AGENDA. weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45)"

Transcriptie

1 12 mei 2016 jaargang 18 nr. 33 Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag AGENDA Woensdag 25 mei studiedag Kanjertraining: alle kinderen vrij; OPA Donderdag 26 mei inloopuur ( ) Donderdag 26 mei schoolfotograaf: groepsfoto Vrijdag 27 mei weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Donderdag 2 juni Eindfeest Vrijdag 3 juni Woensdag 8 juni MR/ OR vergadering weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 10 juni studie/werkdag team: alle kinderen vrij Maandag 13 juni studie/werkdag team: alle kinderen vrij Vrijdag 17 juni weeksluiting Erflandenlocatie groep: 3B 6A 8B (10.45) Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 17/05/2016 Thema: Mij niet gezien! Ester 1 Koning Ahasveros geeft een groot feest. Maar als hij koningin Wasti vraagt om te komen, weigert ze. De koning en zijn ministers zijn boos omdat de koningin niet luistert. Ze mag geen koningin meer zijn. Ouderportaal: Fotograaf: Op het ouderportaal staat bij documenten informatie over de schoolfotograaf Avond4daagse: Op het ouderportaal staat informatie onder het kopje berichten over de avond4daagse Eindfeest Beste ouders, Het lijkt nog ver weg maar hierbij alvast een mededeling over het eindfeest op donderdag 2 juni. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat het dan prachtig weer is, maar mocht dit helaas toch niet zo zijn, schakelen wij over op het regenprogramma. In geval van slecht weer hoeven de kinderen pas om 9.30 uur te beginnen! Wij brengen u hier nu alvast van op de hoogte zodat u tijd heeft om eventueel een regeling te treffen, indien nodig kan uw kind bijvoorbeeld met een vriend/vriendin mee naar school. We hopen echter dat bovenstaande niet nodig zal zijn en we samen kunnen genieten van een zonnige feestelijke dag! De Eindfeestcommissie

2 OPROEP MR verkiezing Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een nieuw MR- ouder lid. Bent u enthousiast? Dan kunt u zich verkiesbaar stellen door een mail te sturen. In dat bericht stelt u zichzelf voor en vertelt u waarom u graag zitting wilt nemen in de MR (motivatie). Er wordt per schooljaar ongeveer 6 keer vergaderd. De onderwerpen zijn divers. Ook staat geregeld de besluitvorming van diverse beleidsstukken op de agenda. Er worden beslissingen genomen in het belang van uw kind(eren). Voor verdere informatie zie website. U wordt verzocht voor donderdag 26 mei 2016 te reageren. Vanaf maandag 30 mei kunnen alle ouders stemmen. 9 juni volgt dan de uitslag. Vanuit de Activiteiten Commissie Erflanden Beste Wijkgenoot, Het is bijna zover, op woensdag 18 mei 2016 wordt de Erflandenrun weer gelopen. Voor lokale bewoners kan dit voor een tijdelijk ongemak zorgen, dit zullen we tot een minimum proberen te beperken. Het schema van de run is als volgt: START -Kids Run, 1 KM 18:00 - G(ehandicapten) run, 1 km 18:00 -Kids Run, 2 KM 18:30-5 KM en 10 KM 19:15 Tijdens de run zullen er een aantal verkeersmaatregelen nodig zijn om te zorgen voor een onbelemmerde doorgang voor lopers en veiligheidsdiensten. De volgende straten zullen hiervoor tussen 17:30 tot 21:30 (gedeeltelijk) afgesloten zijn: Atalanta; Bittervoorn; Blankvoorn; Boswitje; Citroenvlinder; de Laan; Keizersmantel; Koningspage; Zuiddreef (Na de Elrits); Noorddreef (Na nr. 36); Oranjetip; Ruisvoorn; Zilvervlek; Rotsvlinder (Startlocatie ter hoogte van huisnummers 2-14). Voor alles blijft het belangrijk dat het parcours tijdens de run niet gekruist kan worden. Indien uw adres zich binnen het afgesloten gebied bevindt en u verwacht tijdens de afsluitingsperiode weg te moeten, houdt hier dan rekening mee. We hopen dat het een gezellig evenement mag worden! Nieuws uit de groepen Groep 1/2A Wat fijn om iedereen weer te zien na deze vakantie en wat goed om te horen dat iedereen, na de leuke belevenissen in de vakantie, weer zin had om naar school te gaan. Momenteel werken we nog over de lente, waarbij we vanaf volgende week starten met een schoolbreed NME-project over de wilde planten. We zullen een herbarium gaan maken. Hier hebben we natuurlijk wel planten voor nodig. Gelukkig hebben we deze planten kunnen vinden tijdens een gezellige ochtendwandeling. Deze week is ook een beredeneerd aanbod-week. We spelen spelletjes met de meester, maken een mozaïek en een armband (groep 1) of een patronenkleurplaat en een kralenplank over de boerderij (groep 2).

3 Ons waterpark is ook een groot succes. De mooiste waterconstructies worden gemaakt in en om de watertafel. Gelukkig weten we dat we heel voorzichtig moeten zijn, anders wordt het wel een heel natte bende. Op de foto is het waterpark te zien. Buiten spelen we ook heerlijk. We mogen lekker zonder jas naar buiten (Yes!) en genieten van het zonnetje. Tot slot: een aantal kinderen heeft het portfolio nog niet ingeleverd. Zou u dit z.s.m. willen inleveren, dan kunnen de volgende werkstukken van de kinderen erin geplakt worden. Alvast bedankt! Wist u dat: -- Donderdag 26 mei weer een inloopuur is. U komt toch ook? Met vriendelijke groeten, Alle kinderen van groep 1/2a en meester. Groep 1/2B De meivakantie is ook alweer voorbij, afgesloten met een heerlijk Hemelvaart weekend. Eindelijk konden we " met zonder jas " buitenspelen. De laatste periode van ons schooljaar is begonnen. Volgende week begint de projectweek, deze keer leren we over wilde planten/bloemen die in de berm groeien. Dinsdag hebben we samen heel veel planten geplukt zodat we ze kunnen drogen en er volgende week iets leuks van maken. We werken 2 weken over dit thema en op vrijdag 27 mei sluiten we het project af met de hele school. Op donderdag 26 mei kunt u komen kijken wat we allemaal gedaan hebben (inloopuur). Op ons schoolplein hebben we nieuwe speeltoestellen waaronder een nieuwe duikelstang, hier zijn we erg blij mee! Groet van de juffen Groep 1/2C Op zoek naar wilde bloemen en planten... Afgelopen maandag hebben we heel lang in de kring gezeten. Heerlijk geluisterd naar alle vakantieverhalen. De kinderen hebben leuke dingen gedaan en zijn hopelijk weer uitgerust voor de laatste periode van dit schooljaar. Het is nog wel een lange periode met veel activiteiten. De eerste activiteit is al volgende week. Dan begint de projectweek. Het thema is 'wilde planten'. Dinsdag hebben we een wandeling door de buurt gemaakt en wilde planten/bloemen gezocht. Die gaan we drogen en daar maken we een schilderij van. Met ecoline en een rietje kan je ook bloemen maken. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan donderdag 26 mei naar het inloopuur! Het is al weer even geleden, maar voor de vakantie hebben we op school ontbeten (Koningsontbijt). We willen de ouders die toen geholpen hebben hartelijk danken. Vriendelijke groeten van de juffen.

4 Groep 1D Het lijkt al heel lang geleden maar vrijdag 22 april hebben we samen op school ontbeten. We hebben heerlijk gegeten en er waren veel kinderen in het oranje. Het was een gezellige ochtend. Daarna hebben we lekker kunnen genieten van de vakantie en na twee weken vrij te zijn geweest was het maandag voor iedereen best wel weer even wennen. We hebben nu al 15 kinderen in de klas! Alle nieuwe kinderen: van harte welkom! Volgende week beginnen we met het project: wilde planten. Afgelopen dinsdag zijn we al op zoek geweest naar wilde planten, die laten we nu drogen en volgende week gaan we daar iets mee doen. Er zijn al een aantal kinderen die helemaal alleen naar binnen komen, knap hoor! Misschien zijn er wel meer kinderen die dit willen proberen. Groetjes van de juffen. Groep 1/2E Wat fijn om iedereen weer te zien na de meivakantie! Leuk zeg, al die verhalen op maandag. We hebben in de kring verteld én goed geluisterd wat we allemaal gedaan hebben. Deze week hebben wij geen taken want het is weer Beredeneerd Aanbod week. Groep 1 oefent onder andere met houdingen nadoen van een plaatje en een verhaal vertellen bij een reeks van 3 plaatjes. Groep 2 oefent met het hakken van woorden. Daar hebben wij een speciale manier voor, vraagt u maar eens aan uw kind! We hebben ook allemaal een werkboek met verschillende opdrachten. Er zit bijvoorbeeld een klei-opdracht in, een rijmblad, een spiegeltekening maar ook een kralenplankkaart. De kinderen mogen zelf kiezen waar mee ze beginnen! Volgende week start het NME project wilde bloemen en planten. Vriendelijke groet van de juffen. Groep 1/2 F Wij werken deze week uit een boekje! Maandag hebben wij in de kring aan elkaar onze vakantieverhalen verteld. Deze week doen wij geen werkjes maar opdrachten uit het beredeneerd aanbod. Groep 1 en 2 hebben ook allebei een werkboekje waaruit ze deze week moeten werken. Groep 2 heeft een nieuwe letter geleerd, de ij van ijs. Volgende week starten we met het NME-project: wilde planten. Vanaf volgende week gaan wij tutorspelen met de kinderen uit groep 5, hiervoor gebruiken wij ontwikkelingsmateriaal. Vriendelijke groet van juf.

5 Groep 3A We hebben voor de meivakantie leuke activiteiten gehad. Hoe gaan we verder? Zowel de muzieklessen als het bezoek aan de bibliotheek waren erg leuk. We hebben geboeid geluisterd en vragen gesteld. Tijdens de muzieklessen hebben we het ook gehad over slag-, schud- blaas- en snaarinstrumenten. Ook het Koningsontbijt was geslaagd. Wat heeft iedereen heerlijk zitten eten en wat was het gezellig! In de verhaaltjesschriften hebben de kinderen leuke verhalen over hun vakantie geschreven. Volgende week staat ons laatste zonnetje in de belangstelling. Voor de aankomende, laatste, schoolweken had iemand een leuk idee. Zij vindt het leuk om aan de klas een stukje uit een boek voor te lezen. Om de beurt mogen de kinderen die het willen een boek van huis mee naar school nemen en als boekpromotie aan de anderen laten zien, er over vertellen en een stukje voor lezen. Ze krijgen van te voren van mij te horen wie er aan de beurt is. We starten volgende week met het project Wilde planten. We zijn druk aan het oefenen voor het korfbal toernooi van 25 mei. Hopelijk hebben we er net zulk mooi weer bij als deze week. Zijn er nog ouders die bij het eindfeest willen en kunnen helpen? Zending van de afgelopen periode: 2,90. Groeten van alle kinderen en de juffen. Groep 3B We hebben genoten van een heerlijke vakantie en zijn begonnen aan alweer de laatste periode van dit schooljaar. Na een heerlijke vakantie zijn we deze week weer fijn begonnen aan alweer de laatste periode van dit schooljaar. De kinderen hebben in hun verhalenschrift mooie verhalen geschreven over de vakantie. Vrijdag voor de vakantie hadden we nog gezellig Koningsontbijt met elkaar en hebben we de Hupsakee met alle kinderen gedanst op het plein. Ook brachten we voor de vakantie nog een leuk bezoek aan de bibliotheek waar schrijfster en illustratrice Daniëlle Schothorst ons vertelde over het schrijven en haar boeken. We mochten ook allemaal vragen aan haar stellen en aan het eind maakte ze nog een mooie tekening voor ons. Deze hangt in de klas en kunt u misschien tijdens het inloopuur van donderdag 26 mei komen bekijken. Dan laten we ook graag alles aan jullie zien wat we gedaan hebben de afgelopen tijd. Woensdag 18 mei begint onze projectweek over wilde planten. We doen dan onder andere een circuitje waarin we allerlei dingen over wilde planten leren. Op 2 juni is het eindfeest. Zijn er misschien nog ouders die dan willen helpen? Groeten van de kinderen en juffen van groep 3b.

6 Groep 3C We hebben lekker genoten van die heerlijke vakantie en gaan nu van start aan de laatste periode van het jaar! Er gaan nog veel leuke dingen gebeuren en natuurlijk gaan we ook nog hard aan het werk! Volgende week start het Project Wilde planten van Natuur en Milieu Educatie. We gaan hier allemaal leuke dingen voor doen, zoals bloemen drogen en een ontdekpad lopen. Lezen In kern 10 leren we woorden met -aai, -ooi, -oei: Ik hoor de j, maar schrijf de i Ook komen woorden met eeuw en ieuw: Ik denk aan de u Rekenen Doelen voor Blok 10 van rekenen zijn: *Sprongen van 10 en huppen van 1 op de getallenlijn tot 50 tekenen, *Getallen t/m 50 ordenen op de getallenlijn tot 50, *Een opteltabel tot 20 maken, *Een geldbedrag tot 50 cent neerleggen met munten Avondvierdaagse Let op: donderdag (vandaag!) moeten de briefjes zijn ingeleverd! Korfbaltoernooi Op 25 mei gaan we meedoen met 3 teams onder leiding van de vaders van drie vaders. Schoolreisje Op donderdag 9 juni gaan we op schoolreisje naar Drouwenerzand!! Over vertrektijd enz. krijgt u nog bericht. Groep 4A Wat hebben we genoten van de meivakantie en wat vliegt de tijd! Voor de meivakantie hebben we de Koningsspelen gehad! We hebben hierbij in de klas ontbeten, de Hupsakee gedanst op het schoolplein en spelletjes mogen doen in de klas. Deze week zijn we weer begonnen met een nieuw blok van spelling. In dit blok leren we klankgroepenwoorden, luchtwoorden en woorden met aan het eind een a,-ee,-u,-o schrijven (zoals vla). Vandaag hebben we de toets van rekenen blok 10. Volgende week gaan we starten in blok 11. Daar leren we van plaatjes en verhalen keersommen maken, de tafels van 2,5,10 komen terug, gaan we aanzichten vinden bij een bouwsel en leren we omgekeerde keersommen. Van de laatste even een voorbeeldsom: Frits heeft 18 trappers, aan elke fiets doet hij er 2. Hoeveel fietsen kan hij klaarmaken? Woensdag 25 mei is het korfbaltoernooi waar twee teams uit de klas aan mee gaan doen. Twee moeders gaan ons begeleiden, alvast bedankt voor de hulp! Veel succes gewenst! Op donderdag 9 juni gaan we op schoolreisje naar Drouwenerzand. U ontvangt nog een briefje met daarin alle benodigde informatie. Aanstaande woensdag start de Projectweek, dit jaar is het thema Wilde planten. We sluiten de week af met een inloopuur op donderdag 26 mei. Het begint om uur en duurt tot uur, u bent van harte welkom! Hartelijke groet, groep 4a & juf.

7 Groep 4B Wat hebben we genoten van de vakantie, vooral in de laatste week was het heerlijk weer. Nu beginnen we alweer aan de laatste periode van dit schooljaar. Voor de vakantie waren de Koningsspelen! We hebben genoten van een ontbijt en hebben een frisbee gekregen. Op donderdag 9 juni gaan we op schoolreisje naar Drouwenerzand. U ontvangt nog een briefje met daarin alle benodigde informatie. Woensdag 23 mei is het korfbaltoernooi. Een moeder en een vader begeleiden allebei een team. We willen hen bij deze alvast bedanken voor de inzet. Een moeder heeft aangeboden om de shirts te wassen. Wilt u ervoor zorgen dat uw zoon of dochter direct na afloop van het toernooi het shirt inlevert? Dat betekent dat ze een extra shirt mee moeten nemen. Aanstaande woensdag start de Projectweek, dit jaar is het thema Wilde planten. We sluiten de week af met een inloopuur op donderdag 26 mei. Het begint om uur en duurt tot uur, u bent van harte welkom! Volgende week beginnen we met blok 11 van rekenen! We werken in de dit blok aan de volgende onderdelen: keersommen uit de tafel van 2, 5 en 10; verschillende aanzichten bij een bouwsel zoeken; keersommen bij een plaatje bedenken en deelsommen uitrekenen. In het werkboek van spelling zijn we begonnen aan het laatste blok. We oefenen in dit blok klankgroepenwoorden schrijven zoals ja, slapen en plakken; we leren luchtwoorden schrijven zoals jacht, lach en zucht en we herhalen alle spellingsregels van blok 4 nog eens. Op woensdag 25 mei zijn alle kinderen vrij, omdat de juffen en meesters een cursusdag hebben! Zendingsgeld: 1,00 Hartelijke groet, Groep 4b en meester. Groep 4C Wat hebben we allemaal genoten van de meivakantie. We zijn begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week woensdag start de projectweek met het thema 'wilde planten'. We hebben in onze groep al een start gemaakt. De eerste bloemen/planten zijn al geplukt en gedroogd. Hier hebben we mooie schilderijtjes van gemaakt. We proberen d.m.v. zoekkaarten te ontdekken hoe de bloemen/planten heten. Deze kunt u bewonderen tijdens het inloopuur op donderdag 26 mei. Op donderdag 9 juni gaan we met de groepen 3 en 4 op schoolreisje naar Drouwenerzand. Meer informatie hierover volgt nog. Hartelijke groeten van de juffen.

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016 19 mei 2016 jaargang 18 nr. 34 AGENDA Woensdag 25 mei studiedag Kanjertraining: alle kinderen vrij; OPA Donderdag 26 mei inloopuur (18.30-19.30) Donderdag 26 mei schoolfotograaf: groepsfoto Vrijdag 27

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 30/05/ mei 2016 jaargang 18 nr. 35

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 30/05/ mei 2016 jaargang 18 nr. 35 26 mei 2016 jaargang 18 nr. 35 AGENDA Donderdag 26 mei inloopuur (18.30-19.30) Donderdag 26 mei schoolfotograaf: groepsfoto s Vrijdag 27 mei weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2C 5A 7C (10.45) Donderdag

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 14 : 04/04/2016

AGENDA. Bijbelverhalen Week 14 : 04/04/2016 31 maart 2016 jaargang 18 nr. 29 AGENDA Woensdag 6 april Oud Papier Aktie Vrijdag 8 april weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Donderdag 7 april verkeersexamen theorie (groep 7) Dinsdag

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!)

AGENDA. Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) 15 november 2018 jaargang 21 nr. 10 AGENDA Vrijdag 16 november Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2C 5B 7C om 11:00 uur (!) Vrijdag 23 november Woensdag 28 november Oud papier actie Weeksluiting

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 20 april 2017 jaargang 19 nr. 30 AGENDA Vrijdag 21 april Koningsontbijt/spelen Maandag 24 april Meivakantie t/m vrijdag 28 april Vrijdag 5 mei Bevrijdingsdag (alle kinderen vrij) Vrijdag 12 mei Weeksluiting

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32 24 mei 2018 jaargang 20 nr. 32 AGENDA Maandag 28 mei Schoolkamp groep 7 (t/m dinsdag 29 mei) Woensdag 30 mei Schoolkamp groep 8 (t/m vrijdag 1 juni) Vrijdag 01 juni Weeksluiting op de Erflandenlocatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 23/04/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 23/04/2018 Vrijdag 20 april AGENDA Maandag 23 april Inloopuur van 18:30 tot 19:30 Dinsdag 24 april Schoolreisje groepen 1 en 2 19 april 2018 jaargang 20 nr. 29 Koningsontbijt Weeksluiting op de Erflandenlocatie van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/04/ april 2018 jaargang 20 nr. 27

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/04/ april 2018 jaargang 20 nr. 27 Vrijdag 06 april Dinsdag 10 april Leerlingenraad Vrijdag 13 april AGENDA 05 april 2018 jaargang 20 nr. 27 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur; groep: 3A 6B 8A om 10.45

Nadere informatie

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 08/10/ oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 04 oktober 2018 jaargang 21 nr. 05 AGENDA Vrijdag 05 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 10:45 uur Vrijdag 12 oktober Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 12 januari 2017 jaargang 19 nr. 17 AGENDA Dinsdag 17 januari Schoomaakavond groep 1 en 2 van 18:30 tot 20:30 Woensdag 1 februari Woensdag 1 februari MR/OR vergadering Vrijdag 3 februari Rapporten mee naar

Nadere informatie

AGENDA. Donderdag 23 juni middagvergadering (alle kinderen s middags vrij)

AGENDA. Donderdag 23 juni middagvergadering (alle kinderen s middags vrij) 09 juni 2016 jaargang 18 nr. 37 AGENDA Dinsdag 7 juni Avond4Daagse (t/m vrijdag 10 juni) Donderdag 9 juni schoolreisje groep 3 + 4 Vrijdag 10 juni studie/werkdag team: alle kinderen vrij Maandag 13 juni

Nadere informatie

AGENDA. weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00) 1/2B 4B 8C (10.45)

AGENDA. weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00) 1/2B 4B 8C (10.45) 14 april 2016 jaargang 18 nr. 31 Vrijdag 15 april AGENDA Dinsdag 19 april IEP eindtoets groep 8 Woensdag 20 april IEP eindtoets groep 8 weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00) 1/2B 4B 8C

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Maandthema: We zouden het extra leuk vinden om hiervan foto s te ontvangen via mail of facebook, zodat we die weer op onze website kunnen plaatsen.

Maandthema: We zouden het extra leuk vinden om hiervan foto s te ontvangen via mail of facebook, zodat we die weer op onze website kunnen plaatsen. Mei 2016 Maandthema: Twee weken meivakantie!! Heerlijk! Natuurlijk hopen (en verwachten) wij dat iedereen zich goed gaat vermaken, maar ook dat er nog wel af en toe wat (voor)gelezen zal worden. Daarom

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/09/2018 13 september 2018 jaargang 21 nr. 02 AGENDA Maandag 17 september Startgesprekken Woensdag 19 september Startdag PricoH: alle kinderen zijn vrij Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering Vrijdag

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 12/02/2018 08 februari 2018 jaargang 20 nr. 20 AGENDA Vrijdag 09 februari Kinderen krijgen rapport mee naar huis. Maandag 12 februari 10 minutengesprekken Woensdag 14 februari Stakingsdag : alle kinderen zijn vrij

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Bijbelverhalen 25/06/2018

Bijbelverhalen 25/06/2018 21 juni 2018 jaargang 20 nr. 36 Dinsdag 26 juni AGENDA Schoolreisje groep 3 en 4 Leerlingenraad Donderdag 28 juni GMR vergadering Maandag 02 juli Schoolreisje groep 5 en 6 Woensdag 04 juli Laatste Oud

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd!

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd! AGENDA Donderdag 3 september Info avond groep 5 (19.30-20.30 uur) 03 september 2015 jaargang 18 nr. 03 Vrijdag 4 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2A 4A 7A (10.45 uur) Vrijdag 11 september

Nadere informatie

Piet Prins Praat. Nr E W T

Piet Prins Praat. Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 14 8-05-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Vanuit het kantoor in Noordhorn kreeg ik een berichtje over zendingsgeld dat we als school jaren geleden bij

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Agenda 22 mei Schoolreisje 22 t/m 24 mei Schoolkamp 25 t/m 26 mei Hemelvaartsweekend; kinderen zijn vrij 29 mei t/m 1 juni Avond4daagse 1 juni Papier container staat bij school

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Houd uw mailbox en de website in de gaten voor leuke groepsverslagen van onze ervaringen met de thematische zaakvakkenmethode Faqta!

Houd uw mailbox en de website in de gaten voor leuke groepsverslagen van onze ervaringen met de thematische zaakvakkenmethode Faqta! In deze buytenleyn: Verrast Goede doel verjaardagsgeld Koningsspelen Bezoek wijktuin Ingekomen post Agenda Eerstkomende Oud Papier Actie: 2 juni, groep 4 Volgende MR vergadering: 14 mei Volgende OR vergadering:

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 22/05/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 22/05/2018 Vrijdag 18 mei AGENDA Maandag 21 mei Pinksteren + dinsdag 22 mei vrij Woensdag 23 mei 17 mei 2018 jaargang 20 nr. 31 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van: groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018 Vrijdag 13 april AGENDA 12 april 2018 jaargang 20 nr. 28 Praktijk verkeersexamen groep 7 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1D - 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 17 april IEP-toets voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 22 maart AGENDA 21 maart 2019 jaargang 21 nr. 25 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur Vrijdag 29 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) AGENDA Vrijdag 15 maart Stakingsdag (alle kinderen vrij) Vrijdag 22 maart 14 maart 2019 jaargang 21 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuws uit de OR De schoolfotograaf Schoolreis groep 5 & 6 Smashbal Waar: Wanneer: Hoe laat: Voor wie: Nieuws uit de groepen: Groep 4a

Nieuws uit de OR De schoolfotograaf Schoolreis groep 5 & 6 Smashbal Waar: Wanneer: Hoe laat: Voor wie: Nieuws uit de groepen: Groep 4a Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) 15 minutengesprekken 10 september 2015 jaargang 18 nr. 04 Vrijdag 11 september AGENDA Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Vrijdag 18 september Weeksluiting op locatie Erflanden:

Nadere informatie