OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN"

Transcriptie

1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 28 oktober 2014 om uur. Aanwezig: Drs. H.A.G. Hellegers (voorzitter), mr. J.M. Smarius (secretaris), drs. R.P.J.M. Peerenboom (wethouder), M.J.A. Vonk (wethouder), B.M. Tuithof (wethouder), ir. M.J. van Merwerode MPM (wethouder), G.A. Overmans (wethouder). Afwezig: Aantekeningen: - De vetgedrukte stukken zijn openbaar na informeren betrokkenen.

2 Agenda Onderwerp punt Besluitenlijst van de vorige collegevergadering 1. Besluitenlijst van de vorige collegevergadering 1.b Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders, gehouden op 21 oktober Besluit Besluitenlijst aldus vastgesteld. Middelen 2. Middelen 2.a Wijzigingen in de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Uden (Car- Uwo) i.v.m. salarismaatregelen Cao sector Gemeenten De wijzigingen in de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Uden (Car-Uwo), zoals vermeld in de bij het advies gevoegde bijlage 1 en 2 van de ledenbrief van het LOGA van 2 oktober 2014, kenmerk ECWGO/U , conform vastgesteld. De ingangsdatum van de salarismaatregelen staat vermeld in de bijlagen 1 en 2; 2. de vastgestelde wijzigingen genoemd onder punt 1 bekendmaken aan het personeel via Intranet en publiceren via de afgesproken procedure. 2.b Wijzigingen in de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Uden (Car- Uwo) i.v.m. diverse afspraken in de afgesloten Cao sector Gemeenten De wijzigingen van de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Uden (Car-Uwo), zoals vermeld in de bij het advies gevoegde bijlage 2 van de ledenbrief van het LOGA van 2 oktober 2014, kenmerk ECWGO/U , conform vastgesteld. De data van inwerkingtreding van de gewijzigde bepalingen staan per artikel vermeld; 2. de vastgestelde wijzigingen genoemd onder punt 1 bekendmaken aan het personeel via Intranet en publiceren via de afgesproken procedure. Publiekszaken 3. Publiekszaken (PZ) Maatschappelijke Dienstverlening 4. Maatschappelijke Dienstverlening (MD) 4.a Eenmalige koopkrachttegemoetkoming De beleidsregels Eenmalige Koopkrachttegemoetkoming lage inkomens vastgesteld als in de bij het advies gevoegde bijlage 1; 2. de kosten van de eenmalige koopkrachttegemoetkoming dekken uit de middelen 2

3 die beschikbaar zijn gesteld via een decentralisatie-uitkering. 4.b Ontwerp Raadsvoorstel en -besluit inzake wijziging Gemeenschappelijke Regeling GGD Hart voor Brabant. 1. De gewijzigde Gemeenschappelijke Regeling GGD Hart voor Brabant vastgesteld; 2. de Raad voorstellen in te stemmen met vaststelling van de Gemeenschappelijke Regeling GGD Hart voor Brabant; 3. het besluit tot vaststelling door middel van ondertekening van het bij het advies gevoegde tekenblad mededelen aan het algemeen bestuur van de GGD Hart voor Brabant. Bouwen en Milieu 5. Bouwen en Milieu (B+M) Stedelijke Ontwikkeling 6. Stedelijke Ontwikkeling (SO) 6.a Ontwerp raadsvoorstel en -besluit inzake Structuurvisie. 1. De Raad voorstellen om de werking van de Interim Structuurvisie Uden te verlengen tot en met 31 december 2015 conform het bij het advies gevoegde concept-raadsvoorstel; 2. bekendmaken voornemens te zijn om een herziening van de huidige structuurvisie voor te bereiden. 6.c Bedafseweg ongenummerd in Uden. 1. Akkoord met het realiseren van een Ruimte voor Ruimte woning als tegenprestatie voor het saneren van het intensieve veehouderijbedrijf, 2. de initiatiefnemer op de hoogte stellen van het bovengenoemd besluit en tevens in de gelegenheid stellen om met een nadere onderbouwing de haalbaarheid van het initiatief aan te tonen. 6.d Ontwerp Raadsvoorstel en -besluit inzake bestemmingsplan Zeelandsedijk 28-30a te Volkel en besluit tot vaststellen hogere grenswaarden. 1. Het besluit hogere grenswaarde vastgesteld en op de gebruikelijke wijze publiceren; 2. de Raad voorstellen in te stemmen met de beoordeling van de zienswijzen zoals opgenomen in het zienswijzenrapport ontwerpbestemmingsplan Zeelandsedijk 28-3

4 30a te Volkel, NL.IMRO.0856.BPZeelandsedyk2830a-ON01 ; 3. de Raad voorstellen om het bestemmingsplan Zeelandsedijk 28-30a te Volkel (NL.IMRO.0856.BPZeelandsedyk2830a-VA01) gewijzigd vast te stellen conform het bij het advies gevoegde zienswijzenrapport; 4. de Raad voorstellen geen exploitatieplan vast te stellen. 6.e Ontwerp Raadsvoorstel en -besluit inzake Bestemmingsplan en selectiebesluit archeologie Twee woningen Lagenheuvelstraat, Volkel. 1. De Raad voorstellen het bestemmingsplan Twee woningen Lagenheuvelstraat, Volkel, NL.IMRO.0856.BPLagenheuvelstr-VA01 gewijzigd vast te stellen conform het wijzigingsrapport Bestemmingsplan Twee woningen Lagenheuvelstraat, Volkel ; 2. een selectiebesluit nemen op basis van het archeologisch onderzoek en selectieadvies van bureau BAAC, inhoudende dat er bij de voorgenomen werkzaamheden in het plangebied Lagenheuvelstraat te Volkel geen rekening hoeft te worden gehouden met archeologische waarden; 3. de Raad voorstellen geen exploitatieplan vast te stellen. 6.f Samenwerking met energie coöperatie Uden i.z. woningisolatieproject. 1. Verklaren dat samengewerkt wordt met Energie Uden in subsidieregeling woningisolatie Noord-Brabant; 2. het afdelingshoofd SO mandateren de samenwerkingsverklaring te ondertekenen. 6.g Ontwerp Raadsvoorstel en -besluit inzake bestemmingsplan Uden-Zuid 2013, vervolg na procedure Raad van State. 1. De Raad voorstellen om in navolging van de uitspraak van de Raad van State van 16 juli 2014, artikel 13.1 onder b van de planvoorschriften van het bestemmingsplan Uden-Zuid 2013 niet te vervangen; 2. de Raad voorstellen om het aangepaste bestemmingsplan Uden-Zuid 2013 NL.IMRO.0856.BPUdenZuid2013-VA01 opnieuw vast te stellen en te publiceren. Openbare Werken 7. Openbare Werken (OW) 7.a Heroverweging vergunning extra uitweg Liessentstraat 2a. Aangehouden: Aangehouden. 4

5 Uitnodigingen 8. Uitnodigingen Informatie aan het college 9. Informatie aan het college Opinienota aan het college 10 Opinienota aan het college 11 Rondvraag 5

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 9 december 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 16 december 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 4 november 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 16 juni 2015 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs. H.A.G.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 1 juni 2015 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs. H.A.G.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 februari 2016 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 9 juni 2015 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs. R.P.J.M.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 21 oktober 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs. H.A.G. Hellegers

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 8 november 2016 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 31 mei 2016 om 9.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 21 november 2017 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 20 december 2016 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op woensdag 14 februari 2018 om 10.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 8 oktober 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 22 december 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 oktober 2018 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Openbare besluitenlijst Collegevergadering Datum 28-05-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie Bestuurskamer (2.58) Voorzitter Aanwezigen H.A.G. Hellegers D. van Deurzen, G. van Heeswijk, H.A.G. Hellegers, F.J.M.

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

college van burgemeester en wethouders

college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 27-04-2010 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

NEE. Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 17A Datum: 14 februari 2017 Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan:

NEE. Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 17A Datum: 14 februari 2017 Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan: VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 17A.00180 Datum: 14 februari 2017 Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan: Team: Communicatie & Personeel Salarisadministratie,

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 16 februari 2016 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer Drs. P.J.M. Vogels (wethouder) Mevrouw D.J.E.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. Wissink mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 30-10-2012 Registratienummer: 2012/16197 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. W. van Hees Weth..C.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr.

Nadere informatie

Notulen openbare besluitenlijst college

Notulen openbare besluitenlijst college Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN17-01286 Datum collegevergadering: 21-03-2017 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo,

Nadere informatie

OPENBAAR CONCEPT-NOTULEN

OPENBAAR CONCEPT-NOTULEN OPENBAAR CONCEPT-NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders nr. 23 20 augustus 2013 burgemeester wethouder wethouder wethouder secretaris Aanwezig C.J.J. van Ee H. Freije R. Krämer J.H.

Nadere informatie

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig. 1 Verslag van de vergadering d.d. 29 januari 2013 Vaststellen. Akkoord. Hamerstukken openbaar.

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig. 1 Verslag van de vergadering d.d. 29 januari 2013 Vaststellen. Akkoord. Hamerstukken openbaar. ADVIEZEN AAN B & W Vergadering van burgemeester en wethouders 5 februari 2013, week 6 Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, drs. J.P.W. Groot, mr. J.A. Koops- Scheele, J.E. Levie en H.J.W. Raat,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Registratienummer : 2010/7683 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) J Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf N Weth. W. van Hees

Nadere informatie

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 1 september 2015

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 1 september 2015 BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 1 september 2015 Aanwezig: Afwezig: burgemeester, wethouders Jansen, Varkevisser, Luca en Fluitman en de gemeentesecretaris I. Notulen

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 11 juli Secretaris Uitnodigingen:

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 11 juli Secretaris Uitnodigingen: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Maandag 17 juli 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 30/10/2018

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 30/10/2018 IPoststuk C ollege notulen dinsdag 30 oktober 2018 vastg esteld openbaar Openbaar di nsdag 30 oktober 2018 Ons kenmerk G.18.03323 *G.18.03323* BESLUITENLIJST OPENBAAR Van de vergadering van College van

Nadere informatie

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 8 MAART 2016

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 8 MAART 2016 VASTGESTELD 16.027173 8 MAART 2016 No. 10 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 8 MAART 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. College V200900379 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. Advies: Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 9 februari 2016 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

Datum vergadering 21 mei 2013

Datum vergadering 21 mei 2013 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 mei 2013 Nummer 20 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F. Westerkamp

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van maandag 8 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20 mei 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20 mei 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20 mei 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema M.J.J. Wagener mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 28 oktober 2014

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 28 oktober 2014 Zaaknummer: 00410067 openbare besluitenlijst college 28 oktober 2014 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 28 oktober 2014 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 22 september 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 27 september 2016 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 14 november 2017 No. 2017-41 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten wethouders G.P. van den Anker, mevr. J.H.A. Sørensen en secretaris

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 7 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Team: Communicatie & Personeelszaken

Team: Communicatie & Personeelszaken VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 15A.00124 Datum: 3 februari 2015 Team: Communicatie & Personeelszaken Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan: Salarisadministratie,

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 29 januari 2019 Aanwezig : Dhr. G. Boonzaaijer Dhr J. Lange Dhr. R. Jorg tot 14.00 uur Dhr. J.E. Waaldijk Mevr. J.C. Broekhuis Loco burgemeester Loco

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het Parafen College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 5 mei 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het Parafen College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 5 mei 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het Parafen College van en Wethouders gehouden op 5 mei 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers I.T.J.M. Wolsing W.J.A., voorzitter, gemeentesecretaris PARAAF:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 augustus 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 augustus 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 18 augustus 2015 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Mw. drs. E. Hollenberg-Logchies, wet

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van 3 juni 2014

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van 3 juni 2014 Nr. 14035618 Casenr. 2014-08726 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van 3 juni 2014 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer A.L. Klappe,

Nadere informatie

VERSLAG COLLEGEVERGADERING D.D. 3 NOVEMBER 2015

VERSLAG COLLEGEVERGADERING D.D. 3 NOVEMBER 2015 VERSLAG COLLEGEVERGADERING D.D. 3 NOVEMBER 2015 Aanwezig: burgemeester Hans Janssen, wethouders Ina Batenburg, Sjef Verhoeven en Peter Smit en gemeentesecretaris Ineke Depmann BESPREEKPUNTEN Vaststelling

Nadere informatie

Documentnr.: intern/18012

Documentnr.: intern/18012 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS-ADVIES Zaaknr.: HG 11799 Par. coördinator: Par. afdelingshfd: Par. PH : Documentnr.: intern/18012 Van afdeling: MID Opgesteld door: A.M. Bode Datum: 30 juni 2015 Uiterste datum

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 13 MAART 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 13 MAART 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 13 MAART 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-Kuiper, de wethouders Luyckx en Struijlaart, secretaris Schadé Locosecretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. W.A.R. Visser W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 23-10-2018 Tijd 9:00-13:00 Locatie Voorzitter Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis 2 NOTA'S VOOR DE RAAD 2.b.1 BB: 1e begrotingswijziging

Nadere informatie

Agendapunt: 07/03 Registratienummer: KNDK/2012/3545 Bestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard Openbaar besluit:

Agendapunt: 07/03 Registratienummer: KNDK/2012/3545 Bestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard Openbaar besluit: Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 12 februari 2013 Nummer: 2013 / 07 - A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; A.M.E. van

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 24/05/2016

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 24/05/2016 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 24/05/2016 AANWEZIG: C.C. Leppink- T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser, voorzitter,

Nadere informatie

openbare besluitenlijst college

openbare besluitenlijst college openbare besluitenlijst college Reg.nr.: IN17-04255 Datum collegevergadering: 03-10-2017 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco-burgemeester/voorzitter Dhr. M.J. van

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Dhr. G.A. Suanet QC, loco-secretaris Dhr. C.P.M. Rood Dhr. M. Steeman Dhr.

Nadere informatie

Vergadering van college van burgemeester en wethouders

Vergadering van college van burgemeester en wethouders Vergadering van college van burgemeester en wethouders Datum: dinsdag 31 mei 2016 Tijd: 10:00 Locatie: kamer burgemeester Aanwezig: burgemeester J. Rijpstra, wethouders G. van Duin, D.T.C. Salman, M.J.C.

Nadere informatie

De gemeente Heusden heeft momenteel geen medewerk(st)ers in dienst aan wie bij indiensttreding een verhuisplicht is opgelegd.

De gemeente Heusden heeft momenteel geen medewerk(st)ers in dienst aan wie bij indiensttreding een verhuisplicht is opgelegd. Zaaknummer 00432596 Onderwerp Wijzigingen CAR-UWO 2015 Collegevoorstel Inleiding Het College voor Arbeidszaken (CvA) van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) maakt met de vakbonden FNV, CNV Publieke

Nadere informatie

uw kenmerk ons kenmerk ECCVA/U201001980 CvA/LOGA 10/19 Lbr. 10/088

uw kenmerk ons kenmerk ECCVA/U201001980 CvA/LOGA 10/19 Lbr. 10/088 -III IK IN. 1068477 1 6 LOGA College voor Arbeidszaken/VNG ABVAKABO FNV CNV Publieke zaak CMHF Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad 3' Landelijk Overleg Gemeentelijke Arbeidsvoorwaarden Informatiecentrum

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de. Gemeente Harlingen

Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de. Gemeente Harlingen Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harlingen van de B&W vergadering van 27 september 2016 Besluitenlijst van week 39 Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harlingen

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 3 maart 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL NR april Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL NR april Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik. Aan de raad, RAADSVOORSTEL NR. 19-45 Raadsvergadering Zaaknummer 18 april 2019 653643 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3, Bunnik.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (38) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 17 november 2015 AANWEZIG:

BESLUITENLIJST (38) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 17 november 2015 AANWEZIG: BESLUITENLIJST (38) Van de vergadering van Burgemeester en s van de gemeente Zaltbommel d.d. 17 november 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Secretaris : C.A.H. Zondag : A.C. Bragt : A.C. van Balken : H.J. Looijen

Nadere informatie

Raadsvoorstel Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan 'Luchthaven Eindhoven e.o.'

Raadsvoorstel Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan 'Luchthaven Eindhoven e.o.' gemeente Eindhoven Inboeknummer Dossiernummer 17.30.654 B&W beslisdatum 25 juli 2017 Raadsvoorstel Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan 'Luchthaven Eindhoven e.o.' Inleiding Voor Luchthaven Eindhoven

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de. Notulen van de B&W vergadering van 25 augustus 2015 Besluitenlijst van week 35. Gemeente Harlingen

Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de. Notulen van de B&W vergadering van 25 augustus 2015 Besluitenlijst van week 35. Gemeente Harlingen Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harlingen van de B&W vergadering van 25 augustus 2015 Besluitenlijst van week 35 Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harlingen

Nadere informatie

: Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Katwijk aan den Rijn 2012

: Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Katwijk aan den Rijn 2012 Aan de gemeenteraad Zaaknummer : 2012-23744 Programma : Wonen en ruimte Onderwerp : Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Katwijk aan den Rijn 2012 Katwijk, 18 december 2012 Inleiding Bestemmingsplan

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen De besluitenlijst van de vergadering van 26 februari 2013 wordt gewijzigd vastgesteld.

1. Opening en mededelingen De besluitenlijst van de vergadering van 26 februari 2013 wordt gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 maart 2013 Aanwezig: P.M. Bruinooge, voorzitter mr. P. de Baat MPM drs. V.H. Kloos mw. E.C. Konijn-Vermaas J.P. Nagengast MBA mw.

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie met 1 week. nr. voorstel

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave 2. ADV/G/16/01510 Z/G/15/25151 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 16 februari 2016. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W-vergadering wordt in de eerstvolgende vergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst van de collegevergadering d.d. 24 mei 2011

Besluitenlijst van de collegevergadering d.d. 24 mei 2011 Besluitenlijst van de collegevergadering d.d. 24 mei 2011 Aanwezig: Drs. J.H. Mans burgemeester Mr. A. Grootenboer-Dubbelman wethouder L.M. Koevoets wethouder Drs. F.P Fakkers wethouder C. Punt wethouder

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Nr.: 34 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Aanwezig: Afwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van

Nadere informatie

besluitenlijst afwezig: Registratienummer: CVV-15000539 Burgemeester en wethouders Heerlen

besluitenlijst afwezig: Registratienummer: CVV-15000539 Burgemeester en wethouders Heerlen besluitenlijst aanwezig: de heer F.H.H. Weekers, wnd. burgemeester; de heren N.A. Aarts, M. de Beer, B.H.J. Braeken, J.M.M. Clemens, P.M.A. van Zutphen, wethouders; mevrouw C.L.A.F.M. Bruls, secretaris;

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

Besluitenlijst Collegevergadering openbaar

Besluitenlijst Collegevergadering openbaar enlijst Collegevergadering openbaar Datum 23-01-2019 Tijd 12:00-16:00 Locatie Kamer 2.58 Voorzitter Aanwezigen H.A.G. Hellegers D. van Deurzen, G. van Heeswijk, H.A.G. Hellegers, F.J.M. van Lankvelt, M.

Nadere informatie

Bestemmingsplan 'Stedelijk Gebied: Lensheuvel 91, Reusel' Datum voorstel: 5 juni 2018 Vergaderdatum: 3 juli 2018 Registratienr.

Bestemmingsplan 'Stedelijk Gebied: Lensheuvel 91, Reusel' Datum voorstel: 5 juni 2018 Vergaderdatum: 3 juli 2018 Registratienr. Raadsvoorstel Agendapunt: 16 Onderwerp: Bestemmingsplan 'Stedelijk Gebied: Lensheuvel 91, Reusel' Datum voorstel: 5 juni 2018 Vergaderdatum: 3 juli 2018 Registratienr.: 060-2018 Opsteller: Toon Capel Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda -00Datum : 14 juni 2016 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes ( behalve agendapunt 8 ) Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA)

Nadere informatie

2013/7644 Raadscommissie AZ

2013/7644 Raadscommissie AZ RAADSVOORSTEL Beleidsnotitie uitwerking landschapsinvesteringsregeling 2013/7644 Raadscommissie AZ Auteur: Gea van den berg E-mail: Gea.van.den.Berg@uden.nl Raadscommissie PZ Raadscommissie REO Afdeling:

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M.

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

NEE. Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 17A Datum: 20 juli 2017 Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan: Team: Communicatie & Personeel

NEE. Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 17A Datum: 20 juli 2017 Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan: Team: Communicatie & Personeel VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van: L. van Dijk Tel nr: 8519 Nummer: 17A.00850 Datum: 20 juli 2017 Tekenstukken: Ja Bijlagen: 2 Afschrift aan: Team: Communicatie & Personeel Salarisadministratie,

Nadere informatie

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig - 1 Verslag van de vergadering d.d. 5 februari 2013 Akkoord. Hamerstukken openbaar.

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig - 1 Verslag van de vergadering d.d. 5 februari 2013 Akkoord. Hamerstukken openbaar. ADVIEZEN AAN B & W Vergadering van burgemeester en wethouders 12 februari 2013, week 7 Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, drs. J.P.W. Groot, mr. J.A. Koops- Scheele, J.E. Levie en H.J.W. Raat,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-01-2015

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-01-2015 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-01-2015 Registratienummer: 2015/58 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. P.G.H.N. Utens Weth..C.M.

Nadere informatie

66e wijziging CAR-LAR / Wijziging salarisbedragen Cao gemeenten

66e wijziging CAR-LAR / Wijziging salarisbedragen Cao gemeenten GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Kampen. Nr. juni e wijziging CAR-LAR / Wijziging salarisbedragen Cao gemeenten - Burgemeester en wethouders van de gemeente Kampen; gezien de circulaire van

Nadere informatie

monitoren waterportaal Zuidoost-Brabant

monitoren waterportaal Zuidoost-Brabant enlijst B&W-vergadering d.d. 6 december 2016 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

VNG Ledenbrief Wijziging artikelen 1:2 lid 1 sub c, 10d:26 leden 2 en 3, 10c:31 lid 1 CAR

VNG Ledenbrief Wijziging artikelen 1:2 lid 1 sub c, 10d:26 leden 2 en 3, 10c:31 lid 1 CAR Hoogerbrug, Linda Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Lugt, Arjen van der maandag 4 juni 2018 08:56 OW-Info FW: Lbr. 18/024 - Wijziging artikelen 1:2 lid 1 sub c, 10d:26 leden 2 en 3, 10c:31 lid 1 CAR Graag

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. College ORGOJH015 Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Collegevoorstel Feitelijke informatie Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Voorgenomen besluit

Nadere informatie

Notulen openbare besluitenlijst college

Notulen openbare besluitenlijst college Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN17-00616 Datum collegevergadering: 07-02-2017 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo,

Nadere informatie

Port. houder Onderwerp Cluster

Port. houder Onderwerp Cluster Besluitenlijst voor de vergadering van Burgemeester en Wethouders d.d. 2 februari 2016 Aanwezig: Afwezig: Ambtelijk: Weterings (voorzitter), Leenman (loco-secretaris), Horn, Elzakalai, Steffens-van de

Nadere informatie

Uw raad ontving over dit bestemmingsplan eerder een raadsinformatiebrief onder nummer

Uw raad ontving over dit bestemmingsplan eerder een raadsinformatiebrief onder nummer Besluitvormende nota Raad/14-00122 Datum voorstel: 7 oktober 2014 Agendapunt: Vergadering: 28 oktober 2014 Portefeuillehouder: Dhr. B.H.M. Brands Behandelend ambtenaar: Onderwerp: Mevr. K.W. Ammerdorffer

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 OKTOBER 2018 Aanwezig : Burgemeester T. Cnossen : Wethouder D.P. de Kruif : Wethouder M.H. Treep : Wethouder A.J. Vlam : Secretaris

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 8 maart 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

Besluitenlijst college burgemeester en wethouders

Besluitenlijst college burgemeester en wethouders Datum: 28 oktober Nummer: 39 Aanwezig: Steurrijs J.C. (Gemeentesecretaris), aanwezig Vries M.W.M. de (Burgemeester), aanwezig Wiendels H.N.G. (Wethouder), aanwezig Meygaarden R.S. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 15 december 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie