VEEL GESTELDE VRAGEN - TRAINEEPROGRAMMA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VEEL GESTELDE VRAGEN - TRAINEEPROGRAMMA"

Transcriptie

1 VEEL GESTELDE VRAGEN - TRAINEEPROGRAMMA Selectie V: Wie komt er in aanmerking om deel te nemen aan het traineeprogramma? A: Alle laatstejaarsstudenten of pas afgestudeerden in de ingenieurs- of industriële wetenschappen komen in aanmerking. V: Ik moet nog afstuderen of heb tweede zit, kan ik al solliciteren? A: Ja, als laatstejaarsstudent kun je solliciteren. Je kan in dienst treden als je je diploma hebt behaald. Behaal je je diploma pas na 1 oktober 2017 dan is indiensttreding niet mogelijk. V: Hoeveel trainees kunnen er starten? A. Er is plaats voor 6 trainees in het traineeprogramma V: Wat zijn de voordelen van het traineeprogramma ten opzichte van een startersfunctie bij AWV? A: Je hebt op korte tijd de kans om verschillende functies binnen AWV te leren kennen. Op die manier kun je nadien een weloverwogen keuze maken welke job bij jou past! Dit is een unieke kans. Je krijgt verschillende opleidingen en bouwt op korte termijn een netwerk uit. Je kan ook ervaring uitwisselen met andere trainees en leert veel bij door deze intervisiemomenten. V: Wat als ik nog geen rijbewijs B heb? A: Voor de meeste functies bij het Agentschap Wegen en Verkeer is een rijbewijs noodzakelijk. Je moet immers vaak de baan op en je kunnen verplaatsen over heel Vlaanderen. Op de datum van indiensttreding moet je dus in het bezit zijn van een rijbewijs B. V: Tot wanneer kan ik me kandidaat stellen? A: Je kan solliciteren tot 31 maart V: Wat moet ik doen om me kandidaat te stellen? A: Je gaat naar de link in het online vacaturebericht op Vergeet zeker je cv niet op te laden en een motivering bij te voegen! V: Welke stappen zijn er voorzien in de sollicitatieprocedure en wanneer vindt dit plaats? A: Solliciteren kan tot 31 maart Van zodra we je cv en motivatie ontvangen, bekijken wij je cv. Kom je in aanmerking, dan nemen we contact met je op voor een verkennend gesprek. Als je geschikt bent en past binnen het profiel van een trainee, dan volgt er nog een uitgebreider selectiegesprek met een aantal afgevaardigden van het Agentschap Wegen en Verkeer. Naast dit interview, leg je ook een aantal computergestuurde testen af. Het is de bedoeling om de procedure eind mei 2017 af te ronden en de geschikte kandidaten te contacteren voor de zomer.

2 V: Wanneer weet ik of ik kan starten als trainee? A: Het is de bedoeling om de procedure eind mei 2017 af te ronden en de geschikte kandidaten te contacteren voor de zomer. Arbeidsvoorwaarden V: Wat zijn de werktijden als trainee? A: Als trainee werk je, net als de meeste personeelsleden binnen AWV, volgens glijdende werkuren, dat wil zeggen dat je zelf je werktijden kiest, binnen bepaalde grenzen. Je kan s morgens starten tussen 7u30 en 9u15, en s avonds stoppen vanaf 16u. Je werkt gemiddeld 38u per week. V: Hoeveel vakantie heb ik als trainee? A: Als voltijds personeelslid krijg je 35 vakantiedagen per jaar. Tussen kerst en nieuwjaar krijg je ook een week verlof (tenzij je van wacht bent in een permanentieregeling), ter compensatie van feestdagen die tijdens het weekend vallen. Voor wie doorheen het jaar in dienst treedt bij de Vlaamse overheid wordt het verlof evenredig verrekend, bv wie start op 1/9 krijgt voor dat jaar 4/12e van het jaarlijks aantal verlofdagen, nl dagen. V: Wat verdien ik als trainee? A: Bij de Vlaamse overheid werken we met vaste salarisschalen. Iemand met een diploma master in de ingenieurswetenschappen wordt verloond volgens salarisschaal A121, een master in de industriële wetenschappen volgens salarisschaal A111. Het startersloon in deze schalen bedraagt 3592,91 bruto per maand in schaal A121 en 3080,23 bruto in schaal A111. Daarnaast ontvang je een eindejaarstoelage en vakantiegeld. Meer informatie over deze financiële voorwaarden kan je terugvinden via V: Zijn er extralegale voorwaarden of andere voordelen? A: Je krijgt maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag en een basis hospitalisatieverzekering. Afhankelijk van de opdracht waarin je wordt ingezet heb je flexibele werkuren of kun je telewerken. In de provincies zijn er eveneens bedrijfsrestaurant waar je tegen zeer democratische prijzen kan lunchen. V: Wat met woon-werkverkeer en andere verplaatsingen? A: Voor het woon-werkverkeer kan je een gratis abonnement voor het openbaar vervoer verkrijgen of een fietsvergoeding. Voor dienstverplaatsingen krijg je tickets voor het openbaar vervoer of kan je gebruik maken van een poolwagen. Bij AWV is er geen bedrijfswagen voorzien. V: Wie is leidinggevende? A: Je leidinggevende zal iemand zijn van de coördinatoren van het traineeprogramma. Hij/zij begeleidt je gedurende je 1,5 jaar durende traineeprogramma. Voor elke afzonderlijke opdracht van 6 maanden krijg je een aparte opdrachtgever. Hij/zij is inhoudelijk goed op de hoogte van de opdracht en zal je gedurende deze periode aansturen.

3 V: Wat voor contract krijg ik? A: Je krijgt als trainee een contract onbepaalde duur aangeboden binnen een organisatie met een hoge mate van werkzekerheid. V: Kan ik statutair worden? A: Het Agentschap Wegen en Verkeer wil goed presterende personeelsleden zoveel mogelijk kansen bieden om hun functie statutair uit te oefenen, en zo te genieten van een aantal bijkomende voordelen. Inhoud traineeprogramma Algemeen V: Wanneer start het traineeprogramma? A: Het traineeprogramma zal in principe starten op 1 oktober V: Kan ik eerder starten? A: Je kan eerder in dienst treden bij AWV. Dit gebeurt in onderling overleg. Je zal in deze periode al een tijdelijke opdracht krijgen toegewezen zodat je al een eerste werkervaring kan opdoen. De start van het traineeprogramma zelf gebeurt gezamenlijk met al de trainees. V: Kan ik later starten? A: Het traineeprogramma start met een gezamenlijk startmoment met al de trainees. Ook de verschillende opleidingen en toelichtingen worden ingepland in functie van de gemeenschappelijke start. Het is daarom niet mogelijk om later in het traineeprogramma in te stappen. V: Waar zal ik werken? A: Als trainee zul je opdrachten uitvoeren binnen verschillende afdelingen van het Agentschap Wegen en Verkeer. Gezien de geografische spreiding zullen ook de opdrachten op verschillende plaatsen in Vlaanderen moeten worden uitgevoerd. Je opdrachten kunnen uitgevoerd worden in de hoofdzetel in Brussel, in een Vlaams Administratief Centrum in een van de provinciehoofdsteden, in de districtsgebouwen/werkhuizen of op één van de lopende werven.

4 Opdrachten V: Wat voor opdrachten kan ik verwachten? A: Je kan heel diverse opdrachten verwachten tijdens het doorlopen van het traineeprogramma. In principe kan je via de opdrachten proeven van elke functie die door een ingenieur wordt uitgeoefend binnen AWV. Dit kan gaan over het opvolgen van een werf in uitvoering, over het ontwerpen van een project tot het leidinggeven, uitbouwen van technische expertise en het vorm geven aan het beleid. Enkele voorbeelden van concrete opdrachten: Opvolgen van een werf in uitvoering Ontwerpen van een nieuw project en overleg met de betrokken partijen (gemeenten, nutsmaatschappijen,...) Uitwerken van een light methodiek voor een kosten-batenanalyse voor investeringsprojecten Theoretische analyse van de gegevens uit de meetfiets: welke parameters kunnen hier bijkomend uit worden afgeleid Meewerken aan het opstellen van een handboek rond verkeersveilige inrichting van wegen Overnemen van de functie van districtschef Meewerken aan de opmaak van een investeringsprogramma voor het agentschap V: Hoe worden de opdrachten toegewezen? A: De eerste opdracht zal je worden toegewezen op basis van je profiel. Naar de volgende 2 opdrachten zal je zelf op zoek gaan binnen het netwerk dat je opbouwt tijdens het traineeprogramma. Je wordt hierbij wel geholpen door de coördinatie en krijgt ook een lijst met mogelijke opdrachten. Nadat je een opdracht hebt gevonden maak je samen met je opdrachtgever een fiche op. Deze fiche omschrijft wat je tijdens je opdracht gaat doen en moet finaal worden goedgekeurd door de coördinatie. Je moet minstens 1 opdracht in een centrale afdeling en 1 opdracht in een territoriale afdeling uitvoeren. [website link pagina met voorstelling afdelingen] V: Wie neemt de rol van opdrachtgever op? A: De rol van opdrachtgever wordt opgenomen door een ervaren medewerker van AWV die goed vertrouwd is met de opdracht. Hij/zij zal je op weg zetten met de opdracht en je gedurende deze zes maanden. De opdrachtgever stelt ook zijn netwerk ter beschikking van de trainee.

5 Ontwikkeling V: Welke opleidingen zijn voorzien? A: Er zijn opleidingen voorzien om je softskills verder te ontwikkelen (communicatie, leidinggeven, vergadertechnieken,...). Daarnaast krijg je ook een opleiding projectmanagement en word je ingeleid in de wondere wereld van de overheidsopdrachten en de werking van de overheid in relatie met de politiek. V: Kan ik zelf nog andere opleidingen voorstellen? A: Naast de opleidingen die voorzien zijn in het traineeprogramma kan je ook zelf nog opleidingen voorstellen. Deze kunnen bijvoorbeeld je technische kennis van de wegenbouw verder uitdiepen. Organisatie V: Wat is er voorzien om de organisatie beter te leren kennen? A: Via de opdrachten die je doorloopt leer je telkens een stukje van de organisatie zeer goed kennen. Daarnaast voorzien we ook nog werkbezoeken die vanuit de trainees zelf worden georganiseerd. Samen met de andere trainees bepaal je zelf aan welke onderdelen van de organisatie of daarbuiten je een bezoekje wilt brengen. Zo kan je bijvoorbeeld een grote werf gaan bezoeken, kan je een toelichting krijgen van de juridische dienst of kan je een middag gaan luisteren in het parlement als ze over een van de AWV-projecten debatteren. Diverse V: Wat kan ik gaan doen bij AWV na afronding van het traineeprogramma? A: Na het succesvol afronden van het traineeprogramma wordt er bekeken of je kan doorstromen naar een openstaande functie binnen AWV. Er wordt getracht om de vacatures af te stemmen op het afronden van het traineeprogramma. Dit betekent natuurlijk wel dat je in eerste instantie een vrije functie zal invullen. Later kan je altijd solliciteren voor andere functies die vrijkomen binnen de organisatie, deze worden eerst intern aangeboden. Je kan je daar voor kandidaat stellen om een andere functie te gaan vervullen of op een andere locatie te gaan werken. V: Is er ook een beoordeling van de trainees voorzien tijdens of na het programma? A: De trainees worden gedurende het volledige traject opgevolgd door de coördinatie traineeprogramma. Na iedere opdracht volgt er een evaluatiemoment van de opdracht. Dit is in samenspraak met de opdrachtgever van de betreffende opdracht, de coördinatiegroep van het traineeprogramma en de hiërarchisch leidinggevende. V: Waar kan ik terecht voor verdere vragen? A: Als je nog verdere vragen hebt kan je terecht op

Bouw mee aan de mobiliteit van morgen

Bouw mee aan de mobiliteit van morgen Bouw mee aan de mobiliteit van morgen Traineeprogramma voor ingenieurs AGENTSCHAP WEGEN EN VERKEER WEGENENVERKEER.BE 3 ALS DIENSTKRINGINGENIEUR VOOR WEGEN LIMBURG BEN IK VERANTWOORDELIJK VOOR DE OPVOLGING

Nadere informatie

Vacature consulent preventie (A1a-A3a)

Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor haar burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten. Om een goede dienstverlening te

Nadere informatie

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) zoekt: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// PROJECTVERANTWOORDELIJKE

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

PROJECTMANAGER TUNNELS

PROJECTMANAGER TUNNELS Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): PROJECTMANAGER TUNNELS Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en Verkeer Antwerpen

Nadere informatie

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER

ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Technisch expert energieprestatieregelgeving Contract van onbepaalde duur Ingenieur,

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

Coördinator Ervaringsdeskundigen - project gezondheidszorg (m/v) Startbaan - Online sinds vandaag

Coördinator Ervaringsdeskundigen - project gezondheidszorg (m/v) Startbaan - Online sinds vandaag pagina 1 van 5 Deze vacature is niet langer gepubliceerd. Zoek jobs Meer info over POD Maatschappelijke Integratie POD Maatschappelijke Integratie in BRUSSEL zoekt Coördinator Ervaringsdeskundigen - project

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE)

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin in BRUSSEL zoekt 14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Contractueel onbepaalde duur Functieomschrijving Heb je interesse

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van de diensten van de Vlaamse overheid): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar

Nadere informatie

Aanvraag 4505 Administratief assistent Contact center

Aanvraag 4505 Administratief assistent Contact center Aanvraag 4505 Administratief assistent Contact center Wij zijn 1. Organisatie Ik werk bij deze organisatie Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen Deze aanvraag hoort tot de volgende behoefte Administratief

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt 30 bemiddelaars Servicelijn Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Brugge, Gent, Brussel,

Nadere informatie

UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x)

UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x) UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x) JOBINHOUD De FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketten en Leefmilieu wil verder de ingeslagen weg op gaan om een flexibele en slagvaardige organisatie

Nadere informatie

3 LABORANTEN BOUWMATERIALEN

3 LABORANTEN BOUWMATERIALEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): 3 LABORANTEN BOUWMATERIALEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DISTRICT LEUVEN

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DISTRICT LEUVEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DISTRICT LEUVEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein:

Nadere informatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): WERFCONTROLEUR

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): WERFCONTROLEUR Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): WERFCONTROLEUR Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant Mobiliteit

Nadere informatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV):

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): PROJECTMANAGER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar

Nadere informatie

2 STABILITEITSINGENIEURS

2 STABILITEITSINGENIEURS Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): 2 STABILITEITSINGENIEURS Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Expertise

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): NAUTICUS

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): NAUTICUS Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): NAUTICUS Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: VLOOT dab Mobiliteit en

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en

Nadere informatie

WEGENTOEZICHTER ANTWERPEN

WEGENTOEZICHTER ANTWERPEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): WEGENTOEZICHTER ANTWERPEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Aan de slag in de openbare sector. ACV-Openbare Diensten

Aan de slag in de openbare sector. ACV-Openbare Diensten Aan de slag in de openbare sector ACV-Openbare Diensten mei juli 2013 2014 De openbare sector als wergever De openbare sector is de laatste jaren aantrekkelijker geworden als werkgever. Niet alleen vervul

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DISTRICT LEUVEN

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DISTRICT LEUVEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DISTRICT LEUVEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting

Nadere informatie

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): HR-MANAGER

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): HR-MANAGER Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): HR-MANAGER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: VLOOT dab Mobiliteit

Nadere informatie

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar Orde van Vlaamse Balies VACATURES Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be De Orde van Balies (OVB), met zetel te Brussel, vertegenwoordigt meer dan

Nadere informatie

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V)

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen

Nadere informatie

ICT Projectleider Open Data

ICT Projectleider Open Data /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider

Nadere informatie

DESKUNDIGE CONTACT CENTER (2 functies)

DESKUNDIGE CONTACT CENTER (2 functies) Vacaturebericht DESKUNDIGE CONTACT CENTER (2 functies) 1.ONZE ORGANISATIE Het Agentschap Innoveren & Ondernemen stimuleert en ondersteunt innovatie en ondernemerschap en draagt bij aan een gunstig ondernemersklimaat.

Nadere informatie

STUDIE-INGENIEUR NETWERK EN TELEMATICA

STUDIE-INGENIEUR NETWERK EN TELEMATICA Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STUDIE-INGENIEUR NETWERK EN TELEMATICA Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Expertise

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER BASISBEREIKBAARHEID

BELEIDSMEDEWERKER BASISBEREIKBAARHEID Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): BELEIDSMEDEWERKER BASISBEREIKBAARHEID Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV):

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): WEGENTOEZICHTER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

PROTOCOL. Betreft: Overname van MFC Heynsdaele door vzw Wagenschot - personeelsaspecten Bepalingen zoals hieronder aangegeven

PROTOCOL. Betreft: Overname van MFC Heynsdaele door vzw Wagenschot - personeelsaspecten Bepalingen zoals hieronder aangegeven PROTOCOL Het overleg en de onderhandeling in verband met het betreffende voorstel werd beëindigd op de vergadering van het Hoog Overlegcomité en het Bijzonder Onderhandelingscomité van 18 april 2017, in

Nadere informatie

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband VACATUREBERICHT De stad Aarschot is op zoek naar (m/v): EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband (brutomaandsalaris aan huidige index bedraagt minimum

Nadere informatie

WEGENDATABANKOPMETER

WEGENDATABANKOPMETER Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): WEGENDATABANKOPMETER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en Verkeer Antwerpen

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt een vakexpert bouw Contractueel: contract onbepaalde duur Niveau: A Rang: A Graad: TPAD (Technisch pedagogisch adjunct

Nadere informatie

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STAFMEDEWERKER

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STAFMEDEWERKER Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STAFMEDEWERKER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Stafdienst Mobiliteit

Nadere informatie

de cel departementaal management van het Departement Onderwijs en Vorming werft aan Ankerpunt organisatiebeheersing

de cel departementaal management van het Departement Onderwijs en Vorming werft aan Ankerpunt organisatiebeheersing www.onderwijs.vlaanderen.be de cel departementaal management van het Departement Onderwijs en Vorming werft aan Ankerpunt organisatiebeheersing Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Departement Onderwijs

Nadere informatie

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider Contract onbepaalde

Nadere informatie

STUDIE-INGENIEUR (M/V)

STUDIE-INGENIEUR (M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STUDIE-INGENIEUR (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Geotechniek

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum kilometerheffing (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum kilometerheffing (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER DUURZAME PERSONENMOBILITEIT BASISBEREIKBAARHEID

BELEIDSMEDEWERKER DUURZAME PERSONENMOBILITEIT BASISBEREIKBAARHEID Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van het Departement MOW): BELEIDSMEDEWERKER DUURZAME PERSONENMOBILITEIT

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt een medewerker schoonmaak in Zeebrugge Statutair Niveau: D Rang: D1 Graad: Assistent Met standplaats: VDAB Zeebrugge

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL EN COMMUNICATIE

BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL EN COMMUNICATIE Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL EN COMMUNICATIE Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

COÖRDINATOR MINDER HINDER

COÖRDINATOR MINDER HINDER Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): COÖRDINATOR MINDER HINDER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

Vakverantwoordelijke wiskunde (gedetacheerde leerkracht)

Vakverantwoordelijke wiskunde (gedetacheerde leerkracht) Vakverantwoordelijke wiskunde (gedetacheerde leerkracht) Master diploma Functieomschrijving AHOVOKS Sint-Joost-ten-Node Contractueel bepaalde duur Voltijds De Examencommissie zoekt een vakverantwoordelijke

Nadere informatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV):

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): WERFCONTROLEUR Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Wat doe je? Vacature Applicatiebeheerder ICT (Deskundige ICT/ B1 - B3)

Wat doe je? Vacature Applicatiebeheerder ICT (Deskundige ICT/ B1 - B3) Vacature Applicatiebeheerder ICT (Deskundige ICT/ B1 - B3) Ook in 2018 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder uitbouwen. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en

Nadere informatie

BELEIDSONDERSTEUNER KWALITEIT HOGER ONDERWIJS

BELEIDSONDERSTEUNER KWALITEIT HOGER ONDERWIJS www.onderwijs.vlaanderen.be de afdeling Hoger Onderwijs en volwassenenonderwijs van het Departement Onderwijs en Vorming werft aan een BELEIDSONDERSTEUNER KWALITEIT HOGER ONDERWIJS Vlaams ministerie van

Nadere informatie

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen werft aan (contract van onbepaalde duur): Systeembeheerder

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen werft aan (contract van onbepaalde duur): Systeembeheerder Het Agentschap Innoveren & Ondernemen werft aan (contract van onbepaalde duur): Systeembeheerder Beleidsdomein: EWI Entiteit: Agentschap Innoveren & Ondernemen Niveau: B Graad: B121 Standplaats: Brussel

Nadere informatie

TEAMVERANTWOORDELIJKE WEGENINSPECTIE

TEAMVERANTWOORDELIJKE WEGENINSPECTIE Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): TEAMVERANTWOORDELIJKE WEGENINSPECTIE Afdeling Beleidsdomein: Niveau:

Nadere informatie

ICT Programmamanager

ICT Programmamanager /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor agentschap het Facilitair Bedrijf (HFB), is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Programmamanager Contract

Nadere informatie

POETSHULP DIENSTENCHEQUES

POETSHULP DIENSTENCHEQUES ZORGBEDRIJF MEETJESLAND LEGT EEN WERFRESERVE AAN VOOR DE DIENSTENCHEQUESONDERNEMING MALDEGEM EVERGEM - NEVELE POETSHULP DIENSTENCHEQUES Zorgbedrijf Meetjesland is een intergemeentelijke OCMW-vereniging

Nadere informatie

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS 1. Aanwervingsvoorwaarden Je bent minstens in het bezit van een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld. Slagen in een selectieproef, bestaande uit een preselectieproef (indien meer dan 30 kandidaten),

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt een projectverantwoordelijke/-ingenieur

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van de diensten van de Vlaamse overheid): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER

Nadere informatie

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3)

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

FUNCTIE STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC

FUNCTIE STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC De afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt een contractuele STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC

Nadere informatie

De Afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS

De Afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS De Afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS AHOVOKS) zoekt een COÖRDINATOR TOETSING VOOR DE EXAMENCOMMISSIE CONTRACTUEEL

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 1 voltijdse contractuele betrekking van technisch assistent gebouwen open (D1-D3) m/v en legt een wervingsreserve

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie Controleagent Vacaturenummer 2014_047 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij Markt- en inkomensbeheer B1 Deskundige

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100%

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100% Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100% Kind en Gezin wil op korte termijn een betrekking van deskundige,

Nadere informatie

JURIST (2 VACATURES)

JURIST (2 VACATURES) Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): JURIST (2 VACATURES) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3)

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Ook in 2016 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder uitbouwen. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV) WERFCONTROLEUR

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV) WERFCONTROLEUR Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV) WERFCONTROLEUR Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Bouwmaatschappij Ronse. Selectieprocedure Projectmanager Voltijds contractueel A1a-A3a

INFORMATIEBROCHURE. Bouwmaatschappij Ronse. Selectieprocedure Projectmanager Voltijds contractueel A1a-A3a INFORMATIEBROCHURE Bouwmaatschappij Ronse Selectieprocedure Projectmanager Voltijds contractueel A1a-A3a Voorstelling Bouwmaatschappij Ronse Het Gemeentedecreet biedt verschillende mogelijkheden om via

Nadere informatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV):

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): BRUGINSPECTEUR Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER EXPLOITATIE

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER EXPLOITATIE Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): ADMINISTRATIEF MEDEWERKER EXPLOITATIE Afdeling: Beleidsdomein: Niveau:

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving instructeur

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving instructeur Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving instructeur VDAB zoekt een instructeur goederenvervoer Contractueel Niveau: B Rang: B161 ip Graad: instructeur Met standplaats: Herentals Vacaturenummer:

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

TEAMVERANTWOORDELIJKE EXPLOITATIE EN SCHADE

TEAMVERANTWOORDELIJKE EXPLOITATIE EN SCHADE Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): TEAMVERANTWOORDELIJKE EXPLOITATIE EN SCHADE Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER TUNNELS

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER TUNNELS A Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): ADMINISTRATIEF MEDEWERKER TUNNELS Afdeling: Beleidsdomein: Niveau:

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): TUNNELBEHEERDER

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): TUNNELBEHEERDER Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): TUNNELBEHEERDER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en Verkeer Antwerpen Mobiliteit

Nadere informatie

INFOBUNDEL. DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK B4-B5 Welzijnszaken

INFOBUNDEL. DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK B4-B5 Welzijnszaken INFOBUNDEL DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK B4-B5 Welzijnszaken 1 1. UITGEBREID VACATUREBERICHT De gemeente Beveren, gelegen in het hart van het Waasland, is een bruisende gemeente die enkel het beste voor haar

Nadere informatie

SPECIALIST CORROSIEBESCHERMING

SPECIALIST CORROSIEBESCHERMING Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband met een contract van onbepaalde duur: SPECIALIST CORROSIEBESCHERMING Beleidsdomein: Afdeling: Niveau: Standplaats:

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PATRIMONIUM- EN GRONDBEHEER

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PATRIMONIUM- EN GRONDBEHEER Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PATRIMONIUM- EN GRONDBEHEER Afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen Beleidsdomein:

Nadere informatie

Assistent administratieve ondersteuning voor de dienst Biociden (m/v/x) 1

Assistent administratieve ondersteuning voor de dienst Biociden (m/v/x) 1 Assistent administratieve ondersteuning voor de dienst Biociden (m/v/x) 1 JOBINHOUD De Dienst Biocide staat in voor het ter beschikking stellen van biociden op de Belgische markt alsook voor het duurzaam

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Coördinator Open Oproep & Accountmanagement SVK Pro

Coördinator Open Oproep & Accountmanagement SVK Pro ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt Coördinator Open Oproep

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a)

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een coördinator Woonpunt - graad A1a-A3a - voltijds contractueel, functie van onbepaalde

Nadere informatie

Programmamanager IT-infrastructuur verhuisbewegingen en datacenter

Programmamanager IT-infrastructuur verhuisbewegingen en datacenter /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor agentschap het Facilitair Bedrijf (HFB), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Programmamanager IT-infrastructuur

Nadere informatie

INSPECTEUR RIJOPLEIDING EN VAKBEKWAAMHEID

INSPECTEUR RIJOPLEIDING EN VAKBEKWAAMHEID Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): INSPECTEUR RIJOPLEIDING EN VAKBEKWAAMHEID Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): SUPERINTENDENT

Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): SUPERINTENDENT Het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): SUPERINTENDENT Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: VLOOT dab Mobiliteit

Nadere informatie

INFOBUNDEL. DESKUNDIGE AANKOPEN EN AANBESTEDINGEN B1-B3 Interne Zaken

INFOBUNDEL. DESKUNDIGE AANKOPEN EN AANBESTEDINGEN B1-B3 Interne Zaken INFOBUNDEL DESKUNDIGE AANKOPEN EN AANBESTEDINGEN B1-B3 Interne Zaken 1 1. UITGEBREID VACATUREBERICHT De gemeente Beveren, gelegen in het hart van het Waasland, is een bruisende gemeente die enkel het beste

Nadere informatie