Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015"

Transcriptie

1 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 13 februari 6 maart 2015 nummer 11 Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015 Pleinwacht 13 februari 31 maart 2015 vrijdag 13 februari: de ouders van Jesse Clerkx en Adrian Borski maandag 16 februari: de ouders van Nout van der Heiden en Kim Kranenburg dinsdag 17 februari: de ouders van Iris Vink en Younes Ben Mhamed donderdag 19 februari: de ouders van Maurits Wilke en Aysha Mohammed vrijdag 20 februari: de ouders van Basma Achbari en Marlize Steenland maandag 2 maart: de ouders van Souhaila Azor en Danilo Swaalep dinsdag 3 maart: de ouders van Vinnie Everts en Joep Vis donderdag 5 maart: de ouders van Lucas Guleij en Julia Wilke vrijdag 6 maart: de moeder van Jasmijn de Heer en de ouders van Badr Azor maandag 9 maart: de ouders van Gizo v/d helm en Davey Bogaard dinsdag 10 maart: de ouders van Floris de Jong en Bindi Evers donderdag 12 maart: de ouders van Max Koning en Myrthe Goosens vrijdag 13 maart: de ouders van Mekdes v/d Linden en Indra Lowies maandag 16 maart: de ouders van Loes Vis en Sophia Manus dinsdag 17 maart: de ouders van Rida Achbari en Nova Nieuwenhuizen

2 donderdag 19 maart: de ouders van Nihal El Azzemani en Jesse van veen vrijdag 20 maart studiemiddag maandag 23 maart: de ouders van Zonne Beek en Jaimy v/d Zouwen dinsdag 24 maart: de ouders van Fee van Beyere en Luna Willemse donderdag 26 maart: de ouders van Kay Blanken en Giarno Walsarie vrijdag 27 maart studiedag SOPORA maandag 30 maart: de ouders van Laura Bule en Martijn Vriesman dinsdag 31 maart: de ouders van Sanae Dribal en Quinty Tangel Het pleinwachtrooster voor het gehele schooljaar staat op de website van de school; onder het kopje algemeen-pleinwacht. Gelukkig komen veel ouders, op de dagen dat zij pleinwacht hebben, tussen de middag op school om een leerkracht te helpen bij de pleinwacht. Heel fijn en belangrijk voor de veiligheid van uw kind(eren)! Het komt de laatste tijd, helaas, ook regelmatig voor dat er geen enkele ouder is om de kinderen op het plein tussen 12:00 12:30 uur te begeleiden. Het is echter van groot belang dat u op de dag dat u pleinwacht hebt ook echt op school bent. Mocht u een keer niet kunnen, geen probleem. Ruilen kunt u onderling afstemmen. Mocht dit niet lukken dan kunt u de hulp inschakelen van een (tegen vergoeding) andere pleinwachtouder. De namen en telefoonnummers van deze ouders hangen op het prikbord. Het pleinwachtrooster hebt u aan het begin van het schooljaar ontvangen en staat ook op de website. Tevens staat het in iedere EBB vermeld. Nieuwe rapporten! Woensdag 18 februari ontvangen de leerlingen (vanaf groep 3) hun nieuwe rapport. De leerlingen in groep 2 ontvangen één maal per schooljaar een rapport, in juni. Het is een behoorlijke klus geweest om het rapport te digitaliseren en schoolspecifiek te maken. Als aparte bijlage wordt ook een uitdraai van de Cito gegevens bij het rapport gevoegd. Dit alles komt ook in een geheel nieuw rapportenhoes met uiteraard ook een nieuw ontworpen voorkant. Deze voorkant zult u ook herkennen in de nieuwe website Groep 5/6 Foto's van de laatste KCE les waar de leerlingen gebouwen gingen bouwen (die geen betekenis hadden) van bamboestokken kunt u vinden op onze website zijn hier de foto's te vinden van de verkeersles van Thamar Esveld waarbij de kinderen elkaars fiets gingen controleren. Buiten wachten na schooltijd? Wilt u na schooltijd zoveel mogelijk buiten wachten op uw kind(eren)? Mocht u een afspraak met een leerkracht hebben of willen maken kunt u uiteraard wel naar binnen.

3 Vervanging Lucia Mulder In november 2014 hebt u kunnen lezen dat Lucia Mulder haar werkzaamheden als IB-er en leerkracht van groep 7 (maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag) wegens ziekte, helaas, niet meer kon uitvoeren. Inmiddels is besloten dat de re-integratie van Lucia niet op De Populier zal plaatsvinden. De lesgevende taken van Lucia zijn vanaf maandag 24 november overgenomen door Tineke van Arkel. Tineke blijft ook de komende periode iedere maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag les geven aan groep 7. Daarnaast biedt zij ondersteuning in groep 3&4 en 5&6. Caroline de Kleer blijft dit schooljaar als IB-er werkzaam op onze school. Uiteraard zijn wij heel blij dat Tineke en Caroline de vervanging willen blijven verzorgen. We verwachten dat de continuïteit voor onze leerlingen op deze manier kan worden gewaarborgd. Bamboe en het schoolplein Wij zijn heel blij dat, onder andere, de woekerende bamboe op het schoolplein wordt verwijderd. Daarnaast wordt ook de bestaande beschoeiing rondom de school verwijderd en nieuwe beschoeiing geplaatst. De werkzaamheden zijn afgelopen woensdag gestart en zullen naar verwachting drie weken duren. Dit betekent dat de school vanaf woensdag 11 februari t/m woensdag 4 maart alleen te bereiken is via het grote hek aan de kant van de schooltuin. Natuurlijk wordt alles ook afgezet met bouwhekken. Wilt u dit met uw kind(eren) bespreken? Uiteraard moeten de kinderen op het schoolplein naast hun fiets lopen. Dat geldt zowel voor schooltijd als na schooltijd. In de klassen is dit ook met de leerlingen doorgenomen.

4

5 Pim van Dam, stagiair in groep 1&2 Mijn naam is Pim van Dam, ik ben 17 en woon in Boskoop. Ik ben eerste jaar s student aan het ROC Leiden en volg de opleiding onderwijsassistent. Voor mijn opleiding moet ik stage gaan lopen op een bassischool in groep 1&2. Dat is de Populier geworden! Misschien heeft u mij al een keer in de klas gezien bij Ellen de Jong. Iedere maandag en dinsdag loop ik stage. Mijn stage begon op 2 februari en zal eindigen op 10 juli. Ik hoop dat ik u voldoende heb ingelicht over mijn aanwezigheid bij uw kind in de klas. Mocht u vragen hebben, dan hoor ik het graag! Vriendelijke groet, Pim van Dam westerbork_ pdf Door op de bovenstaande picto te klikken kunt u een prachtig verslag lezen, gemaakt door Inès en Sylvana. Ondersteuning bij rekenvaardigheid op de basisschool Het is erg belangrijk dat kinderen goed leren rekenen. Je hebt het bijna overal voor nodig. In de winkel om te kunnen betalen. In de keuken waar je met inhoudsmaten en gewichten werkt. In de sport om wedstrijdschema s en uitslagen goed te begrijpen. Wanneer je je bankzaken regelt moet je rentepercentages kunnen vergelijken. Ook wordt er tegenwoordig in bijna alle beroepen van uitgegaan dat je beschikt over goede rekenvaardigheden. Dat geldt voor de timmerman die allerlei zaken moet kunnen meten en ook moet begrijpen welke constructies wel verantwoord zijn en welke niet. Dat geldt voor de kapster die hoeveelheden vloeistof en verf in de juiste verhouding moet kunnen mengen. Het geldt voor de vrachtwagenchauffeur die goed moet inschatten hoeveel tijd hij nodig heeft om zijn lading te lossen om vervolgens weer op tijd bij een volgende klant te kunnen zijn. En het geldt voor de verpleegkundige die medicijnen verstrekt aan patiënten. Kinderen krijgen op school rekenonderwijs, maar ook ouders spelen een belangrijke rol bij het leren rekenen van hun kinderen. Een goede samenwerking tussen de school en ouders is daarbij belangrijk.

6 Hieronder leest u een aantal tips die voor uw kind waardevol kunnen zijn. Praat positief over alles wat met school en leren te maken heeft. Sommige ouders vonden rekenen en wiskunde vroeger maar moeilijke vakken. Ze hebben er geen goede herinneringen aan overgehouden. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat het reken-en wiskundeonderwijs sinds uw tijd sterk veranderd is. Wanneer rekenen vroeger niet uw favoriete vak was, betekent dat nog niet automatisch dat dat ook voor uw zoon of dochter zal gaan gelden. Maar daarvoor is het wel nodig dat u op een positieve manier over rekenen praat met uw kind. Onderzoek heeft aangetoond dat het een positief effect heeft op de leerprestaties van kinderen wanneer hun ouders positief praten over leren en over school. Geloof in de mogelijkheden van uw kind. Iedereen kan leren rekenen. Daarom is het goed wanneer u vertrouwen hebt in de mogelijkheden van uw kind. U hoeft niet direct in paniek te raken wanneer het leren rekenen even wat moeizamer gaat. Dingen die nieuw zijn voor kinderen, hebben vaak even tijd nodig voordat ze goed worden begrepen. Dat kan soms gevoelens van onzekerheid geven. Meestal verdwijnen die gevoelens vanzelf. Leren rekenen gaat, net als leren lopen, met vallen en opstaan. Dat er af en toe hobbels genomen moeten worden, hoort bij leren en bij de ontwikkeling van een kind. Heb aandacht voor het leren van uw kind. Misschien is dit wel het belangrijkste advies dat we u kunnen geven. Vraag niet alleen aan uw kind hoe het was op school, maar vraag ook aan uw kind wat het die dag geleerd heeft. Realiseer u verder dat rekenen niet alleen op school gebeurt. Ook in het dagelijks leven bent u en zijn kinderen elke dag met rekenen bezig. Die mogelijkheden kunt u uitbuiten. Hoe, dat leest u in de volgende Even Bijbomen. Bronvermelding: Auteur: Gert Gelderblom Eindredactie: PO-Raad Productie: PO-Raad Vormgeving: Thoben Offset Nijmegen Illustraties: Suus van den Akker ISBN PO-Raad, september 2013 Belangrijke data: Hier volgen de belangrijke data voor de komende periode: 14 februari Scholendamtoernooi in Waddinxveen 16, 17 en 18 februari rapportgesprekken (zie eerder meegegeven briefjes) 18 februari ontvangen de leerlingen hun rapport 19 & 20 februari Rianne Verkleij vrij, Erik Henzen vervangt 23 t/m 27 februari voorjaarsvakantie 2 & 3 maart rapportgesprekken (zie eerder meegegeven briefjes) 9 maart inloopmiddag 14:30 uur 12 maart toneelmiddag groep 1&2 en groep 7. De ouders met kinderen in deze groepen zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De deur gaat om 13:30 uur open, de voorstelling begint om 13:45 uur 20 maart studiemiddag, de leerlingen zijn die dag vanaf 12:00 uur vrij

7 26 maart bezoek aan Binnenhof Den Haag, groepen 7A,7B,8A & 8B 27 maart Sopora studiedag, alle leerlingen zijn de gehele dag vrij Vragen, aandachtspunten, opmerkingen enz.? U bent van harte welkom! Iedere dinsdag en vrijdag ben ik (in principe) op school aanwezig. Voor schooltijd (vanaf 08:15 uur) probeer ik zoveel mogelijk op het schoolplein te staan. U kunt dan, mocht dat wenselijk zijn, een afspraak met mij maken. Op de dagen dat ik niet werkzaam ben op De Populier kunt u telefonisch of via de contact opnemen. Mocht ik de telefoon op dat moment niet op kunnen nemen, kunt u de voic inspreken. Ik probeer u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen. Mijn telefoonnummer is , mijn adres; schoolleider@obsdepopulier.nl. Met vriendelijke groet, Karin Klein

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school.

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 3 november 2015 nummer 5 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige

Nadere informatie

Even Bijbomen. 30 januari 13 februari 2015 nummer 10. Wat ligt onze school toch prachtig.januari 2015

Even Bijbomen. 30 januari 13 februari 2015 nummer 10. Wat ligt onze school toch prachtig.januari 2015 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 30 januari 13 februari 2015 nummer 10 Wat ligt onze school toch prachtig.januari 2015 Pleinwacht 16 januari 20 februari 2015 maandag

Nadere informatie

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 5 april 2016 nummer 14 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen & Bijblijven Uitnodiging sociale media en kinderen

Nadere informatie

Even Bijbomen. en toen was het stil

Even Bijbomen. en toen was het stil Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 16 januari 30 januari 2015 nummer 9 en toen was het stil Zoals u weet bereikte ons zondagavond 11 januari het verdrietige bericht

Nadere informatie

Even Bijbomen. De huizen van Sinterklaas! 21 november 5 december 2014 nummer 6

Even Bijbomen. De huizen van Sinterklaas! 21 november 5 december 2014 nummer 6 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 21 november 5 december 2014 nummer 6 Pleinwacht 24 november 19 december: maandag 24 november: de ouders van Jesse Clerkx en Kay Blanken

Nadere informatie

Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl

Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 26 januari 2016 nummer 10 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 26 januari 12 februari 2016 dinsdag 26 januari:

Nadere informatie

Even Bijbomen. 7 21 november 2014 nummer 5

Even Bijbomen. 7 21 november 2014 nummer 5 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 7 21 november 2014 nummer 5 Pleinwacht 7 28 november: Vrijdag 7 november: de ouders van Bas Sloot en Sophia Manus Maandag 10 november:

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier mei 2017 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 29 mei 7 juli Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s.

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier juni 2016 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor

Nadere informatie

Even Bijbomen. Tja, de zonsverduistering bewonderen dat viel niet mee. Rianne bedankt voor de foto!

Even Bijbomen. Tja, de zonsverduistering bewonderen dat viel niet mee. Rianne bedankt voor de foto! Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 20 maart 2015 nummer 13 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Tja, de zonsverduistering bewonderen dat viel niet mee. Rianne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. 25 november 2013. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 11. 25 november 2013. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 11 25 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, In de afgelopen week ontstond op maandag in groep 8 een spontane actie om geld in te

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier juni 2017 nummer 18 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 21 juni 7 juli Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 10 juli 2015 nummer 20 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De laatste schooldag van het jaar, lekker lang naar buiten.

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 15 september 2015 nummer 2 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Wat is de tuin toch een plaatje! Pleinwacht 17 september

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier november/december 2016 nummer 6 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 24 november 20 december 2016 Hieronder

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 22 mei 2015 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 1 mei 5 juni 2015 dinsdag 26 mei: de ouders van Bas

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto.

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 12 januari 2016 nummer 9 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort

Nadere informatie

Volgt u ons al op U vraagt hiermee echt teveel van de school en van de ouders die wèl pleinwacht lopen.

Volgt u ons al op U vraagt hiermee echt teveel van de school en van de ouders die wèl pleinwacht lopen. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier november & december 2016 nummer 5 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht Sinds enkele jaren werken we met een

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier januari 2017 nummer 9 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Onze wensboom in december! De Gouwe Koerier, december 2016 Pleinwacht

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 8 december

Nadere informatie

Even Bijbomen. 5 september 2014 nummer 1

Even Bijbomen. 5 september 2014 nummer 1 Even Bijbomen wekelijkse informatie van basisschool de Populier 5 september 2014 nummer 1 Pleinwacht in de maand september: Maandag 8 september: de ouders van Tim van der Lans en Quinty Resoort Dinsdag

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier april mei 2017 nummer 15 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 20 april 19 mei Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier februari 2017 nummer 10 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 1 24 februari 2017 Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Even Bijbomen. 2 oktober 17 oktober 2014 nummer 3

Even Bijbomen. 2 oktober 17 oktober 2014 nummer 3 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 2 oktober 17 oktober 2014 nummer 3 Pleinwacht 3 oktober 31 oktober: Vrijdag 3 oktober: de ouders van Karlijn Zirkzee en Taomir van

Nadere informatie

Even Bijbomen. Tussen de middag, na de lunch heerlijk even vrije tijd voor de leerlingen! Irma Both bedankt voor de foto!

Even Bijbomen. Tussen de middag, na de lunch heerlijk even vrije tijd voor de leerlingen! Irma Both bedankt voor de foto! Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 1 mei 2015 nummer 16 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 1 mei 5 juni 2015 maandag 18 mei: de ouders van Inès

Nadere informatie

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier. maart 2018 nummer 13 Hieronder volgen belangrijke data voor de komende periode: 13 maart Evelyne Geerligs geeft les in De Linden 15 maart

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 23 juni 2015 nummer 19 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Groep 1&2, lunchen! Met dank aan Rianne Verkleij voor de foto.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 3 september 2014

Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Engelgaarde 33, 7943 LD Meppel - 0522 260651 - www.detolter.nl - directie@detolter.nl Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Agenda Donderdag 04 september informatieavond groep 3 en 7 Maandag 08 september informatieavond

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Volgt u ons al op Twitter? @obsdetamboerijn.nl

de Oehoe de Tamboerijn Volgt u ons al op Twitter? @obsdetamboerijn.nl de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nr. 6 November

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Nieuwe vloer en nieuwe bezems!! Volgt u ons al op Het om-de-week-bericht van openbare basisschool

de Oehoe de Tamboerijn Nieuwe vloer en nieuwe bezems!! Volgt u ons al op Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 9 2016

Nadere informatie

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 14, nummer 06. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 14, nummer 06. website: De Hobbitkrant Jaargang 14, nummer 06 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 14, nummer 06 14 maart 2018 In dit nummer: Voorwoord Even voorstellen Schoolproject

Nadere informatie

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1 NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR 2018-2019 NUMMER 1 www.pausjoannes.com WIJKSCHOOL VOOR KANJERS IN HET CENTRUM VAN HAAKSBERGEN Hier ben ik Het is goed dat ik er ben Er zijn mensen die van mij houden

Nadere informatie

06 sept. Lucas de Groot (gr. 5/6) 05 sept. Ilse Rensen (gr.2b) 08 sept. Laura Janssen (gr 5/6) 09 sept. Lisa van Hout (gr. 7b))

06 sept. Lucas de Groot (gr. 5/6) 05 sept. Ilse Rensen (gr.2b) 08 sept. Laura Janssen (gr 5/6) 09 sept. Lisa van Hout (gr. 7b)) September 2015 - nummer 1 Belangrijke data Maandag 7 september OR-vergadering en MR-vergadering Maandag 14 september Kennismakingsavond groep 6/7 om 19.00u. Kennismakingsavond groep 4 en groep 7/8 om 20.00u.

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad Voetballen op het schoolplein Het is voor schooltijd (08.20-08.30 uur) en op tijden dat we naar binnen moeten (13.00-13.15 uur) niet handig en soms gevaarlijk om te voetballen. Voor de veiligheid voor

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier. oktober 2017 nummer 4 Nieuws vanuit De Dennen Op dit moment gaat het thema van taal over pronkstukken. En laat ik nou in deze klas allemaal

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

de Oehoe Volgt u ons al op

de Oehoe Volgt u ons al op de Oehoe Het om- de- week- bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 11 2016

Nadere informatie

Nieuws over het continurooster.

Nieuws over het continurooster. Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2013 2014 Inhoud: 16 september 2013 Pagina 1 Nieuws over

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nr. 4 oktober

Nadere informatie

Informatieblad cursusjaar Schooltijden

Informatieblad cursusjaar Schooltijden Vondellaan 26 3842 EH Harderwijk Tel.: 0341-416557 Email: info@cbs-deschakel.nl Informatieblad cursusjaar 2018 2019 Dit informatieblad geeft u informatie over een aantal belangrijke schoolzaken. Dit blad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief November 2015 Aan de ouders/verzorgers, Nadat na de herfstvakantie de lokalen van de groepen 1-2a, 3 en 6-7 in gebruik zijn genomen zijn vrijdagmiddag de groepen 4-5 en 7-8 overgegaan naar

Nadere informatie

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 5

Directiekrabbels Nieuwbrief 5 Directiekrabbels Nieuwbrief 5 Beste ouders/verzorgers Info schermen: In iedere locatie hangen 2 info schermen. Op deze schermen vindt u standaard de volgende informatie: * Vakanties 2015-2016 * Maand agenda

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 1 augustus 2017 I In dit nummer o.a.: Van de directive Bezetting per klas Nieuwe leerlingen Overblijven Kids make Noise!

NIEUWSBRIEF. Nr. 1 augustus 2017 I In dit nummer o.a.: Van de directive Bezetting per klas Nieuwe leerlingen Overblijven Kids make Noise! NIEUWSBRIEF Nr. 1 augustus 2017 I In dit nummer o.a.: Van de directive Bezetting per klas Nieuwe leerlingen Overblijven Kids make Noise! obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Even Bijbomen. Lekker buiten gymmen, wat een weertje afgelopen dinsdag.

Even Bijbomen. Lekker buiten gymmen, wat een weertje afgelopen dinsdag. Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 17 april 2015 nummer 15 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 20 april 31 mei 2015 maandag 20 april: de ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering.

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering. Belangrijke data: 28 augustus: Inloop groep 4-8 1 september: Triskentijd 2 september: informatieavond gr. 1-2 en 3 16 en 17 september: omgekeerde 10 minuten gesprekken 23 september studiedag team, alle

Nadere informatie

Juni. Belangrijke data:

Juni. Belangrijke data: 07-06-2019 Belangrijke data: Juni 10 juni 2e Pinksterdag Alle leerlingen vrij 12 juni Buitenspeeldag 14:00 t/m 16.30 voor onze school 26 juni schoolreis 1 t/m 6 28 juni studiedag Alle leerlingen vrij 11

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 10-01-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl GMR Deze week namen we informeel afscheid

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag Informatie avonden De afgelopen week zijn er in bijna alle groepen informatie avonden geweest. We zijn heel blij dat er op alle avonden een grote opkomst was en we veel positieve reacties hebben gehoord

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Schoolgidsbijlage

Schoolgidsbijlage Schoolgidsbijlage 2017-2018 CBS t Kompas Radewijkerweg 48 7791 RH Radewijk 0523 216252 info@kompasradewijk.nl www.kompasradewijk.nl Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie voor het komende

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie