Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:"

Transcriptie

1 April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met de volgende activiteiten. De kinderkunstweek staat voor de deur en ook voor de koningsspelen is er op 22 april een leuk programma. Tijdens de kinderkunstweek zullen de leerlingen een tekening maken met als thema 150 jaar kanaal, strand of Hansweert. Er zullen vier tekeningen gekozen worden die op een later moment in de Social Sofa te zien zijn. Een prachtige bank die bij het strandje geplaatst zal worden. Open dag Tennisclub Hansweert Voor de komende weken veel leerplezier en creativiteit. Team Schuttevaer. Belangrijke data komende periode: Mededelingen ouderraad. Alle hulpouders weer bedankt voor de hulp met de paasspeurtocht en de paaseitjesverkoop! 6 t/m 17 april Kinderkunstweek 7 april theorie verkeersexamen groep 7/8 19 en 20 april IEP! Eindtoets groep 8 We zijn gestart met de schilderwerkzaamheden op het schoolplein. Dit zullen we binnenkort afmaken! Inloopochtend Dit jaar zijn we begonnen met de inloopochtend voor alle groepen. Dit om alle ouders de kans te geven om even in de klas van hun kind te kijken, de werkjes te zien, de plaats in de klas. Ouders zijn op de hoogte van waar de kinderen mee bezig zijn met de vakken. Voor korte vragen zijn de leerkrachten aanwezig in de klas. Ook kan er een afspraak gemaakt worden voor onderwerpen die wat langer tijd behoeven. Dit betekent dat er 1 dag in de maand de ouders van alle kinderen mee naar binnen hebben mogen komen van tot uur ( ook alle kinderen gaan deze ochtend dan naar binnen). 22 april Koningspelen 25 april t/m 13 mei Meivakantie 10 mei schoolfotograaf Het gaat nu nog om de volgende dagen: 13 april (woensdag) 12 mei (donderdag) 17 juni (vrijdag) We hebben voor elke maand een andere dag gekozen, zodat ook werkende ouders de kans krijgen om een kijkje te nemen in de klas. Dagelijkse inloop alle kinderen. In februari zijn we begonnen met kinderen de keuze te geven of ze om 8.15 uur en uur op het plein blijven of dat ze naar binnen willen gaan naar de eigen klas. (Als het regent gaan uiteraard alle kinderen naar binnen. De kinderen uit de klas van degene die pleinwacht heeft blijven sowieso buiten. We gaan hier mee door, want het bevalt zo goed.

2 Algemeen Kinderkunstweek 2016 Op woensdag 6 april starten we weer met de Kinderkunstweek. Het thema van dit jaar is Gewoon kunst. Het gaat over dagelijkse dingen in de kunst. Voor Hansweert is het kanaal natuurlijk iets dagelijks. En aangezien het kanaal in het najaar 150 jaar bestaat gaan we daar ook alvast voor aan de slag met de techniekvrijwilligers, die al heel leuke plannen hebben klaar liggen. Net als vorig jaar zullen alle kinderen van de school weer eens extra met kunst in aanraking komen. Ook kunnen de kinderen weer een sticker-kaart mee krijgen, waarmee ze voor 10,-- een kunstwerk kunnen kopen. U gaat er meer over lezen in de flyer die met de kinderen mee naar huis komt. Koningsspelen. Op vrijdag 22 april vinden de koningsspelen plaats. De kinderen moeten die ochtend op de gewone tijd op school zijn. We hebben die dag een continurooster Groep 1 t/m 4 gaat om 12:00 uur naar huis. Groep 5 t/m 8 eet in de klas en krijgt daarna een ander programma. Schoolfotograaf Op 10 mei komt de schoolfotograaf weer bij ons op school. Maandag 4 april krijgen de kinderen een informatiebrief met invulstrook mee naar huis. Graag de strook voor dinsdag 19 april mee terug geven naar school.

3 Groep 1-2 We hebben het in groep 1-2 inmiddels over het thema: Lente. Afgelopen donderdag hebben we op school Pasen gevierd. We hebben met alle kinderen ontbeten op school en s middags hebben we allemaal leuke spelletjes gedaan tijdens de Paasspeurtocht. Het was een leuke dag! In de klas hebben we al veel knutsels gemaakt over de Lente. We hebben ook een bloemenwinkel in de klas. Hier spelen we graag in! We leren woorden zoals: Hyacint, Narcis, Tulp, Krokus enz. Ook heeft de juf een heel erg leuk prentenboek voorgelezen. Het heet Dotties eieren. In het verhaal komen allerlei jonge dieren voor. Binnenkort gaan we nog een uitstapje maken naar een boerderij. Hier hebben we al héééééél erg veel zin in!

4 Groep 3-4 Doordat juf Marlinde zelf toetsen op de HZ moest maken, is ze even afwezig geweest, maar vanaf volgende week is ze er weer gewoon op maandag en dinsdag. In week 16 is ze er zelfs weer een hele week. Goed nieuws vanuit groep 3, alle kinderen hebben de Avi m3 toets gehaald (AVI-niveau M3 is het niveau dat een kind gemiddeld midden groep 3 moet bereiken). Fijn nu kunnen we allemaal aan de slag om aan het einde van het schooljaar e3 te halen. Wilt u er voor zorgen dat uw kind voor school naar de wc is gegaan, zodat ze aan het begin van de ochtend zo weinig mogelijk naar de wc moeten. Steeds vaker merk ik dat kinderen al na een kwartier naar de wc moeten. De kinderen van groep 4 zijn druk bezig met het behalen van de tafeldiploma s, super knap! Er zijn zelfs ook wat groep 3 leerlingen die dit ook wilden en nu aan het oefenen zijn. Je kunt 2 diploma s behalen. De eerste is de tafel van 1 t/m 5 en de 2 e van 6 t/m 10. De kinderen mogen op een lekker plekje lezen tijdens het vrij lezen en dat vinden ze super fijn. Ook zie je dat het vrij lezen een boost heeft gekregen ( ook al oogt het soms chaotisch).

5 Groep 5-6 Na de vakantie zijn we gewoon door gegaan met de kinderen van onze groepen om de beurt (voor een deel) mee te laten beslissen over de gymlessen op donderdag. Aaron en Collin wilden blokjesvoetbal doen en Abigail en Kess stelde acrogym voor (gelukkig hoef ik niks voor te doen) en Iemand-is- mniemand-is- m. Afgelopen donderdag hebben we, op voorstel van Jessica en Ruben (gr.6), parcours en basketbal gedaan. Van het voornemen om de derde Meandertoets op te geven is het door paasviering en tweede paasdag e.d. nog niet gekomen. Wel zullen we weer een aantal weken achter elkaar het spellingshuiswerk maken. Een aantal kinderen vergeten het huiswerk vaak op tijd mee te nemen. Om ze te kunnen helpen herinneren geef ik jullie alvast de data op: woensdag 6 april; woensdag 13 april en woensdag 20 april. Als kinderen hulp vragen, mogen jullie die natuurlijk geven.

6 Groep 7-8 In maart hebben de leerlingen van groep 8 hun advies gekregen voor het Voortgezet Onderwijs. Ook hebben we de adviesgesprekken gehad. Een paar weken daarna kreeg groep 7 hun rapport en hebben de rapportgesprekken weer plaatsgevonden. Het waren fijne gesprekken en het gaat goed met de leerlingen van groep 7/8. Samen met een aantal leerlingen van de groep hebben we op woensdagavond 16 april paaseitjes verkocht. De kinderen waren hier enthousiast voor en hebben erg veel verkocht, super! Op 18 maart mochten we weer pannenkoeken bakken bij Maria-Oord. Op vrijdag 18 maart 2016 was het weer de Nationale Pannenkoekdag. Dit jaar bestond het ook nog eens 10 jaar, dus een reden voor een nog groter feest! Met groep 7/8 zijn we naar Maria-oord gegaan om daar voor de inwoners heerlijke pannenkoeken te bakken. Beide klassen hebben dit jaar meegeholpen: zelf het beslag maken, het beslag in de pan doen en daarna ook goed in de gaten houden of de pannenkoek niet aanbrand! Was je even niet aan de beurt om te bakken, kon je allerlei spelletjes spelen met klasgenoten of met de inwoners. Zo hebben een aantal jongens een potje dammen of een potje pesten gespeeld met inwoners van Maria-oord. Aan het eind van de ochtend kreeg iedereen een lekkere pannenkoek mee die we op school hebben opgegeten. Het was een erg gezellige (en lekkere) ochtend! De foto s staan op Facebook en de website van school. Afgelopen donderdag vond (zoals jullie weten) de paasviering plaats. Tijdens deze viering hebben een aantal kinderen van groep 7/8 een verhaal voorgelezen. Daarna hebben we met de hele school in de gang gegeten. s Middags vond de paasspeurtocht plaats, waarbij de leerlingen samen met de andere school spelletjes konden doen over het hele dorp. Een erg gezellige middag! Na het lange paasweekend is iedereen weer uitgerust en kunnen we beginnen aan de laatste weken voor de meivakantie. Komende tijd hebben het theorie-examen verkeer waar de kinderen thuis voor kunnen leren. Ook hebben ze een oefensite: examen.vvn.nl en kan er gratis een app gedownload worden voor op de tablet. Voor groep 8 vindt op 19 en 20 april de IEP toets plaats. Dit is de eindtoets die de leerlingen moeten maken. Hiervoor zullen we binnenkort oefenen in de klas, zodat de kinderen kennis kunnen maken met deze toets. Op 22 april sluiten we af met een dag vol sport en spel op de Koningsspelen. Een drukke periode dus voor groep 7/8. RK Basisschool Schuttevaer- Keeten CD Hansweert

Algemeen. April Belangrijke data komende periode: In de bijlage Mededelingen directie. Beste ouders/ verzorgers, Kom jij mixen bij Kibeo

Algemeen. April Belangrijke data komende periode: In de bijlage Mededelingen directie. Beste ouders/ verzorgers, Kom jij mixen bij Kibeo April 2017 Algemeen In de bijlage Vestingingsnieuws BSO april Mededelingen directie. Beste ouders/ verzorgers, Kom jij mixen bij Kibeo Teken en Lyme Poster RIVM 1 Teken en Lyme Poster RIVM 2 Alle rapportgesprekken

Nadere informatie

Voor deze middag krijgt u t.z.t een uitnodiging om naar ons allemaal te komen kijken.

Voor deze middag krijgt u t.z.t een uitnodiging om naar ons allemaal te komen kijken. Maart 2016 Algemeen: In de bijlage: Nieuwsbrief over Apps groep 1-2 en 3-4 Bibliotheek Op School Hoofdluisbehandeling thuis 2016 Vestigingsnieuwsbrief BSO Hansweert Belangrijke data komende periode: Mededelingen

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een heerlijk ontspannen sfeer op de verschillende locaties.

Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een heerlijk ontspannen sfeer op de verschillende locaties. Juli 2017 Algemeen In de bijlage Vestigingsnieuwsbrief BSO juli 2017 Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Zomeractiviteiten Jong Kapelle Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 209-2020 Augustus 209 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 28 29 30 3 Deze maand is het nog zomervakantie! We starten woensdag 4 september om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 In april waren we met groep 3 nog druk aan het werk in het thema kunst. Op een dinsdagmiddag bezochten we daarom de galerie in ons dorp; de Zilveren Schoen. Behalve dat er werd uitgelegd

Nadere informatie

Algemeen. April Belangrijke data komende periode: 17 en 18 april IEP Eindtoets groep april Koningsspelen. 22 april t/m 4 mei meivakantie

Algemeen. April Belangrijke data komende periode: 17 en 18 april IEP Eindtoets groep april Koningsspelen. 22 april t/m 4 mei meivakantie April 2018 Algemeen In de bijlage: Informatieavond continurooster Vestigingsnieuws Kibeo april Beste ouders/verzorgers, Waar een kleine school groot in kan zijn! Onze Kika actie was fantastisch. Hoe trots

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Algemeen. Maart Belangrijke data komende periode: In de bijlage Natuuroudercursussen. Vacature Penningmeester. Hoera een meisje!

Algemeen. Maart Belangrijke data komende periode: In de bijlage Natuuroudercursussen. Vacature Penningmeester. Hoera een meisje! Maart 2017 Algemeen In de bijlage Natuuroudercursussen 2017 Vacature Penningmeester Belangrijke data komende periode: 17 maart Pannenkoekendag groep 7/8 21 maart Rapporten groep 3 t/m 7 mee. Hoera een

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Algemeen. Mei Belangrijke data komende periode: In de bijlage Informatie schooltijden. Beste ouders/verzorgers,

Algemeen. Mei Belangrijke data komende periode: In de bijlage Informatie schooltijden. Beste ouders/verzorgers, Mei 2017 Algemeen In de bijlage Informatie schooltijden Beste ouders/verzorgers, Vestingingsnieuws BSO mei Na 2 weken vakantie mogen we weer. En in de komende periode staan er leuke dingen op het programma.

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2015

Nieuwsbrief 2 april 2015 Nieuwsbrief 2 april 2015 Belangrijke data: 3 april Goede vrijdag, alle leerlingen vrij 5 april Kindernevendienst 6 april 2 e paasdag, alle leerlingen vrij 10 april 6 e EHC les in het Parochiehuis 19 april

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht Activiteiten deze maand: 03 Creacircuit 04 Boekpromotie: Esther 06 Praktisch Verkeersexamen groep 7/8 06 Optreden Leerorkest groep 5/6 07 Bibliotheekbezoek groep 5/6 10 Paastafette 12 Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest Tweede Stroming Algemeen April 22-04 bezoek Rijksmuseum Amsterdam unit 3 (groep Claudia en Elise ) Let op de kinderen zijn pas rond 15.00 uur terug op school 20-04 verkeersexamen groep 7 (praktijk) 21-22

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG AUGUSTUS 1 2 3 WEEK 3 WEEK 3 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 2 2 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 2 2 Iedere maandag en donderdag is er spelinloop in groep 1-2 van 0. uur tot 0.0 uur. Iedere woensdag en

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

belangrijke data... 8 april 2016 nr. 28

belangrijke data... 8 april 2016 nr. 28 belangrijke data..... 8 april 2016 nr. 28 Woe 13 april Open ochtend 10.00 12.00 uur. Don 14 april Bibliotheek bezoek groep 8, 10.00 uur Don 14 april Rode Loper : Lichtmobile gr. 4 Don 14 april Boerderij

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 21 april 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool.

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool. NIEUWSBRIEF MEI 2019 BESTE OUDERS EN KINDEREN! De laatste periode van het schooljaar is aangebroken. Dit is een leuke periode met allerlei activiteiten zoals de kunstweken, de schoolreis, schoolkamp van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 Bericht van directie: Beste ouders, Graag wil ik u vertellen dat ik helaas ons kindcentrum ga verlaten. Kindcentrum Theresia is een plek waar veel mooie dingen gebeuren, oprechte

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Dinsdag 5 april is Fleur van Dijk jarig uit groep 8. Fleur wordt dan 12 jaar! Vrijdag 8 april is Huub

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar Jaarkalender 2018-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Deze schoolkalender bevat praktische informatie met betrekking tot vakanties en vrije dagen,

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie