BUURTINFORMATIENETWERKEN EDEGEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BUURTINFORMATIENETWERKEN EDEGEM"

Transcriptie

1 BUURTINFORMATIENETWERKEN EDEGEM!! 9 Omdat veiligheid iedereen aanbelangt 1. Waarschuwing. Als bijlage een uittreksel uit een nieuwsbrief van : Puzzel 4 U- boekjes nooit gevraagd, toch te betalen? U ontvangt ongewenst puzzelboekjes? Wat kunt u ondernemen om toekomstige zendingen en hun facturen een halt toe te roepen? Puzzel 4 U belt consumenten op en biedt hen een proef puzzelboekje aan voor de prijs van 4,95. De verkooptechnieken van deze firma zijn geslepen: ze laten u veelvuldig ja antwoorden. Misschien antwoordde u zelfs positief op de vraag of u akkoord gaat met een aansluitend maandabonnement op het boekje voor de prijs van 14.95? 1. U stemde niet in met het proefboekje maar ontvangt het toch? E- mail dan naar service@puzzel4u.com en vraag hen het bewijs van uw toestemming. U zult een opgenomen gesprek ontvangen. Beluister dit goed en maak uw opmerkingen erbij. Hebt u of een familielid inderdaad geantwoord op de vragen van Puzzel 4 U? Bevestigt de opname dat niemand heeft ingestemd met het proefboekje? Laat dit schriftelijk weten aan Puzzel 4 U. Het gaat hier om een gedwongen en dus nietige verkoop. U hoeft niets terug te sturen en niets te betalen. 2. U stemde wel in met het proefboekje maar niet met het aansluitende abonnement? Volg dezelfde stappen als vermeld onder punt 1 indien een boekje van u werd toegestuurd. U betaalt enkel het proefboekje, en schrijft aan Puzzel 4 U onmiddellijk dat u nooit uw akkoord gaf met een aansluitend abonnement. Ook dit aansluitend abonnement is een gedwongen en dus nietige verkoop. U kunt de boekjes bewaren en hoeft ze niet te betalen.

2 3. U stemde telefonisch in met het aansluitend abonnement maar heeft zich bedacht? U hebt slechts 14 dagen vanaf de levering van het eerste (proef)boekje, om gratis uw abonnement te herroepen. Het volstaat om uw verzoek tot herroeping binnen deze termijn per e- mail te versturen naar service@puzzel4u.com. U moet ook het eerste (proef)boekje op uw kosten terugsturen. Bewaar een kopie van uw verzoek tot herroeping. U zult het nodig hebben in geval van discussie. Indien u nadien nog nieuwe boekjes ontvangt, dan dient u ze niet terug te sturen en niet te betalen. 4. De termijn van 14 dagen is verstreken? Lees aandachtig de documenten (ook de keerzijde) van Puzzel 4 U na. Bij een verkoop op afstand moet de verkoper uiterlijk op het moment van de eerste levering, de consument schriftelijk informeren over de precieze voorwaarden van de overeenkomst. Ook moet hij in het vet gedrukt en in een kader* op de eerste pagina vermelden dat u het recht heeft uw aankoop kosteloos en zonder opgave van motief te annuleren en dit binnen 14 kalenderdagen na de levering van het goed. Indien deze bepaling ontbreekt, blijft de overeenkomst nietig en bent u dus niets verschuldigd. Schrijf Puzzel 4 U wel in die zin aan. 5. Geen boekje maar wel een factuur? Indien u niets ontving, moet u uiteraard ook niets betalen. Betwist de factuur via e- mail aan Puzzel 4 U. Wettelijk is het aan de firma om te bewijzen dat u wel degelijk het boekje kreeg. Bij gebrek aan dergelijk bewijs, dient de factuur geannuleerd te worden. 6. In gebrekestelling van een incassobureau? Ontvangt u een ingebrekestelling van een incassobureau? Stuur ook hen dan een e- mail waarin u uw situatie toelicht (geen mondeling akkoord gegeven, geen boekje ontvangen.) en stuur hen een kopie van uw eerdere mail(s)/brieven die u aan Puzzel 4 U gericht hebt. 7. Puzzel 4 U weigert? Contacteer het ECC Houd alle bewijzen goed bij. Indien Puzzel 4U of het incassobureau u blijven lastigvallen, dien uw dossier in bij het ECC via het online klachtenformulier. Eenmaal het dossier in ons bezit, maken wij het over aan onze Nederlandse collega s, die Puzzel 4 U zullen contacteren met het oog op een minnelijke oplossing. 10 tips om bedrog te herkennen en te vermijden. Zo vermijdt u dat u beetgenomen wordt en belangrijke sommen verliest. 1. Wat te mooi is om waar te zijn, is ook meestal niet waar. Wonderen zijn niet van deze wereld, niemand wint zomaar een prachtige reis of een superpot. Zelfs indien u het maar al te graag zou geloven: niet doen, het is zuiver bedrog. 2. Wanneer u gevraagd wordt een som geld te betalen voor onduidelijke of onlogische redenen, betaal dan niet. Indien u een prijs heeft gewonnen, hoeft u daar niet voor te betalen.

3 3. Wanneer een verkoper zich aan uw deur meldt en u hebt hem niet vooraf uitgenodigd, wees dan extra op uw hoede. Zelden zijn de geprezen producten zo uitzonderlijk als u wordt voorgehouden met vlotte verkoperpraatjes. Bovendien is de kans groot dat u zich iets zou aanschaffen wat u eigenlijk niet wilde. En u achteraf met een overbodig product en spijt achterblijft. 4. Vraag de volledige naam van de persoon met wie u spreekt en vraag gedetailleerde uitleg. Vraag meer uitleg over alles wat niet duidelijk is. 5. Lees altijd de algemene voorwaarden en contracten zorgvuldig door. Neem rustig de tijd, laat u niet opjagen, vraag eventueel een exemplaar dat u thuis rustig kunt doornemen alvorens het te tekenen. 6. Bedenk dat u bij de meeste aankopen gebonden bent als u het koopcontract ondertekent. Wenst u achteraf van de koop af te zien, dan zal u een schadevergoeding moeten betalen. Denk dus tweemaal na en onderteken enkel als u zeker bent van uw aankoop. 7. Lees ook de kleine lettertjes. Daar staat vaak het belangrijkste in. 8. Wees voorzichtig als u wordt voorgehouden dat het een uitzonderlijk bod is waarop u onmiddellijk moet ingaan. Dergelijke aanbiedingen blijken achteraf helemaal niet uitzonderlijk en zijn meestal ook duurder dan bij een gewone aankoop.laat u vooral niet onder druk zetten. 9. Durf nee zeggen. Dit is niet onbeleefd, noch onbeschaamd. Er wordt u een commercieel voorstel gedaan en u mag het altijd weigeren zonder u te hoeven verantwoorden. 10. Wanneer u twijfels heeft over de verkoper, het bedrijf dat hij vertegenwoordigt of de producten zelf die hij verkoopt, koop dan liever niet. Slaap er eerst een nachtje over, of informeer u bij onafhankelijke organisaties of professionelen die u een betrouwbaar advies kunnen geven. Enkele voorbeelden van typische oplichterijen. U ontvangt een brief die zegt dat u een fantastische prijs heeft gewonnen, maar u hebt nooit meegedaan aan een loterij of prijskamp. Zeker als u gevraagd wordt eerst een som geld te betalen, dan mag u zeker zijn dat ze u proberen te bedriegen. U krijgt een brief van een Nigeriaanse kolonel op rust die weet heeft van een grote som geld ergens geblokkeerd en die uw hulp inroept om die som terug te halen. In ruil daarvoor zou u een deel van het aanzienlijke bedrag ontvangen. U moet wel eerst een overschrijving doen van een som geld. Louter leugens en bedrog. U krijgt als kinesist de aanbieding om gratis opgenomen te worden in een Europese gids voor vrije beroepen. Daarvoor hoeft u enkel de kaart in te vullen met al u gegevens. U schrijft in maar krijgt uiteindelijk toch een gepeperde factuur. In de kleine lettertjes, ergens goed verborgen, staat dat als u het document ondertekende, wat dan wel in grote letters werd gevraagd, u inschrijft voor een betalende advertentie. Nooit betalen, dergelijke firma s zijn al veroordeeld door de rechter.

4 2. Preventietips veilige vakantie. Uw woning goed afsluiten Beveilig uw woning met goede sloten en grendels Sluit alle ramen en deuren, tuinhuis, garage,... Laat geen ladders, gereedschap, tuintafels,. in uw tuin staan Laat geen sleutels op de sloten Laat uw rolluiken tijdens de dag nooit volledig naar beneden Zorg voor automatische verlichting Geen volle brievenbus Activeer uw alarmsysteem en informeer de contactpersoon alarmcentrale over uw vertrek Verlaat uw woning langs de deur of poort met de meeste sociale controle Vraag uw buren om de nodige sociale controle Geef uw woning een bewoonde indruk Laat uw gras maaien en de bloemen water geven Af en toe eens op uw oprit een wagen plaatsen Zorg voor licht in huis op verschillende plaatsen en verschillende tijdstippen Vraag iemand voor het openen/sluiten van gordijnen en/of rolluiken Alle achtergebleven voertuigen zijn slotvast Zet tweewielers binnen Schakel zoveel mogelijk alle elektrische apparaten uit Geef de niet-gebruikte (huis)sleutels aan een vertrouwenspersoon Uw woning is geen uitstalraam, geen waardevolle voorwerpen zichtbaar Verberg aantrekkelijke en makkelijk mee te nemen goederen : laptop, gsm, gps, Berg waardevolle goederen op in een kluis of geef ze in bewaring bij een vertrouwenspersoon Zet geen bericht van uw afwezigheid op uw voic Uw VAKANTIE op SOCIALE MEDIA * let op bij het verspreiden van uw vakantieplannen en data via sociale netwerksites zoals Face- book, Netlog,. * aan iedereen verkondigen van wanneer tot wanneer u op reis gaat en dit op deze sites samen met uw naam, adres, zetten, is niet aan te raden * vaak geeft ook uw e- mail en uw voice- mail nuttige info over uw reis * zet geen adresgegevens in een automatische antwoordmail bij uw vakantie * een vakantieweblog of info via Twitter geeft (teveel) nuttige informatie over uw afwezigheid of verblijf in het buitenland

5 Geef aan familie uw verblijfsadres en een telefoonnummer. Eventueel uw vaste telefoon doorschakelen naar uw GSM. Zeg alleen aan personen die u echt vertrouwt wanneer u op vakantie gaat en voor hoelang. Meld aan uw buur wie hij kan contacteren bij problemen en hoe en waar uzelf bereikbaar bent. Let op : het etiket aan uw bagage kan vaak door iedereen gelezen worden. Houd uw bagage voortdurend in het oog en draag uw handtas gesloten. Portefeuilles, gsm, fototoestel zijn vaak het doelwit van dieven. Zorg voor geldige identiteits en reisdocumenten; ook voor de kinderen (KidsID). Neem ook copies mee van identiteitskaart, rijbewijs, bankkaart, Neem niet te veel contant geld mee. Bel bij diefstal van uw bankkaart onmiddellijk CARD STOP (in België) of (vanuit het buitenland). Wees alert voor zakkenrollers of onbekenden die u aanspreken vooral op plaatsen waar veel volk is : winkelstraten, markten, toeristische trekpleisters. Laat ook geen waardevolle voorwerpen zichtbaar achter in uw auto. Parkeer liefst op plaatsen waar er sociale controle is. Gaat u met vakantie? De lokale politie houdt een oogje in het zeil! Via de dienst Vakantietoezicht frequenteren zij uw woning tijdens hun patrouilles. Dit kan op elk ogenblik van de dag of de nacht zijn. Tijdens een rondgang wordt gecontroleerd of alles in orde is in en rond uw woning. Indien er onregelmatigheden vastgesteld worden, verwittigen wij een door u aangeduid vertrouwenspersoon die eventueel maatregelen kan treffen tot uw thuiskomst. Dit is een kosteloze service van de politiezone HEKLA. Wenst u gebruik te maken van deze dienst? bel 03/ of vul het aanvraagformulier online in via : Buurtinformatienetwerken Edegem : infolijn 03/

BIN-BERICHT PREVENTIEF POLITIE. POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/ Fax : 056/

BIN-BERICHT PREVENTIEF POLITIE. POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/ Fax : 056/ POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 BIN-BERICHT PREVENTIEF Datum : 13/07/2016 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Aandacht voor preventie tijdens de vakantie

Aan : Betreffende : Aandacht voor preventie tijdens de vakantie POLITIEZONE GAVERS HARELBEKE-DEERLIJK Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 Datum : 24/06/2014 Afzender : Dit is een bericht van de POLITIEZONE GAVERS BIN-BERICHT

Nadere informatie

MEER INBRAKEN met GOOGLE STREETVIEW? UW HUIS ONZICHTBAAR MAKEN

MEER INBRAKEN met GOOGLE STREETVIEW? UW HUIS ONZICHTBAAR MAKEN INBRAKEN in TUINHUIZEN : diefstal grasmaaaiers Op 14/6 waren er 3 diefstallen in tuinhuizen ( 2 in de Brandstraat + 1 in de Poelinkstraat). Er werden o.a. zitmaaiers, bosmaaier, benzine en andere tuintoestellen

Nadere informatie

Nieuwsmail Juni 2014

Nieuwsmail Juni 2014 Tips voor op reis Sluit uw auto altijd goed af en laat nooit waardevolle spullen in de auto achter, ook niet als u maar heel even weg bent! Laat waardevolle spullen in ieder geval nooit in zicht liggen.

Nadere informatie

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee?

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? U verhuist. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet

Nadere informatie

PZ HerKo Spoorwegstraat 6, 3020 Herent

PZ HerKo Spoorwegstraat 6, 3020 Herent STAP 1: VEILIGE LEEFGEWOONTEN! PZ HerKo 5393 - Spoorwegstraat 6, 3020 Herent E-mail: info@politieherko.be - Tel.: 016/85.34.00 - Fax: 016/85.34.01 Een eerste stap om het risico op een inbraak te verminderen,

Nadere informatie

Hou zo weinig mogelijk contant geld op zak!

Hou zo weinig mogelijk contant geld op zak! K K K K Hou zo weinig mogelijk contant geld op zak! Q Q Q Q Leg uw waardevolle voorwerpen niet in het zicht! J J J J Verdeel waardevolle dingen op verschillende plaatsen (portefeuille, zakken, handtas,

Nadere informatie

Zonder zorgen op vakantie

Zonder zorgen op vakantie 1 Zonder zorgen op vakantie Satis Beveiliging Madelief 49 Haastrecht T: 0182 765 039 E: info@satis-beveiliging.nl www.satis-beveiliging.nl De vakantie periode is voor veel inbrekers de gelegenheid om rustig

Nadere informatie

Vul energieovernamedocumenten in.

Vul energieovernamedocumenten in. U verhuist? Vul energieovernamedocumenten in. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig als u verhuist? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet regelen.

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdiefstal!

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdiefstal! POLITIEZONE GAVERS HARELBEKE-DEERLIJK Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 Datum : 13/12/2014 Afzender : Dit is een bericht van de POLITIEZONE GAVERS BIN-BERICHT

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Neem maatregelen tegen woninginbraak!!!

Aan : Betreffende : Neem maatregelen tegen woninginbraak!!! POLITIEZONE GAVERS HARELBEKE-DEERLIJK Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 Datum : 30/04/20014 Afzender : Dit is een bericht van de POLITIEZONE GAVERS BIN-BERICHT

Nadere informatie

Voorkom diefstal uit je auto

Voorkom diefstal uit je auto Voorkom diefstal uit je auto Jaarlijks worden er in ons land meer dan 75.000 diefstallen uit auto s geregistreerd. Veel diefstallen kunnen nochtans eenvoudig voorkomen worden. Wil je vermijden dat ook

Nadere informatie

BUURTINFORMATIENETWERK EN ZELFSTANDIGEN

BUURTINFORMATIENETWERK EN ZELFSTANDIGEN BUURTINFORMATIENETWERK EN ZELFSTANDIGEN BIN-Z CP Jos Lannoo HINP Filip Beyens Directie Operaties INLEIDING. Samenwerking tussen : verschillende bedrijven politiediensten (private bewakingsdienst) (cfr.

Nadere informatie

VAKANTIESPECIAL BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van de vakantie... BEWAAREXEMPLAAR

VAKANTIESPECIAL BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van de vakantie... BEWAAREXEMPLAAR VAKANTIESPECIAL Ontspannen genieten van de vakantie... BEWAAREXEMPLAAR Ontspannen genieten van de vakantie... Thuiskomen na een dag werken of een welverdiende vakantie en merken dat er in uw huis is ingebroken.

Nadere informatie

Hoe voorkomt u inbraak? Tips voor veilig wonen

Hoe voorkomt u inbraak? Tips voor veilig wonen Hoe voorkomt u inbraak? Tips voor veilig wonen I n h o u ds o p g av e Preventietips van Generali 3 Inbrekers, houdt u ze buiten de deur? 3 2 In en om uw woning 3 Als u niet thuis bent 4 Ingebroken, wat

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument

Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument 1. Wat is een energieovernamedocument? Een document dat wordt ingevuld als iemand de levering van elektriciteit en/of aardgas overneemt in een bepaalde

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdieven! KERSTPERIODE = SHOPPINGPERIODE VOOR GAUWDIEVEN :

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdieven! KERSTPERIODE = SHOPPINGPERIODE VOOR GAUWDIEVEN : POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 BIN-BERICHT PREVENTIEF Datum : 10/12/2015 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

CHECKLIST VAKANTIE NZ Vakanties

CHECKLIST VAKANTIE NZ Vakanties F o r m a l i t e i t e n 1 maand voor uw vertrek Vraag uw paspoorten en Kids- ID aan bij uw gemeentebestuur. Vraag een internationaal rijbewijs aan bij uw gemeentebestuur, indien vereist. Indien een visum

Nadere informatie

DATINGSITES DATINGSITES. Grote liefde of groot bedrog?

DATINGSITES DATINGSITES. Grote liefde of groot bedrog? DATINGSITES DATINGSITES Grote liefde of groot bedrog? Gratis inschrijven kan veel kosten Op de meeste datingsites kan je je gratis inschrijven. Controleer in de algemene voorwaarden wat je wel en niet

Nadere informatie

VOORKOM INBRAKEN. Preventiebrochure van de politiezone BODUKAP

VOORKOM INBRAKEN. Preventiebrochure van de politiezone BODUKAP VOORKOM INBRAKEN Preventiebrochure van de politiezone BODUKAP VOORWOORD Beste lezer Je wil, net als wij, inbraken voorkomen. In deze brochure vind je daarom tal van eenvoudige tips, gratis advies en goedkoop

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

MAAK JE WONING INBRAAKVEILIG

MAAK JE WONING INBRAAKVEILIG MAAK JE WONING INBRAAKVEILIG Brochure_inbraakpreventie_A5_019.indd 1 23/04/2019 14:10:52 Inbrekers: de klok tikt Een inbreker wil stil, snel en ongezien zijn slag slaan. De meeste inbrekers zijn gelegenheidsinbrekers.

Nadere informatie

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Herculesplein 261, 3584 AA Utrecht Postbus 14015, 3508 SB Utrecht Telefoon : 030-21 22 165 Fax : 030-25 40 916 E-mail : info@proaccept.nl ProAccept

Nadere informatie

Tips ter preventie. van CARJACKING

Tips ter preventie. van CARJACKING Tips ter preventie 20 van CARJACKING CARJACKING overvalt je NIET ZOMAAR! wees op uw hoede voor uw eigen veiligheid 20 Tips ter preventie van CARJACKING 3 Hou een kopie van uw boord- en identiteitsdocumenten

Nadere informatie

Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen. Betrouwbaar 2 de hands

Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen. Betrouwbaar 2 de hands Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen Betrouwbaar 2 de hands Een tweedehandswagen kopen is niet eenvoudig. Want een auto kan op het eerste zicht perfect in orde lijken, maar een

Nadere informatie

DATINGSITES DATINGSITES. Grote liefde of groot bedrog?

DATINGSITES DATINGSITES. Grote liefde of groot bedrog? DATINGSITES DATINGSITES Grote liefde of groot bedrog? Gratis inschrijven kan veel kosten Op de meeste datingsites kan je je gratis inschrijven. Controleer in de algemene voorwaarden wat je wel en niet

Nadere informatie

PRAKTISCH CONSUMENTENRECHT

PRAKTISCH CONSUMENTENRECHT PRAKTISCH CONSUMENTENRECHT l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n over houden van huisdieren Over het kopen en verkopen van dieren leven vele vragen. Die

Nadere informatie

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen 30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen Waarom Jij koopt drie tot vier huizen in je leven. Je makelaar verkoopt er honderden. Hij kent dus het onderhandelingsspel beter dan jij. Wanneer

Nadere informatie

Dienst voor Gezinszorg en aanvullende thuiszorg

Dienst voor Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Geachte mevrouw, Geachte heer, Deze fiche vermiste personen is gegroeid vanuit de bezorgdheid om onze kwetsbare medeburgers met dementie. Met deze fiche willen we het u makkelijker maken om iemand die

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Sociale Zaken. Naam: Burgerservicenummer: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats:

Wijzigingsformulier Sociale Zaken. Naam: Burgerservicenummer: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats: Wijzigingsformulier Sociale Zaken Naam: Burgerservicenummer: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats: Dit formulier is bedoeld om wijzigingen in uw persoonlijke situatie door te geven aan afdeling Sociale

Nadere informatie

www.besafe.be DIEFSTAL MET LIST Laat u niet in de luren leggen!

www.besafe.be DIEFSTAL MET LIST Laat u niet in de luren leggen! www.besafe.be DIEFSTAL MET LIST Laat u niet in de luren leggen! Laat u niet in de luren leggen. Voorkom diefstal met list Als een onbekende aanbelt, let dan goed op. Ook al heeft die een uniform aan zoals

Nadere informatie

Ben je bang dat je tijdens je vakantie wordt achtergelaten en/of uitgehuwelijkt?

Ben je bang dat je tijdens je vakantie wordt achtergelaten en/of uitgehuwelijkt? Ben je bang dat je tijdens je vakantie wordt achtergelaten en/of uitgehuwelijkt? Je staat er niet alleen voor: vraag hulp van een professional! Bel (veilig en anoniem) de LoverALERT-lijn: 010-44 38 444

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij Inbraken

Eerste Hulp Bij Inbraken Eerste Hulp Bij Inbraken Een waaier aan preventietips en informatie over Buurtinformatienetwerken. Brochure van de politiezones Lier, Heist en Berlaar-Nijlen ZORG VOOR EEN BEWOONDE INDRUK Don ts: Vermijd

Nadere informatie

Volgsystemen. tegen diefstal van voertuigen. Informatiefolder bestemd voor de gebruikers van een volgsysteem

Volgsystemen. tegen diefstal van voertuigen. Informatiefolder bestemd voor de gebruikers van een volgsysteem Volgsystemen tegen diefstal van voertuigen Informatiefolder bestemd voor de gebruikers van een volgsysteem U hebt een auto of u staat op het punt er een te kopen en u wenst uw voertuig al dan niet op verzoek

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook

Nadere informatie

FAQ car-pass. 1. Wat is een car-pass?

FAQ car-pass. 1. Wat is een car-pass? FAQ car-pass 1. Wat is een car-pass? 2. Wanneer wordt de car-pass gebruikt? 3. Moet een ander verkoopsdocument worden opgemaakt bij de verkoop van een tweedehandswagen? 4. Wat zijn de gevolgen als er geen

Nadere informatie

PREVENTIEF BIN BERICHT

PREVENTIEF BIN BERICHT POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PREVENTIEF BIN BERICHT Datum : 07/03/2014 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

NAJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR

NAJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR NAJAAR PREVENTIETIPS Ontspannen genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR Ontspannen genieten van het najaar... Goede preventie is belangrijk en schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste maatregelen.

Nadere informatie

NIEUWSFLASH 30-06- 11

NIEUWSFLASH 30-06- 11 NIEUWSFLASH 30-06- 11 NR 32 Voor KAMMENSTRAAT en OMGEVING (Kammenstraat-Hondsberg-Hemelrijkweg-Lazaret-Schuurblok-Kloosterstraat-Grensstraat-Handelsstraat-Hemelrijklaan- Statievelden) Noodnummer: 101 of

Nadere informatie

Slim, die lijn van mij!

Slim, die lijn van mij! Praktische gids Slim, die lijn van mij! Alle Slimme Diensten bij de hand! Gratis diensten Als het bezet is, belt Proximus automatisch terug Ring Back... 5 U weet wie geprobeerd heeft u te bereiken n r

Nadere informatie

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Alles in één hand: PROACCEPT i n c a s s o v a n d e n B e r g d e R i e & U y t e r l i n d e incasso - gerechtsdeurwaarders Herculesplein 261,

Nadere informatie

De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet!

De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet! De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet! Wees u bewust van deze valkuilen om niet bedrogen uit te komen Pagina 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Valkuil 1. Aanbiedingen...

Nadere informatie

welkom bij BASE 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM

welkom bij BASE 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM welkom bij BASE a b 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM 2 3 zo maak je je gsm gebruiksklaar 1. Plaats je simkaart in je gsm. Zet je gsm aan, toets de pincode 1111 in en druk op

Nadere informatie

VOORJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het voorjaar... BEWAAREXEMPLAAR

VOORJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het voorjaar... BEWAAREXEMPLAAR BEVEILIGINGS GROEP VOORJAAR PREVENTIETIPS Ontspannen genieten van het voorjaar... BEWAAREXEMPLAAR Goede preventie is belangrijk en schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste maatregelen. NVD Beveiligingsgroep

Nadere informatie

Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen!

Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen! Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen! Uw rekeningen online beheren? Da s heel wat meer dan alleen uw saldo controleren! U weet hoe dat gaat: u staat s morgens op, van het een

Nadere informatie

Aan : Betreffende : inbraken/weetjes/melding door bin-leden!!!

Aan : Betreffende : inbraken/weetjes/melding door bin-leden!!! POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 BIN-BERICHT PREVENTIEF Datum : 14/12/2014 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen.

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Energie op uw oude en nieuwe adres: hoe regelt u het correct? MET HANDIG ENERGIEVERHUISFORMULIER GAAT U BINNENKORT VERHUIZEN? Denk er dan aan om uw elektriciteits-

Nadere informatie

De beste Technologie voor uw Veiligheid

De beste Technologie voor uw Veiligheid De beste Technologie voor uw Veiligheid B.V.V.O. Goedgekeurd (Beroepsvereniging Voor de Verzekeringensondernemingen) Onder de volgende nummers: MetaSystem S.p.A. Via Galimberti, 8 42100 Reggio Emilia ITALY

Nadere informatie

7 E -COMMERCE MYTHES OVER. Klik op de tekstballonnen. Sorry, wij passen het beleid tevreden of geld terug niet toe.

7 E -COMMERCE MYTHES OVER. Klik op de tekstballonnen. Sorry, wij passen het beleid tevreden of geld terug niet toe. Is onze offerte onvolledig? Alles staat toch in onze algemene voorwaarden op de website. Klik op de tekstballonnen Geduld... we leveren zodra we kunnen. U dient te betalen, u had het vakje naast bijkomende

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Hoe winkeldiefstal voorkomen?

Hoe winkeldiefstal voorkomen? Hoe winkeldiefstal voorkomen? 1 Winkeldiefstal is een zwaar onderschat probleem. Veel handelaars lijden dagelijks verlies door diefstal. Bovendien is het een moeilijk te bestrijden fenomeen. Onder winkeldieven

Nadere informatie

Hartinfarct gehad? Hoe nu verder. Cardiologie

Hartinfarct gehad? Hoe nu verder. Cardiologie Hartinfarct gehad? Hoe nu verder Cardiologie Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Uitleg over een hartinfarct 3 2. Diagnose en behandeling 4 3. Naar huis 6 4. Instructies en adviezen voor thuis 7 3 Uitleg

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Uw rechten en plichten als patiënt

Uw rechten en plichten als patiënt Uw rechten en plichten als patiënt Inhoud 1 Rechten: wat kan u van ons verwachten?...5 1.1 De zorgverlener biedt u kwalitatieve zorg...5 1.2 De zorgverlener geeft u duidelijke en volledige informatie..5

Nadere informatie

Je staat er niet alleen voor: vraag hulp van een professional!

Je staat er niet alleen voor: vraag hulp van een professional! Ben je bang dat je tijdens je vakantie wordt achtergelaten en/of gedwongen uitgehuwelijkt? Je staat er niet alleen voor: vraag hulp van een professional! Bel (veilig en anoniem) het Steunpunt Huiselijk

Nadere informatie

Beroep beslissing OCMW. Wat kan je doen als je niet akkoord gaat met een OCMW-beslissing?

Beroep beslissing OCMW. Wat kan je doen als je niet akkoord gaat met een OCMW-beslissing? Beroep beslissing OCMW Wat kan je doen als je niet akkoord gaat met een OCMW-beslissing? Inhoud 1. Beroep aantekenen... 3 2. Wat gebeurt er na het indienen van het verzoekschrift?... 4 3. Waar heeft de

Nadere informatie

BUURTINFORMATIENETWERKEN EDEGEM

BUURTINFORMATIENETWERKEN EDEGEM BUURTINFORMATIENETWERKEN EDEGEM!! 7 Omdat veiligheid iedereen aanbelangt Beste buurtbewoner 1. INBRAAK ( De bron van dit onderwerp is Besafe, veiligheid en preventie) Problematiek In België behoort inbraak

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Volkswagen Diefstalpreventie. Maak het moeilijk!

Volkswagen Diefstalpreventie. Maak het moeilijk! Volkswagen Diefstalpreventie Maak het moeilijk! Maak het moeilijk! Hoe moeilijker het is om snel toe te slaan, hoe groter de kans dat een dief uw Volkswagen links laat liggen. Wij hebben de mogelijkheden

Nadere informatie

Vormingspakket Energie. De Lokale Adviescommissie en afsluiten van energie

Vormingspakket Energie. De Lokale Adviescommissie en afsluiten van energie De Lokale Adviescommissie en afsluiten van energie Normaal gezien sluit de netbeheerder de elektriciteit nooit af. Er zijn echter 3 uitzonderingen. De eerste uitzondering is als er gevaar is door technische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ZWIP

Gebruikershandleiding ZWIP Gebruikershandleiding ZWIP het Zorg- en WelzijnsInfoPortaal Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Uitleg ZWIP... 3 1.1 Opstarten ZWIP... 3 1.2 Aanmeldscherm... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord... 5 1.4 Startscherm...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten verwerft

Nadere informatie

Preventie, een goede gewoonte! Laat je motorfiets niet stelen!

Preventie, een goede gewoonte! Laat je motorfiets niet stelen! Preventie, een goede gewoonte! Laat je motorfiets niet stelen! Het fenomeen diefstal van motorfietsen zit de laatste jaar in de lift. Dat is geen goed nieuws voor eigenaars, oppassen is meer dan eens de

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk?

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Inhoud Afspraak maken Voorbereiding Klaarzetten Parkeren verhuiswagen / verhuislift Verhuistechnieken Afrekenen Verzekeringen

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1. Krijg ik als abonnee gratis toegang? 2. Betaal ik een toeslag/reserveringskosten voor online gekochte kaarten? 3. Hoe kan ik voordelig parkeren bij Domein Bokrijk? 4. Ik heb

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

Stichting Pandora GEDWONGEN OPNAME. Stichting Pandora, februari 2003 1/8

Stichting Pandora GEDWONGEN OPNAME. Stichting Pandora, februari 2003 1/8 Stichting Pandora, februari 2003 1/8 GEDWONGEN OPNAME Stichting Pandora Stichting Pandora, februari 2003 2/8 Gedwongen opname Niemand wil tegen z'n zin in een psychiatrisch ziekenhuis terechtkomen. Dat

Nadere informatie

VERLENGEN KOPEN RUILEN BETALEN

VERLENGEN KOPEN RUILEN BETALEN http://www.edusom.nl Thema In en om het huis VERLENGEN KOPEN RUILEN BETALEN Lesbrief 26. Herhaling thema Wat leert u in deze les? De woorden uit les 22, 23, 24 en 25. Veel succes! Deze les is ontwikkeld

Nadere informatie

WINTER PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen BEWAAREXEMPLAAR. genieten van de winter...

WINTER PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen BEWAAREXEMPLAAR. genieten van de winter... BEVEILIGINGS GROEP WINTER PREVENTIETIPS Ontspannen genieten van de winter... BEWAAREXEMPLAAR Goede preventie is belangrijk en schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste maatregelen. NVD Beveiligingsgroep

Nadere informatie

Inzage of kopie van uw patiëntendossier. Afdeling Patiënteninformatie

Inzage of kopie van uw patiëntendossier. Afdeling Patiënteninformatie Inzage of kopie van uw patiëntendossier Afdeling Patiënteninformatie 0 1 Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat uw arts en andere professionals die zijn betrokken bij uw behandeling, een dossier

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Uw rechten en plichten als patiënt

Uw rechten en plichten als patiënt Uw rechten en plichten als patiënt Beste patiënt Tijdens uw behandeling in het ziekenhuis komt u in contact met veel verschillende zorgverleners. Van onze medewerkers mag u verwachten dat zij hun best

Nadere informatie

Uw rechten en plichten als patiënt

Uw rechten en plichten als patiënt Uw rechten en plichten als patiënt Beste patiënt Tijdens uw behandeling in het ziekenhuis komt u in contact met veel verschillende zorgverleners. Van onze medewerkers mag u verwachten dat zij hun best

Nadere informatie

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Onderzoek naar de antroposofische zorg die verleend wordt aan patiënten met kanker en het effect van de zorg. Geachte

Nadere informatie

To do. 1 tot 2 maanden van tevoren: 2 weken tot een dag van tevoren: Op je laatste werkdag(en):

To do. 1 tot 2 maanden van tevoren: 2 weken tot een dag van tevoren: Op je laatste werkdag(en): Vakantie checklist Je wilt met een goed gevoel op vakantie gaan, met het idee dat je alles goed geregeld hebt. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Welke maatregelen kan je het beste wanneer treffen?

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument

Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument 1. Wat is een energieovernamedocument? Een document dat wordt ingevuld als iemand de levering van elektriciteit en/of aardgas overneemt in een bepaalde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Beste muzikant, Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Gitaar in Tune welke op alle leveringen en services van toepassing zijn. Via de download pagina

Nadere informatie

Preventie voor uw woning. 20 eenvoudige tips om nog beter beschermd te zijn!

Preventie voor uw woning. 20 eenvoudige tips om nog beter beschermd te zijn! Preventie voor uw woning 20 eenvoudige tips om nog beter beschermd te zijn! 20 tips om nog beter beschermd te zijn! U wilt natuurlijk uw woning en haar inhoud zo goed mogelijk veilig stellen. Met Top Woning

Nadere informatie

Senioren & veiligheid. Wat u zelf aan veiligheid kunt doen

Senioren & veiligheid. Wat u zelf aan veiligheid kunt doen Senioren & veiligheid Wat u zelf aan veiligheid kunt doen Veilig wonen en leven Veilig wonen is bewust wonen Veiligheid is een onderwerp dat veel in de belangstelling staat. Als u alle berichten in de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor internetverkoop te lezen alvorens een internetbestelling te plaatsen. Bij iedere bestelling wordt

Nadere informatie

Geef fietsdieven geen kans!

Geef fietsdieven geen kans! Geef fietsdieven geen kans! 700062_binnenwerk_NL.indd 1 06-04-2007 16:03:42 Jaarlijks worden er in ons land meer dan 30.000 fietsdiefstallen geregistreerd. Het feitelijke aantal ligt stukken hoger. De

Nadere informatie

Schriftelijk opzeggen

Schriftelijk opzeggen De huur opzeggen Als u gaat verhuizen, moet u de huur opzeggen en de woning heel, schoon en leeg opleveren. Een nieuwe huurder komt uw huis misschien bekijken. En medewerkers van Trivire komen de woning

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2012

NIEUWSBRIEF JUNI 2012 NIEUWSBRIEF JUNI 2012 Subsidie kruispuntdrempels Het bestuur van uw BPV was zeer verheugd met het bericht in de Gooi- en Eemlander (10 mei 2012) dat enkele verkeersprojecten in de provincie Noord-Holland

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Aanmaning tot betaling (niet aangetekend)

Aanmaning tot betaling (niet aangetekend) Brieven & Contracten voor zelfstandige ondernemers Aanmaning en inning van facturen Aanmaning tot betaling (niet aangetekend) Een klant betaalt niet. Hoe wijst u hem op een commercieel gezien vriendelijke

Nadere informatie

BEN IK BEREIKBAAR Opdrachtenblad Niveau:

BEN IK BEREIKBAAR Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Waarom zou een abonnement handiger zijn voor Wesley? Zijn er risico s bij een telefoonabonnement die je bij prepaid niet hebt? Hoe heb jij je telefoonkosten geregeld? Betalen je ouders

Nadere informatie

Gemeente Den Haag. Bent u overvalproof?

Gemeente Den Haag. Bent u overvalproof? Gemeente Den Haag Bent u overvalproof? Bent u overvalproof? Een overval op uw zaak. U moet er niet aan denken Toch is het beter als u er wel over nadenkt. Want u kunt maatregelen nemen die de kans op een

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar

Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar Samen bankieren Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar Leeswijzer Handige hulpmiddelen om zelfstandig te bankieren: 3 - Geld opnemen 3 - Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App

Nadere informatie

Da s handig! Bezorgers boekje. Huis-aan-huis kranten bezorgen, zo werkt dat!

Da s handig! Bezorgers boekje. Huis-aan-huis kranten bezorgen, zo werkt dat! Da s handig! Bezorgers boekje Huis-aan-huis kranten bezorgen, zo werkt dat! Colofon Ontwerp & Vormgeving: Wegener SpeciaalMedia, studio Arnhem Inhoud 4Kranten bezorgen Bezorgbon Stratenlijst Stickers Klachten

Nadere informatie

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie?

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie? Kinderbijslagfonds UCM Aanspreekpunt: ga naar www.kbfucm.be kbf.brussel@ucm.be Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter Het formulier op de volgende bladzijden gebruikt u om als werknemer een adoptiepremie

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Voorkom diefstal uit woning

Voorkom diefstal uit woning Voorkom diefstal uit woning Wijkagent Joanne Kodde Joanne Kodde 0900-8844 Werkzaamheden Eerste aanspreekpunt Langslepende problematiek Netwerk Projecten 2 Cijfers s Heer Arendskerke Woninginbraken in 2015?

Nadere informatie

Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer?

Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer? Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer? www.wbf.nl Waarborgfonds kan uitkomst bieden Het kan iedereen overkomen: u wordt aangereden door een motorvoertuig dat onbekend is (omdat de dader is

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

VERZOENINGSPROCEDURE OVEREENKOMST TOT VERZOENING 1. GEGEVENS 2. MEDEREIZIGERS DOSSIER NR

VERZOENINGSPROCEDURE OVEREENKOMST TOT VERZOENING 1. GEGEVENS 2. MEDEREIZIGERS DOSSIER NR VERZOENINGSPROCEDURE DOSSIER NR OVEREENKOMST TOT VERZOENING 1. GEGEVENS (Hier komen de gegevens van de persoon die de reis heeft geboekt en bijgevolg de bestelbon ondertekende of, bij telefonische bestelling,

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie