editie 2016 RONDE VAN OVERIJSSEL BIKE EVENTS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "editie 2016 RONDE VAN OVERIJSSEL BIKE EVENTS"

Transcriptie

1 editie 2016 RONDE VAN OVERIJSSEL BIKE EVENTS

2 RONDE VAN OVERIJSSEL BIKE EVENTS Onder de noemer Ronde van Overijssel Bike Events gaan er vanuit de sponsorcommissie en de businessclub nieuwe initiatieven ontplooid worden. Vanaf nu zal de blik niet uitsluitend op de Ronde van Overijssel komen te liggen maar zal er ook ondersteuning verleend worden aan de breedtesport en wedstrijden voor andere categorieën zoals de nieuwelingen en de junioren. Naast nieuwe evenementen steunen zal ook de interactie met onze sponsoren vergroot worden. De tijd van platte sponsoring is naar onze mening aflopend. Sponsoring zal naar de toekomst steeds meer een maatschappelijk doel zijn en ook draagvlak binnen het bedrijf en onder het personeel moeten krijgen. Betrokkenheid van het personeel wordt steeds belangrijker en biedt ook kansen binnen de bedrijfscultuur.

3 4 EVENTS IN 2016 Ronde van Overijssel Bike Events zal in 2016 vier evenementen faciliteren en ondersteunen. DE 64E RONDE VAN OVERIJSSEL De RVO behoort tot de 3 oudste eendagswedstrijden van Nederland. Traditiegetrouw vindt Overijssels Mooiste plaats op de eerste zaterdag in mei, maar dit jaar hebben we vanwege de start van de Giro in Apeldoorn gekozen voor 14 mei, een week later dus dan normaal. De Ronde van Overijssel staat nationaal bekend als een van de best georganiseerde wedstrijden in Nederland. Wie een blik werpt op de erelijst ziet daar veelal namen van renners die het later in het profpeloton uitstekend hebben gedaan. Denk hierbij aan Tourwinnaar Jan Janssen, Gerben Karstens, Gerard Vianen, Tom Cordes, de Australiër Brett Lancaster en de Zuid-Afrikaan Reinardt Janse van Rensburg. Stuk voor stuk renners die het in het profpeloton ver geschopt hebben, een bewijs dat de Ronde van Overijssel niet zo maar een wedstrijd is. Ook regionale coryfeeën als Rudi Kemna, Bart Boom, Rob Harmeling, Herman Snoeiijnk en Tristan Hofman schreven de Ronde al bij op hun palmares. En dat deze wedstrijd ook internationaal in hoog aanzien staat wordt onderstreept door de UCI 1.2 erkenning en de vele buitenlandse teams die zich de afgelopen jaren hebben gemeld. Ieder jaar zorgen meer dan 400 vrijwilligers, politie, radio en televisieteams, journalisten en fotografen voor een vlekkeloze organisatie en weergave van onze wedstrijd, die 25 ploegen met in totaal 200 deelnemers startgelegenheid geeft. De Ronde van Overijssel is al jaren een van de toonaangevende Nederlandse klassiekers. Door constante verbetering hopen we jaarlijks weer nieuwe toppers aan te trekken om hiermee ook de communicatieve waarde van de Ronde verder uit te breiden. Uiteraard is dit ook van groot belang voor de sponsors van onze ronde.

4 DISTRICTSKAMPIOENSCHAP OP DE WEG, AGELO Vele jaren was het DK in Agelo een begrip bij alle Overijsselse wielrenners. Traditiegetrouw vond hier op 2e Pinksterdag het districtskampioenschap wielrennen plaats. Tot men het enkele jaren geleden, na 25 afleveringen welletjes vond. Met moeite kon nog enkele jaren een andere organisatie gevonden worden die bereid was om het DK te organiseren, maar in 2015 lukte ook dat niet meer. Maar dit jaar zal Ben Wigger, oud-voorzitter van de Oldenzaalse Wielerclub OWC en drie keer organisator van het NK in Ootmarsum met zijn OWC-team de organisatie ter hand nemen. Dit alles met steun van RVO Bike Events, zowel financieel als via de aankleding van de finish- en huldigingslocatie. Voor de sponsoren houdt dit in dat zij die dag ook daar van harte welkom zijn en daarnaast de mogelijkheid hebben om een echte wedstrijd te rijden als onderdeel van het programma. Een programma waarin op 2e Pinksterdag alle categorieën aan de start komen en dat al om uur van start zal gaan. TIJDRIT BORNERBROEK, TEVENS DISTRICTSKAMPIOENSCHAP Terug op de kalender na enkele jaren afwezigheid. En daar zijn heel veel renners erg blij mee. Want de tijdrit in Bornerbroek was uitgegroeid tot een evenement van allure. Niet alleen voor de normale categorieën maar ook de gehandicapte sporter werkte hier al eens het Nederlands Kampioenschap af. De organisatie is in handen van de Zwaluwen Almelo, met als inspirerende voorman Tonnie Kroeze die met zijn team ongetwijfeld weer een mooie en vooral veilige wedstrijd zal neerzetten. Ook hier zal RVO Bikes Events ondersteuning geven, met businessclublid Arnout Hurenkamp als een van de kartrekkers. Voor de sponsoren wordt er een echte ploegentijdrit georganiseerd. De wedstrijd vindt plaats op dinsdagavond 14 juni. RONDE VAN TWENTE, ENTER De Stichting Wielerronde van Twente zal dit jaar voor de derde keer deze klassieker voor nieuwelingen en junioren organiseren. Een prachtig evenement, in de twee voorgaande edities heeft deze wedstrijd al diverse complimenten gekregen. En terecht. Een ijzersterke organisatie, die in samenwerking met de Ronde van Enter een dagvullend programma presenteert. Na 2 edities al uitgegroeid tot een van de mooiste nieuwelingen- en juniorenklassiekers in Nederland. Ook hier zal RVO Bike Events financiële ondersteuning verlenen. Veelal waren de sponsoren van de Ronde van Twente gelijk aan die van de Ronde van Overijssel. Het was vissen in dezelfde vijver. Door het samenvoegen van de sponsoren realiseren we een gezonde situatie waar beide partijen hun voordeel mee kunnen doen. Zo kan er ook op materieel gebied ondersteuning worden gegeven. Qua organisatie blijft de Ronde van Twente geheel autonoom. De samenwerking met de Ronde van Enter blijft bestaan. Ook hier zal voor de sponsoren en hun personeel een sportieve activiteit georganiseerd worden. Welkom dus op zaterdag 9 juli in Enter, van vroeger uit al het wielerdorp boven de grote rivieren.

5 MEDIA De grootste verandering in het mediabeleid van de Ronde van Overijssel en RVO Bike Events zal ongetwijfeld de overgang van de traditionele rondekrant naar een uitgebreide wielergids zijn. Dit luxe magazine zal in een oplage van maar liefst huis aan huis in Twente worden verspreid. De door ons ondersteunde evenementen zullen in deze gids uitgebreid aandacht krijgen. Maar ook aan alle andere wielerevenementen in onze regio wordt aandacht geschonken. Denk hierbij aan de Profrondes van Almelo en Hengelo, de diverse grote toertochten in ons gebied zoals de Hel van Twente en de Theo de Rooij Classic, de kalenders van wielerwedstrijden, toertochten en mountainbike evenementen, enzovoort. Kortom, een gids voor de wielersport in de ruimste zin van het woord. Natuurlijk zullen in deze gids alle sponsoren middels logo of tekst een plaats krijgen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tegen een gunstig tarief een eigen advertentie in de gids te plaatsen. De bedoeling van deze gids is om Twente als basis te nemen in dit eerste jaar maar vanaf volgend jaar deze gids te maken tot een naslagwerk voor geheel Overijssel. Ook de verspreiding zal dan veel ruimer worden opgezet. Naast de naamsvermeldingen/ logo s van de sponsoren in de gids zullen ook bij de voorbeschouwingen in de diverse (week) bladen de sponsoren aandacht krijgen. Verder zullen wij zorg dragen voor een uiterst professionele wijze van reclameuitingen bij de start en finish van onze evenementen waarbij wij ernaar streven om een vaste aankleding van het finishgebied te realiseren.

6 SPONSOR INTERACTIE Sponsoring van de Ronde van Overijssel vindt al jaren op vrijwel dezelfde manier plaats. Momenteel zijn er drie niveaus sponsoren die jaarlijks een vast bedrag betalen. Daarvoor krijgen ze dan promotie en naamsvermelding op de dag zelf met een VIP-arrangement. De laatste drie jaar is daar dan de rondekrant bijgekomen waarin ook aandacht voor de sponsoren. Een formule die zijn bestaansrecht heeft bewezen. Toch is de verwachting dat de manier van sponsoring de komende jaren sterk zal veranderen. Bedrijven zullen steeds meer maatschappelijk verantwoord gaan sponsoren. Het moet een doel dienen naast de naamsbekendheid. En daarnaast een actievere opstelling van sponsoren richting het evenement. Binnen een bedrijf zal draagvlak moeten zijn en daardoor onderbouwing van de sponsoring. De zgn. platte sponsoring zal naar onze mening opdrogen op den duur. Binnen de RvO willen wij de sponsoren meer bieden. Om tegemoet te komen aan de nieuwe inzichten hebben wij inmiddels samenwerking gezocht met andere organisaties. Met de Ronde van Twente is er al een grote overlap qua sponsoring. Het is o.i. veel efficiënter om de sponsoren een sponsorpakket voor beide wedstrijden aan te bieden. Marketingtechnisch kun je synergie creëren en de PR professioneler presenteren. Door het ondersteunen van de tijdrit in Bornerbroek en het DK wielrennen in Agelo kunnen wij nu zelfs een pakket aanbieden van vier wedstrijden. Daarnaast kunnen sponsoren en hun personeel ook zelf actief aan enkele evenementen meedoen. Ook de verandering van rondekrant naar magazine lijkt ons een goede aanpassing aan de wensen van sponsoren. Natuurlijk blijven ook de uitstapjes bestaan, zoals dit jaar wanneer we op 6 mei een bezoek gaan brengen aan de proloog van de Giro d Italia in Apeldoorn met een prachtige plek op ongeveer 400 meter voor de finish.

7 ONZE PLANNEN Die mogen met recht ambitieus genoemd worden. Met alleen de verbinding met de reeds aangegeven evenementen zijn we er nog niet. Ook wij vinden dat de ontwikkeling van het fietsen in de breedste zin onze steun verdient. Het verbinden van evenementen kan voor alle betrokkenen voordelen opleveren. Denk hierbij aan eventuele subsidies, gemeentelijke steun of provinciaal, maar ook voor onze sponsoren is het een goede zaak. Natuurlijk zullen wij werken aan het uitbreiden van ons sponsornetwerk. Ook de wielerclubs zullen in de toekomst bij onze activiteiten betrokken kunnen worden. Verder gaan wij richting de sponsoren meer activiteiten om het evenement organiseren is een transitiejaar en hier willen we de basis leggen voor een 5-jaren plan 2017 t/m Het is onze bedoeling dat er structureel elk jaar een groot wielerevenement georganiseerd wordt in Overijssel. Je kunt dan denken aan de Eneco Tour, Olympia s Tour, Holland Ladies Tour, NK in Ootmarsum of mogelijk een WK cyclecross. Het voorlopige einddoel is de Giro d Italia naar Overijssel halen in 2021 of De tweede grote uitdaging is de Jedermannrennen Ronde van Overijssel. Het is een wedstrijd voor toerfietsers op een afgesloten parcours waar in het buitenland tot wel deelnemers aan meedoen. Dit is een prachtige gelegenheid om Overijssel nationaal en internationaal op de kaart te zetten als fietsprovincie. De try-out hiervoor zal dit jaar zijn een toertocht op de dag van de Ronde van Overijssel voor personeel van sponsoren. Dit zal begeleid worden door prominente oud renners.

8 365 DAGEN ROND IN OVERIJSSEL De provincie Overijssel heeft de ambitie uit te groeien tot dé fietsprovincie van Nederland. Op initiatief van het bestuur van de Ronde van Overijssel is enkele jaren geleden begonnen aan de uitwerking van een bijzonder ambitieus plan om alle fietsactiviteiten en fietsevenementen in kaart te brengen en aan elkaar te verbinden. Meer fietsen leidt tot betere volksgezondheid, van scholier tot grijze golf, is groen, verbindt mensen en geeft een economische impuls aan horeca, toerisme en de industrie. Onder de noemer 365 DAGEN ROND IN OVERIJSSEL is vanaf februari 2015 onder voorzitterschap van Arco Hofland (burgemeester Rijssen-Holten) een Stuurgroep opgericht, samengesteld uit vertegenwoordigers van Provincie, Gemeenten, MarketingOost (toeristisch bureau), Sportservice Overijssel, ondernemers en de ambassadeurs Hennie Kuiper ( Twente ) en Theo de Rooij ( Salland ). Vanaf 1 januari 2016 zijn twee Kwartiermakers aan de slag gegaan om onder auspiciën van de Stuurgroep vorm en uitvoering te geven aan de Overijsselse fietsambities. Adri Ooms en Theo de Rooij brengen op dit moment de talloze georganiseerde fietsactiviteiten in kaart. Het is de bedoeling dat hieruit in de 2e helft van 2016 een zelfstandige projectorganisatie ontstaat die het 365 Dagen plan zal gaan vertalen in een Deltaplan voor de fiets in Overijssel. Uitgaande van de behoeftes van alle fietsbloedgroepen : race, toer, MTB, recreatief, e-bike, jong-oud, man-vrouw, woon-werk. Gekoppeld aan alle evenementen die door talloze vrijwilligers in onze provincie worden georganiseerd: van Ronde van Steenwijk tot Almelo; van Ster naar Overijssels Mooiste. Van NK Weg tot NK Veldrijden. Maar ook de 16 fietsvierdaagses, verdere realisering van de F35 fietssnelweg of het binnenhalen van nationale of internationale evenementen, passend bij beleid en ambitie. In Overijssel ligt de bakermat van het fietsen in Nederland. In 1869 werd in Deventer de eerste Nederlandse rijwielfabriek opgericht: Burgers. In 1871 ontstond eveneens in Deventer de eerste échte Nederlandse wielerclub: Immer Weiter. De in oprichting zijnde Overijsselse Fietsambassadeurs Club Immer Weiter haakt aan bij deze traditie en gaat een lanceerplatform vormen voor fietscreativiteit. De voormalige en huidige wielertoppers uit onze provincie hebben zich al aangesloten. Evenals bestuurders, ondernemers, vrijwilligers en organisatoren die zich willen inzetten om onze plannen te realiseren. De Ronde van Overijssel vervult een voortrekkersrol. Het onderbrengen van een aantal evenementen in RvO Bike Events leidt tot meerwaarde en een professionelere aanpak. De provincie kan hierin een zeer belangrijke voortrekkersrol vervullen. De fietsers, ondernemers met fietspassie, organisatoren en vrijwilligers staan klaar achter het starthek!

9 SPONSORPAKKET Brons RVO Bike Events Faciliteiten Wielercafe medio april 2 Uitnodigingen Wielercafe medio april Aftrap van het wielerseizoen met prominente gasten en Tijdrit Bornerbroek 14 juni Deelname met bedrijf aan ploegentijdrit voor bedrijven Uitnodiging VIP tent voor 2 personen presentatie van Wielergids Ronde van Twente 9 juli Giro d Italia proloog 6 mei 2 VIP kaarten voor tent op 400 meter voor de finish van de proloog in Apeldoorn. Deelname aan sportieve activiteit op de dag van de Ronde Uitnodiging VIP tent voor 2 personen Ronde van Overijssel 14 mei 2 VIP kaarten voor volledig verzorgd dagprogramma met onvangst, gastenauto s, bustransfer, finishtribune en buffet 4 kaarten voor sponsortoertocht voorafgaand aan de RVO voor personeel begeleid door prominenten 1 auto in reclamekaravaan Districtskampioenschap Agelo 16 mei Gratis deelname aan het open kampioenschap van Overijssel voor recreanten Uitnodiging VIP tent voor 2 personen Mediapakket C Vermelding in wielergids met advertentie Terugkomende plaatsing logo rond voorbeschouwing 4 evenementen in media Speciale advertentietarieven rond wielerevenementen in media PR pakket C Vermelding op PR pakket start- finish: spandoeken, finishboog, VIP tent, interview corner Vermelding op website en PR uitingen Prijs 1.250,-

10 SPONSORPAKKET zilver RVO Bike Events Faciliteiten Wielercafe medio april 4 Uitnodigingen Wielercafe medio april Aftrap van het wielerseizoen met prominente gasten en Tijdrit Bornerbroek 14 juni Deelname met bedrijf aan ploegentijdrit voor bedrijven Uitnodiging VIP tent voor 4 personen presentatie van Wielergids Ronde van Twente 9 juli Giro d'italia proloog 6 mei 4 VIP kaarten voor tent op 400 meter voor de finish van de Deelname aan sportieve activiteit op de dag van de Ronde Uitnodiging VIP tent voor 4 personen proloog in Apeldoorn. Mediapakket B Ronde van Overijssel 14 mei 4 VIP kaarten voor volledig verzorgd dagprogramma met onvangst, gastanauto's, bustransfer, finishtribune en buffet 8 kaarten voor sponsortoertocht voorafgaand aan de RVO voor personeel begeleid door prominenten Vermelding in wielergids met advertentie Terugkomende plaatsing logo rond voorbeschouwing 4 evenementen in media Speciale advertentietarieven rond wielerevenementen in media 2 auto s in reclamekaravaan Districtskampioenschap Agelo 16 mei Gratis deelname aan het open kampioenschap van Overijssel voor recreanten Uitnodiging VIP tent voor 4 personen PR pakket B Vermelding op PR pakket start- finish: spandoeken, finishboog, VIP tent, interview corner Vermelding op website en PR uitingen Prijs 2.500,-

11 SPONSORPAKKET GOUD RVO Bike Events Faciliteiten Voor Goud leveren wij de faciliteiten in maatwerk Uitgaande van het zilveren sponsorpakket zullen de extra mogelijkhen individueel ingevuld worden In Media en bij PR krijgen de gouden sponsoren de prominentste plaatsen Individuele sponsor mogelijkheden Naamgever Ronde van Overijssel Naamgever Districtskampioenschap Naamgever Tijdrit Bornebroek Naamgever Ronde van Twente Naamsvermelding op rugnummers Naamsvermelding op kaderplaatjes Tarieven in overleg Prijs vanaf 5000,-

12 Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over dit grensverleggende sponsorinitiatief. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van: Ronde van Overijssel Bike Events Stichting Wielerronde van Overijssel Zonneweg AA Markelo secretaris@rondevanoverijssel.nl Internet: Ontwerp & realisatie

EDITIE 2017 RONDE VAN OVERIJSSEL BIKE EVENTS

EDITIE 2017 RONDE VAN OVERIJSSEL BIKE EVENTS EDITIE 2017 RONDE VAN OVERIJSSEL BIKE EVENTS RONDE VAN OVERIJSSEL BIKE EVENTS Onder de noemer Ronde van Overijssel Bike Events gaan er vanuit de sponsorcommissie en de businessclub nieuwe initiatieven

Nadere informatie

Fietsen maakt blind. Presentatie Overijsselse Sportontmoeting Theo de Rooij Koersdirecteur 365 Dagen Fietsen in Overijssel

Fietsen maakt blind. Presentatie Overijsselse Sportontmoeting Theo de Rooij Koersdirecteur 365 Dagen Fietsen in Overijssel Fietsen maakt blind Presentatie Overijsselse Sportontmoeting Theo de Rooij Koersdirecteur 365 Dagen Fietsen in Overijssel Introductie Waarom 365 Dagen Fietsen in Overijssel? 1) Overijssel: Landschappen,

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie:

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie: VOORWOORD Beste wielerliefhebber van de Draai van de Kaai, Het wielrennen leeft en vooral in Roosendaal tijdens de Draai van de Kaai. En dat al meer dan 35 jaar op en rondom de Kaai. In de afgelopen 35

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

Sponsorgids TIJDRIJDEN NK-MASTERS KNWU. 60 jaar W.V. De IJsselstreek organiseert:

Sponsorgids TIJDRIJDEN NK-MASTERS KNWU. 60 jaar W.V. De IJsselstreek organiseert: Sponsorgids Gaat uw hart sneller slaan van de wielersport? Typerend aan een wielevenement zijn de mooie beelden op TV en in de media. Het tijdrijden is in de wielersport een mooie en zware discipline.

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 6 APRIL 2019 WEDSTRIJD EDITIE #46 7 APRIL 2019 TOERTOCHT EDITIE #9 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 26 mei 2019 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

ZONDAG 5 OKTOBER 2014

ZONDAG 5 OKTOBER 2014 ZONDAG 5 OKTOBER 2014 Sponsorpakketten 2014 Sponsorcommissie Stichting Wieler Promotion Oostermoer Geachte heer/mevrouw, Namens de Stichting Wieler Promotion Oostermoer in Gieten brengen wij graag het

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015 SPONSOR MOGELIJK HEDEN ENECO TOUR 2015 SITTARD-GELEEN 14-08-2015 VOOR WOORD Bert van Soest (voorzitter SWS).. Eneco Tour voor veertiende keer te gast in Sittard-Geleen Vrijdag 14 augustus is Sittard-Geleen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG SPONSORBROCHURE VOLTA EIJSDEN-MARGRATEN 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD EDITIE #07 TOERTOCHT VOLTA OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA 200 KM, 2 LOKALE

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 31 MAART 2018 WEDSTRIJD EDITIE #45 2 APRIL 2018 Toertocht Editie #8 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

Zaterdag 21 februari 2015

Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Internationale Cyclocross Heerlen Boels Classic Zaterdag 21 februari vormt het Heerlense circuit Hellegat opnieuw het decor voor de Boels Classic Internationale

Nadere informatie

Link uw bedrijf aan topsport. Meer exposure. Meer bekendheid. Vergroot uw netwerk

Link uw bedrijf aan topsport. Meer exposure. Meer bekendheid. Vergroot uw netwerk Link uw bedrijf aan topsport Meer exposure Meer bekendheid Vergroot uw netwerk Een ondernemende sport Surhuisterveen is bij uitstek hét wielerdorp van het Noorden. Regionaal, nationaal en zelfs internationaal

Nadere informatie

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 9 mei Sponsorplan

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 9 mei Sponsorplan Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Zaterdag 9 mei 2015 Sponsorplan Inleiding Nieuwe naam: Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Thema 2015: Voorsprong door Innovatie Doel: stimuleren breedtesport, vrouwenwielrennen

Nadere informatie

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 7 mei Sponsorplan

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 7 mei Sponsorplan Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Zaterdag 7 mei 2016 Sponsorplan Inleiding Evenement: Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Doel: stimuleren breedtesport, vrouwenwielrennen en ondernemen Sponsorcommissie:

Nadere informatie

HOSPITALITY UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN 28 FEBRUARI - 4 MAART 2018 APELDOORN 2018 TRACK CYCLING WORLD CHAMPIONSHIPS APELDOORN

HOSPITALITY UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN 28 FEBRUARI - 4 MAART 2018 APELDOORN 2018 TRACK CYCLING WORLD CHAMPIONSHIPS APELDOORN 2018 TRACK CYCLING WORLD CHAMPIONSHIPS THE NETHERLANDS UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN 28 FEBRUARI - 4 MAART 2018 #Apeldoorn2018 PRESENTING SPONSOR INSTITUTIONAL PARTNERS LOCAL ORGANISING COMMITTEE

Nadere informatie

ZONDAG 4 OKTOBER 2015. 40 e Jubileum editie Super Prestige Gieten

ZONDAG 4 OKTOBER 2015. 40 e Jubileum editie Super Prestige Gieten ZONDAG 4 OKTOBER 2015 40 e Jubileum editie Super Prestige Gieten Sponsorpakketten 2015 Sponsorcommissie Stichting Wieler Promotion Oostermoer Geachte heer/mevrouw, Namens de Stichting Wieler Promotion

Nadere informatie

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012 Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 titel titel INTRODUCTIE & POSITIONERING Regio West - Brabant De gemeenschappelijke regeling Regio West-Brabant

Nadere informatie

Wielervereniging Team Brabant 2000. Wielercafé Vlijmen 14 augustus 2013

Wielervereniging Team Brabant 2000. Wielercafé Vlijmen 14 augustus 2013 Wielervereniging Team Brabant 2000 Wielercafé Vlijmen 14 augustus 2013 1 Agenda Wielervereniging Team Brabant 2000 Profiel en doelstelling Geschiedenis Prominente leden en resultaten Verenigingsactiviteiten

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Link uw bedrijf aan topsport. Meer exposure. Meer bekendheid. Vergroot uw netwerk

Link uw bedrijf aan topsport. Meer exposure. Meer bekendheid. Vergroot uw netwerk Link uw bedrijf aan topsport Meer exposure Meer bekendheid Vergroot uw netwerk Een ondernemende sport Surhuisterveen is bij uitstek hét noordelijke wielerdorp. Regionaal, nationaal en zelfs internationaal

Nadere informatie

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU SPONSORPAKKET Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU Met de 66e Ronde van Limburg en de beide Omlopen van de Maasvallei was ons Wielerweekend Stein wederom een (Limburgse) parel op de Nationale

Nadere informatie

Informatiemap Sponsorpakketten Junior Kamer Venray

Informatiemap Sponsorpakketten Junior Kamer Venray Informatiemap Sponsorpakketten 2019-2020 Junior Kamer Venray Inleiding: Geachte lezer, Graag stellen wij ons even voor. Junior Kamer Venray is een solide, ambitieuze en ondernemende vriendenclub. U kent

Nadere informatie

Prospectus. Internationale Veldrit Grote Prijs van Brabant te s-hertogenbosch

Prospectus. Internationale Veldrit Grote Prijs van Brabant te s-hertogenbosch Prospectus Contact Arie Slijters Sponsoring- Coördinator 0031629409958 info@veldrit-gpb.nl Communicatie en Media redactie@veldrit-gpb.nl Internationale Veldrit Grote Prijs van Brabant te s-hertogenbosch

Nadere informatie

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Op zondag 21 september 2014 fietsten 59 kinderen tijdens Expeditie Junior de Posbank op. Zij hebben daarmee het fantastische bedrag van

Nadere informatie

Het NCK is terug in Dronten

Het NCK is terug in Dronten 1 2 Het NCK is terug in Dronten Na een afwezigheid van 10 jaar is het Nederlands Club Kampioenschap weer op de plek waar het hoort. In de polder. Wielervereniging de IJsselstreek is een langdurige samenwerking

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE VOLTA LIMBURG CLASSIC 2 APRIL 2016 WEDSTRIJD #43 3 APRIL 2016 TOERVERSIE #06 EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA

Nadere informatie

WAAROM SD SPORT? HOE ACTIEF EN VITAAL IS SCHOUWEN-DUIVELAND? CLUBKATERN OVER SPORTVERENIGINGEN. Doe mee aan SD SPORT

WAAROM SD SPORT? HOE ACTIEF EN VITAAL IS SCHOUWEN-DUIVELAND? CLUBKATERN OVER SPORTVERENIGINGEN. Doe mee aan SD SPORT MAGAZINE OVER ACTIEF & VITAAL SCHOUWEN-DUIVELAND WWW.SDSPORT.NL APRIL 2018 WAAROM SD SPORT? HOE ACTIEF EN VITAAL IS SCHOUWEN-DUIVELAND? CLUBKATERN OVER SPORTVERENIGINGEN Doe mee aan SD SPORT SD SPORT 1

Nadere informatie

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag. Sponsorpakketten Oldebroek, 31 januari 2018 Geachte heer/mevrouw, Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Wijchen

Sponsorplan Triathlon Wijchen Doe maar gewoon mee.deze Triathlon is voor iedereen. Voor wedstrijdatleten, sportieve recreanten en beginners Beleef het samen, doe het samen Inleiding Het is meer dan 25 jaar geleden dat in Wijchen een

Nadere informatie

Grote Prijs Etienne De Wilde

Grote Prijs Etienne De Wilde 2012 Grote Prijs Etienne De Wilde VZW Sportclub Laarne Wielervrienden SPONSORDOSSIER 27-5-2012 Inhoudstafel Voorwoord voorzitter 2 Grote Prijs Etienne De Wilde, een voorstelling. 3 o Wie zijn wij? 4 o

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Editie 2015/2016

Sponsorbrochure. Editie 2015/2016 Sponsorbrochure Editie 2015/2016 De winterbeleving van Dongen Vrijdag 11 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 DongenIce Vrijdag 11 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 Dit jaar zal DongenIce al weer

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SAMEN DOEN! De tentoonstellingsvereniging Oostermoer en het plaatselijke Stichtingsbestuur organiseren gezamenlijk het Oostermoerfeest 2019 in Gieten. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Sponsorinformatiemap

Sponsorinformatiemap Sponsorinformatiemap SIVO-festival Odoorn 1 Algemene Informatie SIVO SIVO zomerfeest zonder grenzen. SIVO staat voor de afkorting, stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is om een jaarlijks

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure 2014/2015 Editie De winterbeleving van Dongen Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Dit

Nadere informatie

20-21 juli GIANT KNWU NK Mountainbike Watersley Sports & Talentpark Sittard

20-21 juli GIANT KNWU NK Mountainbike Watersley Sports & Talentpark Sittard 20-21 juli 2019 GIANT KNWU NK Mountainbike 2019 Watersley Sports & Talentpark Sittard WELKOM Zaterdag 20 Juli 2019 Beste sportvrienden, Welkom op Watersley Sports & Talentpark waar het GIANT KNWU NK mountainbike

Nadere informatie

BinckBank Tour 2017 Sponsormogelijkheden Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen (SWS)

BinckBank Tour 2017 Sponsormogelijkheden Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen (SWS) Cor Vos BinckBank Tour 2017 Sponsormogelijkheden Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen (SWS) www.wielerpromotionsittardgeleen.nl Voorwoord Na 12 jaar Eneco Tour, heeft de grootse wielerronde van Nederland

Nadere informatie

15 september Informatiepakket

15 september Informatiepakket 15 september 2013 Informatiepakket L.S., Alvast bedankt voor uw tijd! Nu willen wij nog uw enthousiasme wekken. Graag informeren wij u over de derde Christa Mensert Memorial Ride die op 15 september 2013

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA voorwoord Beste, De organisaties van Wielerclub Wetthra zijn uitgegroeid tot vaste waarden in het programma van de Wetterse septemberkermis en ook dit jaar

Nadere informatie

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Stichting Wielerronde Tungelroy zal op 11 mei 2019 wederom een wielerronde in Tungelroy organiseren. Met ervaringen die werden opgedaan in eerdere jaren,

Nadere informatie

JAARPLAN 2018 STRUCTUUR

JAARPLAN 2018 STRUCTUUR JAARPLAN 2018 JAARPLAN 2018 STRUCTUUR De ambities die de NTFU zichzelf heeft gesteld in het meerjarenbeleidplan 2017/2020 vormen de basis voor het Jaarplan 2018. We beschreven in het meerjarenplan 5 aandachtsgebieden

Nadere informatie

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Rit: Genk Genk Just On Time -ploegentijdrit voor bedrijven Zaterdag 13 augustus 2011 Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Situering Beste sportliefhebber, Genk

Nadere informatie

Wellicht ook iets voor u?

Wellicht ook iets voor u? 29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg Uw eigen bedrijfsborrel tijdens EROICA LIMBURG in het nostalgische Dersaborgpark met muziek, foodtrucks en kermis? Informeer naar de unieke mogelijkheden! info@eroicalimburg.com

Nadere informatie

Internationale menwedstrijden Horst aan de Maas april Informatiebrochure voor relaties

Internationale menwedstrijden Horst aan de Maas april Informatiebrochure voor relaties 1 Informatiebrochure voor relaties 2 De hippische beleving van het zuiden 3 Onze wedstrijd in 11 items Driedaagse wedstrijd op 15, 16 en 17 april 2016 De wedstrijd bestaat uit dressuur, vaardigheid en

Nadere informatie

1-3 juli 2016 Valkenburg

1-3 juli 2016 Valkenburg 1-3 juli 2016 Valkenburg SPONSORBROCHURE EROICA IN LIMBURG L Eroica is een stichting die als doel heeft de oude gravelwegen van Toscane te beschermen en te behouden. Deze romantische gedachte zorgde ervoor

Nadere informatie

Eneco Tour een contract afgesloten voor etappes in West-Brabant in 2011 en 2012.

Eneco Tour een contract afgesloten voor etappes in West-Brabant in 2011 en 2012. Het Buitenblad Informatief bulletin van stichting De Goeie Ontsnapping Extra editie mei 12: Eneco Tour in West-Brabant 2012 Meer informatie: www.degoeieontsnapping.nl Op donderdag 9 augustus finisht de

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl Sponsormap 2011 Algemeen Lions Tour Rally, 25 en 26 juni 2011 Geachte ondernemer / geachte Sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de Lions Tour Rally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Maximale exposure voor uw bedrijf

Maximale exposure voor uw bedrijf Maximale exposure voor uw bedrijf 3 & 4 februari 2018 be part of it! Wie winter en wielrennen zegt, zegt Cyclo- Cross. Voeg hier de historische Cauberg aan toe en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een

Nadere informatie

brabantse 2017 disabled open

brabantse 2017 disabled open brabantse 2017 disabled open Voor het tweede jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Al 8 jaar vond op GC Overburg ons eigen kampioenschap voor

Nadere informatie

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen.

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen. Sponsormap 2012 Algemeen Lions Tour Rally, 9 en 10 juni 2012 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

INLEIDING PR EN MARKETING SYNERGIE EN KOSTENBESPARINGEN SPONSORING VERGUNNINGAANVRAAG

INLEIDING PR EN MARKETING SYNERGIE EN KOSTENBESPARINGEN SPONSORING VERGUNNINGAANVRAAG 2 Inhoudsopgave Inleiding PR en Marketing Synergie en kostenbesparingen Sponsoring VergunningaanvraAg Programma Zaterdag 24 mei Ronde van Klein Zwitserland Mountain Bike Events Programma Zondag 25 mei

Nadere informatie

De Ronde van Kralingen

De Ronde van Kralingen Sponsorpakketten De Ronde van Kralingen Begin 2014 ontstond het idee om de Ronde van Kralingen nieuw leven in te blazen. Omdat Kralingen een lange traditie kent voor zowel fietsen als hardlopen zal er

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

WIELER PLAN 2030 WEST-BRABANT WEST-BRABANT DÉ INTERNATIONALE WIELERREGIO VAN NEDERLAND

WIELER PLAN 2030 WEST-BRABANT WEST-BRABANT DÉ INTERNATIONALE WIELERREGIO VAN NEDERLAND WIELER PLAN 2030 DÉ INTERNATIONALE WIELERREGIO VAN NEDERLAND BESTUURLIJKE KOPGROEP WIELERPLAN WIJ WILLEN (INTER)NATIONAAL ALS DÉ WIELERREGIO VAN NEDERLAND POSITIONEREN Paul de Beer (wethouder Breda) Joerie

Nadere informatie

De Nokere Koerse Danilith Classic, de sfeer en charme van een kermiskoers met de sportieve waarde van een internationale semiklassieker.

De Nokere Koerse Danilith Classic, de sfeer en charme van een kermiskoers met de sportieve waarde van een internationale semiklassieker. De Nokere Koerse Danilith Classic, de sfeer en charme van een kermiskoers met de sportieve waarde van een internationale semiklassieker. Dat is wat u op 18 maart 2015 kan meemaken op en rond de flanken

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

HOSPITALITY & SPONSORING

HOSPITALITY & SPONSORING HOSPITALITY & SPONSORING >5 T/M 8 MEI 26 girogelderland.nl 1 WELKOM BIJ DE GIRO GELDERLAND PROGRAMMA 26 GIRO GELDERLAND In mei 26 kleurt Gelderland een week lang roze. Met de start van de Giro d Italia

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO zomerfeest zonder grenzen SIVO staat voor de afkorting, Stichting Internationale Volksculturen Odoorn. Ons doel

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

RINGVAART REGATTA. 11 mei 2016. Samenwerkingsmogelijkheden

RINGVAART REGATTA. 11 mei 2016. Samenwerkingsmogelijkheden 41 STE OC&C RINGVAART REGATTA 11 mei 2016 Samenwerkingsmogelijkheden EEN BEGRIP SINDS 1976 De Ringvaart Regatta is ontstaan in 1976 als een onderlinge strijd tussen de roeiverenigingen Njord en Laga naar

Nadere informatie

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL 29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL Beste deelnemer, Op vrijdag 29 september 2017 wordt de derde editie van de Miles of Pleasure rally gereden. De Miles of Pleasure rally is een eendaagse

Nadere informatie

TOUR DE FRANCE FANPARK

TOUR DE FRANCE FANPARK TOUR DE FRANCE FANPARK BELGIE EN NEDERLAND 2014 Village dedicated to Cycling and the Tour de France 2 DE GROOTSTE BELEVENIS De Tour de France is een wereldberoemd evenement. In omvang staat het op de derde

Nadere informatie

Sponsormap 2013. www.;ions

Sponsormap 2013. www.;ions Sponsormap 2013 www.;ions Algemeen Lions Tour Rally, 8 en 9 juni 2013 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt deze te lezen en

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg

29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg 29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg SPONSORBROCHURE EROICA IN LIMBURG L Eroica (Italiaans voor heroïsch / held) is een stichting die als doel heeft de oude gravelwegen van Toscane te beschermen en te behouden.

Nadere informatie

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races : De Rockanje Classic Races is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De Rockanje Classic Races zijn uniek aangezien

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Sponsorbrochure Oostermoer 2018

Sponsorbrochure Oostermoer 2018 Sponsorbrochure Oostermoer 2018 www.oostermoerfeest.nl Oostermoerfeest 150 jaar: een feest voor en door inwoners! Het Oostermoerfeest doet in de zeven Oostermoer dorpen de harten sneller kloppen. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

28 JUNI - 29 JUNI 2019 VALKENBURG

28 JUNI - 29 JUNI 2019 VALKENBURG 28 JUNI - 29 JUNI 2019 VALKENBURG Uw eigen bedrijfsborrel tijdens EROICA LIMBURG in het nostalgische Dersaborgpark met muziek en foodtrucks Informeer naar de unieke mogelijkheden! info@eroicalimburg.com

Nadere informatie

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen

HOOFDSPONSOR. 29 december Club Hoogeveen 29 december 2018 Wat is de Hoogeveensche kuiertocht De Hoogeveensche Kuiertocht is een avondwandeling van circa 7 kilometer langs mooie, onverwachte en soms onbekende plekjes in Hoogeveen. Totaal zullen

Nadere informatie

Tegen de stroom in. Mathieu Hermans Klassieker

Tegen de stroom in. Mathieu Hermans Klassieker STICHTING TEGEN DE STROOM IN 23 april 2017 Tegen de stroom in Mathieu Hermans Klassieker Daginschrijving van 8u tot 11u Om 9u30 groepsstart met vele prominenten Afstanden: Toertocht 40km en 90km Inschrijfgeld

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Overijsselse c.q. districtskampioenschappen weg jaar categorie coureur 1966 nieuwelingen Willy Wissink 1970 amateurs Hennie Kuiper 1972 nieuwelingen

Overijsselse c.q. districtskampioenschappen weg jaar categorie coureur 1966 nieuwelingen Willy Wissink 1970 amateurs Hennie Kuiper 1972 nieuwelingen KAMPIOENEN OWC Vanaf de heroprichting van de OWC in september 1965 waren de coureurs van onze vereniging al vrij snel succesvol. Na ruim een half jaar werd bijv. Willy Wissink al gehuldigd als provinciaal

Nadere informatie

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten.

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten. N-ROU-DP-11008-110629-RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2012 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

GELDERLAND. 26 t/m 29 juli 2018 SPONSORBROCHURE

GELDERLAND. 26 t/m 29 juli 2018 SPONSORBROCHURE GELDERLAND 26 t/m 29 juli 2018 SPONSORBROCHURE Paradepaardje Het NK Dressuur Gelderland is een van de paradepaardjes van het KNHS-centrum geworden. De formule heeft zich inmiddels bewezen en juist voor

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354 Sponsorbrochure AKC Almelo Seizoen 2015 2016 Voorwoord De korfbalclub AKC Almelo (kortweg AKC) heeft in haar ruim 100 jarig bestaan in de stad Almelo en de regio steeds een prominente plaats ingenomen.

Nadere informatie

Het programma Wij gaan voor een programma wat aansprekend is voor iedereen, jong tot oud.

Het programma Wij gaan voor een programma wat aansprekend is voor iedereen, jong tot oud. SPONSORBROCHURE Datum: 12 juni 2017 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2017 Beste Relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brief willen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE ROPARUN T/M 10 JUNI 2019

SPONSORBROCHURE ROPARUN T/M 10 JUNI 2019 SPONSORBROCHURE 2019 8 T/M 10 JUNI 2019 DE RUN OP HET LEVEN Het is de leukste manier om iets moois te doen voor een ander: de Roparun. Waarom? Je bent met je team, je vrienden, collega s of familie. Je

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local Partner p. 12 VIP

Nadere informatie

ADVERTEERDERS GIDS 2011. Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij.

ADVERTEERDERS GIDS 2011. Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij. ADVERTEERDERS GIDS 2011 Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij. FIETS: is het grootste tijdschrift voor actieve fietsers in Nederland en België schrijft voor zowel racefietsers

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

DE JONGE RENNER SPONSORPRESENTATIE

DE JONGE RENNER SPONSORPRESENTATIE DE JONGE RENNER SPONSORPRESENTATIE 1 INLEIDING Al vele jaren toonaangevend in Nederland met vele individuele overwinningen, maar ook als vereniging, zoals winst in de nationale clubcompetitie en op het

Nadere informatie

brabantse 2018 disabled open

brabantse 2018 disabled open brabantse 2018 disabled open Voor het derde jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Voor de wedstrijd in september 2018 verwachten wij wederom enkele

Nadere informatie

De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050)

De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050) WK Wielrennen 2020 / ter informatie R.J. Langenberg De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050) 367 51 71 5 6953347 - Geachte heer, mevrouw, Het organiseren van het WK Wielrennen

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie