Erkend en vertrouwd elektrotechnisch installatiebedrijf VESA.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Erkend en vertrouwd elektrotechnisch installatiebedrijf VESA."

Transcriptie

1 Erkend en vertrouwd elektrotechnisch installatiebedrijf VESA. VESA Electrical Engineering heeft jarenlange ervaring en staat bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Onze opdrachtgevers zijn automatiseringsbedrijven, vastgoedbeheerders, beveiligingsbedrijven, detailhandel, retail, bouw-en infrastructuur en recreatie. VESA zijn de eerste letters van de achternamen van de toenmalige oprichters in VESA installatie-en elektrotechniek is dé totaalinstallateur op het gebied van elektrotechnische installaties, datanetwerken, oplossen van storingen, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Een allround technisch installatie-en adviesbureau met wie het plezierig samenwerken is, die kwaliteit voorop stelt en kiest voor bedrijfszekere technieken, producten en systemen. Installatietechniek, infrastructuren en aanleg datanetwerken Wij zorgen voor LED verlichting op uw kantoor, winkel en bedrijf. Wij sluiten glasvezel, fiber, adsl en kabel internet aan zodat uw op Internet kunt. Wij lossen uw elektrotechnische storingen voor u op. Wij leggen uw TCP/IP datanetwerkbekabeling aan in uw bedrijf of datacenter. Wij plaatsen serverkasten, patchkasten, wandkasten, serverrack, 19 inch rack met nodige accessoires. Wij plaatsen, vervangen, keuren of inspecteren uw meterkast, groepenkast of stoppenkast volgens voorschriften. Wiij zorgen voor UPS noodstroominstallaties voor uw continuiteit. Wij geven u graag tips en advies bij uw nieuw- en verbouwplannen. Onze klanten vertellen AUTOBEDRIJF VAN DOMPZELAAR VIANEN - Wij zijn bezig geweest met een totale verbouwing van onze onderneming. Voor het vernieuwen en verleggen en omleggen van de elektra, data en de beveiliging hebben wij VESA ingeschakeld en naar volle tevredenheid tot zover. VERSLUIS MEUBELMONTAGE TIEL - Door regelmatige storingen met onze glasvezelaansluiting hebben wij VESA ingeschakeld om dit voor ons op te lossen. Dit bleek op meerdere punten in onze infrastructuur te zitten en wij kunnen nu gewoon weer zorgeloos aan het werk. Wij bedanken VESA voor hun snelle support.

2 Installatietechniek, infrastructuur en aanleg datanetwerken U kunt bij technisch installatie-en adviesbureau VESA terecht voor advies en installatie op het gebied van onder andere sterk en zwakstroom installaties, meterkast, groepenkasten, stoppenkast, verlichting, aanleg en onderhoud datanetwerk, het verhelpen kortsluiting of storing, aanleg van kabelgootsysteem, ontwerp, verhuizing datanetwerk, schakelapparatuur, netwerkbekabeling (LAN Netwerken van koper en glasvezel), noodstroom UPS voorziening en camerabewaking. Onze opdrachtgevers zijn automatiseringsbedrijven, vastgoedbeheerders, detailhandel, retail, bouw-en infrastructuur en recreatie. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en leveranciers, die ook garantie bieden op de door ons opgeleverde installaties, apparatuur, producten en netwerken en kunnen wij altijd kwaliteit garanderen. Wij zijn merk onafhankelijk en kunnen op verschillende installaties, apparatuur, producten en netwerken een garantie certificaat leveren van de fabrikant. Verplaatsen van datanetwerk, datanetwerk aanleggen, bekabeling, kabels trekken, leggen van kabelgoten, reparatie datanetwerk, afmonteren, plaatsen patchkast, datacenter, datacommunicatiekast, aanleggen stroom, CAI aansluiting, ISRA punt, internet, vergroten en versterken van het signaal, UTP (Unshielded Twisted Pair), STP (Shielded Twisted Pair), FTP (Foiled Twisted Pair), fiber, glasvezel bekabeling, single mode, multi mode glasvezel verbinding, indoor, outdoor, binnen, buiten, elektra aanleg, stopcontact in de meterkast, groepenkast aansluiten, stoppenkast uitbreiden, extra groep laten plaatsen, aanpassing meterkast, groepenkast vervangen, meterkast laten keuren, NEN 3140, NTA8025 keuring, aardlekschakelaar, elektriciteitsmeter, kantoor, bedrijf, gebouw, woonhuis, elektra onderhoud, krachtstroom, bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging, noodstroominstallatie, beveiligingssystemen, noodverlichting installaties, beveiligingsinstallaties, camerabewaking, camerabeveiliging, point to point wifi straal verbindingen aanleggen, wifi voor hotel, camping en bedrijven terrein. Ga naar een ervaren specialist in netwerk infrastructuren. Samen met onze expertise partners staan wij garant voor producten uit de hoogste klasse. Wij werken in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. technisch installatiebedrijf VESA is een organisatie die bestaat uit zeer gedreven specialisten. VESA ers delen een fascinatie voor technologische innovaties, zijn enthousiast en hebben een passie voor hun vak. U krijgt eerlijk, deskundig, maar ook persoonlijk advies. Wij zijn een organisatie met korte lijnen.

3 Elektrotechnische installaties, elektra Wij houden ons bezig met advies, ontwerp, installatie, reparatie, onderhoud, inspectie en beheer van elektrotechnische installaties, bekabeling, elektronica, patchkast, kabelgoten, meterkast, groepenkast, stoppenkast, datacenter, wandcontactdozen, kabeltracé, onderhoudswerk, aanleg, verplaatsen en montage. Datanetwerk aanleg en installatie Aanleg, installatie, montage, reparatie, modificatie, ADSL, VDSL, TCP/IP netwerk, glasvezel internet, VoIP, kabel internet, patchkast, bekabeling, fiber internet, telefonie, wall-outlets en datanetwerk. Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn kunnen wij datanetwerken zelfstandig certificeren. Storing oplossen, herstel en reparatie Inspectie en controle technische installaties. Herstel, meten en preventief onderhoud. Elektrotechnische storing verhelpen, stroomstoring oplossen, elektra problemen oplossen, ict-en datanetwerk storing repareren. Glasvezel internet modem, fiber internet laten monteren, aanleggen, verplaatsen of verleggen. Klanten kiezen voor VESA Electrical Engineering Voor de continuïteit en veiligheid van organisaties, zijn goed werkende technische installaties en systemen essentieel. Onze medewerkers ontwerpen, installeren en beheren geavanceerde elektrotechnische installaties, datanetwerken en industriële automatisering in allerlei branches. Voor onderhoud en bij acute storingen kunt u op ons rekenen. Onze gespecialiseerde monteurs zetten uw vraag centraal en zorgen voor adequate zorg en oplossingen. Als Uneto-VNI erkend installateur staat technisch installatiebedrijf VESA garant voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid! Ga naar een ervaren specialist in ICT infrastructuren. Infrastructuur-en netwerkspecialist VESA is partner van MVO Nederland. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen om bij te dragen aan een betere wereld.

4 VESA Electrical Engineering is uw totaaloplosser Uw complete elektrotechnische installaties zijn bij ons in goede handen. U kunt bij ons terecht voor alle sterk- en zwakstroominstallaties, databekabelingen, maar ook voor de complete inrichting van verlichtings-punten. data netwerk laten aanleggen, laten installeren, plaatsen, monteren Door in eigen beheer het totale dienstenpakket uit te voeren, zijn de projecten vanaf het begin tot het einde beheersbaar en overzichtelijk en kan er op ieder moment worden ingespeeld op de wensen van de klant. Met de juiste technische kennis, professionele scholing en jarenlange ervaring, verzorgen wij kwalitatief hoogwaardige installatieprojecten in de nieuwbouw, renovatie, storingen en onderhoud. Elektrotechnisch installatiebedrijf met ervaring Elektronische installaties vormen vaak het hart van een onderneming. Totaalinstallateur VESA staat bekend om duidelijke prijsafspraken, duurzame technieken, professionele materialen en onze servicegerichtheid. Wij zijn gecertificeerd, wat inhoudt dat wij als erkend installateur een hoge kwaliteit bieden voor het keuren van uw apparatuur. Onze flexibele organisatie stelt ons in staat snel te kunnen schakelen. Wij zorgen voor verlichting in en rondom uw kantoor, winkel en bedrijf. Wij regelen het onderhoud van installaties. Wij zorgen voor databekabeling en uitbreiding van uw meterkast met de infrastructuur voor telefonie en internet. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven. Wij hechten aan duurzaamheid. Leverancier van A-merken Elektrotechnisch installatiebedrijf VESA Electrical Engineering levert en installeert alle voorkomende elektrotechnische materialen met uitsluitend KOMO-keur en KEMA goedkeuring. In het onderstaande overzicht, een aantal van de meest voorkomende merken die installatie-en elektrotechniek VESA hanteert. Overige merken zijn te bestellen. Een uitgebreid en compleet pakket aan diensten en services Ons bedrijf werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken en leveranciers. Hierdoor is de garantie en levensduur gewaarborgd. Onze kijk op de markt en contacten met leveranciers is dusdanig, dat geleverd en geinstalleerd kan worden wat wordt gevraagd.

5 Professionele merk reseller Technisch installatie-en adviesbureau VESA levert en installeert alle voorkomende elektrotechnische materialen met uitsluitend KOMO-keur en KEMA goedkeuring. ABB, AMP, APC, Attema, Draka, Hirschmann, Jung, LG, Minkels, OBO BETTERMANN, Osram, Philips, Radiall, REHAU, Rittal, Siemens, Tyco en meer. Ga naar een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf Wilt u géén vage actietarieven en géén verrassingen achteraf, neem contact met ons op. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U ontvangt snel een antwoord van ons. Wij gaan voor energie-efficiëntie, high-tech totaaloplossingen, onderzoek en duurzaamheid. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Laat het ons weten. Als Uneto-VNI erkend installateur staan wij garant voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid! Wij zijn ook partner van MVO Nederland. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen om bij te dragen aan een betere wereld.

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Dat betekent voor u dat u ervan uit mag gaan dat wij de grootste aandacht besteden aan werken volgens kwaliteitsnormen.

Dat betekent voor u dat u ervan uit mag gaan dat wij de grootste aandacht besteden aan werken volgens kwaliteitsnormen. Waarborging kwaliteit bij VESA Electrical Engineering Als het gaat om klanten en kwaliteit kent ieder organisatie haar eigen specifieke wensen, behoeften en doelstellingen. Voor VESA Electrical Engineering

Nadere informatie

DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR

DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR Nieuwsticht 7 3113 BH Schiedam Tel: 010-2462111 Fax: 010-2462110 www.datro.nl info@datro.nl Inhoudsopgave -Organisatie Datro bv -Ons werkgebied -Activiteiten Datro bv Organisatie

Nadere informatie

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denkt met u mee Showroom A&B Electrotechniek Installaties Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiligingsinstallaties.

Nadere informatie

Petrol ICT. Ontzorgt benzinestations

Petrol ICT. Ontzorgt benzinestations Petrol ICT PetrolConnect is voor alle IT & Communicatie diensten van uw tankstation. Drie zaken die sowieso nodig zijn voor een tankstation zijn het gemak van pinnen, muziek en natuurlijk voor uw veiligheid,

Nadere informatie

Hotel ICT. Ontzorgt hotels

Hotel ICT. Ontzorgt hotels Hotel ICT HotelsConnect voor uw hotel. Voor een hotel is telefonie, beveiliging en internet van groot belang. En bijvoorbeeld eventuele muziek, de mogelijkheid tot pinnen en camerabewaking is belangrijk

Nadere informatie

Marine ICT. Ontzorgt maritieme organisaties

Marine ICT. Ontzorgt maritieme organisaties Marine ICT MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook dataopslag in combinatie met Online

Nadere informatie

100% flexibiliteit in communicatie

100% flexibiliteit in communicatie 100% flexibiliteit in communicatie Ongelimiteerde expertise en capaciteit in één projectorganisatie met vier gerenommeerde partners Group of companies Group of companies 100% flexibiliteit in communicatie

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2 ITN Ontzorgt Voorwoord ITN Installatietechniek b.v. Ede opgericht in 1973 is een allround technisch dienstverlener. In deze interactie zijn transparantie in doen en laten en het nakomen van afspraken van

Nadere informatie

Installatie. van netwerkbekabeling, koper en glasvezel

Installatie. van netwerkbekabeling, koper en glasvezel Netwerkaudit voor bestaande netwerkbekabeling Installatie van netwerkbekabeling, koper en glasvezel Werkt uw netwerk opvallend traag? Doet uw bekabeling u spontaan denken aan de jungle? Twijfelt u aan

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office: het complete netwerk voor professioneel gebruik. Snelle en veilige datacommunicatie is van vitaal belang voor een efficiënte

Nadere informatie

Wie sterk is... U kent Draka van de powerkabels.

Wie sterk is... U kent Draka van de powerkabels. Wie sterk is... U kent Draka van de powerkabels. Bouwen aan betrouwbare netwerken met Draka datakabel Moderne netwerken moeten aan hoge eisen voldoen. Ze moeten snel, betrouwbaar en brandveilig zijn en

Nadere informatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Infratechniek Recreatietechniek Telecommunicatie Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid

Nadere informatie

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde.

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Inhoudsopgave blz Inleiding 2 De geschiedenis 3 Doelstellingen 3 Veiligheid 4 Specialismen 5 Doelgroepen 6 Het dienstenaanbod 7 Milieubewust en techniek

Nadere informatie

Regioprofiel Noord-Holland Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties, niveau 3

Regioprofiel Noord-Holland Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties, niveau 3 Regioprofiel Noord-Holland Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties, niveau 3 16 januari 2013 Regioprofiel Op 31 mei 2012 hebben de MBO-instellingen, de technische installatiebranche en de Metaalbranche

Nadere informatie

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Agro Industrie Particulier Beveiliging Duurzame energie Over ETB van de Beek Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren én onderhouden. En minstens

Nadere informatie

Eindtermen certificaat B5

Eindtermen certificaat B5 Eindtermen certificaat B5 Installatiewerkzaamheden Technische Locaties Versiebeheer Versie Auteur Datum Aard wijziging 0.1 Philip hendriks 12-07-2018 Eerste concept 0.2 Philip Hendriks 25-07-2018 Review

Nadere informatie

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM ALTIJD STROOM B&A Services noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. Onze engineers beschikken over een professionele hands-on

Nadere informatie

Synorga Elektrotechniek. Service & Onderhoud. Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden

Synorga Elektrotechniek. Service & Onderhoud. Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden Synorga Elektrotechniek Service & Onderhoud Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden Service Totaalonderhoud woninginstallaties Collectief onderhoud Planmatig onderhoud Totaalonderhoud collectieve

Nadere informatie

Verbouwen, nieuw bouwen of verhuizen, QLiCT helpt graag een handje mee!

Verbouwen, nieuw bouwen of verhuizen, QLiCT helpt graag een handje mee! Verbouwen, nieuw bouwen of verhuizen, QLiCT helpt graag een handje mee! 1 1. Bekabeling en Elektra : Juiste bekabeling ( Cat 5 e of Cat 6, hoger is niet nodig) is essentieel voor de goede en snelle werking

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER Ruigrok, een sterke naam, een sterk bedrijf, een sterk logo Veiligheid en vertrouwen spelen in de huidige wereld een steeds grotere rol. Als er één bedrijf is dat zich

Nadere informatie

Henk Hazeleger Geassocieerd lid KNX Nederland TC lid KNX Professionals Specialist domotica

Henk Hazeleger Geassocieerd lid KNX Nederland TC lid KNX Professionals Specialist domotica KNX Professionals Henk Hazeleger Geassocieerd lid KNX Nederland TC lid KNX Professionals Specialist domotica Wat is domotica? Losse systemen worden één geheel Alle techniek onder controle met één regelsysteem

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Homepagina Welkom op de website van Jack Coolen Installatietechniek BV. Het loodgieters- en installatiebedrijf in Reusel (Noord-Brabant).

Nadere informatie

Functiebeschrijvingen 2018 Functiebeschrijvingen bij de SECT Certificatiematrix 2018

Functiebeschrijvingen 2018 Functiebeschrijvingen bij de SECT Certificatiematrix 2018 Functiebeschrijvingen 2018 Functiebeschrijvingen bij de SECT Certificatiematrix 2018 Document management Versie Datum Auteur/Recensent Aanpassing 0.1 12-07-2018 Philip Hendriks Eerste concept. 0.2 19-09-2018

Nadere informatie

PIPES FOR LIFE. Pipelife flexiplus quick line

PIPES FOR LIFE. Pipelife flexiplus quick line PIPES FOR LIFE Pipelife flexiplus quick line Met de bedrade flexibele buizen van Pipelife heeft u de beste kwaliteit voor iedere installatie Pipelife Pipelife maakt al meer dan 65 jaar buizen voor elektrotechnische

Nadere informatie

WETEN WAT WERKT! LEGRAND EN MINKELS EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEBOUWGEBONDEN (IT)-INFRASTRUCTUUR. www.legrandservices.nl

WETEN WAT WERKT! LEGRAND EN MINKELS EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEBOUWGEBONDEN (IT)-INFRASTRUCTUUR. www.legrandservices.nl LEGRAND EN MINKELS WETEN WAT WERKT! EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEBOUWGEBONDEN (IT)-INFRASTRUCTUUR THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES www.legrandservices.nl Single point

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing!

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing! Zorgeloos communiceren Ook voor uw totaaloplossing! Aangenaam Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van communicatie. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Dit doen we met een

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Infrastructuur eisen winkel

Infrastructuur eisen winkel Infrastructuur eisen winkel Venlo, juli 2015, Inleiding In dit document staat hoe de stroomvoorziening en de netwerkbekabeling moet zijn aangelegd, wil de eerste fase van de winkelautomatisering een succesvol

Nadere informatie

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN Diensten: o Managed IT Service Provider voor het MKB Cloudcomputing - Remote Monitoring en Patchmanagement - VOIP telefonie Hardware: o Servers - Personal Computers Laptops

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Algemene informatie Het initiatief De Groepsaankoop Zonnepanelen Geertruidenberg is een samenwerking tussen de gemeente Geertruidenberg en het Regionaal

Nadere informatie

Voorwaarden monteursbezoek.

Voorwaarden monteursbezoek. Voorwaarden monteursbezoek. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle monteursdiensten die geleverd worden door Ziggo. Overal waar we in deze voorwaarden spreken over Ziggo bedoelen we Ziggo Services

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Advisering op maat. Ruime ervaring

Advisering op maat. Ruime ervaring TWS technologies is specialist op het gebied van draadloze netwerkverbindingen. Door jarenlange ervaring en betrokkenheid bij de laatste technologische ontwikkelingen binnen de branche is TWS technologies

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

TRAININGS- PROGRAMMA

TRAININGS- PROGRAMMA 2015 TRAININGS- INHOUD TRAININGS- 2015 1 LEGRAND CABLING SYSTEM 2 (LCS 2 ) NETWERKEN Pag. 03 BASISTRAINING BTICINO DEURCOMMUNICATIE 2-DRAADS SYSTEMEN Pag. 04 ONTWERP EN BOUW LEGRAND SCHAKEL- EN VERDEELINRICHTINGEN

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Hillegom 07-10-2012 AD projectleider techniek Voorwoord Dit

Nadere informatie

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n BS machine specialisten industrieel onderhoud m a c h i n e s p e c i a l i s t e n o v e r b s BS, opgericht in 1946, heeft zich de reputatie verworven de machinespecialist bij uitstek te zijn. De organisatie

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stroom elektrotechniek nieuwe teksten site --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hieronder alle teksten op basis van de nagekomen

Nadere informatie

De installatie zelf. Opbrengst

De installatie zelf. Opbrengst De installatie zelf Risico s van het installeren en beheren van zonnepanelen Frank Smits Directeur eigenaar Parkstad Inspecties Vice voorzitter vakgroep Beheer en Inspecties Bestuurslid UNETO-VNI GG klein

Nadere informatie

Overwegingen bij bekabeling architectuur

Overwegingen bij bekabeling architectuur Overwegingen bij bekabeling architectuur HellermannTyton B.V. Michel Frakking Deze lezing wordt u aangeboden door: HellermannTyton is fabrikant van Innovatieve Connectivity Oplossingen voor zowel LAN als

Nadere informatie

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek.

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Service en onderhoud Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor sprinklers en brandmeldinstallaties Eén aanspreekpunt

Nadere informatie

HPS Industrial BV HEID EN KENNIS VAN ZAKEN. HPS Industrial BV DE ABSOLUTE ZEKERHEID VAN HPS

HPS Industrial BV HEID EN KENNIS VAN ZAKEN. HPS Industrial BV DE ABSOLUTE ZEKERHEID VAN HPS DE ABSOLUTE ZEKERHEID VAN HPS Sinds de oprichting in 1993 heeft HPS zich sterk ontwikkeld. HPS behoort inmiddels tot de grotere spelers, en dat betekent voor u meer zekerheid. Niet alleen vanwege het hoge

Nadere informatie

100% stekerbaar installeren voor de woningbouw. Snel Duurzaam Gunstige TCO

100% stekerbaar installeren voor de woningbouw. Snel Duurzaam Gunstige TCO 100% stekerbaar installeren voor de woningbouw Snel Duurzaam Gunstige TCO DAAROM: WINSTALLEREN Als installateur heeft u in uw werk te maken met steeds strengere regels en hogere kwaliteitseisen. Omdat

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers Een totaalaanbod van diensten inzake installaties is uw uniek aanspreekpunt voor een breed spectrum van installaties en werkzaamheden voor nieuwbouw en renovatie,

Nadere informatie

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers Een totaalaanbod van diensten inzake installaties is uw uniek aanspreekpunt voor een breed spectrum van installaties en werkzaamheden voor nieuwbouw en renovatie,

Nadere informatie

SAMEN SUCCESVOL IN RAILINFRATECHNIEK

SAMEN SUCCESVOL IN RAILINFRATECHNIEK SAMEN SUCCESVOL IN RAILINFRATECHNIEK Imtech Infra Rail Snel, veilig en betrouwbaar Vervoer per spoor wint aan populariteit. Reizen per spoor zorgt voor een snelle, veilige en betrouwbare verbinding.

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Building solutions. Eén aanspreekpunt voor uw hele project

Building solutions. Eén aanspreekpunt voor uw hele project Building solutions Eén aanspreekpunt voor uw hele project Hoeveel fabrikanten heeft u nodig om uw klant tevreden te stellen? Energie, gebouwautomatisering, data en telefoon op iedere werkplek in een ruimte.

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Woningbouw & Utiliteit

Woningbouw & Utiliteit Woningbouw & Utiliteit Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

Een oplaadpunt voor elektrische auto s op het terrein van de Vereniging van Eigenaren Hoe werkt dat?

Een oplaadpunt voor elektrische auto s op het terrein van de Vereniging van Eigenaren Hoe werkt dat? Een oplaadpunt voor elektrische auto s op het terrein van de Vereniging van Eigenaren Hoe werkt dat? VERSIE DECEMBER 2013 3 Inleiding U gaat een elektrische auto kopen of u heeft er al één gekocht. Een

Nadere informatie

Snel en betrouwbaar internet

Snel en betrouwbaar internet Snel en betrouwbaar internet Voor alle ondernemingen Op diverse industrieterreinen in Nederland wordt door Glasvezel Bedrijventerrein een zakelijk glasvezelnetwerk aangelegd. Ook voor uw vestiging dé aansluiting

Nadere informatie

Elektrotechnische installaties Kostenkengetallen Bouwprojecten

Elektrotechnische installaties Kostenkengetallen Bouwprojecten Elektrotechnische installaties Kostenkengetallen Bouwprojecten Een uitgave van BIM Media bv Samenstelling Uitgever Adres Abonnement Klantenservice Algemene voorwaarden Frank van de Waeter Jan van den Brink

Nadere informatie

Intelligente energiemeters voor datacenters

Intelligente energiemeters voor datacenters Intelligente energiemeters voor datacenters Waarom meten? Elektrische energie is de duurste van alle variabele kosten in een datacenter. Alleen daarom al is het goed om het verbruik met energiemeters in

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonne Inhoudsopgave Algemene informatie 3 Leverancier 4 Uw voordelen 5 Proces 6 Het zonnesysteem 7 Garanties 8 Prijzen 9 Inschrijven 12 Contact 13 Algemene informatie

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

elektrotechniek bv elektrotechniek bv MOSSINK MAAKT MEER MOGELIJK Zuiderinslag 12 Postbus 39 3870 CA Hoevelaken T (033) 253 45 81 F (033) 253 58 26

elektrotechniek bv elektrotechniek bv MOSSINK MAAKT MEER MOGELIJK Zuiderinslag 12 Postbus 39 3870 CA Hoevelaken T (033) 253 45 81 F (033) 253 58 26 INSTALLATIETECHNIEK PROJECTVERLICHTING BEVEILIGINGEN INSPECTIES BESTURINGSTECHNIEK INSTALLATIETECHNIEK PROJECTVERLICHTING BEVEILIGINGEN INSPECTIES BESTURINGSTECHNIEK elektrotechniek bv elektrotechniek

Nadere informatie

VIS UALS. Contact. Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen +31 (0) (0)

VIS UALS. Contact.   Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen +31 (0) (0) VIS UALS Contact +31 (0) 347 345032 +31 (0) 6 43800643 www.led-visuals.nl info@led-visuals.nl Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen VIS UALS LED VISUALS BROCHURE Duurzame LED schermen voorzien van een Ultra High

Nadere informatie

B&A Supplies noodstroomsystemen

B&A Supplies noodstroomsystemen ALTIJD STROOM B&A Supplies noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. B&A Supplies is importeur van diverse kwaliteitsmerken en

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Elektrotechnische oplossingen voor de (glas)tuinbouw

Elektrotechnische oplossingen voor de (glas)tuinbouw Elektrotechnische oplossingen voor de (glas)tuinbouw Transformatorstations Projecten Speciale producten Services Stationautomatisering CREATIVITEIT = STANDAARD PROFESSIONELE PROJECTORGANISATIE De glastuinbouw

Nadere informatie

Bedrijvenregister Aan dit rapport kunnen geen rechten worden ontleend 1

Bedrijvenregister Aan dit rapport kunnen geen rechten worden ontleend 1 Toelichting Hieronder treft u het totaaloverzicht van uw erkenningen aan. Uw erkenningsoverzicht Informatie opgehaald op: 07-06-2016 ICT-beheerder (25189) Erkend 07-08-2001 01 Behandelt en handelt incidentmeldingen

Nadere informatie

Stemrapport Kern met Pit finale 2016 19/3/2016. Uitslag. 1 e prijs Groningen Zorgproject Wedde dat 't lukt. 2 e prijs Noord-Holland Kickmee!

Stemrapport Kern met Pit finale 2016 19/3/2016. Uitslag. 1 e prijs Groningen Zorgproject Wedde dat 't lukt. 2 e prijs Noord-Holland Kickmee! Stemrapport Kern met Pit finale 2016 19/3/2016 Uitslag 1 e prijs Groningen Zorgproject Wedde dat 't lukt 2 e prijs Noord-Holland Kickmee! 3 e prijs Flevoland Samen leven samen spelen Positie Kern Projecttitel

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Voorkomen of genezen? Veiligheid van de elektrische installatie in sociale huurwoningen

Voorkomen of genezen? Veiligheid van de elektrische installatie in sociale huurwoningen Voorkomen of genezen? Veiligheid van de elektrische installatie in sociale huurwoningen Inhoudsopgave Toenemende druk op de elektrische installatie 3 Complexere installaties 3 Controle op veiligheid is

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

Energiek in techniek...

Energiek in techniek... Energiek in techniek... Gemalen en Stuwen Paneelbouw en Telemetrie Water- en Milieutechniek Elektrotechniek Buispostsystemen Service & Onderhoud Gemalen en Stuwen Van der Arend is specialist in het ontwerpen

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

Geboortedatum : 13-08-1961. : 4817 RJ Breda. : f.polderman@online.nl. Opleidingen: Diploma's. 1980 - mavo diploma

Geboortedatum : 13-08-1961. : 4817 RJ Breda. : f.polderman@online.nl. Opleidingen: Diploma's. 1980 - mavo diploma Geboortedatum : 13-08-1961 Adres Email : 4817 RJ Breda : f.polderman@online.nl Opleidingen: Diploma's 1980 - mavo diploma 1983-1987 Avond MTS algemene gedeelte 1991-1992 Hulpmonteur Elektro Uneto 1992-1995

Nadere informatie

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Snel en flexibel anticiperen Elektrotechniek staat aan de basis van efficiënt werkende installaties en systemen. De elektrotechnische installatie is het kloppend

Nadere informatie

Managed CPE (Customer Premise Equipment)

Managed CPE (Customer Premise Equipment) Dienstbeschrijving CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING Managed CPE (Customer Premise Equipment) Classificatie: Extern Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voordelen Managed CPE... 4 3 Managed CPE oplossing...

Nadere informatie

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek PARTICULIER Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek Comfortabel en veilig wonen is belangrijk. Een ideale woning is voorzien van elektra, een goede klimaatbeheersing,

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

Vertrouwd met uw projecten

Vertrouwd met uw projecten Synorga Elektrotechniek Vertrouwd met uw projecten Professionele, persoonlijke ontzorging Oproepsystemen Utiliteit Lichtinstallaties Groot onderhoud Renovatiewerk Duurzame oplossingen Data-installaties

Nadere informatie

dakramen.nl Uw dakramenspecialist! RENOVATIEPROJECTEN/ PLANMATIG ONDERHOUD www.dakramen.nl

dakramen.nl Uw dakramenspecialist! RENOVATIEPROJECTEN/ PLANMATIG ONDERHOUD www.dakramen.nl dakramen.nl Uw dakramenspecialist! RENOVATIEPROJECTEN/ PLANMATIG ONDERHOUD www.dakramen.nl dakramen.nl dakramen.nl is specialist op het gebied van FAKRO en VELUX producten. Wij leveren, plaatsen en vervangen

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT PERFORMANCE DOOR STABILITEIT Hoe zorgt u dat beschikbare data ook daadwerkelijk beschikbaar is, zonder te verzanden in netwerken die voelen als roeien in een moddersloot?

Nadere informatie

Aanleiding. Samen kunnen we succesvol zijn in deze markt!

Aanleiding. Samen kunnen we succesvol zijn in deze markt! Aanleiding Onze jarenlange samenwerking met installateurs Zij vragen ons ad-hoc voor elektrotechnische inspecties bij hun klanten De vraag naar inspecties blijft groeien Er zijn veel aanbieders, maar kwaliteit

Nadere informatie

Security DSL. Wel zo zorgeloos

Security DSL. Wel zo zorgeloos Security DSL Wel zo zorgeloos SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet toegang?

Nadere informatie

VERWATER INDUSTRIAL SERVICES

VERWATER INDUSTRIAL SERVICES INDUSTRIAL SERVICES Verwater Industrial Services biedt een totaalpakket aan diensten, waaronder E&I, engineering, industriële automatisering (PLC/SCADA), mechanisch onderhoud (Static & Rotating), panelenbouw,

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen.

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen. Veel ondernemers vragen zich af wat de Cloud nu precies is en wat het voor hun onderneming kan betekenen. CAB holland geeft u duidelijkheid. Cloud kan een antwoord zijn op drie IT vraagstukken: 1. U wilt

Nadere informatie