Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel BK - Maastricht info@systeemmakelaardij.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl"

Transcriptie

1 Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel BK - Maastricht info@systeemmakelaardij.nl

2 Veiling Voorwaarden Veiling Regels - Hoe Het Werkt... 3 Verkoop Voorwaarden Veel Gestelde Vragen Over Systeem Makelaardij

3 Veiling Regels - Hoe Het Werkt Bieden is helemaal vrijblijvend. We willen u graag de kans geven om betrokken te raken bij het bieden zodat u voor uzelf kunt beslissen of u verder gaat met dit huis of niet. U hoeft niet vooraf gekwalificeerd te zijn door een hypotheekadviseur. Na het invullen van het contactformulier zit u ook nergens aan vast. U kunt altijd uw bod terugtrekken. Ook is er nog de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na het ondertekenen van het koopcontract. Voor u als bieder is er dus geen risico. Ook is ons kantoor, Systeem Makelaardij, aangesloten bij de NVM. Voor u een verzekering dat we voldoen aan de hoogste eisen in ons vakgebied. Wanneer u het formulier invult en aan de open huis host geeft wordt u maandagavond teruggebeld voor de biedingsronde. Zo werkt de biedingsronde Op maandagavond wordt iedereen gebeld die het contactformulier heeft ingevuld. Er wordt begonnen met bellen om 19:00. Het komt voor dat er meerdere open huizen in 1 weekend plaatsvinden en dat er veel telefoontjes moeten worden gedaan. U wordt normaal gezien gebeld tussen 19:00 en 20:00. Wanneer u wordt gebeld vertellen we u: 1. Hoeveel biedingen er zijn geweest 2. Wat het hoogste bod is op dat moment. Vervolgens vragen we u om een keuze te maken uit een van de volgende mogelijkheden: 1. Verhoog uw bod met tenminste 1000 boven het op dat moment hoogste bod om mee te blijven doen 2. Blijf bij uw huidige bod 3. Stap uit het biedingproces. Dit proces wordt herhaald tot er 1 bieder overblijft die het hoogste/beste bod doet op het huis. Op dinsdag wordt het hoogste bod voorgelegd aan de opdrachtgever ter gunning. Mocht de beste bieder niet voldoen aan de vereisten voor het kopen van een huis (meestal duidelijk na kwalificatie door hypotheekadviseur) dan zal de woningonmiddellijk worden aangeboden aan de op één na beste bieder voor zijn/haar laatste bod.

4 Veiling Regels - Hoe Het Werkt Het biedingproces is open. We vertellen elke bieder wat het hoogste bod is op dat moment. Alles verloopt transparant. Voor uw zekerheid kan de winnende bieder het gehele biedingproces achteraf inzien om zich ervan te vergewissen dat alles eerlijk is verlopen. Elke bieder zal de kans krijgen om het hoogste bod te overtreffen tot hij/zij de hoogste en beste bieder is. De verkoper heeft volledige bevoegdheid om voor zichzelf te bepalen wat het beste bod is. Dit betekent dat de uiteindelijke keuze altijd ligt bij de verkoper. Bieding Regels De verkoper heeft een minimumprijs vastgesteld. Deze minimumprijs is niet openbaar en de keus ligt bij de verkoper om biedingen te accepteren of af te wijzen die boven of onder de minimumprijs liggen. De minimumprijs is niet bekend bij de Open Huis host. De biedingen die worden gedaan bij de open huis zijn niet juridisch bindend en kunnen altijd worden teruggetrokken. Nadat de laatste biedingronde is afgelopen zal degene met het hoogste en beste bod worden bepaald en zal diegene gebeld worden met de mededeling dat zijn/haar bod het beste bod is. In sommige gevallen kan direct worden gezegd of het bod akkoord is, in andere gevallen kan dit langer in beslag nemen (vaak het geval als het huis in behandeling is of wordt verkocht in opdracht van een bank). De hoogste bieder zal vervolgens een koopovereenkomst volgens NVM model en volgens normaal geldende voorwaarden en condities. Dit traject verloopt exact hetzelfde als bij de koop van elk ander huis. Alleen de wijze van onderhandelen is verschillend.

5 Verkoop Voorwaarden KOOPOVEREENKOMST: Na het Open Huis zal een voorlopig koopcontract worden opgesteld tussen de winnende bieder en de woningeigenaar. Partijen streven ernaar om dit zo snel mogelijk te laten plaatsvinden, waarbij rekening wordt gehouden met een redelijke termijn om alles te kunnen controleren. Voor het koopcontract hanteren we het NVM model. Wanneer de koopovereenkomst niet binnen afzienbare tijd kan worden opgemaakt dan behoudt de verkoper het recht om de woning aan te bieden aan de eerstvolgende hoogste bieder. Dit om vertraging van het verkoopproces te voorkomen. FINANCIELE KWALIFICATIE: Om vertraging en teleurstelling te voorkomen wordt de hoogste bieder gekwalificeerd door een onafhankelijke financieel adviseur. Als bieder heeft u uiteraard het recht om de hypotheek af te sluiten bij elke aanbieder. In het koopcontract komt, tenzij anders overeengekomen, een standaard ontbindingsvoorwaarde voor financiering voor de duur van 5 weken. In bijzondere gevallen kan deze termijn worden verlengd. Mocht blijken dat de winnende bieder de financiering niet rond kan krijgen dan wordt de woning aangeboden aan de eerstvolgende beste bieder. KOSTEN KOPER: De prijs is kosten koper. Dit zal ook in de koopovereenkomst worden opgenomen. VERKOOP INFORMATIE: Eigenaren hebben het recht om biedingen af te slaan of een bod te accepteren dat niet het hoogste bod is.

6 Veel Geste Hieronder vindt u een aantal veel vo 1. Als ik een bod doe voor de 'vanaf prijs', krijg ik dan de woning? Nee. Het hoogste bod wordt voorgelegd aan de verkoper. In sommige gevallen is dit een particulier, in andere gevallen een bank. De vanaf prijs wordt vastgesteld om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om het huis te zien en te zeggen wat zij het waard vinden. Het is niet de minimumprijs die behaald dient te worden. 2. Als ik een bod doe zijn jullie toch verplicht om dit eerst met mij af te ronden? Als wij in onderhandeling zouden gaan met een kandidaat dan zijn we verplicht het eerst af te wikkelen met deze kandidaat alvorens verder te gaan met een volgende. Een onderhandeling start echter pas als de verkopende partij een tegenbod doet. Bij deze verkoopmethode worden alle bieders op maandagavond gebeld om tot het beste bod te komen voor het huis, zonder dat de eigenaar hierop reageert. Er ontstaat dan ook geen onderhandeling in de traditionele zin. Op dinsdag wordt het bod gecommuniceerd met de opdrachtgever. Deze zal ervoor kiezen om de woning te gunnen of niet. 3. Waarom is de vanaf prijs zo laag in verhouding met de waarde? Is er iets mis met deze woningen? De vanaf prijs is laag om de drempel laag te houden. We willen zoveel mogelijk mensen de kans te geven om de woning te bekijken en te bieden wat de woning volgens hen waard is. Er is dus niks mis met deze huizen, de eigenaren zijn gewoon gemotiveerd om te verkopen. We proberen bij het Open Huis zoveel mogelijk informatie op papier over het huis te verstrekken, zodat u voor uzelf kunt nagaan wat de feiten zijn over een huis. 4. Hoe weet ik of die waarde die jullie opschrijven ook echt de waarde is? Bij een Open Huis proberen we zoveel mogelijk externe informatie te voegen. Vaak gebeurt dit met een digitaal taxatierapport. Dit is een rapport dat taxateurs gebruiken om te kijken of de waarde die zij vaststellen wel correct is, een zogenaamd validatie rapport. We weten dat de huizen die we met dit systeem verkopen vaak gunstiger gekocht kunnen worden dan vergelijkbare huizen. Daarom willen we zoveel mogelijk gegevens en informatie verstrekken, zodat u als koper de beste beslissing kunt maken.

7 lde Vragen orkomende vragen over dit systeem. 5. Hoe weet ik of het bieden wel eerlijk verloopt? Jullie kunnen toch ook zomaar wat zeggen? De winnende bieder krijgt de kans om het hele verloop van het biedingproces te zien. Zo is het altijd eenvoudig na te gaan of het allemaal eerlijk is verlopen en of er geen spookkandidaten zijn ingezet. 6. Is dit hetzelfde als een executieveiling? Nee. Bij een veiling zoals die wordt gedaan bij executieverkopen heeft u als koper bijna geen bescherming. Bij deze manier van een woning kopen heeft u dezelfde beschermingen als dat u een woning koopt die op de 'traditionele' manier wordt verkocht. 7. Zit ik gelijk vast aan mijn bod als ik dit doe? Biedingen worden pas juridisch bindend als er een voorlopig koopcontract is opgesteld. Het koopcontract is het standaard contract dat wordt gebruikt voor woningverkoop. Dit houdt in dat u uw bod kunt doen onder voorbehoud van financiering, zodat u de tijd heeft om uw hypotheek te regelen. 8. Ik ben verhinderd voor het Open Huis. Kan ik toch een bod uitbrengen? Alleen mensen die de woning hebben bezocht kunnen een bod uitbrengen. 'Anonieme' biedingen worden niet geaccepteerd. Als u echt verhinderd bent voor de beide dagen dat er Open Huis is, bel dan één van onze makelaars om te kijken of u de woning op een ander tijdstip kunt bezichtigen voor het Open Huis. We kunnen echter niet garanderen dat dit lukt, omdat er veel tijd gaat zitten in de promotie voor onze klanten en de organisatie van deze Open Huizen. 9. Kan ik een bouwkundige keuring laten doen? Ja, u kunt altijd een bouwkundige keuring laten doen.

8 Over Systeem Makelaardij Systeem Makelaardij is een kantoor dat zich specialiseert in dossiers waar een tandje extra voor nodig is. We werken met gemotiveerde eigenaar in situaties waar andere makela rskantoren moeite hebben om resultaat te boeken. Met de gehanteerde formule kunnen huizen snel worden verkocht. In tegenstelling tot executieveilingen is dit proces bij uitstek geschikt voor consumenten. Daarnaast is er volledige openheid en transparantie over de gang van zaken. Systeem Makelaardij is een NVM kantoor. We werken zowel met particulieren als met vrijwel elke grote bank in Nederland. Verkopers hebben op deze manier nog de kans om een woning te verkopen op de reguliere markt en om gedwongen verkoop te voorkomen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht. De formule wordt landelijk gebruikt. Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel BK - Maastricht info@systeemmakelaardij.nl

TE KOOP: Fontijnehof BM Krimpen aan den IJssel K.K. Moderne hoekwoning

TE KOOP: Fontijnehof BM Krimpen aan den IJssel K.K. Moderne hoekwoning TE KOOP: Fontijnehof 1 2921 BM Krimpen aan den IJssel 175.000 K.K. Moderne hoekwoning 2 onlinemakelaarsdiensten.nl Open huis Zaterdag 19 maart 14.30-16.00 & Zondag 20 maart 11.00-12.30 De woning wordt

Nadere informatie

Een huis kopen in de 21 e eeuw

Een huis kopen in de 21 e eeuw Een huis kopen in de 21 e eeuw Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper bij opbod op internet verkocht zal worden. Het kopen via Bieden en Wonen heeft belangrijke

Nadere informatie

INFORMATIE OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Brochure Uitnodiging Bezichtiging Kosten koper Onderzoeksplicht Voor de bieding Uitbrengen bod Gunning Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de

Nadere informatie

slim kopen, slim verkopen

slim kopen, slim verkopen slim kopen, slim verkopen Wat is Bieden en Wonen? U bent geïnteresseerd in een huis dat door de verkoper via een veiling op internet verkocht zal worden. Dat is misschien even wennen, maar het veilen is

Nadere informatie

Vraagprijs 158.400,-- k.k.

Vraagprijs 158.400,-- k.k. BUGGENUM BERGSTRAAT 16 Schitterende bouwkavel Oppervlakte circa 1.800 m² Eventueel ook gedeelte te koop Bebouwingsvoorschriften op aanvraag Vraagprijs 158.400,-- k.k. INFORMATIE OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE

Nadere informatie

Roermond Dirksbergerweg

Roermond Dirksbergerweg Nabij Roermond - Melick, omgeving Dirksbergerweg, ligt dit vrije sector bouwperceel van ± 2700 m2. Er is geen geldig bestemmingsplan op basis waarvan direct gebouwd kan worden. De gemeente Roermond heeft

Nadere informatie

Koopsom 150.000,-- v.o.n.

Koopsom 150.000,-- v.o.n. Koopsom 150.000,-- v.o.n. Bolthof van den Top Makelaardij bv Maanderweg 70 6711 NG Ede Telefoon 0318-628080 info@bolthofvandentop.nl www.bolthofvandentop.nl KvK nr 09138049 BTW nr. NL820909051B01 Rabobank

Nadere informatie

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Algemene gegevens Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Beschrijving Indeling U heeft een woning bezichtigd, en nu? T ijdens de koopfase van een huis staat

Nadere informatie

Biedingsformulier project de Beukels

Biedingsformulier project de Beukels Biedingsformulier project de Beukels Deze biedingsformulieren hebben betrekking op de verkoop van de volgende woningen: Willem Beukelsstraat 11-1, Willem Beukelsstraat 11-hs, Willem Beukelsstraat 13-hs,

Nadere informatie

Gungarantieprijs 200.000 k.k.

Gungarantieprijs 200.000 k.k. van 250.000 Zuiderkade 61, Franeker Meer info op www.actiehuis.nl Gungarantieprijs 200.000 k.k. In deze brochure: > Informatie over Actiehuis.nl > Informatie over de inschrijfprocedure > Inschrijfformulier

Nadere informatie

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede)

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

Ittervoort. Sleestraat 16

Ittervoort. Sleestraat 16 Ittervoort Sleestraat 16 BELEGGINGSOBJECT! Soort object: Bedrijfshal met kantoorruimte. Het bouwjaar van het object is 1988. Ligging: Uitstekend gesitueerd op het industrieterrein Ittervoort op enkele

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

Vraagprijs 134.000,-- k.k.

Vraagprijs 134.000,-- k.k. SWALMEN HERTOG ARNOLDSTRAAT 30 Hoekwoning gelegen in een rustige straat Goed onderhouden 3 Slaapkamers Vrijstaande berging en onderhoudsarme tuin Starterswoning Vraagprijs 134.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. BRUNSSUM HAEFLAND 3 TE KOOP OF TE HUUR Bedrijfsruimte circa 992 m² Kantoor circa 88 m² Gelegen aan Buitenring met goede ontsluiting richting Eindhoven, Maastricht-Luik en Aken Huurprijs 3.800,-- per maand

Nadere informatie

Vraagprijs 124.000,-- k.k.

Vraagprijs 124.000,-- k.k. KERKRADE BIRGITTA-GRACHT 32 Kindvriendelijke woonwijk Perfecte staat van onderhoud Onderhoudsvriendelijke woning Instapklaar Nieuwe kozijnen 4 Slaapkamers Vraagprijs 124.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Monnikeweg 2 Gerkesklooster. Monnikeweg 2 Gerkesklooster

Monnikeweg 2 Gerkesklooster. Monnikeweg 2 Gerkesklooster Monnikeweg 2 Gerkesklooster Monnikeweg 2 Gerkesklooster Nabij Gerkesklooster gelegen woonhuis (type woonboerderij) met eigen (jacht)haven (200m2) en open verbinding via de Stroobosser Trekvaart naar het

Nadere informatie

Veilig, vertrouwd & transparant

Veilig, vertrouwd & transparant Veilig, vertrouwd & transparant Verkoop (ver)sneller Vrijwillig veilen via vrijwilligehuizenveiling.nl is een stimulans voor de verkoop. Veilig, vertrouwd en met name transparant uw woning verkopen. Vergroot

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ITTERVOORT MARGARETHASTRAAT 7 Royale vrijstaande woning 250 m² bijgebouwen Perceel van maar liefst 1.261 m² Voor diverse doeleinden geschikt zowel bedrijfsmatig als hobbymatig Vraagprijs 349.000,-- k.k.

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwbouw 2 Royale bouwkavels: Korteraarseweg 138 Ter Aar. Koopprijs vanaf 250.000,-- K.K. info@goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed.

TE KOOP. Nieuwbouw 2 Royale bouwkavels: Korteraarseweg 138 Ter Aar. Koopprijs vanaf 250.000,-- K.K. info@goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed. TE KOOP Nieuwbouw 2 Royale bouwkavels: Korteraarseweg 138 Ter Aar Koopprijs vanaf 250.000,-- K.K. Herenweg 97a 2465 AD Rijnsaterwoude 0172-50 99 73 Meerkreuk 46 2377 VM Oude Wetering 071-331 34 84 Korevaarstraat

Nadere informatie

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I:

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I: Rietmeent 259 te ALMERE Omschrijving: DEZE WONING IS DIRECT ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT Kenmerken: Soort woning 2/1 kapwoning met garage Bouwtype Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Wijk De Meenten Woonopp 140

Nadere informatie

Vraagprijs 134.000,-- k.k.

Vraagprijs 134.000,-- k.k. ROERMOND BROEKHIN ZUID 16 Tussenwoning met achteringang (ook voor auto) Opknapper Veel inhoud Verkeersluwe woonstraat Vraagprijs 134.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan verkeersluwe straat gelegen, te

Nadere informatie

HAELEN. Prijs op aanvraag HOUTRUSTLAAN

HAELEN. Prijs op aanvraag HOUTRUSTLAAN HAELEN HOUTRUSTLAAN Ruime, bouwrijpe bouwkavel van 1.710 m² Afmeting ca. 29 x 59 meter Uniek bestemmingsplan Straat met gelijkgestelde percelen Grenzend aan een bosrijk gebied Geschikt voor een woonhuis

Nadere informatie

Echt Pepinusbrug (bouwkavel)

Echt Pepinusbrug (bouwkavel) Gelegen aan de doorgaande weg richting Koningsbosch bieden wij u dit bouwperceel van ± 1640 m² te koop aan. Op het perceel kan een bedrijfswoning met opslag worden gerealiseerd. Het bestemmingsplan bevat

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000,-- k.k.

Vraagprijs 239.000,-- k.k. SWALMEN RIJKSWEG NOORD 29 Winkelpand met bovenwoning recentelijk gerenoveerd Winkelruimte 47m² en opslagruimte 66 m² Luxe opstelling en badkamer Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan doorgaande

Nadere informatie

Vraagprijs 895.000,-- k.k.

Vraagprijs 895.000,-- k.k. HEYTHUYSEN ROORVELD 2 Vrijstaand, multifunctioneel bedrijfsgebouw Bouwjaar 2007 Perfecte staat van onderhoud BVO circa 1.366 m² Vraagprijs 895.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Op zichtlocatie in bedrijvenpark

Nadere informatie

Maaseik Heirweg 63. Algemeen: Indeling: Begane grond:

Maaseik Heirweg 63. Algemeen: Indeling: Begane grond: Algemeen: Deze vrijstaande woning met grote tuin is gelegen aan een doorgaande weg in een villawijk net buiten het centrum. Op wandelafstand liggen de winkelstraten, bushaltes, verschillende scholen en

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. SUSTEREN TIENDSCHUUR 14 Garagebedrijf (± 825 m²) met verhard voorterrein Perceel 1.875 m² Herontwikkeling mogelijk voor bouw van 4 woningen Ligging nabij Duitse en Belgische grens Vraagprijs 285.000,--

Nadere informatie

Vraagprijs 299.000,-- k.k.

Vraagprijs 299.000,-- k.k. SWALMEN KERKWEG 17 Zeer royale vrijstaande woning Prachtig aangelegde tuin met vijverpartij Kantoorruimte op begane grond Rustige ligging in bosrijke omgeving Slapen en baden op de begane grond na verbouwing

Nadere informatie

Koopprijs 850.000,-- k.k.

Koopprijs 850.000,-- k.k. HEYTHUYSEN DORPSTRAAT 51 EN 51A Multifunctioneel bedrijfspand Inclusief eigen parkeerplaatsen Gelegen op goede locatie in Heythuysen Verzorgingsgebied van ± 37.000 inwoners Bestemming: kantoor-/winkelruimte

Nadere informatie

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen 0115-621475 info@smoldersmakelaars.nl www.smoldersmakelaars.nl, Vraagprijs: 0,- te Vraagprijs 0,- Extra informatie Kenmerken Postcode Isolatie Tuin Aanvaarding

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Molenstraat 32 te Farmsum

Molenstraat 32 te Farmsum Molenstraat 32 te Farmsum WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op

Nadere informatie

Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten

Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten ROERMOND MARIAGARDESTRAAT 113 Huurappartement (maisonnette) In centrum Roermond gelegen In uitstekende staat van onderhoud Moderne keuken en badkamer 2 slaapkamers Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen Vraagprijs 71.000,= k.k. In de geliefde wijk Paauwenburg gelegen appartement op de derde verdieping met een mooi uitzicht. Dingemanse Makelaars Seisdam 8-10 4331

Nadere informatie

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Nijhofflaan garage - Veenendaal Huurprijs 85,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Te huur: garage aan de Nijhofflaan

Nadere informatie

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Algemene gegevens Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Beschrijving Indeling U heeft een woning bezichtigd, en nu? Tijdens de koopfase van een huis staat na

Nadere informatie

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Vraagprijs 5.500,00 kosten koper Nabij het centrum van Gouda, op steenworp afstand van het NS station, aan de Ronsseweg gelegen eigen parkeerplaats door middel van

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. MARIA-HOOP VLASKUILSEWEG Prachtige bouwkavel van maar liefst 3.228 m² Goedgekeurd bouwplan voor modern woonhuis De kans om uw eigen droomhuis te creëren Gelegen nabij de natuur In rustige woonstraat Vraagprijs

Nadere informatie

Informatiebrochure. Huis kopen

Informatiebrochure. Huis kopen Informatiebrochure Huis kopen Ontdek je nieuwe kwaliteiten en bespaar Als kind heb je er vast wel eens aan gedacht om profvoetballer, dierenarts of leraar te worden. Maar wist je dat er ook een verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k. Huurprijs ,-- per jaar

Vraagprijs ,-- k.k. Huurprijs ,-- per jaar ROERMOND ALBERT EINSTEINWEG 29 Gelegen op bedrijventerrein Roerstreek Op korte afstand van Duitsland en A73 Parkeren op eigen terrein BVO 1.000 m² Zowel te koop als te huur Vraagprijs 495.000,-- k.k. Huurprijs

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SINT JANSTRAAT 20 In hartje stad gelegen Charmante tussenwoning Speelse indeling Ideaal voor de starter Op 2 minuten loopafstand van de Markt en Designer Outlet Center Vraagprijs 129.000,-- k.k.

Nadere informatie

NEER. Huurprijs vanaf 333,-- per maand excl. BTW HELDENSEWEG 25

NEER. Huurprijs vanaf 333,-- per maand excl. BTW HELDENSEWEG 25 NEER HELDENSEWEG 25 Op kleinschalig industrieterrein gelegen Diverse bedrijfsunits In grootte variërend van 50 m² tot 195 m² Loods, totaal groot 500 m² Kantoorunit, groot 57 m² Huurprijs vanaf 333,-- per

Nadere informatie

BIEDEN & ONDERHANDELEN E-BOOK BIEDEN & ONDERHANDELEN. E-book

BIEDEN & ONDERHANDELEN E-BOOK BIEDEN & ONDERHANDELEN. E-book BIEDEN & ONDERHANDELEN E-BOOK BIEDEN & ONDERHANDELEN E-book 1 Bieden & onderhandelen Eindelijk een mooi huis gevonden? Dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk een passend bod uitbrengen. Hoe komt u

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SCHEIDINGSWEG 72 Royale tussenwoning In de wijk Kapel Nieuwgebouwde garage Achterom bereikbaar Te moderniseren Vraagprijs 134.000,-- k.k. FOTO S FOTO S ALGEMEEN Sfeervolle, vooroorlogse tussenwoning

Nadere informatie

Staat uw nieuwe woning aan de Bongerdskamp 8 in Voorst?

Staat uw nieuwe woning aan de Bongerdskamp 8 in Voorst? Staat uw nieuwe woning aan de Bongerdskamp 8 in Voorst? Bongerdskamp 8 - Voorst 229.000,- k.k. Op zoek naar de ideale locatie om uw eigen woning te realiseren? Royale bouwkavel van maar liefst 1.850 m²

Nadere informatie

STATIONSSTRAAT 6 OUDELANDE

STATIONSSTRAAT 6 OUDELANDE STATIONSSTRAAT 6 OUDELANDE Vraagprijs 204.000,- k.k. Deze voormalige aardappelschuur biedt vele mogelijkheden doordat het de bestemming bedrijfswoning heeft. Dit betekent dat op deze locatie wonen en werken

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Prijs: 245.000,00 kosten koper Woonopp.: 80 m 2 Bouwjaar: ca. 1957 Grondopp.: ± 236 m² Op toplocatie nabij centrum gelegen, recent gemoderniseerde helft van twee onder een

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SCHEPEN FABRITIUSSTRAAT 21 Volledig onderkelderd tussenliggend woonhuis Aan een rustig woonerf gelegen 3 Slaapkamers Vaste trap naar tweede verdieping Mooi uitzicht aan de achterzijde Eigen achteringang

Nadere informatie

Echt Thaalpad 131 INDELING: SOUTERRAIN: Berging en overdekte parkeerplaats. BEGANE GROND: Gezamenlijke entree. Lift.

Echt Thaalpad 131 INDELING: SOUTERRAIN: Berging en overdekte parkeerplaats. BEGANE GROND: Gezamenlijke entree. Lift. ALGEMEEN: Penthouse met een oppervlakte van ± 180 m² gelegen op de derde verdieping. Uitstekende en bereikbare en centrale ligging. Allereerst ten opzichte van de kernen Echt en Peij. Daarnaast ten opzichte

Nadere informatie

Simpelveld Waalbroek 3

Simpelveld Waalbroek 3 SOORT OBJECT: Bedrijfsobject bestaande uit diverse bedrijfshallen, kantoren en bedrijfsterrein. Totale perceeloppervlakte van ± 21.400 m². Het geheel biedt legio mogelijkheden voor exploitatie zoals verhuur

Nadere informatie

Manger Catsperk 14 Drachten

Manger Catsperk 14 Drachten Manger Catsperk 14 Drachten VOOR DE STARTER OP DE WONINGMARKT! Dit is je kans. In een mooie, besloten woonomgeving en hartje stad vind je deze eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. De tuin is

Nadere informatie

Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Vraagprijs 269.000,-- k.k. HERTEN GERBERGAWEG 17 Keurig onderhouden ruim vrijstaand woonhuis Gelegen aan de rand van het dorp Slaapkamer met douchecabine op begane grond 3 Slaapkamers op de verdieping Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Nadere informatie

Roermond Prinses Beatrixstraat 31

Roermond Prinses Beatrixstraat 31 ALGEMEEN: Gezinswoning met achterom. De woning is gelegen op een perceel van ± 123 m² en rustig centraal gelegen op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Roermond en op zeek korte afstand van

Nadere informatie

Beesel Sint Jorisstraat 56-58

Beesel Sint Jorisstraat 56-58 Een semi-bungalow met dubbele carport, zwembad, tuin alsmede een kantoor en bedrijfsruimte en bedrijfsterrein, opslag en parkeerterrein. GLOBALE INDELING BEDRIJFSRUIMTE Entree/gang, directiekantoor, administratiekantoor

Nadere informatie

Berkenlaan 119 Zutphen

Berkenlaan 119 Zutphen Berkenlaan 119 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net WINTERSWIJKSEWEG

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. POSTERHOLT KLUISWEG 3 Geheel gerenoveerd, prachtig woonhuis Gelegen in het buitengebied op riant perceel Royale woonkamer en tuinkamer 4 Slaapkamers Tuin met optimale privacy Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Veranda 63 Hoorn WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Melick Heinsbergerweg 6

Melick Heinsbergerweg 6 ALGEMEEN: Zeer bijzonder klassiek pand met aan de achterzijde vrij uitzicht op Ohé-dal te Melick. De woning bevindt zich in nieuwbouwstaat en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk

Nadere informatie

Montfort. Zandstraat 44

Montfort. Zandstraat 44 Montfort Zandstraat 44 Indeling: Souterrain: Praktische betegelde provisiekelder. Begane grond: Het lieflijke kerkdorp Montfort heeft een gezellige kern met veel voorzieningen. Montfort is gemakkelijk

Nadere informatie

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen Mallumse molenweg 3, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MALLUMSE MOLENWEG 3

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND KAPELLERLAAN 156 Nabij centrum gelegen Rustige woonomgeving Luxe keukenopstelling Moderne badkamer Vraagprijs 149.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Dit keurige appartement is gelegen op de begane

Nadere informatie

Hoge Stelle 26 te 4339 AR Nieuw- en Sint Joosland

Hoge Stelle 26 te 4339 AR Nieuw- en Sint Joosland Hoge Stelle 26 te 4339 AR Nieuw- en Sint Joosland Vraagprijs 135.000,= k.k. Rustig gelegen hoekwoning in perfecte staat, voorzien van een fijne zonnige tuin. Dingemanse Makelaars Seisdam 8-10 4331 NT Middelburg

Nadere informatie

Maasbracht Echterstraat 90

Maasbracht Echterstraat 90 Prachtig uitzicht op Breerpark (dierenpark) Deze tussengelegen woning met garage is gelegen op een goede locatie centraal in Maasbracht en goed bereikbaar. Scholen en een park bevinden zich in de directe

Nadere informatie

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT 359.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

Nadere informatie

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam Karel Doormanstraat 6 te Appingedam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie

TE HUUR ROERMOND. Prijs op aanvraag. Hamstraat 1. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond. Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond

TE HUUR ROERMOND. Prijs op aanvraag. Hamstraat 1. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond. Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond TE HUUR ROERMOND Hamstraat 1 Prijs op aanvraag AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond KENMERKEN 1900 BESCHRIJVING Gelegen op een absolute A-locatie

Nadere informatie

Maasbracht Hagenaarpark 25

Maasbracht Hagenaarpark 25 ALGEMEEN: Rustig en centraal gelegen in het charmante Hagenaarpark bieden wij u deze mooie vrijstaande bungalow te koop aan. De bungalow is gelegen op een perceel van ± 645 m² en de heeft een omsloten

Nadere informatie

Roermond. Heinsbergerweg 1 Herkenbosscherweg 2

Roermond. Heinsbergerweg 1 Herkenbosscherweg 2 Roermond Heinsbergerweg 1 Herkenbosscherweg 2 Roermond Heinsbergerweg 1 Herkenbosscherweg 2 Dit beleggingspand is gelegen aan de rand van het centrum van de binnenstad. Het pand is opgesplitst in 4 appartementen

Nadere informatie

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Huurprijs 890,-- per maand

Huurprijs 890,-- per maand ROERMOND Mgr. Savelbergstraat 4 Verrassend ruim Zeer royale garage 4 Slaapkamers Dakterras Op loopafstand van het centrum Alle voorzieningen in directe nabijheid Huurprijs 890,-- per maand OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Roermond Arlo 75 ZEVENDE VERDIEPING

Roermond Arlo 75 ZEVENDE VERDIEPING ALGEMEEN: Gezellig appartement gelegen in het complex Arlo op de 7e verdieping aan de rand van het centrum. Wonen aan het water, met mooi uitzicht op de Maas. Het complex ligt op loopafstand van het outlet

Nadere informatie

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel DOCUMENTATIE Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel Pr. Beatrixlaan 11 Tiel Altijd al gedroomd om in een HERENHUIS uit ca. 1870 te wonen? Dan nu de kans!!! Deze fraaie object

Nadere informatie

Stevensweert Porta Isola 183

Stevensweert Porta Isola 183 ALGEMEEN: Villa park Porta Isola ligt temidden van karakteristieke dorpjes in de landelijke omgeving van Roermond en vlakbij het heuvellandschap van Zuid-Limburg. Een prachtige locatie. Op deze locatie

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Huysshop heeft een aantal veelgestelde vragen over het (ver)kopen van een huis op een rij gezet. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Je bent

Nadere informatie

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k.

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k. Evertsenlaan 79 Terneuzen Vraagprijs 130.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 135000,= k.k. Aantal kamers 4 verdieping 4e Servicekosten incl. bijdrage reservefonds Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE HUUR ROGGEL. 600,- /maand. Burgemeester Gubbelsstr 14. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond

TE HUUR ROGGEL. 600,- /maand. Burgemeester Gubbelsstr 14. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond TE HUUR ROGGEL Burgemeester Gubbelsstr 14. 600,- /maand AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond T 0475 33 11 33 info@vaassen.nl www.vaassen.nl

Nadere informatie

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe. Toch

Nadere informatie

TE KOOP PERCEEL GROND

TE KOOP PERCEEL GROND Postbus 567 5700 AN Helmond Tel. : 0492 661884 Fax : 0492 665860 Internet : www.heuvel.nl E-mail : heuvel@heuvel.nl TE KOOP PERCEEL GROND OVERLOON-MERSELO BUITENGEBIED Perceel grond gelegen in het buitengebied

Nadere informatie

Edzemaheerd 13 Groningen

Edzemaheerd 13 Groningen Edzemaheerd 13 Groningen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Oelerweg 187 Hengelo

Oelerweg 187 Hengelo Oelerweg 187 Hengelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. BAEXEM TIENDENHOF 8 Rustige ligging met vrij uitzicht Royale en instapklare woning Ideale starterswoning Goedkoper dan huren Lage maandelijkse energielasten Eventueel met garage Vraagprijs 105.000,-- k.k.

Nadere informatie

Deze vrijblijvende objectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Opgegeven maten en plattegronden zijn altijd circa en dienen alleen

Nadere informatie

TE HUUR NEDERWEERT AB & P Vaassen

TE HUUR NEDERWEERT AB & P Vaassen TE HUUR NEDERWEERT Kerkstraat 71. 18.000,- /jaar AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond T 0475 33 11 33 info@vaassen.nl www.vaassen.nl ADRES

Nadere informatie

Linne. Op het Kuilken 27

Linne. Op het Kuilken 27 Linne Op het Kuilken 27 Linne Op het Kuilken 27 Rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk van Linne. De ligging is prima met uitzicht over een groen plantsoen en op loopafstand van het knusse centrum

Nadere informatie

Wierren 9, 9217 VZ Nijega

Wierren 9, 9217 VZ Nijega Wierren 9 Nijega Vrijstaande woudboerderij "Elzenhout" op een mooie locatie in het coulisselandschap van de Friesche Wouden. Met twee percelen weiland van samen ruim 2,5 hectare. Wierren 9, 9217 VZ Nijega

Nadere informatie

Martinetsingel 62 te Zutphen

Martinetsingel 62 te Zutphen Martinetsingel 62 te Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom

Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom BROCHURE Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom WILBRINK makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch)

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Hulk 6-A Hoorn WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k.

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k. Kloosterlaan 29 Sas van Gent Vraagprijs 149.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 149.000,= k.k. Aantal kamers 3 Bouwjaar Ca. 1912 Voorlopig F energielabel Woonoppervlakte 106 m

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HAELEN STRIKKENHOF 25 Op prima locatie gelegen Twee onder een kap woning met garage Keurig onderhouden Tuin op het zuiden 4 Slaapkamers Leuke starterswoning Vraagprijs 179.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie