Nieuwsbrief November 2016 Fiduciaschool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief November 2016 Fiduciaschool"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief November 2016 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Bijbelonderwijs en Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken we op school de methode Trefwoord. Iedere dag kijken we naar een (digitale) kalenderplaat met daarop een tekening, foto, puzzel of tekst. De (Bijbel-)verhalen, gedichten, gebeden en liederen die daarbij horen, staan in de handleiding voor de leerkracht. Zo stelt Trefwoord verschillende thema s uit de leefwereld van de kinderen, de samenleving en de Bijbel aan de orde. Doorbijten (week 42 t/m 45) Inhoud: Over ergens voor gaan, je doel nastreven en volhouden. Over wat je ertoe brengt om weerstand te overwinnen. Bijbel: Jakob en Esau, Jakob en Laban; Rachel en Lea (Genesis 25 t/m 33). Kom op, nog even de tanden op elkaar en doorbijten. Totdat je de schoolslag onder de knie hebt, twee octaven zuiver kunt spelen op de viool of in staat bent om van je gamecomputer af te blijven. Volhouden is een deugd, een positieve kwaliteit die we als opvoeders graag ondersteunen. Is iets moeilijk vol te houden, ook al was je het van plan? Moet je je er steeds toe zetten, en daar baal je weleens van? Kom op, zet je schrap! Zet elke dag een stap. Verbinden (14 november t/m 2 december): Inhoud: Over wat mensen bindt en de kracht van een samenleving. Over verdeeldheid en over broederschap, over tegenpolen en bruggenbouwers. Bijbel: Jozef en zijn broers (Genesis 37); Jozef, Potifar en de farao (Genesis 39 t/m 41); Het weerzien van de broers (Genesis 44 en 45). Agenda november 2016 Datum Groep Activiteit Ma. 31 oktober Bovengang en Canadalaan Ouderkijkmiddag TOM Di. 1 november Benedengang Ouderkijkmiddag TOM Vrij. 11 november Alle Sint Martinus Di. 15 november Alle kinderen zijn vrij! Studiedag team. Woe. 16 november Eindgroepen Voorlopig advies voortgezet onderwijs Ma. 21/ di 22 nov. Alle Voortgangsgesprekken zonder rapport Vanaf ma. 21 nov. Nieuwe leerlingen GGD onderzoek; u krijgt bericht

2 De bel gaat om uur! De bel gaat in de komende maand om uur. Dan gaan de kinderen met de leerkrachten naar binnen zodat de lessen om uur kunnen beginnen. Dinsdag 15 november; Studiedag van het team. Op dinsdag 15 november hebben wij een studiedag op school. We gaan samen onze kennis en ons praktisch handelen vergroten in Handelingsgericht Werken (HGW) en in de praktische toepassing hiervan bij het werken in Parnassys. Dit doen wij om nog beter te kunnen afstemmen op de onderwijsbehoefte van onze leerlingen. In de ochtend zal Lara onze kennis vergroten ten aanzien van HGW. HGW staat voor het denken in doelen. Hierbij zal er aandacht zijn voor de 1 ste vier van de zes stappen in de HGW- cyclus Stap 1: leerlingen in beeld brengen (kwaliteit notities) Stap 2: leerlijnen en doelen van rekenen in relatie tot passende perspectieven (100%, 70%, 50%- leerlijnen) Stap 3: afstemmen van doelen voor rekenen op wat leerlingen in niveaugroepen nodig hebben. Stap 4; plannen van rekenniveaugroep voor de komende periode. Het middagprogramma staat onder leiding van Cedin. We gaan dan praktijkgericht aan de slag met de eerste vier fasen van de HGW-cyclus. Wilt u de taxichauffeur op de hoogte brengen! De taxibedrijven zijn allemaal geïnformeerd over de margedagen en de vakanties in dit schooljaar. Toch is het belangrijk dat u als ouder nogmaals aangeeft dat uw kind niet gehaald en gebracht hoeft te worden op dinsdag 15 november! Kersviering Dit schooljaar vieren we het kerstfeest op maandagmiddag 19 december Wilt u deze middag vrijhouden. De definitieve invulling volgt nog. Nieuwe leerlingen We heten deze maand Milan Pranger van harte welkom op de Fiduciaschool! Milan zit in groep Kaketoe. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons op school.

3 Voorleeswedstrijd eindgroepen Voor de herfstvakantie hebben de eindgroepen gewerkt aan de Kinderboekenweek. In de verschillende eindgroepen stond het thema Voor altijd jong centraal. Tijdens deze Kinderboekenweek hebben de leerlingen meegedaan aan een voorleeswedstrijd en een illustratiewedstrijd. De voorrondes vonden plaats in de eigen groepen en de grote finale was op de vrijdag voor de herfstvakantie. We hebben met elkaar geluisterd naar prachtige verhalen die door de finalisten werden voorgelezen. Ook hebben we de illustraties van elkaar bekeken en beoordeeld. De winnaars werden gekozen door een kinderjury en een vakjury. Op de Canadalaan hebben we hier enorm van genoten met elkaar, de leerlingen waren erg betrokken en hebben allemaal verschrikkelijk goed hun best gedaan. Winnaars vakjury: Meint (voorlezen) en Luca (illustratie) Winnaars kinderjury: Judith (voorlezen) en Nina (illustratie)

4 Thema TOM ateliers In de afgelopen weken werken we in de ateliers over het thema Opa s en oma s. U als ouders mogen een kijkje nemen in de ateliers in de eerste week van november. Ouderkijkmiddagen Maandag 31 oktober : bovenbouw Dinsdag 1 november : onderbouw Het nieuwe atelierthema is: Feesten en vieringen Voor de komende periode, tot de kerstvakantie, is het thema voor de ateliers : Feesten en vieringen, feestelijk aangekleed Vanaf 14 december tot en met 22 december zullen er in de ochtend kerstconcertjes zijn. De hal van de Fiduciaschool, Distributiestraat, is sfeervol verlicht en alle kinderen (en ook aanwezige ouders) kunnen komen luisteren naar muziek die er gemaakt wordt vanaf Hierbij wil ik een oproep doen voor ouders of andere familieleden die een muzikale bijdrage kunnen leveren. Er is een piano aanwezig. Mocht u een bijdrage willen leveren, dan kunt u contact opnemen met Geke Slagman. g.slagman@fiduciaschool.nl of tel : Nieuws over de Fiducia-bibliotheek We zijn hard aan het werk om op school een mooie bibliotheek te realiseren. Zoals u mogelijk heeft gezien hebben we een aantal wat oudere boeken verkocht en van dit geld schaffen we nieuwe leesboeken aan. In de gang tegenover het gymlokaal krijgt de bibliotheek haar plek. In de eerste kast is plek voor informatieboeken, in de andere kasten komen de leesboeken. We zijn nu druk bezig om alle boeken op niveau uit te zoeken en een plek te geven. Mocht u thuis nog boeken hebben die vrij nieuw zijn, er goed uit zien en u wilt ze wegdoen, denk dan aan ons! Want we vinden het leuk om het assortiment steeds te blijven verversen en uit te breiden. Uw kind mag de boeken dan meenemen en aan zijn of haar leerkracht geven. Middels deze nieuwsbrief zullen we u op de hoogte houden hoe het gaat met de bibliotheek, mocht u nog vragen hebben dan kunt u daarvoor terecht bij juf Gerda Boshart of juf Elisabeth Etber.

5 Nieuws van de MR In de vorige nieuwsbrief hebben de MR-leden zich aan u voorgesteld. De groep bestaat uit drie leerkrachten en drie ouders. Een foto van ons, houdt u nog even tegoed. We hopen dat de MR een steeds betere plek krijgt binnen onze school en voor onze ouders. Tip: Houd ook de website in de gaten we proberen deze up-to-date te houden. Daar zal ook binnenkort de foto te vinden zijn. De MR is weer volop bezig. Gerda en Annemiek hebben een cursus gevolgd over MR- financiën en volgen nu ook de basiscursus. Hierin krijgen ze uitleg en toelichting over alles wat in een MR besproken wordt en waar je op moet letten. Nuttige en leuke informatie! Ons speerpunt voor dit jaar is de communicatie tussen ouders, personeel en directie te verbeteren. Mocht u een keer vragen/opmerkingen hebben, schroom dan ook niet om ons te benaderen. Dit kan persoonlijk maar ook via de mail. Welkom! Kosteloos materiaal We sparen kosteloos materiaal. Dat zijn wc. rollen, lege potjes, kleine doosjes, dekseltjes, kurken.. Wilt u ons meehelpen? EU Schoolfruit voor alle basisscholen Vanaf 7 november krijgen we gratis fruit op dinsdag en donderdag. Uw kind hoeft op deze dagen geen fruit mee te nemen naar school. De kinderen krijgen op deze dagen fruit van EU schoolfruit op school. Info over tegemoetkoming van de gemeente Tegemoetkoming Ouderbijdrage Schoolfonds Zoals ieder jaar ontvangen sommige ouders een brief van de Gemeente Groningen voor het aanvragen van de Tegemoetkoming Ouderbijdrage Schoolfonds. Met deze tegemoetkoming verstrekt de Gemeente Groningen een betaling van o.a. het schoolfonds, schoolreisje en andere indirecte schoolkosten (zoals bij ons op school het broodgeld). U kunt kiezen deze bijdrage zelf te innen en daardoor zelf de kosten aan school te betalen, maar u kunt ook kiezen de bijdrage rechtstreeks aan school te laten voldoen, waardoor u voor het verdere schooljaar, alle kosten hebt voldaan. In de praktijk is dit voor u als ouder voordeliger. Wij adviseren ouders die een dergelijke brief hebben ontvangen dan ook, deze vóór 1 december as. in te leveren bij de leerkracht. Na deze datum zal school de brief niet meer kunnen aannemen.

Nieuwsbrief November 2017 Fiduciaschool

Nieuwsbrief November 2017 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda november 2017 Nieuwsbrief November 2017 Fiduciaschool Datum Groep Activiteit Di. 07-11- 2017 OR vergadering Vrij 10-11-2017 Alle Lampion

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Fiduciaschool. Bijbelonderwijs en Trefwoord. Agenda December 2016 Datum Groep Activiteit

Nieuwsbrief December 2016 Fiduciaschool. Bijbelonderwijs en Trefwoord. Agenda December 2016 Datum Groep Activiteit Nieuwsbrief December 2016 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Bijbelonderwijs en Trefwoord Week 49 t/m 51 (5 t/m 23 december): Kinderen van goede wil (kerstthema) Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief November 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief November 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda November 2018 Datum Groep Activiteit Vrij. 9 nov Alle Sintmaarten Do. 15 nov Alle Ouderkijkochtend

Nadere informatie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 6-2 0 1 7 0 3 N O V E M B E R 2 0 1 6 Directeur: Bartele van der Veer directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2017 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2017 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2017 Datum Groep Activiteit Vrijdag 1 december Alle Sinterklaas op visite Dinsdag 5 december

Nadere informatie

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Nieuwsbrief Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Trefwoord: Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 22, aflevering 2 Aan de ouders/verzorgers, Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken

Nadere informatie

Schoolnieuws PBS

Schoolnieuws PBS Schoolnieuws 07-11-2016 PBS De afspraken die we gemaakt hebben, zijn op papier duidelijk en vanzelfsprekend. We hebben de afgelopen weken gemerkt dat de uitvoering in de praktijk lastiger is. In alle groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2017 Fiduciaschool

Nieuwsbrief Oktober 2017 Fiduciaschool Nieuwsbrief Oktober 2017 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda oktober 2017 Datum Groep Activiteit Do. 5 oktober 2017 Alle Staken basisonderwijs / alle kinderen

Nadere informatie

13 oktober 2016 Trefwoord Doorbijten (week 42 t/m 45)

13 oktober 2016 Trefwoord Doorbijten (week 42 t/m 45) 13 oktober 2016 Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken we op school de methode Trefwoord. Iedere dag kijken we naar een (digitale) kalenderplaat met daarop een tekening,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 25 november 2016 weeknieuws 12 Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda juli 2018 Datum Groep Activiteit Di. 3 juli Pauw/ Paradijsvogel Schoolreis naar Flippies

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! INFO Jaargang 23, Nummer 8, 25-10-2016 Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober s middags directie afwezig Informatieavond De Vreedzame School Donderdag 27 oktober Vrijdag 28 oktober s

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 14 oktober 2016 weeknieuws 7 Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl

Nadere informatie

Agenda. Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt

Agenda. Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 9-4 november Met deze week: Portfoliogesprekken- Ouderavond lezen- Wijziging Spreker PCBO Academy- Dag van Techniek- Leuk informatie - Gymschoenen

Nadere informatie

18 november 2016 Trefwoord Verbinden (week 46 t/m 48) The leader in me Kerst Whatsapp

18 november 2016 Trefwoord Verbinden (week 46 t/m 48) The leader in me Kerst Whatsapp 18 november 2016 Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken we op school de methode Trefwoord. Iedere dag kijken we naar een (digitale) kalenderplaat met daarop een tekening,

Nadere informatie

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA oktober 2017 5 okt. Stakingsdag De Klaroen gesloten 6 okt. groepen 1 en 2 vrij 14 t/m 22 okt. herfstvakantie 25 oktober hoofdluiscontrole 28-29 oktober start

Nadere informatie

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ EE ERICA :

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ EE ERICA : CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica.nl 26 oktober 2016 9 november 2016 jaargang 17 nr. 05 Jarig dinsdag 1 nov. Jort

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Intro Geachte ouders, verzorgers, Trefwoord doorbijten verbinden Wim Hofmanplein donderdagmiddag 17 november om uur

Intro Geachte ouders, verzorgers, Trefwoord doorbijten verbinden Wim Hofmanplein donderdagmiddag 17 november om uur Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne week herfstvakantie gaan we op naar de tijd van de feesten. Gezellig met de cadeautjes rondom Sinterklaas en met de lichtjes naar ons Kerstfeest. We kijken

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Stad - november 2016

Maandbrief - Klimop-Stad - november 2016 Maandbrief - Klimop-Stad - november 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda november 2016: Week van 31 oktober: Donderdag

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: In groep 1c heten we Dex Bruining welkom als nieuwe leerling. Vanwege een verhuizing zijn ook Teun Rijpma (groep 1b) en Stan Rijpma (groep 3a) vanaf dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 4 november 2016 weeknieuws 9 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Nr november 2016

Nr november 2016 Nr. 5 11 november 2016 punt is dat vooral het maken van een originele surprise het belangrijkste is. De bel zal op deze ochtend al om 8.20 uur gaan. De kinderen gaan direct naar binnen, zodat elke klas

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 28 oktober 2016 weeknieuws 8 Zaterdag 12 november voorrondes en finale Drenths Kindersongfestival: Onze school doet mee!!! Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel

Nadere informatie

Geachte ouders, Schoolfruit

Geachte ouders, Schoolfruit Nieuwsbrief 13 29 november 2016 Geachte ouders, Deze week: * Schoolfruit * Small miracles * Peutergym Iedere maand is er een PCBO Junior activiteit op het Kompas die voor een deel bestaat uit bewegen.

Nadere informatie

Educatief Basis Centrum De Regenboog

Educatief Basis Centrum De Regenboog Educatief Basis Centrum De Regenboog R.k. Basisschool De Regenboog Email: info@bs-deregenboog.nl Website: www.bs-deregenboog.nl Locatie Hoevenbraak tel: 073-5492826 Locatie Wijbosch Schoolstraat 2 tel:

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Nr november 2016

Nr november 2016 Nr. 6 23 november 2016 God als we langs elkaar heen rennen zonder echte aandacht als we elkaar opzij duwen in de haast om verder te komen help ons dan om op tijd even in te houden en elkaar in de ogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6 30 E JAARGANG MAANDAG 28 november 2016

NIEUWSBRIEF 6 30 E JAARGANG MAANDAG 28 november 2016 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 6 30 E JAARGANG MAANDAG 28 november 2016 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus No 1 30 augustus C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Extra nieuwsbrief Vandaag ontvangt u een extra nieuwsbrief. Na een

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief Oktober 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief Oktober 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda oktober 2018 Datum Groep Activiteit Woe. 3 oktober Alle Start Kinderboekenweek Vrij. 5 oktober Dag

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie Fiduciaschool 2017-2018 PRAKTISCHE INFORMATIE ABSENTIE Als een leerling om welke reden dan ook niet op school aanwezig kan zijn, dient u dat s ochtends telefonisch aan ons door te

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Thema: Daar zorg ik voor! We lezen deze weken over koning Saul en de herdersjongen David. Met zijn harpspel kan David de sombere koning opvrolijken. Hij verslaat de reus

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool De Voorhof

Nieuwsbrief van basisschool De Voorhof Nieuwsbrief van basisschool De Voorhof Schooljaar 20 1 6-201 7 n ummer 1 Inhoud CBS De Voorhof De Looch 3-5 4133 DK VIanen Telefoon: 0347-373527 E-mail: infovoorhof@fluenta.nl Website: www.voorhofvianen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-12-14 AGENDA Donderdag 21 december Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 Zaterdag 13 januari 2018 18.30 uur Kerstviering Kerstvakantie Oud papier ophalen (zie website voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 08 14-10-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA17 MA24 Directeur aanwezig Directeur

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.2 17 september 2018

Nieuwsbrief nr.2 17 september 2018 Nieuwsbrief nr.2 17 september 2018 Agenda 17 september MR overleg 20 september Schoolreis groepen 3-4 26 september Start kinderpostzegelactie 28 september Schoolreis groepen 5 t/m 7 3 oktober Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Schoolagenda Donderdag 18 januari Ma 22 januari t/m vrij 2 februari Donderdag 1 februari 19.00 uur Schoonmaakavond Cito toetsweken alle groepen 15.30 uur Leerlingenarena Nieuws

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Het heeft lang geduurd. Wat hebben we heerlijk na gezomerd. Nu vallen toch echt de blaadjes en hebben we onze winterjassen nodig.

Het heeft lang geduurd. Wat hebben we heerlijk na gezomerd. Nu vallen toch echt de blaadjes en hebben we onze winterjassen nodig. Het heeft lang geduurd. Wat hebben we heerlijk na gezomerd. Nu vallen toch echt de blaadjes en hebben we onze winterjassen nodig. De herfst begon voor ons als De Regenboog met drie daverende voorstellingen

Nadere informatie

Zien (week 5 t/m 7) Inhoud: Over kijken en zien en over zien en er iets mee doen. Over de vraag hoe mensen naar elkaar kunnen omzien.

Zien (week 5 t/m 7) Inhoud: Over kijken en zien en over zien en er iets mee doen. Over de vraag hoe mensen naar elkaar kunnen omzien. No 11 31 januari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 31 januari Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke vorming van uw

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 2 21 september 2018 Volgende nieuwsbrief 5 oktober 2018 Belangrijke dagen 1 oktober t/m 11 oktober schooltandarts 3 oktober start kinderboekenweek 5 oktober dag

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: jantje Beton kinderpostzegels koffieochtend oudervertelgesprekken Woensdag 28 september De herfst is officieel afgelopen donderdag

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. november Augustinusga, 2 november Nieuwsbrief uitgebreid november Geachte ouder(s) / verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. november Augustinusga, 2 november Nieuwsbrief uitgebreid november Geachte ouder(s) / verzorger(s), NIEUWSBRIEF november 2016 Augustinusga, 2 november 2016 Nieuwsbrief uitgebreid november 2016 Geachte ouder(s) / verzorger(s), De herfstvakantie is voorbij en we kunnen buiten nu wel zien dat we echt in

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuw schooljaar! Met vriendelijke groet, mede namens het team, Sylvia Roofthooft

Nieuw schooljaar! Met vriendelijke groet, mede namens het team, Sylvia Roofthooft CBS het Galjoen Nieuw schooljaar! Met hoge verwachtingen en vol goede moed zijn we allemaal afgelopen maandag weer gestart. Met wel 118 leerlingen! Na een aantal dagen lijkt alles al weer heel vertrouwd.

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

KERNNIEUWS oktober 2016

KERNNIEUWS oktober 2016 KERNNIEUWS oktober 2016 E mail van de school: Website: cbsdekern@vcomog.nl www.cbsdekern.nl Gelezen in trefwoord Hé, jij daar! Ja, ik kijk jou aan. Niet de buurman of je buurvrouw, niet je tante of je

Nadere informatie

Communiceren? Doe het vriendelijk en eerlijk! Les 10 Zeg het eerlijk! Wees eerlijk! Wees eerlijk!

Communiceren? Doe het vriendelijk en eerlijk! Les 10 Zeg het eerlijk! Wees eerlijk! Wees eerlijk! CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica.nl 23 november 2016 7 december 2016 jaargang 17 nr. 07 Jarig zaterdag 26 nov.

Nadere informatie

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 6 : 11 november 2015 - EXTRA EDITIE 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe.

Nadere informatie

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel: Nr. 6 18nov. 2016. Op e Hichte Schooljaar 2016-2017. Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Chr. Basisonderwijs. Dr.

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3

Nieuwsbrief nummer 3 CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 3 Vrijdag 28 oktober 2016, week 43 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl We zorgen goed voor elkaar. Datum Di 1 nov.

Nadere informatie

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ EE ERICA :

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ EE ERICA : CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica.nl 14 november 28 november 2018 jaargang 19 nr. 5 Jarig maandag 26 nov. Cas

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016 van de

Schoolkalender 2015-2016 van de Schoolkalender 2015-2016 van de Openbare Basisschool Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kalender voor het schooljaar 2015-2016. Hierin vindt u veel handige informatie over schooltijden en vakanties en de

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Trefwoord. Woensdag 18 juli Vakantie. No juli 2018

Trefwoord. Woensdag 18 juli Vakantie. No juli 2018 No 22 18 juli 2018 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 18 juli Vakantie Zonnetje, zacht windje, vogels in het

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - november 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - november 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - november 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda november 2016: Week van 31 oktober:

Nadere informatie

Bijbelverhalen onderbouw: Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21).

Bijbelverhalen onderbouw: Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21). Nieuwsbrief woensdag 12 oktober In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Fietsenkeuring Opa en oma middag Welkom op school Oud papier Woensdag 12 oktober Nog twee dagen en dan begint de herfstvakantie.

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.6 13 oktober 2017 19 oktober Inloop kinderboekenweek 14.00 tot 15.00 uur 23 t/m 29 oktober Herfstvakantie 10 november St. Maartenoptocht 28 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief AGENDA Nieuwsbrief 2017-11-02 Zaterdag 4 november Fietsverlichtingsactie (zie gedeelte Van buiten de school ) Woensdag 8 november Leerlingenraad Zaterdag 11 november Oud papier ophalen Kunt u niet zelf

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Bedenk wat je voelt! Bedenk wat je voelt! Weet wat je voelt! Besef van jezelf Is het reclame? Laat je niet foppen. Geloof niet alles wat je ziet!

Bedenk wat je voelt! Bedenk wat je voelt! Weet wat je voelt! Besef van jezelf Is het reclame? Laat je niet foppen. Geloof niet alles wat je ziet! CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica.nl 9 november 2016 23 november 2016 jaargang 17 nr. 06 Jarig donderdag 10 nov

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 11 12 maart 2018 Schoolagenda Dinsdag 13 maart Vrijdag 16 maart Maandag 26 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Maandag 2 april 14.00-17.30 uur en 19.00-20.30 uur Open

Nadere informatie