Printer verplaatsen. Printer verplaatsen 1. Kabels loskoppelen. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. 1 Zet de printer uit.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Printer verplaatsen. Printer verplaatsen 1. Kabels loskoppelen. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. 1 Zet de printer uit."

Transcriptie

1 Printer verplaatsen Printer verplaatsen 1 Als u de printer wilt verplaatsen, moet u eerst de toebehoren en aangesloten opties verwijderen om schade aan de printer te voorkomen. U verwijdert de opties en toebehoren volgens de volgende stappen. Kabels loskoppelen 1 Zet de printer uit.

2 2 Haal de voedingskabel uit het stopcontact. Printer verplaatsen 2 3 Haal de voedingskabel uit de achterkant van de printer.

3 4 Maak de parallelle of de optionele poortconnector los. Printer verplaatsen 3 Afhankelijk van de geïnstalleerde opties, moeten aanvullende parallelle of seriële connectors en netwerk- of USB-connectors worden verwijderd.

4 Toebehoren verwijderen Printer verplaatsen 4 Als u de printer verplaatst, moet u de olieflacon en tonercartridges verwijderen om te voorkomen dat er olie of toner in de printer lekt. Opmerking: Verwijder de photoconductor-eenheid of de overloopfles niet wanneer u de printer verplaatst. Als u deze onderdelen verwijdert, kan er toner in de printer lekken.

5 Printer verplaatsen 5 Verhittingsstation verwijderen 1 Schuif de ontgrendelingshendel van de bovenklep naar de voorzijde van de printer en open de klep. Ontgrendelingshendel van bovenklep LET OP! Binnenin de printer kan het heet zijn. Laat de printer afkoelen voordat u interne onderdelen aanraakt.

6 Printer verplaatsen 6 2 Draai de duimschroeven aan beide zijden van het verhittingsstation los. Duimschroef Duimschroef

7 Printer verplaatsen 7 Waarschuwing: Houd het verhittingsstation tijdens het verwijderen altijd recht. Het verhittingsstation bevat olie die vlekken op uw kleren kan maken of printeronderdelen kan beschadigen. 3 Gebruik de handgrepen om het verhittingsstation uit de printer te verwijderen. Handgrepen

8 4 Leg het verhittingsstation op een vlak oppervlak. Printer verplaatsen 8 5 Draai op het verhittingsstation de groene vergrendelingshendels aan de linker- en rechterzijde van de olieflacon om de olieflacon en de reinigingsrol te ontgrendelen.

9 6 Neem de olieflacon uit het verhittingsstation. Printer verplaatsen 9 Opmerking: Er kan olie druppelen uit de onderzijde van de flacon. U kunt een stuk papier onder de flacon plaatsen voor u deze uit de printer haalt om te voorkomen dat er olie op de printer, de vloer of uw kleding terechtkomt.

10 Printer verplaatsen 10 7 Verwijder de olie uit het olievergaarbakje van het verhittingsstation met het pijpje dat bij de printer is geleverd, keukenpapier of een stevig schoonmaakdoekje. Olievergaarbakje 8 Leg een vel keukenpapier of een absorberend schoonmaakdoekje in het olievergaarbakje.

11 9 Lijn het verhittingsstation uit met de sleuven van de printer. 10 Plaats het verhittingsstation in de printer. Printer verplaatsen 11

12 Printer verplaatsen Draai de duimschroeven aan beide zijden van het verhittingsstation vast. Duimschroef Duimschroef

13 Printer verplaatsen 13 Opmerking: Verwijder de photoconductor-eenheid niet. Als u de photoconductor-eenheid verwijdert, kan er toner in de printer lekken. 12 Sluit de bovenklep.

14 Printer verplaatsen 14 Tonercartridges verwijderen 1 Trek de ontgrendelingshendel van de voorklep naar de voorzijde van de printer. 2 Open de voorklep. Ontgrendelingshendel van voorklep Opmerking: Verwijder de overloopfles niet. Als u de overloopfles verwijdert, kan er toner in de printer lekken.

15 Printer verplaatsen 15 3 Verwijder de tonercartridges (zwart K, geel Y, magenta M, cyaan C) uit de printer.

16 4 Bedek het uiteinde van de tonercartridge met schoon papier. Printer verplaatsen 16 Waarschuwing: Raak het glanzende groene glas van de tonercartridges niet aan. Als u het glas aanraakt, kan dit beschadigd raken en kan de afdrukkwaliteit afnemen. Stel de cartridges niet langer dan vijf minuten bloot aan licht. Als u de cartridges langer dan vijf minuten aan licht blootstelt, kunnen deze beschadigd raken en kan de afdrukkwaliteit afnemen. 5 Plaats de tonercartridges in een doos of leg er iets overheen.

17 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken verwijderen Printer verplaatsen 17 Opmerking: U kunt de lade voor dubbelzijdig afdrukken eenvoudiger verwijderen als u toegang hebt tot de achterkant en de zijkanten van de printer. 1 Verwijder het rechterzijpaneel. a Trek de voorkant van het paneel (1) iets naar buiten. b Draai het paneel naar de achterzijde van de printer (2) tot het loskomt. (1) (2)

18 2 Verwijder het linkerzijpaneel. Printer verplaatsen 18 a Trek de voorkant van het paneel (1) iets naar buiten. b Draai het paneel naar de achterzijde van de printer (2) tot het loskomt. (2) (1)

19 Printer verplaatsen 19 3 Maak de zwarte connector van de lade voor dubbelzijdig afdrukken los van de zwarte connector van de printer.

20 4 Open de bovenklep van de lade voor dubbelzijdig afdrukken. Printer verplaatsen 20

21 Printer verplaatsen 21 5 Draai de duimschroeven van de lade voor dubbelzijdig afdrukken los.

22 6 Sluit de bovenklep van de lade voor dubbelzijdig afdrukken. Printer verplaatsen 22

23 Printer verplaatsen 23 7 Pak de handgrepen aan weerszijden van de lade voor dubbelzijdig afdrukken vast. 8 Trek de lade recht omhoog en schuif deze vervolgens naar u toe. Handgreep Handgreep

24 Optionele lade verwijderen Printer verplaatsen 24 Opmerking: U kunt de optionele lade eenvoudiger verwijderen als u toegang hebt tot de achterkant en de zijkanten van de printer. 1 Maak de witte ladeconnector los van de witte printerconnector.

25 Printer verplaatsen 25 2 Maak de schroef van het vergrendelingsklemmetje los door deze tegen de richting van de klok te draaien.

26 Printer verplaatsen 26 3 Draai het vergrendelingsklemmetje zodanig dat het naar beneden hangt.

27 4 Verwijder de papierlade uit de printer. Printer verplaatsen 27

28 Printer verplaatsen 28 5 Druk op de schuifvergrendeling (1) en houd deze ingedrukt terwijl u de ladeschuif (2) naar links verplaatst. (1) (2)

29 6 Plaats de papierlade in de printer. Printer verplaatsen 29

30 Printer verplaatsen 30 LET OP! Deze printer weegt 39 kg en moet door ten minste twee mensen worden opgetild. Vraag of er iemand is die u kan helpen met het optillen en verplaatsen van de printer. Til de printer op aan de handgrepen aan de zijkanten van de printer. 7 Pak de handgrepen van de printer vast en til het apparaat recht omhoog, zodat deze loskomt van de optionele lade. Handgrepen Handgrepen

31 Printer verplaatsen 31 Het is belangrijk dat u juiste plaats kiest voor de printer, zodat u er zeker van kunt zijn dat de printer u de kwaliteit biedt die u verwacht. Houd rekening met het volgende als u een plaats kiest voor de printer: de vereiste ruimte voor de printer en de opties; het type omgeving dat vereist is om optimale prestaties te bereiken. Raadpleeg de Installatiehandleiding voor meer informatie over de ruimte die de printer nodig heeft, omgevingsvereisten en installatie-instructies voor de printer.

Supplies vervangen. Supplies vervangen 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Supplies vervangen. Supplies vervangen 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Supplies vervangen Supplies vervangen 1 Klik hieronder op een onderwerp voor meer informatie over afzonderlijke opties. Tonercartridges Photoconductor-eenheid Olieflacon Overloopfles Verhittingsstation

Nadere informatie

Gebieden waar het papier kan vastlopen

Gebieden waar het papier kan vastlopen De meeste papierstoringen kunt u vermijden door zorgvuldig de afdrukmedia te kiezen en deze media op de juiste manier te laden. Mocht het papier toch vastlopen, voer dan de stappen uit die in dit gedeelte

Nadere informatie

Verhittingsstation vervangen

Verhittingsstation vervangen De levensduur van het verhittingsstation wordt constant gecontroleerd door de printer. Als het verhittingsstation bijna is versleten, geeft de printer het bericht 80 Verh.station versleten weer. Dit bericht

Nadere informatie

Klep van systeemkaart verwijderen

Klep van systeemkaart verwijderen Met de volgende procedure verwijdert u eenvoudig de geïnstalleerde geheugen- en interfaceopties: 1 Zet de printer uit. 2 Haal het netsnoer van de printer uit het stopcontact. 1 3 Ontkoppel de parallelle

Nadere informatie

Plaatsen waar papierstoringen kunnen optreden

Plaatsen waar papierstoringen kunnen optreden De meeste papierstoringen kunt u vermijden door zorgvuldig het materiaal waarop u afdrukt te kiezen en dit materiaal op de juiste wijze te laden. (Zie de suggesties in Tips ter voorkoming van papierstoringen.)

Nadere informatie

Geheugenkaarten en optiekaarten verwijderen

Geheugenkaarten en optiekaarten verwijderen Hieronder vindt u een aantal instructies voor het verwijderen van geheugenkaarten en optiekaarten. De volgende afbeelding laat de plaats van de verschillende connectors zien. Connector voor vaste schijf

Nadere informatie

C720. Installatiehandleiding. november

C720. Installatiehandleiding. november C720 Installatiehandleiding november 2000 www.lexmark.com Uitgave: november 2000 De volgende alinea is niet van toepassing in enig land waar dergelijke bepalingen in strijd zijn met de lokale wetgeving:

Nadere informatie

Papierstoringen. Phaser 6200-kleurenlaserprinter

Papierstoringen. Phaser 6200-kleurenlaserprinter Phaser 6200-kleurenlaserprinter Papierstoringen Naast de informatie over het voorkomen van storingen en de redenen van een papierstoring, bevat deze sectie ook instructies voor het oplossen van de volgende

Nadere informatie

Plaatsen waar papierstoringen kunnen optreden

Plaatsen waar papierstoringen kunnen optreden De meeste papierstoringen kunt u vermijden door zorgvuldig het materiaal waarop u afdrukt te kiezen en dit materiaal op de juiste wijze te laden. (Zie de suggesties in Tips voor het voorkomen van papierstoringen.)

Nadere informatie

Accessoires 1. Tonercartridges. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Accessoires 1. Tonercartridges. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Tonercartridges Waarschuwing: Raak de catridgerol onder de klep niet aan. Accessoires 1 Klep De printer maakt gebruik van vier afzonderlijke tonercartridges, één voor iedere kleur: cyaan, geel, magenta

Nadere informatie

Afdrukmateriaal plaatsen in de standaardlade voor 250 vel

Afdrukmateriaal plaatsen in de standaardlade voor 250 vel Naslagkaart Papier en speciaal afdrukmateriaal plaatsen In dit gedeelte wordt beschreven hoe u papier plaatst in de laden voor 250 en 550 vel en de handmatige invoer. Het bevat tevens informatie over het

Nadere informatie

Inkt cartridges verwisselen op EPSON SX125

Inkt cartridges verwisselen op EPSON SX125 Inkt cartridges verwisselen op EPSON SX125 Als het lampje Als het lampje knippert zijn een of meer cartridges bijna leeg. brandt, zijn een of meer cartridges leeg. Vervang de betreffende cartridges. Als

Nadere informatie

Photoconductor-eenheid vervangen

Photoconductor-eenheid vervangen De printer controleert de levensduur van de photoconductor-eenheden. Als het verhittingsstation versleten raakt, geeft de printer het bericht 84 Ph.cond. zwart op of 84 Ph.cond. kleur op weer. Dit betekent

Nadere informatie

Printerspecificaties 1

Printerspecificaties 1 Standaardfuncties Functie Afdrukmethode Afdrukvermogen Maximumafdruksnelheid voor enkelzijdig afdrukken (monochroom/) Maximumafdruksnelheid voor dubbelzijdig afdrukken (monochroom/) Lettertypen Printerspecificaties

Nadere informatie

Een fax verzenden. Het bedieningspaneel gebruiken. De computer gebruiken

Een fax verzenden. Het bedieningspaneel gebruiken. De computer gebruiken Naslagkaart Bezig met kopiëren Kopieën maken 1 Plaats een origineel document in de ADF-lade of op de Opmerking: Zorg ervoor dat het papierformaat van het origineel en de uitvoer hetzelfde zijn. Zo voorkomt

Nadere informatie

Geheugen. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op

Geheugen. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op Nederlands Instructies voor vervanging Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als je dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking: U kunt instructies

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor hardware

Installatiehandleiding voor hardware Uitpakken Verwijder alle beschermende materialen. De afbeeldingen in deze handleiding zijn voor een soortgelijk model. Hoewel deze kunnen afwijken van uw model, is de methode van gebruik hetzelfde. Verwijder

Nadere informatie

Printergeheugen. Geheugenbeheer 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Printergeheugen. Geheugenbeheer 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Printergeheugen Geheugenbeheer 1 De printer wordt geleverd met minimaal 32 MB geheugen. Als u wilt controleren hoeveel geheugen momenteel is geïnstalleerd in uw printer, selecteert u Menu's afdrukken in

Nadere informatie

AirPort-kaart. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op

AirPort-kaart. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op Nederlands Instructies voor vervanging Volg de instructies in dit document nauwgezet. ls je dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking: U kunt instructies

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Opmerking: Stel de geleiders in op de juiste positie met behulp van de formaatindicatoren aan de onderkant van de lade.

Opmerking: Stel de geleiders in op de juiste positie met behulp van de formaatindicatoren aan de onderkant van de lade. Naslagkaart Papier in de printer plaatsen Opmerking: Stel de geleiders in op de juiste positie met behulp van de formaatindicatoren aan de onderkant van de lade. Plaats briefhoofdpapier met de afdrukzijde

Nadere informatie

Als u werkt met geladen lettertypen, controleer dan of de lettertypen worden ondersteund door de printer, de hostcomputer en het softwareprogramma.

Als u werkt met geladen lettertypen, controleer dan of de lettertypen worden ondersteund door de printer, de hostcomputer en het softwareprogramma. Pagina 1 van 13 Handleiding voor afdrukkwaliteit Neem contact op met onze klantenservice als u het probleem niet kunt oplossen met deze suggesties. Mogelijk moet een printeronderdeel worden afgesteld of

Nadere informatie

Problemen met afdrukkwaliteit oplossen

Problemen met afdrukkwaliteit oplossen met afdrukkwaliteit Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger als de voorgestelde oplossing het probleem niet verhelpt. 1 De afdruk is te licht. De toner is mogelijk bijna op. Om de resterende toner

Nadere informatie

Naslagkaart. Papier in de printer plaatsen. Laden vullen

Naslagkaart. Papier in de printer plaatsen. Laden vullen Naslagkaart 2 Stel de papiergeleiders in op het papierformaat dat u wilt plaatsen. 4 Plaats de stapel papier met de afdrukzijde naar beneden en zorg ervoor dat de zijgeleiders goed tegen het papier zitten.

Nadere informatie

Vastgelopen papier verwijderen

Vastgelopen papier verwijderen Als er afdrukmateriaal in de printer vastloopt, geeft het lampje Paper Jam [Papier vast] aan dat u de papierbaan moet vrijmaken. 1 Als er afdrukmateriaal vanuit lade 1 wordt ingevoerd op het moment dat

Nadere informatie

Harde schijf. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op

Harde schijf. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op Nederlands Instructies voor vervanging Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als je dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking: U kunt instructies

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MB Series Instructies voor het vervangen van een draadloos LAN-netwerkkaart 7440900005 7440900005 Documentversie: 1.0 - Februari 2008 www.packardbell.com Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Kopiëren > Instellingen > Pagina's per zijde. Voor printermodellen zonder touchscreen drukt u op om door de instellingen te navigeren.

Kopiëren > Instellingen > Pagina's per zijde. Voor printermodellen zonder touchscreen drukt u op om door de instellingen te navigeren. Naslagkaart Bezig met kopiëren Een kopie maken 1 Plaats een origineel document in de ADF-lade of op de glasplaat. Opmerking: Zorg ervoor dat het papierformaat van het origineel en de uitvoer hetzelfde

Nadere informatie

Berichten op het voorpaneel

Berichten op het voorpaneel en op het voorpaneel In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Statusberichten op pagina 4-31 Foutberichten en waarschuwingen op pagina 4-32 Het voorpaneel van de printer biedt informatie en hulp

Nadere informatie

Xbox moederbord vervanging

Xbox moederbord vervanging Xbox moederbord vervanging Geschreven door: rmarstel ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 13 INTRODUCTIE Dit is de vervanger gids voor het moederbord in de Microsoft Xbox. GEREEDSCHAPPEN: Metal

Nadere informatie

Menuwijz. activeren. Printerberichten 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Menuwijz. activeren. Printerberichten 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Printerberichten 1 Het bedieningspaneel geeft berichten weer over de huidige status van de printer en geeft waarschuwingen als er mogelijke problemen opgelost moeten worden. In dit onderdeel krijgt u een

Nadere informatie

Geschreven door: Mike Glenn

Geschreven door: Mike Glenn Asus Eee PC 1000HE Speaker Replacement Deze gids laat zien hoe u de luidsprekers van uw Asus Eee PC 1000HE vervangen. Geschreven door: Mike Glenn INTRODUCTIE Volg deze gids als u hebt vastgesteld dat uw

Nadere informatie

U kunt inkt toevoegen als de printer niet actief is of wanneer op het voorpaneel het bericht Inkt is bijna op of Inkt is op verschijnt.

U kunt inkt toevoegen als de printer niet actief is of wanneer op het voorpaneel het bericht Inkt is bijna op of Inkt is op verschijnt. Onderhoud In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Inkt toevoegen" op pagina 4-19 "De afvallade legen" op pagina 4-23 "De onderhoudskit vervangen" op pagina 4-25 "Het mes voor het losmaken van papier

Nadere informatie

Nederlands. Bovenplaat. AppleCare. Instructies voor vervanging

Nederlands. Bovenplaat. AppleCare. Instructies voor vervanging Nederlands Instructies voor vervanging Bovenplaat AppleCare Volg deze instructies nauwgezet. Als u dit niet doet, kan uw apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking: U kunt

Nadere informatie

Handleiding voor upgrades en service. Printed in

Handleiding voor upgrades en service. Printed in Handleiding voor upgrades en service Printed in De vaste schijf verwijderen en vervangen Onderdelen kunnen per model verschillen. De vaste schijf verwijderen en vervangen 20 tot 40 minuten Voor u begint

Nadere informatie

Een fax verzenden. Het bedieningspaneel gebruiken. De computer gebruiken

Een fax verzenden. Het bedieningspaneel gebruiken. De computer gebruiken Naslagkaart Bezig met kopiëren Kopieën maken 1 Plaats een origineel document in de ADF-lade of op de glasplaat. Opmerking: Zorg ervoor dat het papierformaat van het origineel en de uitvoer hetzelfde zijn.

Nadere informatie

Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag

Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag Onderhoud en opslag Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag 9.1 Onderhoud van het maaidek Robomow is een functionele mulch maaier. Daarom kunnen zich grasresten ophopen onder het maaidek, vooral bij het maaien

Nadere informatie

De afdekklep en glasplaat reinigen

De afdekklep en glasplaat reinigen 11_chap11.fm Page 293 Thursday, March 3, 2005 12:50 PM De afdekklep en glasplaat reinigen Het is belangrijk om de afdekklep en de glasplaat regelmatig schoon te maken, om te zorgen voor de beste afdrukkwaliteit

Nadere informatie

ATA-kabel. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op http://www.apple.com/support/doityourself/.

ATA-kabel. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op http://www.apple.com/support/doityourself/. Nederlands Instructies voor vervanging ATA-kabel AppleCare Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als u dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking:

Nadere informatie

Papierstoringen. Papier is vastgelopen bij de uitgang en Papier is vastgelopen aan de achterzijde. Phaser 4500-laserprinter

Papierstoringen. Papier is vastgelopen bij de uitgang en Papier is vastgelopen aan de achterzijde. Phaser 4500-laserprinter Papierstoringen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Papier is vastgelopen bij de uitgang en Papier is vastgelopen aan de achterzijde op pagina 4-3 Papier is vastgelopen bij de uitgang en Papier

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

imac Intel 24 "EMC 2267 Optical Drive

imac Intel 24 EMC 2267 Optical Drive imac Intel 24 "EMC 2267 Optical Drive Vervanging Het vervangen van de optische drive in de 24 "imac EMC 2267 Geschreven door: Brittany McCrigler ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 16 INTRODUCTIE

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor hardware

Installatiehandleiding voor hardware Uitpakken Verwijder alle beschermende materialen. De afbeeldingen in deze handleiding zijn voor een soortgelijk model. Hoewel deze kunnen afwijken van uw model, is de methode van gebruik hetzelfde. Het

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair CD / DVD Speler Belangrijke instructies om de veiligheid te controleren U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u aan het werk gaat en u moet voldoen aan de instructies die u hieronder aantreft.

Nadere informatie

Instructies voor de installatie van de Kodak Enhanced printer voor gebruik met de Kodak i5000 Serie-scanners

Instructies voor de installatie van de Kodak Enhanced printer voor gebruik met de Kodak i5000 Serie-scanners A-61682_nl Onderdeelnummer 5K3752 Instructies voor de installatie van de Kodak Enhanced printer voor gebruik met de Kodak i5000 Serie-scanners Hieronder volgen de instructies voor de installatie van de

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Uitpakken Papier en folie laden Aansluiten Testen U kunt ook instructie video s and How To pagina s bekijken op www.idstation.eu Page 1 Uitpakken Installatie handleiding ID station

Nadere informatie

Nederlands. Harde schijf. AppleCare

Nederlands. Harde schijf. AppleCare Nederlands Harde schijf AppleCare Instructies voor vervanging Volg deze instructies nauwgezet. Als u dit niet doet, kan uw apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. De vervanging van

Nadere informatie

Scherm / Display iphone 6 Reparatie handleiding

Scherm / Display iphone 6 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

De inhoud van de verpakking controleren

De inhoud van de verpakking controleren De inhoud van de verpakking controleren papiersteun cd-rom met printersoftware & Gebruikershandleiding pakket met cartridges (bevat zowel zwart-wit- als kleurencartridges.) printer Gids voor snelle starters

Nadere informatie

Videokaart. 4. Als u de behuizing tegen diefstal hebt beveiligd met een beveiligingskabel, verwijdert u deze kabel.

Videokaart. 4. Als u de behuizing tegen diefstal hebt beveiligd met een beveiligingskabel, verwijdert u deze kabel. Nederlands Instructies voor vervanging Videokaart AppleCare Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als u dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking:

Nadere informatie

2 Druk de lengtegeleiders in en schuif deze naar de juiste positie voor het formaat papier dat u wilt plaatsen.

2 Druk de lengtegeleiders in en schuif deze naar de juiste positie voor het formaat papier dat u wilt plaatsen. Laserprinter 2 Druk de lengtegeleiders in en schuif deze naar de juiste positie voor het formaat papier dat u wilt plaatsen. Naslagkaart Papier en speciaal afdrukmateriaal plaatsen De standaardlade of

Nadere informatie

Welch Allyn Connex Vital Signs Monitor 6000

Welch Allyn Connex Vital Signs Monitor 6000 Welch Allyn Connex Vital Signs Monitor 6000 LCD vervanging Vervang het LCD-scherm in een Welch Allyn 6000-serie Connex Vital Signs Monitor. Geschreven door: Sam Lionheart INTRODUCTIE Gebruik deze gids

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MB Series Instructies voor het vervangen van het dvd-station 7440910005 7440910005 Documentversie: 1.0 - Februari 2008 www.packardbell.com Veiligheidsinstructies Lees

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Papier plaatsen in lade 1 (MPT)' op pagina 2-12 'Papier plaatsen in de laden 2-5' op pagina 2-17 'De nietmachine gebruiken' op pagina

Nadere informatie

Het herstellen van Konica Minolta 2430DL Toner Detection Error

Het herstellen van Konica Minolta 2430DL Toner Detection Error Het herstellen van Konica Minolta 2430DL Toner Detection Error Het herstellen van Konica Minolta 2430DL Toner Detection Error Geschreven door: HoyeBoye INTRODUCTIE Printer fout presenteren met vermelding

Nadere informatie

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Over deze printer Bedieningspaneel Papierstop Voorklep Printeroverzicht 1 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken Standaardlade voor 250 vel Uitvoerlade en bovenklep Ontgrendelingshendel Optionele invoerlade

Nadere informatie

Modem. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op

Modem. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op Nederlands Instructies voor vervanging Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als je dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking: U kunt instructies

Nadere informatie

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Handleiding voor Drum Vervangen

Handleiding voor Drum Vervangen d r m v e r v a n g e n MULTIFUNCTIONELE DIGITALE KLEURENSYSTEMEN Handleiding voor Drum Vervangen Vervang de beeld drum-cartridges. Stel de toner of de tonercartridge niet bloot aan vuur. De toner kan

Nadere informatie

HP PSC 2410 Photosmart All In One Printer Printer Carriage Replacement

HP PSC 2410 Photosmart All In One Printer Printer Carriage Replacement HP PSC 2410 Photosmart All In One Printer Printer Carriage Replacement Met deze gids vindt u de oude printer wagen te verwijderen en te vervangen door een nieuwe. Geschreven door: Cody Long INTRODUCTIE

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Asus F6A-X2 Speaker Replacement

Asus F6A-X2 Speaker Replacement Asus F6A-X2 Speaker Replacement Een stap-voor-stap handleiding over de luidsprekers van de laptop te vervangen. Geschreven door: Jonathan INTRODUCTIE Luidsprekers audio van uw laptop. Zorg ervoor dat u

Nadere informatie

LASERJET PRO 400 MFP. Naslaggids M425

LASERJET PRO 400 MFP. Naslaggids M425 LASERJET PRO 400 MFP Naslaggids M425 Kopieerkwaliteit optimaliseren De volgende instellingen voor kopieerkwaliteit zijn beschikbaar: Aut. selectie: Gebruik deze instelling als u de kwaliteit van de kopie

Nadere informatie

Nederlands. Geheugen. AppleCare. Instructies voor vervanging

Nederlands. Geheugen. AppleCare. Instructies voor vervanging Nederlands Instructies voor vervanging Geheugen AppleCare Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als u dit niet doet, kan uw apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking

Nadere informatie

LET OP KANS OP LETSEL:

LET OP KANS OP LETSEL: Pagina 1 van 19 Help bij afdrukken Papier in de lade voor 250 vel of 550 vel plaatsen LET OP KANS OP LETSEL: Zorg ervoor dat u papier afzonderlijk in elke lade plaatst om instabiliteit van de apparatuur

Nadere informatie

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Xbox DVD Drive Demontage

Xbox DVD Drive Demontage Xbox DVD Drive Demontage Deze gids wordt uitgelegd hoe u de Xbox DVD Drive uit elkaar te halen om reparaties voorvormen of verwijderen van een vastgelopen spel door de schijf handmatig uitwerpen. Geschreven

Nadere informatie

Onderhoud. Onderhoud

Onderhoud. Onderhoud Onderhoud In deze sectie wordt het volgende besproken: Inkt toevoegen op pagina 7-32 De afvallade legen op pagina 7-36 De onderhoudskit vervangen op pagina 7-39 Het mes voor het losmaken van papier reinigen

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Berichten op het voorpaneel

Berichten op het voorpaneel en op het voorpaneel In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Statusberichten" op pagina 4-61 "Foutberichten en waarschuwingen" op pagina 4-62 Het voorpaneel van de printer biedt informatie en hulp

Nadere informatie

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding

Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Naslaggids M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Naslaggids M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Naslaggids M276 Kopieerkwaliteit optimaliseren De volgende instellingen voor kopieerkwaliteit zijn beschikbaar: Aut. selectie: Gebruik deze instelling als u de kwaliteit van

Nadere informatie

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Texas Instruments TI-92 Screen Cover

Texas Instruments TI-92 Screen Cover Texas Instruments TI-92 Screen Cover Vervanging Geschreven door: Daniel Maldonado ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 10 INTRODUCTIE In deze gids zullen we laten zien hoe de toegang tot en

Nadere informatie

imac Intel 20 "EMC 2266 Power Supply Vervanging

imac Intel 20 EMC 2266 Power Supply Vervanging imac Intel 20 "EMC 2266 Power Supply Vervanging Geschreven door: Walter Galan ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 13 INTRODUCTIE Energie voor je imac door het vervangen van de voeding. GEREEDSCHAPPEN:

Nadere informatie

Dock connector ipad 3 Reparatie handleiding

Dock connector ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

WANDMOTAGE VAN UW HP-COMPUTER GEBRUIKERSHANDLEIDING

WANDMOTAGE VAN UW HP-COMPUTER GEBRUIKERSHANDLEIDING WANDMOTAGE VAN UW HP-COMPUTER GEBRUIKERSHANDLEIDING De enige garanties voor producten en diensten van Hewlett-Packard staan vermeld in de expliciete garantievoorwaarden bij de betreffende producten en

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer Gebruikersveiligheid Het systeem en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Betekenis van printerberichten 1

Betekenis van printerberichten 1 Betekenis van printerberichten 1 Wanneer de printer aandacht vereist, wordt een bericht weergegeven op het bedieningspaneel. Als u het Windows-statusvenster voor het stuurprogramma hebt geïnstalleerd,

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MB Series Instructies voor het vervangen van het vasteschijfstation 7440930005 7440930005 Documentversie: 1.0 - Februari 2008 www.packardbell.com Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Gids bij de installatie (verkort)

Gids bij de installatie (verkort) Gids bij de installatie (verkort) Voor de installatie Dit apparaat moet worden geplaatst op een bureau of tafel in de buurt van een 220 Volt stopcontact met randaarde. Zet de voorkant van de machine zo

Nadere informatie

Geheugenmodules Gebruikershandleiding

Geheugenmodules Gebruikershandleiding Geheugenmodules Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten

Nadere informatie

Algemene meubelhandleiding

Algemene meubelhandleiding Algemene meubelhandleiding INHOUD Ophangsystemen Blz. 3 Onderkast installeren Blz.4 Onderkast ontgrendelen Blz.6 Spiegel installeren Blz.7 Spiegelkast installeren Blz.8 Hoge kast installeren Blz.9 Stekkercontactdoos

Nadere informatie

Geschreven door: Philip Le Riche

Geschreven door: Philip Le Riche Deze gids behandelt demontage om de kap open koppeling te vergemakkelijken of om de hoofdprintplaat voor inspectie of onderhoud te verwijderen. Demontage en het onderhoud van de afdruk mechanisme is niet

Nadere informatie

Waarschuwing Ga als volgt te werk als u tijdens het bedienen van de printer ongebruikelijke geluiden of geuren waarneemt:

Waarschuwing Ga als volgt te werk als u tijdens het bedienen van de printer ongebruikelijke geluiden of geuren waarneemt: Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Texas Instruments TI-92 Beeldscherm

Texas Instruments TI-92 Beeldscherm Texas Instruments TI-92 Beeldscherm Replacement Geschreven door: Daniel Maldonado ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 11 INTRODUCTIE In deze gids zullen we laten zien hoe u het scherm te verwijderen

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

Inspiron 15. Gebruiksaanwijzing. 3000-serie. Model computer: Inspiron 15 3541/15 3542 Regelgevingsmodel: P40F Regelgevingstype: P40F001/P40F002

Inspiron 15. Gebruiksaanwijzing. 3000-serie. Model computer: Inspiron 15 3541/15 3542 Regelgevingsmodel: P40F Regelgevingstype: P40F001/P40F002 Inspiron 15 3000-serie Gebruiksaanwijzing Model computer: Inspiron 15 3541/15 3542 Regelgevingsmodel: P40F Regelgevingstype: P40F001/P40F002 Opmerkingen, voorzorgsmaatregelen, en waarschuwingen OPMERKING:

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP PAVILION A6000 http://nl.yourpdfguides.com/dref/853144

Uw gebruiksaanwijzing. HP PAVILION A6000 http://nl.yourpdfguides.com/dref/853144 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor HP PAVILION A6000. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de HP PAVILION A6000 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Naslagkaart voor de 5210n / 5310n

Naslagkaart voor de 5210n / 5310n Naslagkaart voor de 5210n / 5310n 1 2 3 4 VOORZICHTIG: Neem zorgvuldig de veiligheidsvoorschriften in de Handleiding voor eigenaren door voordat u de Dell-printer gaat instellen en gebruiken. 5 6 7 8 1

Nadere informatie

Media laden. Afdrukken. Afdrukmaterialen. Toebehoren. Problemen oplossen. Beheer

Media laden. Afdrukken. Afdrukmaterialen. Toebehoren. Problemen oplossen. Beheer In de volgende tabellen wordt beschreven welk afdrukmateriaal u kunt gebruiken en in welke hoeveelheden. Ook vindt u hier informatie over de wijze waarop u de media in de lade of lader moet plaatsen. Klik

Nadere informatie

Texas Instruments TI-92 moederbord

Texas Instruments TI-92 moederbord Texas Instruments TI-92 moederbord vervanging Geschreven door: Daniel Maldonado ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 9 INTRODUCTIE In deze gids zullen we laten zien hoe u het moederbord en hoe

Nadere informatie

Problemen met afdrukkwaliteit

Problemen met afdrukkwaliteit 1 Afdruk is te licht, of afbeeldingen en/of tekens vertonen lege plekken. Controleer of u de juiste afdrukmedia gebruikt. Gebruik media uit een nieuw pak. Zie Richtlijnen voor media. Controleer of u de

Nadere informatie

Speciale afdrukmethoden en - materialen

Speciale afdrukmethoden en - materialen Speciale afdrukmethoden en - materialen In deze sectie komen de volgende onderwerpen aan de orde: Automatisch dubbelzijdig afdrukken zie pagina 16. Handmatig dubbelzijdig afdrukken zie pagina 19. Transparanten

Nadere informatie

ZM400/ZM600 Naslaggids

ZM400/ZM600 Naslaggids ZM400/ZM600 Naslaggids Gebruik deze gids bij het dagelijks bedienen van uw printer. Voor gedetailleerde informatie dient u de Gebruikershandleiding te raadplegen. Inhoud Buitenkant.............................................................

Nadere informatie

HTC Droid DNA Micro-USB-poort Vervanging

HTC Droid DNA Micro-USB-poort Vervanging HTC Droid DNA Micro-USB-poort Vervanging Verwijder en vervang de poort opladen in uw HTC Droid DNA. Geschreven door: Madeline Tran INTRODUCTIE Gebruik deze handleiding voor het verwijderen en vervangen

Nadere informatie

HP rp5700 Repair moederbord vervanging

HP rp5700 Repair moederbord vervanging HP rp5700 Repair moederbord vervanging Volg deze stappen om het moederbord te vervangen voor dit apparaat. Bij het vervangen van het moederbord gebruikt voorzichtig bij het aandraaien van de schroeven,

Nadere informatie