, Burgemeester H. Romeijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ", Burgemeester H. Romeijn"

Transcriptie

1 Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: Afwezig: M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar, J.J.F.M. Gardeniers T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur L.M. Driessen-nsen, Burgemeester H. Romeijn, Gemeentesecretaris

2 1a BU KBM Besluitenlijst vergadering van 7 juli 2015 Z/14/008911/ a Div.-/ingekomen Gemeente aan Huis week: 29 Publicatiedatum: 15 juli 2015 Z/15/009226/33082 Notitie aanvullende afspraken koopovereenkomst Vliko besproken en collegestandpunt bepaald. Brief m.b.t tervisielegging ontwerp omgevingsvergunning zonnepanelen op luifels verdiepte A4. CW gesprek met bewoners afwachten. College in beginsel positief. Liethorp Z/15/016928/32727 Addendum controleverklaring 2014, gewijzigde SiSa-bijlage Z/15/011714/33084 A2-memo Addendum controleverklaring 2014, gewijzigde SiSa-bijlage 2014 Z/15/011714/33108 A2-memo brief EY Akkoord 3a Stand van zaken Sociaal Domein 4a Regionale samenwerking Leidse Regio 5a MvdE GWE Z/14/008309/31498/1 Verlenging inhuurovereenkomst bouwkundig medewerker. BW

3 1. De inhuurovereenkomst voor bouwkundig medewerker John Boon verlengen voor een periode van 6 maanden; 2. de coördinator van het cluster beheer afdeling Gemeentewerken te mandateren voor het aangaan van de overeenkomst. 6a MvdE GWE Z/15/014915/31897 Verhuur beachvolleybalvelden. 1. Een stuk grond gelegen aan Bloemerd 7 onderdeel van de kadastrale aanduiding LDD00 B 4556 G 0 te verhuren aan Leython-DVOcombinatie voor de aanleg van beachvolleybalvelden. 2. De huurovereenkomst met sportvereniging Velocitas aan te passen omdat een deel van het natuurgrasveld gelegen aan Bloemerd 7 onderdeel van de kadastrale aanduiding LDD00 B 4556 G 0 beschikbaar wordt gesteld aan Leython-DVO-combinatie. 7a MvdE Beleid Z/15/013894/32551 Realisatie nieuw clubgebouw RCL. 1. Garant te staan voor een door voetbalvereniging RCL dan wel door RCL op te richten Stichting, BV of investeringsmaatschappij af te sluiten geldlening van maximaal bij de Bank Nederlandse Gemeenten ten behoeve van de financiering van een nieuw clubgebouw; 2. aan de onder de in beslispunt 1 genoemde garantstelling de volgende voorwaarden te verbinden: Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) verleent een borgstelling van ; een hypotheek wordt gevestigd waarbij de gemeente Leiderdorp, eventueel gezamenlijk met SWS en/of de BW

4 kredietverstrekker, het eerste recht van hypotheek krijgt met als onderpand het clubgebouw; RCL zendt de gemeente jaarlijks de door de ALV vastgestelde; jaarrekening van vorig boekjaar (resultatenrekening en balans), voorzien van een akkoordverklaring van een accountantadministratieconsulent die geen lid is van het bestuur van de vereniging; begroting met toelichting voor het komende boekjaar van de baten en lasten; RCL stelt driejaarlijks een adequate meerjarenonderhoudsplanning op en doteert op basis daarvan voor (groot) onderhoud en renovatie; RCL rekent een commerciële prijs voor de verhuur van ruimten aan voorgenomen en toekomstige commerciële huurders; 8a CW CZ/W&I Leiden Z/15/009483/32467 Bezwaarschrift gericht tegen een besluit tot het buiten behandeling stellen van een aanvraag bijzondere bijstand voor kosten rechtshulp en budgethulp. 1. Het advies van de commissie bezwaarschriften overnemen; 2. Het bezwaarschrift ongegrond te verklaren en het bestreden besluit in stand te laten, omdat de gevraagde gegevens van belang voor de aanvraag niet zijn ontvangen. 9a CW CZ/W&I Leiden Z/15/014051/32476 Bezwaarschrift gericht tegen een besluit tot het afwijzen van een aanvraag minimaregelingen. 1. Het bezwaarschrift kennelijk nietontvankelijk verklaren, omdat het buiten de bezwaartermijn en dus te laat is ingediend. 10a JG Beleid Maatschappij BW

5 Z/15/ / Leerlingenvervoer De concept verordening Leerlingenvervoer gemeente Leiderdorp 2016 aan te nemen; 2. de concept verordening 5 weken ter inspraak te leggen voor de inwoners van Leiderdorp. 11a JG Beleid Z/15/010221/21600 Aangehouden stuk Aanvraag nieuwbouw school PCBO OBSG 1. De aanvraag van de OBSG en PCBO voor bouwvoorbereiding voor nieuwbouw van de Hasselbraam/Regenboog af te wijzen; 2. in principe akkoord te gaan met renovatie van het scholencomplex; ,- beschikbaar te stellen voor de bouwvoorbereiding; 4. met de schoolbesturen OBSG en PCBO en hun partner SKL in de stuurgroep het project realisatie Kindcentrum Voorhof te starten. 12a Informatie-uitwisseling Vastgesteld in de vergadering van burgemeester en wethouders van De burgemeester, De secretaris,dede Vastgesteld in de vergadering van burgemeester en wethouders van De burgemeester, De secretaris, BW

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 23 06 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 01 06 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

C. Visser, Communicatieadviseur T. Heijsteeg, Loco secretaris Afwezig: H. Romeijn, Secretaris

C. Visser, Communicatieadviseur T. Heijsteeg, Loco secretaris Afwezig: H. Romeijn, Secretaris Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 04 2015 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder M.H. van der Eng, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 06 10 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 09 2014 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 11 11 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M. Gardeniers, Wethouder H.

Nadere informatie

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 09 2014 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 08 09 2015 s alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 23 09 2013 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 08 04 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar M.H. van der Eng L. Maat H.L. Zilverentant H.

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 07 2014. Aanwezig zijn: C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M. Gardeniers, Wethouder H. Romeijn, Secretaris S. van Noorloos,

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 25 02 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar M.H. van der Eng L. Maat H.L. Zilverentant H.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 01 2012. Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 01 2012. Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 01 2012 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: C.J.M.W. Wassenaar, Loco-burgemeester

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 november 2017 TIJDSTIP : 10.00 uur Openbare besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 02 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 29 04 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder M.H. van der Eng, Wethouder L. Maat,

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 18 11 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M. Gardeniers H. Romeijn,

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 23 10 2012 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 10-10-2017 TIJDSTIP : 9.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M. Gardeniers O.C. McDaniel

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 27 01 2015 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 14 04 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester. L. Maat, Wethouder. H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester. L. Maat, Wethouder. H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 01 2014 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en Wethouders DATUM 15 December 2015 TIJDSTIP 9.30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester M.H. van der Eng Wethouder C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 15 november 2016 TIJDSTIP : 9.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 28 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M. Gardeniers O.C.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 25 11 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 07 2013 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

Openbarebesluitenlijst

Openbarebesluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 12 decmeber 20147 TIJDSTIP : 10.00 uur Openbarebesluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 07 2012 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 5 juni 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 4-12-18 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester. L. Maat, Wethouder. H. Kamphuis, Loco-secretaris Afwezig: A.H. Schouten, Secretaris

Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester. L. Maat, Wethouder. H. Kamphuis, Loco-secretaris Afwezig: A.H. Schouten, Secretaris Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 02 2009 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester J.J.F.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 21 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 12 september 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester J.J.F.M. Gardeniers O.C. McDaniel A.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester VERGADERING College van Burgemeester en Wethouders DATUM 19 april 2016 TIJDSTIP 09:30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester M.H. van der Eng Wethouder C.J.M.W. Wassenaar

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 30 oktober TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: A.M. Beekhuizen Wethouder W.N.A. Joosten Wethouder J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 20 februari 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 3 juli 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen Wethouder W.N.A. Joosten

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 20 december 2016 TIJDSTIP : 9.30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M. Gardeniers Wethouder

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de. Notulen van de B&W vergadering van 21 juni 2016 Besluitenlijst van week 25. Gemeente Harlingen

Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de. Notulen van de B&W vergadering van 21 juni 2016 Besluitenlijst van week 25. Gemeente Harlingen Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harlingen van de B&W vergadering van 21 juni 2016 Besluitenlijst van week 25 Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harlingen

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 09 2010 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester H.L. Zilverentant,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 12 01 2010 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester P.A. Glasbeek,

Nadere informatie

Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester L. Maat, Wethouder

Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester L. Maat, Wethouder Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 02 2009 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester L. Maat,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en Wethouders DATUM 10 mei 2016 TIJDSTIP 09:30 uur Aanwezig zijn: M.H. van der Eng Wethouder C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M. Gardeniers Wethouder H. Romeijn Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Raadsvergadering. Relatie met Strategische Agenda Onderdeel van de leefbaarheid van de dorpen is een goede sportvoorziening.

Raadsvergadering. Relatie met Strategische Agenda Onderdeel van de leefbaarheid van de dorpen is een goede sportvoorziening. RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 26-01-2017 16-104 Onderwerp Kunstgras hockey, aanleg tweede veld met garantstelling Aan de raad, Onderwerp Kunstgras hockey, aanleg tweede veld met garantstelling

Nadere informatie

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 16 april 2019

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 16 april 2019 BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 16 april 2019 Aanwezig: Afwezig: burgemeester, wethouders Jansen, Hoogstraten, Fluitman en Catsburg en de gemeentesecretaris 000-0 De Maaltijd

Nadere informatie

Doorkiesnummer : (0495) 57 54 66 Agendapunt: 16 ONDERWERP. Garantstelling voor financiering van investeringen door sportverenigingen in accommodaties.

Doorkiesnummer : (0495) 57 54 66 Agendapunt: 16 ONDERWERP. Garantstelling voor financiering van investeringen door sportverenigingen in accommodaties. Verheijen, Peter OCSW S2 RAD: RAD150325 woensdag 25 maart 2015 BW: BW150224 voorstel gemeenteraad Vergadering van de gemeenteraad van 25 maart 2015 Portefeuillehouder : G.J.W. Gabriëls Behandelend ambtenaar

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester

Openbare besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 18-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen Wethouder W.N.A. Joosten

Nadere informatie

GEMEENTE BOEKEL VOORSTEL AAN DE RAAD. Datum : 25 oktober Voorstel van : college van burgemeester en wethouders

GEMEENTE BOEKEL VOORSTEL AAN DE RAAD. Datum : 25 oktober Voorstel van : college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BOEKEL VOORSTEL AAN DE RAAD Datum : 25 oktober 2016 Voorstel van : college van burgemeester en wethouders Onderwerp : Verzoek tennisvereniging i.o. Venhorst Samenvatting om één tennisvereniging

Nadere informatie

2 Mogelijkheid ontheffing onbepaalde tijd onderzoeken.

2 Mogelijkheid ontheffing onbepaalde tijd onderzoeken. enlijst B&W-vergadering d.d. 16 juni 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd

Nadere informatie

College Vraag over besluitenlijst van 24 juli 2018

College Vraag over besluitenlijst van 24 juli 2018 Beleid Bloemendaal Leden van de gemeenteraad Bloemendaal Hart voor Bloemendaal T.a.v. mevrouw Roos-Andriesse Postbus 201 2050 AE OVERVEEN Gemeente Bloemendaal Postbus 201 2050 AE Overveen T 14023 www.bloemendaal.nl

Nadere informatie

Besluit college van Burgemeester en Wethouders

Besluit college van Burgemeester en Wethouders Registratienr: 181726 Afdeling: Leefomgeving Registratiedatum: Agendapunt: 29-03-00 Openbaar: Ja X Nee Reden niet openbaar: Onderwerp: Garantstelling Tennisvereniging Gennep Het college besluit: 1. Een

Nadere informatie

Onderwerp: Subsidieaanvraag Stichting Exploitatie Sportpark Overbos - Besluitvormend

Onderwerp: Subsidieaanvraag Stichting Exploitatie Sportpark Overbos - Besluitvormend VOORSTEL OPSCHRIFT Vergadering van 14 april 2015 Besluit nummer: 2015_BW_00288 Onderwerp: Subsidieaanvraag Stichting Exploitatie Sportpark Overbos - Besluitvormend Beknopte samenvatting: Stichting Exploitatie

Nadere informatie

Gemeente Tubbergen; Nota geldleningen en garantstellingen gemeente Tubbergen

Gemeente Tubbergen; Nota geldleningen en garantstellingen gemeente Tubbergen GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Tubbergen Nr. 135371 4 augustus 2017 Gemeente Tubbergen; Nota geldleningen en garantstellingen gemeente Tubbergen Het college van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Kunstgras SV Odijk voetbal, renovatie trainingsveld met garantstelling. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Kunstgras SV Odijk voetbal, renovatie trainingsveld met garantstelling. Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 22 juni 2017 17-047 Onderwerp Kunstgras SV Odijk voetbal, renovatie trainingsveld met garantstelling Aan de raad, Onderwerp Kunstgras SV Odijk voetbal, renovatie trainingsveld

Nadere informatie

*001010012012782* RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering van Stuk/nummer Agendapunt 10 juli 2012 KNDK/2012/782 9.8. Datum: 4 juli 2012 Verzonden: 6 juli 2012

*001010012012782* RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering van Stuk/nummer Agendapunt 10 juli 2012 KNDK/2012/782 9.8. Datum: 4 juli 2012 Verzonden: 6 juli 2012 *001010012012782* RAADSVOORSTEL Raadsvergadering van Stuk/nummer Agendapunt 10 juli 2012 KNDK/2012/782 9.8 Datum: 4 juli 2012 Verzonden: 6 juli 2012 Aan de gemeenteraad. Onderwerp: Aanvraag om garantstelling

Nadere informatie

Van 22 mei 2012 openbaar

Van 22 mei 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 15 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004658 2. Onderwerp Voortgangsrapportages en projectenoverzicht 2e kwartaal 2012 R Advies 1. De gewijzigde projectenclassificatie

Nadere informatie

>tr. fc - O L- LO l5. l, to. E e-strt. 6ú.o l. ! Niet akkoord. n A-stuk. n nkkoord met tekstuele aanpassing door portefeuillehouder! Anders, nl.

>tr. fc - O L- LO l5. l, to. E e-strt. 6ú.o l. ! Niet akkoord. n A-stuk. n nkkoord met tekstuele aanpassing door portefeuillehouder! Anders, nl. I 6ú.o l >tr l, to IE IE GEMEENTE vve E RT Sector Inwoners Openbaar: Ø Afdeling Zaaknummer(s) ingekomen stuk(ken) Behandelend medewerk(st)er Portefeu i I lehouder(s) ONDERWERP Garantstelling voor financiering

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. garantstelling Batard

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. garantstelling Batard Collegevoorstel Inleiding Jeu de Boules vereniging Batard is enkele maanden terug begonnen met de realisatie van een jeu de boulesaccommodatie in Sport- en recreatiepark de Schroef. Om dit mogelijk te

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 13 februari 2018 TIJDSTIP : 10.00 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jack Begijn, wethouder Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 10 juni 2014 aanvang uur.

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 10 juni 2014 aanvang uur. OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 10 juni 2014 aanvang 10.00 uur. Aanwezig: Drs. P.C. van den Brink, burgemeester Mevr. M.J.T.G.

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoorn besluit:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoorn besluit: GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Hoorn Nr. 167740 2 augustus 2018 Uitvoeringsregels garantie en lening 2018 Zaaknummer: 1568049 Gelezen het voorstel van Planning & Control Treasurystatuut

Nadere informatie

* Overigen (bijv. afzender/aanvrager) Nadere specificatie: SV Laar. .t Niet van toepassing. .t. TILS-lijst Nadere specificatie:

* Overigen (bijv. afzender/aanvrager) Nadere specificatie: SV Laar. .t Niet van toepassing. .t. TILS-lijst Nadere specificatie: 3 6ú.o >tr ll It t! reo GEMEENTE vtleert TILS 1096 Sector Afdeling Zaaknummer(s) ingekomen stuk(ken) Behandelend medewerk(st)er Poftefeuillehouder(s) Inwoners Onderwijs, Cultuur, Sport en Welz jn 030084

Nadere informatie

Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester. L. Maat, Wethouder

Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester. L. Maat, Wethouder Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 06 03 2012 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 157518 Datum: 1 juni 2015 Programma : Sport Blad: 1 van 5 Cluster : Samenleving Portefeuillehouder: mw. M.J.T.G. van Beurkering-Huijbregts

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 23 mei 2017

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 23 mei 2017 Zaaknummer: 00512630 openbare besluitenlijst college 23 mei 2017 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 23 mei 2017 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Het voorstel is om bijgaand

Nadere informatie

VRAGEN 1. Kan het rapport van de Stichting Waarborgfonds Sport waarin ze de borgstelling aan TSC verlenen ter inzage gelegd worden voor de raad?

VRAGEN 1. Kan het rapport van de Stichting Waarborgfonds Sport waarin ze de borgstelling aan TSC verlenen ter inzage gelegd worden voor de raad? Raadsvergadering d.d. 23 februari 2016 Raadsnota nummer: 0160016 Onderwerp: Borgstelling TSC Vragen van fractie: GROENLINKS Naam raadslid: Willem-Jan. van der Zanden VRAGEN 1. Kan het rapport van de Stichting

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d. d.d.

Besluitenlijst d.d. d.d. Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Eenheid/Cluster/Team RS_SI_MM Nota gemeentegaranties sportverenigingen 1- Notagegevens Notanummer 305248 Datum 13-1-2010 Programma: 14. Sport Portefeuillehouder

Nadere informatie

Alleen ter besluitvorming door het College. Collegevoorstel Openbaar. Onderwerp Rentedragende lening Stichting Beheer en Exploitatie Orion.

Alleen ter besluitvorming door het College. Collegevoorstel Openbaar. Onderwerp Rentedragende lening Stichting Beheer en Exploitatie Orion. Openbaar Onderwerp Rentedragende lening Stichting Beheer en Exploitatie Orion Programma / Programmanummer Sport / 1052 Portefeuillehouder B. Frings Samenvatting De Stichting Beheer en Exploitatie Orion

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 20-11-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Onderwerp Gemeentegarantie IJsselsteinse Stichting Sportfaciliteiten (IJSS) voor realisatie nieuw clubgebouw

Onderwerp Gemeentegarantie IJsselsteinse Stichting Sportfaciliteiten (IJSS) voor realisatie nieuw clubgebouw Raadsvoorstel Gemeente IJsselstein agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 421082 Programma : Sport Cluster : Samenleving Portefeuillehouder: mw. M.J.T.G. van Beukering-Huijbregts

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering d.d (nr. 44).

Besluitenlijst B&W vergadering d.d (nr. 44). Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 01-11-2011 (nr. 44). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 21 augustus 2018 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d. 4 juli 2017 OPB

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d. 4 juli 2017 OPB enlijst B&W-vergadering d.d. 11 juli 2017 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd Locosecretaris

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 10 april 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

*2014084048* Variant A. Beleid t.a.v. leningen en garanties. 1. Inleiding en aanleiding.

*2014084048* Variant A. Beleid t.a.v. leningen en garanties. 1. Inleiding en aanleiding. *2014084048* Zaaknummer: 2014/83894 Referentie: 2014/84048 Variant A Beleid t.a.v. leningen en garanties 1. Inleiding en aanleiding. Recentelijk hebben twee gemeentelijke sportverenigingen gevraagd om

Nadere informatie

Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Harderwijk Verordening Stimuleringslening Verduurzaming Sportaccommodaties Harderwijk 2018

Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Harderwijk Verordening Stimuleringslening Verduurzaming Sportaccommodaties Harderwijk 2018 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Harderwijk Nr. 264611 10 december 2018 Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Harderwijk Verordening Stimuleringslening Verduurzaming Sportaccommodaties

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 7 juli 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof

Nadere informatie

Vergadering van college van burgemeester en wethouders

Vergadering van college van burgemeester en wethouders Vergadering van college van burgemeester en wethouders Datum: dinsdag 31 mei 2016 Tijd: 10:00 Locatie: kamer burgemeester Aanwezig: burgemeester J. Rijpstra, wethouders G. van Duin, D.T.C. Salman, M.J.C.

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst No. 26 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: D. JENSE, LOCO-BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN, WETHOUDER R. VAN

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

M.L.J. Out, burgemeester; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. J.J. Bruintjes, wethouder.

M.L.J. Out, burgemeester; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. J.J. Bruintjes, wethouder. Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 30-08-2011 (nr. 35). Aanwezig: Afwezig: M.L.J. Out, burgemeester; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. J.J. Bruintjes,

Nadere informatie

Verordening Investeringssubsidie Sportaccommodaties 2008

Verordening Investeringssubsidie Sportaccommodaties 2008 RAADSBESLUIT De raad van de gemeente Dalfsen; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 15 april 2008, nummer 40; overwegende dat de gemeente wil stimuleren dat de inwoners van de gemeente

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. Wissink mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

Openbaar advies voor beslissing B en W

Openbaar advies voor beslissing B en W Openbaar advies voor beslissing B en W Sector Middelen Afdeling Alg. financieel beleid registratienummer: 2001005757 Naam: R. Godthelp, toestelnummer: 910 paraaf chef/hoofd sector paraaf sectorcontroller

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 Samenstelling: Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 8) Datum: 28 maart 2017

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 8) Datum: 28 maart 2017 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.R. Zoetendal, mevrouw J. van der Laan en dhr. J. van Leeuwestijn (secretaris). Afwezig: dhr. J.C.F. Broekhuizen Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing

Nadere informatie

15ini00256 OPENBAAR. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders. : De heren Alberse, Van de Wardt en Kuster. : De heer Finkenflügel

15ini00256 OPENBAAR. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders. : De heren Alberse, Van de Wardt en Kuster. : De heer Finkenflügel 15ini00256 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig Secretaris Afwezig : De heren Alberse, Van de Wardt en Kuster : Mevrouw Tamminga : De heer Finkenflügel Datum 27 januari

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie