Besluitenlijst van vergadering College van burgemeester en wethouders gemeente Twenterand, gehouden op datum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst van vergadering College van burgemeester en wethouders gemeente Twenterand, gehouden op datum"

Transcriptie

1 BESLUITENLIJST Besluitenlijst van vergadering College van burgemeester en wethouders gemeente Twenterand, gehouden op datum AGENDA 1. Opening Voorzitter: burgemeester ir. C.L. Visser Wethouders: drs. G.J. Binnenmars, drs. J.H. Scholten, ing. B. Engberts en M. van Abbema Secretaris: H.J. ten Brinke 1.a Uitnodigingen 2 Vaststelling van de besluitenlijst d.d. 6 december Beleid 3.1 Stand van zaken stimuleringsregelingen 3.2 Twenterand Economisch Stimuleringsplan 3.3 overzicht aanvraag en verlening resultaatsubsidies voor het jaar Dienstverlening 5 Leefomgeving 6 FBV, IDB 6.1 Aanpassing CAR-UWO aan de nieuwe collectieve zorgverzekering 6.2 Cao gemeenten en co-creatie 6.3 CAR-UWO wijzigingen als gevolg van de invoering IKB 6.4 Eenmalige volmacht en machtiging aan notariskantoor Endendijk te Den Ham t.b.v. eigendomsoverdracht Smitstraat 14 te Den Ham 6.5 Eenmalige volmacht en machtiging verlenen aan notariskantoor Lexis notarissen in Zuidwolde t.b.v. Enexis nabij Dunantstraat 1 in Vriezenveen 6.6 Verlenen volmacht en machtiging aan Van Grafhorst notarissen te Utrecht t.b.v. akte van verdeling executie opbrengst 6.7 Vestigen recht van opstal Tonnendijk 162 te Vroomshoop 6.8 Gebruiksovereenkomst Jeu-de-boulesbaan aan De Reiger en De Roerdomp in Vriezenveen 7 Externe vertegenwoordiging

2 7.1 Algemeen Bestuur Regio Twente 15 december Bestuurscommissie Agenda van Twente 15 december Bestuurscommissie Publieke Gezondheid (GGD) 15 december Buitengewone algemene vergadering van Aandeelhouders van Vordering op Enexis d.d. 15 december Portefeuilleberaad Belangenbehartiging 15 december Standpuntbepaling regionaal PHO milieu, duurzaamheid en afval 15 december Adviesnota Regionaal PHO Arbeidsmarkt 15 december Raad en raadsdebatten 8.1 Nota Grondbeleid (vaststelling) 9 Antwoorden op schriftelijke vragen 9.1 beantwoording art. 40 vragen GBT inzake semi permanente hal 10 Overige stukken voor presidium of raad 11 Sluiting BESLUITEN 3.1 Stand van zaken stimuleringsregelingen Besluit: 1. Het raadspresidium via bijgevoegde raadsbrief te informeren over de stand van zaken van de Stimuleringsmaatregelen Wonen. 3.2 Twenterand Economisch Stimuleringsplan Besluit: 1. Het Twenterands Economisch Stimuleringsplan (TES), versie december 2016, vast te stellen. 2. Het TES ter informatie aan het raadspresidium aan te bieden. 3.3 Overzicht aanvraag en verlening resultaatsubsidies voor het jaar 2017 Besluit: Aanhouden tot 20 december Aanpassing CAR-UWO aan de nieuwe collectieve zorgverzekering Besluit: Bijlage 1 behorende bij de brief van 24 november 2016 van het Landelijk Overleg Gemeentelijke Arbeidsvoorwaarden (LOGA), kenmerk ECWGO/U , Lbr. 16/089, CvA/LOGA 16/20 inzake aanpassing CAR-UWO aan de nieuwe collectieve zorgverzekering vast te stellen 6.2 Cao gemeenten en co-creatie Besluit: De informatie over het co-creatietraject voor kennisgeving aan te nemen.

3 6.3 CAR-UWO wijzigingen als gevolg van de invoering IKB Besluit: De bijlagen 1 en 2 behorende bij de brief van 10 november 2016 van het Landelijk Overleg Gemeentelijke Arbeidsvoorwaarden (LOGA), kenmerk ECWGO/U , Lbr. 16/083, CvA/LOGA 16/19 inzake CAR-UWO wijzigingen als gevolg van invoering IKB vast te stellen. 6.4 Eenmalige volmacht en machtiging aan notariskantoor Endendijk te Den Ham t.b.v. eigendomsoverdracht Smitstraat 14 te Den Ham Besluit: Een éénmalige volmacht en machtiging te verlenen aan de medewerkers van notariskantoor Endendijk in Den Ham voor de overdracht van het woonhuis met garage en ondergrond, plaatselijk bekend Smitstraat 14 te Den Ham, kadastraal bekend gemeente Den Ham sectie D nummer 1314 (geheel) en nummer 1861 (ged.). 6.5 Eenmalige volmacht en machtiging verlenen aan notariskantoor Lexis notarissen in Zuidwolde t.b.v. Enexis nabij Dunantstraat 1 in Vriezenveen Besluit: Eénmalige volmacht en machtiging te verlenen aan de medewerkers van notariskantoor Lexis notarissen in Zuidwolde voor de overdracht van een gedeelte van een perceel gelegen nabij de Dunantstraat 1 in Vriezenveen. 6.6 Verlenen volmacht en machtiging aan Van Grafhorst notarissen te Utrecht t.b.v. akte van verdeling executie opbrengst Besluit: Éénmalige volmacht en machtiging te verlenen aan de medewerkers van Van Grafhorst notarissen te Utrecht om namens de gemeente Twenterand de akte van verdeling executie opbrengsten te ondertekenen. 6.7 Vestigen recht van opstal Tonnendijk 162 te Vroomshoop Besluit: 1. de obligatoire overeenkomst te sluiten tot vestiging van het zakelijk recht van opstal op het perceel Tonnendijk 162 te Vroomshoop 2. het zakelijk recht van opstal te vestigen op het perceel Tonnendijk 162 te Vroomshoop 6.8 Gebruiksovereenkomst Jeu-de-boulesbaan aan De Reiger en De Roerdomp in Vriezenveen Besluit: Gedeelte van het perceel grond gelegen aan De Reiger en De Roerdomp in Vriezenveen, kadastraal bekend gemeente Vriezenveen, sectie L, nummer 3454 ged. van ca 63 m2 in gebruik te geven aan Buurtvereniging De Blauwe Reiger p/a De Reiger 6 in Vriezenveen. 7.1 Algemeen Bestuur Regio Twente 15 december 2016 Besluit: 1. De agenda voor het Algemeen Bestuur Regio Twente op 15 december 2016 voor kennisgeving aan te nemen en in te stemmen met de in te nemen standpunten. 7.2 Bestuurscommissie Agenda van Twente 15 december 2016 Besluit: 1.De agenda voor de bestuurscommissie Agenda van Twente op 15 december 2016 voor kennisgeving aan te nemen en in te stemmen met de in te nemen standpunten 7.3 Bestuurscommissie Publieke Gezondheid (GGD) 15 december 2016 Besluit: 1. In te brengen in de komende bestuurscommissie PG: Agendapunt 4. BC-voorstel Productenraming 2017 : akkoord. 7.4 Buitengewone algemene vergadering van Aandeelhouders van Vordering op Enexis

4 Besluit: d.d. 15 december In te stemmen met het verlenen van goedkeuring aan de overdracht van de Vordering op Enexis aandelen aan de kopers; 2. Het verlenen van goedkeuring aan het door het bestuur van Vordering op Enexis te nemen besluit om in te stemmen met de overdracht van een corresponderend deel van (de rechten en verplichtingen onder) de Back-to-Back Lening D door de verkoper aan de kopers, alsmede goedkeuring te verlenen aan het bestuur om namens de VoE alle daarmee verband houdende stukken te ondertekenen. 3. De VEGANN te machtigen het standpunt van de gemeente Twenterand tot een VEGANN-Meerderheidsbesluit en standpunt te brengen en dit meerderheidsstandpunt conform de VEGANN-statuten in te brengen in de BAVA. 7.5 Portefeuilleberaad Belangenbehartiging 15 december 2016 Besluit: 1. De agenda voor het portefeuilleberaad Belangenbehartiging op 15 december 2016 voor kennisgeving aan te nemen en in te stemmen met de in te nemen standpunten. 7.6 Standpuntbepaling regionaal PHO milieu, duurzaamheid en afval 15 december 2016 Besluit: Algemeen 1.Bij Agendapunt 1.3 Urenraming MDA-samenwerking 2017: in te stemmen met het voorstel PH Overleg Duurzaamheid/ Energie 2.Bij Agendapunt 4 aanwijzen bestuurlijke trekkers: in te stemmen met de bestuurlijke trekkers 3.Bij Agendapunt 5.1 Regionale Energievisie: In principe akkoord te gaan met de Notitie Regionale Energievisie Twente en daarvoor een definitief voorstel Plan van Aanpak te laten uitwerken Bij Agendapunt 5.2 Programma Nieuwe Energie Overijssel: -In te stemmen met vertegenwoordiging door wethouder Elferink van Hengelo in de regiogroep NEO; -In te stemmen met het gebruik van het portefeuillehoudersoverleg MDA als klankbordgroep voor NEO-partners; -Een opmerking te plaatsen bij de gevraagde ambtelijke ondersteuning van wethouder Elferink door Regio Twente. PH Overleg Milieu 4.Bij Agendapunt 10 Notitie toekomst regionale samenwerking activiteiten in de diepe ondergrond: Niet in te stemmen, maar eerst de notitie toekomst regionale samenwerking activiteiten in de diepe ondergrond verder te laten uitwerken 5.Bij Agendapunt 12 Ondertekening Convenant Duurzaam Beton: aan wethouder Engberts volmacht te geven het convenant namens de burgemeester te ondertekenen. 7.7 Adviesnota Regionaal PHO Arbeidsmarkt 15 december 2016 Besluit: 1. In te stemmen met de advisering m.b.t. de agenda van het regionaal PHO Arbeidsmarkt 15 december De 3e kwartaalrapportage Educatie Twente voor kennisgeving aan te nemen. 3. In te stemmen met de jaarschijf 2017, inclusief onderleggers m.b.t. het Educatieve aanbod van het ROC van Twente. 8.1 Nota Grondbeleid (vaststelling) Besluit: Aanhouden. 9.1 Beantwoording art. 40 vragen GBT inzake semi permanente hal

5 Besluit: 1. De vragen van de GBT-fractie te beantwoorden conform het bijgevoegde antwoordformulier; 2. De beantwoording aan te bieden aan het raadspresidium.

Aan de agenda worden de punten 7.3, en toegevoegd. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld.

Aan de agenda worden de punten 7.3, en toegevoegd. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld. Besluitenlijst van de vergadering van het College van B en W d.d. 24 mei 2016 nr. 19 1. Opening en vaststelling agenda Voorzitter: burgemeester ir. C.L. Visser Wethouders: drs. G.J. Binnenmars, drs. J.H.

Nadere informatie

Aan de agenda wordt het punt 6.15 toegevoegd. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld. A. COLLEGEBESLUITEN (openbaar)

Aan de agenda wordt het punt 6.15 toegevoegd. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld. A. COLLEGEBESLUITEN (openbaar) Besluitenlijst van de vergadering van het College van B en W d.d. 10 mei 2016 nr. 17 1. Opening en vaststelling agenda Voorzitter: burgemeester ir. C.L. Visser Wethouders: drs. G.J. Binnenmars, drs. J.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het College van B en W d.d. 22 december 2015 nr. 48. A. COLLEGEBESLUITEN (openbaar)

Besluitenlijst van de vergadering van het College van B en W d.d. 22 december 2015 nr. 48. A. COLLEGEBESLUITEN (openbaar) Besluitenlijst van de vergadering van het College van B en W d.d. 22 december 2015 nr. 48 1. Opening en vaststelling agenda Voorzitter: drs. G.J. Binnenmars Wethouders: drs. J.H. Scholten, A. Oudendijk

Nadere informatie

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 24 maart 2016

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 24 maart 2016 DATUM 24 maart 2016 PLAATS Enschede, kamer 503 TIJDSTIP 16:30 uur VOORZITTER G.O. van Veldhuizen SECRETARIS G.J.M. Vos PAGINA 1 AANWEZIG De heren G.O. van Veldhuizen, R.G. Welten, H.M. Bolhaar en mevrouw

Nadere informatie

Aan de agenda worden de punten 4.3.,6.12. en 8.3. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld.

Aan de agenda worden de punten 4.3.,6.12. en 8.3. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld. Besluitenlijst van de vergadering van het College van B en W d.d. 7 juli 2015 nr. 29 1. Opening en vaststelling agenda Voorzitter: burgemeester ir. C.L. Visser Wethouders: drs. G.J. Binnenmars, drs. J.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 1 november 2017

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 1 november 2017 DATUM 1 november 2017 PLAATS Enschede, kamer H300 TIJDSTIP 09.00 10.30 uur VOORZITTER dr. G.O. van Veldhuizen SECRETARIS ir. G.H. Tamminga PAGINA 1 AANWEZIG AFWEZIG De heren dr. G.O. van Veldhuizen, mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 15 december 2016

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 15 december 2016 DATUM 15 december 2016 PLAATS H300 TIJDSTIP 11.00 12.15 VOORZITTER mr. drs. R.G. Welten SECRETARIS ir. G.H. Tamminga PAGINA 1 AANWEZIG De heren mr. drs. R.G. Welten, drs. G.J. Binnenmars en mevrouw ir.

Nadere informatie

Verslag dagelijks bestuur van 21 april 2016

Verslag dagelijks bestuur van 21 april 2016 DATUM 21 april 2016 PLAATS Enschede, kamer H300 TIJDSTIP 12:00 13:30 uur VOORZITTER G.O. van Veldhuizen SECRETARIS H.M. Bolhaar PAGINA 1 AANWEZIG De heren G.O. van Veldhuizen, R.G. Welten en H.M. Bolhaar

Nadere informatie

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 23 november 2016

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 23 november 2016 DATUM 23 november 2016 PLAATS Stadhuis Enschede TIJDSTIP 15:00 16:00 uur VOORZITTER dr. G.O. van Veldhuizen SECRETARIS ir. G.H. Tamminga PAGINA 1 AANWEZIG AFWEZIG De heren dr. G.O. van Veldhuizen, mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 17 november 2014

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 17 november 2014 DATUM 17 november 2014 PLAATS Enschede TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER De heer P.E.J. den Oudsten SECRETARIS dr.ing. G.J.M. Vos PAGINA 1 De heren P.E.J. den Oudsten, H. van Agteren, drs.mr. R.G. Welten,

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. College ORGOJH015 Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Collegevoorstel Feitelijke informatie Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Voorgenomen besluit

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 06/12/2016 week 49. 1. projectbureau Waterfront Nota van Uitgangspunten fase 3 Waterfront 16.00803 De Nota van

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 13 december 2016 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders (AvA) Essent NV d.d. 28 september 2009. Besluitenlijst d.d. d.d. adj.secr. gem.secr.

Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders (AvA) Essent NV d.d. 28 september 2009. Besluitenlijst d.d. d.d. adj.secr. gem.secr. Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Eenheid/Cluster/Team BV_PC Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders (AvA) Essent NV d.d. 28 september 2009 1- Notagegevens Notanummer 231818 Datum

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 22 december 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 12 april 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 16 februari 2016 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer Drs. P.J.M. Vogels (wethouder) Mevrouw D.J.E.

Nadere informatie

Aanpassing AGN aan nieuwe collectieve zorgverzekering

Aanpassing AGN aan nieuwe collectieve zorgverzekering Collegevoorstel Openbaar Onderwerp Aanpassing AGN aan nieuwe collectieve zorgverzekering Programma Bestuur & Middelen Portefeuillehouder B. van Hees Samenvatting Vanaf 1 januari 2017 hebben gemeenten een

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 20 Datum: 17 mei 2016 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Driessche Mevrouw D. van Week / / / Vaststellen besluitenlijst

Nadere informatie

Documentnr.: intern/18012

Documentnr.: intern/18012 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS-ADVIES Zaaknr.: HG 11799 Par. coördinator: Par. afdelingshfd: Par. PH : Documentnr.: intern/18012 Van afdeling: MID Opgesteld door: A.M. Bode Datum: 30 juni 2015 Uiterste datum

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 juni 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 juni 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 juni 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema drs. M.J.J. Wagener mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van maandag 8 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: 11 oktober tot en met vrijdag 15 oktober 2010

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: 11 oktober tot en met vrijdag 15 oktober 2010 Lijst nr. 41 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: 11 oktober tot en met vrijdag 15 oktober 2010 PUBLIEKSDIENST Awb-bezwaar inzake besluit tot weigering van een uitwegvergunning aan

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 12 november 2012

Verslag Dagelijks Bestuur van 12 november 2012 DATUM 12 november 2012 PLAATS Kamer 506 TIJDSTIP 14.30 uur VOORZITTER J.H. Coes SECRETARIS dr. ing. G.J.M. Vos PAGINA 1 Bron, dames dr. ing. G.J.M.Vos en drs. E.L. Ruijs AANWEZIG De heren J.H. Coes (plv

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (38) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 17 november 2015 AANWEZIG:

BESLUITENLIJST (38) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 17 november 2015 AANWEZIG: BESLUITENLIJST (38) Van de vergadering van Burgemeester en s van de gemeente Zaltbommel d.d. 17 november 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Secretaris : C.A.H. Zondag : A.C. Bragt : A.C. van Balken : H.J. Looijen

Nadere informatie

NEE. Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 17A Datum: 14 februari 2017 Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan:

NEE. Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 17A Datum: 14 februari 2017 Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan: VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 17A.00180 Datum: 14 februari 2017 Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan: Team: Communicatie & Personeel Salarisadministratie,

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 30/10/2018

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 30/10/2018 IPoststuk C ollege notulen dinsdag 30 oktober 2018 vastg esteld openbaar Openbaar di nsdag 30 oktober 2018 Ons kenmerk G.18.03323 *G.18.03323* BESLUITENLIJST OPENBAAR Van de vergadering van College van

Nadere informatie

2. Vaststelling besluitenlijst en lijst van te paraferen stukken, de vertrouwelijke besluitenlijst van 24 maart 2015.

2. Vaststelling besluitenlijst en lijst van te paraferen stukken, de vertrouwelijke besluitenlijst van 24 maart 2015. Agenda Periode: april 2014 april 2018 Nummer: 44 Datum en tijd: Plaats: Aanwezig: dinsdag 31 maart 2015, 09.00 uur Gemeentehuis Damwâld, Benw-kamer vergadering van burgemeester en wethouders burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst college burgemeester en wethouders

Besluitenlijst college burgemeester en wethouders Datum: 28 oktober Nummer: 39 Aanwezig: Steurrijs J.C. (Gemeentesecretaris), aanwezig Vries M.W.M. de (Burgemeester), aanwezig Wiendels H.N.G. (Wethouder), aanwezig Meygaarden R.S. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd.

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd. 16ini01515 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren De Vreeze, Hengeveld, Kuster, Sluiter en Van de Wardt Secretaris : De heer Jeltema (interim) Afwezig : Datum:

Nadere informatie

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 11 juni 2019 om 9.00 uur Marcel Melissen afwezig. Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel secretaris Verweij Vastgesteld op: 28 maart 2017 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 14 maart 2017. Met

Nadere informatie

Wijziging in de AGN uitwerking van het arbeidsvoorwaardenakkoord redactionele onvolkomenheden hersteld

Wijziging in de AGN uitwerking van het arbeidsvoorwaardenakkoord redactionele onvolkomenheden hersteld Collegevoorstel Openbaar Onderwerp Wijziging in de AGN uitwerking van het arbeidsvoorwaardenakkoord 2013-2015 redactionele onvolkomenheden hersteld Programma Bestuur & Middelen BW-nummer Portefeuillehouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 14 juni 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 14 juni 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 14 juni 2016 Aanwezig: A.P. Heidema, burgemeester A.L.C.S. Lantain, gemeentesecretaris R. Hartogh Heys, L. Grijsen, J.J.

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur

Verslag Dagelijks Bestuur Verslag Dagelijks Bestuur Datum : Maandag 4 juli 2011 Plaats : Regiokantoor, Bestuurskamer Tijdstip : 14.30 uur Voorzitter : P.E.J. den Oudsten Secretaris : H.M. Bolhaar, plv. Aanwezig : heren: P.E.J.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 3 maart 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 7 januari 2013

Verslag Dagelijks Bestuur van 7 januari 2013 DATUM 7 januari 2013 PLAATS Nijverdal TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER Dhr. P.E.J. den Oudsten SECRETARIS drs. ing. G.J.M. Vos PAGINA 1 AANWEZIG AFWEZIG De heren P.E.J. den Oudsten, J.H. Coes, drs. mr. R.G.

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 8 maart 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

Heroriëntatie Twentse samenwerking. Model formulering besluit in gemeenten REGELING REGIO TWENTE

Heroriëntatie Twentse samenwerking. Model formulering besluit in gemeenten REGELING REGIO TWENTE Heroriëntatie Twentse samenwerking Model formulering besluit in gemeenten REGELING REGIO TWENTE De gemeenteraden, colleges van burgemeester en wethouders en de burgemeesters van de gemeenten Almelo, Borne,

Nadere informatie

Verslag dagelijks bestuur van 16 februari 2015

Verslag dagelijks bestuur van 16 februari 2015 DATUM 16 februari 2015 PLAATS Enschede TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER De heer G.J. de Graaf SECRETARIS mevrouw G.J.M. Vos PAGINA 1 AANWEZIG AFWEZIG De heren G.J. de Graaf, J.H. Coes, R.G. Welten, P. van

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 11 oktober 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 11 oktober 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 11 oktober 2016 Aanwezig: Afwezig: E. Eerenberg, loco-burgemeester M.J.M. Meijs, gemeentesecretaris J. van Agteren

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 20 JANUARI 2015 VANAF 09:00 UUR

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 20 JANUARI 2015 VANAF 09:00 UUR No. 04 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 6 december 2016 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Voorstel regioraad. Auteur. : H.M. Bolhaar Datum : 16 februari 2011 Code : 2011/1 Reg.nr. : 11000644 Agendapunt: 10

Voorstel regioraad. Auteur. : H.M. Bolhaar Datum : 16 februari 2011 Code : 2011/1 Reg.nr. : 11000644 Agendapunt: 10 Voorstel regioraad Auteur : H.M. Bolhaar Datum : 16 februari 2011 Code : 2011/1 Reg.nr. : 11000644 Agendapunt: 10 Onderwerp : Overdracht aandelen Twence B.V. aan gemeenten. Samenvatting Voorgesteld wordt

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris L. Grijsen, J.J. Kolkman en F. Rorink,

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. W.A.R. Visser W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 14 november 2017 No. 2017-41 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten wethouders G.P. van den Anker, mevr. J.H.A. Sørensen en secretaris

Nadere informatie

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 17 mei 2011 om uur.

Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 17 mei 2011 om uur. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 17 mei 2011 om 09.00 uur. Aanwezig : de burgemeester C. van der Knaap (voorzitter), de wethouders

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [ ]Openbaar -- [ ]Besloten --

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [ ]Openbaar -- [ ]Besloten -- Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Meesterspad 3 Bathmen verkoop 1- Notagegevens Notanummer 2018-001447 Datum 07-08-2018 Programma: 06 Herstructurering en vastgoed Portefeuillehouder Weth.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 JULI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 JULI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 JULI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: Mevrouw Annelies de Jonge, Wethouder; mevrouw Patricia Withagen, Wethouder; de heer Oege Bosch,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 29 oktober 2013 aanvang 9.00 uur Aanwezig: Afwezig: de heer drs. E.J. Roest, burgemeester de heer E.J. de Jong, wethouder de heer J.W.

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 27 september 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 5 februari 2019 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 11 januari 2011 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Dagelijks Bestuur d.d. 14 juni 2012

BESLUITENLIJST Dagelijks Bestuur d.d. 14 juni 2012 BESLUITENLIJST Dagelijks Bestuur d.d. 14 juni 2012 Aanwezig: H.B. Eenhoorn, L.A.W. de Lange, H.J.J. Lenferink, mevrouw E. van Oortmerssen-Schutte, C.J.M.W. Wassenaar, R. van Netten (secretaris), J.B. Uit

Nadere informatie

AGENDA UUR. Nr. 176

AGENDA UUR. Nr. 176 Periode april 2006 april 2010 AGENDA van de vergadering van burgemeester en wethouders te houden op dinsdag 16 maart 2010 09.00 UUR Nr. 176 11 maart 2010 1. Opening. 2. Vaststelling besluitenlijst en lijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (39) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 20 november 2018

BESLUITENLIJST (39) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 20 november 2018 BESLUITENLIJST (39) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 20 november 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 19 april 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 19 april 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 19 april 2016 Aanwezig: G.O. van Veldhuizen, burgemeester M.J.M. Meijs, gemeentesecretaris J. van Agteren (C)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 augustus 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 augustus 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 18 augustus 2015 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Mw. drs. E. Hollenberg-Logchies, wet

Nadere informatie

GESCAND OP 3 1 OKT Gemeente Oostzaan. Lbr 16/078 CvA/LOGA 16/18

GESCAND OP 3 1 OKT Gemeente Oostzaan. Lbr 16/078 CvA/LOGA 16/18 GESCAND OP 3 1 OKT. 2016 LOGA CoUegB voor Aibeidszaken/VNG Gemeente Oostzaan FNV Oiïihcid CNVOwdiekl CMHF Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad A]ilbeiiiwac9T«\^!aiafefii informatiecentrum tel

Nadere informatie

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND d.d. 7 maart 2017 NUMMER : AANWEZIG: E. Dedden, loco-burgemeester J.W. Brus, wethouder J.M.P. Wagteveld, wethouder

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 16 januari 2018 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 13 JANUARI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 13 JANUARI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 03 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

Besluitenlijst Openbaar

Besluitenlijst Openbaar Agenda van: College van burgemeester en s Datum: Dinsdag 1 september 2015 Aanwezigen: mr. I.R. Adema J.H.M. Goijaarts H.A.A.J. van Rinsum G.E.A. Bräuner J.M.H. van de Ven drs. M.G.C. Wilms-Wils RA burgemeester

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOTH20 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 28 oktober 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

1. De heer J. Smit volmacht te verlenen voor het uitoefenen van stemrecht in de Buitengewone

1. De heer J. Smit volmacht te verlenen voor het uitoefenen van stemrecht in de Buitengewone B en W-nummer 15.0613; besluit d.d. 30-6-2015 BB-nummer 15.058 Onderwerp Enexis Burgemeester en wethouders besluiten: 1. Tijdens de aandeelhoudersvergadering van 1 juli 2015 in te stemmen met het voorstel

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst collegevergadering d.d. 30 mei 2017

Openbare besluitenlijst collegevergadering d.d. 30 mei 2017 Openbare besluitenlijst collegevergadering d.d. 30 mei 2017 Aanwezig: drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM P. van Zwanenburg H.J. Scholten drs. W.J.H. Meulenkamp drs. B. Marinussen, secretaris a.i Agendanummer

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M. van der Werf-Weeda P.L. van Leenen H.

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M. van der Werf-Weeda P.L. van Leenen H. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 24 mei 2016 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M.

Nadere informatie

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 5 februari 2013

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 5 februari 2013 OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 5 februari 2013 Aanwezig: A.P. Heidema, burgemeester A.L.C.S. Lantain, gemeentesecretaris M.P. Swart, M.J.G. de Jager-Stegeman,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Registratienummer : 2010/7683 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) J Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf N Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 6 mei 2013

Verslag Dagelijks Bestuur van 6 mei 2013 DATUM 6 mei 2013 PLAATS Enschede TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER Dhr. P.E.J. den Oudsten SECRETARIS dr. ing. G.J.M. Vos PAGINA 1 AANWEZIG AFWEZIG De heren P.E.J. den Oudsten, J.H. Coes, H. van Agteren, drs.

Nadere informatie

aanpassing CAR-UWO aan ECWGO/U november 2016 nieuwe collectieve LIN: 16/089 zoraverzekerina CvA/LOGA 16/20

aanpassing CAR-UWO aan ECWGO/U november 2016 nieuwe collectieve LIN: 16/089 zoraverzekerina CvA/LOGA 16/20 ,1,!!!!!1611,LIJI1J (LO GA 1dszaken./VNG Overheid CNV Overheid CMHF Brief aan de leden T.a.v. het college en della.: 14) GPD 25.11.2016 0124 Landelijk Overleg Gemeentelijke Arbeidsvoorwaarden informatiecentrum

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 augustus 2015 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 augustus 2015 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 augustus 2015 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 04 DECEMBER 2018 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 04 DECEMBER 2018 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 49 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER M. BORSBOOM-TURABAZ, WETHOUDER B.D. LUGTHART J.J.

Nadere informatie

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 22 januari 2013

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 22 januari 2013 OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 22 januari 2013 Aanwezig: Afwezig: A.P. Heidema, burgemeester A.L.C.S. Lantain, gemeentesecretaris M.P. Swart, M.J.G. de Jager-Stegeman,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en Wethouders DATUM 15 December 2015 TIJDSTIP 9.30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester M.H. van der Eng Wethouder C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

* *

* * ADVIESNOTA AAN B&W Onderwerp en inhoud Levering van kavels bouwterrein t.b.v. de realisatie van 13 koopwoningen in woningbouwplan Heerenweide fase 1C2 en 46 koopwoningen in woningbouwplan Heerenweide fasen

Nadere informatie

Vfanu andf/ìbrllţ Wijziging CAR-artikel per 1

Vfanu andf/ìbrllţ Wijziging CAR-artikel per 1 Van: VNG Aan: Stadhuis Onderwerp: Lbr. 17/070 CvA/LOGA 17/14 - Wijziging CAR-artikel per 1 januari 2018 (2) Datum: dinsdag 21 november 2017 09:28:50 Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser Vfanu andf/ìbrllţ

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 23-10-2018 Tijd 9:00-13:00 Locatie Voorzitter Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis 2 NOTA'S VOOR DE RAAD 2.b.1 BB: 1e begrotingswijziging

Nadere informatie

Verslag dagelijks bestuur van 28 april 2014

Verslag dagelijks bestuur van 28 april 2014 DATUM 28 april 2014 PLAATS Enschede TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER Dhr. J.H. Coes, plv. SECRETARIS dhr H.M. Bolhaar, plv PAGINA 1 De heren J.H. Coes, drs.mr. R.G. Welten, P. van Zwanenburg, drs. J. Bron,

Nadere informatie

1. OPENING Het college besluit de conformstukken 5c,7c, en 10c te bespreken.

1. OPENING Het college besluit de conformstukken 5c,7c, en 10c te bespreken. 739 V E R SL AG van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Van 13 december 2016, 9.30 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam Aanwezig: de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 04/11/2014 week 45. 1. Beheer Openbare Ruimte Aanvullend vervoer toeristen Dolfinarium 14.704 1. Instemmen met

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Datum aanmaak: 9 augustus 2017 Directie 2017019086 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 18 augustus ECWGO/U Lbr: 17/046 CvA/LOGA 17/08 (070)

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 18 augustus ECWGO/U Lbr: 17/046 CvA/LOGA 17/08 (070) Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad College voor Arbeidszaken Datum 18 augustus 2017 Ons kenmerk ECWGO/U201700540 Lbr: 17/046 CvA/LOGA 17/08 Telefoon (070) 373 8393 Bijlage(n) - Onderwerp

Nadere informatie

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 28 januari 2016

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 28 januari 2016 DATUM 28 januari 2016 PLAATS Enschede, kamer 503 TIJDSTIP 10:45 uur VOORZITTER R.G. Welten SECRETARIS G.J.M. Vos PAGINA 1 AANWEZIG De heren R.G. Welten en H.M. Bolhaar (verslag) alsmede mevrouw G.J.M.

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Nr.: 34 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Aanwezig: Afwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van

Nadere informatie

AGENDAPUNT voor burgemeester en wethouders

AGENDAPUNT voor burgemeester en wethouders AGENDAPUNT voor burgemeester en wethouders Nummer: Datum vergadering: Onderwerp: Grondaankoop ten behoeve van het bedrijventerrein i.o. "Hooidijk Zuid" te Steenwijk. Conceptbesluit: Samenvatting: Bijlagen:

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 27 september 2016 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 13 april 2015

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 13 april 2015 DATUM 13 april 2015 PLAATS Enschede, kamer H 3.00 TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER De heer G.J. de Graaf SECRETARIS G.J.M. Vos PAGINA 1 De heren G.J. de Graaf, J.H. Coes, H. van Agteren, R.G. Welten, P. van

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 mei 2015 om 9.00 uur

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 mei 2015 om 9.00 uur Gemeente Tiel - 1 - Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 mei 2015 om 9.00 uur Onderwerpen voorzien van een "ster" krijgen uitstel van publicatie met 1 week. volgnr.

Nadere informatie

GEMEENTE LEEUWARDERADEEL

GEMEENTE LEEUWARDERADEEL GEMEENTE LEEUWARDERADEEL Agenda Besluitenlijst Burgemeester en wethouders van 19 juni 2012 Aanwezig: Secretaris, Burgemeester, Wethouder, Wethouder, Wethouder de heer H. Siegersma de heer J.R.A. Boertjens

Nadere informatie

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 18 mei 2015

Besluitenlijst dagelijks bestuur van 18 mei 2015 DATUM 18 mei 2015 PLAATS Enschede, kamer H 3.00 TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER De heer G.J. de Graaf SECRETARIS G.J.M. Vos PAGINA 1 De heren G.J. de Graaf, J.H. Coes, H. van Agteren, R.G. Welten, M. Sijbom

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 25-06-2019 Tijd 9:00-12:30 Locatie Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Gemeente Sluis Toelichting Wethouder Werkman heeft de vergadering

Nadere informatie

Verslag. Zeewolde. College van Burgemeester en Wethouders. 27 juni uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer R.C. van Nunspeet Secretaris

Verslag. Zeewolde. College van Burgemeester en Wethouders. 27 juni uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer R.C. van Nunspeet Secretaris Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 27 juni 2017 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 Lijst nr. 48 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 PUBLIEKSDIENST Aanwijzingsbesluiten veiligheidsrisicogebied in Apeldoorn Voorstel

Nadere informatie

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 8 MAART 2016

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 8 MAART 2016 VASTGESTELD 16.027173 8 MAART 2016 No. 10 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 8 MAART 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R.

Nadere informatie