Sunday March 24, Llyda Stables Schipgrachtstraat 4, 9070 Destelbergen. Start: Judge:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sunday March 24, Llyda Stables Schipgrachtstraat 4, 9070 Destelbergen. Start: Judge:"

Transcriptie

1 CRN CRV 2: Llyda Event DOUBLE FUN CIRCUIT Sunday March 24, 2013 Llyda Stables Schipgrachtstraat 4, 9070 Destelbergen Sluitingsdatum online: Sluitingsdatum offline: Start: 9.00 Judge: VLP Pattern 1 Amateur 11 2 Jeugd 2 3 Jonge paarden 5 4 Open/Open Qualifier 9 5 Beginners/Challenge Klasse (CRV) 6 VLP 6 Amateur 10 7 Jeugd 11 8 Jonge paarden 2 9 Open/Open Qualifier 6 10 Beginners/Challenge Klasse (CRV) 8 =========================================== Wedstrijdsecretariaat: Yves Cappoen 0477/ Inschrijven: Voor sluitingsdag online ( aan online-tarief + 5% transactiekosten per proef of voor sluitingsdatum offline bij de liga van de ruiter. Stallenverhuur: Stallen vóór woensdag 20 maart bestellen via llyda.stables@llyda.com (prijs zie hieronder in huishoudelijk reglement)

2 HUISHOUDELIJK REGLEMENT WEDSTRIJDEN Llyda Stables HOOFDSTUK 1: Algemeen Artikel 1 Stilzwijgend akkoord De ruiters (m/v) die zich inschrijven voor een wedstrijd georganiseerd op de terreinen van Llyda Stables verklaren zich stilzwijgend akkoord met het huishoudelijk reglement wedstrijden van Llyda Stables. Artikel 2 Vindplaats van het secretariaat Het secretariaat bevindt zich aan één van de 4 ingangen van de wedstrijdpiste. De openingsuren van het secretariaat vallen onder de bevoegdheid van het secretariaat zelf. HOOFDSTUK 2: Wedstrijdpiste en inrijpiste Artikel 3 Dragen van een veiligheidshelm Te allen tijde dienen de ruiters een veiligheidshelm te dragen die aan de veiligheidsnormen voldoet. (niet verplicht voor western ruiters ) Artikel 4 Toegang tot de wedstrijdpiste en de inrijpiste Behalve voor ruiters, trainers, eigenaars, juryleden, leden van de manege, de organisatie en verzorgers van de paarden, is de toegang tot de wedstrijdpiste en de inrijpiste voor het publiek verboden. Llyda Stables wenst te allen tijde ongevallen te vermijden. Hoeden, wapperende kledij, gejuich, drinken en eten horen niet thuis in de wedstrijdpiste, noch in de inrijpiste. Ze hinderen niet alleen bij het slepen, maar zorgen ook voor afleiding voor paard en ruiter en verhogen daardoor het risico op ongevallen. Artikel 5 Klaarmaken van de wedstrijdpiste De wedstrijdpiste wordt een half uur voor de aanvang van de wedstrijd grondig gesleept en in orde gebracht. Om ongevallen te vermijden (met een landbouwvoertuig, machine, enz.) zijn op dat moment geen paarden, noch personen toegelaten in de piste. Tijdens een pauze tijdens de wedstrijd geldt hetzelfde regime. HOOFDSTUK 3: Verhuur wedstrijdboxen Artikel 6 Beschikbare boxen 1) Algemeen

3 De beschikbaarheid van de wedstrijdboxen is afhankelijk van de bezetting. Elke verhuurde stal is enkel en alleen toegankelijk voor het in die verhuurde stal in geschreven paard. Enkel de organisator zal bepalen aan wie welk type box en plaats wordt verhuurd Aankomst is op iedere dag mogelijk vanaf 8 uur 7 uur s morgens. Uiterlijk twee uur na het beeindigen van de wedstrijd op de laatste dag van de gehuurde periode dient de box ontruimd te worden. Luxeboxen De geïsoleerde luxeboxen zijn vervaardigd uit hout en zijn daarenboven geisoleerd. Dezen zijn dus bestand tegen wind en extreme temperaturen. Gelet op het stevig karakter van de boxen, zijn ze uiteraard ook geschikt voor hengsten. Afmeting: 3 m x 3 m Strooisel: 2 sneden stro (éénmalig bij aanvang wedstrijd) De boxen zijn voorzien van: - houtenbodem: dit heeft als voordeel dat de boxen niet kunnen onderlopen bij hevige regenval en dat de spieren van de paarden niet op drastische wijze kunnen afkoelen; - luchtventilatie: deze verhindert dat de paarden last ondervinden van rechtstreekse tocht. De luchtventilatie kan geopend of gesloten worden; - doorkijk-deur; - geisoleerde stallen tegen extreme temperaturen; - eetbak; - ring om het paard vast te binden; De boxen zijn voorzien van een automatische drinkbank. De eigenaar van het paard dient zelf te zorgen voor een drinkbak en het vullen ervan in geval van vriesweer. Er bevindt zich evenwel stromend water in de dichte omgeving van de boxen. Indien er 10 luxeboxen worden gehuurd door één en dezelfde eigenaar stelt Llyda Stables gratis een gemeenschappelijke tackbox (zadelkamer) ter beschikking. Deze tackbox heeft eveneens een afmeting van 3 m x 3 m, deze beschikt eveneens over een houtenbodem. 2) Boxen in een tent Rondom elke tent bevindt er zich een gracht, die dient te voorkomen dat de bodem van de boxen nat zou worden door hevige regenval. Iedere tent beschikt over één enkele ingang, die wordt aangeduid. De tent zal dan ook in geen geval gebruikt kunnen worden als een doorgangsweg, dit mede omwille van de veiligheid voor paarden en bezoekers. Het is in geen geval toegelaten om zich in de tent te begeven met een wagen of met een ander gemotoriseerd voertuig. Dit om de gezondheid van de paarden te vrijwaren (uitlaatgassen) en de veiligheid (verhinderen van brandgevaar) te kunnen garanderen. Strooisel: 2 sneden stro (éénmalig bij aanvang wedstrijd)

4 Artikel 7 Huurprijs wedstrijdbox en tackbox - betaling Huurprijs De huurprijs van een wedstrijdbox is afhankelijk van het moment van aankomst van het paard: - aankomst en vertrek op éénzelfde dag van de wedstrijd (=ééndagswedstrijd) : 40 EUR - aankomst één dag of meerdere dagen voor of na de wedstrijd (= ééndagswedstrijd) : 10 EUR supplement per dag - supplementair verblijf per supplementaire wedstrijddag (= meer dagen wedstrijd) : 10 EUR - gedurende het hele verloop van de wedstrijd + één dag vooraf (aankomst) : 95 euro De huurprijs van een private tackbox met stro is gelijk aan de prijs van een wedstrijd box. De huurprijs van een private tackbox zonder stro komt overeen met 10 EUR vermindering per wedstrijd De huurprijs van een gemeenschappelijke tackbox is gratis Betaling Het huurgeld dient betaald te worden aan de bar in cash of via overgeschrijving op rekening van de organisator van de wedstrijd vooraleer het paard gelost wordt. Bij betaling aankomst van het paard wordt een betalingsbewijs afgeleverd dat het wedstrijdnummer of de naam van de ruiter of van het paard vermeldt. Dit betalingsbewijs dient aangeplakt te worden op de gehuurde box. In het geval een box toch wordt betrokken zonder dat er werd betaald of zonder dat er in de bar een betalingsbewijs werd verkregen, behoudt Llyda Stables zich het recht voor de box te vergrendelen. De box zal enkel bij betaling van het huurgeld, verhoogd met 20 EUR forfaitaire personeels- en materiaalkosten, worden geopend Reservatie van de boxen door de organisator van de wedstrijd De boxen kunnen ook worden gereserveerd door de organisator van de wedstrijd. Deze dient evenwel uiterlijk op de donderdag voorafgaand aan de week waarin de wedstrijd plaatsvindt een duidelijke en correcte kennisgeving te richten aan Llyda Stables. Deze kennisgeving dient dan ook de volgende gegevens te bevatten: - aantal boxen; - namen van de paarden; - namen van de ruiters/eigenaars; - eventueel gebruik van zweetdekens en/of koelmachines (tackboxen); - indien geen stro gewenst, melding maken van houtkrullen. Het is van het grootste belang dat Llyda Stables tijdig wordt ingelicht, zodat het aantal boxen kan gereserveerd worden. Bij een groot aantal gereserveerde boxen dient Llyda Stables namelijk over voldoende tijd te beschikken om de boxen klaar te maken. Naast deze algemene kennisgeving, dient de organisator te zorgen voor aparte A4-formulieren waarop de naam van het paard en van de ruiter/eigenaar wordt aangegeven. Deze formulieren dienen eerst afgegeven

5 te worden aan de bar, om nadien door de organisator zelf opgehangen te worden aan de verschillende boxen. In het geval er reservaties van boxen worden geannuleerd na de donderdag vóór de week van de wedstrijd, dit om eender welke reden, zullen de gereserveerde boxen moeten betaald worden. Artikel 8 Beveiliging tackbox Iedere huurder dient zelf in te staan voor de beveiliging van de door hem gehuurde tackbox. Llyda Stables is in geen geval aansprakelijk in geval van diefstal of schade veroorzaakt aan het opgeborgen materiaal. HOOFDSTUK 4: Gebruik van elektriciteit voor koelmachines en zweetdekens Artikel 9 Aanvraag Koelmachines voor bandages, elektrische zweetdekens, enz.. kunnen niet zonder voorafgaandelijke toestemming van Llyda Stables ingeplugd worden op het elektriciteitsnet van de manege. Het gebruik ervan dient aangevraagd te worden bij de inschrijving/reservatie. Llyda Stables zal na goedkeuring van de aanvraag aanduiden waar de koelmachines en/of de zweetdekens kunnen worden ingeplugd op het elektriciteitsnet, dit om overbelasting te voorkomen. Artikel 10 Prijs Er wordt een bedrag van 20 EUR per gebruikte entiteit aangerekend. Dit bedrag dient voorafgaand aan het gebruik te worden betaald. Artikel 11 Gebrek aan aanvraag en/of betaling Indien het gebruik niet werd aangevraagd bij de inschrijving/reservatie en/of er geen voorafgaande betaling werd uitgevoerd, zal Llyda Stables de machine alsook de bedrading ervan, zonder voorafgaande verwittiging verwijderen. De verwijderde machine en de bedrading ervan zullen slechts teruggegeven worden na betaling van het bedrag vermeld in artikel 10, verhoogd met 10 EUR per weggenomen entiteit voor personeels- en opslagkosten. HOOFDSTUK 5: Extra ruwvoeder Artikel 12 Extra ruwvoeder te koop Er kan extra ruwvoeder (hooi en/of stro) verkregen worden. De kostprijs bedraagt 5 EUR per portie (hooi) of snede (stro) In de bar (openingsuren: 8 uur tot 00 uur) kunnen er kaarten verkregen worden die verschillende porties/sneden bevatten. Bij afhaling van een portie hooi en/of een snede stro, zal het personeel van Llyda Stables het genoten verbruik aanduiden op de kaart. Er kan dus achteraf geen discussie ontstaan over het genoten verbruik.

6 De laatste dag van de wedstrijd kunnen niet-afgetekende porties/sneden op de kaart ingeruild worden tegen geld in de bar. Afhaling kan elke dag tussen 9 en 16 uur bij personeel van llyda stables Artikel 13 Eigen ruwvoeder Iedere ruiter/eigenaar kan uiteraard zijn eigen ruwvoeder meebrengen naar de wedstrijd behalve stro dit omdat enkel tarwe stro aanvaard wordt door de afhalingsfirma van mest en llyda stables omtrent het gebruikte stro door derden hieromtrent geen discussie wil met de mest afnemer Artikel 14 Externe leveranciers Externe leveranciers van ruwvoeder, die niet werden aangesteld door Llyda Stables, zullen niet worden toegelaten tot het domein zonder uitdrukkelijke toestemming van llyda stables HOOFDSTUK 6: Accommodatie Artikel 15 Wasplaatsen De voor de wedstrijden toegankelijke wasplaatsen bevinden zich op de zijkant van het hoofdgebouw parallel met de Schipgrachtstraat. De wasplaatsen in het hoofdgebouw zijn evenwel niet toegankelijk voor wedstrijdruiters wiens paard niet gestald is bij Llyda Stables. Llyda Stables wenst namelijk alle voorzorgsmaatregelen te nemen om de bij haar gestalde paarden te beschermen. De waterdarmen dienen na het wassen opnieuw opgerold te worden en opgehangen te worden aan de voorziene haspels. Met het oog op het vermijden van verstoppingen, dient de mest in de wasplaats opgeruimd te worden en gedeponeerd te worden in de voorziene mestbakken. Artikel 16 Solarium en stapmolen Zowel het solarium als de stapmolen zijn enkel beschikbaar voor wedstrijdruiters die hun paard stallen bij Llyda Stables.(dus niet voor wedstrijd ruiters/paarden) Artikel 17 Round pen Buiten de periodes van de eigenlijke wedstrijd is de round pen beschikbaar voor de wedstrijdruiters. De round pen kan en mag enkel gebruikt worden om paarden te longeren. Gebruik van de round pen tijdens de eigenlijke wedstrijd is strikt verboden. De activiteiten in de round pen mogen namelijk in geen geval de aanwezige paarden in de wedstrijdpiste storen.

7 Artikel 18 Bar De bar en het terras zijn vrij toegankelijk. Het is evenwel niet toegestaan om er zaken (te weten eten en drinken) te consumeren die niet in de manege werden aangekocht. Op de parkings en in de motorhomes kan dit uiteraard wel. HOOFDSTUK 7: Mest- en afvalbeleid Artikel 19 Mestafval in de pistes Het mestafval in de pistes dient steeds en onmiddellijk verwijderd te worden. In alle pistes staan er in de hoeken mestbakken en mestvorken. Artikel 20 Mestafval in de wedstrijdboxen Het mestafval uit de wedstrijdboxen dient gedeponeerd te worden op de daartoe voorziene plaatsen (zie borden). Artikel 21 Mestafval op de parkings en op de paden Het mestafval op de parkings en de paden dient meteen opgeruimd te worden. Artikel 22 Restafval op het domein Het restafval wordt enkel in de daartoe voorziene containers gedeponeerd. Er bevinden zich verschillende afvalcontainers op het terrein. Glas, bekers, dozen, enz. mogen in geen geval achtergelaten worden en dienen steeds naar het terras gebracht te worden. Kwetsuren van mens en dier moeten te allen tijde vermeden worden. Artikel 23 Honden Gelieve honden aan de leiband te willen houden. Door het betreden van het domein van Llyda Stables met een hond neemt de begeleider van de hond automatisch de volledige verantwoordelijkheid voor het dier op zich. De begeleider van de hond is gehouden op te ruimen wat het dier zou hebben bevuild. HOOFDSTUK 8: Parkeerbeleid Artikel 24 Algemeen Trailers, trucks en bezoekersvoertuigen dienen zich de parkeren op de voor hen voorziene parkings (zie borden). In het geval er parkingwachters aanwezig zijn hebben hun aanwijzingen voorrang op de borden. Llyda Stables beschikt over parkings voor: - motorhomes, voorzien van elektriciteit en water; - trailers en hun trekkers die geen water en elektriciteit verbruiken;

8 - bezoekers (jeeps en personenwagens). Het parkeren dient steeds ordentelijk te gebeuren. Teneinde het aantal individuele plaatsen te optimaliseren, dienen de voertuigen dicht tegen elkaar te parkeren. De wegen rond de parkings dienen steeds vrijgehouden te worden om de brandweer en andere hulpdiensten steeds voldoende ruimte te laten. De directieven van de aanwezig zijnde parking bewakers zullen nauwgezet moeten opgevolgd worden Weigering in deze en na tussen komst van llyda stbales kan onmiddellijke en onvoorwaardelijke verwijdering van de parkings tot gevolg hebben Artikel 25 Gebruik van elektriciteit en water Bepaalde parkings zijn voorzien van water en elektriciteit. Voor het gebruik van water en elektriciteit en voor het opruimen van restafval (etensresten, PMD, mest, enz.) dient een bedrag van 15 EUR per dag en nacht (te weten ongeveer 24 uren) betaald te worden. Het elektrisch vermogen per gebruiker is beperkt tot maximum 10 ampère per camion/motorhome/camper verdeeld over twee stopcontacten wat overeenkomt met ongeveer 2200 watt per gebruiker waardoor alle andere gebruikers worden gevrijwaard van het periodiek ontbreken van elektriciteit omdat hiermede bij over afname door één en dezelfde gebruiker de hoofdzekeringen of de verliesstroomschakelaars van het algehele net niet meer kunnen springen tegelijkertijd kunnen we eveneens verhinderen dat gebruikers dewelke gebruik maken van kabels of kontakten dewelke in kortsluiting liggen de andere gebruikers zonder stroom zouden kunnen zetten De te betalen som voor het volledige verblijf dient bij aankomst aan de ingang van de parking betaald te worden. Betaling gebeurd via organisator volgens hetzelfde regime als betaling voor een box Voertuigen die de parking vroeger verlaten dan voorzien, genieten geen terugbetaling van het saldo. Als betalingsbewijs ontvangt de bestuurder een sticker die op de voorruit van het elektriciteit verbruikend voertuig dient gekleefd te worden. Wordt deze sticker niet aangeplakt op dergelijke voertuigen en wordt er vastgesteld dat er wel elektriciteit wordt verbruikt of zal verbruikt worden (dit kan bijvoorbeeld vastgesteld worden doordat er een kabel voorzien is van het voertuig naar het stopcontact), wordt de kabel verwijderd en wordt deze met onmiddellijke ingang eigendom van Llyda Stables. De verwijderde kabel wordt enkel teruggegeven bij betaling van de hoger vermelde vergoeding voor elektriciteit en water, voor de volledige duur van de wedstrijd, verhoogd met 20 EUR voor personeels- en opslagkosten. Enkel elektrische kabels die gekeurd zijn en aldus volledig in orde zijn, zijn toegestaan. Er dient te allen tijde vermeden te worden dat er kortsluitingen ontstaan en dat de andere gebruikers geen elektriciteit meer kunnen gebruiken. Artikel 26 Parking voor zakenrelaties en klanten van Llyda Stables De parking achteraan en vooraan (inrit bar)de manege is voorbehouden voor zakenrelaties en klanten van Llyda Stables, alsook voor de hoefsmid van dienst, dokters, dierenartsen en hulpdiensten. Llyda Stables

9 duidt zelf aan wie zij als zakenrelatie en/of klant beschouwt. Inmenging van de organisator wordt hierin niet geduld. De zakenrelaties en/of klanten zullen door Llyda Stables op de hoogte gebracht worden dat zij op die parking kunnen parkeren. Voertuigen van wedstrijdruiters en bezoekers mogen zich in geen geval op die parking bevinden. Ook officials (organisatie wedstrijd) kunnen zich op deze parkings bevinden mits voorafgaandelijke toestemming van llyda stables Artikel 27 Parking gelegen aan de wedstrijdpiste De parking gelegen aan de wedstrijdpiste (ingang naar de bar/saloon) moet steeds volledig vrij gehouden worden. De enige personen die wel tot deze parking worden toegelaten zijn verpleegkundigen, dokters, dierenartsen en de hulpdiensten. Het gebruik van de parking door andere personen dan de bovenvermelde is verboden, daar er dient vermeden te worden dat de paarden die zich in de wedstrijdpiste bevinden gestoord of afgeleid worden door aankomende en vertrekkende voertuigen. Artikel 28 Wegen op het terrein De te volgen wegen worden per categorie (paarden/bezoekers/ruiters/wedstrijdruiters) aangegeven door middel van borden en belettering. Llyda Stables streeft er naar om personen en paarden zo veel als mogelijk van elkaar te scheiden, dit om de kans op ongevallen of op problemen tot een minimum te herleiden. De paden voorzien voor personen (bezoekers) zijn dan ook in geen geval toegankelijk voor de paarden (zeker niet bij slechte weersomstandigheden). Artikel 29 Verboden toegang tot aangrenzend voetbalterrein Teneinde het gras en de ondergrond van het aangrenzende voetbalterrein niet nodeloos te beschadigen, mag dit terrein door niemand gebruikt worden, noch als parking, noch als in- of uitrijpiste, noch als kampeerterrein, noch voor of na de wedstrijd. Net als ruiters hebben voetballers recht op een onbeschadigd en effen terrein. Plaatsen voor kampeerders zullen bij elke wedstrijd worden aangeduid door llyda stables. HOOFDSTUK 9: Verboden - geweld Artikel 30 Geweld Personen die deelnemen aan schermutselingen of fysieke ruzies, of die deze opzettelijk uitlokken, zullen onmiddellijk van het domein worden verwijderd, indien nodig, met onmiddellijke hulp van de federale politie.

10 Artikel 31 Verboden producten Noch op het volledige domein, noch op eender welke plaats binnen de accommodatie van Llyda Stables worden verboden producten voor paard en/of mens getolereerd in het bijzonder hebben we het hier over drugs Artikel 32 Rookverbod Het is strikt verboden om in de gebouwen van Llyda Stables te roken. * * * Meer informatie kan verkregen worden bij de heer Daniel Taelemans op het nummer 0475/ Er dient tevens contact opgenomen te worden met de heer Taelemans om de hoefsmid van dienst te kennen, de verpleegkundige, de dokter en de dierenarts. Voor Llyda Stables Daniel Taelemans

reglement gebruik accommodatie llyda stables voorwaarden tot deelname aan wedstrijden

reglement gebruik accommodatie llyda stables voorwaarden tot deelname aan wedstrijden reglement gebruik accommodatie llyda stables voorwaarden tot deelname aan wedstrijden betreft wedstrijd discipline REINING Llyda Stabels alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Daniel Taelemans 0475/751765

Nadere informatie

B.V.B.A. LLYDA STABLES Ondernemingsnummer 0436.893.938 KBC 734-0198963-25 e-mail: llyda.stables@llyda.com

B.V.B.A. LLYDA STABLES Ondernemingsnummer 0436.893.938 KBC 734-0198963-25 e-mail: llyda.stables@llyda.com Beste klanten Zoals jullie reeds vastgesteld hebben komen er steeds maar meer paarden/ bezoekers en klanten naar llyda stables Heden ten dag gaan we naar de 90 paarden dewelke gestald staan op llyda stables

Nadere informatie

NATIONALE HORSEBALLWEDSTRIJDEN VLP- LASTENBOEK ALGEMEEN

NATIONALE HORSEBALLWEDSTRIJDEN VLP- LASTENBOEK ALGEMEEN NATIONALE HORSEBALLWEDSTRIJDEN VLP- LASTENBOEK 2015 1. ALGEMEEN 1.1 Enkel clubs die aangesloten zijn (dus in orde met formaliteiten en betaling lidgelden 2014) bij de VLP of LEWB mogen een wedstrijd inrichten.

Nadere informatie

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie :

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Omdat we dit jaar voor de eerste keer ons publiek niet 1 maar 2 dagen met top Blues en de nodige Duvel gaan verwennen, is er ook nagedacht over de

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking gesteld

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement 1. Leden & bijdragen a. Het huishoudelijk reglement is van toepassing voor alle ruiters en/of leden van Domein Leiedal. b. Wanneer een lid wenst gebruik te maken van de accommodaties

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve 1) Wie zijn we? Wat doen we? De Bosakkerhoeve is een pensionstalling dat opgestart is in 2011 door Kris D heer. Doordat hij de paardenkriebel van kleins af aan

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is een verplichte aanrij-

Nadere informatie

1. Data Cup 19: 1-5 maart 2017 Cup 20: 8-12 maart 2017 : OPGELET : ander programma!!!

1. Data Cup 19: 1-5 maart 2017 Cup 20: 8-12 maart 2017 : OPGELET : ander programma!!! FLANDERS OUTDOOR SPRINGCUP 2017 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er

Nadere informatie

Terug sturen naar KBRSF, att. Commissie Springen

Terug sturen naar KBRSF, att. Commissie Springen K.B.R.S.F. Plaats: Datum: Organisator:... Terug sturen naar KBRSF, att. Commissie Springen Officiëlen: Voorzitter Beroepscommissie: Voorzitter van de Terrein Jury: Jurylid 1: Jurylid 2: Jurylid 3: Jurylid

Nadere informatie

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem Chiro Heilig Hart Zottegem Huurcontract tussen Chiro Heilig Hart Zottegem verantwoordelijke en ondergetekende (verantwoordelijke van de groep) Adres:. De huurder (gegevens van de groep) Adres:. Prijs en

Nadere informatie

CONTRACT VOOR HALVE STAL

CONTRACT VOOR HALVE STAL CONTRACT VOOR HALVE STAL Gegevens pensionstal Naam: Adres: Tel: Fax: E-mail Gegevens klant pensionstal eigenaar van het paard Naam klant pensionstal: Adres: Tel: GSM: E-mail Gegevens klant halve stal Naam

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor het gebruik van de polyvalente ruimtes van jeugdcentrum Lousbergs.

Huishoudelijk reglement voor het gebruik van de polyvalente ruimtes van jeugdcentrum Lousbergs. Huishoudelijk reglement voor het gebruik van de polyvalente ruimtes van jeugdcentrum Lousbergs. Van toepassing vanaf 01/04/2019 VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE POLYVALENTE RUIMTES EN HET GEBOUW Uitgangspunt

Nadere informatie

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019 ZS WINTER TOUR OKTOBER 2018 - MAART 2019 ZS Winter Tour 2018-2019 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 25 B-8560 Moorsele Tel. +2/476 52 6 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Bestemming en gebruik

Bestemming en gebruik De op deze website aangeboden appartement is privé eigendom en beheerd door HCM Hospitality. Diegene die de huur afsluit is aansprakelijk voor alle betalingen, tevens is hij aansprakelijk voor de door

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege Huishoudelijk reglement Hof ter Couter manege Het Clubmaatschap Om deel te kunnen nemen aan activiteiten van Hof Ter Couter, zoals groepslessen, privélessen, clubwedstrijden, kampen, moet u lid zijn van

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN Artikel 1 In de Kunstacademie Ter Beuken, gelegen te 9160 Lokeren Groendreef 8, worden volgende ruimten ter beschikking gesteld voor gebruik:

Nadere informatie

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken.

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken. boekingsprocedure voorrangsregeling jeugdgroepen hebben een onbeperkt voorrangsboekingsrecht. scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief

Nadere informatie

Huurvoorwaarden. Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen. na de verhuurperiode.

Huurvoorwaarden. Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen. na de verhuurperiode. Huurvoorwaarden Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen na de verhuurperiode. Huurvoorwaarden: Artikel 1: Praktisch Om de in het huurcontract aangewezen springkastelen te kunnen gebruiken,

Nadere informatie

Nationale en regionale wedstrijden REINING V.L.P. LASTENBOEK

Nationale en regionale wedstrijden REINING V.L.P. LASTENBOEK Nationale en regionale wedstrijden REINING V.L.P. LASTENBOEK Editie 14.02.2014 Wie kan een wedstrijd inrichten? Enkel clubs die aangesloten zijn (dus in orde met de formaliteiten en de betaling van lidgeld)

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006 en 21 december 2010 Bekendgemaakt op 28 september 2006 en

Nadere informatie

Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo Datum:

Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo Datum: Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo www.jhderoute.be jhderoute@gmail.com - 0474 07 91 59 Datum:...-...-... Overeenkomst tussen jeugdhuis De Route, vertegenwoordigd door: Bieke Vanfleteren email:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden CHIREC DELTA PARKING INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een voorafgaand geschreven akkoord is van de VZW CHIREC, heeft het louter feit

Nadere informatie

Nationale Cyclus Jonge Paarden

Nationale Cyclus Jonge Paarden Nationale Cyclus Jonge Paarden 1. Ruiters K.B.R.S.F V.L.P. L.E.W.B. REGLEMENT 2013 De Nationale Cyclus Jonge Paarden is voorbehouden aan ruiters met een geldige VLP of LEWB licentie J8, J13, J15 of J16.

Nadere informatie

Hippo Revue. Reglement Communautaire Eventingwedstrijden Reglement communautaire eventingwedstrijden VLP

Hippo Revue. Reglement Communautaire Eventingwedstrijden Reglement communautaire eventingwedstrijden VLP Hippo Revue Reglement Communautaire Eventingwedstrijden 2009 Reglement communautaire eventingwedstrijden VLP 2009 1 1. ALGEMEENHEDEN 1.1. Deelnemingsvoorwaarden ruiters Minimum in het bezit zijn van een

Nadere informatie

BEDRIJFSREGLEMENT Paardenhouderij/pension en (op)fokstal Stal Haikens

BEDRIJFSREGLEMENT Paardenhouderij/pension en (op)fokstal Stal Haikens BEDRIJFSREGLEMENT Paardenhouderij/pension en (op)fokstal Stal Haikens Dit bedrijfsreglement, ook wel huishoudelijk reglement genoemd is van toepassing op eenieder die zich op de terreinen van Stal Haikens

Nadere informatie

ORGANISATIE WEDSTRIJDEN REINING LASTENBOEK 2015 VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT vzw

ORGANISATIE WEDSTRIJDEN REINING LASTENBOEK 2015 VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT vzw ORGANISATIE WEDSTRIJDEN REINING LASTENBOEK 2015 VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT vzw 1. Algemeen 1.1. Enkel clubs die aangesloten zijn (EN in orde met formaliteiten en betaling van lidgeld) bij de VLP, en die

Nadere informatie

LASTENBOEK 2017 CHN VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT vzw

LASTENBOEK 2017 CHN VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT vzw LASTENBOEK 2017 CHN VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT vzw A ALGEMEEN A.1 Enkel clubs die aangesloten zijn (dus in orde met formaliteiten en betaling lidgelden 2017) bij VLP of LEWB mogen een wedstrijd inrichten.

Nadere informatie

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda!

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! De Wijmenier Ledezijdestraat 74 9340 Impe (Lede) BTW-BE 0848.291.526 Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! Astrid Bauters, uitbaatster van het gebouwencomplex De Wijmenier, Ledezijdestraat 74 te

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor het gebruik van de polyvalente ruimtes van het Gouden Leerhuys van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw.

Huishoudelijk reglement voor het gebruik van de polyvalente ruimtes van het Gouden Leerhuys van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw. Huishoudelijk reglement voor het gebruik van de polyvalente ruimtes van het Gouden Leerhuys van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw. Van toepassing vanaf 01/08/2019 Artikel 1 Toepassingsveld 1. Het huishoudelijk

Nadere informatie

3. Aantal paarden per ruiter en per proef Elke ruiter kan een onbeperkt aantal paarden starten, zowel bij de 4-,5-,6- en 7-jarige paarden.

3. Aantal paarden per ruiter en per proef Elke ruiter kan een onbeperkt aantal paarden starten, zowel bij de 4-,5-,6- en 7-jarige paarden. STX CYCLUS VOOR JONGE PAARDEN K.B.R.S.F V.L.P. L.E.W.B. REGLEMENT 2015 OOR JONGE PAARDEN 1. Ruiters De STX Cyclus Jonge Paarden is voorbehouden aan ruiters met een geldige VLP of LEWB licentie J08, J13,

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006, 21 december 2010, 14 december 2015 Bekendgemaakt op 28 september 2006, 23

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2018

Algemene Voorwaarden Versie 2018 Algemene Voorwaarden Versie 2018 Inhoud Algemene voorwaarden kampeerplaats Het waldhoorn... 2 A. Begripsbepaling... 2 B. De overeenkomst... 2 C. Betaling... 2 D. Annulering en tussentijdse beëindiging

Nadere informatie

WEDSTRIJDVERSLAG JURYVOORZITTER

WEDSTRIJDVERSLAG JURYVOORZITTER WEDSTRIJDVERSLAG JURYVOORZITTER LOCATIE DATUM NAAM JURYVOORZITTER 1. Algemeen Gelieve een rating te geven op een schaal van 1 tot 10 Gelieve aan te duiden Ja/Nee Gelieve opmerkingen neer te schrijven Bijlage

Nadere informatie

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2011

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2011 Hippo Revue Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2011 1. ALGEMEENHEDEN 1.1. Deelnemingsvoorwaarden ruiters Minimum in het bezit zijn van een VLP-recreatieve vergunning (L01) of lid zijn van VLP,

Nadere informatie

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2012

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2012 Hippo Revue Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2012 1. ALGEMEENHEDEN 1.1. Deelnemingsvoorwaarden ruiters Minimum in het bezit zijn van een VLP-recreatieve vergunning (L01) of lid zijn van VLP,

Nadere informatie

Verhuurcontract. 737-0319201-17 Chiro SAS Stekene Nieuwstraat 11-13 9190 Stekene. Overeenkomst gesloten tussen,

Verhuurcontract. 737-0319201-17 Chiro SAS Stekene Nieuwstraat 11-13 9190 Stekene. Overeenkomst gesloten tussen, Verhuurcontract Overeenkomst gesloten tussen, Chiro SAS Stekene, Nieuwstraat 11-13, vertegenwoordigd door: O Nicola Keymeulen 0479/47.25.06 O Maartje Cosemans 0486/22.92.38 O Lode Windey 0486/82.78.12

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur Gravenhof

Aanvraag zaalverhuur Gravenhof Aanvraag zaalverhuur Gegevens aanvrager Naam vereniging:... Adres zetel vereniging:... Naam voorzitter:... BTW nummer:... IBAN-rekeningnummer:... Gegevens verantwoordelijke (deze is steeds aanwezig van

Nadere informatie

Regelement Pensionstalling Hippisch Centrum Nootdorp

Regelement Pensionstalling Hippisch Centrum Nootdorp Regelement Pensionstalling Hippisch Centrum Nootdorp 1. Rookregels In en rondom alle gebouwen, uitgezonderd het terras, de koffiehoek en de rookruimte, geldt een algeheel ROOKVERBOD. Bij overtreding zal

Nadere informatie

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan.

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan. Gebruiksreglement gemeenschapscentrum Neerpelt Artikel 1.- Het college van burgemeester en schepenen geeft opdracht aan het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum (GC) om het GC te verhuren met voorrang

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings 1. RESERVERING BestCamp is een organisatie die bemiddeld tussen de consument en de aangesloten recreatiebedrijven

Nadere informatie

Voorwaarden luchthavenvervoer.

Voorwaarden luchthavenvervoer. Voorwaarden luchthavenvervoer. VDB-MULTISERVICES 1 Voorwaarden 2 Goede afspraken maken goede vrienden Onze algemene voorwaarden bevatten alle wederzijdse afspraken zodat u zeker bent van een comfortabele,

Nadere informatie

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer?

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer? Chiro Westrode Huurovereenkomst REGLEMENT 1) Waar en wat? Het gebouw bevindt zich achter de parochiezaal van Westrode. Adres: Jan Hammeneckerstraat 57, 1861 Wolvertem. De huurovereenkomst bevat alle vrije

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

Huurcontract voor verblijfsperiode van../../. om. uur (*) tot en met../../. om. uur (*)

Huurcontract voor verblijfsperiode van../../. om. uur (*) tot en met../../. om. uur (*) Huurcontract voor verblijfsperiode van../../. om. uur (*) tot en met../../. om. uur (*) (*) Aankomstuur: ten vroegste 19u (weekend) en 13u (zomerkamp). Vertrekuur: ten laatste 12u (weekend of zomerkamp).

Nadere informatie

3 Inrichting: het sportcentrum Schotte, Horecazaak de Looyerij, fitness Gymplus.

3 Inrichting: het sportcentrum Schotte, Horecazaak de Looyerij, fitness Gymplus. Parkeerreglement parking sportcomplex Schotte Artikel 1 - Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op alle gebruikers van de parkings van het SportAG, ongeacht het feit of zij er parkeren, stationeren

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK A. RECHT VAN TOEGANG 1. Het dienstencentrum wordt ter beschikking gesteld van organisaties die overdag of s avonds activiteiten

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag Lasertag reglement Realistic Lasertag Games Deelnamereglement 1. Voorwaarden 1.1 leeftijd De minimum leeftijd om deel te nemen aan een Unit 13-Lasertag evenement is, zonder uitzondering, 12 jaar. 1.2 huisdieren

Nadere informatie

LASTENBOEK 2018 REINING VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT vzw

LASTENBOEK 2018 REINING VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT vzw LASTENBOEK 2018 REINING VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT vzw A ALGEMEEN A.1 Enkel clubs die aangesloten zijn (dus in orde met formaliteiten en betaling lidgelden 2018) bij de VLP of LEWB mogen een wedstrijd inrichten.

Nadere informatie

Huurvoorwaarden springkastelen Soundflight

Huurvoorwaarden springkastelen Soundflight Huurvoorwaarden springkastelen Soundflight Inhoudstafel Prijzen... 3 Levering en plaatsing... 3 Stroom... 3 Annuleren... 4 Schade... 4 Ongevallen... 4 Weersomstandigheden... 4 Gebruiksinstructies... 5

Nadere informatie

Gemeentebestuur Waasmunster GEBRUIKSREGLEMENT VAN GEMEENTELIJKE SPORTINFRASTRUCTUUR

Gemeentebestuur Waasmunster GEBRUIKSREGLEMENT VAN GEMEENTELIJKE SPORTINFRASTRUCTUUR Gemeentebestuur Waasmunster GEBRUIKSREGLEMENT VAN GEMEENTELIJKE SPORTINFRASTRUCTUUR INHOUDSTAFEL INLEIDING Deel 1: Opsomming van de ter beschikking staande lokalen en terreinen Deel 2: Algemene voorwaarden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTHAL KERKEBLOKKEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTHAL KERKEBLOKKEN INLEIDING Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruikers en toeschouwers van de turnzaal Kerkeblokken. Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het GAS (gemeentelijk administratief

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE KAMPPLAATSEN

REGLEMENT VAN DE KAMPPLAATSEN REGLEMENT VAN DE KAMPPLAATSEN 1. Markering van de kampeergrenzen Het team van het evenement is verantwoordelijk voor de identificatie van de kampeerzone, zowel op de historische kampplaats als op de moderne

Nadere informatie

Hoe kan ik mij inschrijven voor een reiningwedstrijd?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een reiningwedstrijd? Hoe kan ik mij inschrijven voor een reiningwedstrijd? In het kort: Inschrijven voor een reiningwedstrijd kan op drie manieren, namelijk online, offline en ter plaatse. Een online inschrijving gebeurt via

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Toerisme Herentals VZW en de stad Herentals organiseren een kerstmarkt die dit jaar zal plaatsvinden op 11 december 2016. Art. 1 - DEELNEMERS: Mogen deelnemen aan

Nadere informatie

Bijlage 1 (DOC 5.2.1) HUISHOUDELIJK REGLEMENT STOETERIJ DE WOUDE BV versie 1 juli 2012

Bijlage 1 (DOC 5.2.1) HUISHOUDELIJK REGLEMENT STOETERIJ DE WOUDE BV versie 1 juli 2012 Bijlage 1 (DOC 5.2.1) HUISHOUDELIJK REGLEMENT BV versie 1 juli 2012 Onderstaande punten betreffen een opsomming van regels welke van toepassing zijn voor iedereen die gebruik maakt van de dienstverlening

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: Het terrein: de offstreet-parking Rijnkaai,

Nadere informatie

STEFANSHOF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING

STEFANSHOF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING STEFANSHOF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING De verhuurder stelt de vakantiewoning ter beschikking van de huurders voor de periode zoals opgenomen in het reservatiedocument. De groep huurders duidt één persoon

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE PUTTING

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE PUTTING INLEIDING Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruikers en toeschouwers van sporthal De Putting. Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het GAS (gemeentelijk administratief

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN I Algemene voorwaarden 1. Algemene informatie Behoudens uitdrukkelijke schriftelijke toestemming tot afwijking, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle contractuele relaties tussen enerzijds

Nadere informatie

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):...

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):... VZW Sint Aloysius Aalst OVEREENKOMST VERHUUR Eigenaar (verhuurder) Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Aloyius Aalst Schendelbeekhofstraat 36 9300 Aalst Contactpersoon verhuur Naam + Voornaam Bursens Simon

Nadere informatie

INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL

INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL cultuurcentrum asse huinegem 4, 1730 asse tel.: 02 456 01 60 info@ccasse.be www.ccasse.be WELKOM Je maakt gebruik van de zaal in Bekkerzeel. Om alles in goede banen te leiden

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

VERHUURCONTRACT WEEKEND

VERHUURCONTRACT WEEKEND VERHUURCONTRACT WEEKEND Tussen: Naam vereniging... Nieuwstraat 11-13... 9190 Stekene... Vertegenwoordigd door: Vertegenwoordigd door 1 : O Florence Willems 0479/53.88.70 Naam:... O Lara Selis 0484/70.37.94

Nadere informatie

IN DIT DOCUMENT VINDT U ALLE GEGEVENS OMTRENT HET INTERPROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP. VOOR HET REGLEMENT ( zie website VLP)

IN DIT DOCUMENT VINDT U ALLE GEGEVENS OMTRENT HET INTERPROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP. VOOR HET REGLEMENT ( zie website VLP) IN DIT DOCUMENT VINDT U ALLE GEGEVENS OMTRENT HET INTERPROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP. VOOR HET REGLEMENT ( zie website VLP) (*) De organisatoren behouden zich het recht voor om de volgorde van het programma

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00 VAKANTIEWONINGEN PERIODE VOORJAAR 08/01 30/03 PAASVAKANTIE 30/03 16/04 VOORJAAR 16/04 07/05 07/05 09/05 HEMELVAARTWEEKEND 09/05 14/05 DUUR Maandag - Woensdag 4-pers.of 6-pers. duplex 518,00 259,00 6-pers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur chalets

Algemene voorwaarden verhuur chalets Algemene voorwaarden verhuur chalets Wij heten u van harte welkom onze camping. Wij willen uw verblijf graag naar wens maken. Hiervoor vragen wij ook uw medewerking. Uiteraard kan de camping niet zonder

Nadere informatie

Stalreglement manege Chardon

Stalreglement manege Chardon Stalreglement manege Chardon Paard en ruiter zijn bij manege Chardon op eigen risico. Maandelijkse stalling kosten dienen voor de 0 e van de te betalen maand voldaan zijn via bank of aan de bar. Na die

Nadere informatie

SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT GANGEN, KLEEDCABINES, VERGADERZALEN EN ANDERE LOCATIES IN SPORTPUNT 2 ZWEVEGEM

SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT GANGEN, KLEEDCABINES, VERGADERZALEN EN ANDERE LOCATIES IN SPORTPUNT 2 ZWEVEGEM 1 SPECIFIEK GEBRUIKSREGLEMENT GANGEN, KLEEDCABINES, VERGADERZALEN EN ANDERE LOCATIES IN SPORTPUNT 2 ZWEVEGEM Voor de toepassing van dit specifiek gebruiksreglement gangen, kleedcabines, vergaderzalen en

Nadere informatie

Algemene verkoop, -levering, en betalingsvoorwaarden. Artikel 1: offerte overeenkomst en bevestiging

Algemene verkoop, -levering, en betalingsvoorwaarden. Artikel 1: offerte overeenkomst en bevestiging Algemene verkoop, -levering, en betalingsvoorwaarden. Artikel 1: offerte overeenkomst en bevestiging 1.1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD)

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Uitgebreid reglement voor de leden van de vzw TCLD, de gebruikers en bezoekers van de buiten tennisterreinen en het clublokaal. Lidmaatschap

Nadere informatie

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Gegevens Menner,Groom en paard(en) (één formulier per combinatie/aanspanning invullen) Naam Menner Postcode. E-mail adres Naam Groom Postcode E-mail adres Naam

Nadere informatie

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Naam Telefoonnummer E-mail Woonplaats Kenteken auto o o Ik ga akkoord met de kosten voor de stand van 10,- voor

Nadere informatie

4.2. De gebruikers zijn gehouden de lokalen, meubilering en apparatuur te beheren als een goede huisvader.

4.2. De gebruikers zijn gehouden de lokalen, meubilering en apparatuur te beheren als een goede huisvader. GEBRUIKSREGLEMENT VAN GEMEENTELIJKE SPORTINFRASTRUCTUUR ter advies goedgekeurd door de gemeentelijke Sportraad op 07/10/08 goedgekeurd door de Gemeenteraad op 1. Bedoeling: Dit reglement heeft de bedoeling

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 1. Toelatingsvoorwaarden 1.1. Leeftijd: - De wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van het basis- en secundair onderwijs, inclusief scholen met voltijdse

Nadere informatie

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Algemene Voorwaarden en voorschriften verbonden aan verhuur van de MFA D n Hoender te Dreumel. Inleiding De Stichting MFA D n Hoender Dreumel

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

Reglement Kerstdorp 2008

Reglement Kerstdorp 2008 Reglement Kerstdorp 2008 Reglement 2008 Kerstmarkt: Art. 1 Locatie van het kerstdorp Het kerstdorp wordt georganiseerd op volgende locaties: Schapekoppenstraat Zimmerplein De Kerstmarkt in Koningshooikt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1 Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra 1. Algemene Bepalingen Artikel 1 Alle bezoekers van de sportcentra zijn onderworpen aan dit gebruiksreglement en aan alle andere voorschriften uitgevaardigd

Nadere informatie

casapilot.com Overeenkomst van de Eigenaar

casapilot.com Overeenkomst van de Eigenaar casapilot.com Overeenkomst van de Eigenaar A. Contracterende partijen Tussen (hierna CP genoemd), gedeponeerd merk van de vennootschap Greenbox N.V. met maatschappelijke zetel in L-9911 Troisvierges, 2

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Tussen

HUUROVEREENKOMST. Tussen HUUROVEREENKOMST Tussen Linda Dillen Koel Rent Steenovenstraat 56 2040 Antwerpen Berendrecht BTW: BE015.980.306 GSM: 0468 288 296 Email: info@koelrent.be Hierna de verhuurder genoemd, En Naam: Adres: Gemeente:

Nadere informatie

Rapport Buurtfietsenstallingen. Bijlage 4 Gebruikersreglement Gent

Rapport Buurtfietsenstallingen. Bijlage 4 Gebruikersreglement Gent Rapport Buurtfietsenstallingen Bijlage 4 Gebruikersreglement Gent GEBRUIKERSREGLEMENT FIETSTROMMELS VAN DE STAD GENT Artikel 1 Dit gebruikersreglement is van toepassing op alle abonneehouders van een stallingsplaats

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Gebruikersreglement De Kronkel

Gebruikersreglement De Kronkel Gebruikersreglement De Kronkel ARTIKEL 1: De aanvraag tot het gebruik van de polyvalente zaal De Kronkel en de beachvolleyterreinen De Kronkel moet worden ingediend bij het College van Burgemeester en

Nadere informatie

BEDRIJFSONDERDEEL : MANAGEMENT (Pensionstal)

BEDRIJFSONDERDEEL : MANAGEMENT (Pensionstal) BEDRIJFSONDERDEEL : MANAGEMENT (Pensionstal) Verzekering Het bedrijf verplicht manege- en pensionklanten om een verzekering te nemen voor lichamelijke ongevallen, medische kosten en burgerlijke aansprakelijkheid.

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET GEBRUIK VAN DE S P O R T H A L

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET GEBRUIK VAN DE S P O R T H A L REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET GEBRUIK VAN DE S P O R T H A L Art. 1. PRIJZEN, PRIORITEITEN EN AANVRAGEN. A. 1. De huurprijzen voor de sporthal worden door de gemeenteraad vastgesteld voor de duur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inhoudstabel 1. Aansprakelijkheid... 4 2. Betaling... 4 3. Levering... 4 4. Voorzieningen... 5 5. Diefstal en doorverhuren... 5 6. Gebruik van de attracties... 5 7. Weersomstandigheden...

Nadere informatie

Programma KR Euregio SENTOWER EQUILAND 2016 Manches BelofteCriterium KR

Programma KR Euregio SENTOWER EQUILAND 2016 Manches BelofteCriterium KR Programma KR Euregio SENTOWER EQUILAND 2016 Manches BelofteCriterium KR Algemene informatie Datum : 01-02-03 Juli 2016 Adres : Sentower Park, Leemkuilstraat 21, 3660 Opglabbeek Contactpersoon : Ken Ruysen

Nadere informatie