Puur genieten in Ittersum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Puur genieten in Ittersum"

Transcriptie

1 Puur genieten in Ittersum De Trento Comfortabele Woning

2 Zuiver Zuid en de Comfortabele Woning Een gezond woon- en leefklimaat Lekker kunnen slapen Met een nieuwbouwwoning in Zuiver Zuid kies je voor wonen op een prachtige plek in een geweldige stad. Maar je kiest ook voor bijzonder wooncomfort. In een woning met allerlei voorzieningen voor een behaaglijk en gezond binnenklimaat. Een woning die we bij Nijhuis Bouw niet voor niets de Trento Comfortabele Woning hebben genoemd. Gebaseerd op jouw wensen De Trento Comfortabele Woning is in feite de overtreffende trap van het Trento -nieuwbouwconcept waarmee Nijhuis Bouw al jaren hoge ogen gooit. Het is het bewijs dat we bij Nijhuis altijd op zoek zijn naar nóg betere kwaliteit. Niet alleen puur bouwkundig, maar ook als het gaat om de wensen van de moderne woonconsument. Jouw wensen dus. We hebben onderzocht waaraan een Trento Comfortabele Woning volgens jou en duizenden andere inwoners van Nederland moet voldoen. Daaruit kwamen twee wensen naar voren die eigenlijk iedereen heeft: - een gezond woon- en leefklimaat - lekker kunnen slapen Bij het ontwikkelen van de Trento Comfortabele Woning hebben we deze wensen centraal gesteld.

3 Zuiver Zuid en de Comfortabele Woning Concrete eisen Met hulp van experts hebben we de vertaalslag gemaakt naar concrete eisen voor een Trento Comfortabele Woning. Zoals goede ventilatie met verse luchttoevoer, voldoende verkoeling in de zomer, zo min mogelijk ongewenste geluiden, voldoende daglicht in de woning en verwarming die overal goed regelbaar is. Standaard- en optionele voorzieningen Op de volgende pagina s zie je een aantal voorbeelden van voorzieningen waarmee we in de Trento Comfortabele Woningen in Zuiver Zuid invulling geven aan de diverse wensen en eisen. Sommige van deze voorzieningen behoren tot de standaarduitrusting van je woning, andere kun je optioneel laten aanbrengen.

4 Standaardvoorzieningen Duurzaamheid Een energiezuinige ketel en zonnepanelen op het dak. Een warme jas Overal dubbel glas en uitstekende gevel-, dak- en vloerisolatie. Natuurlijke ventilatie Ventilatieroosters in de kozijnen van de slaapkamers en de woonkamer. Goed regelbare temperatuur Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer, verder overal radiatoren. Volop daglicht Grote ramen en minstens één raam op zolder. Slimme plattegronden Hóe slim ze zijn, ontdek je vanzelf als je eenmaal in zo n woning woont. Mechanische ventilatie In keuken, badkamer en toilet.

5 Optionele voorzieningen Groendak Op de platte daken (berging en garage). Extra zonnepanelen Nog energiezuiniger, nog duurzamer. Zonwering Wij kunnen zorgen dat je woning er klaar voor is. Was/techniekruimte op zolder Met handige plek voor wasmachine en wasdroger. Zomernachtventilatie Een slimme manier om in de zomer s nachts koelere lucht in je woning te krijgen. Demandflow-ventilatie Mechanische ventilatie die actief inspeelt op wanneer er in welke ruimte moet worden geventileerd. Huisautomatisering Moderne techniek die zorgt voor nog meer gemak en comfort.

6 Standaardvoorzieningen Slimme plattegronden Het comfort van een woning zit m voor een deel ook in de manier waarop de ruimte is ingedeeld. Bij Nijhuis Bouw hebben we daar veel ervaring mee, en die ervaring nemen we allemaal mee in jouw Trento Comfortabele Woning. Om enkele voorbeelden te noemen: het hangende toilet in je badkamer is direct geïntegreerd in de achterliggende schacht met leidingen. Dat levert je extra ruimte in de badkamer op. Het toilet op de begane grond ligt waar mogelijk aan de gevel, waardoor je daar een handig uitzetraampje hebt. En je woning is voorzien van een lekker ruime hal. Daarin past niet alleen makkelijk een garderobe, je kunt er ook even een kinderwagen, sporttas of schoenen parkeren zonder dat de hal direct helemaal vol staat, Natuurlijke ventilatie Je staat er waarschijnlijk zelden bij stil, maar ook in je woning komt CO2-gas voor. Dat is op zich niets bijzonders, want het menselijk lichaam produceert nu eenmaal CO2. Maar als je langere tijd in een niet (of slecht) geventileerde ruimte doorbrengt, kan er een overmaat aan CO2 ontstaan. En dat kan weer leiden tot slaapproblemen en gezondheidsklachten als hoofdpijn en kortademigheid. Daarom zijn de slaapkamers en de woonkamer in jouw Trento Comfortabele Woning uitgerust met ventilatieroosters in de kozijnen. Zo wordt continu verse lucht aangevoerd en muffe lucht afgezogen. Goed regelbare temperatuur Als het s winters buiten koud is, wil jij het in huis lekker warm hebben. Maar het is zonde van de energie om ruimtes warm te stoken waar niemand is. Dat geldt in woningen overdag vaak voor slaapkamers. Toch kan het voorkomen dat je overdag een tijdje op een slaapkamer moet zijn, bijvoorbeeld omdat je hem gebruikt als studeer-, werk- of hobbykamer. Dan is het prettig als je zo n kamer even snel lekker warm kunt stoken. Daarom hebben we jouw Trento Comfortabele Woning voorzien van een slim verwarmingssysteem. Op de begane grond en in de badkamer zit vloerverwarming. Die kun je regelen met een aparte thermostaat. De vloerwarming werkt met water op een relatief lage temperatuur en is daardoor zuinig met energie. In de slaapkamers zitten radiatoren die je per kamer kunt bedienen. Deze radiatoren werken met water op relatief hoge temperatuur. Zo kun je een koude slaapkamer snel opwarmen door de radiator open te draaien. Zodra de slaapkamer op de gewenste temperatuur is, gaat ook het water in deze radiator automatisch over op de zuinige lage temperatuur.

7 Optionele voorzieningen Demandflow-ventilatie Mensen produceren CO2. Dat kan op zich geen kwaad. Maar als je bijvoorbeeld tijdens een feestje langere tijd met meerdere mensen in een niet (of slecht) geventileerde ruimte doorbrengt, kan al die CO2 leiden tot beslagen ramen, een droge mond, hoofdpijn of andere klachten. Daarom kun je ervoor kiezen jouw Trento Comfortabele Woning nog beter te ventileren met behulp van Demandflow-ventilatie. Deze slimme combinatie van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer houdt het CO2-gehalte per ruimte in de gaten en past de ventilatie daarop aan. In die kamer waar jij je feestje houdt, werkt de ventilatie dus op dat moment harder dan elders in je woning en blijft de lucht schoon, ondanks de drukte. Zonwering Zonwering kan een middel zijn om te voorkomen dat het s zomers te warm wordt in je woning. Als jij daarvoor kiest, kunnen wij jouw Trento Comfortabele Woning uitrusten met grotere bovendorpels. Je kunt daar dan zelf zonwering (bijvoorbeeld markiezen of screens) aan bevestigen. Zomernachtventilatie Goede ventilatie is niet alleen belangrijk om de lucht in je woning te verversen, het kan ook helpen om s zomers de temperatuur binnen de perken te houden. Dat geldt zeker als je kiest voor zomernachtventilatie. Wij brengen in jouw Trento Comfortabele Woning dan een inbraakwerend klepraam aan op de begane grond, en een dakraam boven de zoldertrap. Zo wordt s nachts via het luik koelere buitenlucht aangevoerd, en gaat de warmere binnenlucht naar buiten via het dakraam (warme lucht wil nu eenmaal altijd naar boven). Uit onderzoek blijkt dat deze manier van ventileren een heel effectief middel is om te voorkomen dat het te warm wordt in je woning. Was/techniekruimte op zolder In de standaardsituatie bevindt de techniek (CV-ketel, mechanische ventilatie, plek voor wasmachine en droger) zich op zolder. Je kunt er ook voor kiezen om hier een aparte afgesloten was/ techniekruimte van te maken. Als extra aanvulling is dan ook een verhoging mogelijk, zodat je je apparaten op een ergonomisch prettige hoogte kunt neerzetten.

8 Optionele voorzieningen Extra zonnepanelen Met de zonnepanelen die behoren tot de standaarduitrusting van jouw Trento Comfortabele Woning, kun je al een flink deel van de energie die je nodig hebt zelf opwekken. Maar je kunt ook kiezen voor een uitbreiding van het aantal zonnepanelen, zodat je misschien wel helemaal geen stroom van het net meer nodig hebt. Dat is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Huisautomatisering Met je smartphone je verwarming bedienen, met één druk op de knop het licht in alle vertrekken uitdoen of je zonwering automatisch besturen: dat kan als je in jouw Trento Comfortabele Woning kiest voor huisautomatisering. We bieden verschillende pakketten, van basis tot geavanceerd. Groendak De platte daken van jouw Trento Comfortabele Woning kunnen worden voorzien van groendaken. Zo n groendak is begroeid met mos en sedum (vetplantjes). Dat ziet er niet alleen mooi uit, het gaat ook heel lang mee. Bovendien absorbeert een groendak CO2, houdt het kou en hitte buiten en neemt het overtollig hemelwater moeiteloos op. Ook niet onbelangrijk: groendaken helpen de opwarming van de aarde tegen te gaan. Dus hoe meer mensen kiezen voor een groendak, des te beter is het voor onze planeet.

ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER ALLES-IN-HUIS. Zonnepanelen. Nieuw dak. Warmtepomp. Isolerend glas. Nieuwe gevel. WTW-installatie.

ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER ALLES-IN-HUIS. Zonnepanelen. Nieuw dak. Warmtepomp. Isolerend glas. Nieuwe gevel. WTW-installatie. ALLES-IN-HUIS Zonnepanelen Warmtepomp WTW-installatie Niewe kozijnen Nieuw dak Isolerend glas Nieuwe gevel Nieuwe deuren ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER Je woning

Nadere informatie

WAAROM ALLES-IN-HUIS?

WAAROM ALLES-IN-HUIS? WAAROM ALLES-IN-HUIS? ONTWIKKELD VOOR JOU Het Alles-in-Huis pakket is ontwikkeld met jou, de bewoner, als uitgangspunt. Een voorbeeld, wij weten dat veel mensen s nachts slapen met hun raam open. Daarom

Nadere informatie

WOONLASTEN 4 15. Zijn de maandlasten voor huur + energie in een Passiefhuis lager dan in een normale woning? 4

WOONLASTEN 4 15. Zijn de maandlasten voor huur + energie in een Passiefhuis lager dan in een normale woning? 4 PASSIEFHUIZEN COLUMBUSKWARTIER ALMERE VEEL GESTELDE VRAGEN PASSIEFHUIZEN EN WONEN IN EEN PASSIEFHUIS 2 1. Wat is een Passiefhuis? 2 2. Wat is het voordeel van een Passiefhuis? 2 3. Wat zijn bewonerservaringen

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning!

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Verbeteringen aan uw woning Condens aan de buitenkant: Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! De verbeteringen die we hebben doorgevoerd verschillen per woning,

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning!

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Verbeteringen aan uw woning Condens aan de buitenkant: Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! De verbeteringen die we hebben doorgevoerd verschillen per woning,

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum. Huisautomatisering

Puur genieten in Ittersum. Huisautomatisering Puur genieten in Ittersum Huisautomatisering We bouwen voor de toekomstige bewoners Bij Nijhuis Bouw bouwen we niet zomaar. We bouwen voor de toekomstige bewoners. Elke woning moet voldoen aan de verwachtingen

Nadere informatie

In 10 stappen een Active House

In 10 stappen een Active House In 10 stappen een Active House Wat is een Active House? Een Active House is een woning waar de mens centraal staat en elementen als energie, milieu en comfort in balans zijn. Dit resulteert in een gezonde,

Nadere informatie

Gezonde, frisse lucht in huis

Gezonde, frisse lucht in huis Een buitengewoon binnenklimaat VENTILATIE VOOR WONINGBOUW Gezonde, frisse lucht in huis EEN HELDERE KIJK OP VENTILATIE Heerlijk, continu frisse lucht in mijn werkkamer. Zo kan ik goed geconcentreerd thuis

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Comfort System en het DucoTronic System bieden de garantie

Nadere informatie

NIEUWBOUW ZONDER AARDGAS DUURZAAM EN COMFORTABEL

NIEUWBOUW ZONDER AARDGAS DUURZAAM EN COMFORTABEL NIEUWBOUW ZONDER AARDGAS DUURZAAM EN COMFORTABEL Gefeliciteerd, u gaat straks uw eigen woning (ver) bouwen! Dit betekent heel veel mogelijkheden en complexe vraagstukken. En moet u dan ook nog iets met

Nadere informatie

Bewonersinformatie Rosmalen. Aandachtspunten voor uw vernieuwde woning

Bewonersinformatie Rosmalen. Aandachtspunten voor uw vernieuwde woning Bewonersinformatie Rosmalen Aandachtspunten voor uw vernieuwde woning 2 Voorwoord Afgelopen periode heeft BAM Woningbouw in opdracht van de eigenaar van uw woning, a.s.r., uw woning verbeterd. Bij de woningverbetering

Nadere informatie

Ventileren. Op adem komen doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Ventileren. Op adem komen doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Ventileren Op adem komen doe je thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op onze website

Nadere informatie

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:...

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:... Naam:. Adres:... Huisnummer:. Telefoonnr.:.. E-mailadres:... Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en.... kinderen Woonwensen analyse UW GEGEVENS Naam:... Adres:... Huisnummer:...

Nadere informatie

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel.

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel. Duurzame energie Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van duurzame energiesystemen in gebouwen. Hiermee wordt op een natuurlijke wijze duurzame energie gewonnen om de woningen te verwarmen

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars SLIEDRECHT. Monteverdistraat 17. Koopsom ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars SLIEDRECHT. Monteverdistraat 17. Koopsom ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar SLIEDRECHT Monteverdistraat 17 Koopsom 275.000,-- k.k. De laatste kans om een nieuwbouwwoning van het type Largo te kopen! Het gehele project is al enige

Nadere informatie

Active House: woningen die meer geven dan nemen

Active House: woningen die meer geven dan nemen Active House: woningen die meer geven dan nemen Door: Haico van Nunen en Yuri van Bergen Als we om ons heenkijken vormt de bestaande woningvoorraad onze leefomgeving voor de komende eeuw(en). Dezelfde

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Reno System, Duco Comfort System en DucoTronic System

Nadere informatie

> Verwarmen en ventileren

> Verwarmen en ventileren > Verwarmen en Verwarmen en Vochtproblemen in huis, condens op de ramen, een beschimmelde muur u kunt het allemaal voorkomen door goed te en te verwarmen. Zorg voor voldoende frisse lucht in huis. Lees

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Comfort System en het DucoTronic System bieden de garantie

Nadere informatie

Buiten windkracht 7. Binnen bladstil. zen. wonen

Buiten windkracht 7. Binnen bladstil. zen. wonen Buiten windkracht 7 Binnen bladstil zen Wonen op je blote voeten. Wat is een ZEN-huis? ZEN IN NOBELHORST ZEN in Nobelhorst in een duurzaam en comfortabel ZEN-huis. Zie jij het al voor je? De huizen worden

Nadere informatie

Rapportage Energiebus

Rapportage Energiebus Rapportage Energiebus Nieuwe Leliestraat Amsterdam Type woningen: 14 portiekwoningen, 70 m2 Bouwjaar: 1974 Op verzoek van: Bewonerscommissie Nieuwe Leliestraat Verhuurder: De Alliantie Datum: 21-10-2014

Nadere informatie

Verwarmen en ventileren. Advies voor frisse lucht in huis

Verwarmen en ventileren. Advies voor frisse lucht in huis Verwarmen en Advies voor frisse lucht in huis 1 Vochtproblemen in huis, condens op de ramen, een beschimmelde muur u kunt het allemaal voorkomen door goed te en te verwarmen. Zorg voor voldoende frisse

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Saffierhoven 6 Rhoon. Moderne en strak ingerichte tussenwoning in Rhoon-Portland

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Saffierhoven 6 Rhoon. Moderne en strak ingerichte tussenwoning in Rhoon-Portland Villex Wonen B.V. TE KOOP Saffierhoven 6 Rhoon Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 250.000, k.k. Moderne en strak ingerichte

Nadere informatie

15 rijwoningen. Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7. Groen en landelijk. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

15 rijwoningen. Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7. Groen en landelijk. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk 15 rijwoningen Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7 Groen en landelijk Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk Veilig op avontuur Zodra je Brinkvelden binnenkomt, voelt het alsof je elkaar en kinderen

Nadere informatie

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem uw nieuwe woning Water/water warmtepomp: - Verwarming in koude maanden door gebruik van bodemwarmte - Koeling in warme maanden door gebruik van

Nadere informatie

Advieswijzer: verwarmen en ventileren

Advieswijzer: verwarmen en ventileren 100% wonen Vochtproblemen in huis, condens op de ramen, een beschimmelde muur u kunt het voorkomen door goed te en te verwarmen. Zorg voor voldoende frisse lucht in huis. Lees deze advieswijzer aandachtig

Nadere informatie

HUNZEWEG 13C DE GROEVE

HUNZEWEG 13C DE GROEVE HUNZEWEG 13C DE GROEVE 400.000 k.k. www.hunzeweg13c.nl Hunzeweg 13c, De groeve Onder de rook van Zuidlaren, ingebed tussen het natuurgebied Tusschenwater en het Zuidlaardermeer, ligt deze recent gebouwde,

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

Wonen in De Bron. Comfortabel en energiezuinig wonen 2 december 2009 Renate van Paassen Willem Bastein

Wonen in De Bron. Comfortabel en energiezuinig wonen 2 december 2009 Renate van Paassen Willem Bastein Wonen in De Bron Comfortabel en energiezuinig wonen 2 december 2009 Renate van Paassen Willem Bastein Onderwerpen Introductie Installaties in uw woning Warmte- en koudeopslag Warmtepomp Ventilatie VENDU

Nadere informatie

Instructie Ventilatie

Instructie Ventilatie Instructie Ventilatie Type woning Bij de bouw van een woning wordt er rekening mee gehouden dat de woning geventileerd kan worden. Hierin is onderscheid te maken in 3 type woningen; woningen met luchtkanalen,

Nadere informatie

Installatie overzicht bij EPC-concepten

Installatie overzicht bij EPC-concepten Installatie overzicht bij EPC-concepten Dit boekje geeft een overzicht van de belangrijkste installaties zoals die nu op de markt aanwezig zijn. PelserHartman probeert u een zo volledig mogelijk overzicht

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven)

Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven) Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven) 7 februari 2018 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl 1 Programma

Nadere informatie

ANJERSTRAAT 10 VEENENDAAL

ANJERSTRAAT 10 VEENENDAAL ANJERSTRAAT 10 VEENENDAAL INTRO De Anjerstraat 10 is de ideale starterswoning in een gezellig rustig wijkje nabij het centrum van Veenendaal. Deze twee-onder-eenkapwoning is gelegen in een veilige en

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door goede ventilatie. voltalimburg.nl/ventilatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door goede ventilatie. voltalimburg.nl/ventilatie Meer wooncomfort en minder energieverbruik door goede ventilatie voltalimburg.nl/ventilatie Wist u dat... Ventileren zelfs energie kan besparen? Het opwarmen van vochtige lucht in de woning kost meer energie.

Nadere informatie

Verwarmen, Koelen, Ventileren

Verwarmen, Koelen, Ventileren Gebruikershandleiding d.d. 1 mei 2015 Verwarmen, Koelen, Ventileren Appartementen dr. Struyckenplein, Rijpstraat en Jan Ligthartstraat Heeft u een storing aan de verwarming, de koeling of de ventilatie?

Nadere informatie

Bespaar-toptips. die watt opleveren. samen@heuvelrugenergie.nl www.heuvelrugenergie.nl

Bespaar-toptips. die watt opleveren. samen@heuvelrugenergie.nl www.heuvelrugenergie.nl Bespaar-toptips die watt opleveren samen@heuvelrugenergie.nl www.heuvelrugenergie.nl Bespaar-toptip 1 Waterbesparende douchekop (max. 8L per minuut doe de emmerproef om dit te testen) ± 90 p.j. De groenste

Nadere informatie

Versterken naar nul-op-de-meter

Versterken naar nul-op-de-meter Versterken naar nul-op-de-meter Inhoudsopgave 1. Goed wonen voor iedereen... 2 2. Ons plan in tien stappen 3 3. Nul-op-de-meter: wat is dat? 4 4. Hoe doen we dat? 5 5. Wat kost dat? 6 2 1. Goed wonen voor

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Inhoud Inleiding 4 Woonkwaliteiten 5 Energieneutraal 6 Situatie 8 Geveltekeningen 10 Plattegronden 11 Doorsneden (perspectief)

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 startersappartementen aan de Breestraat in Marknesse 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Nadere informatie

Wie is Woonlinie Het project duurzame isolatietechnieken oplossingen in de installaties van de woningen Monitoren

Wie is Woonlinie Het project duurzame isolatietechnieken oplossingen in de installaties van de woningen Monitoren Wie is Woonlinie Woonlinie is een middelgrote woningcorporatie actief in het Land van Heusden en Altena en Zaltbommel. Totaal verhuurt Woonlinie ongeveer 4200 woningen. Daarnaast bouwt de vastgoed afdeling

Nadere informatie

K.K. KARVEEL AT LELYSTAD

K.K. KARVEEL AT LELYSTAD KARVEEL 13 4 8231 AT LELYSTAD 245.000 K.K. "Nu bieden vanaf 245.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 245.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Warmte & ventilatie. Richtlijnen voor een warme en geventileerde woning

Warmte & ventilatie. Richtlijnen voor een warme en geventileerde woning Warmte & ventilatie Richtlijnen voor een warme en geventileerde woning Om prettig te wonen, moet uw woning niet alleen goed onderhouden zijn, maar ook comfortabel. Een warm huis in de winter, maar ook

Nadere informatie

Dagelijks ventileren. woonwijzer

Dagelijks ventileren. woonwijzer Dagelijks ventileren woonwijzer 2 Dagelijks ventileren Dagelijks ventileren Veel mensen hebben last van vocht in huis. Ze denken meestal dat die vochtoverlast van buiten komt: optrekkend vocht of doorslaande

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING TECHNISCHE INSTALLATIES. - MorgenWonen -

GEBRUIKERSHANDLEIDING TECHNISCHE INSTALLATIES. - MorgenWonen - GEBRUIKERSHANDLEIDING TECHNISCHE INSTALLATIES - MorgenWonen - Inhoud I - Zon-PV systeem II - Luchtwarmtepomp III - Balansventilatiesysteem met WTW - 1-1 mei 2014 I ZON-PV INSTALLATIE 1.1 Omschrijving systeem

Nadere informatie

Informatieboekje. Ventileren, vocht en schimmel

Informatieboekje. Ventileren, vocht en schimmel Informatieboekje Versie: 8 juni 2017 1 Bewoners, huisdieren en planten zorgen samen voor zo'n tien liter vocht per dag in een woning. Dit vocht ontstaat door douchen, koken, planten en drogen van wasgoed.

Nadere informatie

Huis & Erf steekt energie in uw woning. Isolatiemaatregelen

Huis & Erf steekt energie in uw woning. Isolatiemaatregelen Huis & Erf steekt energie in uw woning Isolatiemaatregelen Huis & Erf steekt energie in uw woning Huis & Erf steekt energie in uw woning in de vorm van een compleet isolatiepakket voor uw hele woning.

Nadere informatie

Vocht en ventilatie. Tips voor een droger huis

Vocht en ventilatie. Tips voor een droger huis Vocht en ventilatie Tips voor een droger huis Vocht en ventilatie Een gezin produceert per dag tussen de tien en vijftien liter vocht. Door te ademen, door huisdieren en planten, maar ook door te koken,

Nadere informatie

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners ENERGIE ZUINIGER WONEN! Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners 1 Energiebesparingsproject Energie besparen is een zaak van iedereen. Daarom investeert Woonpartners samen met haar huurders

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Drachme EW Dronten. Carpe Diem Makelaardij De Redepassage KC Dronten

TE KOOP K.K. Drachme EW Dronten. Carpe Diem Makelaardij De Redepassage KC Dronten TE KOOP Drachme 37 8253 EW Dronten Carpe Diem Makelaardij De Redepassage 19 8254 KC Dronten 0321-311629 info@carpediemmakelaardij.nl carpediemmakelaardij.nl 495.000 K.K. Let op! dit betreft een bieden

Nadere informatie

Warm & energiezuinig wonen!

Warm & energiezuinig wonen! Warm & energiezuinig wonen! Informatiebrochure Voorstel voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. De 22 huizen aan de Karekietstraat,

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond! Villex Wonen B.V. TE KOOP Kromme Zandweg 74 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 499.500,- k.k. Sfeervolle vrijstaande

Nadere informatie

Itho Daalderop 0,EPC formule. nieuwbouw. totaalformule

Itho Daalderop 0,EPC formule. nieuwbouw. totaalformule Itho Daalderop 0,EPC formule nieuwbouw totaalformule 0, EPC - nieuwbouw totaalformule voor optimale energieprestatie Minimaal energieverbruik maximaal wooncomfort Wooncomfort, een gezond binnenklimaat

Nadere informatie

BOVENDIEPEN 27 ZUIDLAREN 399.000 k.k. www.bovendiepen27.nl Bovendiepen 27, Zuidlaren Op een mooie en rustige plek in het prachtige brinkdorp Zuidlaren gelegen, fraaie geheel geïsoleerde bungalow (energielabel

Nadere informatie

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 270.000,- k.k. Omschrijving In de wijk Groenestein een goed onderhouden twee onder een kap woning, centraal gelegen ten opzichte van de grote steden.. De

Nadere informatie

Nieuwbouw Wolvega. Sickengastraat Willem Lodewijkstraat Johan Willem Frisostraat. Heerlijk wonen in hartje Wolvega

Nieuwbouw Wolvega. Sickengastraat Willem Lodewijkstraat Johan Willem Frisostraat. Heerlijk wonen in hartje Wolvega Nieuwbouw Wolvega Sickengastraat Willem Lodewijkstraat Johan Willem Frisostraat Heerlijk wonen in hartje Wolvega Bezoekadres: Keiweg 14 8471 CZ WOLVEGA Postadres: Postbus 116 8470 AC WOLVEGA E-mail: Internet:

Nadere informatie

Overal Energie Neutraal

Overal Energie Neutraal Voorlopig ontwerp, mei 2016 Overal Energie Neutraal Deze opdracht betreft het voorlopig ontwerp van een nieuw te bouwen woonhuis, zoveel mogelijk energie neutraal. Deze relatief grote woning (265 m2) komt

Nadere informatie

t Schootsveld Met zicht op het Schootsveld Karakteristiek wonen! wonen in het woonleefhart

t Schootsveld Met zicht op het Schootsveld Karakteristiek wonen! wonen in het woonleefhart t Schootsveld wonen in het woonleefhart Met zicht op het Schootsveld Schootsveld te Nieuwpoort-langerak 14 karakteristieke kadewoningen en 2-onder-1-kap herenhuizen Gemeente Molenwaard - Zuid-Holland Rust,

Nadere informatie

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper Adres : Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland Object : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. Koopsom : 169.900,-- kosten koper Indeling o.a: U betreedt de woning via de entree. Vanuit

Nadere informatie

K.K. JOL EL LELYSTAD

K.K. JOL EL LELYSTAD JOL 14 22 8243 EL LELYSTAD 175.000 K.K. "Nu bieden vanaf 175.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 175.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Nieuwbouw Noordwolde. Ds. Reitsmastraat Ds. van der Tuukstraat. Energieneutraal wonen in hartje Noordwolde

Nieuwbouw Noordwolde. Ds. Reitsmastraat Ds. van der Tuukstraat. Energieneutraal wonen in hartje Noordwolde Nieuwbouw Noordwolde Ds. Reitsmastraat Ds. van der Tuukstraat Energieneutraal wonen in hartje Noordwolde Bezoekadres: Keiweg 14 8471 CZ WOLVEGA Postadres: Postbus 116 8470 AC WOLVEGA E-mail: Internet:

Nadere informatie

ComfoFan CO 2 -systeem. Koeling Ventilatie Filtering

ComfoFan CO 2 -systeem. Koeling Ventilatie Filtering -systeem Verwarming Koeling Ventilatie Filtering - systeem nog eenvoudiger ventileren Voor een optimaal binnenklimaat is continue ventilatie onontbeerlijk. Hiervoor wordt verse buitenlucht toegevoerd en

Nadere informatie

NUL-OP- DE-METER. FidesWonen maakt uw huis weer als nieuw Comfortabel & duurzaam

NUL-OP- DE-METER. FidesWonen maakt uw huis weer als nieuw Comfortabel & duurzaam NUL-OP- DE-METER FidesWonen maakt uw huis weer als nieuw Comfortabel & duurzaam IEDEREEN OP GOEREE-OVERFLAKKEE VERDIENT EEN VEILIG, COMFORTABEL, DUURZAAM EN BETAALBAAR HUIS. Dat geldt natuurlijk ook voor

Nadere informatie

Vochtoverlast en ventilatie in de woning

Vochtoverlast en ventilatie in de woning Vochtoverlast en ventilatie in de woning Soms hebben mensen last van vocht in hun woning. Vochtoverlast wordt meestal in een laat stadium ontdekt. Er komen schimmelplekken op de muur, behang laat los en

Nadere informatie

Seringenlaan/Kastanjelaan. 16 levensloopbestendige woningen 4 patiowoningen

Seringenlaan/Kastanjelaan. 16 levensloopbestendige woningen 4 patiowoningen Seringenlaan/Kastanjelaan 16 levensloopbestendige woningen 4 patiowoningen Wonen bij ZOwonen ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

ANSSEN 3 ZUIDLAREN k.k.

ANSSEN 3 ZUIDLAREN k.k. ANSSEN 3 ZUIDLAREN 194.500 k.k. www.anssen3.nl Anssen 3, Zuidlaren Sfeervolle geschakelde twee onder 1 kap woning gelegen in een aantrekkelijke, kindvriendelijke woonwijk aan de rand van het dorp. De Zuid-es

Nadere informatie

TE KOOP. Willem Kloosstraat K.K. 2741GH Waddinxveen

TE KOOP. Willem Kloosstraat K.K. 2741GH Waddinxveen TE KOOP 275.000 K.K. Willem Kloosstraat 2 2741GH Waddinxveen Willem Kloosstraat 2 2741GH Waddinxveen Inleiding Ben jij op zoek naar een jonge moderne eengezinswoning, maar je hebt geen tijd om te wachten

Nadere informatie

TUINDORP XL SLIMWONEN

TUINDORP XL SLIMWONEN TUINDORP XL SLIMWONEN 2 TUINDORP XL SLIMWONEN Ruime twee-onder-één-kapwoning van uitzonderlijke kwaliteit. Let op details als de houten luifels om en boven de ramen, zinken regenpijpen, enzovoorts. Een

Nadere informatie

Verwarming, koeling, warm water en ventilatie in uw woning

Verwarming, koeling, warm water en ventilatie in uw woning Verwarming, koeling, warm water en ventilatie in uw woning Uw woning is aangesloten op een collectief, duurzaam energiesysteem. Deze installatie verwarmt in de winter, koelt in de zomer en zorgt voor warm

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN ONDERHOUD AAN UW CV-KETEL? KIES VOOR OK CV Wilt u veilig én energiezuinig stoken? Laat uw cv-ketel dan regelmatig onderhouden door een Energie Service Specialist

Nadere informatie

Kommavlinder 3, Tiel

Kommavlinder 3, Tiel Kommavlinder 3, Tiel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 329.000 k.k. Aangeboden sinds 31-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

De Vallei ZEN HUIZEN. Zeer Energiezuinig wonen in Nobelhorst

De Vallei ZEN HUIZEN. Zeer Energiezuinig wonen in Nobelhorst De Vallei ZEN HUIZEN Zeer Energiezuinig wonen in Nobelhorst COMFORTABEL WONEN OP JE BLOTE VOETEN! BEWONERS VAN EEN ZEN-HUIS AAN HET WOORD Ben je milieubewust én wil je een lagere energierekening? Dan is

Nadere informatie

TE KOOP. Prinsessenpark K.K GZ Zwijndrecht

TE KOOP. Prinsessenpark K.K GZ Zwijndrecht Prinsessenpark 19 3331 GZ Zwijndrecht TE KOOP 397.500 K.K. Prinsessenpark 19 3331 GZ Zwijndrecht Inleiding Op een centrale locatie gesitueerd bieden wij aan deze smaakvolle afgewerkte halfvrijstaande woning

Nadere informatie

Gebruik van de WTW-installatie:

Gebruik van de WTW-installatie: Gebruik van de WTW-installatie: Voor een zorgeloos gebruik van de WTW-installatie hoeft u slechts het volgende in acht te nemen: Koken: Als u gaat koken dient u de bedieningsschakelaar boven het aanrecht

Nadere informatie

Hofstukken 707, Uden

Hofstukken 707, Uden Hofstukken 707, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 170.000 k.k. Aangeboden sinds 07-12-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

huren op Eiland 4 Amersfoort

huren op Eiland 4 Amersfoort huren op Eiland Amersfoort Luxe eengezins woningen in Amersfoort Gelegen ten noorden van Amersfoort met alle voorzieningen in de buurt. AMSTERDAM BUNSCHOTEN- SPAKENBURG ZWOLLE ZWOLLE A1 AARN NIJKERK AMSTERDAM

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

PAKHUIS 600 SLIMWONEN

PAKHUIS 600 SLIMWONEN PAKHUIS 600 SLIMWONEN 2 PAKHUIS 600 SLIMWONEN Praktische woning met stoer voorkomen. Drie woonlagen, zes slaapkamers en een royale tuin op het zuiden. Mooie detaillering in de architectuur, zoals de loodsdeuren,

Nadere informatie

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k.

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Zeer goed onderhouden, fraai gedetailleerde kubusvilla. Gebouwd op ca 600 m² eigen grond met garage, carport en oprit met ruimte voor 4 auto's. De achtertuin

Nadere informatie

Oude Wei 49 - Oss. Vraagprijs ,- k.k.

Oude Wei 49 - Oss. Vraagprijs ,- k.k. Oude Wei 49 - Oss Vraagprijs 197.500,- k.k. Omschrijving Aan de rand van de wijk Ussen, staat deze prachtige tussenwoning, met tegenover een honden uitlaatveldje en parkeergelegenheid voor twee auto s

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden. J.P. Thijssepark in Naarden

Energiebesparende werkzaamheden. J.P. Thijssepark in Naarden Energiebesparende werkzaamheden J.P. Thijssepark 34 104 in Naarden 1 19.15-19.30 uur ontvangst 19.30-20.15 uur presentatie Marvin de Jong Projectleider Henk Snoeks Architect 20.15-21.00 uur beantwoorden

Nadere informatie

Sleutelbloem 56, Boekel

Sleutelbloem 56, Boekel Sleutelbloem 56, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 289.500 k.k. Aangeboden sinds 11-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

Te koop Treviso 12. KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Treviso 12. Vraagprijs K.K padmosmakelaardij.

Te koop Treviso 12. KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Treviso 12. Vraagprijs K.K padmosmakelaardij. Te koop Treviso 12 KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Treviso 12 Vraagprijs 365.000 K.K. 0653139817 info@padmosmakelaardij.nl padmosmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte:

Nadere informatie

GRONINGEN Timorstraat 38

GRONINGEN Timorstraat 38 GRONINGEN Timorstraat 38 Vraagprijs: 269.500 kosten koper Omschrijving GRONINGEN - Timorstraat 38 Superzuinige nieuwbouwwoning met heel veel leefruimte (150m²) en mogelijkheid voor werken aan huis. De

Nadere informatie

VOCHT EN VENTILATIE. Goede ventilatie voorkomt vocht in uw woning

VOCHT EN VENTILATIE. Goede ventilatie voorkomt vocht in uw woning VOCHT EN VENTILATIE Goede ventilatie voorkomt vocht in uw woning VENTILEREN GEZOND LUCHT OPEN BUITENLUCHT VOCHT RAMEN WONING Goede ventilatie voorkomt vocht in uw woning Het voorkomen van vocht in uw woning

Nadere informatie

8 twee-ondereen-kapwoningen. Types: C1, C2, D2 en E. Groen en sfeervol. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

8 twee-ondereen-kapwoningen. Types: C1, C2, D2 en E. Groen en sfeervol. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk 8 twee-ondereen-kapwoningen Types: C1, C2, D2 en E Groen en sfeervol Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk Veilig op avontuur Zodra je Brinkvelden binnenkomt, voelt het alsof je elkaar en kinderen

Nadere informatie

Goed Voorbeelden boekje

Goed Voorbeelden boekje BurenRoute Goed Voorbeelden boekje Tien tips om je oude woning energiezuiniger te maken gagoed.nl 2 Woon jij in een oude woning en wil je Goed omgaan met energie? 3 Tegenwoordig stellen we nieuwe eisen

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Schelling 8, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 439.500 k.k. Aangeboden sinds 18-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis

Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis Thuiskomen na een vakantie of lange

Nadere informatie

Landelijk, energiezuinig en comfortabel wonen

Landelijk, energiezuinig en comfortabel wonen Landelijk, energiezuinig en comfortabel wonen Zes huurwoningen aan de Feersma Hoekstrastrjitte te Oudwoude Dokkum, mei 2010 De woning Aan de Feersma Hoekstrastrjitte te Oudwoude worden zes multifunctionele

Nadere informatie

Parcivalring 151, Den Bosch

Parcivalring 151, Den Bosch Parcivalring 151, Den Bosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 01-12-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 194.500 k.k. Aangeboden sinds 20-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

wonenaandemeander.nl

wonenaandemeander.nl type 1 Verandawoning Bouwnummers - G F 102 101 1 A 103 3 2 4 113 112 111 5 115 6 116 109 23 121 22 21 15 16 19 18 FASE II 17 28 122 124 L 29 27 26 127 25 125 126 123 B 13 14 C K 120 106 20 119 108 107

Nadere informatie

Goed ventileren in huis

Goed ventileren in huis Goed ventileren in huis Wist u dat de binnenlucht meestal viezer is dan de buitenlucht? Eén op de tien huizen heeft schimmel en in veel woningen is er meer fijnstof dan buiten. Daarom is ventileren zo

Nadere informatie

Installaties Wijk achter t spoor

Installaties Wijk achter t spoor Installaties Wijk achter t spoor Nul-op-de-meter Bij de realisatie van de 4 eengezinswoningen en de 10 beneden-bovenwoningen in Wijk Achter t Spoor te Vleuten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De

Nadere informatie

DICOHUIS 540/600 SLIMWONEN

DICOHUIS 540/600 SLIMWONEN DICOHUIS 540/600 SLIMWONEN 2 DICOHUIS 540/600 SLIMWONEN Drie volwaardige en praktische woonlagen bieden zeeën aan leefruimte. Opvallend zijn de details als de sheddak-vorm, het metselwerk boven de ramen

Nadere informatie

voorkomt schade aan uw woning door vocht en schimmel

voorkomt schade aan uw woning door vocht en schimmel ventileren goede ventilatie... voorkomt schade aan uw woning door vocht en schimmel is beter voor uw gezondheid bespaart energie Ventilatie is: gebruikte lucht eruit en frisse lucht erin. Goed ventileren

Nadere informatie

K.K. KARVEEL AB LELYSTAD

K.K. KARVEEL AB LELYSTAD KARVEEL 04 30 8231 AB LELYSTAD 210.000 K.K. "Nu bieden vanaf 210.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 210.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie