Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015"

Transcriptie

1 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om u. Groep 1/2 C 5A 7C 4 t/m 15 mei Mei vakantie (incl. Hemelvaart) 18 en 19 mei: 19 t/m 22 mei: Groep 7 op kamp Groep 8 op kamp woensdag 20 mei OPA (oud papier), i.v.m. Erflandenrun kleine aanpassing, zie verderop. maandag 25 mei 2 de Pinksterdag maandag en dinsdag 8 en 9 juni schoolfotograaf (groepsfoto s en individuele foto s) dinsdag 9 juni s middags teamvergadering (alle kinderen zijn vrij) Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 Thema: Adieu Handelingen 1: 1-11 Jezus vertelt aan zijn leerlingen dat de Heilige Geest bij hen zal komen. Nadat hij dat gezegd heeft, gaat hij naar de hemel. De leerlingen moeten niet naar de lucht blijven turen, hun verhaal gaat nog verder. Oud papier ophalen en de Erflandenrun. Woensdag 20 mei vallen de Erflandenrun en het papier ophalen op dezelfde dag. We willen u vragen om het oud papier zoveel mogelijk buiten de route neer te zetten. Verder zullen we het ophaal schema zoveel mogelijk proberen aan te passen aan de tijden van de run en de route. Unicef enveloppen Denkt u er nog even aan om de enveloppen van Unicef in te leveren? Vrijdagmiddag worden ze weggebracht!

2 Nieuws van de bieb (zie bijlage) 9 Tips om je kind gezond te laten eten We leven in een maatschappij waarin kinderen helaas niet zo gezond eten als we zouden willen. Steeds meer jonge kinderen lijden aan overgewicht en voeding gerelateerde ziektes als diabetes, ADHD en allergieën. Hoe zorg je er nou voor dat je kinderen gezond door het leven gaan en het ook nog gezellig blijft in huis? In de bijlage vind je 9 tips om je kind gezond te laten eten. Verkeersexamen Hallo allemaal, Alle kinderen van groep 7 zijn geslaagd voor hun verkeersexamen! De kinderen hebben hun theorie vragen goed gemaakt, en ook het praktijkexamen ging prima! Knap van jullie, want het was soms best lastig! Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie diploma! Nieuwsbrief leerlingenraad Een sportmiddag organiseren voor ongeveer 150 leerlingen. Dit was de opdracht die de leerlingenraad een aantal weken geleden kreeg. Als snel kwamen er allerlei ideeën om deze middag goed te laten verlopen. 20 groepjes werden er gemaakt, 10 onderdelen bedacht. Alle materialen werden gezocht en er kwam een tekening met duidelijke instructie welk onderdeel op welke plek moest plaatsvinden. Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover en we kunnen zeggen dat het een groot succes was. Wat waren er leuke spelletjes bedacht, wat was het mooi om te zien dat iedereen zo druk bezig was en wat was het goed georganiseerd. Voor zo n dag zijn er veel mensen nodig om te zorgen voor een mooie middag. Wat vooral blijft hangen, is dat de leerlingenraad deze middag heeft laten zien dat ze echt van toegevoegde waarde zijn. Leerlingenraad bedankt! Verkeerssituatie rondom school Tijdens het inloop uur hebben ouders tips en opmerkingen kunnen aangeven op het gebied van verkeersveiligheid rondom de scholen. Deze opmerkingen zijn doorgegeven aan de verkeersouder en gezamenlijk met het team besproken. Afgelopen week zijn alle punten besproken met de verkeerskundige van de gemeente Hoogeveen. We hebben samen tijdens de spits van grofweg uur tot uur verschillende situaties bekeken. Niet alles is op te lossen, dit heeft te maken met budget en gedrag van de weggebruiker. Bepaalde zaken zijn redelijk eenvoudig toepasbaar en worden hopelijk zeer snel uitgevoerd met hulp van Buurtbeheer, zoals het plaatsen van paaltjes en het aanpassen van voetpaden. De haaientanden op de kruising fietsbrug Erflanden/Schuttevaer zijn vervaagd en dit is opgenomen in het belijningsprogramma van de gemeente. De tips die veel ouders hadden en die we met elkaar moeten realiseren zijn: Richting aangeven. STEEK UIT DIE HAND! Zowel ouders als kinderen. De paden rondom de school zijn voetpaden. Dat betekent: LOPEN MET DE FIETS AAN DE HAND. Dit geldt voor leerlingen en ouders. Goede verlichting voor optimale zichtbaarheid, bij slecht weer en tijdens najaar/winter.

3 Groep 5a Nieuws uit de groepen Deze week hebben we het project "water en vissen" afgesloten met een bijeenkomst in de gymzaal. We hebben een leuke limerick gezongen samen met de andere groepen 5. Op de dag van de koningsspelen zijn we naar het bezoekerscentrum in Ruinen geweest. Het was een mooie en leerzame dag. Ook hebben we 's middags in het bos kunnen spelen en sporten. Er werden hutten gebouwd en in bomen geklommen. Alle ouders die mee zijn geweest bedankt voor het rijden en begeleiden! In deze nieuwsbrief is bekend gemaakt waar het schoolreisje dit jaar naar toe gaat. De kinderen waren erg blij met de bestemming. Verdere informatie volgt natuurlijk na de vakantie. Gelijk na de vakantie staat het schoolkorfbaltoernooi op het programma. Omdat we een korfballende meester hebben gaan we natuurlijk extra ons best doen Nog een aantal data om in de gaten te houden: -vrijdag 1 mei: werkstuk inleveren -vrijdag 29 mei: weeksluiting (locatie Erflanden) -woensdag 20 mei: schoolkorfbal -donderdag 18 juni: schoolreisje Groep 5b In onze groep hebben we van de leerlingenraad een mooie geldmeter gekregen. Hierop kunnen we laten zien hoeveel zendingsgeld we hebben meegenomen. We willen natuurlijk graag de meter zo hoog mogelijk krijgen. Dus probeer zoveel mogelijk zendingsgeld mee te nemen. Zet hem op! Schoolreisje: Yes,het is bijna weer zover. We gaan weer op schoolreis! We gaan dit jaar met groep 5 en 6 naar het Dolfinarium! Dit zal zijn op donderdag 18 juni. Wij hebben er al zin in. Meer informatie volgt nog zo snel mogelijk. Vorige week maandag hebben we het ontdekpad gehad. Dit was heel leuk om te doen. We hebben geleerd wat er bijvoorbeeld allemaal in slootwater zit en hoe bepaalde vissen er uitzien. Afgelopen vrijdag was het koningsdag. Het was super gezellig! We hebben een heerlijk ontbijt gehad en daarna cool gedanst en gezongen! Nog een paar dagen school en daarna alweer de meivakantie. Wat gaat de tijd snel. We wensen iedereen een heel fijne vakantie toe! Hartelijke groeten van groep 5b. Groep 5c Vrijdag 24 april zijn wij met de koningspelen naar het Dwingelderveld geweest. Naar de schaapskudde, het bezoekerscentrum en naar de zandverstuiving spelletjes doen. We hebben vissen gevangen, uitleg gehad en genoten van de gezellige dag! Alle ouders die mee waren en het mogelijk hebben gemaakt om te gaan heel erg bedankt hiervoor! Ook fijn dat u met zovelen kwam kijken op het inloopuur om alles te bewonderen over het project water/vissen. Op donderdag 18 juni gaan de groepen 5 en 6 op schoolreisje. We gaan dit jaar naar het Dolfinarium. Verdere info volgt t.z.t. Wij wensen u alvast een heel fijne meivakantie toe! Groeten van de juffen.

4 Groep 6a We hebben samen ontzettend veel leuke activiteiten rond het project over vissen gedaan. We hebben een leuk ontdekpad gehad met allemaal verschillende opdrachten, we hebben samen waterbeestjes gevangen, er is iemand in de klas geweest om te vertellen over waterschappen en de kinderen hebben onder anderen levensechte vissen gemaakt. Het was erg fijn om te zien dat er zoveel ouders op het inloopuur waren om te kijken naar alle gemaakte spullen over het project, bedankt voor jullie komst! Morgen hebben de kinderen de topo-toets van de provincie Zeeland. Er kan dus nog even worden geoefend... Met rekenen zijn we alweer bij blok 10. We zijn druk bezig met grote keersommen, zoals 9x35= en 11x42=. In de week na de meivakantie vinden in onze groep de kijkochtenden plaats. U bent van harte welkom van 18 t/m 22 mei, als u wilt komen en zich nog niet opgegeven heeft kunt u dit doen via de mail. We houden een maximum van 8 ouders per keer aan. We wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Groeten van de juffen. Groep 6c Hallo allemaal. Dit is de nieuwsbrief van groep 6c. Wat hebben de kinderen van de groepen 6 hard gewerkt de afgelopen 14 dagen. Toetsen, toetsen en nog eens toetsen. Wat hebben ze hun best gedaan om zich steeds weer te concentreren voor elke taak. Knap hoor!! We hebben ook leuk gewerkt aan het project water. We hebben veel proefjes gedaan, dingen bekeken, dingen gemaakt. Het was heel leerzaam en leuk. Morgen, vrijdag 24 april hebben we de toets Zeeland. Op donderdag 18 juni gaan de groepen 5 en 6 op schoolreisje. We gaan dit jaar naar het Dolfinarium. Verdere info volgt t.z.t. We wensen iedereen een fijne vakantie. Groetjes, groep 6C Groep 7a Hallo allemaal, Het was leuk om veel ouders te ontmoeten tijdens de kijkmomenten in de klas en bij het inloopuur! Het was een heel leuk project en gisteren hebben we een leuke afsluiting gehad met onze zelfgemaakte hoeden. Vandaag hebben we de toets van Noord-Europa gemaakt, iedereen heeft goed z n best gedaan! We hebben het met elkaar gehad over het gebruik van whats-app. We hebben nogmaals de regels besproken hoe we ons gedragen op whatsapp. Hier gaat iedereen zelf opletten zodat het voor iedereen leuk blijft. Na de vakantie gaan we op kamp! Iedereen heeft de brief mee naar huis gekregen met informatie. Denkt u er nog even aan, dat als er bijzonderheden zijn dat u dit aan ons doorgeeft? Er zijn veel ouders die zich hebben opgegeven om te rijden naar kamp en/of weer terug, alvast bedankt! U krijgt nog een mail met het overzicht van het rijden. We wensen iedereen een heel fijne en goede vakantie toe! Hartelijke groetjes, Groep 7a en de juffen.

5 Groep 7b Hallo allemaal. Deze week zijn we bezig met rekenen, en wel met de breuken. Vandaag hadden we de TOPOTOETS. 5 Juni moet je je werkstuk ingeleverd hebben en je mag zelf je onderwerp kiezen. Gisteren hebben we het project van het vissen afgesloten. We hebben een ochtend gevist en het was erg leuk en gezellig! We gaan van 18 tot 19 Mei op kamp en we gaan met groep 7a,b en c naar Appelscha en je moet je eigen spullen meenemen. Zie de brief. 24 April hebben we onze diploma gekregen van het Verkeer examen we zijn allemaal geslaagd! 1 Mei hebben we weeksluiting en een paar jongens gaan moppen doen. Twee jongens gaan presenteren en het streetdance groepje gaan dansen. De zending van deze week is 4,10 we hebben het meeste van allemaal. En 20 Mei hebben we het Korfbal toernooi en er doen kinderen uit onze groep mee. Vorige week vrijdag hadden we de koningsspelen, in het begin hebben we op school gegeten daarna hebben we de dans gedaan. In de middag hebben we gesport en het was heel gezellig. Alle kinderen hebben super hun best gedaan en de sfeer was erg goed. Bedankt leerlingenraad! Elke dinsdag hebben we tutor lezen en het is leuk om kinderen te leren lezen. We lezen met de groep 3b. Groetjes. Groep 7c Verkeersexamen: Wat fijn dat we allemaal voor zowel theorie, als praktijk, geslaagd zijn; nog van harte gefeliciteerd!! Vissen: Gisteren was de afsluiting van ons project over water. We hebben een hele leuk theorie-les gehad van meneer Kleine, die heel enthousiast kon vertellen over soorten vissen, de kwaliteit van slootwater voor vissen, de hengelsport, etc. Daarna mochten we samen vissen in het Steenbergerpark, wat ook heel leuk was. We hadden er prachtig weer bij en een heel aantal kinderen heeft ook een vis gevangen. In de klas hebben we nog een mooie vis van papier maché gemaakt en filmpjes gekeken over water. Koningsdag/spelen: We hopen dat iedereen op zijn eigen manier een leuke Koningsdag heeft mogen vieren. Op school hebben we dat afgelopen vrijdag ook gedaan; we hebben een heerlijk gezond ontbijt gehad en s middags hadden we een groot spellencircuit georganiseerd door de kinderen van de leerlingenraad. Een groot compliment voor hen, want het was heel leuk en heel goed geregeld; bedankt! Schoolkamp: Het vervoer is inmiddels geregeld. Alvast bedankt! Groep 8a+8b Kamp Zoals iedereen weet gaan we na de vakantie op kamp. Van een aantal ouders hebben we al een mail ontvangen over het medicijngebruik. Mocht u dit nog niet gedaan hebben, wilt u dat deze week dan nog doen? Alvast bedankt!

6 Eindtoets 2 weken geleden hebben we de eindtoets gemaakt en het is ons goed bevallen! We verwachten de uitslag in meivakantie! Voortgezet onderwijs Het is een spannende periode, want we krijgen te horen of we zijn aangenomen op de school waar we voor hebben gekozen. Het is mooi om te merken dat de meeste kinderen ondertussen een plekje toegewezen hebben gekregen. Project Woensdag hebben we het project Vissen afgesloten. Vorige week hebben we iemand gehad die kwam vertellen over vissen en afgelopen donderdag hebben we het samen geprobeerd. We willen bij deze de ouders die ons geholpen hebben bedanken voor hun hulp!

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Bijbelverhalen: Week 17 20/04-24/04

Bijbelverhalen: Week 17 20/04-24/04 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 16/04/2018 Vrijdag 13 april AGENDA 12 april 2018 jaargang 20 nr. 28 Praktijk verkeersexamen groep 7 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1D - 4A - 6A 8C om 10.45 uur Dinsdag 17 april IEP-toets voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/05/ mei 2018 jaargang 20 nr. 32 24 mei 2018 jaargang 20 nr. 32 AGENDA Maandag 28 mei Schoolkamp groep 7 (t/m dinsdag 29 mei) Woensdag 30 mei Schoolkamp groep 8 (t/m vrijdag 1 juni) Vrijdag 01 juni Weeksluiting op de Erflandenlocatie

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 22 25/05/2015 vrijdag 29 mei AGENDA 21 mei 2015 jaargang 17 nr. 34 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45 u. Groep 1/2 C 5A 7C vrijdag 5 juni weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

24 mei 2017 AGENDA WIST U DAT..

24 mei 2017 AGENDA WIST U DAT.. 24 mei 2017 AGENDA 24 mei Groep 8 bezoek Anne Frankhuis 25 mei Hemelvaartsdag, vrije dag 26 mei Vrije dag 31 mei Techniekochtend groepen 3 en 4 2 juni Leerlingenraadvergadering 2 juni Plusgroep 5 juni

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 23 01/06/2015

Bijbelverhalen Week 23 01/06/2015 vrijdag 29 mei AGENDA woensdag 3 juni sportdag groep 5 en 6 donderdag 4 juni sportdag groep 7 en 8 28 mei 2015 jaargang 17 nr. 35 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest Tweede Stroming Algemeen April 22-04 bezoek Rijksmuseum Amsterdam unit 3 (groep Claudia en Elise ) Let op de kinderen zijn pas rond 15.00 uur terug op school 20-04 verkeersexamen groep 7 (praktijk) 21-22

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Tweede Stroming. Groep 8, unit 3, Tweede Stroming Eerste geworden, van de 130 scholen, tijdens de FC Oss schoolcup. Nv a

Tweede Stroming. Groep 8, unit 3, Tweede Stroming Eerste geworden, van de 130 scholen, tijdens de FC Oss schoolcup. Nv a Nv a Tweede Stroming Algemeen April 22-04 bezoek Rijksmuseum Amsterdam unit 3 (groep Claudia en Elise ) Let op de kinderen zijn pas rond 15.00 uur terug op school 20-04 verkeersexamen groep 7 (praktijk)

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 14 : 11/04 /2016

Bijbelverhalen Week 14 : 11/04 /2016 07 april 2016 jaargang 18 nr. 30 AGENDA Vrijdag 8 april weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Donderdag 7 april verkeersexamen theorie (groep 7) Dinsdag 12 april verkeersexamen praktijk

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Nieuwsbrief van de Koningsschool April 2016 jaargang 19 Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

BRONNIEUWS 22 april 2016

BRONNIEUWS 22 april 2016 BRONNIEUWS 22 april 2016 *Bijbelverhalen de komende tijd: Week 17 t/m 20 (25 april t/m 20 mei): Neem de tijd Inhoud: Tijd benutten of verdoen, tijd rekken of verhaasten; tijd nemen om te werken, te lummelen

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 780 09-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Route 8 uitslag Inmiddels is de uitslag van Route 8 ook binnen. Groep 8 heeft het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Bernardusschool. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Weekbrief 5 t/m 12 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Bernardusschool Enige tijd geleden heeft een filmploeg opnames gemaakt van onze

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 19/03/2018 Vrijdag Maandag 16 maart 19 maart AGENDA 15 maart 2018 jaargang 20 nr. 24 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2E 3C 5C om 09.00 uur; groep: 1/2C 5B 7/8B om 10.45 uur OR/MR vergadering Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018

AGENDA. Bijbelverhalen 11/06/2018 Vrijdag 08 juni AGENDA 07 juni 2018 jaargang 20 nr. 34 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur; groep: 3A 6B 8A om 10.45 uur Dinsdag 12 juni Start van de Avondvierdaagse

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal Nieuwsbrief april/mei 2019 SBO Petraschool Beste allemaal De meivakantie staat voor de deur. Tot 6 mei mogen we lekker genieten van een, zoals de voorspellingen aangeven, van een zonnige twee weken. Het

Nadere informatie

Piet Prins Praat. Nr E W T

Piet Prins Praat. Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 14 8-05-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Vanuit het kantoor in Noordhorn kreeg ik een berichtje over zendingsgeld dat we als school jaren geleden bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Inhoud. Pius X nieuws

Inhoud. Pius X nieuws Schooljaar 2016-2017 / 1 juni 2017 NR. 16 Inhoud PIUS X NIEUWS o Koffie uurtje o Kunst en Cultuurweken, Meer met Meesters o Oversteekdiploma groepen 3-4 o Schoolreis o Aanwezigheid directie en intern begeleiders

Nadere informatie

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?)

AGENDA. Ouderavond Kanjertraining om uur in de Vredehorst (denkt u er nog even aan het strookje in te leveren?) Vrijdag 22 maart AGENDA 21 maart 2019 jaargang 21 nr. 25 Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur groep: 3A 6A 8A om 11.00 uur Vrijdag 29 maart Weeksluiting op de Erflandenlocatie:

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief. Miray Balta Groep 1

Deze keer in de nieuwsbrief. Miray Balta Groep 1 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 20 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Koningsspelen Anglia examen

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

R.K. Basisschool De Vlinder Stockholm 3-8 3124 SG Schiedam 010-4717036 info@devlinder-schiedam.nl www.devlinder-schiedam.nl

R.K. Basisschool De Vlinder Stockholm 3-8 3124 SG Schiedam 010-4717036 info@devlinder-schiedam.nl www.devlinder-schiedam.nl Fladdernieuws R.K. Basisschool De Vlinder Stockholm 3-8 3124 SG Schiedam 010-4717036 info@devlinder-schiedam.nl www.devlinder-schiedam.nl Onze huidige bouwsteen: Wij helpen elkaar Jaargang 17, nr.31 Datum:

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25 Algemene informatie 27 juni MR vergadering 4 en 5 juli Kindbesprekingen 29 juni Groep 7/8 Excursie Rioolzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 29 21-04-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Telefoons Na de meivakantie zullen er op onze school telefoons worden vervangen. Het zou kunnen zijn dat we op 10 mei telefonisch

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij Nieuwsbrief 15, 18 april 2017 Agenda 18 en 19 april IEP toets groep 8 21 april Ontbijt en Koningsspelen 24 april t/m 5 mei Meivakantie 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 25 en 26 mei Hemelvaartsdag en vrijdag

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 16 april 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 13 Nieuws vanuit de directie * Laatst

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 07/05/ april 2018 jaargang 20 nr. 30

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 07/05/ april 2018 jaargang 20 nr. 30 AGENDA Vrijdag 27 april Meivakantie (inclusief Koningsdag) t/m vrijdag 4 mei 2018 Dinsdag 08 mei GMR vergadering Donderdag 10 mei Hemelvaart + vrijdag 11 mei: iedereen vrij! Dinsdag 15 mei Leerlingenraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

AGENDA. weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45)

AGENDA. weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 12 mei 2016 jaargang 18 nr. 33 Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag AGENDA Woensdag 25 mei studiedag Kanjertraining: alle kinderen vrij; OPA Donderdag 26 mei inloopuur (18.30-19.30) Donderdag 26 mei schoolfotograaf:

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 30 maart 2017 jaargang 19 nr. 27 Vrijdag 31 maart Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2C 5A 7C om 10.45 uur Vrijdag 07 april Donderdag 06 april Verkeersexamen theorie groep 7 Maandag 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week en in de meivakantie: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week:

Belangrijke data: Jarigen deze week en in de meivakantie: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Belangrijke data: - Vrijdag 27 april t/m vrijdag 11 mei: meivakantie - Week van 14 mei: Korfbalweek - Dinsdag 15 mei: Schoolfotograaf (alleen groepsfoto s) - Zondag 20 mei en maandag 21 mei: Pinksteren

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie