met Waterstage Programma Green Igloo Wet en regelgeving Subsidie en rente tarieven EnMosy voor prestatie garantie Green Igloo Care voor kwaliteitsborging Green Igloo Concept Totaalconcept

Nadere informatie

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek PARTICULIER Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek Comfortabel en veilig wonen is belangrijk. Een ideale woning is voorzien van elektra, een goede klimaatbeheersing,

Nadere informatie

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek.

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Service en onderhoud Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor sprinklers en brandmeldinstallaties Eén aanspreekpunt

Nadere informatie

De meest optimale installatie is een zuinige installatie. Daarvoor dienen 3 componenten goed op elkaar te worden afgesteld:

De meest optimale installatie is een zuinige installatie. Daarvoor dienen 3 componenten goed op elkaar te worden afgesteld: Besteco wil aan de hand van een korte, eenvoudige uitleg algemene informatie verstrekken omtrent warmtepompinstallaties en waar de aandachtspunten liggen. De meest optimale installatie is een zuinige installatie.

Nadere informatie

Van inspanningsverplichting naar prestatiecontract nieuwbouw MFG Kaatsheuvel

Van inspanningsverplichting naar prestatiecontract nieuwbouw MFG Kaatsheuvel Bijlage 1 Van inspanningsverplichting naar prestatiecontract nieuwbouw MFG Kaatsheuvel Door Sunburst B.V. Ing. Joost de Roij en Ing. Joost Vermeer januari 2014 Inhoudsopgave Blz Inleiding 3 1. Van inspanningsverplichting

Nadere informatie

Prijslijst opleidingen

Prijslijst opleidingen Opleidingen elektrotechniek Opleidingen Aarding, Bliksem en overspanningsbeveiliging Inwendige bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging 538,13 615,00 Monteur Aarding en Bliksembeveiliging 2.231,25

Nadere informatie

Installatiebedrijf van Hal

Installatiebedrijf van Hal Installatiebedrijf van Hal WATER/GAS ELEKTRA DUURZAME ENERGIE VENTILATIE SANITAIR Nijverheidsweg 15 4529 PP Eede ZEEUWS-VLAANDEREN Tel: 0117-492869 Fax: 0117-493089 E-mail: info@installatiebedrijf-vanhal.nl

Nadere informatie

Showroom KOVO Assen. Pagina 1 van 13

Showroom KOVO Assen. Pagina 1 van 13 Showroom KOVO Assen Pagina 1 van 13 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave...2 2 Voorwoord...3 3 Inleiding...4 4 Wie presenteert zich in de showroom?...5 5 Wie gaat de showroom bezoeken?...6 6 Indeling showroom...7

Nadere informatie

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers Een totaalaanbod van diensten inzake installaties is uw uniek aanspreekpunt voor een breed spectrum van installaties en werkzaamheden voor nieuwbouw en renovatie,

Nadere informatie

Niet zómaar een servicebedrijf

Niet zómaar een servicebedrijf eenoorde ntw vera keuze Niet zómaar een servicebedrijf Horos Service kan met alle luchtbehan delings technieken overweg: verwarming, Horos Service heeft een breed assortiment aan spare parts voor alle

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende 2014 Complete maatwerkpakketten Specifiek voor woningbouw Voor alle configuraties Standaard op voorraad Direct geleverd Uitgebreide kennis aanwezig Training mogelijk PV systemen Foto: residentiële systemen

Nadere informatie

elektrotechniek bv elektrotechniek bv MOSSINK MAAKT MEER MOGELIJK Zuiderinslag 12 Postbus 39 3870 CA Hoevelaken T (033) 253 45 81 F (033) 253 58 26

elektrotechniek bv elektrotechniek bv MOSSINK MAAKT MEER MOGELIJK Zuiderinslag 12 Postbus 39 3870 CA Hoevelaken T (033) 253 45 81 F (033) 253 58 26 INSTALLATIETECHNIEK PROJECTVERLICHTING BEVEILIGINGEN INSPECTIES BESTURINGSTECHNIEK INSTALLATIETECHNIEK PROJECTVERLICHTING BEVEILIGINGEN INSPECTIES BESTURINGSTECHNIEK elektrotechniek bv elektrotechniek

Nadere informatie

Installatievoorschriften. Een veilige elektrische installatie draagt bij aan een veilige werkomgeving.

Installatievoorschriften. Een veilige elektrische installatie draagt bij aan een veilige werkomgeving. Installatievoorschriften Een veilige elektrische installatie draagt bij aan een veilige werkomgeving. 1 Installatievoorschriften Klinkt erg saai: regeltjes uit het hoofd leren van de NEN 1010. Maar het

Nadere informatie

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Agro Industrie Particulier Beveiliging Duurzame energie Over ETB van de Beek Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren én onderhouden. En minstens

Nadere informatie

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter Vaillant geotherm warmtepomp De betere warmtepomp Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor

Nadere informatie

Advies Ontwerp Levering Installatiepartners Inbedrijfstelling

Advies Ontwerp Levering Installatiepartners Inbedrijfstelling Advies Ontwerp Levering Installatiepartners Inbedrijfstelling Een warmtepomp genereert op een efficiënte manier warmte om uw huis comfortabel te verwarmen of van warm water te voorzien. Warmtepompen hebben

Nadere informatie

ELEKTRISCHE VEILIGHEID

ELEKTRISCHE VEILIGHEID ELEKTRISCHE VEILIGHEID DIT STUK IS NOG NIET GETOETST DOOR DE INSPECTIE SZW EN DIENT ALS NASLAGWERK Natte en ruwe omstandigheden kunnen de veiligheid bij het gebruik van elektriciteit nadelig beïnvloeden.

Nadere informatie

TECHNEA. duurzaam WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING

TECHNEA. duurzaam WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING TECHNEA duurzaam AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING OVER AT-TEC Al 35 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van warmtepompen van

Nadere informatie

Cursusspecial Vakbekwaamheid

Cursusspecial Vakbekwaamheid Cursusspecial Vakbekwaamheid > Elektrotechniek > Waterleidingtechniek > Gastechniek > CV-techniek Haal uw vakbekwaamheidsdiploma en word Erkend Installateur. Uw klanten zitten erop te wachten. Als installateur

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

Bescherm wat u aan het hart gaat

Bescherm wat u aan het hart gaat Bescherm wat u aan het hart gaat met betrouwbare beveiliging van DETEC www.detec.nl Zeker van de zaak BORG gecertificeerd alarmsysteem Gecertificeerd leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallatie

Nadere informatie

Woningbouw & Utiliteit

Woningbouw & Utiliteit Woningbouw & Utiliteit Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers Een totaalaanbod van diensten inzake installaties is uw uniek aanspreekpunt voor een breed spectrum van installaties en werkzaamheden voor nieuwbouw en renovatie,

Nadere informatie

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar Op alle fronten betrouwbaar 01.09.2012 onbezorgd comfort De betrouwbare geotherm Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor onbezorgd comfort

Nadere informatie

Topwind Asset Management

Topwind Asset Management Same Conditions, Better Performance De missie van Topwind Uw turbines moeten beschikbaar zijn en optimaal presteren op het moment dat het waait. Specialisten in Asset en Project. Maximaal Rendement Topwind

Nadere informatie

Monitoring en Energiebalans

Monitoring en Energiebalans Balans verschil Houtkachel draaikoeler Uw partner in duurzame energie Warmte Koude Monitoring en Energiebalans Cius Monitoring Meten = Weten Optimale regeling = Kostenbesparing Betaalsysteem Wetgeving

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Industrial Services In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Geen concessies ten aanzien van veiligheid Elektrische veiligheid in de dagelijkse werkomgeving of in openbare ruimten lijkt

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen NovoCon IoT servomotor voor HVAC Maak uw gebouw slimmer, efficiënter en waardevoller en verminder daarbij uw investering en jaarlijkse kosten Maak kennis met NovoCon, de innovatieve, digitale servomotor

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

T O T A A L I N S T A L L A T E U R

T O T A A L I N S T A L L A T E U R TOTAALINSTALLATEUR Van dorpsloodgieter In 1923 richtte Maarten Lok het loodgietersbedrijf M. Lok op en legde hij de basis voor wat nu een veerkrachtig familiebedrijf is. Vier generaties hebben de groei

Nadere informatie

Warmtepompen. Standaard en TOP-klasse

Warmtepompen. Standaard en TOP-klasse Warmtepompen Standaard en TOP-klasse Geveke is met ruim 40 jaar ervaring specialist in het adviseren, leveren, samenbouwen en in werking stellen van producten en systemen voor uw gebouw en productieproces.

Nadere informatie

De intelligente oplossing

De intelligente oplossing De intelligente oplossing De laatste jaren zijn de energieprijzen toonbaar gestegen. Daar komt bij dat de voorraad fossiele brandstoffen ook niet onuitputtelijk is. Deze optelsom geeft aan dat we op alternatieve

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Duurzaam verwarmen en koelen met bodemenergie

Duurzaam verwarmen en koelen met bodemenergie Postbus 47 7710 AA Nieuwleusen Rollecate 61 7711 GG Nieuwleusen Tel. 0529 484315 fax 0529 484537 E-mail: info@luinstra.nl Internet: www.luinstra.nl K.v.K. nr. 05080406 BTW nr. NL8155.26.490.B01 IBAN: NL78RABO0127841741

Nadere informatie

Ondernemend in waterbeheer

Ondernemend in waterbeheer Ondernemend in waterbeheer Nederland is onlosmakelijk verbonden met water. Het zit in ons DNA. Al dat water moeten we optimaal beheren. Daar weet u alles van. Van der Linden Pomptechniek is specia list

Nadere informatie

van der leun Electrobouw bv www.vanderleun.nl

van der leun Electrobouw bv www.vanderleun.nl van der leun Electrobouw bv www.vanderleun.nl Bij Van der Leun electrobouw kunnen wij u van dienst zijn met de meest uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot elektrische installaties. In deze brochure

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie 2 Bosch Solar Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag

Nadere informatie

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Homepagina Welkom op de website van Jack Coolen Installatietechniek BV. Het loodgieters- en installatiebedrijf in Reusel (Noord-Brabant).

Nadere informatie

Postbus 40 9466 AA Gieten T 0592-260990 F 0592-260620 KvK. 04070160 BTW.nr 8131.79.853.B01 www.vloerverwarmingnederland.nl

Postbus 40 9466 AA Gieten T 0592-260990 F 0592-260620 KvK. 04070160 BTW.nr 8131.79.853.B01 www.vloerverwarmingnederland.nl Aardwarmte, de intelligente oplossing Van ontwerpfase tot oplevering denken wij graag met u mee De intelligente oplossing Energie is een actueel onderwerp. Logisch, want de laatste jaren zijn de energieprijzen

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door een warmtepomp. voltalimburg.nl/warmtepomp

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door een warmtepomp. voltalimburg.nl/warmtepomp Meer wooncomfort en minder energieverbruik door een warmtepomp voltalimburg.nl/warmtepomp Tip! Vraag subsidie aan bij de aanschaf van een warmtepomp. Het subsidiebedrag voor een warmtepomp van 5 kw is

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

van industriële bedrijfsdeuren

van industriële bedrijfsdeuren Merkonafhankelijke reparaties Service & onderhoud - Aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren Inleiding Deuren Service Nederland is een jong en dynamisch bedrijf met 19 jaar ervaring welke gespecialiseerd

Nadere informatie

Itho Daalderop Installatieconcepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. wonen zonder. energierekening

Itho Daalderop Installatieconcepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. wonen zonder. energierekening Itho Daalderop Installatieconcepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat wonen zonder energierekening regeltechniek Slimme installatieconcepten voor nieuwbouw en renovatie Vandaag nog beginnen

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

Projectplan Frisse scholen

Projectplan Frisse scholen Schoonderbeek Klimaat Techniek Projectplan Frisse scholen Schoonderbeek Klimaat Techniek Installatietechniek met een groen randje Het groene randje is de franje voorbij Steeds meer opdrachtgevers willen

Nadere informatie

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu TECHNISCH BEHEER Zorgeloze kwaliteit TECHNISCH BEHEER Onze samenleving verandert snel. Waar in het verleden volstaan kon worden met een eenvoudig inspanningscontract voldoet dit veelal niet meer aan de

Nadere informatie

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt Il sole come partner Concept Ecovision schermature solari Colt Concept Ecovision Verantwoord ondernemen, zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen en gebruik maken Energie besparen: een visie Energie

Nadere informatie

De Energie Revolutie. Proof, not promises. Maximale CO2 reductie. Maximaal Rendement

De Energie Revolutie. Proof, not promises. Maximale CO2 reductie. Maximaal Rendement De Energie Revolutie Proof, not promises Maximaal Rendement Maximale CO2 reductie Dit is HONE Wat is HONE? Het kosteloos energie opwekken met duurzame stroom kan al jaren. Nu kan het ook bij de opwekking

Nadere informatie

1. BOUWKUNDIG ONDERHOUD 3 2. INSTALLATIE TECHNISCH ONDERHOUD WERKTUIGBOUWKUNDIG (WT) 4 3. ELEKTROTECHNISCH ONDERHOUD (ET) 6 4.

1. BOUWKUNDIG ONDERHOUD 3 2. INSTALLATIE TECHNISCH ONDERHOUD WERKTUIGBOUWKUNDIG (WT) 4 3. ELEKTROTECHNISCH ONDERHOUD (ET) 6 4. 1 INHOUD 1. BOUWKUNDIG ONDERHOUD 3 2. INSTALLATIE TECHNISCH ONDERHOUD WERKTUIGBOUWKUNDIG (WT) 4 3. ELEKTROTECHNISCH ONDERHOUD (ET) 6 4. ZWAKSTROOM 7 5. RICHTLIJNEN EN VOORWAARDEN 8 2 1. Bouwkundig onderhoud

Nadere informatie

totaal dakonderhoud werkt aan innovatie, duurzaamheid, veiligheid

totaal dakonderhoud werkt aan innovatie, duurzaamheid, veiligheid totaal dakonderhoud werkt aan innovatie, duurzaamheid, veiligheid Oranjedak Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen. www.danfoss.com Danfoss warmtepomptechnologie: duurzaam, energiezuinig

Nadere informatie

Beheer gebouw gebonden

Beheer gebouw gebonden Beheer gebouw gebonden Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Tijden veranderen De vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Waar nieuwbouw steeds verder onder druk komt te staan, groeit

Nadere informatie

EQ concept. Duurzame installatie voor een woning van 100 m2 met een EPC van 0,4

EQ concept. Duurzame installatie voor een woning van 100 m2 met een EPC van 0,4 EQ concept Duurzame installatie voor een woning van 100 m2 met een EPC van 0,4 ZONNEPANELEN Een woning kan niet zonder elektriciteit. Deze EQ woning voorziet deels in zijn eigen elektriciteitsvoorziening

Nadere informatie

Warmtepomp type WPU-3 en WPU-5

Warmtepomp type WPU-3 en WPU-5 Toepassing De Itho warmtepompunit wordt toegepast in grondgebonden woningen en appartementen. De unit is een onderdeel van het Itho Energiewoning concept. Omschrijving De Itho warmtepompunits, type WPU-3

Nadere informatie

Duurzaam Beheer en Onderhoud. Docentendag 2010. André Derksen Projectcoördinator. Duurzaam Beheer & Onderhoud. Algemene Technieken

Duurzaam Beheer en Onderhoud. Docentendag 2010. André Derksen Projectcoördinator. Duurzaam Beheer & Onderhoud. Algemene Technieken Docentendag 2010 Algemene Technieken André Derksen Projectcoördinator Inhoud Duurzaam Beheer en Onderhoud Zonne-energie Noodverlichtingsinstallaties Sprinklerinstallaties Duurzaam Beheer & Onderhoud Duurzaam

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

nieuwe woning in Austerlitz

nieuwe woning in Austerlitz KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Austerlitz EPC0 7 woningen Thuis in het Loo De energie van morgen vandaag in huis EERB ENERGIE EXPLOITATIE AMSTELVEEN ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een energieneutrale

Nadere informatie