Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Services en diensten Verkoop recreatiewoning"

Transcriptie

1 Services en diensten Verkoop recreatiewoning

2 Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting. Wanneer u de recreatiewoning heeft geplaatst (ga naar en selecteer gratis recreatiewoning plaatsen) gaan wij voor u de volgende zaken activeren: 1. Uw recreatiewoning wordt meteen op het grootste best verkopende platform geactiveerd 2. U kunt deze advertentie aanpassen, door in te loggen op uw persoonlijke account 3. U wordt geïnformeerd over het aantal bezoeken zodat u de advertentie kan optimaliseren 4. Reacties op uw recreatiewoning worden naar u toegestuurd. Ontvang juridisch en fiscale informatie U ontvangt van ons de brochure aan- en verkoop recreatiewoningen waarin de belangrijkste zaken staan vermeld waarmee u rekening dient te houden. Denk bijvoorbeeld aan btw teruggave, hoe te handelen met erfpacht, waar u op moet letten bij overeenkomsten en een overzicht van de tien meest gemaakte fouten. Tips bij bezichtiging Wanneer u via ons de eerste bezoekers op uw recreatiewoning gaat ontvangen, sturen wij u voorafgaand hierin de do s en de do'nts bij bezichtiging, waarmee professionele makelaars werken. Uitvoering hiervan verhoogt aantoonbaar uw verkoopkansen.

3 Diensten U wilt snel en goed verkopen Module 1 Samen verkopen U vindt het prettig op de meest essentiële zaken als een koopcontract, kadaster, notaris en wettelijke normen terug te kunnen vallen op erkende en onafhankelijke makelaars. Wij zijn aangesloten bij VBO en lid van NVRM. Veilig en vertrouwd en met de hierbij horende garanties. U ontvangt professionele ondersteuning. We maken samen een aankoopcontract, geven tips voor verkoop en bezichtiging, sturen een opzet voor een eigen brochure van de recreatiewoning en starten indien gewenst ons unieke lead promotie pakket op. Wij gaan actief helpen uw recreatiewoning samen te verkopen. Hiervoor starten wij de volgende zaken op: Doorplaatsingen naar landelijke platforms daarmee realiseert u direct het grootste bereik Uw aanmelding gaat direct door naar onze afdeling Social Media: Twitter, Facebook, Linkedin Geïnteresseerden in een recreatiewoning zoals die van u (uit onze eigen database) worden direct door ons aangeschreven en bij interesse aan u doorgegeven. Extra online promotie pakket 1. Online campagnes worden zonder kosten opgestart om uw type recreatiewoning te promoten. 2. Alle hieruit voortkomende geïnteresseerde klanten worden daarnaast door onze klantenservice medewerkers gebeld en voorgelicht over een mogelijke aankoop. 3. Uit de door ons aangeleverde klanten komt ongetwijfeld een koper, wij zorgen vanzelfsprekend voor een juist koopcontract en voor deskundig advies. U betaalt per aangeleverde klant en bij verkoop berekenen wij GEEN fee. Wanneer al deze inspanningen tot geen klanten leiden berekenen wij u ook niets!

4 Module 2 Wij verkopen uw woning U geeft ons de opdracht uw woning geheel zonder zorgen te verkopen. Wij starten ons 12 stappen plan: Stap 1 Uw recreatiewoning wordt getaxeerd door onze gediplomeerde en erkende recreatiewoning taxateur om de voor u beste prijs te bepalen Stap 2 Uw makelaar neemt samen met u het verkooptraject door zodat u exact weet welke acties ondernomen worden Stap 3 Samen met uw makelaar worden de benodigde formulieren voor de verkoop van uw recreatiewoning ingevuld, zodat het gehele traject aan de wettelijke geldende normen voldoet en juridisch is vast gelegd Stap 4 Uw makelaar pleegt recherche bij gemeente en kadaster zodat de lokale regelgeving voor recreatiewoningen geen verrassing vormt in het verkooptraject Stap 5 Bij optimale promotie hoort een uitgebreide verkoop brochure van uw recreatiewoning, deze brochure zal door marketingmedewerkers intern worden gemaakt Stap 6 U krijgt een professioneel Te koop bord welke bij uw recreatiewoning geplaatst wordt Stap 7 Wij plaatsen uw recreatie recreatiewoning op populaire Nederlandse websites Stap 8 Promotie van uw recreatiewoning op unieke wijze in onze site Stap 9 In overleg met u organiseren wij de verkoopbezichtigingen van uw recreatiewoning Stap 10 De onderhandeling met de potentiële koper zal door uw makelaar worden gevoerd Stap 11 Bij verkoop zal er een juridisch verantwoord verkoopcontract door uw makelaar worden opgesteld Stap 12 Wij verzorgen na de verkoop van uw recreatiewoning ook voor de eindoplevering (inspectie) en begeleiden u in het notariële traject. In deze dienst zit ook ons lead Promotie pakket. Daarnaast bereken wij een vaste fee bij verkoop welke gegarandeerd de laagste in de markt is.

5 100% Succesgarantie Dit betekent dat ons Promotie pakket onbeperkt ingezet zal blijven totdat uw recreatiewoning is verkocht! Alle wervingskosten voor geïnteresseerde klanten op uw woning zijn dus voor rekening van Vakantiehuiswinkel totdat wij de "match" hebben gevonden (uitsluitend te boeken met module 2). Module 3 We starten een veiling voor uw recreatiewoning Hoe werkt de recreatiewoning-veiling? De recreatiewoning wordt met een lage startprijs op de veiling gebracht, deze startprijs ligt een stuk lager dan de oorspronkelijke vraagprijs. Hierdoor raken er veel meer potentiële kopers geïnteresseerd in de recreatiewoning en zullen zij eerder een bod uitbrengen. De veilingperiode van de recreatiewoning loopt 4 weken en in deze 4 weken kunnen de potentiële kopers de recreatiewoning bezichtigen en een bod uitbrengen via de recreatiewoning-veiling. De veiling van Vakantiehuiswinkel staat onder toezicht van notariskantoor Kampschöer uit Ammerzoden, deze controleert de biedingen en zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Om de recreatiewoning-veiling te promoten is een promotiecampagne opgestart. Zo worden niet alleen de duizenden mensen die normaal Vakantiehuiswinkel bezoeken geïnformeerd maar ook duizenden die via Google een recreatiewoning zoeken. Vakantiehuiswinkel schrijft ook alle mensen aan, die niet direct via internet zoeken. Vakantiehuiswinkel heeft namelijk door jarenlange ervaring en grote bekendheid een zeer groot bestand van potentiele kopers die ons hebben gevraagd hen op de hoogte te stellen wanneer er een aantrekkelijke recreatiewoning wordt aangeboden. Voor wie is deze veiling geschikt? Deze manier van verkopen is voor iedereen geschikt, het geeft binnen een zeer korte termijn inzicht in de vraag naar de recreatiewoning en de op dat moment hoogst haalbare marktprijs. Ook wanneer u al een makelaar heeft, kunt u gebruik maken van deze snellere manier van verkoop. Vakantiehuiswinkel zal dan een samenwerking aangaan met uw makelaar.

6 Module 4 Opkoop van uw recreatiewoning Vakantiehuiswinkel brengt uw woning bij zorgvuldig geselecteerde partijen persoonlijk onder de aandacht welke actief zijn in de commerciële exploitatie van recreatiewoningen. Daarnaast sturen wij uw aanbod aan de grote groep bij ons bekende "opkopers". U ontvangt een bod bij interesse op de recreatiewoning binnen10 werkdagen. Natuurlijk staat het u vrij dit bod te weigeren. Daarnaast mailen wij ons uitgebreide bestand aan kopers en krijgt u woning een extra banner voor de optimalisatie van de aandacht op Vanzelfsprekend zorgen wij voor een wervende brochure van uw woning om deze zo "voordelig" mogelijk onder de aandacht te brengen. Ugrades voor online adverteren 1. Graag maken wij voor u een professionele brochure in pdf-formaat over uw recreatiewoning welke zoals blijkt uit onze jarenlange ervaring als zeer onderscheidend werkt bij toekomstige kopers. Volledig in onze huisstijl uiterst gedetailleerd en op basis van onze ervaring de juiste gegevens aangelicht en uitgewerkt. Kortom een enorme impuls om op bewezen manier uw verkoop te versnellen. 2. Al eens gedacht aan een luchtfoto van uw trotse bezit, volstrekt uniek. Nog door bijna niemand gebruikt als promotiemateriaal. Uw recreatiewoning en de omgeving krijgen een enorme "boost". Dankzij de nieuwste technologie beschikbaar voor een zeer acceptabele investering. Uitsluitend te boeken als wij de verkoop voor u gaan regelen. 3. Een maand lang direct in het zicht van onze ruim unieke bezoekers per maand. Uw recreatiewoning staat op de voorpagina van onze site niemand kan uw recreatiewoning missen. Er zijn maandelijks slechts zes posities beschikbaar, boeking alleen bij beschikbaarheid. 4. Een opvallende banner met de tekst "let op" over uw recreatiewoning gedurende de gehele plaatsing, dus tot aan de verkoop. Onderzoek geeft aan dat dit leidt tot een attentiewaarde die drie maal hoger ligt. 5. Wanneer u de recreatiewoning door ons laat verkopen en wij de opdracht aanvaarden krijgt uw recreatiewoning een banner met de tekst "door ons geselecteerd".

7 Inruil mogelijkheid recreatiewoning Indien u wenst kunnen wij de mogelijkheid bekijken om bij onze relaties de mogelijkheid te bekijken uw recreatiewoning in te ruilen. U geeft aan waar u naar op zoek bent wij zoeken de mogelijkheid. Er zijn zelfs al aanbieders in de markt met een gegarandeerde inruilwaarde van uw recreatiewoning; handig als uw wensen betreffende uw woning in de toekomst veranderen. Nieuw Per direct: indien de verkoopactiviteiten in Nederland niet snel genoeg gaan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid uw recreatiewoning groot online in Duitsland te promoten. Direct in het bereik van tientallen miljoenen mensen. Contact Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen over het verkopen van een recreatiewoning of wilt u van onze services en diensten gebruik maken, stuurt u dan vrijblijvend een bericht naar: info@vakantiehuiswinkel.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Services en diensten Aankoop recreatiewoning

Services en diensten Aankoop recreatiewoning Services en diensten Aankoop recreatiewoning Een zoekopdracht plaatsen Uw droomrecreatiewoning zoeken via Vakantiehuiswinkel is: Effectief Tijd besparend Eenvoudig De 100% Succesgarantie Doordat wij de

Nadere informatie

Uw woning en Social Media

Uw woning en Social Media Uw woning en Social Media Facebook, Twitter en Google+ huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: +31 (0) 6 4623 1706 Jos

Nadere informatie

De makelaar van het Intermediair

De makelaar van het Intermediair De makelaar van het Intermediair Woningbemiddeling voor en door de professionele tussenpersoon Doel Het in contact komen met nieuwe en bestaande relaties voor financieel advies Het lokaal opbouwen van

Nadere informatie

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie +

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie + Advertentie factsheet Bied.nl (2012 v.1) Bereik duizenden kooplustige klanten op een eenvoudige en voordelige manier. Bied heeft het nieuwste concept in handen om de markt van vraag en aanbod bij elkaar

Nadere informatie

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven UW WONING VERKOPEN Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat 4 5616 BH Eindhoven 040-2931350 info@hendrixhuybregts.nl www.hendrixhuybregts.nl fb.me/hendrixhuybregtsmakelaars Wij zijn er voor

Nadere informatie

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL VERKOOP AANKOOP TAXATIE W W W.VI L L EXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Afspraak is afspraak In 2004 begonnen als leegstandbeheerder en Als het gaat om afspraken en financiële

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

VERKOOP TAXATIE AANKOOP

VERKOOP TAXATIE AANKOOP VERKOOP AANKOOP TAXATIE WWW.VILLEXWONEN.NL WWW.VILLEXWONEN.NL DOEN WAT JE VERWACHT, MAAR DAN NOG EEN BEETJE EXTRA. 1 Over Villex Afspraak is afspraak Villex Wonen is aangesloten bij de brancheorganisatie

Nadere informatie

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE OPTIMALISATIE IN PERFECTIE Bereik een... Nieuwe doelgroep Brochure: Product informatie Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL Telefoon: +31 (0)316 712 453 Fax: +31 (0)84 725 9405 O E-mail: info@optimera.nl

Nadere informatie

www.robbenrosmalen.nl

www.robbenrosmalen.nl Waarom zou ik kiezen voor de service van Robben Rosmalen Autobemiddeling? U heeft een prachtige auto staan die u wilt verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs! Dus niet de handelswaarde die u bij inruil

Nadere informatie

GW Management Marketing Automation

GW Management  Marketing Automation 40 tips om meer e-mailadressen te verzamelen 1 Coupon of actie Geef een coupon met een bepaalde korting of actie weg in ruil voor het e-mailadres. 2 Facebook Ads Gebruik Facebook Ads om mailadressen te

Nadere informatie

Een huis kopen in de 21 e eeuw

Een huis kopen in de 21 e eeuw Een huis kopen in de 21 e eeuw Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper bij opbod op internet verkocht zal worden. Het kopen via Bieden en Wonen heeft belangrijke

Nadere informatie

Veilig, vertrouwd & transparant

Veilig, vertrouwd & transparant Veilig, vertrouwd & transparant Verkoop (ver)sneller Vrijwillig veilen via vrijwilligehuizenveiling.nl is een stimulans voor de verkoop. Veilig, vertrouwd en met name transparant uw woning verkopen. Vergroot

Nadere informatie

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda aankopen & verkopen Het gebeurt op funda Zoek een woning via internet Een zoektocht naar het ideale huis is geen alledaagse bezigheid. Vaak weet u nog niet hoe uw droomhuis er uitziet of aan welke specifieke

Nadere informatie

Gungarantieprijs 200.000 k.k.

Gungarantieprijs 200.000 k.k. van 250.000 Zuiderkade 61, Franeker Meer info op www.actiehuis.nl Gungarantieprijs 200.000 k.k. In deze brochure: > Informatie over Actiehuis.nl > Informatie over de inschrijfprocedure > Inschrijfformulier

Nadere informatie

Zo werkt het voor kopers

Zo werkt het voor kopers Uw nieuwe huis aankopen voor een realistische prijs! Zo werkt het voor kopers sadasd De zeven voordelen van InternetBieden.nl 1. Marktconforme prijzen: het belang van kopers én verkopers 2. Aantrekkelijke

Nadere informatie

slim kopen, slim verkopen

slim kopen, slim verkopen slim kopen, slim verkopen Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper via een veiling op internet verkocht zal worden. Dat is misschien even wennen, maar het veilen is

Nadere informatie

De Europese standaard voor professionele webwinkels. E-commerce oplossingen voor meer vertrouwen

De Europese standaard voor professionele webwinkels. E-commerce oplossingen voor meer vertrouwen De Europese standaard voor professionele webwinkels E-commerce oplossingen voor meer vertrouwen Word lid van deze groep van meer dan 15.000 professionele webwinkeliers! Uw logo Dit bieden wij aan alles

Nadere informatie

1001Makelaars.nl. één en al makelaars... Informatie over adverteren op www.1001makelaars.nl

1001Makelaars.nl. één en al makelaars... Informatie over adverteren op www.1001makelaars.nl 1001Makelaars.nl één en al makelaars... Informatie over adverteren op www.1001makelaars.nl Over 1001Makelaars In de huidige makelaarsbranche gaat internet een steeds grotere rol spelen, 84% van de woningzoekenden

Nadere informatie

Header 468x60 Sidebar

Header 468x60 Sidebar Adverteren Sinds 2012 is Nieuws-112 actief op het gebied van nieuwsvoorziening in een bepaalde regio waarbij wij sinds medio oktober 2014 een enorme groeispurt hebben gemaakt. Momenteel voorzien wij in

Nadere informatie

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp Ermelo, Vakantiepark de Doppenberg 117 Recreatiewoningtekoop.nl nodigt u uit! Geachte mevrouw, mijnheer, Wij bedanken u voor het gebruik maken van Recreatiewoningtekoop.nl. In deze brochure staat uitgebreide

Nadere informatie

DE HUIZENBEMIDDELAAR

DE HUIZENBEMIDDELAAR DE HUIZENBEMIDDELAAR UW BETAALBARE EN LOKALE MAKELAAR De Huizenbemiddelaar is in 2005 gestart in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, succesvolle organisatie met meer dan 40 vestigingen

Nadere informatie

huistekoop.tv en bouwondernemingen

huistekoop.tv en bouwondernemingen huistekoop.tv en bouwondernemingen huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: 06 4623 1706 Jos Jaspers: 06 5277 2442 Kamer

Nadere informatie

Informatiebrochure. Huis kopen

Informatiebrochure. Huis kopen Informatiebrochure Huis kopen Ontdek je nieuwe kwaliteiten en bespaar Als kind heb je er vast wel eens aan gedacht om profvoetballer, dierenarts of leraar te worden. Maar wist je dat er ook een verkoop-

Nadere informatie

De Weidenweg 17A - Ruinerwold

De Weidenweg 17A - Ruinerwold De Weidenweg 17A - Ruinerwold Vraagprijs: op aanvraag Gelegen in het buitengebied van Ruinerwold, op een steenworp afstand van het dorp Berghuizen, ligt dit voormalige melkveehouderijbedrijf. Betreft een

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Veiling Voorwaarden Veiling Regels - Hoe Het Werkt... 3 Verkoop Voorwaarden.......... 5 Veel Gestelde

Nadere informatie

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account Publisher Handleiding Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account GETTING STARTED Deze handleiding helpt u om van start te gaan met uw eigen TradeDoubler account. Volg de onderstaande stappen om

Nadere informatie

Handleiding. Makelaars Informatie Systeem [MIS] Versie 1.0, 25-09-2006. Online toegang tot uw dossier! De meest transparante makelaar van Rotterdam!

Handleiding. Makelaars Informatie Systeem [MIS] Versie 1.0, 25-09-2006. Online toegang tot uw dossier! De meest transparante makelaar van Rotterdam! Handleiding Makelaars Informatie Systeem [MIS] Versie 1.0, 25-09-2006 Online toegang tot uw dossier! De meest transparante makelaar van Rotterdam! Inloggen: Zodra uw woning op internet is gezet (meestal

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden huistekoop.tv

Algemene Voorwaarden huistekoop.tv Algemene Voorwaarden huistekoop.tv Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die door huistekoop.tv geleverd worden aan particulieren en bedrijven, verder te noemen opdrachtgevers.

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k.

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Heerenweg 8 IJhorst Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Op een historische plek in IJhorst is deze monumentale boerderij gelegen op een kavel van circa 13000 m2. Oorspronkelijk is de boerderij gebouwd in 1888.

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Geen extra werk, wel extra winst?

Geen extra werk, wel extra winst? Geen extra werk, wel extra winst? word partner van! Simpel en smakelijk afvallen Wie is Even voorstellen is een toonaangevende producent en distributeur van dieetproducten met vestigingen in Europa. Onze

Nadere informatie

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video Extra diensten raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Kraaierslaan 5 45 Noordwijk. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Kraaierslaan 5 45 Noordwijk. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Kraaierslaan 5 45 Noordwijk Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze goed onderhouden recreatiebungalow ligt aan het water

Nadere informatie

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN POWERED BY INTRACO TRADING BV ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN LOYALITEITSPROGRAMMA Time toreward VANAF 49,95 PER MAAND (EXCL. BTW) DE KRACHT VAN EEN LOYALITEITS- PROGRAMMA DE KRACHT VAN TOREWARD - Loyalere klanten

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT

OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM ALGEMEEN Op een perfecte locatie nabij de Zuid As, de Ring A10, het Vu Medisch

Nadere informatie

KassaProfit. K assabon reclame

KassaProfit. K assabon reclame 1 KassaProfit K assabon reclame Hoe werkt het? KassaProfit maakt het voor lokale en regionale ondernemers mogelijk om tienduizenden potentiële klanten te bereiken. We bedrukken de lege ruimte achterop

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen?

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen? Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bij de eerste afspraak stellen wij samen met u een advertentie voorop aan de hand van een duidelijk en gedetailleerd canvas Wij publiceren uw advertentie

Nadere informatie

Heerenweg 57 te IJhorst

Heerenweg 57 te IJhorst Heerenweg 57 te IJhorst Fraaie karakteristieke boerderij gelegen in het Reestdal. Deze boerderij is in 1921 gebouwd en gedurende de tijd zeer goed onderhouden. Tot op heden is hier een melkveehouderij

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE 1

INFORMATIEBROCHURE 1 1 INFORMATIEBROCHURE INHOUDSOPGAVE 4 redenen 3 Onze diensten 4 Verkopen 5 6 Aanvullende diensten verkoop 8 Aankopen Aanvullende diensten aankoop 9 Taxaties 10 Overige diensten 11 Welkom bij De Plaatselijke

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

Parnassialaan 48 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Parnassialaan 48 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Parnassialaan 48 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Dit royale en goed verzorgde 4-kamer hoekappartement

Nadere informatie

Waarom displayadvertenties belangrijk zijn. Het Google Display Netwerk. Het Google Display Netwerk. Waarom displaycampagnes

Waarom displayadvertenties belangrijk zijn. Het Google Display Netwerk. Het Google Display Netwerk. Waarom displaycampagnes Het Google Display Netwerk. Waarom displaycampagnes Agenda. Waarom online adverteren? Wat is het Google Display Netwerk? Koopcyclus van klanten Waarom het Google Display Netwerk? De juiste targetingopties

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij communiceren

Eerste Hulp Bij communiceren Doet uw noviteit al mee met de FGNoviteitenprijs 2015? - Heeft uw bedrijf een noviteit ontwikkeld? Meld deze dan aan voor de FGNoviteitenprijs 2015 op www.fgnoviteiten.nl. Op deze website vindt u ook meer

Nadere informatie

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017 Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant januari 2017 De Utrechtse Sportkrant is het enige onafhankelijke sportweekblad. Over de Utrechtse Sportkrant Eind september 2016 verscheen het eerste nummer van

Nadere informatie

online MedIadoCuMentatIe 2017

online MedIadoCuMentatIe 2017 online MedIadoCuMentatIe 2017 Inhoud 4 Lokaal vindbaar PG 4 5 Lokaal zichtbaar via bannering PG 5 6 Google Adwords PG 6 7 Social advertising PG 7 8 Video advertising PG 8 9 Recruitment PG 9 10 Branded

Nadere informatie

Hoogstraat 57 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Hoogstraat 57 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Hoogstraat 57 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze unieke sfeervolle en zeer ruime twee-onder-1- kap woning

Nadere informatie

Het grootsteonafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Het grootsteonafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Opdracht: Samen Verkopen Vakantiehuiswinkel Het grootsteonafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Ruim 12.000 te koop staande woningen in Nederland, onafhankelijk

Nadere informatie

Koopgarant Kopen met korting

Koopgarant Kopen met korting Koopgarant Kopen met korting KG201507 1 INHOUDSOPGAVE Een eigen huis... 3 Het woningaanbod van de Sleutels... 3 1. Een huis kopen... 3 De voordelen van kopen Als u een woning van de Sleutels koopt onder

Nadere informatie

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Nijhofflaan garage - Veenendaal Huurprijs 85,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Te huur: garage aan de Nijhofflaan

Nadere informatie

U DE BEZICHTIGING, WIJ DE REST ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR

U DE BEZICHTIGING, WIJ DE REST ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR U DE BEZICHTIGING, WIJ DE REST ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR Waarom de Online Bedrijfsmakelaar? Zelf uw bedrijfspand verhuren, waarom niet? Wie heeft immers de meeste kennis van uw bedrijfspand, het beste inzicht

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! Marketing voor makelaars: 5 kansen die je niet mag missen Online marketing heeft de laatste jaren zijn waarde wel bewezen. Maar hoe kun je dit nu inzetten

Nadere informatie

Livy Professional. De internetmakelaar

Livy Professional. De internetmakelaar De internetmakelaar pagina 2 De internetmakelaar pagina 3 werkt met Yes-co Open, een web based CRM systeem, waarvoor u geen installatie nodig heeft en kan werken vanaf iedere plek. Met Livy heeft u: Inzicht

Nadere informatie

AANVULLENDE PRODUCTEN

AANVULLENDE PRODUCTEN AANVULLENDE PRODUCTEN BEZICHTIGINGEN De verkoop van jouw woning start met het organiseren van twee open huizen. Je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Zelf doen ( 0,00) Je voert de open huizen

Nadere informatie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie Nieuw relatiemanagement- SCRM 1 Social media audit Bestaande communities Doelgroep Doelstellingen en strategie Bestaande online communities Op welke social Media is het bedrijf Proximus reeds aanwezig?

Nadere informatie

GLOBAL MARINAS DIRECTORY MEDIAKIT 2011

GLOBAL MARINAS DIRECTORY MEDIAKIT 2011 GLOBAL MARINAS DIRECTORY MEDIAKIT 2011 Directligplaats.nl Hét advertentiemedium voor jachthavens. Meer dan 60.000 unieke bezoekers in 2010. Voor: Jachthavens Watersportverenigingen Gemeentehavens Bureaus

Nadere informatie

Leads verzilveren met de slimste tool voor uw website(s). Hoe werkt het?

Leads verzilveren met de slimste tool voor uw website(s). Hoe werkt het? Leads verzilveren met de slimste tool voor uw website(s). Hoe werkt het? Slechts 2 tot 3% van de onlinebezoekers neemt daadwerkelijk contact op of wordt klant bij het op internet geraadpleegde bedrijf!

Nadere informatie

Molenstraat 32 te Farmsum

Molenstraat 32 te Farmsum Molenstraat 32 te Farmsum WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Visie op de toekomst

Visie op de toekomst Visie op de toekomst Wekelijks contact met uw klant Aanvulling op uw zorgplicht Hoogwaardige informatieve en commerciële respons Uw klant altijd op de hoogte Professionele toevoeging aan uw advies Doorlopend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Het grootste onafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Ruim 12.000 te koop staande woningen in Nederland, onafhankelijk

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van Ook Free Partner van De Huurwoning Bemiddelaar worden? Dat kan snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in

Nadere informatie

Step By Step Instructions

Step By Step Instructions Step By Step Instructions Verdien 30 per verwerkte e-mail. Direct uitbetaald. Gegarandeerd! E-mails verwerken en geld verdienen. Stap voor stap instructies. Volg de instructies op om snel van start te

Nadere informatie

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning Wij zien meer dan verkoopkansen + deskundige makelaars + kennis van de regionale markt + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

ACCOUNTNET PROPERTY ASSISTANCE UW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ DE AANKOOP OF VERKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE

ACCOUNTNET PROPERTY ASSISTANCE UW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ DE AANKOOP OF VERKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE ACCOUNTNET PROPERTY ASSISTANCE UW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ DE AANKOOP OF VERKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE Accountnet Property Assistance In Spanje werkt de makelaar voor de verkoper. Die betaalt dus

Nadere informatie

Exploitatie van een platform.

Exploitatie van een platform. Exploitatie van een platform. Exploitatie inspanning en omzet staan in relatie tot uw doelstelling en uw ambitieniveau. Is het community platform vooral een bezoekersmagneet voor de? Is het platform vooral

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Verhoog uw online vindbaarheid met Google AdWords 3 Google AdWords pakketten 4 Uitleg Google AdWords 5 De kleine

Nadere informatie

ADVERTEREN OP BULKONLINE

ADVERTEREN OP BULKONLINE ADVERTEREN OP BULKONLINE Voor vakgenoten BulkOnline is hét internetportaal voor de bulkindustrie in België en Nederland. Alles over de handling van leest u hier. Vraag en aanbod vinden elkaar feilloos

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers Met T-Mobile heeft u altijd het abonnement dat het beste op uw behoefte is afgestemd. Stuurt u alleen af en toe een e-mail of geeft

Nadere informatie

Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Nietzschestraat 1 Rotterdam, Nietzschestraat 1 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande villa op maar liefst 976 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen.

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Zelfstandig Makelaar o.z. Hypotheken & Verzekeringen Wijkspecialist RE/MAX Makelaar sinds 2001 Alleenstaand twee kinderen Jelmer & Femke Geboren in

Nadere informatie

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd versie 11 september 2013 De magische Bongerd is een handelsnaam van Dreamware BV. Artikel 1 - Algemeen 1.1 - Toepasselijkheid Onderstaande voorwaarden zijn

Nadere informatie

De virtuele toekomst van uw bedrijf is begonnen

De virtuele toekomst van uw bedrijf is begonnen Bricks and clicks De virtuele toekomst van uw bedrijf is begonnen Alphens.NL, de grootste en meest bezochte site van Alphen aan den Rijn Alle nieuws on-line en altijd als eerste en meest compleet Hét podium

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten Wat is het en wat kun je ermee Gerard Drent Drasco Webdiensten Wie ben ik? Gerard Drent Eigenaar van Drasco Webdiensten Maak websites voor het MKB en kleine ondernemers Ondersteuning Social Media Organiseer

Nadere informatie

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten.

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten. VOORWAARDEN Over de adverteerder Ter kennismaking wordt het Kwebbels Boekenpakket gratis aangeboden, u betaalt alleen de administratie- en verzendkosten van 6,95. Na de kennismaking betaalt u de normale

Nadere informatie

Kornoeljelaan 22 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Kornoeljelaan 22 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Kornoeljelaan 22 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Dit goed onderhouden en ruime 2-kamerappartement met

Nadere informatie

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be Google Als zoekmachine verzamelt en ordent Google informatie op het Internet. Wanneer men een zoekopdracht invoert geeft Google een hele reeks zoekresultaten weer, waaronder een lijst met bestanden, artikels,

Nadere informatie

Zeestraat 95 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Zeestraat 95 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Zeestraat 95 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze sfeervolle en goed onderhouden vrijstaande woning met

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie