Onderzoek concurrentie UCDTV / Dailymedia

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderzoek concurrentie UCDTV / Dailymedia"

Transcriptie

1 Onderzoek concurrentie UCDTV / Dailymedia Xbox Media Center (XBMC) is een vrije en open source software media player en entertainment hub gedistribueerd onder de GNU General Public License. Oorspronkelijk ontwikkeld als Xbox Media Player voor de eerste generatie Xbox game console in 2002, XBMC, werd uiteindelijk een volledige grafische interface vervanger voor de Xbox Dashboard, Als media center, XBMC kan, via software codecs, spelen audio-en video-bestanden, evenals weergeven vanaf bijna elke bron, waaronder cd's, dvd's, USB-sticks, het internet, local area networks, en harde schijven. XBMC is noch geproduceerd noch goedgekeurd door Microsoft of een ander officieel erkende verkoper, en net als alle Xbox eigen applicaties, is een modchip of softmod vereist. Als zodanig, haar wettigheid wordt betwist. Via de C ++ en Python programmeertalen, is XBMC uitgebreid met metadata, grote databases voor multimedia bibliotheken, weersvoorspellingen, TV-gidsen, website interactie (zoals voor YouTube video's, films en trailers), SHOUTcast en Podcast streaming. XBMC functioneert ook als een gaming platform wat die gebruikers in staat stelt om Python-gebaseerde mini-games te spelen.

2

3 Functies Audio / Video afspelen en behandeling XBMC kan media spelen vanaf de cd / dvd-media van de Xbox 's ingebouwde DVD-ROM drive. Het kan ook media spelen uit de ingebouwde harde schijf of streamen over SMB / SAMBA / CIFS (Windows File-Sharing), ReplayTV DVRs, UPnP (Universal Plug and Play), XBMSP (Xbox Media Stream Protocol ), itunes via DAAP. XBMC kan ook gebruik maken van de breedband internetverbinding en zo via plaatjes en beoordelingen over films ontvangen, CDDB (via FreeDB) voor audio-cd-track listings), albums via AMG, internetvideo-streams, Internet-radio-stations (zoals SHOUTcast). XBMC heeft ook de optie om het gebruik van muziek bij Last.fm statistieken en een weer-prognose (via weather.com) op te vragen. Het heeft ook de muziek / video-playlist features, picture/image- diavoorstelling functies, een MP3 + CDG karaoke functie en vele audio-visualisaties en screensavers. XBMC kan ook upscalen naar alle 480p/576p standaard video-resoluties en deze als 720p of 1080i HDTV-resoluties weergeven.

4 Playstation 3 U maakt een account via een vrij eenvoudig proces - een reeks van schermen die u van informatie voorziet, en u bent klaar. Die schermen worden eigenlijk weergegeven met behulp van de web browser, onderdeel van het besturingssysteem, dus het is net zoals het invullen van een inschrijvingsformulier op een externe website. Elke gebruiker op deplaystation Network heeft een uniek ID en teken, net zoals je zou verwachten op een online service en u bent in staat om uw vrienden aan uw lijst toe te voegen ongeacht waar zij zich in de wereld ook bevinden. Oh en het is allemaal gratis ook. De enige plaats waar er om geld gevraagd wordt is wanneer je iets koopt in de PlayStation Store - van de online diensten, vanaf het aanmelden tot en met spraak-en video-chat, zijn gratis, net als de normale multiplayer gaming. Er is geen equivalent van de Xbox Live Gold account, waar je verwacht extra te betalen voor een nieuwe lijst van diensten - het enige wat u geld kan gaan kosten is voor downloadbare content, of abonnementen op premie-diensten, zoals multiplayer games. Dus, als u vrienden heeft, wat kan je er mee doen? Uiteraard genoeg is, u kunt de status zien of ze online zijn, als u een nieuw bericht van hen ontvangt, en uiteraard zelf berichten versturen. s verzenden via het systeem gebruikt dezelfde eigenaardige stijl dat gebruikers van de PSP kennen, in het begin lijkt het lasting maar al gauw wordt het een veel snellere manier van invoeren van tekst dan het on-screen toetsenbord gebruikt door andere systemen. Echter, als u alsnog ontevreden erover bent, dan kunt u altijd een standaard USBtoetsenbord gebruiken, die zal op het hele system kunnen werken, evenals met de webbrowser. De andere beschikbare opties zijn spraak-en video-chat, die door middel van verscheidene accessoires (eye-toy) gebruikt zullen worden. Net als in Xbox Live op de Xbox 360 kunnen meldingen en nieuwe berichten ontvangen worden door vrienden in overlays op de top van het spel dat u momenteel aan het spelen bent. Momenteel is echter geen daadwerkelijk systeem voor het lezen of reageren op berichten terwijl u nog in het spel zit. Maar door middel van een update, vermoedelijk gebaseerd op de vraag door de gebruikers, kan deze functie ingebouwd worden.

5 Winkelen SingStar zal ten volle gebruik te maken van de PlayStation Store. Vrienden zijn dus een belangrijk onderdeel. Het andere deel is de PlayStation Store, waar u inhoud kunt kopen, demo's downloaden, en het beheren van een premie abonnementen. Dit is eigenlijk de centrale hub voor alles wat u doet met de PS3 online, en het is zeer vergelijkbaar met Apple's itunes en Sony's eigen Connect Music Store. Het is verre van een eenvoudige lijst van dingen die je kunt downloaden, het heeft een echt aantrekkelijke interface, dat belangrijke inhoud onderstreept en alle beschikbare bits en stukken informatie volgens uw eigen voorkeuren filtert - dus zelfs als er duizenden stukken informatie te zien is dan kunt u alsnog alles gemakkelijk vinden wat u zoekt. De online store gebruikt ook een winkelwagentje - dus het is eenvoudig door objecten heen te bladeren en je ziet een overzicht van de items die je hebt. Vervolgens kunt u naar de kassa gaan om te betalen, vergelijkbaar als Amazon.com.

6 Er zijn nog enkele elementen die het spreken waard zijn - waarvan de eerste de Wallet is, die ligt in het hart van hoe je dingen kan kopen. In tegenstelling tot Nintendo en Microsoft die hun prijzen verbergen achter een willekeurige "punten"-regeling, in plaats daarvan, krijg je een simpel lijst te zien van prijzen in uw lokale valuta, zodat Europese landen een Euro prijs ziet, de Britse bevolking ziet de prijzen in Britse ponden, enzovoort. De Wallet, is in principe uw transactie centrum - je geld zit in de Wallet, en vervolgens uitgeven in de winkel. Ook kunt u deze zo instellen dat als u een bijbehorende rekening wilt, voor kinderen bijvoorbeeld, dan kunt u elke maand een bepaald bedrag in hun Wallets storten. De Wallet is essentieel voor alles op het systeem - zelfs voor bepaalde game abonnementen. Alles gebeurd via Sony en transacties met derden worden elders uitgewerkt - zodat uw creditcardgegevens niet naar jan-en-allemaal vertuurd worden.

7 Een ander interessant aspect van de Store is het feit dat u toegang heeft tot alle vormen van inhoud door middel van de "generieke store dat u uitzicht biedt vanaf het dashboard van de PS3. Games kunnen ook gebruik maken van meer specifieke winkels die gebruik maken van dezelfde interface, maar alleen downloads met betrekking tot de inhoud ervan. Dankzij de web-based interface, kunnen games een skin krijgen die aansluit op de 'look en feel van deze winkels. Het is duidelijk dat de PlayStation Store zal groeien tot meer dan alleen maar nieuwe game content en demo's. Naast de gratis en betaalde game-inhoud, zal de winkel tal van nieuwe titels bevatten, speciaal ontwikkelde games die je kan downloaden (tientallen meer PlayStation Store exclusieve titels wordt ontwikkeld. Het zal ook mogelijk zijn om PSone en PS2-klassiekers te kopen, evenals een selectie van PSP games, uit de PlayStation Store en download ze rechtstreeks naar je PS3. Sony is immers een van de grootste muziek en films bedrijven in de wereld. Hoewel er geen officiële plannen zijn is het downloaden van muziek en films naar je PS3 de toekomst. Uw Wallet kan worden gebruikt voor het kopen van digitale entertainment.

8 Nieuw terrein Het aanmaken van accounts en deze beheren, buddy lijsten en verschillende soorten chat lijken prima te werken De interface is eenvoudig en elegant, en de PlayStation Store, zelfs in dit vroege stadium, zal een dienst worden dat een geduchte tegenstander zal worden van Microsoft's Xbox Live Marktplaats. Het is nog onbekend wat Sony zal doen over gebruikers profielen, die een revolutie vormde voor Microsoft met zijn Xbox 360 dankzij Gamer Points en Achievements. Microsoft heeft een grote voorsprong over Sony online, maar Sony heeft duidelijk veel geleerd uit observatie van zijn rivaal, en in gebieden als de Store, is eigenlijk de invoering van nieuwe ideeën en krachtige functies die voor een echte uitdaging zorgen. Voorsprong of niet, Sony hapt nu op Microsoft's hielen in de online ruimte - en aangezien de twee reuzen onvermijdelijk in een race gaan starten voor de leiding van online-diensten, de grootste van alle winnaars zullen uiteindelijk de gamers worden.

Xbox Live Gold Xbox Giftcard. Online Retail Toolkit Juni 2014

Xbox Live Gold Xbox Giftcard. Online Retail Toolkit Juni 2014 Xbox Live Gold Xbox Giftcard Online Retail Toolkit Juni 2014 Inhoud 03 Xbox Live Logo s 04 SKU informatie 05 Xbox Live Gold-lidmaatschap 06 Xbox Giftcards 07 Xbox Live-functies 08 Xbox Live vergelijking

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord...13 Introductie Visual Steps...14 Wat heeft u nodig?...15 Hoe werkt u met dit boek?...16 De volgorde van lezen...17 De cd-rom bij dit boek...17 De schermafbeeldingen...17 Hoe verder

Nadere informatie

Xbox One Backward Compatibility. Online Retail Toolkit Juni 2015

Xbox One Backward Compatibility. Online Retail Toolkit Juni 2015 Xbox One Backward Compatibility Online Retail Toolkit Juni 2015 Introductie Xbox One introduceert Backward Compatibility. Met deze functie kun je een steeds grotere selectie van je Xbox 360-games spelen

Nadere informatie

Ouderlijk toezicht RICHTLIJNEN VOOR OUDERS. Vita-systeem in voordat u uw kind laat spelen. Stel ouderlijk toezicht op het PlayStation 4-419-422-01(1)

Ouderlijk toezicht RICHTLIJNEN VOOR OUDERS. Vita-systeem in voordat u uw kind laat spelen. Stel ouderlijk toezicht op het PlayStation 4-419-422-01(1) Ouderlijk toezicht RICHTLIJNEN VOOR OUDERS Stel ouderlijk toezicht op het PlayStation Vita-systeem in voordat u uw kind laat spelen. 4-419-422-01(1) Het PlayStation Vita-systeem biedt functies om ouders

Nadere informatie

Mobiele technologie zorgt ervoor dat je met een smartphone en tablet en draadloos op een laptop of computer kunt werken.

Mobiele technologie zorgt ervoor dat je met een smartphone en tablet en draadloos op een laptop of computer kunt werken. Informatie- en communicatietechnologie Informatie- en communicatietechnologie (ICT) is de techniek om informatie te verzamelen, op te slaan, weer te geven en uit te wisselen. Dit kan door geluid, tekst,

Nadere informatie

Xbox Elite Wireless Controller. Online Retail Toolkit Juni 2015

Xbox Elite Wireless Controller. Online Retail Toolkit Juni 2015 Xbox Elite Wireless Controller Online Retail Toolkit Juni 2015 Inhoud 03 SKU setup 04 Productbeschrijving 05 Productfoto s I Primair op zwart 06 Productfoto s I Secundair op zwart 07 Trailer 08 Xbox Live

Nadere informatie

2D Blu-Ray speler (high definition) Multiroom TX Wi-Fi Smart share Premium contents 1 HDMI out USB External HDD BP350

2D Blu-Ray speler (high definition) Multiroom TX Wi-Fi Smart share Premium contents 1 HDMI out USB External HDD BP350 Page 1 of 10 2D Blu-Ray speler (high definition) Multiroom TX Wi-Fi Smart share Premium contents 1 HDMI out USB External HDD BP350 Belangrijkste kenmerken Blu-Ray speler (high definition) Wi-Fi Multiroom

Nadere informatie

5. Nummers beheren in de Bibliotheek

5. Nummers beheren in de Bibliotheek 75 5. Nummers beheren in de Bibliotheek U heeft nu een aantal nummers in uw itunes Bibliotheek staan. In de Bibliotheek kunt u allerlei informatie over deze nummers opslaan. Deze informatie kunt u handmatig

Nadere informatie

Microsoft Advertising Tariefkaart

Microsoft Advertising Tariefkaart Microsoft Advertising Tariefkaart Microsoft Advertising is al bijna 15 jaar actief over de volle breedte van het digitale medialandschap. Via onze krachtige reeks digitale mediamerken bereiken wij maandelijks

Nadere informatie

Netwerk Media. Handleiding voor het delen van bestanden en mappen

Netwerk Media. Handleiding voor het delen van bestanden en mappen Netwerk Media Handleiding voor het delen van bestanden en mappen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 2 Instellen van UpnP in Windows Vista... 3 Ínstellen van UPnP in Windows 7... 4 Bestanden

Nadere informatie

Product catalogus Homecast

Product catalogus Homecast Product catalogus Homecast Homecast HS9000 CICD PVR De door CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Homecast HS9000 CICD PVR Homecast HS 9000 is voorzien van twee DVB-S2 tuners en is een zogeheten

Nadere informatie

Streaming Diensten. Streaming Diensten 2-6-2015. Mathieu Geelen 1. Wat is streaming? De techniek. Agenda: Twee veel gebruikte manieren:

Streaming Diensten. Streaming Diensten 2-6-2015. Mathieu Geelen 1. Wat is streaming? De techniek. Agenda: Twee veel gebruikte manieren: 2-6-2015 Agenda: Presentator: Mathieu Geelen Wat is streaming? Wat zijn streaming diensten? Wat heb je er voor nodig? (Hard- en software) Software; media-players en apps. Enkele diensten nader bekeken;

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

Halo 5: Guardians. Online Retail Toolkit Juni 2015

Halo 5: Guardians. Online Retail Toolkit Juni 2015 Halo 5: Guardians Online Retail Toolkit Juni 2015 Inhoud 03 Verplichte Retail Disclosure 04 SKU setup 05 Banners 06 Productfoto 07 Productbeschrijving 08 Productpagina 10 Visual ID (Primair) 11 Secundaire

Nadere informatie

Podcasting: Haal een micro in de klas. Cindy De Smet

Podcasting: Haal een micro in de klas. Cindy De Smet Podcasting: Haal een micro in de klas Cindy De Smet Over de auteur: Voor meer info, contacteer: Cindy De Smet (Lector Media Hogent) Email-adres: cindy@smetty.be Op het web: www.smetty.be www.edublogs.be

Nadere informatie

Conceptronic CFULLHDMA Hoe Samba/CIFS en NFS te gebruiken

Conceptronic CFULLHDMA Hoe Samba/CIFS en NFS te gebruiken Conceptronic CFULLHDMA Hoe Samba/CIFS en NFS te gebruiken Voor firmware versie 01.09.10.06 en hoger 1. Introductie De Conceptronic CFULLHDMA is een streaming Full HD mediaspeler, gebaseerd op de UPnP AV

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Introductie Visual Steps... 8 Nieuwsbrief... 8 Wat heeft u nodig?... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 10 De volgorde van lezen... 11 De cd-rom bij dit boek... 11 Toets uw kennis...

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

Mogelijkheden om muziek van internet te halen om te gebruiken bij de montage van films.

Mogelijkheden om muziek van internet te halen om te gebruiken bij de montage van films. Mogelijkheden om muziek van internet te halen om te gebruiken bij de montage van films. 1. Downloaden van een Torrent Site 2. Kopen in de itunes Store 3. Muziek gebruiken uit de YouTube Audio Bibliotheek

Nadere informatie

Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition. Online Retail Toolkit Juni 2014

Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition. Online Retail Toolkit Juni 2014 Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition Online Retail Toolkit Juni 2014 Inhoud 03 Verplichte Retail Pre-Order Communicatie 04 Banners 05 Productspecificatie 06 Productfoto s 07 Screenshots

Nadere informatie

Handleiding MusicPlayer

Handleiding MusicPlayer Handleiding MusicPlayer Inhoud Algemene Instellingen... 2 Netwerkaansluiting... 2 Aan- en uitzetten MusicPlayer... 3 Gebruikers interface... 4 IP adres MusicPlayer... 4 Dynamisch IP adres (standaard)...

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

ZA6588. Flash Eurobarometer 411 (Cross-border Access to Online Content) Country Questionnaire Netherlands

ZA6588. Flash Eurobarometer 411 (Cross-border Access to Online Content) Country Questionnaire Netherlands ZA688 Flash Eurobarometer 4 (Cross-border Access to Online Content) Country Questionnaire Netherlands FL4 Cross border access to content online NL D Wat is uw leeftijd? (SCHRIJF OP - INDIEN "GEWEIGERD"

Nadere informatie

Gebruikershandleiding bij Nero MediaStreaming voor MCE

Gebruikershandleiding bij Nero MediaStreaming voor MCE Gebruikershandleiding bij Nero MediaStreaming voor MCE Nero AG Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht

Nadere informatie

Xbox en Windows 10. Online Retail Execution Guide Augustus 2015

Xbox en Windows 10. Online Retail Execution Guide Augustus 2015 Xbox en Windows 10 Online Retail Execution Guide Augustus 2015 Introductie Introductie Xbox en Windows 10 Windows 10 is nu beschikbaar en in combinatie met Xbox is dit de beste Windows-versie voor gamen

Nadere informatie

Welkom bij de toekomst van gamen. Snelstartgids. Nederlands CUH-2216A / CUH-2216B

Welkom bij de toekomst van gamen. Snelstartgids. Nederlands CUH-2216A / CUH-2216B Welkom bij de toekomst van gamen. Snelstartgids Nederlands CUH-2216A / CUH-2216B 7031173 Laten we beginnen Maak verbinding met uw tv. Sluit alles aan voordat het netsnoer in een stopcontact wordt gestoken.

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

Halo: The Master Chief Collection. Online Retail Toolkit Juni 2014

Halo: The Master Chief Collection. Online Retail Toolkit Juni 2014 Halo: The Master Chief Collection Online Retail Toolkit Juni 2014 Inhoud 03 Verplichte Retail Pre-Order communicatie 04 Banners 05 Productomschrijving 06 Productfoto s 07 Screenshots 08 Xbox Live Gold-lidmaatschap

Nadere informatie

Eerste stappen met Windows 10

Eerste stappen met Windows 10 Eerste stappen met Windows 10 Je hebt de upgrade naar Windows 10 met succes afgesloten. Nu kun je volledig profiteren van je nieuwe besturingssysteem. Als hulp bij je oriëntatie op jouw eerste stappen

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Aan de slag NSZ-GS7. Network Media Player. Schermafbeeldingen, handelingen en technische gegevens kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Aan de slag NSZ-GS7. Network Media Player. Schermafbeeldingen, handelingen en technische gegevens kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Aan de slag NL Network Media Player NSZ-GS7 Schermafbeeldingen, handelingen en technische gegevens kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Aan de slag: AAN/STAND-BY Hiermee wordt de speler in- of

Nadere informatie

5,4. Stageverslag door een scholier 1660 woorden 11 april keer beoordeeld. Informatica. Windows Media Centre Naam: Jos van H.

5,4. Stageverslag door een scholier 1660 woorden 11 april keer beoordeeld. Informatica. Windows Media Centre Naam: Jos van H. Stageverslag door een scholier 1660 woorden 11 april 2011 5,4 31 keer beoordeeld Vak Informatica Windows Media Centre Naam: Jos van H. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Inleiding 4 Over Windows

Nadere informatie

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen Muziek op de ipad Muziek en audiobestanden toevoegen U kunt op de volgende manieren muziek en audiobestanden op de ipad zetten: U kunt via de i Tunes Store op de ipad materiaal kopen en downloaden. Tik

Nadere informatie

1. Inhoud. 2. Installeren en verkennen NAS De eerste vier belangrijke stappen Gebruikersbeheer

1. Inhoud. 2. Installeren en verkennen NAS De eerste vier belangrijke stappen Gebruikersbeheer 1. Inhoud 2. Installeren en verkennen NAS 14 2.1 Netwerk informatie 15 2.2 Keuze harde schijven 19 2.3 Plaatsen van harde schijven 20 2.4 Besturingssysteem installeren 21 2.5 Volumes en RAID 21 2.6 Inloggen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Algemene opties 13 1.1 De onderdelen van de Samsung Galaxy Tab 14 1.2 Samsung Galaxy Tab aanzetten of ontgrendelen 18 1.3 Samsung Galaxy Tab vergrendelen of uitzetten 19 1.4

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Starten 13 1.1 Windows Live ID aanmaken 14 1.2 Afmelden en aanmelden 15 1.3 Windows Live Essentials-producten installeren 16 1.4 Profiel bewerken 17 1.5 Contactpersonen toevoegen

Nadere informatie

Skype. Praktische informatie over Skype

Skype. Praktische informatie over Skype April 2015 Auteur: E.C.Bliek Skype Praktische informatie over Skype Dit bestand omvat een introductie over het programma Skype. Functies, gebruik en een gebruiksinstructie worden behandeld. ICT&Onderwijs

Nadere informatie

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden Nokia, Nokia Connecting People, Nseries en N76 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Namen van andere

Nadere informatie

Mijn Dreambox Als Multimedia Center

Mijn Dreambox Als Multimedia Center Mijn Dreambox Als Multimedia Center Een uitgebreide handleiding over hoe maak ik van mijn dreambox een multi media center. Dus we gaan ervan uit dat je jou dreambox wil gaan gebruiken voor de volgende

Nadere informatie

Mobiel werken. 15.12.10 Mobiel Werken Sven Moreels 1

Mobiel werken. 15.12.10 Mobiel Werken Sven Moreels 1 Mobiel werken 15.12.10 Mobiel Werken Sven Moreels 1 Inhoud: Definitie van Mobiel werken Wat heb je nodig om mobiel te werken? Historiek mobiele connecties Historiek van de toestellen Operating systems

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Music

Gebruikershandleiding Nokia Music Gebruikershandleiding Nokia Music Uitgave 1.0 NL Nokia Music Met Nokia Music op uw Windows Phone kunt u tracks downloaden op uw telefoon en uw compatibele computer. Veeg op het startscherm naar links en

Nadere informatie

HTML. Media. Hans Roeyen V 3.0

HTML. Media. Hans Roeyen V 3.0 Media Hans Roeyen V 3.0 12 maart 2015 Inhoud 1. (Multi)Media op websites... 3 2. Flash en Websites... 4 3. Video op je website... 4 3.1. YouTube insluiten op de pagina... 4 3.2. Video zonder YouTube...

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 11 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 12 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 11 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 12 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Nieuwsbrief... 11 Introductie Visual Steps... 12 Wat heeft u nodig?... 12 Hoe werkt u met dit boek?... 13 Uw voorkennis... 14 De volgorde van lezen... 15 De inhoud van de

Nadere informatie

NES-PC informatie (kopen? Bel of mail)

NES-PC informatie (kopen? Bel of mail) NES-PC informatie (kopen? Bel of mail) 071-3020202 06-31319780 mark@randstadpc.nl Het eind resultaat van de voorkant, als alles in elkaar zit. Wat is een NES-PC? Een NES-PC is een 8-bit NES (Nintendo Entertainment

Nadere informatie

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd:

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Soorten Personal Computers De drie meest voorkomende computers zijn: * Desktop * Laptop * Tablet Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Systeemkast Beeldscherm Toetsenbord Printer

Nadere informatie

Aan te raden Kodi addons voor films en series? Ice Films Exodus ccloudtv (stream diverse TV zenders uit het buitenland)

Aan te raden Kodi addons voor films en series? Ice Films Exodus ccloudtv (stream diverse TV zenders uit het buitenland) Waar vind je de geïnstalleerde addons? Bij het openen van Kodi zie je bij elke hoofdcategorie (pictures, videos, music etc.) een tabje Addons. Klik hier op om alle geïnstalleerde addons terug te vinden.

Nadere informatie

HET DIGITALE AANBOD VAN BEELD EN MUZIEK

HET DIGITALE AANBOD VAN BEELD EN MUZIEK HET DIGITALE AANBOD VAN BEELD EN MUZIEK Stand van zaken per 1 oktober 2009 Per 1 oktober 2009 telt Nederland 19 film- en videodiensten en 31 muziekdiensten. Ze zijn opgenomen in bijgaand overzicht. Naast

Nadere informatie

Internetmuziekdienst Spotify groeit snel; er zijn al meer dan 10 miljoen gebruikers in de zeven aangesloten landen. Wat kun je er wel en niet mee?

Internetmuziekdienst Spotify groeit snel; er zijn al meer dan 10 miljoen gebruikers in de zeven aangesloten landen. Wat kun je er wel en niet mee? Wat is Spotify Internetmuziekdienst Spotify groeit snel; er zijn al meer dan 10 miljoen gebruikers in de zeven aangesloten landen. Wat kun je er wel en niet mee? L egaal Spotify is een legale online muziekdienst.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1 Kennis maken met Windows 10.

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1 Kennis maken met Windows 10. Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1 Kennis maken met Windows 10. - De computermuis. Blz. 10 - De muisaanwijzer. Blz. 10 - Touch pad. Blz. 11 - Het bureaublad. Blz. 11 Het bureaublad openen. Blz. 13 Wifi instellen

Nadere informatie

2. Uw muziek beheren in de bibliotheek

2. Uw muziek beheren in de bibliotheek 29 2. Uw muziek beheren in de bibliotheek U heeft nu een aantal nummers in uw itunes-bibliotheek staan. In de bibliotheek kunt u allerlei informatie over deze nummers opslaan. Deze informatie kunt u handmatig

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Gebruiksaanwijzing NW- E55/75 2004 Sony Corporation "WALKMAN" is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation om producten aan te duiden waarvoor een stereohoofdtelefoon

Nadere informatie

Raspberry Pi The ultimate hobby computer. Bert Mengerink HCC Haaglanden Zoetermeer

Raspberry Pi The ultimate hobby computer. Bert Mengerink HCC Haaglanden Zoetermeer The ultimate hobby computer Bert Mengerink 13-12-2016 HCC Haaglanden Zoetermeer Inhoud Wat is de? Versies en Componenten Toepassingen en de HCC 2 De Ultimate Hobby Computer Klein Goedkoop Flexibel Oorspronkelijke

Nadere informatie

Raspberry Pi Plex server installeren

Raspberry Pi Plex server installeren Raspberry Pi Plex server installeren Tot voor kort kon alleen de Plex client (app) op de Raspberry Pi geïnstalleerd worden, sinds kort is het ook mogelijk de Pi in te zetten als Plex server Wat heb je

Nadere informatie

Altijd en overal online?

Altijd en overal online? Altijd en overal online? Smartphone Tablet E-Reader Netbook Notebook Chromebook Smartphones Bekende merken en types: Apple iphone 4 Samsung Galaxy S II HTC Desire HD Blackberry bold Steeds minder: Nokia

Nadere informatie

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen WAARSCHUWING Lees de handleiding bij het Xbox One-systeem en andere handleidingen voor belangrijke informatie over veiligheid en gezondheid voordat je deze game speelt. www.xbox.com/support. Belangrijke

Nadere informatie

Meer doen met uw ipad ios 9

Meer doen met uw ipad ios 9 1 Meer doen met uw ipad ios 9 Overzicht van de verschillen tussen het boek Meer doen met uw ipad (tweede druk) en het besturingssysteem ios 9 Hebt u een ipad met ios 8, dan kunt u een e-mail sturen naar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Copyright 2013 Media Security Networks BV. All rights reserved.

Gebruikershandleiding. Copyright 2013 Media Security Networks BV. All rights reserved. Gebruikershandleiding NL - Revisie 3.7 YourSafetynet home Copyright 2013 Media Security Networks BV. All rights reserved. INHOUD 1 Inleiding... 3 2 YourSafetynet gebruiken... 3 2.1 Systeemvereisten...

Nadere informatie

Goede middag. Zo als belooft gaan we het hebben over de Smart TV. Maar laten we eerst eens onderzoeken welke plaats de Smart TV inneemt.

Goede middag. Zo als belooft gaan we het hebben over de Smart TV. Maar laten we eerst eens onderzoeken welke plaats de Smart TV inneemt. Goede middag. Zo als belooft gaan we het hebben over de Smart TV. Maar laten we eerst eens onderzoeken welke plaats de Smart TV inneemt. Zelf had ik mij al een voorstelling gemaakt van een SmartTV. Dat

Nadere informatie

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd.

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd. Interessante Apps voor de ipad! Wat zijn Apps? Apps = Applications (toepassingen) Applicaties voor mobiele telefoons (iphone) en tablets (ipad) met internetverbinding. Deze Apps zijn verkrijgbaar via de

Nadere informatie

HANDLEIDING RENAULT MEDIA NAV EVOLUTION TOOLBOX

HANDLEIDING RENAULT MEDIA NAV EVOLUTION TOOLBOX HANDLEIDING RENAULT MEDIA NAV EVOLUTION TOOLBOX (apparaat eind 2018) U kunt de kaart op uw navigatiesysteem updaten met behulp van de Renault Media Nav Evolution Toolbox. Dit is een gratis applicatie waarmee

Nadere informatie

Het instellen van uw TV Box. Handleiding Android KitKat/TV Box M8/M8S

Het instellen van uw TV Box. Handleiding Android KitKat/TV Box M8/M8S Het aansluiten van uw TV Box 1. Sluit de TV Box aan middels een HDMI-kabel op de HDMI-poort van uw TV Box en televisie 2. Gaat u gebruik maken van een ethernetkabel sluit deze dan aan op de ethernetpoort

Nadere informatie

NEXT WEB 2010. Een onderzoek onder het algemeen Nederlands publiek, Leeftijd: 18 en ouder. 1.060 respondenten, April 2010

NEXT WEB 2010. Een onderzoek onder het algemeen Nederlands publiek, Leeftijd: 18 en ouder. 1.060 respondenten, April 2010 NEXT WEB 2010 Een onderzoek onder het algemeen Nederlands publiek, Leeftijd: 18 en ouder 1.060 respondenten, April 2010 2 Gemiddeld is men 16 uur/week online Mannen zijn meer online dan vrouwen [18 uur

Nadere informatie

Android - Een introductie

Android - Een introductie Android - Een introductie De volgende tekst geeft uitleg over Android voor wie iets meer informatie wil dan de doos van een tablet biedt. Besturingssysteem Open source De meest bekende besturingsystemen

Nadere informatie

Handleiding EasyCap Video adapter:

Handleiding EasyCap Video adapter: Handleiding EasyCap Video adapter: Gefeliciteerd met uw aankoop! U kunt nu al uw oude video banden digitaal opslaan en bewerken. De EasyCAP Video adapter kan hoge kwaliteit video beelden en audio geluid

Nadere informatie

Handleiding Dacia Media Nav Evolution Toolbox. apparaat eind 2018

Handleiding Dacia Media Nav Evolution Toolbox. apparaat eind 2018 Handleiding Dacia Media Nav Evolution Toolbox apparaat eind 2018 Handleiding Dacia Media Nav Evolution Toolbox U kunt de kaart op uw navigatiesysteem updaten met behulp van de Dacia Media Nav Evolution

Nadere informatie

Rise of the Tomb Raider. Online Retail Toolkit Juni 2015

Rise of the Tomb Raider. Online Retail Toolkit Juni 2015 Rise of the Tomb Raider Online Retail Toolkit Juni 2015 Inhoud 03 Verplichte Retail Disclosure 04 SKU set up 05 Banners 06 Productbeschrijving 07 Boxshots 09 Visual ID 10 Xbox Live Gold lidmaatschap 11

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Music

Gebruikershandleiding Nokia Music Gebruikershandleiding Nokia Music Uitgave 1.0 NL Aan de slag met de applicatie Nokia Music Met Nokia Music kunt u nieuwe muziek ontdekken en naar uw oude favorieten luisteren. U kunt Nokia Music gratis

Nadere informatie

Deze vragenlijst bestaat uit zes onderdelen, A t/m F.

Deze vragenlijst bestaat uit zes onderdelen, A t/m F. Page of 0 Enquête beroepsonderwijs Deze vragenlijst bestaat uit zes onderdelen, A t/m F. Er zijn in totaal vragen. A. Over jou Je wordt vriendelijk verzocht informatie over jezelf te geven door onderstaande

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

PROJECT INTERACTIEVE MULTIMEDIA ASSIGNMENT 3 BESCHRIJVING

PROJECT INTERACTIEVE MULTIMEDIA ASSIGNMENT 3 BESCHRIJVING PROJECT INTERACTIEVE MULTIMEDIA ASSIGNMENT 3 Maarten Hoogendoorn mhn296 Eric Nieuwenhuijsen enn430 BESCHRIJVING Voor opdracht 2 willen wij een interactief videospel maken dat gebruik maakt van de data

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Software is in veel manieren te indelen,meest bekend op grond van :

Software is in veel manieren te indelen,meest bekend op grond van : Hoofdstuk 1 1.1: Softwarecategorieen Software is in veel manieren te indelen,meest bekend op grond van : Taal Platform Manier van bedienen Licentie voor de software Het in in algemeen te gebruiken voor

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Quick Guide

Gebruikers Handleiding Quick Guide Gebruikers Handleiding Quick Guide Info-Kanaal: v4.0 Versie: 1.1 Datum: 18 maart 2010 Auteur(s): M.H.M. van het Bolscher B.A. Kooy M.J.R. Verbiesen R. Scheffer Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Inloggen... 3

Nadere informatie

Forza Motorsport 6. Online Retail Toolkit Juni 2015

Forza Motorsport 6. Online Retail Toolkit Juni 2015 Forza Motorsport 6 Online Retail Toolkit Juni 2015 Inhoud 03 Verplichte Retail Disclosure 04 SKU setup 05 Banners 06 Productbeschrijving 07 Boxshots 08 Productpagina 10 Social Media banners 11 Key Art

Nadere informatie

Raspberry Pi The ultieme hobby computer. Wim Hendrikse 2 januari 2017, Leiderdorp

Raspberry Pi The ultieme hobby computer. Wim Hendrikse 2 januari 2017, Leiderdorp Raspberry Pi The ultieme hobby computer Wim Hendrikse 2 januari 2017, Leiderdorp Inhoud Wat is de? Versies en Componenten Toepassingen en de HCC Pauze Demonstraties 2 De Ultieme Hobby Computer Klein Goedkoop

Nadere informatie

VMBO-ICT-Route examen 2009 Naam: Marc Schattorie Datum: 06-03-09

VMBO-ICT-Route examen 2009 Naam: Marc Schattorie Datum: 06-03-09 VERSLAG BICS INSTRUCTIIEFIILMPJES VMBO-ICT-Route examen 2009 Naam: Marc Schattorie Datum: 06-03-09 Inhoudsopgave Gebruik BICS..blz. 3 Onderzoek naar korte instructiefilms...blz. 3 Onderzoek naar screenrecorders.blz.

Nadere informatie

AMD DUAL CORE PROCESSOR

AMD DUAL CORE PROCESSOR Computershop NvTrading :" goedkoper! " Computers, notebooks, onderdelen en toebehoren aan groothandelsprijzen Tel : 011 351200 info@nvtrading.be Kapelstraat 59, Diepenbeek MSI 16 NOTEBOOK STUNT 5 x ter

Nadere informatie

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB MP300011/MP300021 Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB Voordelen FM Radio FM opname Flash Geheugen Spraakopname - Luister naar uw favoriete radiostation. - Neem tijdens het luisteren uw favoriete song op in

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Whisper380-computerhulp 2

Inhoudsopgave. Whisper380-computerhulp 2 Versie: 1.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Whisper380-computerhulp Datum: 23-11-2010 Inhoudsopgave Wat gaan we doen?...3 Wat hebben we nodig?...3 Downloaden van het programma:...3 Het programma registreren

Nadere informatie

Opnemen met Odeo. Inleiding

Opnemen met Odeo. Inleiding Opnemen met Odeo Inleiding In deze handleiding leert u hoe u hoe u uw stem kunt opnemen met de computer. Hiervoor hoeft u niets te downloaden en te installeren, u kunt alles online doen via de website

Nadere informatie

Message Server Handleiding voor Content Editors

Message Server Handleiding voor Content Editors Message Server Handleiding voor Content Editors 1 Message Server 15: Handleiding voor Content Editors INHOUDSOPGAVE Introductie 3 Vijf eenvoudige stappen... 4 1 Inloggen... 5 2 Berichten beheren... 6 3

Nadere informatie

iminimediacenter Handleiding Version 1.0 Oktober 2010

iminimediacenter Handleiding Version 1.0 Oktober 2010 iminimediacenter Handleiding Version 1.0 Oktober 2010 Introductie Een Media Center of alles in één multimedia oplossing is in principe een verzamelnaam voor producten die u in staat stellen om de functies

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

Hollywood TV Box. Inhoudsopgave

Hollywood TV Box. Inhoudsopgave Hollywood TV Box Inhoudsopgave 1. Uitpakken en aansluiten... 2 2. Opstarten... 4 3. De Hollywood TV Box gebruiken... 5 4. Een film kijken... 6 5. Ondertiteling instellen... 8 6. Ondertiteling synchroniseren...

Nadere informatie

Streamen (bedraad of draadloos) van Desk- en/of Laptop naar TV, Beamer en/of Stereo installatie

Streamen (bedraad of draadloos) van Desk- en/of Laptop naar TV, Beamer en/of Stereo installatie Streamen (bedraad of draadloos) van Desk- en/of Laptop naar TV, Beamer en/of Stereo installatie D-Link Logitech A.C.RyanPlyaon!HD Van de vele merken en types behandelen we de A.C.Ryan, omdat deze speler

Nadere informatie

2. Starten met MediaMonkey

2. Starten met MediaMonkey 25 2. Starten met MediaMonkey MediaMonkey is een gebruikersvriendelijk programma voor het opbouwen en beheren van uw muziekcollectie. Met MediaMonkey kunt u geluidsbestanden en muziek-cd s beluisteren.

Nadere informatie

Kopieer dvd s en zet video s eenvoudig om voor uw ipod, Iphone en nog veel meer.

Kopieer dvd s en zet video s eenvoudig om voor uw ipod, Iphone en nog veel meer. Popcorn 4 Kopieer dvd s en zet video s eenvoudig om voor uw ipod, Iphone en nog veel meer. De nieuwe Popcorn 4 biedt de beste manier om dvd's op de Mac te kopiëren. Converteer video eenvoudig voor uw ipod,

Nadere informatie

Roxio Creator NXT Beknopte handleiding

Roxio Creator NXT Beknopte handleiding Roxio Creator NXT Beknopte handleiding Roxio Creator NXT BEKNOPTE HANDLEIDING Welkom bij Roxio Creator NXT Welkom bij Roxio Creator, de totaaloplossing voor digitale media. Wat is er nieuw in Creator NXT

Nadere informatie

Nieuwe cursussen. Ons aanbod in dit voorjaar 2016:

Nieuwe cursussen. Ons aanbod in dit voorjaar 2016: Eigen Herd is officieel erkend als leercentrum van Seniorweb voor het geven van computercursussen. Op www.seniorweb.nl/lessen/leercentra vindt u meer informatie over deze leercentra voor senioren. Onze

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Starten 13 1.1 Windows Live ID aanmaken 14 1.2 Afmelden en aanmelden 15 1.3 Windows Live Essentials-producten installeren 16 1.4 Profiel bewerken 17 1.5 Contactpersonen toevoegen

Nadere informatie

Om zelf een live stream op te zetten heb je een aantal dingen nodig:

Om zelf een live stream op te zetten heb je een aantal dingen nodig: How to: Live stream In dit document vind je een uitleg over live streaming video via het internet, tevens bevat het een stap voor stap beschrijving om zelf aan de slag te gaan. Het is bedoeld voor zaaleigenaren

Nadere informatie

Handleiding. MediaHub

Handleiding. MediaHub Handleiding MediaHub Aan: OLON Van: Erwin Veldhuizen (DGtv) Versie: 1.0 Datum: september 2012 1 OLON MediaHub De OLON MediaHub is een systeem voor de verzameling en distributie van digitale content van

Nadere informatie

Aan de slag. Aan de slag

Aan de slag. Aan de slag 1 Aan de slag 1 Inleiding De ipad bestaat alweer een tijdje en heeft zich inmiddels bewezen door alle verkooprecords te verbreken. Uniek van de ipad is natuurlijk het grote scherm dat je kunt bedienen

Nadere informatie

Product catalogus Xtrend

Product catalogus Xtrend Product catalogus Xtrend Xtrend ET-9500 Xtrend ET-9500 De linux gestuurde Xtrend ET-9500 is een zeer uitgebreide HD satelliet ontvanger met talloze functies. Deze kunnen zelfs nog verder uitgebreid worden

Nadere informatie

Windows Media Player:

Windows Media Player: Windows Media Player: Afspelen: 1) Map openen van wat je wil afspelen (USB, harde schijf, SD-kaart, ) 2) Dubbelklik op gekozen film (als WMP als standaard staat ingesteld start dit automatisch op). OF

Nadere informatie

DRAADLOZE HDMI STICK

DRAADLOZE HDMI STICK DRAADLOZE HDMI STICK G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze Draadloze HDMI Stick. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen een 3-jarige

Nadere informatie

S T A P S G E W I J S

S T A P S G E W I J S S T A P S G E W I J S Inhoudsopgave Een nieuwe MediaJet-account aanmaken... 2 Informatie over copyright en handelsmerken.... 7 Een nieuwe MediaJet-account aanmaken Mijn online opslag is uw eigen persoonlijk

Nadere informatie

Hollywood TV Box. Inhoudsopgave

Hollywood TV Box. Inhoudsopgave Hollywood TV Box Inhoudsopgave 1. Uitpakken en aansluiten... 2 2. Opstarten... 4 3. De Hollywood TV Box gebruiken... 5 4. Een film kijken... 6 5. Ondertiteling instellen... 8 6. Ondertiteling synchroniseren...

Nadere informatie

Welcome to the World of PlayStation Snelstartgids

Welcome to the World of PlayStation Snelstartgids Welcome to the World of PlayStation Snelstartgids Nederlands PCH-2016 7025572 Uw PlayStation Vita-systeem voor het eerst gebruiken 5 seconden ingedrukt houden Schakel uw PS Vita-systeem in. Wanneer u uw

Nadere informatie