Nr. 5 5 november

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com"

Transcriptie

1 Nr. 5 5 november WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne dag allemaal en een mooi nieuw levensjaar AGENDA: 5 november Open ochtend 11 november Sint Maarten 12 november Studiemiddag (leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij) 13 november Juf Gonnie jarig 14 november Aankomst Sinterklaas in Nederland 16 november Vanaf vandaag hangen de intekenlijsten voor de rapportgesprekken bij de deuren van de klassen. 18 november Vergadering ouderraad uur. 19 november Verschijningsdatum volgende nieuwsbrief 20 november Eerste rapport van dit schooljaar gaat mee. SCHOOLFRUIT Maandag kwam de eerste levering van het schoolfruit binnen. Dit betekent dat de leerlingen vanaf nu op woensdag, donderdag en vrijdag kunnen genieten van groente en/of fruit dat ze op school krijgen. Alleen op maandag en dinsdag nemen de leerlingen zelf gruiten mee naar school. Wat een luxe!!!! OPEN OCHTEND Op donderdag 5 november was er weer een open ochtend. Een mooi moment voor ouders om vrijblijvend onze school in bedrijf te zien en de positieve sfeer te ervaren. Alle leerlingen, leerkrachten, ouders en overige betrokkenen, wederom bedankt voor jullie inzet om er een succesvolle open ochtend van te maken! Hieronder ziet u hoe een bovenbouwleerling ouders (en hun zoontje) rondleidt door de school.

2 EVEN VOORSTELLEN: Mijn naam is Darinka Stehouwer, moeder van Nikki uit groep 2 en sinds kort lid van de MR. Samen met mijn man Wim en onze dochter Nikki wonen wij net over de grens in Keeken. Daar hebben wij 11 jaar geleden een oude boerderij gekocht, die wij gefaseerd aan het renoveren zijn. Op onze boerderij waar van oorsprong koeien en varkens huisden, wonen op dit moment alleen nog paarden, een hond en een poes. In het dagelijks leven werk ik fulltime bij een Duits bedrijf en ben daar eindverantwoordelijk voor de verkoopresultaten van kapitaalgoederen in Europa. Mochten jullie nog meer willen weten, vraag me gerust. Kent u ouders die ook graag een kijkje willen komen nemen op de Sint Laurentius? Ze kunnen altijd contact opnemen (telefonisch of via de mail) en vrijblijvend een afspraak maken om, ook buiten de open dagen om, langs te komen. Groeten, Darinka Als nieuw lid van de MR wil ik me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Marjolein Heijmen, ik ben 33 jaar en samen met mijn man Frank, Robin (5), Rosalie (3) en Romée (0) woon ik in Millingen aan de Rijn. Robin zit op de Sint Laurentius in groep 2 en Rosalie start in mei in groep 1. Na mijn afgeronde studie Orthopedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Nijmegen, heb ik de deeltijd verkorte pabo gedaan. Inmiddels werk ik alweer 9 jaar op basisschool de Elstar in Elst, de eerste paar jaar als leerkracht groep 1 t/m 4 en nu als onderbouwcoördinator en intern begeleider. Ik heb me aangemeld voor de MR op de Laurentius, omdat ik het belangrijk vind om ook betrokken te zijn bij en op de school van onze kinderen. Met de ervaring die ik heb opgedaan in de MR op mijn 'eigen' school en mijn kennis van en visie op goed onderwijs, hoop ik nu een goede bijdrage te kunnen leveren in het volgen van het beleid en de kwaliteit van onderwijs op de Sint Laurentius. RAPPORTKLAPPERS MEENEMEN Nog twee weekjes en dan krijgen de leerlingen hun eerste rapport mee van dit schooljaar. Daarom willen wij u vragen om uw kind(eren) de rapportklapper(s) mee naar school te laten nemen, zodat de leerkrachten het nieuwe rapport in de klappers kunnen doen. (Dit geldt natuurlijk niet voor nieuwe kleuters). Dit rapport komt wat eerder dan u waarschijnlijk gewend bent. Dit omdat de leerlingen vanaf dit schooljaar geen twee maar drie rapporten krijgen. Zo kunnen de volgende twee rapporten iets later in het schooljaar meegegeven worden en ontstaat er iets meer ruimte voor het afnemen van de CITO toetsen, maar ook sommige methode gebonden toetsen en de verwerking hiervan in de rapporten. Leerlingen uit groep acht krijgt twee rapporten en vervolgens een onderwijskundig verslag op het einde van het schooljaar. Mochten jullie nog vragen hebben, spreek me dan gerust aan. Groetjes Marjolein Heijmen

3 ALLE LEERLINGEN LUISVRIJ!!!! Woensdag 4 november werd er weer druk gepluisd op school. Na elke vakantie staat er namelijk een luizencontrole gepland. En er is goed nieuws!!! Er zijn bij geen enkele leerling luizen of neten aangetroffen. Super natuurlijk! Blijf uw kinderen en overige gezinsleden echter goed controleren op hoofdluizen. Zo houden we het samen onder controle. Iedereen die geholpen heeft bij de luizencontrole Ontzettend bedankt!!!! NATUURBELEVING OP HET SCHOOLPLEIN We hebben een pad gevonden op het schoolplein! Even goed kijken én voorzichtig vasthouden voor de liefhebbers! Mooi toch? De pad hebben we overigens weer op een beschut plekje teruggezet PRIKBORD: STEM OP GROEN (ONT-)MOET IN KEKERDOM We gaan weer stemmen. Niet voor de gemeente, maar voor Groen (ont-)moet in Kekerdom. Breng jouw stem uit voor dit Kern met Pit project. Stemmen kan tot en met 30 november 2015 op de website Wie de persberichten leest, kan het niet ontgaan zijn: door vele vrijwilligers is hard gewerkt om het braakliggende terrein in de Jan Arntzstraat in Kekerdom om te toveren in t Haonehart, een ontmoetingsplek voor jong en oud, voor mensen binnen en buiten Kekerdom. Het is een plek geworden, die de leefbaarheid in het dorp ten goede komt. Er kunnen activiteiten georganiseerd worden, maar natuurlijk is er ook alle ruimte voor spontane ontmoetingen en een gezellig praatje. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen. Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM), waarmee projecten ondersteund worden die erop gericht zijn de directe woonomgeving te verbeteren. In de provincie Gelderland werden eerder 15 projecten geselecteerd, waaronder Groen (ont-)moet. Eén van die projecten kan de trofee winnen met een extra geldprijs. Graag zouden wij de winnaar in de provincie Gelderland worden! Draag je ons een warm hart toe, ondersteun het project Groen (ont-)moet in Kekerdom dan met jouw stem.

4

5 Nr. 5 5 november WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne dag allemaal en een mooi nieuw levensjaar AGENDA: 5 november Open ochtend 11 november Sint Maarten 12 november Studiemiddag (leerlingen van groep 1 t/m 8 zijn vrij) 13 november Juf Gonnie jarig 14 november Aankomst Sinterklaas in Nederland 16 november Vanaf vandaag hangen de intekenlijsten voor de rapportgesprekken bij de deuren van de klassen. 18 november Vergadering ouderraad uur. 19 november Verschijningsdatum volgende nieuwsbrief 20 november Eerste rapport van dit schooljaar gaat mee. SCHOOLFRUIT Maandag kwam de eerste levering van het schoolfruit binnen. Dit betekent dat de leerlingen vanaf nu op woensdag, donderdag en vrijdag kunnen genieten van groente en/of fruit dat ze op school krijgen. Alleen op maandag en dinsdag nemen de leerlingen zelf gruiten mee naar school. Wat een luxe!!!! OPEN OCHTEND Op donderdag 5 november was er weer een open ochtend. Een mooi moment voor ouders om vrijblijvend onze school in bedrijf te zien en de positieve sfeer te ervaren. Alle leerlingen, leerkrachten, ouders en overige betrokkenen, wederom bedankt voor jullie inzet om er een succesvolle open ochtend van te maken! Hieronder ziet u hoe een bovenbouwleerling ouders (en hun zoontje) rondleidt door de school.

6 EVEN VOORSTELLEN: Mijn naam is Darinka Stehouwer, moeder van Nikki uit groep 2 en sinds kort lid van de MR. Samen met mijn man Wim en onze dochter Nikki wonen wij net over de grens in Keeken. Daar hebben wij 11 jaar geleden een oude boerderij gekocht, die wij gefaseerd aan het renoveren zijn. Op onze boerderij waar van oorsprong koeien en varkens huisden, wonen op dit moment alleen nog paarden, een hond en een poes. In het dagelijks leven werk ik fulltime bij een Duits bedrijf en ben daar eindverantwoordelijk voor de verkoopresultaten van kapitaalgoederen in Europa. Mochten jullie nog meer willen weten, vraag me gerust. Kent u ouders die ook graag een kijkje willen komen nemen op de Sint Laurentius? Ze kunnen altijd contact opnemen (telefonisch of via de mail) en vrijblijvend een afspraak maken om, ook buiten de open dagen om, langs te komen. Groeten, Darinka Als nieuw lid van de MR wil ik me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Marjolein Heijmen, ik ben 33 jaar en samen met mijn man Frank, Robin (5), Rosalie (3) en Romée (0) woon ik in Millingen aan de Rijn. Robin zit op de Sint Laurentius in groep 2 en Rosalie start in mei in groep 1. Na mijn afgeronde studie Orthopedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Nijmegen, heb ik de deeltijd verkorte pabo gedaan. Inmiddels werk ik alweer 9 jaar op basisschool de Elstar in Elst, de eerste paar jaar als leerkracht groep 1 t/m 4 en nu als onderbouwcoördinator en intern begeleider. Ik heb me aangemeld voor de MR op de Laurentius, omdat ik het belangrijk vind om ook betrokken te zijn bij en op de school van onze kinderen. Met de ervaring die ik heb opgedaan in de MR op mijn 'eigen' school en mijn kennis van en visie op goed onderwijs, hoop ik nu een goede bijdrage te kunnen leveren in het volgen van het beleid en de kwaliteit van onderwijs op de Sint Laurentius. RAPPORTKLAPPERS MEENEMEN Nog twee weekjes en dan krijgen de leerlingen hun eerste rapport mee van dit schooljaar. Daarom willen wij u vragen om uw kind(eren) de rapportklapper(s) mee naar school te laten nemen, zodat de leerkrachten het nieuwe rapport in de klappers kunnen doen. (Dit geldt natuurlijk niet voor nieuwe kleuters). Dit rapport komt wat eerder dan u waarschijnlijk gewend bent. Dit omdat de leerlingen vanaf dit schooljaar geen twee maar drie rapporten krijgen. Zo kunnen de volgende twee rapporten iets later in het schooljaar meegegeven worden en ontstaat er iets meer ruimte voor het afnemen van de CITO toetsen, maar ook sommige methode gebonden toetsen en de verwerking hiervan in de rapporten. Leerlingen uit groep acht krijgt twee rapporten en vervolgens een onderwijskundig verslag op het einde van het schooljaar. Mochten jullie nog vragen hebben, spreek me dan gerust aan. Groetjes Marjolein Heijmen

7 ALLE LEERLINGEN LUISVRIJ!!!! Woensdag 4 november werd er weer druk gepluisd op school. Na elke vakantie staat er namelijk een luizencontrole gepland. En er is goed nieuws!!! Er zijn bij geen enkele leerling luizen of neten aangetroffen. Super natuurlijk! Blijf uw kinderen en overige gezinsleden echter goed controleren op hoofdluizen. Zo houden we het samen onder controle. Iedereen die geholpen heeft bij de luizencontrole Ontzettend bedankt!!!! NATUURBELEVING OP HET SCHOOLPLEIN We hebben een pad gevonden op het schoolplein! Even goed kijken én voorzichtig vasthouden voor de liefhebbers! Mooi toch? De pad hebben we overigens weer op een beschut plekje teruggezet PRIKBORD: STEM OP GROEN (ONT-)MOET IN KEKERDOM We gaan weer stemmen. Niet voor de gemeente, maar voor Groen (ont-)moet in Kekerdom. Breng jouw stem uit voor dit Kern met Pit project. Stemmen kan tot en met 30 november 2015 op de website Wie de persberichten leest, kan het niet ontgaan zijn: door vele vrijwilligers is hard gewerkt om het braakliggende terrein in de Jan Arntzstraat in Kekerdom om te toveren in t Haonehart, een ontmoetingsplek voor jong en oud, voor mensen binnen en buiten Kekerdom. Het is een plek geworden, die de leefbaarheid in het dorp ten goede komt. Er kunnen activiteiten georganiseerd worden, maar natuurlijk is er ook alle ruimte voor spontane ontmoetingen en een gezellig praatje. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen. Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM), waarmee projecten ondersteund worden die erop gericht zijn de directe woonomgeving te verbeteren. In de provincie Gelderland werden eerder 15 projecten geselecteerd, waaronder Groen (ont-)moet. Eén van die projecten kan de trofee winnen met een extra geldprijs. Graag zouden wij de winnaar in de provincie Gelderland worden! Draag je ons een warm hart toe, ondersteun het project Groen (ont-)moet in Kekerdom dan met jouw stem.

8

Nr. 5 11 december 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 11 december 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 11 december 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 was op 9 november jarig en werd 8 jaar! Pelle

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang januari 2017 schoolweek 16 SBO De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 7. Jaargang januari 2017 schoolweek 16 SBO De Zonnewijzer Pagina 1 Nieuwsbrief 7 Nieuwsbrief 7 Jaargang 2016-2017 10 januari 2017 schoolweek 16 SBO De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Een lieve groet, een klein gebaar Mooie wensen voor het nieuwe

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Woensdag 7 oktober 2015

Woensdag 7 oktober 2015 04 Woensdag 7 oktober 2015 Agenda: Donderdag 8 oktober: Studiedag: kinderen vrij Maandag 12 oktober: Intekenen voor de oudergesprekken na de herfstvakantie Donderdag 15 oktober: Kinderboekenmarkt op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media.

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media. Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014 Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: Ouderavond Media In de maanden mei en juni krijgen de kinderen van groep 7/8 een aantal medialessen.

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws

Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni 2013 Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken. Volgende week 14 juni ontvangt u het laatste rapport van dit schooljaar

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Schooljaar 2014-2015 Jannemanneke Nummer 13 9 maart 2015 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Jarig in maart 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Schoolnieuws. Stilte voor de storm?

Schoolnieuws. Stilte voor de storm? Nieuwsbrief November 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Stilte voor de storm? Kalender Kunst- en cultuurlessen Sinterklaasfeest op De Hoge Raven Verslag bezoek Fort de Bilt Resultaten vragenlijsten

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant Beste ouders, HuifkarInformatieKrant Het nieuwe schooljaar is alweer zeven weken onderweg, de tijd vliegt. De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk brengen wij voor elke vakantie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Schoudercom. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep

Schoudercom. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 1 NIEUWSBRIEF 21 04-07-2014 Schoudercom In elke groep zijn er al veel ouders die een account aangemaakt hebben, maar nog niet iedereen. Als u nog een account aan moet maken wilt u dit dan zo spoedig mogelijk

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014 Agenda 17 december Kerstdiner 19 december Compensatiemiddag, de kerstvakantie start om 12.00 uur! 05 januari Kerstvakantie voorbij, school start weer! Kerst Beide gebouwen zijn door de ouderraad met hulp

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie