Meivakantie Maandag 25 april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meivakantie 2016. Maandag 25 april 2016"

Transcriptie

1 Meivakantie 2016 Maandag 25 april 2016 Gezellig dat jullie er allemaal weer zijn vandaag! Voor sommige kinderen was het even wennen op een andere BSO, maar al snel heeft iedereen z n plekje gevonden en is iedereen heerlijk aan het spelen, kleuren, bouwen met blokken, tafelvoetballen of andere spelletjes aan het spelen. Dan is het tijd voor een lekkere fruithap, die is klaargemaakt door de grote meiden. Ook al was het nogal fris buiten, we hebben heerlijk lang gespeeld; voetbal, klimtoren, mandschommel en tikkertje, altijd weer leuk en dan vooral als de juf de tikker is. Intussen was binnen alles klaargezet voor de knutselactiviteit van deze morgen: een slang! Geen echte (gelukkig maar) maar één van een tak die iedereen zelf mocht verven en met oogjes en een giftige tong lijkt hij toch wel heel erg echt.help!

2 Wat een gezellige middag ze waren leuk aan het spelen. Een paar waren aan het kleuren. Er waren meiden in het keukentje aan het spelen. En een paar gingen een wedstrijdje doen met de voetbal tafel. Wat een fanatiekelingen. Later in de middag gingen we een leuke knutselactiviteit doen. We gingen een mooie rups maken. Een paar kinderen hadden hier geen zin in en gingen wat leuks voor hunzelf doen. De andere kinderen vonden het een leuke activiteit. Ze waren er allemaal maar druk mee. Vanmiddag was het slecht weer dus we konden helaas niet buiten spelen. Dus heb ik aan 4 meiden gevraagd (Carlijn,lieke, laura, julia )of hun het leuk vonden op een parcours te maken in de gymzaal. Zo gezegd zo gedaan. De kinderen deden allemaal leuk mee. En de meiden hebben dit leuk verzonnen.

3 Dinsdag 26 april Wat een gezellige ochtend. De juf had een tekening van koningsdag op tafel gelegd. Iedereen die binnen kwam wilde wel zo n mooie tekening inkleuren. De kinderen die daar geen zin in hadden gingen lekker zelf spelen.de voetbaltafel vinden ze wel erg leuk. Toen was het tijd om fruit te eten met ze allen met wat drinken en een koekje. Daarna scheen even de zon dus zijn we even lekker naar buiten gegaan. Helaas ging het naar een kwartier enorm hard regenen. Dus zijn we maar gauw naar binnen gegaan. We zijn daarna begonnen aan de knutselactiviteit. De wat grotere kinderen kregen sap pakken waar ze vlaggetjes uit konden knippen en daarna mooi konden versieren met papier en glittervormpjes. De andere kinderen kregen een vlaggetje van stof en mochten er met textiel stiften op kleuren. Ze vonden het allemaal een leuke activiteit. En de vlaggetjes zijn super mooi geworden. Ook in de middag bleef het maar regenen en regenen, het stopte helaas niet. We hebben er dus maar een gezellige middag binnen van gemaakt! In de gymzaal hebben we ons alsnog heerlijk kunnen uitleven! Voetballen, hoepelen en met de ringen gooien. Maar het allerleukste

4 was toch wel stoelendans! Iedereen vond dit zo leuk, dat we dit wel zo n 15x achter elkaar gedaan hebben. Ook hebben we heerlijke cup cakejes gebakken. Dominique en Isa hebben geholpen om het beslag te maken! Het rook heerlijk in de keuken naar de vers gebakken cakejes! Iedereen heeft daarna een mooi bakje gemaakt om de cakejes in te kunnen doen. Toen alles cakejes eenmaal klaar waren hebben we allemaal 2 cakejes mogen versieren. Wat een mooie creaties hebben jullie allemaal gemaakt! En als kers op de taart mocht iedereen 1 cakeje opeten, dat was smullen.

5 Donderdag 28 april wat een gezellige ochtend vandaag. Iedereen is druk aan het spelen. De jongens met de clicks en daarna bij de tafelvoetbal, de meiden gingen Thijs helpen met puzzelen. En Indy was bezig met knutselen en de grote meiden waren gezellig in de keuken aan het spelen. Later gingen we met z.n allen fruit eten met wat drinken en een koekje eten. Na het fruit eten gaan we lekker even naar buiten. Klimmen in de klimtoren, schommelen en voetballen. Juf Amanda zet ondertussen alle spullen klaar voor het schilderen van de gipsen dieren. Na een half uur is het tijd om naar binnen te gaan. Iedereen mag een gipsen dier uit kiezen om te verven. Wat is iedereen geconcentreerd aan het verven! Er worden regenboogdieren geverfd, maar ook eigen huisdieren worden na gemaakt. Het resultaat is dan ook erg mooi geworden!

6 Als ze droog zijn doen we er nog een laklaagje over zodat je hem zelfs in de tuin kunt neerzetten. Na het verven spelen de meeste kinderen trefbal in de gymzaal. Dominique en Frederiek bouwen hun eigen huiskamer met keuken, babybed en bankstel. De ochtend vloog voorbij en het is alweer tijd voor de lunch. Lekker brood met knakworst. Dat valt wel in de smaak bij jullie! In de middag hebben we mooie vogelnestjes gemaakt! Eerst met hooi, mos en takjes hebben we het vogelnestje gemaakt en daarna met klei hebben wede eitjes geboetseerd. Een paar kinderen hebben zelfs een vogeltje gemaakt. Wat zijn ze mooi geworden zeg!

7 Ook hebben we lekker voor onszelf gespeeld. Met de Wii, voetbaltafel, knutselen en hutten bouwen! Zelfs met vader en moedertje spelen zijn er een aantal kinderen druk geweest, leuk om te zien.

8 Vrijdag 29 april Een heel klein groepje vandaag.gezellig dat de BSO Hoevelaken ook gekomen is! Op het programma stond: naar het bos.maar met het weer van vandaag was dat geen goed plan. We hebben ons bos toen binnen gemaakt: prachtige kaboutertjes van vilt genaaid, best lastig met draad en naald. Ook kleine konijntjes gemaakt en een pratende paddenstoel. De voorstelling kon beginnen: Er werd een spetterende voorstelling gegeven door de dames! Daarna hebben we een mooie armband gemaakt van kralen. Omdat we voor de activiteit van maandag nog plantjes nodig hadden zijn we naar de Intratuin geweest om ze te halen. Wanneer je ze zelf uit mag zoeken krijg je de mooiste plantjes! We hebben daar gelijk even lekker gechilld en wat gedronken. Een appelgebakje erbij smullen maar! Terug op school hebben we nog even op de wii gespeeld, en daarna was het al weer tijd om naar huis te gaan. De tijd is om gevlogen. Tot volgende week!

9 Maandag 2 mei Wat een gezellige ochtend. Vanmorgen hebben Lieke, Carlijn, Laura geholpen met de voorbereidingen voor de activiteit. Zij mochten alvast het deeg kneden om broodjes te maken later deze ochtend. Ze waren lekker aan het kneden. Toen even laten rijzen. En daarna was het tijd om fruit te gaan eten met z n allen. En wat te drinken met een koekje. Toen we daarmee klaar waren konden we gaan beginnen met het maken van een broodje. Iedereen kreeg een bolletje deeg en kon hier een vorm van maken. Sommige gingen een vlecht brood maken. En er waren kinderen die probeerde een dieren vorm te maken. En allemaal bolletjes.even weer rijzen en dan de oven in. Ondertussen zijn de kinderen lekker buiten gaan spelen. Het is heerlijk weer.

10 De kinderen vonden de broodjes erg lekker! Het was zelfs zo lekker dat we in stilte hebben gegeten. Na het eten hebben we samen de tafel leeggemaakt en daarna gezellig met z n allen op de wii, thijs en Sjoerd waren samen het verkeersspel aan het spelen, Wendy en Sil zijn heerlijk aan het waterverven.

11 Later vanmiddag zijn we weer druk aan het knutselen geslagen. We maakten een mooie bloempot en planten er een bloemetje in. Dat is gezellig! Daarna heerlijk weer naar buiten. We genieten erg van het mooie weer. We hebben zelfs buiten gedronken We hebben vandaag echt lang buiten gespeeld en genoten van de zon! Daarna was het tijd voor een cräcker en heerlijk koel drinken. Totdat alle papa s en mama s ons op komen halen kunnen we nog even lekker spelen binnen.

12 Dinsdag 3 mei 2016 Weer zo n gezellige ochtend vanmorgen! Eerst hebben de kinderen heerljk gespeeld. Er werden kunstwerken gemaakt met glitters, er werden kapla torens gebouwd en er werden kunstwerken met strijkkralen gemaakt. Na het fruit hebben we heerlijk buiten gespeeld. Het was vanmorgen nog best een beetje fris, maar dat maakt de kinderen helemaal niks uit. Lekker op de schommel, even voetballen en stoepkrijten. Toen we naar binnen gingen mocht iedereen aan tafel gaan zitten om een schilderij te maken. Het is een prachtig strand schilderij geworden! De bovenkant werd geverfd met lichtblauw, dat is de lucht, daarna blauw en groen voor de zee en daaronder werd zand geplakt en de mooie schelpen maken het schilderij helemaal af.

13 Laura, Dominique en Frederiek hebben nog een voorstelling gegeven voor alle kinderen en juffen. Dat was leuk! Daarna hebben we lekker een broodje gegeten. Na het broodje eten gin g iedereen leuk spelen. De 1 ging knutselen en de ander ging een film kijken (de verschrikkelijke ikke). Later deze middag hebben we met z n allen een gras poppetje gemaakt. Iedereen was erg enthousiast. Ze zijn super leuk geworden. We hadden een panty om een buisje heen gedaan met daarin graszaadjes zodat de kinderen er houtvezels in konden doen en daarna een knoop erin. Ook konden ze een neusje en oren maken, oogjes erop laten maken, een mondje tekenen en klaar is was het graspoppetje. Daarna hebben we wat gedronken en hebben we van Maud en Jord een zakje chips gekregen, omdat dit de laatste keer is voor hun bij de bso Dit vinden wij natuurlijk erg jammer, maar ze vonden de chippies wel lekker. S middags hebben we van het mooie weer genoten.

14

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Vakantie BSO meivakantie 2015

Vakantie BSO meivakantie 2015 Vakantie BSO meivakantie 2015 Deze meivakantie staat helemaal in het teken van het thema: groei en bloei! En dat past natuurlijk prima in dit seizoen waarin alles weer volop aan het groeien en bloeien

Nadere informatie

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien Meivakantie 2015 Thema: Groeien en bloeien Maandag 4 mei Jeej! De vakantie is weer begonnen en de kinderen mogen gezellig de hele dag naar de BSO. Er staat een druk programma op de planning. Wij gaan vandaag

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. Maandag 21 december

Kerstvakantie 2015. Maandag 21 december Kerstvakantie 2015 Maandag 21 december De eerste dag van de vakantie BSO is gestart! Met 17 kinderen van 4 scholen is het een gezellige boel. Vanochtend hebben we kerstkaarten geknutseld, alle kinderen

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Tiel) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem OLYMPISCHE SPELEN Maandag 22 juli: Vandaag maken

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Meivakantie 2016 25 april 6 mei. Thema: Holland

Meivakantie 2016 25 april 6 mei. Thema: Holland Meivakantie 2016 25 april 6 mei Thema: Holland Maandag 25 april Vandaag de eerste dag van de meivakantie. Het was een gezellige dag. Eerst gingen we allemaal doen waar we zelf zin in hadden. Een spelletje

Nadere informatie

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je bij ons in de klas komen.

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Arnhem) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem THEMA TROPISCH Maandag 8 juli: Vandaag starten

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2019 thema NIEUWSGIERIG

Voorjaarsvakantie 2019 thema NIEUWSGIERIG Voorjaarsvakantie 2019 thema NIEUWSGIERIG De vakantieperiode loopt van maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart. Het programma is een globale indeling van alle activiteiten die gepland zijn, soms vinden

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 26 december 2016 Dinsdag 27 december 2016 Vandaag is het tweede kerstdag en zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne kerstdagen toe. Wij verwarmen de oven alvast voor, want we gaan vandaag cupcakes

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Herfsvakantie 2018: thema Vier de Herfstkriebels

Herfsvakantie 2018: thema Vier de Herfstkriebels Herfsvakantie 2018: thema Vier de Herfstkriebels De vakantie duurt van maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober a.s.. Het programma is een globale indeling van alle activiteiten die gepland zijn, soms vinden

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2018: thema Wintersport

Voorjaarsvakantie 2018: thema Wintersport Voorjaarsvakantie 2018: thema Wintersport Voor de kinderen van BSO het Schelfje geldt dat zij zullen deelnemen aan het programma bij BSO de Hitsert. Zij ontvangen voor de dagen dat ze er zijn een aparte

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Meivakantie 2014: Lente kriebels

Meivakantie 2014: Lente kriebels Maandag 28 april 2014 Plantjes poten Natuur/crea 1 / 2 Hooiberg Spelletjes in de zaal Sport 1 t/m 4 HB/KH Gymspullen mee! Vrolijke kleuren sleutelhanger Crea 3 t/m 8 KH/ST Vrij zwemmen Sport 5 t/m 8 Stal

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet Het is bijna zover... zomervakantie!! Uiteraard hebben wij weer allerlei leuke activiteiten bedacht voor de kinderen. Elke week heeft een ander thema. Dit

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld:

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: BSO IKC De Piramide en BSO Overwater Beste ouders en/of verzorgers, Ook deze vakantie zijn we er weer in geslaagd een spetterend vakantieprogramma voor de kinderen neer te zetten. Het thema voor deze weken

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER Openingstijden: Kinderen zijn welkom op in de vakantie op BSO t Labyrint van 08:00 tot 18:00. Kinderen kunnen

Nadere informatie

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen Week 1: Italië Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli Sportdag Watergekte Kookdag Kinderdag Paspoort maken, zodat je aan het einde van de zomer kunt zien van welke

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Zomervakantie 2018: Diverse thema s Meedoen Beleven Voelen, ruiken & proeven Samenspel Ontdek je creativiteit Sportief

Zomervakantie 2018: Diverse thema s Meedoen Beleven Voelen, ruiken & proeven Samenspel Ontdek je creativiteit Sportief Zomervakantie 2018: Diverse thema s Meedoen Beleven Voelen, ruiken & proeven Samenspel Ontdek je creativiteit Sportief De vakantie duurt van maandag 16 juli t/m vrijdag 24 augustus a.s. Het programma is

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Week 15 Datum 7 tot en met 11 April 09.15 uur - Kring: Kern 0 1½ fruit eten. Fruit onder een doek verstoppen. Wat ligt er

Nadere informatie

Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel!

Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel! Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel! Maandag 10 juli Vind jij ook dat de tafels in een hotel altijd zo deftig zijn gedekt? Vandaag leren wij hoe jij dit zelf kunt doen. Let goed

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel De zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij gaan er een groot feest van maken voor de kinderen! Elke week heeft een ander thema. Dit jaar hebben we gekozen voor

Nadere informatie

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf!

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! ikook! Oirschot Castaert 98 5688PG Oirschot T:040-3333801 W: www.ik-ook.nu E: oirschot@ik-ook.nu Dit is ons kinderdagverblijf: Guppies Kinderdagverblijf voor

Nadere informatie

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen nog een weeshuis. Wij gaan in de zomervakantie even terug

Nadere informatie

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL ZATERDAGOCHTEND Om 8 uur komt de tent en die moet worden opgezet. Natuurlijk zijn er 2 professionele mensen die weten hoe het moet, maar we hebben vooral veel mensen nodig die

Nadere informatie

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen.

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier 2017 Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier mixed media zelfportret op doek Eerst

Nadere informatie

BSO Kaktus en BSO de Leeuw. alle dagen

BSO Kaktus en BSO de Leeuw. alle dagen BSO Kaktus en BSO de Leeuw in de meivakantie alle dagen In de mei vakantie valt er weer van alles te beleven op de BSO! We bouwen indianen-tenten, we gaan naar het speelbos, we maken een indianen-tuin

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

gebrouwen en nog veel meer!

gebrouwen en nog veel meer! 2 Fantaziehuiskrant november 2013 Inleiding: De afgelopen vier maanden hebben we weer van alles meegemaakt op het Fantaziehuis, in deze krant kun je lezen wat er zoal gebeurde! In de zomermaanden hadden

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Terugblik zomervakantie 2015. Thema: natuur. BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon

Terugblik zomervakantie 2015. Thema: natuur. BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon Terugblik zomervakantie 2015 Thema: natuur BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon Wilt u meer foto s bekijken van de afgelopen zomervakantie? Dan verwijzen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep geel

Als ik later groot ben word ik. Groep geel Als ik later groot ben word ik. Groep geel Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Op maandag 12 november 2018 ben ik begonnen aan mijn rondreis langs veel klassen van Algemene School Oost te Bergen op Zoom. Superspannend, want het was de

Nadere informatie

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord Juli 2017 Brede school Noord / Zuid Juli 2017 Plataan 23 a Locatie: Bso Noord Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Waterspeeltuin staat op het programma vandaag. Denk er aan: neem oude kleren mee en

Nadere informatie

...het is vakantie! Sprookjesvakantie op Tholen!

...het is vakantie! Sprookjesvakantie op Tholen! ...het is vakantie! Sprookjesvakantie op Tholen! Er was eens... een sprookjesachtig vakantieprogramma bij Zo aan de Zoekweg. We beleven het ultieme vakantiegevoel, we gaan lekker chillen, knutselen en

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven.

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Pit Groeihuis Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Aangeboden door 7.30-8.30 uur Brengen van de kindjes Ik maak je nog even mooi,

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

het Toetertje 29 maart 2018

het Toetertje 29 maart 2018 het Toetertje Agenda Schoolvoetbal jongens Nationale buitenlesdag Schoolvoetbal meisjes Directie 2 daagse Studiemiddag Koningsspelen Meivakantie 29 maart 2018 4 april 10 april 11 april 12 en 13 april 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

DIRECTIE. Jaarfeest 2016

DIRECTIE. Jaarfeest 2016 DIRECTIE Jaarfeest 2016 Op 21 mei hebben we met alle groepen van stichting kinderopvang Liemeer een feestje gevierd! Gelukkig scheen de zon en konden de kinderen een vossenjacht doen waarbij de kinderen

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Week 28 Thema: Vroeger en nu

Week 28 Thema: Vroeger en nu Week 28 Thema: Vroeger en nu Maandag 9 juli: Ochtend:Doen we een quiz,met vragen over voeger en nu.hoeveel vragen heb jij goed? Middag:Lekker spelen bij Speelboerderij de Neeth. We gaan hier allerlei rare

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel Februari 2013 Terugblikken en vooruitblikken Oudercommissie Hier is hij dan, de eerste nieuwsbrief van 2013. We blikken terug op een jaar vol leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Hooiberg & Willem Eggert

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Hooiberg & Willem Eggert ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI 7-7-2014 8-7-2014 9-7-2014 10-7-2014 11-7-2014 Cirkel kunstwerk Kroontjes en riddermutsen Schaapjes cup-cake Ketting van macaroni Soep en kruidenboter Varkensspaarpot

Nadere informatie

Hoe viert juf haar verjaardag

Hoe viert juf haar verjaardag Hoe viert juf haar verjaardag Voor zowel juf als de kinderen, is de verjaardag van juf een bijzonder feest. Reden temeer om er een leuke ochtend van te maken. De ervaring heeft geleerd dat een ochtend

Nadere informatie