Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser"

Transcriptie

1 Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser <Pagina>Homepagina Welkom op de website van Jack Coolen Installatietechniek BV. Het loodgieters- en installatiebedrijf in Reusel (Noord-Brabant). Jack Coolen Installatietechniek BV is specialist op het gebied van onder andere sanitair, riolering, cv-installaties, centrale verwarming, zonne-energie, warmtepompen, ventilatie, zinkwerken, dakbedekking en stofzuiginstallaties. Het bedrijf richt zich op utiliteit, woningbouwverenigingen, bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren. De onderneming is actief voor klanten in Reusel en de wijde omgeving. Zo is Coolen ook hét loodgieters- en installatiebedrijf voor Eindhoven, Tilburg en Valkenswaard. Jack Coolen Installatietechniek BV is een erkend gas- en water-technisch installateur. Het bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie SEI (link naar Erkendinstallatiebedrijf.nl) en Uneto VNI (link naar Uneto-vni.nl/over-uneto-vni). <Pagina> Over ons Jack Coolen Installatietechniek BV in Reusel (Noord-Brabant) is specialist op het gebied van onder andere sanitair, riool, cv-installaties, centrale verwarming, zonne-energie, warmtepompen, ventilatie, zinkwerken en dakbedekking. Het loodgieters- en installatiebedriijf richt zich op utiliteit, woningbouwverenigingen, bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren. De onderneming is actief voor klanten in Reusel en de wijde omgeving. Zo is Coolen ook actief in bijvoorbeeld Eindhoven, Tilburg en Valkenswaard. Jack Coolen startte het bedrijf in 2001 in een kantoor aan huis. Het team groeide in de loop der jaren uit van twee tot zes mensen. Hierdoor was in 2010 een verhuizing naar een groter pand aan Lange Voren 31 in Reusel noodzakelijk. Dit bedrijfsgebouw is gevestigd op het gelijknamige industrieterrein. Het pand bestaat onder andere uit een magazijn, werkplaats en showroom. Hier geven Jack en zijn vrouw Lia uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden. Kwaliteit Jack Coolen Installatietechniek BV staat garant voor kwaliteit. Dit is niet zomaar een loze kreet. Jack Coolen werkte voor aanvang van zijn onderneming 25 jaar voor een bedrijf als installateur, loodgieter, werkvoorbereider en calculator. Hij weet waarover hij praat en dat geldt ook voor zijn collega-monteurs. Daarnaast is Lia ondersteuner op administratief gebied. Ook houdt zij zich bezig met de verkoop van sanitair. De onderneming kan aan vrijwel alle vragen voldoen, dankzij de kundigheid van de monteurs en een goede samenwerking met stukadoors, tegelzetters, elektriciens en timmerwerkers. Alle werkzaamheden worden 'onder één dak' uitgevoerd, zodat niemand voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast werkt het team van Jack Coolen Installatietechniek BV flexibel en klantgericht. Bij een storing kunnen de monteurs snel ter plaatsen zijn.

2 <Pagina> Sanitair Wilt u een complete nieuwe badkamer of toilet laten aanleggen of een aanpassing realiseren? Een douchebak omruilen voor een ligbad of een badkamermeubel laten installeren? Wilt u uw badkamer of toilet laten aanpassen voor ouderen of minder-validen? Is uw toilet toe aan een modern wandcloset? Voor deze werkzaamheden en vele andere bent u bij Jack Coolen Installatietechniek BV in Reusel aan het juiste adres. De monteurs zijn onder andere expert in het aanleggen en aanpassen van waterleidingen en het leggen van rioleringen in nieuwbouw-woningen. Coolen is dus een alleskunner op sanitair gebied. Binnen 2 weken klaar Lang wachten op resultaat is niet nodig. Jack Coolen Installatietechniek BV streeft ernaar uw klus binnen twee weken af te ronden. Showroom Jack Coolen Installatietechniek BV denkt met u mee en geeft gedegen advies in de eigen showroom. Daarnaast gunt het bedrijf u een kijkje in het uitgebreide assortiment van badkamerleverancier Galvano (link naar Galvano.nl) in Eindhoven. Producten voor sanitair, tegels, verwarming, installatiematerialen en lichte bouwmaterialen? Galvano heeft het in huis. Uitsluitend van de beste fabrikanten. En niet onbelangrijk: mede dankzij Galvano is Jack Coolen Installatietechniek BV constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en producten. Het bedrijf helpt u een goede keuze te maken en gunt u het beste resultaat. Product-voorbeelden: Kraan van Hansgrohe Op zoek naar een kraan? Met een kraan van het bekende en hoogwaardige merk Hansgrohe (link naar Hansgrohe.nl) heeft u iets goeds in handen. Bovendien profiteert u van vijf jaar garantie. Wilt u meer informatie verkrijgen over deze en andere producten en mogelijkheden? Neem dan contact op met Jack Coolen Installatietechniek BV. Een goed advies, maatwerk, de beste materialen en kennis en ervaring op het gebied van sanitair gaan hand in hand. Een eerlijke service en betrokkenheid met klanten maken het rijtje compleet.

3 <Pagina> Verwarming en zonne-energie Wilt u verwarming laten aanleggen in uw woning of bedrijfspand of dient uw verwarming of cvketel te worden gerepareerd? Hiervoor bent u bij Jack Coolen Installatietechniek BV in Reusel aan het goede adres. Verder levert en installeert het loodgieters- en installatiebedrijf onder andere energiezuinige warmtesystemen zoals HR-ketels, warmtepompen, WTW-systemen en stadsverwarming. Ook voor bijvoorbeeld wandverwarming kunt u bij Coolen terecht. De monteurs van Jack Coolen Installatietechniek BV zorgen voor een vakkundige reparatie of installatie. Neemt u contact op? CV KETEL Is uw cv-ketel defect en wilt u deze laten repareren? Of bent u toe aan een nieuwe cv-installatie? De verwarmingspecialisten van Jack Coolen Installatietechniek BV repareren of installeren uw ketel met de grootste deskundigheid. Met een goed ingeregelde installatie kunt u tot wel 10% op uw energiegebruik (en uw -kosten!) besparen. ATAG Jack Coolen Installatietechniek BV is select dealer van de cv-ketels van ATAG (link naar Atag.nl). Deze ketels zijn extra energiezuinig en hebben een hoog rendement. Het hart van de cv-ketel, de RVS warmtewisselaar, zorgt hiervoor. Het resultaat: een langere levensduur van uw ketel, minder onderhoud én kostenbesparing. De Consumentenbond testte de ketels diverse keren als beste. Verder profiteert u van de goede service van ATAG. RADIATOREN EN KACHELS Bent u op zoek naar een nieuwe radiator of bijvoorbeeld een handdoek-radiator voor in uw badkamer, keuken of woonkamer? Of zijn de thermostaat- knoppen aan vervanging toe? Jack Coolen Installatietechniek BV adviseert u graag en goed en installeert deze producten vakkundig. Product-voorbeeld: Design radiatoren Met de design radiator van Thermic (link naar Thermic.nl) heeft u iets bijzonders in huis. Deze mooi vormgegeven en energiezuinige radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten en kleuren. ZONNE-ENERGIE Wilt u uw woning of bedrijfspand optimaal verwarmen en tegelijkertijd besparen op uw energierekening? Dat kan door gebruik te maken van een ATAG zonne-energiesysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hybride cv-ketel. Deze ketel gebruikt zonne-energie voor het verwarmen van het water van bijvoorbeeld uw centrale verwarming en douche. Het is ook mogelijk te kiezen voor een zonne-boiler in combinatie met een combiketel. Naast een besparing op gas, zorgt u voor minder CO2-uitstoot. Product-informatie: Hybride cv-ketels: De Q-Solar of een ALEC (ATAG Low Energy Concept) Combiketel in combinatie met een zonne-boiler: EcoNorm en CBSolar of soloketel (CBHotTop).

4 WARMTEPOMPEN Flink besparen op uw energierekening met oog voor het milieu? Dat kan door gebruik te maken van warmtepompen. Warmtepompen zorgen voor een milieuvriendelijke verwarming en het opwarmen van warm water. Warmtepompen halen warmte uit de lucht of bodem en leiden deze uw woning of bedrijfspand in. U maakt dus gebruik van gratis energie die buiten huis beschikbaar is. Als u een warmtepomp gebruikt, dan ontdekt u het hoge rendement. Warmtepompsystemen gebruiken weinig tot geen fossiele brandstoffen. De milieubelasting is daardoor klein. Jack Coolen Installatietechniek BV levert en installeert warmtepompen van Nibe. (link naar Nibenl.eu/Producten/Warmtepompen). Nibe levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van energiezuinig comfort. MEER INFORMATIE In de showroom kunt u zich uitgebreid laten informeren. Jack Coolen Installatietechniek BV zoekt voor u de meest passende verwarming-oplossing. Een onderhoudscontract afsluiten? Ook dat kan!

5 <Pagina> Dakbedekking Heeft u een plat dak en zoekt u naar de meest geschikte dakbedekking? Jack Coolen Installatietechniek BV heeft veel kennis en ervaring op dit gebied en is u graag van dienst. Zo is het bedrijf kundig in het leveren en aanleggen van EPDM dakbedekking. (link naar Epdmsystems.nl/epdm-systems). EPDM is rubber dakfolie. Het materiaal is zeer duurzaam en onderhoudsarm. Bovendien is het materiaal UV-,ozon en worteldoorgroeibestendig. EPDM dakbedekking kan ook worden gebruikt voor groen en sedum daken. EPDM dakbedekking is zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Jack Coolen Installatietechniek BV informeert u graag en kundig over de mogelijkheden. <Adres> Coolen Installatietechniek BV Loodgieters- en installatiebedrijf Lange Voren 31 Reusel (Noord-Brabant) T T F TOEVOEGEN

Wie zijn wij? Waarom Installatiebedrijf Koller?

Wie zijn wij? Waarom Installatiebedrijf Koller? Wie zijn wij? Installatiebedrijf Koller Hattem BV is in 1969 als familiebedrijf begonnen en bestaat uit ruim 15 medewerkers. De kwaliteit van het werk is gewaarborgd door aansluiting bij brancheorganisaties

Nadere informatie

ENERGIE MET RESPECT VOOR DE TOEKOMST

ENERGIE MET RESPECT VOOR DE TOEKOMST ENERGIE MET RESPECT VOOR DE TOEKOMST Duurzame energie helpt klimaatverandering tegen te gaan en voorkomt dat energie opraakt. De bronnen van duurzame energie, zoals de wind en de zon, kunnen niet opraken.

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Service & Onderhoud abonnement CV ketel

Service & Onderhoud abonnement CV ketel Service & Onderhoud abonnement CV ketel Met een service & onderhoud abonnement van van der Bij bent u verzekerd van een optimaal comfort in uw woning. Onderhoud aan uw CVketel zorgt voor een perfect werkende

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Voor u de juiste keuze Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm bad. Met een ATAG

Nadere informatie

GRATIS CV-ketel check!

GRATIS CV-ketel check! SANITAIR PROFITEER NU VAN EXTRA JUBILEUMKORTING! De nieuwe Aqua-Max cv-ketel voor maximaal comfort GRATIS CV-ketel check! VERWARMING Super compact formaat; Voorzien van bijvulknop. Lees meer op pagina

Nadere informatie

Wij gaan voor duurzaam!

Wij gaan voor duurzaam! Uw duurzame totaalinstallateur Wij gaan voor duurzaam! Acties geldig tot 30 april 2014 Over Installatiebedrijf Lukkes Installatiebedrijf Lukkes heeft duurzame energie hoog in het vaandel, het kantoor in

Nadere informatie

aurostep plus zonneboiler

aurostep plus zonneboiler aurostep plus zonneboiler Veel warm water dankzij zonne-energie 01-09 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam verzekerd van veel warm water Open de

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Superzuinig dankzij hoogste rendement Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm

Nadere informatie

Installatiebedrijf van Hal

Installatiebedrijf van Hal Installatiebedrijf van Hal WATER/GAS ELEKTRA DUURZAME ENERGIE VENTILATIE SANITAIR Nijverheidsweg 15 4529 PP Eede ZEEUWS-VLAANDEREN Tel: 0117-492869 Fax: 0117-493089 E-mail: info@installatiebedrijf-vanhal.nl

Nadere informatie

GRATIS CV-ketel check!

GRATIS CV-ketel check! SANITAIR PROFITEER NU VAN EXTRA JUBILEUMKORTING! Daalderop Combipact cv-ketel inclusief installatie GRATIS CV-ketel check! VERWARMING Standaard met 2e cv-circuit; Kijk voor meer informatie en de installatievoorwaarden

Nadere informatie

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek PARTICULIER Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek Comfortabel en veilig wonen is belangrijk. Een ideale woning is voorzien van elektra, een goede klimaatbeheersing,

Nadere informatie

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming SolarSystemen Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming De onuitputtelijke bron van energie voor warm water én verwarming Op zo n 150 miljoen kilometer van de aarde bevindt zich een unieke energieleverancier:

Nadere informatie

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL Klimaatmakers Veilig en vertrouwd! Warmte en ventilatie zijn essentieel voor een heerlijk klimaat in uw woning.

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door de juiste CV-ketel. voltalimburg.nl/cvketels

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door de juiste CV-ketel. voltalimburg.nl/cvketels Meer wooncomfort en minder energieverbruik door de juiste CV-ketel voltalimburg.nl/cvketels Wist u dat... De nieuwste HR-ketels slim gebruik maken van restwarmte en daardoor al een rendement hebben dat

Nadere informatie

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming SolarSystemen Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming De onuitputtelijke bron van energie voor warm water én verwarming Op zo n 150 miljoen kilometer van de aarde bevindt zich een unieke energieleverancier:

Nadere informatie

Meesters in Montage. Baderie Mulder & Mulder Installatietechniek

Meesters in Montage. Baderie Mulder & Mulder Installatietechniek Meesters in Montage Baderie Mulder & Mulder Installatietechniek Mulder Installatietechniek Alle disciplines onder één dak Mulder Installatietechniek verricht alle voorkomende loodgieters-, CV-, klimaat-

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

i-serie COMFORT & RENDEMENT WARMTEPOMP READY COMFORTABELE WARMTE EN WARM WATER

i-serie COMFORT & RENDEMENT WARMTEPOMP READY COMFORTABELE WARMTE EN WARM WATER i-serie WARMTEPOMP READY COMFORTABELE WARMTE EN WARM WATER COMFORT & RENDEMENT VEEL WARM WATER OP EEN ENERGIE- ZUINIGE MANIER WARMTEPOMP READY Comfort, rendement en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste

Nadere informatie

ER IS ALTIJD EEN MOGELIJKHEID HET VERSCHIL TE MAKEN

ER IS ALTIJD EEN MOGELIJKHEID HET VERSCHIL TE MAKEN ER IS ALTIJD EEN MOGELIJKHEID HET VERSCHIL TE MAKEN TBK B.V. is een allround installatiebedrijf op het gebied van gas, water, riolering, sanitair, CV, dakbedekking legionellabeheer, brandveiligheid en

Nadere informatie

Frisse Lucht GREEN PACKAGE. Energie uit de lucht - 100% duurzaam

Frisse Lucht GREEN PACKAGE. Energie uit de lucht - 100% duurzaam GREEN PACKAGE Energie uit de lucht - 100% duurzaam Het comfort van vloerverwarming, koeling en warmtapwater in een duurzaam energiesysteem voor bij u thuis. Frisse Lucht Green Package, duurzame energie

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud. Daarnaast

Nadere informatie

Alles voor een goed gevoel.

Alles voor een goed gevoel. INHOUD Voorwoord 4 De goed gevoel garanties 6 Installatietechniek 8 Service & Onderhoud 10 Badkamer realisatie 12 Aqualon Groen 14 Project - Bij de Neut 16 Adviesgesprek 18 Aqualon Vlasstraat 8 5561 AJ

Nadere informatie

Stralend nieuws onder de zon!

Stralend nieuws onder de zon! Remeha ZentaSOL Zonneboiler Stralend nieuws onder de zon! Remeha ZentaSOL Zonneboiler De zon gaat wél voor en daar kunt ú het hele Zonne-energie is de meest milieuvriendelijke en duurzame warmtebron die

Nadere informatie

Woningbouw & Utiliteit

Woningbouw & Utiliteit Woningbouw & Utiliteit Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

sanitair Sfeervol genieten van water en warmte Badkamer en Sanitair

sanitair Sfeervol genieten van water en warmte Badkamer en Sanitair Sfeervol genieten van water en warmte Badkamer en Sanitair Een badkamer is al lang niet meer alleen een ruimte waar u zich opfrist voor of na een drukke dag. Vandaag de dag is baden en douchen pure verwennerij

Nadere informatie

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming SolarSystemen Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming De onuitputtelijke bron van energie voor warm water én verwarming Op zo n 150 miljoen kilometer van de aarde bevindt zich een unieke energieleverancier:

Nadere informatie

NIET VERHUIZEN MAAR VERBOUWEN

NIET VERHUIZEN MAAR VERBOUWEN VERWARMING SANITAIR NIET VERHUIZEN MAAR VERBOUWEN ELEKTRA KLIMAAT Sphinx 330 wastafel DUURZAME OPLOSSINGEN pagina 6 MÉT SUBSIDIE Tijdloos design; 65 x 40 cm; Excl. kraan en afvoer. VAN 238 199 Pagina 2

Nadere informatie

Deze kachel is ook uw CV-ketel!

Deze kachel is ook uw CV-ketel! Deze kachel is ook uw CV-ketel! Gezellige warmte in uw woonkamer Radiatoren en vloerverwarming Sanitair warm water -haarden en -kachels aangesloten op centrale verwarming Uw kachel verwarmt ook uw radiatoren,

Nadere informatie

nergiebespaar Concept

nergiebespaar Concept nergiebespaar Concept Totaalpakket - Warmtepomp Zonneboiler CV-ketel Iets meer investeren, veel meer besparen: Zeer hoge energiebesparing! Zeer hoge subsidie! Zeer veel comfort! Waarom duurzaam? Drie redenen

Nadere informatie

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geldig vanaf 01.09.2012 Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm kraanwater s Winters lekker behaaglijk, in de zomer heerlijk koel

Nadere informatie

aurostepplus zonneboiler Duurzaam warmwatercomfort

aurostepplus zonneboiler Duurzaam warmwatercomfort aurostepplus zonneboiler Duurzaam warmwatercomfort aurostepplus Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam douchen en baden dat kan met de aurostepplus zonneboiler. De aurostepplus van Vaillant zorgt

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies Vaillant & rendement Technisch Project Advies meer rendement van uw project? Begin bij Vaillant Technisch Project Advies tijdige inschakeling TPA Uw winst Hoe blijven we samen aan de voortdurend aangescherpte

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door een warmtepomp. voltalimburg.nl/warmtepomp

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door een warmtepomp. voltalimburg.nl/warmtepomp Meer wooncomfort en minder energieverbruik door een warmtepomp voltalimburg.nl/warmtepomp Tip! Vraag subsidie aan bij de aanschaf van een warmtepomp. Het subsidiebedrag voor een warmtepomp van 5 kw is

Nadere informatie

E - s e r i e. - s e r i e. De kwaliteitsnorm in de middenklasse. ATAG CV-ketels. Belééf warmte

E - s e r i e. - s e r i e. De kwaliteitsnorm in de middenklasse. ATAG CV-ketels. Belééf warmte E - s e r i e De kwaliteitsnorm in de middenklasse Topkwaliteit Blijvend hoog rendement (RVS) Compact design 5 Jaar garantie op onderdelen 15 Jaar garantie op de warmtewisselaar Vol-kunststof spatwaterdichte

Nadere informatie

Itho Daalderop 0,EPC formule. nieuwbouw. totaalformule

Itho Daalderop 0,EPC formule. nieuwbouw. totaalformule Itho Daalderop 0,EPC formule nieuwbouw totaalformule 0, EPC - nieuwbouw totaalformule voor optimale energieprestatie Minimaal energieverbruik maximaal wooncomfort Wooncomfort, een gezond binnenklimaat

Nadere informatie

Comfortabel het najaar in!

Comfortabel het najaar in! Comfortabel het najaar in! Kies de cv-ketel die bij u past NEFIT AANBIEDING lees Nefit ProLine inclusief installatie* 1695,- 2195,- verder op pagina 3 Uw CV-ketel Nefit ProLine Inclusief installatie* Compact

Nadere informatie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie 2 Bosch Solar Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie met Speedheat elektrische verwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt op individueel

Nadere informatie

Warmtepompen en zonneboilers

Warmtepompen en zonneboilers Warmtepompen en zonneboilers 1 De Warmte pomp + zonneboilers De keuze voor een warmtepomp en/of zonneboilers wordt bepaald door: 1) Energieneutraal willen zijn EN energie en kosten besparing, 2) Wat is

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

Ik, Collectief? Comfort, vanzelfsprekend. Hoge korting op abonnementen. Aantrekkelijke aanbiedingen. ZVU Comfort, exclusief voor u!

Ik, Collectief? Comfort, vanzelfsprekend. Hoge korting op abonnementen. Aantrekkelijke aanbiedingen. ZVU Comfort, exclusief voor u! Ik, Collectief? Comfort, vanzelfsprekend Met uw aanmelding voor ZVU Collectief staat u niet meer alleen. En dat heeft zo zijn voordelen. U ontvangt hoge korting op onze abonnementen en profiteert van aantrekkelijke

Nadere informatie

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje Woningaanpassingen volgens het boekje Soms wilt u uw woning aan uw eigen smaak aanpassen. Plicht Getrouw doet daar niet moeilijk over. Wanneer handige doe-het-zelvers verbeteringen willen aanbrengen of

Nadere informatie

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt Itho Daalderop Condenserende cv-ketels comfortabel & efficiënt Cube One - Royaal warm water tot 16 liter per minuut volcontinu - Hoogste tapwaterrendement - Intelligente comfortregeling - Geschikt voor

Nadere informatie

Installatie overzicht bij EPC-concepten

Installatie overzicht bij EPC-concepten Installatie overzicht bij EPC-concepten Dit boekje geeft een overzicht van de belangrijkste installaties zoals die nu op de markt aanwezig zijn. PelserHartman probeert u een zo volledig mogelijk overzicht

Nadere informatie

www.pletteinstallaties.nl Bosch Solar zonne-energie

www.pletteinstallaties.nl Bosch Solar zonne-energie 1 Bosch Solar zonne-energie 2 Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag uit. Huishoudelijke apparaten,

Nadere informatie

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN ONDERHOUD AAN UW CV-KETEL? KIES VOOR OK CV Wilt u veilig én energiezuinig stoken? Laat uw cv-ketel dan regelmatig onderhouden door een Energie Service Specialist

Nadere informatie

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Warmtepomp Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud.

Nadere informatie

Verwarmen én besparen. Cv ketels van DELTA. www.delta.nl

Verwarmen én besparen. Cv ketels van DELTA. www.delta.nl Verwarmen én besparen Cv ketels van DELTA www.delta.nl Niets is zo vanzelfsprekend als een behaaglijk klimaat in huis of warm water uit de kraan. Dat vanzelfsprekende comfort heeft wel een prijs. Het gas

Nadere informatie

Itho Daalderop Hybride lucht / water warmtepompen. innovatief. & energiezuinig

Itho Daalderop Hybride lucht / water warmtepompen. innovatief. & energiezuinig Itho Daalderop Hybride lucht / water warmtepompen innovatief & energiezuinig HP Cube en Cube One HP Cool Cube en Cube One - Aanzienlijke besparing op energiekosten - Bekende en beproefde componenten -

Nadere informatie

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron

Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron Bosch HR-ketels Dagelijks comfort uit betrouwbare bron 2 Bosch HR-ketels Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch.

Nadere informatie

Nefit SolarLine II zonneboilers. SolarLine II Warm water met zonneenergie

Nefit SolarLine II zonneboilers. SolarLine II Warm water met zonneenergie Nefit SolarLine II zonneboilers SolarLine II Warm water met zonneenergie Nefit SolarLine II zonneboiler Eindeloos profiteren van de zon Thermische zonne-energie is noodzakelijk voor een duurzame toekomst.

Nadere informatie

Itho Daalderop Hybride lucht/water warmtepompen. innovatief. & energiezuinig

Itho Daalderop Hybride lucht/water warmtepompen. innovatief. & energiezuinig Itho Daalderop Hybride lucht/water warmtepompen innovatief & energiezuinig HP Cube en Base Cube: HP Cool Cube en Base Cube: - Aanzienlijke besparing op energiekosten - Bekende en beproefde componenten

Nadere informatie

Nefit VentiLine ventilatiewarmtepomp. Nefit houdt Nederland warm. VentiLine ventilatiewarmtepomp

Nefit VentiLine ventilatiewarmtepomp. Nefit houdt Nederland warm. VentiLine ventilatiewarmtepomp Nefit Nefit houdt Nederland warm Wat is een hybride oplossing? Dit is een krachtenbundeling van twee technieken met als doel van elke techniek de sterke punten uit te buiten. Nefit combineert een HR-ketel

Nadere informatie

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit SmartLine Basic HR-ketels Nefit houdt Nederland warm SmartLine Basic HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-09 - 2017 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Nefit VentiLine ventilatiewarmtepomp. Nefit houdt Nederland warm. VentiLine ventilatiewarmtepomp

Nefit VentiLine ventilatiewarmtepomp. Nefit houdt Nederland warm. VentiLine ventilatiewarmtepomp Nefit VentiLine ventilatiewarmtepomp Nefit houdt Nederland warm VentiLine ventilatiewarmtepomp Nefit VentiLine ventilatiewarmtepomp Energie besparen met duurzame warmte uit ventilatielucht Ventilatielucht

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

Itho Daalderop Zonneboilers en zonnecollectoren. aangenaam. & duurzaam

Itho Daalderop Zonneboilers en zonnecollectoren. aangenaam. & duurzaam Itho Daalderop Zonneboilers en zonnecollectoren aangenaam & duurzaam Solior: Voorverwarmer: - Eenvoudig te installeren; boilervat + collector in één op het dak - Bespaart tot 40% van het energieverbruik

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

50% GENIET VAN COMFORT ÉN BESPAAR ENERGIE. NU een Remeha zonneboiler met 1000 voordeel! Zoveel bespaart u!

50% GENIET VAN COMFORT ÉN BESPAAR ENERGIE. NU een Remeha zonneboiler met 1000 voordeel! Zoveel bespaart u! GENIET VAN COMFORT ÉN BESPAAR ENERGIE InstalCenter maakt het ook voor ú betaalbaar! NU een Remeha zonneboiler met 1000 voordeel! Zoveel bespaart u! Mechanische ventilatie: 80% pag. 2 Circulatiepomp: 80%

Nadere informatie

Hoe betrouwbaar drinkwater veilig stellen?

Hoe betrouwbaar drinkwater veilig stellen? Hoe betrouwbaar drinkwater veilig stellen? OASEN Lexmond, maart / april 2010 Eric van der Blom UNETO-VNI Beleidsmedewerker sanitaire technieken UNETO-VNI: ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche

Nadere informatie

Ecodesign & Energielabeling

Ecodesign & Energielabeling Ecodesign & Energielabeling A B C D E F G A +++ A ++ A+ A B C D E F G A -80% A -60% A -40% A -20% db kwh/annum GJ/annum db 2015 812/2013 2 Itho Daalderop-comfort koopt u energiebewust Wie kent niet de

Nadere informatie

Zuinige ketel? Dat loont! Ontdek de mogelijkheden, voordat uw oude verwarmingsketel stuk gaat.

Zuinige ketel? Dat loont! Ontdek de mogelijkheden, voordat uw oude verwarmingsketel stuk gaat. Zuinige ketel? Dat loont! Ontdek de mogelijkheden, voordat uw oude verwarmingsketel stuk gaat. Een nieuwe, zuinige ketel? Denk er nu al over na! Is uw ketel oud aan het worden? Wacht niet totdat hij stuk

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Subsidieplafond Bedrijven 495.000, - (incl. woningbouwverenigingen, dorpshuizen, scholen, sportverenigingen)

Subsidieplafond Bedrijven 495.000, - (incl. woningbouwverenigingen, dorpshuizen, scholen, sportverenigingen) Subsidieregeling duurzame investeringen door bedrijven Doel: Lokale economische activiteit stimuleren en tegelijk bijdrage leveren aan doelstelling duurzaam bouwen. In dat kader moeten investeringen betrekking

Nadere informatie

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water Calenta 25s en 28c Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta De meest doordachte CV-ketel ooit Supersnel warmte en volop warm water De Remeha Calenta: de meest doordachte CV-ketel ooit. Een hypermoderne,

Nadere informatie

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Uw huis is uw thuis. U komt er tot rust, besteedt er tijd met vrienden en familie. De ruimte waar u verblijft, moet daarom comfortabel en behaaglijk zijn als

Nadere informatie

LZTi. Lucht / water warmtepompen. De ideale alles-in-één oplossing

LZTi. Lucht / water warmtepompen. De ideale alles-in-één oplossing LZTi Lucht / water warmtepompen LZTi De ideale alles-in-één oplossing De ideale alles-in-één oplossing Lucht, een eindeloze bron van energie. Een geschenk van moeder natuur dat onze aarde niet vervuilt,

Nadere informatie

www.acel.nl Elektra Inbraakbeveiliging Domotica Luchtbehandeling Airconditioning

www.acel.nl Elektra Inbraakbeveiliging Domotica Luchtbehandeling Airconditioning www.acel.nl 1 Centrale verwarming Service Loodgieterswerk Elektra Zinkwerk Domotica Luchtbehandeling Inbraakbeveiliging Branddetectie Airconditioning Onderhoud 2 Nijverheidsweg 22 7005 BJ Doetinchem Postbus

Nadere informatie

Koop nu uw cv-ketel en betaal in 2010

Koop nu uw cv-ketel en betaal in 2010 VERWARMING SANITAIR InstalCenter wenst u warme feestdagen: Koop nu uw cv-ketel en betaal in 2010 ELEKTRA KLIMAAT VAN 2095 1895 Remeha Avanta 28c combiketel; Inclusief installatie; Super compact formaat

Nadere informatie

i-serie EEN WERELD AAN VERBINDINGEN COMFORT & RENDEMENT ATAG i & KEUZE ATAG ONE ATAG i & VERBONDEN

i-serie EEN WERELD AAN VERBINDINGEN COMFORT & RENDEMENT ATAG i & KEUZE ATAG ONE ATAG i & VERBONDEN zgn. intelligente regeling is ook een weekschema eenvoudig per in te stellen. pple HomeKit, Google Home en mazon lexa werken al samen met TG Zone of verbinden binnenkort. Zo krijg je als gebruiker de verbindt

Nadere informatie

Warmtepompen - de toekomst. Hans Wiessner Welkom

Warmtepompen - de toekomst. Hans Wiessner Welkom Warmtepompen - de toekomst Hans Wiessner 21-06-2018 Welkom Moderne techniek als de Warmtepomp heeft de toekomst Installatietechniek, regeltechniek, LT afgifte systemen, wooncomfort Wat is een warmtepomp

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.12.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Itho Daalderop Comfort- en Elektroboilers. warm water. comfort

Itho Daalderop Comfort- en Elektroboilers. warm water. comfort Itho Daalderop Comfort- en Elektroboilers warm water comfort Elektroboiler Boostboiler - Warmwatertoestel op elektriciteit - Royaal warm water - Optimaal gebruik van nachtstroom - Aan te sluiten op iedere

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Tzerra. Nieuw. the comfort innovators

Tzerra. Nieuw. the comfort innovators Tzerra Nieuw the comfort innovators Tzerra De cv-ketel heruitgevonden! Met de Tzerra zet Remeha opnieuw dé standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen

Nadere informatie

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming

SolarSystemen. Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming SolarSystemen Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming De onuitputtelijke bron van energie voor warm water én verwarming Op zo n 150 miljoen kilometer van de aarde bevindt zich een unieke energieleverancier:

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Tzerra. Nieuw. Het grootste comfort in het kleinste hoekje. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. the comfort innovators

Tzerra. Nieuw. Het grootste comfort in het kleinste hoekje. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. the comfort innovators Tzerra Het grootste comfort in het kleinste hoekje Nieuw Perfect geregeld met Remeha isense of qsense De slimme Remeha isense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv-ketel. Als de ketel

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.04.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Opwekking duurzame energie en terugverdientijden. Niek Tramper

Opwekking duurzame energie en terugverdientijden. Niek Tramper en terugverdientijden Niek Tramper en terugverdientijden Zonneboiler geeft warm tapwater Zonnepanelen geven elektriciteit Warmtepomp geeft verwarming Pelletkachel geeft verwarming Zonneboiler Uitgangspunt:

Nadere informatie

De intelligente oplossing

De intelligente oplossing De intelligente oplossing De laatste jaren zijn de energieprijzen toonbaar gestegen. Daar komt bij dat de voorraad fossiele brandstoffen ook niet onuitputtelijk is. Deze optelsom geeft aan dat we op alternatieve

Nadere informatie

Tzerra/ Tzerra Plus. Dé standaard in kwaliteit. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. Meer informatie op

Tzerra/ Tzerra Plus. Dé standaard in kwaliteit. Perfect geregeld met Remeha isense of qsense. Meer informatie op Tzerra/ Tzerra Plus De Tzerra Plus heeft een aantal extra s t.o.v. de Tzerra in basisuitvoering. Zo is de Tzerra Plus voorzien van een zeer energiezuinige modulerende pomp voor extra energie besparing.

Nadere informatie

Betaalbare, Duitse kwaliteit

Betaalbare, Duitse kwaliteit Condensatiewandketels op gas ecotec pure Betaalbare, Duitse kwaliteit ecotec pure Het goede gevoel de juiste keuze te maken. Waarom een hr-ketel van Vaillant? Omdat u zeer veel kunt besparen op uw energieverbruik.

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-09 - 2014

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-09 - 2014 HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01-09 - 2014 Het goede gevoel, het juiste te doen. Verwarming Koeling Duurzame energie Hoog rendement Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke

Nadere informatie

De nieuwe standaard in eenvoud, design en rendement

De nieuwe standaard in eenvoud, design en rendement Product-Data-Blad ZentaSO Upgrade Technische gegevens ZentaSO zonneboilersysteem DST opbrengst 1 collector 3,4 DST opbrengst 2 collectoren 4,4 Maximale bedrijfstemperatuur ºC 80 Opvoerhoogte (bij extra

Nadere informatie

Wonen in De Bron. Comfortabel en energiezuinig wonen 2 december 2009 Renate van Paassen Willem Bastein

Wonen in De Bron. Comfortabel en energiezuinig wonen 2 december 2009 Renate van Paassen Willem Bastein Wonen in De Bron Comfortabel en energiezuinig wonen 2 december 2009 Renate van Paassen Willem Bastein Onderwerpen Introductie Installaties in uw woning Warmte- en koudeopslag Warmtepomp Ventilatie VENDU

Nadere informatie