Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve"

Transcriptie

1 Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve

2 Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten tot alle mensen er waren. We kozen er voor om mee te gaan in de bus. Toen alle mensen in de bus zaten gingen we liedjes zingen we zongen We zijn er bijna En nog wat liedjes die ze zelf hadden bedacht. Het was heel gezellig. Sommige mensen kwamen zelf in de auto. Toen we weer terug kwamen toen was het koffietijd. Alle mensen kregen een bakje koffie of thee. Wij hebben een glaasje limonade gehad en iedereen mocht nog een plakje cake. Na de koffietijd hebben we steeds Rummikub gedaan met de mensen want dat was 1 van hun lievelings spellen. Daarna gingen we met z n allen eten. We aten macaroni. 1 man die kon niet zo goed bewegen dus die gaven ze eten. Lisanne mocht die man ook helpen met eten. Toen mochten we helpen met afruimen en afdrogen. De mensen die gingen toen even een dutje doen. Ondertussen gingen wij even naar de schapen en de lammetjes. Later waren de mensen weer wakker. Daarna kregen we allemaal een soort ijsje maar dan zat er geen ijs in maar slagroom. Daarna gingen we ganzenbord doen en ondertussen kregen we chips. We hebben als laatst nog bingo gedaan wij deden niet mee want we hielpen de mensen. Na de bingo gingen we terug naar huis.

3 Stage dag 2 Woensdag 23 mei We kwamen aan. De bus was al vertrokken. We wachtten tot de bus weer terug kwam. Ondertussen kwamen er een paar mensen die zelf konden komen. Toen de bus weer terug kwam zagen we dat de bus dit keer helemaal vol zat. Een man kwam binnen waar we de vorige keer allemaal spelletjes mee hadden gedaan. Die vroeg als we mee wouden doen met Rummikub. Ondertussen was het koffietijd. Je kon kiezen uit koffie, thee of limonade en je kreeg een koekje. Wij kozen limonade. Na Rummikub hebben we ganzenbord gedaan. De man waar we spelletjes mee deden die was de allereerste man die bij de dagbesteding kwam. Vertelden de mensen die er hielpen. Na de spelletjes hebben we samen met een vrouw hebben we de tafel gedekt. Dit keer stond op het menu mosterdsoep met een broodje knakworst. Na het eten was het tijd voor een dutje. Wij gingen de tafel afdekken en afdrogen. Wij mochten na het afdrogen flessen voetbal doen. Lisanne probeerde Anouk nat te maken maar dat lukte net niet, maar ondertussen had Anouk Lisanne op haar rug nat gemaakt. Toen de mensen wakker werden hebben we nog 1 potje bingo gedaan. Lisanne mocht de cijfers opzeggen. Toen het potje bingo klaar was gingen we naar huis. Stage dag 3 Woensdag 30 mei Wij waren aangekomen. Er was al een vrouw en een hond die was van een begeleidster. We wachtten tot de bus weer terugkwam. Later toen de bus was aangekomen zei een man meteen Willen jullie spelletjes met mij doen? en toen zeiden wij ja dus gingen we spelletjes doen. We deden rummikub en memory. Ondertussen was het koffietijd iedereen kreeg een plakje cake met een bakje koffie of thee of limonade. Na de spelletjes gingen wij de tafeldekken. Daarna hebben we gegeten we aten broodje visstick en tomatensoep. Na het eten gingen wij de tafel afdekken. De mensen gingen ondertussen even een dutje doen. Toen de mensen een dutje gingen doen hebben wij met de hond te wandelen geweest. Daarna gingen we biljarten we kregen uitleg van de eigenaar. Later hebben Lisanne, Anouk en nog een jongen die er was flessenvoetbal gedaan. Ondertussen werden de mensen wakker. We hadden nog even met de mensen gepraat en nog wat drinken gehad. Daarna gingen we naar huis.

4 Stage dag 4 Woensdag 6 juni Toen we er kwamen mochten we direct de stoelen buiten zetten. Want we gingen dit keer buiten koffie en thee drinken. Toen we klaar waren met de stoelen klaarzetten. Gingen we buiten zitten. We hebben even gepraat met de mensen die er al waren. We moesten nog wachtten tot de bus kwam dus toen gingen Lisanne en Anouk even met de hond te wandelen. Toen we aan het wandelen waren met de hond kwam de bus aan. Toen gingen wij weer terug naar het terras. Daarna namen de mensen een kopje thee of koffie en een plakje ontbijtkoek met boter erop. We gingen na de koffietijd spelletjes doen met een meneer en een nieuwe begeleidster. We deden Rummikub 4 potjes en iedereen heeft een potje gewonnen. Daarna Ganzenbord en het boodschappenspel dat was een beetje ingewikkeld. Toen was het alweer etenstijd de nieuwe begeleidster ging toen weg. We aten pannenkoeken. Iedereen vond het lekker. Na het eten gingen de mensen een middagdutje doen. Wij moesten helpen om een bed op te maken voor iemand. Na het helpen gingen Lisanne en Anouk biljarten we deden 2 potjes. Later gingen wij ook nog voetbaltafel doen. Toen de mensen weer wakker werden hebben we potjes geverfd daar maakte ze asbakken van of een bloempotje. Als laatst hebben wij nog bingo gedaan met de mensen we hadden 2 potjes gedaan. En toen gingen we alweer naar huis.

5 Stage dag 5 Woensdag 13 juni We kwamen binnen. Toen moesten we de stoelen van de eettafel afhalen. Toen we klaar waren hebben we boter op de ontbijtkoeken gesmeerd. Daarna hebben we gewacht tot de bus aankwam. De mensen van de bus kwamen binnen lopen. Toen was het koffietijd. Iedereen kreeg koffie of thee en een plakje ontbijtkoek. Dit keer hadden we koffietijd binnen want het was nog een beetje fris buiten. Het was heel gezellig tijdens de koffietijd iedereen had het wel naar zijn zin. Na de koffietijd hebben we een spelletje gedaan. We deden Rummikub. Daarna hebben we broodjes klaargemaakt. We kregen namelijk een broodje gezond er zat kaas, ham, ei en komkommer op. Bij de meesten mensen zaten er ook nog tomaten op maar bij sommige mensen ook niet. Daarna gingen we eten we aten dus een broodje gezond en er was ook nog champignonsoep dus dat aten we ook. Na het eten gingen de mensen een dutje doen. Wij hebben met een begeleidster een kamer versieren waar er nog een 2 de groep in komt. We hebben het met vlinders stickers versiert. Daarna hebben Anouk en Lisanne gebiljart. Toen de mensen weer wakker werden. Gingen een paar mensen schilderen. Wij wouden ook wel mee schilderen alleen ze hadden geen kleine schilderijtjes meer dus kregen met z n 2en een heel groot schilderij daar heeft Lisanne in het groot Wilhelmina hoeve geverfd en daarna hebben wij met z n 2en het versiert met stickers en hebben wij er nog op geverfd. Ze zouden het schilderij een mooi plekje geven waar iedereen het goed kon zien. We zijn nog met het schilderij op de foto geweest. Daarna gingen we alweer naar huis.

6 Stage dag 6 Woensdag 20 juni We kwamen er. Het was helaas al weer de laatste keer dat we op stage gingen. dat vonden we erg jammer. We kregen de opdracht om de stoelen van de eettafel af te halen. Daarna gingen we naar buiten. Daar gingen we de stoelen om de tafel zetten. We moesten wachten op de bus dus toen gingen Lisanne en Anouk even te wandelen. Na de wandeling zijn we weer terug gelopen. Daarna zagen we dat de bus aankwam. De bus zat helemaal vol. Er kon niemand meer bij. Iedereen kwam binnen lopen en gingen een plekje zoeken rond de tafel. We deden daarna Rummikub. Vervolgens deden we nog een potje Mens erger je niet. We gingen er na eten we aten: Tomatensoep met een broodje roomkaas en er zat komkommer op. Na het eten gingen de mensen even slapen. Wij gingen de kamers schoonmaken waar mensen konden slapen. Eerst moesten we de kamer ruim maken. Er moesten tafels uit gehaald worden en stoelen. Daarna hebben we nog kerstspullen uit de kamer gehaald en naar een andere kamer gebracht waar de rest van de kerstspullen stonden. Toen gingen we schoonmaken. Lisanne ging de kamer stofzuigen. Anouk ging met een doekje de vensterbank schoonmaken, de wastafel en de spiegels. Toen dat klaar was hebben we geholpen met een bioscoop zaal te maken want we gingen filmpjes kijken. Tijdens de filmpjes hebben Lisanne en Anouk getrakteerd op chocolaatjes omdat het de laatste keer was. We gaven ook aan de begeleidsters douchgel met handzeep we hadden het zelf in gepakt. Ze vonden het erg lief. De mensen vonden het erg leuk dat wij bij hun stage gelopen hadden. We werden weer opgehaald we vonden het erg leuk en jammer dat het de laatste keer was. Ze zeiden Als jullie vaker willen komen mag dat altijd. Dat was het einde van de stage helaas.

Stage Bloemenparadyske

Stage Bloemenparadyske Stage Bloemenparadyske De afspraak We kwamen aan bij het Bloemen paradyske. Toen kwam de hond op ons af vliegen. Hij heet: Jordy. Toen hebben we een kopje thee gedronken, ons even voorgesteld en even gepraat.

Nadere informatie

Ervaring Merefelt. Van Bart, Friso, Jasper, Mike

Ervaring Merefelt. Van Bart, Friso, Jasper, Mike Ervaring Merefelt Van Bart, Friso, Jasper, Mike Als eerst moesten we even wachten in de hal. Daarna werden we gehaald. En gingen we naar de plek waar we onze jassen konden leggen. Daarna gingen we naar

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Indien geen v is ingevuld heeft de deelnemer geen mening gegeven of is dat aspect niet van toepassing voor betreffende deelnemer.

Indien geen v is ingevuld heeft de deelnemer geen mening gegeven of is dat aspect niet van toepassing voor betreffende deelnemer. Tevredenheid deelnemers Samenvatting! De nummering 1 t/m 7 verwijst naar de geïnterviewde. Indien geen v is ingevuld heeft de deelnemer geen mening gegeven of is dat aspect niet van toepassing voor betreffende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het Maar het duurt maar heel even dat op de kop staan De wereld

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Dit verslag is samengesteld door Patricia, Krissy, Lucas v E, Sjoerd, Shavez, Elien, Annastasia, Lucas v D, Kelly en Michiel. Met medewerking van

Nadere informatie

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica Dinsdag 15 mei 2012. Gisterenavond was het leuk, maar wel super vermoeiend. Ik vond het schemerballonnenspel het leukste spel. De nacht was ook heel erg vermoeiend, maar wel leuk. De spellen vandaag vond

Nadere informatie

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam.

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Toen we aan kwamen moesten we een paar minuten wachten,

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

Verjaardagsarrangement

Verjaardagsarrangement Verjaardagsarrangement Geeft u een feestje voor uw verjaardag? U kunt bij Woonzorgcentrum Nijenstede een zaal huren in Grand Café De Gouden Engel. Daarnaast kunt u gebruik maken van de cateringservice.

Nadere informatie

koploper Oktober/ November 2013

koploper Oktober/ November 2013 koploper NIEUWS Oktober/ November 2013 Kinderboekenweek De kinderboekenweek was erg leuk, het ging over sport. Wij moesten een sport bedenken voor meneer GertJan. Zijn knie deed zeer en toen moest hij

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Dit verhaal is geschreven door Jisse.

Dit verhaal is geschreven door Jisse. Toen we op school kwamen was de klas mooi versierd iedereen had cadeaus en de juffen wachten in de klas en iedereen was er. Toen iedereen er was gingen we de cadeaus doen er was een bloemenstal ontstaan

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Basketbaltoernooi van groep 7

Basketbaltoernooi van groep 7 We hebben de afgelopen periode weer veel leuke dingen meegemaakt in groep7/8b. In deze schoolkrant lezen en zien we de hoogtepunten van de afgelopen tijd. Ook staan we even stil bij het afscheid van onze

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

2Kabouters. 1. Adresgegevens Kindercentrum 2Kabouters van der Spiegelstraat 23a 2547AE Den Haag Telefoon:

2Kabouters. 1. Adresgegevens Kindercentrum 2Kabouters van der Spiegelstraat 23a 2547AE Den Haag Telefoon: 2Kabouters 2Kabouters is een knus en gezellig kindercentrum, gelegen in de kleurrijke en actieve wijk Zeeheldenkwartier, nabij het centrum van Den Haag. Aan de achterzijde van het gebouw ligt een grote

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Woensdag 28 mei Vandaag gaan we op vakantie naar Zeeland. Pap, Ruud en ik gaan om 11.00 uur op weg naar België om Wouter van school te halen. Om 15.00 uur komen we aan

Nadere informatie

Groetjes Jasper (12 jaar) en Nathalie (11 jaar)

Groetjes Jasper (12 jaar) en Nathalie (11 jaar) Comenius project Spanje Eerst zijn we met Jaspers vader naar Schiphol gereden. Toen gingen we opzoek naar incheckbalie, daar gingen we onze koffers wegen. Daarna moesten we door de douane. Als we hogen

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni:

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 36 21 juni 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 27 juli tm 2 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Juune, Valentijn, Patricia, Kelly, Tomi, Sylvana, Desi, Ismail, Timo en Jesse Met medewerking

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

zomerkamp 7 juli t/m 12 juli

zomerkamp 7 juli t/m 12 juli zomerkamp 7 juli t/m 12 juli Reporters: Roza, Luca, Denise/Viene, Hanne, Emma/Camilla, Justine Het eerste zomerkamp! Het weer werkte niet goed mee maar niemand trok zich daar wat van aan. Voor de eerste

Nadere informatie

Van De Boogaert tot De Loet, via Strammerzoom, Overkerck en Geesterheem

Van De Boogaert tot De Loet, via Strammerzoom, Overkerck en Geesterheem Bulletin maatschappelijke stage 3-mavo Jac. P. Thijsse College Castricum Van De Boogaert tot De Loet, via Strammerzoom, Overkerck en Geesterheem CAL - In een school gebeurt veel, maar ook daarbuiten kunnen

Nadere informatie

Woensdag 5 oktober 2016 Onderzoeksdag

Woensdag 5 oktober 2016 Onderzoeksdag Woensdag 5 oktober 2016 Onderzoeksdag Goede morgen allemaal, Ja, u gelooft het niet daar waar de kinderen gisteravond redelijk op tijd op bed lagen (half elf was het stil) was het vanmorgen half zeven

Nadere informatie

Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten

Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten Robin Paalvast. Maandag 5 september Het begon allemaal op maandag. Toen ik om 8 uur de fietsen moest inladen omdat ik me daar voor had opgegeven. Na het fietsen

Nadere informatie

Werkweek Groep 8. verslag. Casper Langeslag. 5,6,7 september.

Werkweek Groep 8. verslag. Casper Langeslag. 5,6,7 september. Werkweek Groep 8 verslag 5,6,7 september. Casper Langeslag Maandag 5 september Op maandag 5 september werd ik wakker (nadat ik de hele nacht niet had kunnen slapen van de opwinding), ik at een paar boterhammen

Nadere informatie

Hofplein. Dag: donderdag tot uur. Op donderdagmiddag is er gelegenheid om te biljarten.

Hofplein. Dag: donderdag tot uur. Op donderdagmiddag is er gelegenheid om te biljarten. 16 Verenigingsleven Programmaboekje ac viteiten Welzijn Biljarten donderdag Op donderdagmiddag is er gelegenheid om te biljarten. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!! 2 15 Ar esten optreden

Nadere informatie

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 Reporters: Camille, Hannah, Margot, Emma, July, Valentijn, Louise Het tweede kampje van dit jaar. We hadden prachtig weer, nou ja..één regendagje. We hebben zelfs al

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag ~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag 07-07-2013 We zouden vandaag naar de De luie tuinman gaan, daar aangekomen ziet het er al vanuit de auto als een rommeltje. En we dachten alle 2 hetzelfde, gas

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Stageplekken bezoeken

Stageplekken bezoeken Stageplekken bezoeken Wij zijn Britt & Roos en wij hebben samen met Alma deze stageweek allemaal stage plekken bezocht. Hier hebben wij foto s van gemaakt en een stukje geschreven. Roos heeft de foto s

Nadere informatie

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien Meivakantie 2015 Thema: Groeien en bloeien Maandag 4 mei Jeej! De vakantie is weer begonnen en de kinderen mogen gezellig de hele dag naar de BSO. Er staat een druk programma op de planning. Wij gaan vandaag

Nadere informatie

Prijscourant. St. Pieter

Prijscourant. St. Pieter Prijscourant St. Pieter 9 Welkom bij: Sint Pieter St. Pieter is gevestigd in Medemblik. Het pand is gebouwd in 1915 met als functie van parochiehuis. Vanuit de overleving wordt verteld dat mede door een

Nadere informatie

5 juli tot 12 juli 2019 Otterlo Het Lorkenbos. Huis de Lariks.

5 juli tot 12 juli 2019 Otterlo Het Lorkenbos. Huis de Lariks. 5 juli tot 12 juli 2019 Otterlo Het Lorkenbos. Huis de Lariks. De reizigers: Chiel Dick Jan Cocky Paul Rene De begeleiders: Betsy Theo Aimee Jitske Vrijdag 5 juli Rond half 2 vertrok de bus vanuit Arnhem.

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Maandag 25 februari. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd

Maandag 25 februari. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Maandag 25 februari knuffelen en

Nadere informatie

De gezellige Zomer- maanden

De gezellige Zomer- maanden Programmaboekje Zomer 2013 De gezellige Zomer- maanden Dit Boekje is van:.. Afdeling: Beste bewoners, familieleden, collega s, vrijwilligers en andere belangstellenden Zomer 2013 staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Het sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek Het sollicitatiegesprek We gingen naar It Hummelhoekje toe en we vroegen of we hier mochten stagelopen. Het mocht. We hebben met juf Bonnie afgesproken dat we op dinsdagochtend mochten stagelopen. Dan

Nadere informatie

Hoofdstuk II: 2Penselen

Hoofdstuk II: 2Penselen Versie juni 2014 Hoofdstuk II: 2Penselen 2Penselen ligt in de Schilderswijk, naast basisschool t Palet en het Hannemanplantsoen. Het kindercentrum is kleinschalig en gezellig, zodat de kinderen zich thuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Meivakantie 2016. Maandag 25 april 2016

Meivakantie 2016. Maandag 25 april 2016 Meivakantie 2016 Maandag 25 april 2016 Gezellig dat jullie er allemaal weer zijn vandaag! Voor sommige kinderen was het even wennen op een andere BSO, maar al snel heeft iedereen z n plekje gevonden en

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK Vrijdagmiddag 4 april vertrokken de eerste auto's met leiding al naar "'t Campvelt" in Doornspijk om de accommodatie gezellig te maken met slingers en ballonnen

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Circus Cliniclowns. Toen we bij het circus

Circus Cliniclowns. Toen we bij het circus Circus Cliniclowns Vrijdagochtend op 28 augustus hadden alle leerlingen van de basisklassen een uitje. Circus Cliniclowns stond op de planning. De leerlingen mochten allemaal in grote bussen die ze naar

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel In de bus Als eerste laden iedereen hun bagage in zoals: tassen, koffers en slaapzakken. Toen stapte iedereen in. Het was eerst even ruzie zo van: ik wil naast hem/haar! Ik wil naast het raam! Ik wil voor

Nadere informatie

Voetbal. Damian. Bryan

Voetbal. Damian. Bryan Voetbal Het waren leuke voetbalwedstrijden En we hebben een gelijk gespeeld en een ploeg kwam niet op dagen, dus die hadden we gewonnen. We hadden drie verloren en we waren op het eind vierde van de poule.

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

JE Theetafel menukaart.indd :41

JE Theetafel menukaart.indd :41 JE Theetafel menukaart.indd 1 28-02-17 16:41 JE Theetafel menukaart.indd 2 28-02-17 16:41 Hoe wij werken? Gastvrijheid is ons doel. Lekker eten een middel. U betaalt alleen voor de genoten thee, per zakje,

Nadere informatie

Traktatieles groep 3 t/m 8

Traktatieles groep 3 t/m 8 1 Over de les In de Traktatieles leren de leerlingen spelenderwijs dat gezond eten belangrijk is en dat een verantwoorde traktatie daar ook bij hoort. Doel van deze les is kinderen te leren waaruit een

Nadere informatie

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven.

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Pit Groeihuis Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Aangeboden door 7.30-8.30 uur Brengen van de kindjes Ik maak je nog even mooi,

Nadere informatie

Activiteitenplanning BSO Anansi

Activiteitenplanning BSO Anansi Zomervakantie week 1 Thema: gezond & fit maandag Koken pizza bakken Buiten Step estafette pizza Creatief placemat Hal Sjoelen Buiten Circuit Blikkie gooi Zaklopen Sjoelen Springtouwen Eierrace Lunch Broodje

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012 * Basisschool Bitswijk 13 november 2012 klankbord * We zijn alweer op school Drinken inschenken Heel veel broodjes smeren Thee zetten Melk inschenken *Nationaal schoolontbijt Lopend buffet Gezellig samen

Nadere informatie

Eilandvakantie Ameland van 21 t/m 28 juli 2017 in de accommodatie de Suudwester (huisje Piggelmee), Kerkpad 4 in Hollum.

Eilandvakantie Ameland van 21 t/m 28 juli 2017 in de accommodatie de Suudwester (huisje Piggelmee), Kerkpad 4 in Hollum. Eilandvakantie Ameland van 21 t/m 28 juli 2017 in de accommodatie de Suudwester (huisje Piggelmee), Kerkpad 4 in Hollum. Deelnemers: Willy Lindhout Petra Driesen Abel Zeeman Hans Mullender Pieter de Jonge

Nadere informatie

DE LUTTE T/M

DE LUTTE T/M DE LUTTE 2018 06-07-2018 T/M 13-7-2018 INLEIDING We verbleven deze vakantie vlakbij het gemoedelijke, toeristische dorpje De Lutte. Het dorpje ligt in de omgeving van een schitterend natuurgebied; Het

Nadere informatie

Genmoedelijk Twente, De Lutte. Tendens. Reisverslag Gemoedelijk Twente, de Lutte 15 t/m 22 augustus 2014

Genmoedelijk Twente, De Lutte. Tendens. Reisverslag Gemoedelijk Twente, de Lutte 15 t/m 22 augustus 2014 Genmoedelijk Twente, De Lutte Tendens 2014 Reisverslag Gemoedelijk Twente, de Lutte 15 t/m 22 augustus 2014 Jac en Henno Margriet en Arthur Erik en Arjan Chantal en Hanneke Nicoline Vrijdag 15 augustus

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je bij ons in de klas komen.

Nadere informatie

kampje 13 tot en met 18 juli 2009

kampje 13 tot en met 18 juli 2009 kampje 13 tot en met 18 juli 2009 Reporters: Luca, July, Hermien, Elena, Hélène, Louise, Camille en Hanne Maandag Maandag kwamen we op Het Immenhofje. Iedereen vond het al megaleuk. We sliepen per 4 op

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Bijna zomervakantie! juli. Nummer 6 / schooljaar Beste ouders/verzorgers,

Bijna zomervakantie! juli. Nummer 6 / schooljaar Beste ouders/verzorgers, juli 2019 Nummer 6 / schooljaar 2018-2019 Bijna zomervakantie! Agenda Beste ouders/verzorgers, Het is bijna zomervakantie, maar tot die tijd (ondanks de warmte) werken wij nog door met de leerlingen. Nieuws

Nadere informatie