Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Even Bijbomen. Volgt u ons al op"

Transcriptie

1 Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 23 juni 2015 nummer 19 Volgt u ons al op Groep 1&2, lunchen! Met dank aan Rianne Verkleij voor de foto. Pleinwacht 29 juni 9 juli 2015 maandag 29 juni: de ouders van Vinnie Evers en Younes Ben Mhamed dinsdag 30 juni: studiedag donderdag 2 juli: de moeder van Jasmijn de Heer en de ouders van Nouhaila Rahaoui vrijdag 3 juli: de ouders van Gizo van der Helm en Marlize Steenland maandag 5 juli: de ouders van Max Koning en Danilo Swaalep dinsdag 6 juli: de ouders van Lucas Guleij en Ausha Mohammud donderdag 9 juli: de ouders van Mekdes v/d Linden en Julia Wilke

2 Gelukkig komen veel ouders, op de dagen dat zij pleinwacht hebben, tussen de middag op school om een leerkracht te helpen bij de pleinwacht. Heel fijn en belangrijk voor de veiligheid van uw kind(eren)! Inzet van ouders op onze school Op vrijwel elke school zijn ouders die een actieve rol spelen: als vrijwilligers bij het maken van decors, luizenouders, hulpouders tijdens de metamorfose van het schoolplein, de versierouders of als oudervertegenwoordiger in de OT of MR. Ook de afgelopen periode heeft de inzet van vele ouders ons weer enorm ontroerd! Tijdens de schoolpleinwerkdagen dit schooljaar heeft een aantal ouders de handen uit de mouwen gestoken om het schoolplein er pico bello en groen als gras uit te laten zien. Dat is gelukt! Voor kinderen is dit zeer waardevol. Alle hulpouders willen wij ook langs deze weg even in het zonnetje zetten door een kleine blijk van waardering over te brengen. Dank jullie wel! Kamp groep 8! Het einde!! Het kamp voor groep 8 was het einde (figuurlijk), maar geeft ook al een beetje het (letterlijke) einde van de basisschooltijd aan. Het liep als een trein. We zijn alle dagen buiten geweest; van het ontbijt tot aan het nacht-kampvuur. Woensdagavond heeft het behoorlijk geregend tijdens de avondwandeling. Het gaf echter een extra dimensie, want het bos werd daarmee zó donker dat je geen hand voor ogen meer zag. Het werd extra spannend, met veel gegil. Niet alleen de meisjes; ook de jongens kunnen flink gillen. Het hele kamp was één groot avontuur. De eerste middag hebben we vlotten gebouwd met palen, blauwe tonnen en touw. Het moesten vlotten worden waar 7 kinderen op konden zitten. Er moest een eilandje mee gerond worden. Bij terugkomst van het eerste team kregen we te horen dat de leiding nog nooit zo'n snelle terugkomst had meegemaakt, incl. bouwtijd! Compliment voor de kinderen: niet alleen op bouwkunsten, maar ook op het gebied van samenwerken. De volgende dag zijn we naar het strand bij de Brouwersdam gefietst. Niet alleen Concert at sea werd opgebouwd, maar ook al de aankomst van een Tour de France-etappe.

3 Hier hebben de kinderen een groot net door de zee gesleept. Daar werden allerlei visjes, zeesterren, krabben, heremietkreeften, garnalen en een inktvisje mee opgehaald. En als kers op de taart kwam er ook nog eens een naaldvis bij tevoorschijn. Dit, zo werd ons verteld, is redelijk zeldzaam. De vissen werden snel teruggedaan in de zee. Tot slot werd er een krabbenrace gehouden. In de middag werd er met kruisbogen geschoten. Ze brachten het er heel goed van af. Vrijdagochtend was er eerst een grote schoonmaak te houden. De juf heeft alle wc's gedaan en het mag gezegd worden: ze zagen er niet dramatisch uit. De kinderen hebben geveegd, gestofzuigd en gedweild. Twee dames vonden het heerlijk om te dweilen. De keuken werd schoon gesopt achtergelaten. De bagage werd weggestopt in schuren achter op het terrein. Daarna vertrok de groep voor een fietstocht over Schouwen-Duiveland. Eerst langs de Plompetoren, langs het haventje, waar de kinderen konden kijken op de strekdam, daarna door het bos. Dit was heel leuk, want het ging heuvel op heuvel af! Na het eten van de boterhammen en het spelen van een spel vertrokken we, ná een fietsband te hebben geopereerd, richting Burgh Haamstede. We hebben een heerlijk ijsje gegeten. De dame van de winkel wilde heel graag een foto van de groep. Deze is jammer genoeg nog niet binnen. Tot slot kwamen we aan in Renesse. De kinderen hadden een uur om cadeautjes voor thuis te kopen, waarna er een heerlijke pannenkoek werd gegeten. Om half negen 's avonds reden we de parkeerplaats aan de Populierenhof weer op. Zowel ouders als kinderen waren heel blij elkaar weer te zien. Conclusie: volgende week gaan we weer! Groepsindeling schooljaar Op dit moment zijn wij nog in overleg over de formatie van het nieuwe schooljaar. Zodra de formatie en de personele bezetting definitief is, informeren wij u uiteraard zo snel mogelijk. Verjaardag Nicole Verbree Graag wil ik alle kinderen en ouders bedanken voor de mooie cadeaus, hulp en gezelligheid op mijn verjaardag! Het was een heel feestelijke dag. Dank jullie wel.

4 Verjaardag? Zwemdag!! De groepen 7/7B/8/8B zijn maandag, de 15e juni, eerder dan gepland naar zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn gegaan. Bij het aangeven van een grote groep om te zwemmen werd namelijk verteld dat het zwembad tussen en uur gesloten is. Gelukkig was iedereen zo soepel dat we al om uur konden vertrekken. Het werd een TOP-dag. De kinderen wisten bij aankomst niet hoe snel ze het water in moesten komen. Om uur hebben we met z'n allen even de lunch opgegeten. Ik heb de boterhammen nog nooit zo snel zien verdwijnen. Het fietsen ging perfect, op een lege band aan het begin na. Gelukkig was Ilona zo handig om een fiets van groep 6 te lenen. Het was een prachtig gezicht, zo'n grote sliert kinderen langs het water en door Alphen. Het is absoluut voor herhaling vatbaar. Organiseren van het continurooster in groep 1&2, uitnodiging! Zoals u in de vorige Even Bijbomen hebt gelezen is er een nieuwe Collectieve Arbeidsovereenkomst in het basisonderwijs op komst. Hierbij voor u nogmaals een aantal punten op een rijtje: Met ingang van 1 augustus 2015 hebben alle groepsleerkrachten die meer dan 5,5 uur werken recht op een pauze van 30 minuten (of 2x 15 minuten), tussen 10:00 en 14:00 uur. Dit betekent dat wij de afgelopen tijd flink hebben moeten puzzelen om het continurooster zodanig in te richten dat inderdaad recht wordt gedaan aan de pauzetijden voor alle groepsleerkrachten. Door de wijziging in de pauzetijden (45 minuten tussen de middag) zijn de leerlingen vanaf volgend schooljaar om 14:45 uur uit. De pauzes voor de groepen 3 t/m 8 organiseren we met de leerkrachten onderling. Om het continurooster ook in groep 1&2 te kunnen organiseren hebben wij echt de hulp van u als ouders nodig. De leerkrachten van groep 1&2 hebben immers geen pauze om 10:00 uur.

5 Kortom twee belangrijke wijzigingen: * De school is met ingang van het nieuwe schooljaar om 14:45 uur uit (maan-, dins-, donder- en vrijdag; * Alle ouders (van groep 1 t/m 8) worden volgens het pleinwachtrooster ingezet in groep 1&2 om samen met hen te eten en buiten te spelen. Inmiddels heb ik van Bart Wilke, lid van de medezeggenschapsraad, begrepen dat bij een aantal ouders vragen, opmerkingen, bedenkingen en wellicht ook andere inventieve tips over de organisatie van het continurooster zijn. Hierbij nodig ik u van harte uit om, samen met mij, van gedachten te wisselen. Wellicht komen we samen tot een ander, inventief, prachtig idee! Kortom, wilt u hierover van gedachten wisselen, graag! Vernieuwde MR Het komende schooljaar start de MR in een nieuwe samenstelling. Er zijn twee nieuwe ouders : Vincent Verbeek en Niels Goossens. Zij komen in de plaats van Jop Groeneweg en Pieter Both. Samen met Bart Wilke ( penningmeester) en de leerkrachten Rianne, Marjan en Rob bestaat de MR dus uit zes mensen. De eerstvolgende vergadering is op 8 september. Wat zie ik? In groep 7/8 staan de kinderen regelmatig voor het bord. Niet als straf, maar om te kijken naar een foto die op het bord is bevestigd. Zodra de ochtend begonnen is komt de vraag: Foto, juf? Vervolgens wordt er door kinderen verteld wat ze zien of wat zij zelf denken te zien. Bij de hiernaast staande foto bekeek bijvoorbeeld het ene kind het vanuit vogelvlucht en het andere kind vanaf de grond. Voor de een was het blauw water en voor de ander was het blauw de lucht. Het gaat niet over goed of fout: het gaat om het kijken en nog eens kijken en dan weer heel andere dingen zien, vind jij het mooi?

6 Verschillen tussen pesten en plagen Wij moesten bij de weerbaarheidstraining huiswerk maken, net zo als elke week. Maar nu moesten we nog iets maken en dat ging over de verschillen tussen pesten en plagen. Wij moesten een blaadje dubbelvouwen en aan de ene kant pesten en aan de andere kant plagen schrijven. En daarna moesten we de verschillen tussen pesten en plagen opschrijven. Juf Vivian bedankt voor de trainingen en succes nog met de andere trainingen,en nog bedankt namens heel groep 7 Weerbaarheidstraining Wij hebben afgelopen weken Weerbaarheidstraining gehad. Daar hebben we wijzen dingen geleerd. Wij hadden leren NEE zeggen tegen je vrienden. We hebben ook oefeningen gehad om ons te beschermen, voor als iemand ons pakt als we dat niet willen of als iemand ons aanraakt op onze privé plekjes. We hebben ook hele belangrijke dingen geleerd zoals: JA gevoel, NEE gevoel en TWIJFEL gevoel. De juf was heel aardig, maar kon soms ook wel heel serieus zijn. We hebben met elkaar veel gepraat en dingen opgelost. Het huiswerk was leuk en ander soort huiswerk dan normaal. Er zat ook een leuke opdracht bij waarmee je voor de spiegel moest staan en je ouders of je broer of je zus gingen je verplaatsen van stand zoals: boos moe verdrietig enz. We hebben veel geleerd, hier bij willen we u bedanken we zijn hartstikke trots op u. Groeten OBS DE POPULIER GROEP 7 Geschreven door: Amanda en Eefje. BBQ Vorige week is de brief uitgegaan, waarin u zich kunt aanmelden voor de barbecue. Ook kunt u hierin aangeven of u tijd hebt om te helpen bij de verkoop, helpen bij het barbecueën en het bakken van pannenkoeken. Wilt u dit briefje zo spoedig mogelijk inleveren of retourneren? Alvast bedankt. De brief kunt u ook nog downloaden vanaf de website van de school:

7 Schoonmaken In de agenda stond het al. Een schoonmaakavond in groep 1/2. Vanaf uur bent u op 6 juli van harte welkom om ons te helpen met het schoonmaken van alle spelletjes en materialen uit de kleutergroep. Dan kunnen we het volgende schooljaar weer in een fris lokaal beginnen. En tja,. vele handen maken het leuk en zijn we ook snel klaar. Herinnering Heel veel leerlingen van groep 1 en 2 hebben de 23 ringsmap nog thuis. Graag meenemen naar school, zodat wij de werkjes erin kunnen doen. Alvast bedankt. Wilt u tevens de bibliotheekboekjes van de kleuterbibliotheek, voor zover u die nog in uw bezit heeft, weer inleveren op school? Handige ouder(s) gezocht Onze toneelgordijnen kunnen vanaf de zijkant met een draad dicht getrokken worden. Deze constructie werkt op dit moment niet. Wie kan ons helpen om dit mankement te verhelpen? Alvast bedankt. Cultuur met Kwaliteit, uitje groep 5/6 Dinsdag 9 juni heeft groep 5/6 zijn KCE uitje ingevuld met een bezoek aan het instituut "Beeld en geluid" in Hilversum. De eerste twee uur hebben de kinderen een workshop bijgewoond die ging over het bijzondere object: de televisie. Elk groepje kreeg een scene die zij steeds moesten klaarzetten voor een foto. Van elk klein moment maakten zij een foto en zo ontstond er een filmpje. Iemand zorgde voor de aankleding, de ander bediende het licht en geluid en iemand anders was weer de regisseur. Op het einde zijn de "filmpjes" van alle scenes achter elkaar gezet en was er een heus verhaal. Daarna mochten we nog de experience ruimte in. Daar kwamen we door een showdeur, hebben we het jeugdjournaal gepresenteerd of meegedaan met een actieserie. De tijd vloog voorbij en de kinderen en begeleiding hebben die dag erg genoten. Foto's en filmpje (filmpje probeer ik maar lukt nog niet) staan op de website onder groep 5/6. Groep 8 / 8B Vavaf dodnerdag 9 juli zijn de kinderen van groep 8/8B vrij. Een aantal heeft zich aangemeld voor de biologieles van 11:00 uur. Al deze kidneren verwachten wij uiteraard wel op school vanaf 10:55 uur. Belangrijke data: Hier volgen de belangrijke data voor de komende periode: maandag 29 juni en dinsdag 30 juni rapportgesprekken dinsdag 30 juni studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn vrij donderdag 9 juli komt Wouter van Gestel, biologieleraar op het Scalacollege, een biologieles geven aan groep 7 en aansluitend van tot uur les aan groep 8 maandag 6 juli schoonmaakavond groep 1&2 vanaf 19:00 uur donderdag 9 juli BBQ avond en afscheid van Marina Kremer 18:00-20:00 uur

8 Vragen, aandachtspunten, opmerkingen enz.? U bent van harte welkom! Iedere dinsdag en vrijdag ben ik (in principe) op school aanwezig. Voor schooltijd (vanaf 08:15 uur) probeer ik zoveel mogelijk op het schoolplein te staan. U kunt dan, mocht dat wenselijk zijn, een afspraak met mij maken. Op de dagen dat ik niet werkzaam ben op De Populier kunt u telefonisch of via de contact opnemen. Mocht ik de telefoon op dat moment niet op kunnen nemen, kunt u de voic inspreken. Ik probeer u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen. Mijn telefoonnummer is , mijn adres; schoolleider@obsdepopulier.nl. Met vriendelijke groet, Karin Klein Ingezonden mailbericht: Zwem 4 Daagse 2015 Gouwebad De Sniep In de week van maandag 24 augustus tm vrijdag 28 augustus wordt in het Gouwebad De Sniep de Nationale Zwem 4 Daagse gehouden. Dit is de eerste week ná de zomervakantie!! Iedereen, minimaal in het bezit van een A-diploma, mag hieraan meedoen. Vier keer 250 of 500 meter zwemmen in het wedstrijdbad. Dat is 10 of 20 banen! Één dag mág je uitrusten, maar het hoeft niet. Daarna kun je lekker vrijzwemmen in het recreatiebad. Aan het eind van de week verdien je een medaille. Iedereen is van harte welkom tussen : uur Tarief : Kinderen Volwassenen 10,00 De inschrijving is inmiddels gestart. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij de receptie of te downloaden via de website Gouwebad De Sniep Sniepweg 13d 2742 AR Waddinxveen Tel.nr

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school.

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 3 november 2015 nummer 5 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 10 juli 2015 nummer 20 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De laatste schooldag van het jaar, lekker lang naar buiten.

Nadere informatie

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 5 april 2016 nummer 14 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen & Bijblijven Uitnodiging sociale media en kinderen

Nadere informatie

Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015

Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 13 februari 6 maart 2015 nummer 11 Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015 Pleinwacht 13 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s.

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier juni 2016 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Nieuwe vloer en nieuwe bezems!! Volgt u ons al op Het om-de-week-bericht van openbare basisschool

de Oehoe de Tamboerijn Nieuwe vloer en nieuwe bezems!! Volgt u ons al op Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 9 2016

Nadere informatie

Tille-Nieuws 17. Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018

Tille-Nieuws 17. Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 17 Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode verslag schoolkamp 6-7-8 voorstellen centrum jeugd en gezin Vooraankondiging

Nadere informatie

BOGERDBODE. We zijn weer begonnen.

BOGERDBODE. We zijn weer begonnen. DE schooljaar 2019-2020 1 BOGERDBODE We zijn weer begonnen. Na een mooie zomer is het nieuwe schooljaar weer van start gegaan. Wij hebben er allemaal weer veel zin in en hopen dat we samen met u en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06-06-2014

Nieuwsbrief 06-06-2014 VSO Het Mozaïek Almelo Cesar Franckstraat 3 7604 JE ALMELO Telefoon : 088 02 03 700 E-mail : vso-almelo@mozaiektwente.nl Website : www.mozaiektwente.nl Nieuwsbrief 06-06-2014 De Medezeggenschapsraad (MR)

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Talismanbulletin 10 juni 2016

Talismanbulletin 10 juni 2016 Talismanbulletin 10 juni 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. woensdag 15 juni verjaardag leerkr. groepen 8 let op nieuwe datum! maandag 20 juni

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie) Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 22 Nummer 15 27-11-2015 Redactie: Kees Hagenaars Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 37 20 juni 2019 Belangrijke data 21-06 Studiedag alle leerlingen vrij 26-06 De Ontdekfabriek groep 1 t/m 8 26-06 Vergadering oudervereniging/activiteitencommissie 28-06 Ouderbedankmoment (datum

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier mei 2017 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 29 mei 7 juli Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie