vraag van KVV Coxyde te starten met een jeugdsamenwerking met KVVC, nadat enkele vroegere pogingen met WS Adinkerke steeds fout afliepen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vraag van KVV Coxyde te starten met een jeugdsamenwerking met KVVC, nadat enkele vroegere pogingen met WS Adinkerke steeds fout afliepen."

Transcriptie

1 Mevrouw de Burgemeester, Geachte Schepenen en gemeenteraadsleden, Geachte sportfunctionaris, Geachte sponsors, Beste Westkustvoetballers en trouwe ouders, Beste supporters en sympathisanten, Beste KRC ers, Uit naam van het bestuur van KRC De Panne dank ik U allemaal voor uw komst en wens U allen een prettige avond toe, ter definitieve afronding van het jaar 2012 en de definitieve start van 2013, op voetbalgebied natuurlijk nu niet echt een succes wegens het barre winterweer. Vooreerst dien ik enkele mensen te verontschuldigen, namelijk onze schepen van sport Ann Woestijn, onze schepen van toerisme Bram Degrieck, onze schepen van cultuur en financiën Christophe Delrive,de voorzitter van KVV Coxyde Raf Dejonckheere,de secretaris van KVV Coxyde Peter Bincquet, het bestuur van KSV Nieuwpoort dat vanavond ook zijn Nieuwjaarsreceptie heeft, en het bestuur van KVV Oostduinkerke. De afwezigen hebben natuurlijk ongelijk en er is hier nog genoeg schoon volk aanwezig om er een leuke avond van te maken. Jullie allen hebben, nu volgt een stukje geschiedenis, op een of andere manier een band met KRC De PANNE, officieel aangesloten bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond op 19 april 1921 onder het stamnummer 131 en dit onder de benaming RACING CLUB PANNOIS. Zo zijn we dus één van de oudste voetbalverenigingen van België, tout- court één van de oudste verenigingen van België. KRC bestond officieus natuurlijk al langer want de eerste clubvergaderingen vonden in 1919 kort na de 1 ste wereldoorlog reeds plaats in het Hotel Neptune bij Sander Legein. Het eerste voetbalveld lag aan het Kleine Heesje, gelegen aan de huidige Ernest d Arrippelaan waar nu het Immaculata-instituut staat. Geregeld werd er ook eens gevoetbald op het strand ter hoogte van het oude hotel Teirlinck. Omstreeks 1925 speelde Racing Club Pannois op akkergrond nabij de Repos Sainte Elisabeth. Even later werd dit terrein echter afgekeurd door de KBVB en gingen onze Ratjes, waar die naam vandaan komt is mij een raadsel,voetballen op een terrein in de weide van Timmerman achter Moeder Lambik, dus waar nu de gemeentelijke begraafplaats is.

2 Op 13/9/1931 kreeg KRC een vaste stek in de Veurnestraat 245 waar nu nog het voetbalterrein ligt waar de liefhebbersploegen spelen. In 1971 mocht Racing Club Pannois bij zijn 50-jarig bestaan de titel van Koninklijke dragen en werd de officiële clubnaam Koninklijke Racing Club De Panne, onze huidige benaming. Begin jaren 90 kreeg KRC een mooi cadeau van het gemeentebestuur van De Panne in samenwerking met BLOSO, en verhuisde KRC naar de huidige prachtige locatie, in de volksmond Bella Boy genoemd naar de vroegere manege die hier stond. KRC was indertijd de ploeg van de Westhoek, altijd spelend aan de top van 2 de provinciale en soms eens in 1 ste provinciale. KRC leefde toen echter boven zijn stand en kwam in serieuze financiële moeilijkheden, zodat het toenmalige bestuur in een buitengewone algemene vergadering op 16/7/2003 collectief ontslag nam. KRC dreigde toen ontbonden te worden, maar gelukkig kon een nieuwe bewindsploeg worden aangesteld en was KRC gered. Het hoofdbestuur werd toen samengesteld uit de volgende personen: Voorzitter DECONINCK Vincent Ondervoorzitter DELAET Jean Penningmeester LUYSSEN Nicolaas Secretaris SEYNHAEVE Freddy Sportief directeur CUVELIER Alain Het oude bestuur had ondertussen al de spelers ouder dan 16 jaar afgeschreven bij de KBVB zodat de competitie gestart werd met als oudste ploeg 1 U17-scholierenploeg. In 2004 werd ook gestart met de organisatie van het ondertussen befaamde Ratjestornooi dat ieder jaar verder uitbreidt met vorig jaar in totaal 79 ploegen van over gans het land met onder andere jeugdploegen van de 1 ste klassers Club Brugge, RSC Anderlecht, KAA Gent, SC Lokeren. Een Ratjestornooi waar we terecht echt fier op mogen zijn en zeker een grote uitstraling heeft inzake organisatie voor de gemeente De Panne. Dit jaar vieren we de 10 de editie van het Ratjestornooi in het WE van 4-5 mei en mei, kom zeker eens langs, het loont echt de moeite. Na , werd in de volgende competities de werking uitgebreid met ploegen bij de beloften en bij de junioren, totdat in de competitie terug gestart werd met een 1 ste elftal. Zoals jullie wel allemaal weten is het jeugdvoetbal erg belangrijk voor mij, zodat ik de grote voortrekker was bij KRC om in de competitie op

3 vraag van KVV Coxyde te starten met een jeugdsamenwerking met KVVC, nadat enkele vroegere pogingen met WS Adinkerke steeds fout afliepen. Door de samenwerking tussen KVVC en KRC, konden onze spelers op hoog jeugdniveau, toendertijd was dit nog provinciaal, aantreden en konden de mindere spelers op gewestelijk niveau aantreden. Na 3 jaar succesvolle samenwerking met KVVC,werd de samenwerking voor de competitie nog uitgebreid met KVV Oostduinkerke, wat uiteindelijk tot de huidige jeugdsamenwerking Westkustfoot leidde. Kortzichtige kritikasters in onze gemeente beweren dat KRC zich verkocht heeft aan KVV Coxyde en dat de KRC-terreinen enkel gebruikt worden om de ploegen van KVVC te kunnen laten spelen, maar dat wens ik ten stelligste te ontkrachten. Onze KRC-jongeren worden in de jeugdsamenwerking ingedeeld volgens hun kwaliteiten op nationaal, bijzonder en gewestelijk niveau zodat ieder kind op zij niveau kan aantreden. Onlangs bij de persvoorstelling van de nieuwe uitrustingen in het casino van Koksijde werden de besturen van KVV Oostduinkerke, KVV Coxyde en KRC De Panne gefeliciteerd door Steven Martens, de secretaris-generaal van de KBVB, die daar een betoog hield voor de betere opleiding van jeugdvoetballers en het project Westkustfoot een voorbeeld noemde voor vele clubs inzake jeugdopleiding en clubsamenwerking, deze clubsamenwerking zal in de toekomst nog meer gestimuleerd worden door de KBVB om de spelers en ik citeer niet meer in een bekrompen visie onder de eigen kerktoren te laten voetballen, maar iedere jeugdspeler de opleiding en mogelijkheden te geven die hij verdient om zich op zijn niveau te ontwikkelen. Voor vele clubs is hun eigen naam en eigen jeugdwerking erg belangrijk, afstand doen van hun naam en betere spelers is iets wat zij weigeren te doen, dat zij hun eigen jeugd belemmeren in zijn verdere ontplooiing is voor hun geen tel. De jeugdsamenwerking heeft ook zijn nut omdat jeugdspelers aangesloten bij KVVC of KVVO in hun opleiding ook de spelers en infrastructuur van KRC hebben leren kennen en zo na hun jeugdvoetbaljaren gemakkelijker de stap zetten naar KRC, wat vroeger zeker het geval niet was. Gaan voetballen bij KRC De Panne was vroeger ondenkbaar voor een Koksijdenaar of Oostduinkerkenaar die daar zijn jeugd doorlopen had, nu wordt die stap zonder problemen gezet, waardoor meer en meer ex-jeugdspelers bij KRC terecht komen en zo moet het. Terug naar het verhaal 1 ste elftal nu, beetje bij beetje werd het 1 ste elftal van KRC terug opgebouwd met in het behalen van een plaats in de eindronde, bekroning werd in het behalen van de titel in 4 de provinciale A met een mooie promotie naar 3 de provinciale tot gevolg, de plaats waar KRC minimum thuishoort.

4 2012 Het voorbije jaar 2012 werd een bewogen jaar voor KRC. Sportief liep het moeilijk wat op 1 april 2012 leidde tot het ontslag van hoofdtrainer Danny Dehaese. Zijn plaatsvervangers Wesley Mestdag en Koen Declerck deden hun uiterste best, er werd tot de laatste speelminuut gestreden voor het behoud in 3 de provinciale, maar uiteindelijk kon de degradatie niet ontlopen worden nadat KRC faalde in de barrages tegen SV Moorsele en VK Koekelare. Terug naar 4 de provinciale, een zeer zware ontgoocheling voor een aantal bestuursleden die hun ontslag namen zodat begin juni 2012 terug een ontbinding van KRC dreigde. Ik wou een mooie, traditierijke vereniging als KRC niet zien verdwijnen en na veel telefoontjes en gepraat wist ik mij gesteund door vele mensen en nam ik de beslissing om het voorzitterschap van KRC op mij te nemen en KRC te leiden in een veel transparantere structuur dan vroeger het geval was. Een nieuw bestuur werd samengesteld dat met veel enthousiasme de moeilijke opdracht aannam. Ondertussen zijn we een half jaar verder en werd er al erg, erg veel werk verricht, maar er blijft nog erg,erg,erg veel werk te verrichten. De bestuursvergaderingen werden gestructureerd, de communicatie naar spelers toe werden verbeterd door een dagdagelijkse aanwezigheid met duidelijke afspraken, er werd werk gemaakt van een betere communicatie naar sponsors toe en de contacten met de gemeente en technische dienst werden beter aangehaald. En daarmee komen we aan het moment van de bedankingen: Ik dank dan ook van ganser harte de bestuursmensen die hiervoor hun nek uitgestoken hebben en eigenlijk vanaf 0, ik zou zelf zeggen onder 0 gestart zijn. Ondervoorzitter VANBELLEGHEM Willy Penningmeester BENNOOT Jonathan Secretaris CUVELIER Nick Verantwoordelijke infrastructuur GRUWE Peter met natuurlijk ook zijn vrouwtje Katrien Los bestuurslid, vooral gericht op sponsoring DEKIEN Mikael.

5 In juni 2012 kreeg KRC op haar 1 ste veld ook de veldverlichting waarvoor wij al lang vragende partij waren, waarvoor onze grote dank aan het gemeentebestuur van De Panne. De diensten van de gemeente De Panne, technische dienst, de groendienst, kortom gans het gemeentebestuur staan ook steeds klaar om ons op alle gebied hulp te bieden als we er hen om vragen, waarvoor ook onze welgemeende dank. Ik wens ook uitdrukkelijk onze sponsors te bedanken, in deze moeilijke tijden hebben we uw financiële steun hard nodig om onze club te doen overleven, want geloof het maar, wij doen zeker geen zotte dingen maar een voetbalclub leiden kost veel geld, het is eigenlijk een mini-bedrijfje waar veel bij komt kijken. Ik ben er mij van bewust dat KRC in het verleden zijn sponsors vaak in de kou heeft laten staan, de factuur werd opgestuurd en daarmee was de kous af. Ons nieuwe bestuur heeft zich voorgenomen om een betere band op te bouwen met onze sponsors en hun meer te bedanken voor hun onmisbare steun en hen te pogen ook iets terug te geven. Bedankt aan al onze aanwezig en niet aanwezige sponsors en dat meen ik uit de grond van mijn hart. Ook bedankt aan onze Westkustfoot-jeugdvoetballers en hun ouders die steeds trouw van de partij zijn en zo een grote steun zijn voor hun voetballende kinderen en hun steun aan onze kantine is voor ons natuurlijk ook erg belangrijk. En natuurlijk ook bedankt aan onze KRC-spelers die wekelijks aantreden in de blauw-zwarte kleuren ( natuurlijk soms ook eens in het rood,gelukkig niet in het paars) en eigenlijk fier moeten zij dat zij deel uitmaken van onze traditierijke club Wat verwachten wij van 2013????? Vooreerst dat iedereen hier aanwezig een voorspoedig jaar mag hebben met een prachtige gezondheid, alle succes op beroepsvlak en veel geluk in het familieleven en dat we hier volgend jaar allemaal terug mogen staan om te klinken op 2014!!!! Sportief hoop ik dat we in een dit overgangsjaar nog zonder enige druk kunnen meestrijden voor een plaats in de eindronde, een eindrondeplaats zou voor iedereen een totaal onverwachte bekroning zijn voor dit jaar. Lukt de eindrondeplaats niet, een plaats in de linkerkolom is ook prachtig en als er dan nog eens voor een stunt kan gezorgd worden is dat ook mooi meegenomen, maar ook niet te veel winnen natuurlijk want winnen kost het bestuur natuurlijk geld.

6 Ik hoop nar de competitie toe ook dat we de huidige spelerskern grotendeels kunnen behouden om zo in september 2013 met een nog beter uitgebouwde ploeg van start te kunnen gaan als één van de titelkandidaten om zo terug de stap naar 3 de provinciale zo vlug mogelijk terug te kunnen zetten waar KRC op zijn minst thuishoort. KRC zal echter steeds een gezond financieel beleid blijven voeren, in, tegenstelling tot vele andere clubs die hierdoor vroeg of laat in de problemen zullen geraken. Abnormaal hoge spelerspremies zullen bij ons nooit betaald worden, voetbal moet een hobby blijven en er mag natuurlijk iets verdiend worden, maar welke spelers sommige clubs aantrekken aan absurde bedragen, daar zullen wij niet aan meedoen. KRC is door uw steun financieel gezond, wij kregen felicitaties van de fiscus ter gelegenheid van hun laatste controle omtrent de manier waarop we KRC financieel leiden, terug een voorbeeld voor vele clubs volgens hen. En toch kregen we nog een mooie boete van hen, wat voor financiële gevolgen zal dit niet hebben bij clubs die het niet zou nauw nemen met hun boekhouding, de toekomst zal het uitwijzen. Genoeg gepraat, tijd voor mij om af te sluiten. Ik wens echter ook nog iedereen te bedanken voor zijn medewerking aan ons Kerstkotje op de kerstmarkt te De Panne, waar zowat iedereen zijn steentje heeft toe bijgedragen en die en mooi financieel steuntje voor onze club oplevert. Ik dank in het bijzonder : Peter en Katrien van de kantine, voor hun dagelijkse aanwezigheid en telwerk, Eric en Ruben Hoorne voor de logistieke steun en ook dagelijkse aanwezigheid Anne-Marie voor haar vele uurtjes in haar kotje Nick voor zijn dagdagelijkse aanwezigheid en algemene Coordinatie. Voila, mijn tijd zit erop, ik zie er al veel dorstig voor zich uitkijken maar ik geef graag nog eens het woord aan onze nieuwe burgermeester,of moet ik nu zeggen burgerjuffrouw Ann Vanheste waarmee KRC hoopt in de toekomst nog vele mooie zaken te kunnen realiseren. LEVE KRC

Koninklijke Racing Club De Panne Stamnummer 131. Sponsorbrochure Seizoen 2012-2013

Koninklijke Racing Club De Panne Stamnummer 131. Sponsorbrochure Seizoen 2012-2013 Koninklijke Racing Club De Panne Stamnummer 131 Sponsorbrochure Seizoen 2012-2013 Geachte Sponsor, Het vernieuwde bestuur van KRC De Panne wenst hierbij uw medewerking te vragen voor steun bij de uitbouw

Nadere informatie

Uitslagen en kalender 1 ste elftal

Uitslagen en kalender 1 ste elftal Uitslagen en kalender 1 ste elftal 02-09-2017 18:00 NSVD HANDZAME MERKEM SP. 0-1 02-09-2017 19:00 K. SV VEURNE A BS GELUVELD 6-0 03-09-2017 15:00 SP. DIKKEBUS K. VP GITS - 03-09-2017 15:00 SV MOORSLEDE

Nadere informatie

Dank aan onze talrijke sponsors, de vele medewerkers en het gemeentebestuur van De Panne voor hun medewerking.

Dank aan onze talrijke sponsors, de vele medewerkers en het gemeentebestuur van De Panne voor hun medewerking. 4 de Plopsacup Zondag 29 april, vanaf 9uur30: U15 Dinsdag 1 mei, vanaf 9uur30: U13 (11-11) Zaterdag 5 mei, vanaf 9uur30: U11 en U12 Zondag 6 mei, vanaf 9uur: U7, U8, U9 en U13 (8-8) Donderdag 10 mei, vanaf

Nadere informatie

Alhoewel men op voorhand wist dat bij het ontbinden van WESTKUST FOOT de volledige sportieve cel ontslag zou nemen, trok men zich hier niets van aan

Alhoewel men op voorhand wist dat bij het ontbinden van WESTKUST FOOT de volledige sportieve cel ontslag zou nemen, trok men zich hier niets van aan Mevrouw de Burgemeester, Mevrouw de schepen van Sport, Geachte leden van de gemeenteraad, Heren van de pers, Beste aanwezigen, Beste ouders en spelers, Allereerst wens enkele mensen te verontschuldigen

Nadere informatie

Missie & Visie van KSCT Menen

Missie & Visie van KSCT Menen Missie & Visie van KSCT Menen K. SCT Menen met stamnummer 56, aangesloten bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond, is sedert 1 juli 2014 de fusie tussen KSC Menen en KFC Toek Menen Missie Onze missie,

Nadere informatie

INFOMOMENT FC RILLAAR SPORT VC WOLFSDONK SPORT KVC LANGDORP

INFOMOMENT FC RILLAAR SPORT VC WOLFSDONK SPORT KVC LANGDORP INFOMOMENT FC RILLAAR SPORT VC WOLFSDONK SPORT KVC LANGDORP VANAF SEIZOEN 2018-2019: COMPLETE FUSIE VC WOLFSDONK SPORT - FC RILLAAR SPORT IN SAMENWERKING MET KVC LANGDORP Huidige situatie 3 clubs FC Rillaar

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

presentatie REALITEIT OF FICTIE???

presentatie REALITEIT OF FICTIE??? presentatie REALITEIT OF FICTIE??? DE REALITEIT!!!! Dalend aantal jeugdspelers : drop-outs ; probleem vanaf U13 om volwaardige teams te vormen ; zelfs de betere gewestelijke spelers trekken weg en komen

Nadere informatie

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015)

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) KSVOOSTKAMP Vooreerst verwijzen we naar de Visie van KSVO, bevat oa de kernwaarden (bevat ook paragraaf rond respect en waarden/normen). Laatste versie

Nadere informatie

Uitslagen en kalender Algemene rangschikking Programma volgend WE: Donderdag 8 december : Zondag 11 december Vrijdag 16december Zondag 18 december

Uitslagen en kalender Algemene rangschikking Programma volgend WE: Donderdag 8 december : Zondag 11 december Vrijdag 16december Zondag 18 december Uitslagen en kalender 03-12-2016 19:30 K. SV DIKSMUIDE K. BRIELEN SPORT - 04-12-2016 14:30 K. WS HOUTHULST BS GELUVELD - 04-12-2016 14:30 K. EVC BESELARE K.F.C. EENDRACHT HOOGLEDE - 04-12-2016 14:30 SK

Nadere informatie

Uitslagen en kalender Algemene rangschikking

Uitslagen en kalender Algemene rangschikking Uitslagen en kalender 21-10-2018 15:00 K. RC DE PANNE GS VOORMEZELE - 21-10-2018 15:00 VKW VLETEREN K. WS HOUTHULST - 21-10-2018 15:00 BS GELUVELD K. SV VEURNE A - 21-10-2018 15:00 R. JESPO COMINES-WARNETON

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye.

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye. Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE Deze aflevering gaat over V.T. Lichtervelde. De club waar volgend seizoen veel te gebeuren staat. Op 12 september vieren ze het 60-jarig bestaan

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 35

FC KERKSKEN: programma week 35 FC KERKSKEN: programma week 35 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 35 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: 1. GROOT MOSSELFESTIJN (zie

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

INFORMATIEMAP SPONSORS

INFORMATIEMAP SPONSORS INFORMATIEMAP SPONSORS CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden, gelegen aan de Kerkstraat

Nadere informatie

Tevens wil de club een sociale rol opnemen in het gemeenschapsleven te Gavere en Asper.

Tevens wil de club een sociale rol opnemen in het gemeenschapsleven te Gavere en Asper. Algemene missie, visie en doelstellingen KFC Gavere Asper 1) Algemene Missie KFC Gavere Asper wil meer zijn dan een voetbalclub alleen. De club wil via het voetbal de sociale verbondenheid van zijn leden

Nadere informatie

Beste voetbalvrienden,

Beste voetbalvrienden, Beste voetbalvrienden, Op zondag 1 en maandag 2 april 2018 organiseert KVV Coxyde ism haar Jeugdsamenwerking Westkust-Foot de 22 e editie van haar Internationaal Paastornooi U10. Tijdens het paasweekend

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd dit

Nadere informatie

Poule-indelingen. 2 de Telenet Internationaal U9 tornooi. Voortornooi donderdag 14 augustus Hoofdtornooi vrijdag 15 augustus 2014

Poule-indelingen. 2 de Telenet Internationaal U9 tornooi. Voortornooi donderdag 14 augustus Hoofdtornooi vrijdag 15 augustus 2014 Poule-indelingen Voortornooi donderdag 14 augustus 2014 Jules Verriest - POULE A Wim Kooiman - POULE B R. Antwerp FC KSV Roeselare Woluwe Zaventem KVK Westhoek AFC Tubize KVV Coxyde KSK Maldegem PSV Eindhoven

Nadere informatie

ALGEMENE VISIE Tielt- Winge 3000

ALGEMENE VISIE Tielt- Winge 3000 ALGEMENE VISIE Tielt- Winge 3000 MISSIE ONTSTAAN -1- Inleiding Ontstaan TW 3000. Dit beleidsplan geeft aan hoe de komende jaren vorm gegeven wordt aan de jeugdvoetbalopleiding van Tielt- Winge 3000 (5337)

Nadere informatie

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL 1. De missie van onze club Het bestuur wenst kinderen, jongeren en volwassenen de gelegenheid te bieden om te voetballen, ongeacht hun huidkleur, geslacht, cultuur of geloof.

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1953 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

K.RUPEL BOOM F.C. INFOVERGADERING Jeugdwerking K.Rupel BoomFC 20 Maart 2014 AGENDAPUNTEN Visie jeugdwerking K.Rupel Boom FC - Afspraken & Regels Hervorming Jeugdvoetbal vlaanderen Samenstelling jeugdploegen

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2093 MEVO LEDEGEM

PLOEG IN DE KIJKER W 2093 MEVO LEDEGEM Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2093 MEVO LEDEGEM Mevo Ledegem, wat staat voor MEisjesvolleybal LEdegem, speelt dit seizoen in 4de provinciale dames B. Naast de senioresploeg wordt er dit seizoen

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1949 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

PUURS 2005-2010. Puurs 2005-2010. K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs. Beleidsplan 2005-2010

PUURS 2005-2010. Puurs 2005-2010. K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs. Beleidsplan 2005-2010 PUURS 2005-2010 Puurs 2005-2010 K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs Beleidsplan 2005-2010 VOETBAL IS VERANDERD VOETBAL IS IN BEWEGING Kinderen zijn veranderd Maatschappij

Nadere informatie

Koninklijke Rupel Boom Football club. Jeugdcompetitiehervorming

Koninklijke Rupel Boom Football club. Jeugdcompetitiehervorming Koninklijke Rupel Boom Football club Jeugdcompetitiehervorming Wat betekent dit nu precies? Verandert er iets aan de wedstrijdvormen? Kom ik nog aan spelen toe in dit nieuwe systeem? Kan mijn zoon nog

Nadere informatie

2.1. STRUCTUUR 2.1.1 ORGANIGRAM

2.1. STRUCTUUR 2.1.1 ORGANIGRAM 2. ORGANISATIE 2.1. STRUCTUUR 2.1.1 ORGANIGRAM 2.1.1.1. UITGEWERKT ORGANIGRAM CLUB A.ACTUEEL DOCUMENT ORGANIGRAM CLUB K. Hove Sport is een VZW (Vereniging zonder Winstoogmerk). Het hoger management wordt

Nadere informatie

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Missie en visie JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek Missie en visie SMS Lubbeek wil binnen de gemeente en regio een vooraanstaande maatschappelijke

Nadere informatie

PERS MEDEDELING KON. BC GISTEL OOSTENDE DUVA FRUIT EN TELENET OOSTENDE JEUGD STARTEN SAMEN INNOVATIEF JEUGDPROJECT

PERS MEDEDELING KON. BC GISTEL OOSTENDE DUVA FRUIT EN TELENET OOSTENDE JEUGD STARTEN SAMEN INNOVATIEF JEUGDPROJECT Woensdag 18 mei 2016 PERS MEDEDELING KON. BC GISTEL OOSTENDE DUVA FRUIT EN TELENET OOSTENDE JEUGD STARTEN SAMEN INNOVATIEF JEUGDPROJECT Basket@Sea Abdijstraat 66 8470 Gistel www.basketatsea.be In 2011

Nadere informatie

KSV DIKSMUIDE JEUGDACADEMIE 2 de

KSV DIKSMUIDE JEUGDACADEMIE 2 de KSV DIKSMUIDE JEUGDACADEMIE 2 de Kunstgrastornooi 26-27 augustus 2017 INFOBROCHURE Beste clubs, In naam van Jeugdacademie willen we u van harte bedanken voor uw deelname aan onze tweede editie Record Bank

Nadere informatie

INFO-AVOND JEUGD KRC BOORTMEERBEEK SEIZOEN

INFO-AVOND JEUGD KRC BOORTMEERBEEK SEIZOEN INFO-AVOND JEUGD KRC BOORTMEERBEEK SEIZOEN 2017-2018 AGENDA Voorstelling bestuur Terugblik seizoen 2016-2017 Huidige werking Toekomstvisie Pijlers van de club Onderverdeling jeugdploegen en trainers Trainingsdagen

Nadere informatie

112 DEELNEMENDE PLOEGEN

112 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2018 112 DEELNEMENDE PLOEGEN 68 VERSCHILLENDE CLUBS 13 TORNOOIEN @ DINSDAG 1 MEI 2018 VM - 8 PLOEGEN U17 en NM 8 PLOEGEN U17 @ ZATERDAG 5 MEI 2018 VM 6 PLOEGEN U15 en NM - 9

Nadere informatie

KFC Gavere Asper wil meer zijn dan een voetbalclub. Bij KFC Gavere Asper zijn we voetbal als een middel om de sociale verbondenheid te verhogen

KFC Gavere Asper wil meer zijn dan een voetbalclub. Bij KFC Gavere Asper zijn we voetbal als een middel om de sociale verbondenheid te verhogen Algemene missie, visie en doelstellingen KFC Gavere Asper 1) Algemene Missie KFC Gavere Asper wil meer zijn dan een voetbalclub. Bij KFC Gavere Asper zijn we voetbal als een middel om de sociale verbondenheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, SEIZOEN ,januari 2014

NIEUWSBRIEF, SEIZOEN ,januari 2014 NIEUWSBRIEF, SEIZOEN 2013-2014,januari 2014 De Raad van Bestuur van K.V.K. Ninove nodigt u samen met het jeugdbestuur, het damesbestuur en het actiecomité Groen- Zwart uit op onze traditionele Nieuwjaarsdrink,

Nadere informatie

Infomoment ouders 1 augustus 2015

Infomoment ouders 1 augustus 2015 Infomoment ouders 1 augustus 2015 Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Cnaepkens Dominique 0495/ 58 84 08 Algemeen Jeugdcoördinator Wout Loos 0494/ 70 77 11 Sportief Jeugdcoördinator Kris Van Echelpoel 0496/ 51

Nadere informatie

VSV Gent/redactie: Erwin D'hont 1

VSV Gent/redactie: Erwin D'hont 1 VSV GENT Infobrochure: Een korte historiek - p.2 Technische fiche & Besturen - p.4 Beleidsdocument 2012-2016 - p.5 Sponsoring - p.6 VSV Gent/redactie: Erwin D'hont 1 Een korte historiek De club werd gesticht

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

112 DEELNEMENDE PLOEGEN

112 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2018 112 DEELNEMENDE PLOEGEN 68 VERSCHILLENDE CLUBS 13 TORNOOIEN @ DINSDAG 1 MEI 2018 VM - 8 PLOEGEN U17 en NM 8 PLOEGEN U17 @ ZATERDAG 5 MEI 2018 VM 6 PLOEGEN U15 en NM - 9

Nadere informatie

Sponsorbrochure Omdat voetbal zonder sponsors onmogelijk is

Sponsorbrochure Omdat voetbal zonder sponsors onmogelijk is Sponsorbrochure 2019-2020 Omdat voetbal zonder sponsors onmogelijk is STRUCTUUR Dagelijks bestuur Voorzitter Francis Vandeputte Secretaris Jurgen Olivier Ger. Correspondent Nicolas Vanneste WIE IS EN WAARVOOR

Nadere informatie

Charter voor ouders en supporters (versie 2/1/2014)

Charter voor ouders en supporters (versie 2/1/2014) Charter voor ouders en supporters (versie 2/1/2014) KSVOOSTKAMP KSVO heeft de laatste jaren veel inspanningen gedaan om de jeugdwerking uit te bouwen en op een hoog niveau te brengen. Zo zijn we gestegen

Nadere informatie

G E E F T I J D E N K A N S E N A A N J O N G E V O E T B A L L E R S

G E E F T I J D E N K A N S E N A A N J O N G E V O E T B A L L E R S p. 1 StampMedia dossier Laure Van Gestel 20 april 2010 G E E F T I J D E N K A N S E N A A N J O N G E V O E T B A L L E R S Het nationaal elftal van België staat momenteel op de 68ste plaats op de FIFAwereldranglijst,

Nadere informatie

Algemene rangschikking: 1 Merkem :

Algemene rangschikking: 1 Merkem : Zaterdag 13/04/2019 18:30 Merkem - Veurne A -. Houthulst - Beselare -. Voormezele - Elverdinge -. Gits - Staden -. Comines-Warneton - Hooglede -. De Panne - Dikkebus -. Vleteren - Westrozebeke -. Geluveld

Nadere informatie

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen Infobrochure Jeugdwerking seizoen 2015-16 Tijdens de training hebben de spelers dezelfde outfit aan. (pakket) Voor en na de wedstrijden dragen we dezelfde training als één team. Gelieve op tijd te komen

Nadere informatie

WANKAARDETORNOOI. U7 tot U11

WANKAARDETORNOOI. U7 tot U11 SK STADEN WANKAARDETORNOOI U7 tot U11 terrein "De Wankaarde" Bruggestraat Staden zaterdag 18 augustus 2018 Reglement 01. Het tornooi is aangevraagd bij de KBVB 02. De basisregels zijn deze welke bij de

Nadere informatie

Seniorenplan

Seniorenplan Seniorenplan 2018-2019 Seniorenbestuur Noorse Mei 2018 Missie Iedereen de kans geven om in een familiale verstandhouding en op een gezonde en sportieve manier aan voetbal te kunnen doen op elk niveau.

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 0254 VT BRUGGE

PLOEG IN DE KIJKER W 0254 VT BRUGGE Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 0254 VT BRUGGE VT-Brugge een ploeg met een zeer rijk verleden. Volgend seizoen zal VT Brugge 60 jaar bestaan en is daarmee één van de oudste clubs van West- Vlaanderen.

Nadere informatie

112 DEELNEMENDE PLOEGEN

112 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2018 112 DEELNEMENDE PLOEGEN 68 VERSCHILLENDE CLUBS 13 TORNOOIEN @ DINSDAG 1 MEI 2018 VM - 8 PLOEGEN U17 en NM 8 PLOEGEN U17 @ ZATERDAG 5 MEI 2018 VM 6 PLOEGEN U15 en NM - 9

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p. Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3 The Perfect Match p.4 De vereniging p.5 Overzicht sponsormogelijkheden p.6-7 Sponsor worden p.8 De voorzitter aan het woord Iedere mens is een sociaal wezen.

Nadere informatie

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 'onze jeugd, onze trots, uw opportuniteit' Opleiden is investeren in de toekomst! Investeren in talent en mensen. Hen de kansen bieden om

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE K.V.C. HAACHT SENIORS: MET EIGEN JEUGD ZO HOOG MOGELIJK SPELEN JEUGD: ZORGEN VOOR EEN KWALITEITSVOLLE JEUGDOPLEIDING MET OOK AANDACHT VOOR DE MINDERE

Nadere informatie

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W Versie: seizoen 2011-2012 VISIE VAN DE CLUB KON. VLIMMEREN SPORT VZW IS EEN SPELERSGERICHTE VERENIGING, D.W.Z.: - Alles wordt in het

Nadere informatie

Infomoment ouders 6 augustus 2016

Infomoment ouders 6 augustus 2016 Infomoment ouders 6 augustus 2016 Voorstelling KSK Kasterlee 18 jeugdploegen 3 seniorenploegen Samenwerking met FC Zwaneven >200 leden 1 e ploeg:- 3 e provinciale - thuiswedstrijden op zaterdagavond Jeugdbestuur

Nadere informatie

INFOBROCHURE editie 2008/2009 Uitgave juni 2008

INFOBROCHURE editie 2008/2009 Uitgave juni 2008 INFOBROCHURE editie 2008/2009 Uitgave juni 2008 Terreinen: Voldersstraat 32-9500 Geraardsbergen - 054 41 63 25 Secretariaat: Karla Bronselaer Onkerzelestraat 202 9500 Geraardsbergen 054 41 78 30 Mobiel:

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015

Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Geachte, Gelieve volgende brochure van KSCW Hofstade eens door te nemen, wij vinden het belangrijk dat U kan weten hoe belangrijk het is voor een club sponsors te hebben.

Nadere informatie

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten 1)Missie 2)Visie 3)Organogram Bevo 4)Inkomsten 5)Evolutie ledenaantal Missie Bevo Geetbets is een vaste waarde binnen het divisie en provinciaal volleybal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE ADRES WEDSTRIJDVELDEN + TRAINGSVELDEN ONDERBOUW

ALGEMENE INFORMATIE ADRES WEDSTRIJDVELDEN + TRAINGSVELDEN ONDERBOUW ALGEMENE INFORMATIE - Clubnaam : F.C. TORPEDO HASSELT - Stamnummer : 06803 - Opgericht in : 2005 - Taal : Nederlandstalig - BTW-nr : 0877.552.268 - Clubkleuren : Rood Blauw - Website : www.torpedohasselt.be

Nadere informatie

KDC Ruddervoorde aring voetbalclub ruddervo. d k sponsordossier

KDC Ruddervoorde aring voetbalclub ruddervo. d k sponsordossier KDC Ruddervoorde kon. daring voetbalclub ruddervoorde sponsordossier 2017-2018 1.Wat is KDC Ruddervoorde? Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen, maar kent u onze vereniging al? In het jaar

Nadere informatie

JEUGDBELEIDSPLAN. Sporting Club Aarschot

JEUGDBELEIDSPLAN. Sporting Club Aarschot JEUGDBELEIDSPLAN Sporting Club Aarschot 2012-2013 1. Doel, visie en organisatie van de jeugdwerking a. Missie waarom bestaan we? SC Aarschot (SCA) is sinds 2009 begonnen met een jeugdwerking en heeft haar

Nadere informatie

JEUGDBELEIDSPLAN STRATEGISCH

JEUGDBELEIDSPLAN STRATEGISCH JEUGDBELEIDSPLAN STRATEGISCH Inhoud Voorwoord Missie en visie van de jeugdwerking Strategische doelstellingen Uitwerking Strategische doelstellingen SWOT-analyse Besluit Voorwoord VSV Gent is een club

Nadere informatie

1.1 Strategisch plan van de club ( corporate level)

1.1 Strategisch plan van de club ( corporate level) Missie & visie 1.1 Strategisch plan van de club ( corporate level) 1.1.1. Missie/visie van de club Stokkem VV is een voetbalclub die meerdere doelen nastreeft!! Kernactiviteit van de club Uitbouw van een

Nadere informatie

Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015

Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015 Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015 John Vandecaveye zaakvoerder JEUGD Football Club Gullegem Stamnummer K.B.V.B.: 9512 Website: www.fcgullegem.be E-mail: infojeugd@fcgullegem.be Rekening

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2018

Nieuwsbrief. Augustus 2018 Nieuwsbrief Augustus 2018 Beste sportvrienden, Na een welverdiende vakantie staat de start van het nieuwe volleybalseizoen voor de deur. Een aantal onder jullie zijn waarschijnlijk al gestart en anderen

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

Ik wens u alvast een sportieve en succesvolle dag en hoop u dan persoonlijk te mogen begroeten.

Ik wens u alvast een sportieve en succesvolle dag en hoop u dan persoonlijk te mogen begroeten. : Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Blookbergstraat 16 Eric Fransen Daniël BIJNENS Alain HAESEVOETS 3690 Zutendaal Stalkerweg 42 Schoolstraat 13 Vijftien Augustusstraat 79 Tel: (089) 61 10 83 3690

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Als ploeg in de kijker stellen we jullie ditmaal Divo Ingelmunster voor, onze gesprekspartner was secretaris Katrien Eggermont. Het huidige

Nadere informatie

Butterblomme tornooi. Zaterdag 29 april 2017 Zondag 30 april VZW Jeugdvoetbal VVG Alveringem

Butterblomme tornooi. Zaterdag 29 april 2017 Zondag 30 april VZW Jeugdvoetbal VVG Alveringem Butterblomme tornooi Zaterdag 9 april 07 Zondag 0 april 07 VZW Jeugdvoetbal VVG Alveringem Terrein : Oerenstraat D, 8690 Alveringem Voorzitter Bossuwe Dirk Gerechtigde correspondent Steven Dedrye steven.dedrye@telenet.be

Nadere informatie

7e Kwalificatietornooi FCV Dender EH

7e Kwalificatietornooi FCV Dender EH 7e Kwalificatietornooi FCV Dender EH Geachte mevrouw, mijnheer, Graag nodigen we U uit op ons 7e Internationaal Jeugdtornooi van FCV Dender EH. Net zoals de voorbije jaren werken we met 2 verschillende

Nadere informatie

EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS

EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS Jeugdcoördinator BESTUUR Sub.: Jeugdcel Kees Kerstes BESTUUR Sub.: Infrastructuur Rik Verhavert JEUGD CÖORDINATOR Infrastructuur

Nadere informatie

Sponsorbrochure Seizoen

Sponsorbrochure Seizoen Sponsorbrochure Seizoen 2016-2017 Geachte, Gelieve volgende brochure van KSCW Hofstade eens door te nemen, wij vinden het belangrijk dat U kan weten hoe belangrijk het is voor een club sponsors te hebben.

Nadere informatie

WIJZIGINGEN BINNEN HET JEUGDVOETBAL WAT BETEKENT HET VOOR ONS? INFOAVOND 04 JUNI 2014 DE ZEYPE KAMPENHOUT

WIJZIGINGEN BINNEN HET JEUGDVOETBAL WAT BETEKENT HET VOOR ONS? INFOAVOND 04 JUNI 2014 DE ZEYPE KAMPENHOUT WIJZIGINGEN BINNEN HET JEUGDVOETBAL INFOAVOND 04 JUNI 2014 DE ZEYPE KAMPENHOUT Agenda Jeugdhervorming seizoen 2014-2015: een overzicht Wat betekent dit voor ons? Overzicht ploegen 2014-2015 Jeugdhervorming

Nadere informatie

Inschrijfformulier Nieuwe leden.

Inschrijfformulier Nieuwe leden. Inschrijfformulier Nieuwe leden. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient een van de ouders of verzorgers mede te ondertekenen. Naam: Voornaam voluit: Tussenvoegsels: Straat: Dit formulier met pasfoto en kopie

Nadere informatie

INFOBROCHURE 2014-2015

INFOBROCHURE 2014-2015 INFOBROCHURE 2014-2015 Beste ouder, Beste speler, Voor je ligt de allereerste infobrochure van JAGO Sint-Amandsberg. We zijn bijzonder fier onze vier maanden jonge club aan je te kunnen voorstellen. Ondanks

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp

Juli Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp Juli 2018 Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp KSV OOSTKAMP PROMOVEERT NAAR 3 e AMATEUR Wegens de interprovinciale eindronde duurde het vorig seizoen heel lang waardoor we niet veel tijd kregen om te pauzeren en

Nadere informatie

Sponsoringplan SV Groenendaal Voetbal

Sponsoringplan SV Groenendaal Voetbal Sponsoringplan SV Groenendaal Voetbal Uw troef om meer naambekendheid te verwerven in Groot Antwerpen en daarrond. SV Groenendaal Voetbal Laarsebaan 400 2170 Merksem tel.: 03/644.21.21 (sportcomplex Leclef

Nadere informatie

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u INFOAVOND JEUGD TK MELDERT 26/06/2015 19u 1 WELKOM Spelers, ouders, trainers,sympathisanten, medewerkers. 2 TWEE DELEN DEEL 1 ALGEMENE INFO DEEL 2 SPORTIEVE INFO 3 DEEL 1 DIRK MEULENIJZER JEUGDSECRETARIAAT

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 0370 OLVA BRUGGE

PLOEG IN DE KIJKER W 0370 OLVA BRUGGE Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 0370 OLVA BRUGGE - Hoe lang voorzitter : Joeri Van Troeye : reeds zeven jaar. - Hoe lang secretaris : Robert Hoste sinds de oprichting van de club in november 1960

Nadere informatie

Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel

Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel 12/07/2018 Sporttechnische Commissie Pagina 1 Inhoudstabel 1. Doel 2. Organigram 3. Leden 4. Takenpakket 12/07/2018 Sporttechnische Commissie Pagina 2 1. Doel De

Nadere informatie

Beste leden, ereleden, vertegenwoordigers van onze zeer gewaardeerde partners,

Beste leden, ereleden, vertegenwoordigers van onze zeer gewaardeerde partners, Beste leden, ereleden, vertegenwoordigers van onze zeer gewaardeerde partners, vertegenwoordigers van VWS, van De Lotto, vertegenwoordigers van de media en andere gasten, Het is op 2 dagen na exact 4 jaar

Nadere informatie

Seizoen 2017 / Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 23 juni om 18u00 in kantine. Start trainingen: 7 augustus

Seizoen 2017 / Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 23 juni om 18u00 in kantine. Start trainingen: 7 augustus Seizoen 2017 / 2018 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 23 juni om 18u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór 1 juli 160 vóór 1 augustus 170 daarna 200 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam

Nadere informatie

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine Seizoen 2016 / 2017 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór 1 juni 150 vóór 1 augustus 170 daarna 200 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam

Nadere informatie

Sint-Martinus Sport Lubbeek. Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal

Sint-Martinus Sport Lubbeek. Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal Sint-Martinus Sport Lubbeek Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal Sint-Martinus Sport Lubbeek Mario Lermitte Jeugdcoördinator 0485/71.44.45 E-mail: jeugd@smslubbeek.be Agenda Onze Visie.

Nadere informatie

FCG, MEER DAN VOETBAL ALLEEN!

FCG, MEER DAN VOETBAL ALLEEN! JEUGD Football Club Gullegem Stamnummer K.B.V.B.: 9512 Website: www.fcgullegem.be E-mail: infojeugd@fcgullegem.be Rekening nummer jeugd: BE95 0015 4548 7458 NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November/December 2014

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

Missie & visie jeugdopleiding Standaard Denderleeuw.

Missie & visie jeugdopleiding Standaard Denderleeuw. Missie & visie jeugdopleiding Standaard Denderleeuw. Missie en visie. Wij Standaard Denderleeuw jeugdopleiding hun hebben als doel om zoveel mogelijk spelers uit eigen jeugdwerking te laten doorstromen

Nadere informatie

Richtlijnen Jeugdwerking Seizoen Jeugdwerking KVC Delta Londerzeel vzw Meerstraat Londerzeel Stamnummer : 2574

Richtlijnen Jeugdwerking Seizoen Jeugdwerking KVC Delta Londerzeel vzw Meerstraat Londerzeel Stamnummer : 2574 Richtlijnen Jeugdwerking Seizoen 2018-2019 Jeugdwerking KVC Delta Londerzeel vzw Meerstraat 268-1840 Londerzeel Stamnummer : 2574 Praktische of informatieve Vragen over het geheel Van de opleiding of werking

Nadere informatie

23ste Jeugdtornooi voor debutantjes, duivels en preminiemen. 25 augustus 2018

23ste Jeugdtornooi voor debutantjes, duivels en preminiemen. 25 augustus 2018 23ste Jeugdtornooi voor debutantjes, duivels en preminiemen. 25 augustus 2018 Beste sportvrienden, De jeugdwerking van KEVC Beselare bedankt alle clubs voor hun deelname aan onze jeugdfeesten. In de mate

Nadere informatie

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834 Ploeg in de kijker ELCKERLYC ZWEVEZELE Een vleugje historiek Stamnummer : WV 0834 Volleybalclub Dames Elckerlyc Zwevezele werd opgericht in 1969 en bestaat nog altijd alleen uit meisjesploegen. Aanvankelijk

Nadere informatie

Basket Zonhoven wil zijn eigen spelers een gezonde vrijetijdsbesteding aanbieden die onder deskundige begeleiding kan uitgevoerd worden.

Basket Zonhoven wil zijn eigen spelers een gezonde vrijetijdsbesteding aanbieden die onder deskundige begeleiding kan uitgevoerd worden. BASKET ZONHOVEN Missie Basket Zonhoven VZW streeft ernaar een sportclub te zijn die voor iedereen in Zonhoven (en onmiddellijke omgeving) de mogelijkheid biedt om aan basketbal te doen in competitieverband.

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM

FOOTBALL CLUB GULLEGEM FOOTBALL CLUB GULLEGEM 10 de Duiveltjestornooi zondag 6 mei 2018 Beste voetbalvrienden, Eerst en vooral wil ik jullie van harte welkom heten op de Poezelhoek voor ons tiende duiveltjestornooi. Intussen

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM

FOOTBALL CLUB GULLEGEM FOOTBALL CLUB GULLEGEM 11 de Duiveltjestornooi zaterdag 11 mei 2019 Beste voetbalvrienden, Eerst en vooral wil ik jullie van harte welkom heten op de Poezelhoek voor ons elfde duiveltjestornooi. Intussen

Nadere informatie

Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel

Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel 2/08/2019 Sporttechnische Commissie Pagina 1 Inhoudstabel 1. Doel 2. Organigram 3. Leden 4. Takenpakket 2/08/2019 Sporttechnische Commissie Pagina 2 1. Doel De

Nadere informatie

Missie en visie jeugdopleiding KFC Poperinge

Missie en visie jeugdopleiding KFC Poperinge Missie en visie jeugdopleiding KFC Poperinge *1*ALGEMENE CLUB MISSIE EN DE ROL VAN DE JEUGDOPLEIDING : Wat is onze missie, wat is de reden van ons bestaan, wat is onze rol, wat willen we uitdragen? Voetbalclub

Nadere informatie

15 juni In dit nummer :

15 juni In dit nummer : 15 juni 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter Bestuurlijk Nieuws Speech Voorzitter Clubdag 3 juni 2017 Voorbije Evenementen : Veldfinales, Clubdag, Ouders vs Jeugd Agenda Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016-2017 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie