BLOEMEN & CADEAU S BLOEMENABONNEMENTEN INTERIEURBEPLANTING. Business made by flowers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BLOEMEN & CADEAU S BLOEMENABONNEMENTEN INTERIEURBEPLANTING. Business made by flowers"

Transcriptie

1 BLOEMEN & CADEAU S BLOEMENABONNEMENTEN INTERIEURBEPLANTING Business made by flowers

2 DE ACTIVITEITEN VAN FLEURTIEK Fleurtiek Business Flowers Fleurtiek Business Flowers is een totaalleverancier van relatiebloemwerk, bloemenabonnementen, interieurbeplanting en relatiegeschenken. Al sinds 1988 is Fleurtiek gespecialiseerd in het leveren van een betrouwbare service aan de zakelijke markt. Fleurtiek Internet Fleurtiek is in 1993 als een van de eerste bloemisten in Nederland gestart met online verkoop en heeft in de loop der jaren een groot vast klantenbestand opgebouwd. Daarnaast heeft Fleurtiek een aantal samenwerkingsverbanden gesloten met partner websites. Hiervoor verzorgt Fleurtiek de volledige productie en logistiek, onder meer voor de volgende websites: Fleurtiek Retail Fleurtiek Retail exploiteert meerdere winkelconcepten op de Luchthaven Schiphol. Het assortiment bestaat onder andere uit bloemen, bloembollen, planten, ballonnen en souvenirs. De winkels zijn 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 22:00 uur.

3 Fleurtiek Flowers&Bulbs Fleurtiek Flowers&Bulbs is onze groothandel in bloemen en bloembollen. Onze groothandel levert aan geselecteerde bloemisten en andere (souvenir) verkooppunten. Grootschalige inkoop Fleurtiek koopt dagelijks zelf bloemen in op de bloemenveiling en bij geselecteerde kwekers. Door onze verschillende activiteiten kunnen wij dagelijks grootschalig inkopen tegen zeer scherpe prijzen. Voor onze klanten betekent dit dat wij in vergelijking met andere bloemisten more flowers for less money bieden. Landelijke en wereldwijde bezorging Fleurtiek werkt met een landelijke bezorgdienst die speciaal is toegespitst op bloemen en die de distributie door heel Nederland verzorgt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de boeketten, die door onze vakbekwame bloembinders in onze eigen bloembinderij zijn gemaakt, landelijk worden bezorgd. Via ons Fleurop netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat uw bloemenbestelling gegarandeerd dezelfde dag nog door heel Nederland wordt geleverd (indien u voor uur bestelt). Tevens verzorgt Fleurtiek via Fleurop Interflora wereldwijde bezorging.

4 BLOEMENABONNEMENT BIJ FLEURTIEK Iedere receptiebalie, vergaderruimte, directiekamer of restaurant wordt een visitekaartje dankzij een bloemenabonnement. Bloemen dragen bij aan de juiste eerste indruk van uw bedrijf en een prettige werkomgeving. U ontvangt verse bloemen op een vaste dag inclusief gratis vaas, zodat u er verder geen omkijken naar heeft. Bij elke levering wordt ingespeeld op de actuele trends van het seizoen. Met elke wens qua kleur, passend bij uw interieur, kan rekening worden gehouden. Op alle bloemenabonnementen geven wij vaasgarantie en tevens is onze tevredenheidgarantie van toepassing. Mocht het onverhoopt zo zijn dat de bloemen in de loop van de week niet naar uw wens staan, dan levert Fleurtiek u nieuwe bloemen. Wij maken graag een offerte op maat, passend in ieders budget. Wij bespreken graag uw tevredenheid aan de hand van een gratis proeflevering. Kortom: Verse bloemen met vaasgarantie Afwisselende bloemenleveringen Tevredenheidgarantie Gratis leenvaas Voor ieder budget Gratis proeflevering Evenementen Bloemen bepalen de sfeer op uw evenementslocatie en zorgen voor de finishing touch. Van enkele vaasjes tot een totale aankleding. Uw huisstijl kan opvallend en tot in detail worden doorgevoerd. Uw ideeën en wensen zijn ons uitgangspunt om tot een creatief en stijlvol eindproduct te komen. Door onze jarenlange ervaring kunt u de aankleding van uw evenement met een gerust hart aan ons overlaten.

5

6 INTERIEURBEPLANTING DOOR FLEURTIEK Groen op de werkplek brengt sfeer en kleur, inspireert en zeker zo belangrijk: het rendeert. Werken in een groene omgeving heeft een positief effect op de gezondheid en arbeidsproductiviteit. Wie investeert in groen, investeert in de toekomst. Hydrocultuur is binnen kantoormuren het meest gangbare en populaire beplantingssysteem. Het is een moderne en kostenbesparende cultuurtechniek, waarbij planten op kleikorrels groeien en niet in potgrond. Bovendien is hydrocultuur milieuvriendelijk, duurzaam, functioneel, decoratief en representatief. Kortom; de oplossing voor een duurzame groenvoorziening in uw openbare ruimte of kantoor. U heeft de keuze om uw interieurbeplanting te kopen of te leasen. Het onderhoud van interieurbeplanting kunnen wij geheel voor u verzorgen. Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden en combinaties. Plantenabonnement Ook op het gebied van planten is een abonnement mogelijk. Wij zorgen ervoor dat er bijvoorbeeld één keer per vier of zes weken een nieuw plantenarrangement, inclusief pot, wordt geleverd. Zo ontvangt u zonder omkijken regelmatig een verrassend plantenarrangement.

7

8 KERST MET FLEURTIEK Kerst Natuurlijk mag de kerstsfeer binnen uw bedrijf tijdens de decembermaand niet ontbreken. Als totaalleverancier hebben wij voor de sfeervolle aankleding van uw bedrijf tijdens de kerstperiode voor elke wens een passende oplossing. Van de levering van kerstbomen tot complete kerstdecoraties en arrangementen. Kerstbomen Wij leveren topkwaliteit kerstbomen. U kunt kiezen uit diverse soorten kerstbomen: zowel traditionele sparren als kunstkerstbomen. De echte kerstbomen kunnen brandwerend worden geïmpregneerd en hiervan ontvangt u een certificaat. Wij leveren ook compleet gedecoreerde kerstbomen, deze worden gebracht in december en weer opgehaald in januari. Zo heeft u een prachtige warme kerstsfeer zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Kerstdecoraties Al jaren verzorgt Fleurtiek sfeervolle kerstdecoraties en versieringen voor kantoorruimtes, recepties, restaurants of gehele bedrijven. U kunt uiteraard al uw wensen aangeven. Laat u verrassen door onze creatieve ideeën en mogelijkheden! Kerstarrangementen Sfeervolle kerstarrangementen dragen bij aan de kerstsfeer binnen uw bedrijf. U kunt er ook voor kiezen om kerstarrangementen samen te stellen voor relaties en personeel. Deze arrangementen kunnen ook worden gecombineerd met een heerlijke fles wijn, champagne of overheerlijke bonbons.

9

10 BLOEMEN & CADEAU S GEREGELD DOOR FLEURTIEK Boeketten Wij bieden u een ruim assortiment boeketten, die u kunt vinden op Onze gediplomeerde bloembinders maken graag een boeket naar uw keuze. De boeketten kunnen op vele manieren en stijlen worden gebonden. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Uw eigen boeket (custom made boeket) Voor een krachtig relatiebeheer met uw klanten en medewerkers is het kiezen van de juiste attentie van groot belang. Wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om een boeket op maat door ons te laten samenstellen, bijvoorbeeld in uw eigen bedrijfskleuren en voorzien van uw eigen kaartje met bedrijfslogo. Hierdoor bent u altijd zeker van een kwaliteitsproduct met hoge attentiewaarde. 1 tot boeketten? Wij kunnen uit eigen productie een groot aantal boeketten voor levering op een of meerdere adressen verzorgen. Dit tegen speciale tarieven, afhankelijk van het totaal aantal bestelde boeketten. Tevens kunt u uw eigen kaartje of promotioneel actiemateriaal laten toevoegen aan uw bestelling. Wij denken graag met u mee omtrent de oneindige mogelijkheden. Rouwbloemwerk Een laatste bloemengroet voeren wij op een gepaste wijze voor u uit. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat wij arrangementen leveren die bijdragen aan een waardig afscheid. Onze medewerkers adviseren u graag omtrent de kleur, de samenstelling, de vorm van het rouwbloemwerk en de tekst op het rouwlint.

11 Klassieke boeketten Trendy boeketten Luxe boeketten Seizoensboeketten Gelegenheids boeketten Bloemstukken Bloementaarten Planten Champagnes Wijnen rouwarrangementen fruitmanden

12 DUURZAAM ONDERNEMEN MET FLEURTIEK In 2010 heeft Fleurtiek als één van de eerste bloemisten in Nederland het certificaat Duurzaam ondernemende bloemist behaald. Fleurtiek vindt duurzaamheid belangrijk. Er is maar één aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Fleurtiek is een onderneming die altijd kijkt naar de toekomst. Verantwoord ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn hierbij voor ons essentieel. De Barometer Duurzame Bloemist hanteert een aantal criteria voor een duurzame bedrijfsvoering en het inkopen van duurzame materialen. De gecertificeerde bloemisten worden onafhankelijk getoetst door het internationale Société Générale de Surveillance (SGS). Bij de inkoop van bloemen is Fleurtiek verplicht een minimum percentage duurzame bloemen, snijgroen en planten in te kopen. Duurzaam geproduceerde producten zijn als volgt te herkennen: MPS-A Biologisch/EKO Milieukeur FFP (Fair Flowers Fair Plants) met MPS-A De criteria voor een duurzame bedrijfsvoering waar Fleurtiek volgens de barometer aan voldoet zijn als volgt: Duurzame verpakkingseisen Afvalscheiding Gebruik van groene stroom Registratie van energiegebruik Gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen Geen gebruik maken van geverfde bloemen Het bijhouden van een klachtenregistratie

13

14 ONLINE BESTELLEN U kunt via onze website eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U ontvangt direct een bevestiging per . Bestel Snel: in slechts 1 stap uw bestelling plaatsen. Uw eigen adresboek met bezorgadressen beheren. Al uw voorgaande bestellingen online bekijken. Een passend product voor elke gelegenheid vinden via de zoekfunctie. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd om in te spelen op trends en seizoenen. Betaling op factuurbasis voor bedrijven. Onze klantenservice staat helemaal tot uw beschikking voor het beantwoorden van vragen en/of een persoonlijk advies. U kunt tevens bestellen per , fax of telefonisch. Bloembestelsites op maat Voor grote bedrijven met een groot aantal bestellingen maken wij bloemenbestelsites op maat. Indien gewenst gebaseerd op de huisstijl van uw bedrijf Het bestelproces wordt geheel naar uw wens ingevuld Het assortiment kunt u zelf bepalen Vooraf ingevuld adresboek beheren Inloggen met diverse gebruikersprofielen Facturatie De facturatie stemmen wij graag af op uw voorkeuren. Voor grotere bedrijven is het mogelijk een koppeling te maken met inkoopsystemen. Specificaties van de facturen kunnen in bestandsvorm worden opgesteld, toegespitst op uw wensen. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

15

16 FLEURTIEK EN DE SCHIPHOL BLOEMENSERVICE Iemand verwelkomen op Schiphol? Het team feliciteren met hun overwinning? Uw zakenrelatie verrassen? Wij kunnen u hierbij met onze verkooppunten op de Luchthaven Schiphol uitstekend van dienst zijn. Wij bieden u verschillende services. Gatebezorging Zodra het vliegtuig is geland en aangesloten aan de gate, staat een van onze hostesses bij de slurf met een fleurig boeket de desbetreffende persoon of groep op te wachten. Bezorging bij aankomsthal De persoon of groep wordt bij aankomst helemaal in het zonnetje gezet in de aankomsthal of bij de bagagebanden.

17

18 WAAROM FLEURTIEK Directe inkoop op de bloemenveiling en rechtstreeks bij kwekers (geen tussenhandel zoals commissionairs of groothandel). Dagelijks kopen onze eigen inkopers rechtstreeks in op de bloemenveiling. Directe levering vanuit eigen bloembinderij, zonder tussenschakels. Kweker / veiling Fleurtiek Klant De boeketten worden samengesteld door onze eigen gediplomeerde bloembinders. Garantie op versheid, tevredenheid en tijdstip bezorging. Fullservice bloemist met uitgebreid assortiment en leuke extra s zoals fruitmanden, bonbons, champagne en wijn.

19

20 DE REFERENTIES VAN FLEURTIEK Wij leveren aan de zakelijke markt, tot onze klanten behoren zowel kleine organisaties als multinationals. Wij hebben in de loop der jaren al veel ervaring opgedaan en vele tevreden klanten bediend. Wij geven u een aantal voorbeelden van de leveringen die wij hebben verzorgd. Case 1. Brandbase (in opdracht van Luchthaven Schiphol) Omschrijving opdracht Het leveren van tulpen. De tulpen zijn mooi verpakt in een hoes met een kaartje eraan bevestigd. Er zijn in totaal bossen tulpen aangeleverd. De passagiers werden op Schiphol verwelkomd met een bos tulpen, die werden uitgereikt door bloemenmeisjes. Resultaat Deze ludieke actie werd erg enthousiast ontvangen door alle aankomende passagiers.

21 Case 2. KPMG Omschrijving opdracht Het landelijk coördineren en leveren van boeketten, bloemstukken en bloemenabonnementen. Hierbij is Fleurtiek voor KPMG het enige aanspreekpunt en wij verzorgen de levering en coördinatie richting diverse lokale bloemisten. Naast bloemen leveren wij ook een uitgebreid assortiment met bijproducten, zoals wijnen, fruitmanden en champagnes. Speciaal voor KPMG heeft Fleurtiek een aparte webshop laten ontwikkelen. Via deze website kunnen alleen medewerkers van KPMG een bestelling plaatsen. Tijdens het bestelproces moeten bepaalde velden verplicht worden ingevuld, zoals het grootboekrekeningnummer. Case 3. Lebara Omschrijving opdracht Iedere maandag verzorgt Fleurtiek een vers boeket voor de receptiebalie. Hierbij houdt Fleurtiek rekening met de wensen van de klant en zorgt iedere week voor een verrassend opgemaakte vaas. Resultaat De bloemen geven een prettige uitstraling. Het is een visitekaartje voor de klanten die op bezoek komen bij Lebara. Er wordt enthousiast op gereageerd door klanten en medewerkers. Resultaat Voorheen werd er bij verschillende bloemisten besteld, maar een centraal aanspreekpunt werkt veel prettiger en overzichtelijker. De speciale webshop werkt gemakkelijk. Op jaarbasis realiseert KPMG behoorlijke besparingen door deze manier van centraal inkopen. Dit komt door het centraal factureren, afgesproken kortingen en speciale tarieven.

22 Case 4. ABN AMRO Bank Omschrijving opdracht Het leveren van boeketten voor verjaardagen. Elke maand ontvangen wij een lijst met adressen van de jarigen, die bij ons wordt verwerkt. Iedere jarige wordt blij verrast met een boeket en daaraan een kaartje namens de ABN AMRO Bank. Resultaat Onze opdrachtgever en wij als uitvoerend bedrijf krijgen vele leuke reacties. De medewerkers waarderen het zeer om op hun verjaardag verwend te worden met een mooi boeket. Case 5. Politie Omschrijving opdracht Amsterdam-Amstelland Het voorzien van drie politieregio s (Amsterdam-Amstelland, Kennemerland en Noord-Holland Noord) in de behoefte aan boeketten en bloemenarrangementen door heel Nederland. Fleurtiek heeft voor de politieregio s een webshop gebouwd, met een speciaal assortiment dat is samengesteld in overleg met de Politie. Na goedkeuring als bestelgemachtigde kunnen medewerkers van de politie op deze website bestellingen plaatsen. Het bestelproces is ingericht op basis van de eisen van de politieregio s. Er wordt bijvoorbeeld verplicht gevraagd naar een kostenplaats en referentie. Uiteraard komen deze kenmerken vervolgens terug op de maandelijkse factuur. Resultaat Door het centraal inkopen realiseren de politieregio s forse besparingen op de inkoop van bloemen. Deze besparingen komen vooral door de speciale tarieven, centrale facturatie en het gemak waarmee er bloemen besteld kunnen worden.

23 Amsterdam-Amstelland

24 Frankfurtstraat RH Lijnden (Amsterdam Airport Business Park) T +31 (0) F +31 (0) E info@fleurtiek.nll I

Ten Brinke Interieurbeplanting BV

Ten Brinke Interieurbeplanting BV Ten Brinke Interieurbeplanting BV Zuiderlaan 28f 6905 AE Zevenaar Postbus 2076 6900 CB Zevenaar t +31 (0) 316 33 24 00 f +31 (0) 316 34 56 33 info@ten-brinke.nl www.ten-brinke.nl www.kantoorplant.nl Ten

Nadere informatie

Portfolio van Bloemwerk Exclusief by Albert.

Portfolio van Bloemwerk Exclusief by Albert. Portfolio van Bloemwerk Exclusief by Albert. Bloemabonnementen, Aanbiedingsboeketten of Bloemen Boeketten, Rouwbloemwerk en Rouwwerk arrangementen, Extra service dé bezorgdienst. Beste relatie, U bent

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Samenwerkende specialisten voor uw groene werkklimaat

Samenwerkende specialisten voor uw groene werkklimaat Samenwerkende specialisten voor uw groene werkklimaat SPECIALIST IN HYDROCULTUUR In een natuurlijke, groene omgeving is het prettig werken en kunt u uw gasten representatief ontvangen. Een levende organisatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Welkom Exact

Gebruikershandleiding. Welkom Exact Gebruikershandleiding Welkom Exact Pimm : de slimme one-stop shop voor bloemen, cadeaubonnen & overige geschenken http://pimmcadeaushop.nl Je favoriete lokale leveranciers onder één dak NPS +8 Uitstekende

Nadere informatie

CHRISTMAS BY. We make. magic happen

CHRISTMAS BY. We make. magic happen CHRISTMAS BY We make magic happen Ambius, uw partner voor de kerst! Wilt u ook genieten van een sfeervolle en zorgeloze kerst? Ambius neemt u het werk uit handen en zorgt voor een kerst met een gouden

Nadere informatie

Christmas by. We make magic happen!

Christmas by. We make magic happen! Christmas by We make magic happen! 2017-2018 Kerst begint met Ambius! Ambius, uw partner voor de kerst! Wilt u ook genieten van een sfeervolle en zorgeloze kerst? Ambius neemt u het werk uit handen en

Nadere informatie

Inspiratie Bloemwerk. Copyright

Inspiratie Bloemwerk. Copyright 2014 Inspiratie Bloemwerk Copyright Inleiding Dit document is speciaal gemaakt door BSN als inspiratie boek voor u en om u een beeld te geven van de service mogelijkheden. Alle bloemen, arrangementen en

Nadere informatie

Webteksten schrijven. Denise van der Burg 0840384 CMD1I

Webteksten schrijven. Denise van der Burg 0840384 CMD1I Webteksten schrijven Denise van der Burg 0840384 CMD1I Inhoud Inleiding... Analyse websites. De bloemist Zoetermeer. Boom bloembinders Breda Norbets bloemkunst en meer. De bloemenhoek. Mijn keuze. Bouwplan

Nadere informatie

A different style of decorating

A different style of decorating A different style of decorating Over The Silk Company The Silk Company is gespecialiseerd in zijden bloemdecoraties en kunstplanten van de hoogste kwaliteit. Of het nu om een eyecatcher op uw balie gaat,

Nadere informatie

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel!

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Freshweb.nl uw totaalleverancier voor vers Horeca & Freshweb.nl een perfecte combinatie!

Nadere informatie

kerstboomservice Kerstcollectie

kerstboomservice Kerstcollectie kerstboomservice Kerstcollectie Kerst zonder stress Zorgeloze kerst. Uw kantoor zorgeloos in kerstsfeer. Medewerkers die even stil blijven staan bij de kerstboom in de hal. Nieuwsgierig wordt er bekeken

Nadere informatie

Pagina 2

Pagina 2 www.bestelbijdebron.nl Hoe werkt het... 2019 Over ons BestelbijdeBron.nl is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de

Nadere informatie

wegwijs op onze nieuwe website

wegwijs op onze nieuwe website wegwijs op onze nieuwe website HOE VINDT U UW WEG OP DE NIEUWE WEBSITE Op de nieuwe Janssen-Fritsen website vindt u ons aanbod aan producten voor bewegingsonderwijs, turnen en zaal- en buitensporten.

Nadere informatie

Kerst zonder stress. Zorgeloze kerst.

Kerst zonder stress. Zorgeloze kerst. Kerstcollectie Kerst zonder stress Zorgeloze kerst. Uw kantoor zorgeloos in kerstsfeer. Medewerkers die even stil blijven staan bij de kerstboom in de hal. Nieuwsgierig wordt er bekeken wat er allemaal

Nadere informatie

Westplant B l o e m e n S e r v i c e

Westplant B l o e m e n S e r v i c e Westplant B l o e m e n S e r v i c e 2 ONS UNIEKE BESTELPROCES IS ISO GECERTIFICEERD! verse bloemen 3 Westplant Bloemen Service (WBS) Westplant heeft een uniek bestelsysteem voor verse bloemen. Op eenvoudige

Nadere informatie

www.ps- trouwservice.nl

www.ps- trouwservice.nl www.ps- trouwservice.nl Trouwauto Uw trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in uw leven. Op deze dag belooft u de liefde en de eeuwige trouw aan uw partner. Natuurlijk wilt u dat deze dag vlekkeloos

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12 WinTax Online II 18-10-2010 Pagina 1 van 12 Inloggen Inloggen met Gebruikersnaam en Wachtwoord. 18-10-2010 Pagina 2 van 12 Vaste Klanten Vaste klanten zijn klanten die moeten inloggen om ritten te kunnen

Nadere informatie

ABZ raamdecoratie platform

ABZ raamdecoratie platform ABZ raamdecoratie platform Het ABZ raamdecoratie platform is vanaf heden verkrijgbaar voor dealers die naast de traditionele winkel ook op het internet gevonden willen worden. Deze marketingtool, presenteert

Nadere informatie

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Als voorbeeld gaan we een heerlijke Roederer champagne bestellen en we gaan deze betalen met ideal (de veilige, snelle en meestgekozen betaalmethode). Voor

Nadere informatie

Inkoop Nota van Inlichtingen

Inkoop Nota van Inlichtingen Inkoop Nota van Inlichtingen UBR HIS Bezoekadres Rijkskantoor Beatrixpark Wilhelmina van Pruisenweg 52 2595 AN Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag GEGEVENS AANBESTEDING Kenmerk 201500114.002.061 Datum:

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

Relatiegeschenken 2015

Relatiegeschenken 2015 Denk je aan relatiegeschenken denk je aan Hogenkamp klompen & souvenirs Relatiegeschenken 2015 Relatiegeschenken Draagklompen Sleutelhangers enkel Sleutelhangers dubbel USB klomp USB special design Klompsloffen

Nadere informatie

Bestellen in Mini Webshop

Bestellen in Mini Webshop Bestellen in Mini Webshop 1 Inhoud Inloggen... 2 Bestellen... 3 Prijs keuze... 3 Product keuze... 3 Uw gegevens... 3 Factuur opmerking... 4 Extra informatie bestelling... 4 Bezorg adres... 5 Bezorgen gegevens...

Nadere informatie

Verras uw medewerkers met een cadeaushop en event

Verras uw medewerkers met een cadeaushop en event Verras uw medewerkers met een cadeaushop en event CADEAUSHOP Gemakkelijk, mooi kerstdesign, verrassend, eenvoudig en ook nog gezellig! Laat uw medewerkers thuis hun kerstcadeau kiezen, in een op maat gemaakte

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books Smartreaders is de slimme en kostenbesparende online service voor de verkoop van uw readers,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen Workshops bij IKEA Handgebonden Boeket High Tea Webshop

In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen Workshops bij IKEA Handgebonden Boeket High Tea Webshop In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen Workshops bij IKEA Handgebonden Boeket High Tea Webshop Nieuwe arrangementen Voor de komende periode zijn er weer veel creatieve workshops mogelijk, geschikt voor

Nadere informatie

CONCURRENTIEANALYSE. Gebruik van de tool Template Voorbeeld. InnoValor, 2018

CONCURRENTIEANALYSE. Gebruik van de tool Template Voorbeeld. InnoValor, 2018 CONCURRENTIEANALYSE Gebruik van de tool Template Voorbeeld Concurrentieanalyse De Concurrentieanalyse helpt je om je concurrentie te begrijpen. Het biedt ondersteuning bij het vinden van je unieke positie

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

Workshops 2014. Hieronder vindt u het overzicht van de verschillende workshops:

Workshops 2014. Hieronder vindt u het overzicht van de verschillende workshops: Workshops 2014 Voor 2014 hebben we weer een aantal workshops voor u samengesteld. Er zijn in totaal 13 creatieve en inspirerende workshops waarvoor u zich kunt inschrijven. Zoals bij de omschrijvingen

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Strawinskylaan 3051 te Amsterdam 360 per maand

Huur kantoorruimte op Strawinskylaan 3051 te Amsterdam 360 per maand Huur kantoorruimte op Strawinskylaan 3051 te Amsterdam 360 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte te Huur met gunstige

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen BTW verhoging High Tea Cursus Bloemschikken

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen BTW verhoging High Tea Cursus Bloemschikken Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen BTW verhoging High Tea Cursus Bloemschikken Nieuwe arrangementen Er zijn vijf nieuwe Najaarsarrangementen beschikbaar

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - maakt u de boekenlijst? doen wij de rest! Smartreaders is de slimme en kostenbesparende oplossing voor de organisatie

Nadere informatie

Online one stop shopping! Connected with Van Dillewijn Group

Online one stop shopping! Connected with Van Dillewijn Group NL connected Online one stop shopping! Connected with Van Dillewijn Group Verkorting van de keten is iets waar handelsbedrijven wereldwijd de laatste jaren mee te maken hebben. Hoewel deze ontwikkeling

Nadere informatie

Anthuriumkwekerij Welles

Anthuriumkwekerij Welles Anthuriumkwekerij Welles ONZE ANTHURIUMS Dit zijn onze verschillende soorten anthuriums, een breed kleurenpalet waaruit u kunt kiezen voor een passend en mooi boeket. Voor ieder moment van het jaar hebben

Nadere informatie

G I J S B E R S h o v E n I E R S

G I J S B E R S h o v E n I E R S G I J S B E R S h o v e n i e r s Passie voor groen 2 Sfeer sfeer IN GROEN Aangenaam Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden vraagt meer dan alleen maar vakmanschap. Het is vooral passie die er bij

Nadere informatie

Handleiding Paardekooper e-shop

Handleiding Paardekooper e-shop Handleiding Paardekooper e-shop Welkom in de e-shop van Paardekooper. Ervaar het gemak van online winkelen bij Paardekooper. U vindt ook hier de inspiratie, het assortiment en de service waar Paardekooper

Nadere informatie

2S RQWVSDQQHQ ZLM]H YDQ GURRP QDDU UHDOLWHLW

2S RQWVSDQQHQ ZLM]H YDQ GURRP QDDU UHDOLWHLW Interieurvormgever Guido Decoussemaecker huldigt het principe Less is more. Hij kiest voor eenvoudige belijning in tijdloze interieurs. In de basis zijn al zijn ontwerpen minimalistisch en strak. Tegelijkertijd

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer: Flor artes bvba

Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer: Flor artes bvba Algemene voorwaarden Flor artes bvba Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer:

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

simpel. vertrouwd. voordelig.

simpel. vertrouwd. voordelig. simpel. vertrouwd. voordelig. www.mobileservice.nl Mobiele communicatie Het kan ook anders! Simpele, vertrouwde en voordelige oplossingen Mobile Service biedt wat ú wilt: Simpele, vertrouwde en voordelige

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

smart meeting solutions

smart meeting solutions smart meeting solutions Worldmeetings Worldmeetings is een zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in het boeken van externe meetings en hotelkamers. Zowel nationaal als internationaal. Ontzorgen, organiseren

Nadere informatie

Onze succesvolle manier van werken is gebaseerd op de onderstaande drie pijlers: bewezen CREATIVITEIT. uitstekende verhouding PRIJS-KWALITEIT

Onze succesvolle manier van werken is gebaseerd op de onderstaande drie pijlers: bewezen CREATIVITEIT. uitstekende verhouding PRIJS-KWALITEIT INTERIMAGE Hartelijk dank voor uw interesse in Interimage. Sinds onze start in 1988 zijn we drie keer uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar (2008, 2014 en 2015). Al jarenlang onderhouden wij succesvolle

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

PRINTEN. op kantoor. Whitepaper zakelijk printen

PRINTEN. op kantoor. Whitepaper zakelijk printen PRINTEN op kantoor Whitepaper zakelijk printen UW PRINTERPARK verdient aandacht van dé specialist Voor u ligt de eerste uitgave van onze whitepaper zakelijk printen. Onze specialisten zijn dagelijks bezig

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshops Kerstbloemschikken en High Tea arrangement met Kerstbloemschikken Workshops Kerstbloemschikken Je zou het bijna

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Retourname Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor kunt

Nadere informatie

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Wij zijn Rodenburg Tuinen... Ons team bestaat uit professionals op elk vakgebied. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen,

Nadere informatie

Zijden bloemen. A different style of decorating

Zijden bloemen. A different style of decorating Zijden bloemen Zijden bloemen maken hét verschil! Met de zijden bloemen van The Silk Company maakt u het verschil. Tegenwoordig draait het om een totale klantbeleving. Daar speelt uitstraling een grote

Nadere informatie

Kerstinspiratie 2018 Verras relaties met bijzondere wijnen

Kerstinspiratie 2018 Verras relaties met bijzondere wijnen Kerstinspiratie 2018 Verras relaties met bijzondere wijnen Kerstinspiratie De feestdagen komen eraan. Het moment om relaties te verrassen. Wijninspiratie heeft een selectie met suggesties samengesteld.

Nadere informatie

Geen extra werk, wel extra winst?

Geen extra werk, wel extra winst? Geen extra werk, wel extra winst? word partner van! Simpel en smakelijk afvallen Wie is Even voorstellen is een toonaangevende producent en distributeur van dieetproducten met vestigingen in Europa. Onze

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET van HERKEN JE DIT? Kast met kantoorartikelen is een rommeltje Kopieerpapier is onverwachts op Je grijpt mis en je moet

Nadere informatie

Verjaardagsservice Louwers & Partners

Verjaardagsservice Louwers & Partners Verjaardagsservice Louwers & Partners Inloginstructie online portal Verjaardagsservice Per email zullen wij een loginnaam en wachtwoord toesturen waarmee je in kan loggen op https://securewebregistrations.net/louwers/login

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

nterklaasdoos Kraft Draagdoos 24,5x9x33cm

nterklaasdoos Kraft Draagdoos 24,5x9x33cm Een leuk alternatief voor de pakketdoos is het opmaken van een mandje. Uit onze brede collectie manden kunt u een keuze maken tussen verschillende vormen, maten en kwaliteiten. Ons gehele assortiment vindt

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with. 1/11

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with.   1/11 Webdesign made with http://beacon.by/magazine/pdf/surf-plank/webdesign?type=print 1/11 Inhoud 1. Introductie 2. Website 3. Wat is inbegrepen? 4. Eventuele aanvullingen 5. Zij gingen je voor 6. Waarom Surf

Nadere informatie

De Pluim, een cadeaubon vol belevenissen

De Pluim, een cadeaubon vol belevenissen De Pluim, een cadeaubon vol belevenissen 76 Restaurants 112 Hotels 13 Dierentuinen De leukste dingen in het leven zijn geen dingen 39 Wijnen 192 Beauty salons Bedankt, goed gedaan, we gaan ervoor! Wat

Nadere informatie

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

FeestPakketten OP MAAT 2016

FeestPakketten OP MAAT 2016 Fee stpakk etten OP MAAT 2016 Sfeervol 1 - Warm rood - 36,- Kerstmis is de gezelligste periode van het jaar. Het perfecte moment ook om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Met familie, vrienden

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke

Nadere informatie

Natuurlijk Interform... voor al uw drukwerk

Natuurlijk Interform... voor al uw drukwerk Natuurlijk Interform... voor al uw drukwerk Elke organisatie gebruikt het dagelijks en kan niet zonder... We hebben het natuurlijk over drukwerk. Of het nu gaat om briefpapier, enveloppen, visitekaartjes,

Nadere informatie

Westplant. B l o e m e n S e r v i c e

Westplant. B l o e m e n S e r v i c e Westplant B l o e m e n S e r v i c e 2 O N S U N I E K E B E S T E L P R O C E S I S I S O G E C E R T I F I C E E R D! verse bloemen 3 We s t p l a n t B l o e m e n S e r v i c e ( W B S ) We s t p

Nadere informatie

Beroepspraktijkvorming periode 1 Bloem & Design

Beroepspraktijkvorming periode 1 Bloem & Design BPV-doelstellingen bloem Beroepspraktijkvorming periode 1 Bloem & Design Doelstellingen van deze BPV-periode Je leert hoe je leerbedrijf in elkaar steekt. Je leert een aantal basishandelingen aan. Je ervaart

Nadere informatie

Bloeiende planten in Frankrijk

Bloeiende planten in Frankrijk Deze nieuwsbrief is onderdeel van de informatiedienst Marktinformatie voor aanvoerders met abonnement of Persoonlijke Verkoop 23 september 2014 Bloeiende planten in Frankrijk Half september is er een studiereis

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

Portfolio van Bloemwerk Exclusief by Albert

Portfolio van Bloemwerk Exclusief by Albert Portfolio van Bloemwerk Exclusief by Albert Bloemdecoratie Evenementen, Bloemdecoratie Bedrijfspresentatie & Seminars, Bloemdecoratie Bedrijfsfeesten, Bloemdecoratie Zakelijke Diners, én Aanbiedingsboeketten.

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Zevenboom www.schildersvoordeel.nl In 1842 begon dhr. Zevenboom in

Nadere informatie

HOLLAND GESCHENKPAKKET

HOLLAND GESCHENKPAKKET HOLLAND GESCHENKPAKKET 2011-2012 www.hollandgeschenkpakket.nl 3 Huizen, datum poststempel Onderwerp, nieuwe brochure 2011-2012 Geachte klant, Welkom bij Holland Geschenkpakket. Een oer-hollandse verrassing!

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

Barbecue gids. Barbecue op maat. Punterweg 7B 8042 PB ZWOLLE

Barbecue gids. Barbecue op maat. Punterweg 7B 8042 PB ZWOLLE Barbecue gids Barbecue op maat Punterweg 7B 8042 PB ZWOLLE 038-421 50 18 info@elzingacatering.nl w w w. e l z i n g a c a t e r i n g. n l Welkom bij Elzinga Barbecue Elzinga Catering is sinds het bestaan

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Havenmeesterweg 27 te Schiphol 170 per maand

Huur kantoorruimte op Havenmeesterweg 27 te Schiphol 170 per maand Huur kantoorruimte op Havenmeesterweg 27 te Schiphol 170 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte Huren met prachtig

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Ron Boeren Schilderwerken

Bedrijfsnaam: Ron Boeren Schilderwerken Editie: september 2012 Veveo Views zijn interviews die zijn opgesteld m.b.v. van vaste vraagstellingen. Deze interviews zullen landelijk plaats gaan vinden, in samenwerking met de eindgebruikers. Veveo

Nadere informatie

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN POWERED BY INTRACO TRADING BV ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN LOYALITEITSPROGRAMMA Time toreward VANAF 49,95 PER MAAND (EXCL. BTW) DE KRACHT VAN EEN LOYALITEITS- PROGRAMMA DE KRACHT VAN TOREWARD - Loyalere klanten

Nadere informatie

Bruidswerk & Corsages

Bruidswerk & Corsages Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bruidswerk Cursus Bloemschikken Nieuw in de Webshop High Tea arrangement Bruidswerk & Corsages Biss Floral is erin gespecialiseerd om samen

Nadere informatie

ALLES. wat u nodig hebt bij ÉÉN LEVERANCIER

ALLES. wat u nodig hebt bij ÉÉN LEVERANCIER ALLES wat u nodig hebt bij ÉÉN LEVERANCIER Wat als u meer zou kunnen krijgen? Laat uw gedachten eens over uw huidige inkooppraktijk gaan. Weet u precies waaraan uw budget wordt besteed? Bent u tevreden

Nadere informatie

FloraXchange voor kopers. Een korte stapsgewijze uitleg van FloraXchange bestemd voor Kopers

FloraXchange voor kopers. Een korte stapsgewijze uitleg van FloraXchange bestemd voor Kopers FloraXchange voor kopers Een korte stapsgewijze uitleg van FloraXchange bestemd voor Kopers 1. Verkrijgen van een inlogaccount FloraXchange werkt met een structuur van Relaties en Contactpersonen. Voor

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

inspirerend & pakkend veelzijdig!

inspirerend & pakkend veelzijdig! inspirerend & pakkend veelzijdig! Mokrupak is een totaalleverancier voor verpakkingen en disposables en levert méér dan twintigduizend artikelen uit voorraad. Onze ervaren mensen en een uitgekiend logistiek

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE

OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE Introductie Van kleine intieme bijeenkomsten tot grote en uitbundige events, elke Obvius bruiloft is uniek. Gepassioneerd in wat we doen, geloven

Nadere informatie

full service - ontzorgen - verrassen - beleven

full service - ontzorgen - verrassen - beleven full service - ontzorgen - verrassen - beleven Verrassen Daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie of catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie