Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015"

Transcriptie

1 Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015 John Vandecaveye zaakvoerder JEUGD Football Club Gullegem Stamnummer K.B.V.B.: 9512 Website: infojeugd@fcgullegem.be Rekening nummer jeugd:

2 Welkom bij FC Gullegem! Beste voetbalvrienden, Eerst en vooral wil ik jullie van harte welkom heten op de Poezelhoek voor ons zevende debutanten- en duiveltjestornooi. Intussen zijn we bijna aan het einde van dit seizoen, maar gelukkig zijn er tornooitjes zoals vandaag waar iedereen zich nog eens goed kan uitleven. Kwaliteit in de jeugdopleiding is een belangrijke pijler van onze jeugdwerking. Dit willen we uiteraard ook gereflecteerd zien op dit tornooi. Daarom kunnen jullie erop rekenen dat we er alles zullen aan doen om - net als de vorige jaren - jullie allemaal een prachtig tornooi te kunnen aanbieden. Wees er ook van bewust dat hier weeral veel vrijwilligers aan het werk zijn om dit te realiseren. Geef hen ook voldoende medewerking en begrip, zo maken we er samen opnieuw een onvergetelijke zondag van! Ten slotte wil ik ook de heer John Vandecaveye bedanken voor zijn milde steun aan dit evenement! Vandaag mag voor alle deelnemers winnen niet zo belangrijk zijn, speel, lach, maak plezier en drink er eentje in onze kantine, dan wordt het weer een mooie dag! Veel succes, Danny Deroo in naam van het jeugdbestuur van FC Gullegem. John Vandecaveye zaakvoerder MAAK ER EEN SPORTIEF TORNOOI VAN!

3 REGLEMENT SPELERS 2006 (U9) 12 pl 1. Tornooi, voorbehouden aan spelers (duiveltjes) geboren in 2006 en aangesloten bij de KBVB (pasjes als bewijs). 2. De wedstrijden worden gespeeld conform het reglement van de KBVB (duiveltjes), scheidsrechters worden aangeduid door de inrichtende club. 3. Er mogen maximaal 9 spelers ingeschreven worden op de spelerslijst voor de duur van het tornooi. De lijst dient voor aanvang van de eerste wedstrijd overgemaakt te worden aan de tornooileiding. Onbeperkt aantal vervangingen toegelaten 4. Alle ploegen worden gevraagd minimaal 30 minuten voor hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn op het stadion. 5. Inkomprijs van het tornooi bedraagt 3. Gratis ingang voor 2 begeleiders van iedere deelnemende ploeg. 6. FC Gullegem wijst iedere verantwoordelijkheid af betreffende diefstal en/of ongevallen aan spelertjes, trainers en afgevaardigden, iedere deelnemer of ploegverantwoordelijke dient door zijn club verzekerd te zijn en dit volgens de normen van de K.B.V.B. 7. Toegang tot de neutrale zone en de kleedkamers, enkel voor de begeleiders en de spelertjes. Gelieve uw meekomende ouders en supporters daar op attent te maken. 8. Iedere ploeg staat zelf in voor de goede opvang van zijn spelertjes en dit zowel voor, tijdens en na de wedstrijden. 9. De wedstrijden worden gespeeld over 1 x 15 minuten zonder rust, finales 1 X 15 minuten. 10. Er zijn 3 reeksen van 4 ploegen die onderling 3 wedstrijden spelen. Aan de hand van de behaalde punten in de rangschikking worden de ploegen terug ingedeeld. Daar spelen de 1 ste van elke reeks voor plaats 1 en3, de 2 de voor plaats 4 en 6, de 3 de voor plaats 7 en 9 en de 4 de voor plaats 10 en 12. De punten verdeling geschiedt als volgt: Winnende ploeg - 5 punten Gelijkspel met doelpunten - 3 punten Gelijkspel zonder doelpunten - 2 punten Verliezende ploeg 1 punt Het opmaken van de rangschikking gebeurt als volgt: a. meest behaalde punten, b. meest gemaakte doelpunten c. minst doelpunten tegen d. winnaar onderling duel e. lottrekking onmiddellijk na de schiftingswedstrijden Finales / Wedstrijden voor de plaatsen Bij gelijk spel worden 3 strafschoppen genomen. Indien de stand dan nog gelijk is, worden er verder om beurten strafschoppen genomen tot een ploeg faalt (er mogen geen spelers trappen die aan de eerste reeks deelnamen). Alle mogelijke geschillen of betwistingen worden door de inrichters beoordeeld. 11. Iedere ploeg zorgt zelf voor opwarmingsballen. 12. Iedere deelnemende ploeg ontvangt een reglement en verklaart zich akkoord door hun deelname. 13. Het reglement ligt ter inzage. Bij klachten worden deze voorgelegd aan de tornooileiding. 14. Bij forfait heeft de organisatie, F.C. Gullegem, het recht een boete op te leggen van 125 en dit via de KBVB instanties en zal de score 1-0 of 0-1 bedragen ten voordele van de aanwezige club.

4 15. De opbrengsten van het tornooi komen volledig ten goede aan de jeugdafdeling van F.C. Gullegem. 16. Indien beide ploegen dezelfde kleuren van uitrusting hebben, verandert de thuisploeg van uitrusting. Iedere ploeg kan water krijgen mits het opnieuw indienen van de lege fles. 17. Medailles voor alle deelnemers met directe uitreiking na de laatste wedstrijd. De 2 finalisten ontvangen een trofee direct na het beëindigen van de finale.

5 REGLEMENT SPELERS 2007 (U8) 16 pl 1. Tornooi, voorbehouden aan spelers (duiveltjes) geboren in 2007 en aangesloten bij de KBVB (pasjes als bewijs). 2. De wedstrijden worden gespeeld conform het reglement van de KBVB (duiveltjes), scheidsrechters worden aangeduid door de inrichtende club. 3. Er mogen maximaal 9 spelers ingeschreven worden op de spelerslijst voor de duur van het tornooi. De lijst dient voor aanvang van de eerste wedstrijd overgemaakt te worden aan de tornooileiding. Onbeperkt aantal vervangingen toegelaten 4. Alle ploegen worden gevraagd minimaal 30 minuten voor hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn op het stadion. 5. Inkomprijs van het tornooi bedraagt 3. Gratis ingang voor 2 begeleiders van iedere deelnemende ploeg. 6. FC Gullegem wijst iedere verantwoordelijkheid af betreffende diefstal en/of ongevallen aan spelertjes, trainers en afgevaardigden, iedere deelnemer of ploegverantwoordelijke dient door zijn club verzekerd te zijn en dit volgens de normen van de K.B.V.B. 7. Toegang tot de neutrale zone en de kleedkamers, enkel voor de begeleiders en de spelertjes. Gelieve uw meekomende ouders en supporters daar op attent te maken. 8. Iedere ploeg staat zelf in voor de goede opvang van zijn spelertjes en dit zowel voor, tijdens en na de wedstrijden. 9. De wedstrijden worden gespeeld over 1 x 15 minuten zonder rust, finales 1 X 15 minuten. 10. De 16 ploegen worden ingedeeld in 4 reeksen van 4 ploegen die elk een onderlinge wedstrijd spelen. 11. Aan de hand van de behaalde punten in de rangschikking spelen we als volgt: De 1 ste reeks A tegen 1 ste reeks B, de 1 st reeks C tegen 1 ste reeks D (plaatsen 1 tot 4). De 2 de reeks A tegen 2 de reeks B, de 2 de reeks C tegen 2 de reeks D (plaatsen 5 tot 8 ). De 3 de reeks A tegen 3 de reeks B, de 3 de reeks C tegen 3 de reeks D (plaatsen 9 tot 12). De 4 de reeks A tegen 4 de reeks B, de 4 de reeks C tegen 4 de reeks D (plaatsen 13 tot 16). 12. Bij de finale wedstrijden spelen de verliezers uit reeks A en B tegen de verliezers uit reeks C en D. De winnaars uit reeks A en B spelen tegen de winnaars uit reeks C en D. 13. De punten verdeling geschiedt als volgt: Winnende ploeg - 5 punten Gelijkspel met doelpunten - 3 punten Gelijkspel zonder doelpunten - 2 punten Verliezende ploeg 1 punt Het opmaken van de rangschikking gebeurt als volgt: a. meest behaalde punten, b. meest gemaakte doelpunten c. minst doelpunten tegen d. winnaar onderling duel e. lottrekking onmiddellijk na de schiftingswedstrijden Finales / Wedstrijden voor de plaatsen Bij gelijk spel worden 3 strafschoppen genomen. Indien de stand dan nog gelijk is, worden er verder om beurten strafschoppen genomen tot een ploeg faalt (er mogen geen spelers trappen die aan de eerste reeks deelnamen). Alle mogelijke geschillen of betwistingen worden door de inrichters beoordeeld.

6 14. Iedere ploeg zorgt zelf voor opwarmingsballen. 15. Iedere deelnemende ploeg ontvangt een reglement en verklaart zich akkoord door hun deelname. 16. Het reglement ligt ter inzage. Bij klachten worden deze voorgelegd aan de tornooileiding. 17. Bij forfait heeft de organisatie, F.C. Gullegem, het recht een boete op te leggen van 125 en dit via de KBVB instanties en zal de score 1-0 of 0-1 bedragen ten voordele van de aanwezige club. 18. De opbrengsten van het tornooi komen volledig ten goede aan de jeugdafdeling van F.C. Gullegem. 19. Indien beide ploegen dezelfde kleuren van uitrusting hebben, verandert de thuisploeg van uitrusting. Iedere ploeg kan water krijgen mits het opnieuw indienen van de lege fles. 20. Medailles voor alle deelnemers met directe uitreiking na de laatste wedstrijd. De 2 finalisten ontvangen een trofee direct na het beëindigen van de finale.

7 REGLEMENT SPELERS 2008 (U7) 9 pl en 2009 (U6) 9 pl 1. Tornooi, voorbehouden aan spelers (duiveltjes) geboren in 2008 voor de reeks U7 en 2009 voor de reeks U6 en aangesloten bij de KBVB (pasjes als bewijs). 2. De wedstrijden worden gespeeld conform het reglement van de KBVB (duiveltjes), scheidsrechters worden aangeduid door de inrichtende club. 3. Er mogen maximaal 9 spelers ingeschreven worden op de spelerslijst voor de duur van het tornooi. De lijst dient voor aanvang van de eerste wedstrijd overgemaakt te worden aan de tornooileiding. Onbeperkt aantal vervangingen toegelaten 4. Alle ploegen worden gevraagd minimaal 30 minuten voor hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn op het stadion. 5. Inkomprijs van het tornooi bedraagt 3. Gratis ingang voor 2 begeleiders van iedere deelnemende ploeg. 6. FC Gullegem wijst iedere verantwoordelijkheid af betreffende diefstal en/of ongevallen aan spelertjes, trainers en afgevaardigden, iedere deelnemer of ploegverantwoordelijke dient door zijn club verzekerd te zijn en dit volgens de normen van de K.B.V.B. 7. Toegang tot de neutrale zone en de kleedkamers, enkel voor de begeleiders en de spelertjes. Gelieve uw meekomende ouders en supporters daar op attent te maken. 8. Iedere ploeg staat zelf in voor de goede opvang van zijn spelertjes en dit zowel voor, tijdens en na de wedstrijden. 9. De wedstrijden worden gespeeld over 1 x 15 minuten zonder rust. 10. De 9 ploegen worden onderverdeeld in 3 reeksen van 3 ploegen die elk een onderlinge wedstrijd spelen. 11. De punten verdeling geschiedt als volgt: Winnende ploeg - 5 punten Gelijkspel met doelpunten - 3 punten Gelijkspel zonder doelpunten - 2 punten Verliezende ploeg 1 punt Het opmaken van de rangschikking gebeurt als volgt: a. meest behaalde punten, b. meest gemaakte doelpunten c. minst doelpunten tegen d. winnaar onderling duel e. lottrekking Finales / Wedstrijden voor de plaatsen De ploegen worden volgens de rangschikking heringedeeld in reeksen van 3 ploegen die opnieuw onderling 2 wedstrijden spelen. De 1 ste van reeks ABC spelen voor plaats 1 tot 3. De 2 de van reeks ABC spelen voor plaatsen 4 en 6. De 3 de van reeks ABC spelen voor plaats 7 en 9. Bij gelijk spel worden 3 strafschoppen genomen. Indien de stand dan nog gelijk is, worden er verder om beurten strafschoppen genomen tot een ploeg faalt (er mogen geen spelers trappen die aan de eerste reeks deelnamen). Alle mogelijke geschillen of betwistingen worden door de inrichters beoordeeld.

8 12. Iedere ploeg zorgt zelf voor opwarmingsballen. 13. Iedere deelnemende ploeg ontvangt een reglement en verklaart zich akkoord door hun deelname. 14. Het reglement ligt ter inzage. Bij klachten worden deze voorgelegd aan de tornooileiding. 15. Bij forfait heeft de organisatie, F.C. Gullegem, het recht een boete op te leggen van 125 en dit via de KBVB instanties en zal de score 1-0 of 0-1 bedragen ten voordele van de aanwezige club. 16. De opbrengsten van het tornooi komen volledig ten goede aan de jeugdafdeling van F.C. Gullegem. 17. Indien beide ploegen dezelfde kleuren van uitrusting hebben, verandert de thuisploeg van uitrusting. Iedere ploeg kan water krijgen mits het opnieuw indienen van de lege fles. 18. Medailles voor alle deelnemers met directe uitreiking na de laatste wedstrijd. De 2 finalisten ontvangen een trofee direct na het beëindigen van de finale. Bij deze wens ik alle ploegen een aangenaam en sportief tornooi toe. Bruyneel Wim Coördinator Onderbouw FC Gullegem 0498/ wim.bruyneel@telenet.be

9 Tornooi FC Gullegem U6 zondag 3 mei 2015 Kleedkamers Deelnemende ploegen Kleur Stamnr. Voor Ploeg Na 1 FC Gullegem A Rood -Wit 9512 Club plaats FC Gullegem B Rood -Wit 9512 Club plaats FC Gullegem C Rood -Wit 9512 Club plaats OL Ledegem Rood -Wit plaats RC Waregem Geel -Rood plaats Dosko Beveren Groen - Wit plaats Zwevegem Sport Rood - Wit plaats NS Heule Groen - Wit plaats SV Wevelgem City Paars - Wit plaats 9 1 Alle ploegen plaatsen hun gerief na het omkleden in het clubhuis op de tafels, na de finale wordt het gerief terug opgehaald. De ploegen gaan volgens hun rangschikking naar de voorziene kleedkamer.

10 Tornooi FC Gullegem U7 zondag 3 mei 2015 Kleedkamers Deelnemende ploegen Kleur Stamnr. Voor Ploeg Na 1 FC Gullegem A Rood -Wit 9512 Club plaats FC Gullegem B Rood -Wit 9512 Club plaats FC Gullegem C Rood -Wit 9512 Club plaats Club Roeselare Wit - Zwart plaats SC Wielsbeke Geel - Wit plaats SV Moorsele Rood -Wit plaats Dosko Beveren Groen - Wit plaats Kluisbergen Sportief Zwart - Geel plaats SV Wevelgem City Paars - Wit plaats 9 6 Alle ploegen plaatsen hun gerief na het omkleden in het clubhuis op de tafels, na de finale wordt het gerief terug opgehaald. De ploegen gaan volgens hun rangschikking naar de voorziene kleedkamer.

11 Tornooi FC Gullegem U8 zondag 3 mei 2015 Kleedkamers Deelnemende ploegen Kleur Stamnr. Voor Ploeg Na 1 FC Gullegem A Rood -Wit 9512 Club plaats SC Menen Geel - Zwart 56 6 plaats WS Bellegem Groen - Wit plaats FC Marke Groen - Zwart plaats KV Bl Otegem Wit - Zwart plaats E. Wervik Geel - Rood plaats SC Wielsbeke Geel - Wit plaats RC Waregem A Geel - Rood plaats FC Gullegem B Rood -Wit 9512 Club plaats RC Waregem B Geel - Rood plaats SV Moorsele Rood -Wit plaats FC Lendelede Groen - Wit plaats SV Wevelgem City Paars - Wit plaats FC E Kuurne Blauw - Wit plaats SV Rumbeke Blauw - Wit plaats SV Diksmuide Blauw - Geel plaats 16 6 Alle ploegen plaatsen hun gerief na het omkleden in het clubhuis op de tafels, na de finale wordt het gerief terug opgehaald. De ploegen gaan volgens hun rangschikking naar de voorziene kleedkamer.

12 Tornooi FC Gullegem U9 zondag 3 mei 2015 Kleedkamers Deelnemende ploegen Kleur Stamnr. Voor Ploeg Na 1 FC Gullegem A Rood -Wit 9512 Club plaats FC Izegem Rood - Zwart plaats RC Waregem Geel - Rood plaats GD Ingooigem Groen - Wit plaats FC Helkijn Paars - Zwart plaats Zwevegem Sport Rood - Wit plaats FC Gullegem B Rood -Wit 9512 Club plaats FC Gullegem C Rood -Wit 9512 Club plaats NS Heule Groen - Wit plaats SK Geluwe Wit - Zwart plaats SV Wevelgem City Paars - Wit plaats FC E Kuurne Blauw - Wit plaats 12 1 Alle ploegen plaatsen hun gerief na het omkleden in het clubhuis op de tafels, na de finale wordt het gerief terug opgehaald. De ploegen gaan volgens hun rangschikking naar de voorziene kleedkamer.

13 SPELERLIJST Naam club Stamnr Categorie U Zondag 03/05/2015 Naam + Voornaam Geboortedatum Max 9 medailles per ploeg Formulier afgeven voor aanvang van de eerste wedstrijd

FOOTBALL CLUB GULLEGEM

FOOTBALL CLUB GULLEGEM FOOTBALL CLUB GULLEGEM 10 de Duiveltjestornooi zondag 6 mei 2018 Beste voetbalvrienden, Eerst en vooral wil ik jullie van harte welkom heten op de Poezelhoek voor ons tiende duiveltjestornooi. Intussen

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM

FOOTBALL CLUB GULLEGEM FOOTBALL CLUB GULLEGEM 11 de Duiveltjestornooi zaterdag 11 mei 2019 Beste voetbalvrienden, Eerst en vooral wil ik jullie van harte welkom heten op de Poezelhoek voor ons elfde duiveltjestornooi. Intussen

Nadere informatie

ZWEVEGEM SP. HENK BAERT. 17 de DUIVELTJESTORNOOI. << Passion has its place >>

ZWEVEGEM SP. HENK BAERT. 17 de DUIVELTJESTORNOOI. << Passion has its place >> ZWEVEGEM SP. > JEUGD Complex A Bekaertstraat 6 8550 Zwevegem (Tel : 056/755760) Complex B Avelgemstraat 181 8550 Zwevegem (Tel : 056/754381) GC. Lieven Vanhessche - Schellebroekstraat

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FC Gullegem organiseert zijn 4 de jeugdtornooi voor U12 en U13 onder de benaming: 4 e PAASTORNOOI U12 U13 Het tornooi gaat door op zaterdag

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FC Gullegem organiseert zijn 3 de jeugdtornooi voor U12 en U13 onder de benaming: 3 e PAASTORNOOI U12 U13 Het tornooi gaat door op zaterdag

Nadere informatie

112 DEELNEMENDE PLOEGEN

112 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2018 112 DEELNEMENDE PLOEGEN 68 VERSCHILLENDE CLUBS 13 TORNOOIEN @ DINSDAG 1 MEI 2018 VM - 8 PLOEGEN U17 en NM 8 PLOEGEN U17 @ ZATERDAG 5 MEI 2018 VM 6 PLOEGEN U15 en NM - 9

Nadere informatie

Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT

Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT WWW.VVTIELT.BE Sportlaan 8700 Tielt Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT ZATERDAG 13 MEI 2017 WWW.VVTIELT.BE Sportlaan 8700 Tielt Versie 3 mei TORNOOIREGLEMENT ART 1. De wedstrijden hebben plaats op zaterdag

Nadere informatie

112 DEELNEMENDE PLOEGEN

112 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2018 112 DEELNEMENDE PLOEGEN 68 VERSCHILLENDE CLUBS 13 TORNOOIEN @ DINSDAG 1 MEI 2018 VM - 8 PLOEGEN U17 en NM 8 PLOEGEN U17 @ ZATERDAG 5 MEI 2018 VM 6 PLOEGEN U15 en NM - 9

Nadere informatie

112 DEELNEMENDE PLOEGEN

112 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2018 112 DEELNEMENDE PLOEGEN 68 VERSCHILLENDE CLUBS 13 TORNOOIEN @ DINSDAG 1 MEI 2018 VM - 8 PLOEGEN U17 en NM 8 PLOEGEN U17 @ ZATERDAG 5 MEI 2018 VM 6 PLOEGEN U15 en NM - 9

Nadere informatie

112 DEELNEMENDE PLOEGEN

112 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2018 112 DEELNEMENDE PLOEGEN 68 VERSCHILLENDE CLUBS 13 TORNOOIEN @ DINSDAG 1 MEI 2018 VM - 8 PLOEGEN U17 en NM 8 PLOEGEN U17 @ ZATERDAG 5 MEI 2018 VM 6 PLOEGEN U15 en NM - 9

Nadere informatie

112 DEELNEMENDE PLOEGEN

112 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2018 112 DEELNEMENDE PLOEGEN 68 VERSCHILLENDE CLUBS 13 TORNOOIEN @ DINSDAG 1 MEI 2018 VM - 8 PLOEGEN U17 en NM 8 PLOEGEN U17 @ ZATERDAG 5 MEI 2018 VM 6 PLOEGEN U15 en NM - 9

Nadere informatie

MAANDAG 17 APRIL 2017 U12

MAANDAG 17 APRIL 2017 U12 4 de MINIEMENTORNOOI MAANDAG 17 APRIL 2017 U12 TORNOOIVERANTWOORDELIJKEN : Kevin Tack Nick Vandenhoeke 0499/340839 0473/424622 tornooienksvmoorsele@gmail.com Tornooireglement Artikel 1 Het tornooi wordt

Nadere informatie

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 30 & 31 maart 2018 2 april 2018 PROGRAMMABOEKJE Marke, maart 18. Beste sportvrienden, het jeugdbestuur van KFC Marke heet U van harte welkom op zijn jaarlijks

Nadere informatie

JEUGDTORNOOIEN STEFAAN BRAL ZATERDAG 4 MEI (9u tot 18u) (VM U11, NM U10) 24 e PRE-MINIEMENTORNOOI U10 en U11

JEUGDTORNOOIEN STEFAAN BRAL ZATERDAG 4 MEI (9u tot 18u) (VM U11, NM U10) 24 e PRE-MINIEMENTORNOOI U10 en U11 JEUGDTORNOOIEN STEFAAN BRAL 2013 WOENSDAG 1 MEI 2 e DAMES TORNOOI DV Kortrijk VRIJDAG 3 MEI 2 e G-VOETBAL TORNOOI ZATERDAG 4 MEI (9u tot 18u) (VM U11, NM U10) 24 e PRE-MINIEMENTORNOOI U10 en U11 ZONDAG

Nadere informatie

PAASTORNOOI KFC MEULEBEKE

PAASTORNOOI KFC MEULEBEKE PAASTORNOOI KFC MEULEBEKE Vrijdag 19 april 2019 U 15 U17 Zaterdag 20 april 2019 U6 - U7 U8 U9 U10 U11 U12 Sport en recreatiedomein Ter Borcht ALGEMENE INFORMATIE = Onze oprechte dank aan de ploegen die

Nadere informatie

Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt

Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB MARKE vzw -- STAMNUMMER : KBVB 02255 Ondernemingsnummer : BE 0407.799.381 -- Rekeningnummer : BE03 9791 5353 9584 Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt 0477 34 43

Nadere informatie

4 de ZOMERTORNOOI KSC OOSTROZEBEKE U7 - U8 U9 U10 U 11

4 de ZOMERTORNOOI KSC OOSTROZEBEKE U7 - U8 U9 U10 U 11 de ZOMERTORNOOI KSC OOSTROZEBEKE U7 U8 U9 U10 U 11 26 & 27 AUGUSTUS 2017 REGLEMENT de ZOMERTORNOOI K.S.C.O.R. 1. Het tornooi wordt ingericht voor de U7 U8 U9 U10 U11 en wordt door K.S.C. Oostrozebeke georganiseerd.

Nadere informatie

K. Schelle Sport V.Z.W.

K. Schelle Sport V.Z.W. K. Schelle Sport V.Z.W. Sportcomplex / maatsch. zetel: Kapelstraat 140-2627 Schelle Tel 03 887 29 80 info@schellesport.be www.schellesport.be BTW nr : BE 417.639.834 Stamnr KBVB : 04926 Zomertornooi 2015

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN ZATERDAG 26 MAART 2016 VANAF 14.30 UUR TERREINEN SPORTSTADION BENNY VANSTEELANT Hoek Bruggestraat - Industrielaan te 8820 Torhout 24 ste PAASHAPPENING TORHOUT

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U0 (Namiddag) ZONDAG 29 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FCE Kuurne Ol. Ledegem KSK Vlamertinge FC Gullegem SW Harelbeke KRC Bissegem

Nadere informatie

Preminiemen U10. Preminiemen U11. Deelnemende ploegen. Beste sportvrienden,

Preminiemen U10. Preminiemen U11. Deelnemende ploegen. Beste sportvrienden, Vrijdag 6 Mei 2016 Beste sportvrienden, Het jeugdbestuur van SC Zonnebeke bedankt alle deelnemers voor hun deelname aan ons preminiementornooi. Per ploeg mogen trainer en afgevaardigde gratis binnen met

Nadere informatie

PAASTORNOOI KFC MEULEBEKE

PAASTORNOOI KFC MEULEBEKE PAASTORNOOI KFC MEULEBEKE Vrijdag 19 april 2019 U 15 U17 Zaterdag 20 april 2019 U6 - U7 U8 U9 U10 U11 U12 Sport en recreatiedomein Ter Borcht ALGEMENE INFORMATIE Onze oprechte dank aan de ploegen die op

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U9 Vrijdag 30 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 SK Staden SV Wevelgem City 1 SV Wevelgem City 2 FC Gullegem

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN MAANDAG 28 MAART 2016 VANAF 8.45 UUR TERREINEN SPORTSTADION BENNY VANSTEELANT Hoek Bruggestraat - Industrielaan te 8820 Torhout 24 ste PAASHAPPENING TORHOUT

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10 Vrijdag 30 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 FC Gullegem KRC Harelbeke SK Geluwe FCE Kuurne SV Wevelgem

Nadere informatie

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U8 Zondag 27 december 205 Deelnemende ploegen : FC Gullegem KFC Izegem KFC Marke KSV Moorsele KSV Moorsele 2 SV Wevelgem City SV Wevelgem

Nadere informatie

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax 1 Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax In dit boekje kan U alle info ivm wedstrijden, terreinen en de reglementen terugvinden.

Nadere informatie

Tornooi Duivels U9 (geboortejaar 2004)

Tornooi Duivels U9 (geboortejaar 2004) Tornooi Duivels U9 (geboortejaar 2004) Algemeen Tornooireglement 1. Het Garage Sander RCFC Duiveltjestornooi, een paastornooi voor Duiveltjesploegen, zal volledig afgewerkt worden op volgende tijdstippen

Nadere informatie

U11 Groep 1 (Namiddag)

U11 Groep 1 (Namiddag) 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U Groep (Namiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : FC Gullegem Club Roeselare KE Wervik KSC Menen KSK Vlamertinge KFC Izegem

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : Ol. Ledegem Club Roeselare KSV De Ruiter FC Gullegem SW Harelbeke SK Torhout

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZONDAG 18 DECEMBER 2016 VANAF 9u00 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZONDAG 18 DECEMBER 2016 VANAF 9u00 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN ZONDAG 18 DECEMBER 2016 VANAF 9u00 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout 2 de HECTOR TANGHE WINTERHAPPENING TORHOUT 1992 KM U7-U8-U9

Nadere informatie

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601 KBVB 8601 RAPIDE CLUB LEBBEKE Reglement & wedstrijdschema U17 Terreinen : Sportcomplex Lebbeke K. Albert I straat 124-9280 Lebbeke - Tel. 052 / 41 47 20 www.rclebbeke.be - tornooien@rclebbeke.be 1 mei

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11 Zaterdag 31 december 2016 Deelnemende ploegen : FC Gullegem Olympic Ledegem KSV Moorsele Racing Waregem FCE Kuurne SV Wevelgem City 1

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U8 Blz. 1/10 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN Wij wensen u hartelijk te danken voor uw inschrijving voor ons tornooi. Wij hopen dat wij, samen met u, erin slagen een voetbalfeest aan onze jonge spelertjes

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FC Gullegem KSC Menen KFC Izegem KV Oostende KSV Moorsele SV Wevelgem

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U7 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U7 Donderdag 29 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 SV Wevelgem City 1 SV Wevelgem City 2 FCE Kuurne Olympic

Nadere informatie

Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke

Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke 30 ste TORNOOI KSV RUMBEKE In Memoriam Geert Verhaeghe & Achiel Deceuninck miniemen (U12 & U13) Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke KSV RUMBEKE JEUGD Stamnummer: 5181 www.svrumbeke.be

Nadere informatie

NATIONAAL U13 TORNOOI

NATIONAAL U13 TORNOOI KFC SPARTA PETEGEM NATIONAAL U13 TORNOOI ZATERDAG 14 MEI 2016 Terreinen Gaversesteenweg 240 9800 Petegem a/d Leie KFC Sparta Petegem richt op zaterdagnamiddag 14 mei 2016 voor de 5 de maal een U13-tornooi

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U8 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

23ste Jeugdtornooi voor debutantjes, duivels en preminiemen. 25 augustus 2018

23ste Jeugdtornooi voor debutantjes, duivels en preminiemen. 25 augustus 2018 23ste Jeugdtornooi voor debutantjes, duivels en preminiemen. 25 augustus 2018 Beste sportvrienden, De jeugdwerking van KEVC Beselare bedankt alle clubs voor hun deelname aan onze jeugdfeesten. In de mate

Nadere informatie

Tornooi Duivels U8 (geboortejaar 2005)

Tornooi Duivels U8 (geboortejaar 2005) Tornooi Duivels U8 (geboortejaar 2005) Algemeen Tornooireglement 1. Het Garage Sander RCFC Duiveltjestornooi, een paastornooi voor Duiveltjesploegen, zal volledig afgewerkt worden op volgende tijdstippen

Nadere informatie

CLUBHAPPENING CLUB ROESELARE

CLUBHAPPENING CLUB ROESELARE CLUBHAPPENING CLUB ROESELARE DONDERDAG 5 AUGUSTUS 09 U7 U8 U9 Contactpersonen Gerdi Degryse Jeugdsecretaris Gsm 097 / 766 degrysegerdi.clubjs@hotmail.com Stefaan Bogaerts Jeugdmanager Gsm 075 / 0506 stefaan.bogaerts@telenet.be

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U9 Blz. 1/8 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

K.V.V. AARTRIJKE. Vrijdag 5mei STE SCHOLIERENTORNOOI In memorial Wouter Becue. Zaterdag 6 MEI Preminiemen U10, U11 en Miniemen U13

K.V.V. AARTRIJKE. Vrijdag 5mei STE SCHOLIERENTORNOOI In memorial Wouter Becue. Zaterdag 6 MEI Preminiemen U10, U11 en Miniemen U13 K.V.V. AARTRIJKE Vrijdag 5mei 2017 21 STE SCHOLIERENTORNOOI In memorial Wouter Becue Zaterdag 6 MEI 2017 Preminiemen U10, U11 en Miniemen U13 14 de KNAPENTORNOOI 8 ste Killian Martens Cup ZONDAG 7 MEI

Nadere informatie

U15 zaterdag 13 augustus 2016

U15 zaterdag 13 augustus 2016 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 13, 14 en 15/08/2016 8 v 8 U15 zaterdag 13 augustus 2016 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN

TORNOOIREGLEMENT & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN TORNOOIREGLEMENT & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN Wij wensen u hartelijk te danken voor uw inschrijving voor ons tornooi. Wij hopen dat wij, samen met u, erin slagen een voetbalfeest aan onze jonge spelertjes

Nadere informatie

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U9 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

86 DEELNEMENDE PLOEGEN

86 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2016 86 DEELNEMENDE PLOEGEN @ ZATERDAG 30 APRIL 2016 VM - 10 PLOEGEN U10 en NM - 8 PLOEGEN U11 @ ZONDAG 1 MEI 2016 VM - 6 PLOEGEN U12 en NM - 8 PLOEGEN U13 @ DONDERDAG 5 MEI

Nadere informatie

36e Memorial J.-P. D Hondt

36e Memorial J.-P. D Hondt Jeugdtornooi 36e Memorial J.-P. D Hondt 8 & 9 AUGUSTUS 2015 Terrein B-complex, Ten Houte, Schorisse-Maarkedal Tel: 055/ 21 67 17 Welkom Dank voor jullie inschrijving, en van harte welkom op onze 36ste

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 1 ste Maria De Bruyn tornooi 26-27/08/2017 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement. PRAKTISCHE

Nadere informatie

SK RAPID LEEST K.B.V.B JEUGDTORNOOI

SK RAPID LEEST K.B.V.B JEUGDTORNOOI SK RAPID LEEST K.B.V.B. 3737 JEUGDTORNOOI MAANDAG 1 MEI 2017 REGLEMENT JEUGDTORNOOI SK RAPID LEEST DUIVELTJES U 7 1. Categorie spelers / aantal Spelers die gekwalificeerd waren om in het seizoen 2016-2017

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U12 &U13 Blz. 1/10 GRONDPLAN MINIEMEN Zomertornooi

Nadere informatie

KRC BISSEGEM. Werkgroep Jeugd PRESENTEERT. 3e INDOORTORNOOI U6 tem U12 OP ZATERDAG 17 DECEMBER U12 (NM)

KRC BISSEGEM. Werkgroep Jeugd PRESENTEERT. 3e INDOORTORNOOI U6 tem U12 OP ZATERDAG 17 DECEMBER U12 (NM) KRC BISSEGEM Werkgroep Jeugd PRESENTEERT 3e INDOORTORNOOI U6 tem U12 OP ZATERDAG 17 DECEMBER 2016 - U12 (NM) OP ZONDAG 18 DECEMBER 2016 - U11(VM) en U10(NM) OP ZATERDAG 7 JANUARI 2017 - U7 en U9 OP ZATERDAG

Nadere informatie

86 DEELNEMENDE PLOEGEN

86 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2016 86 DEELNEMENDE PLOEGEN @ ZATERDAG 30 APRIL 2016 VM - 10 PLOEGEN U10 en NM - 8 PLOEGEN U11 @ ZONDAG 1 MEI 2016 VM - 6 PLOEGEN U12 en NM - 8 PLOEGEN U13 @ DONDERDAG 5 MEI

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U10 &U11 Blz. 1/11 GRONDPLAN PREMINIEMEN Zomertornooi

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U10 Blz. 1/8 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

NIELSE SV Jeugdtornooi 2016

NIELSE SV Jeugdtornooi 2016 NIELSE SV Jeugdtornooi 2016 Zaterdag 27 Augustus 2016 : U7 U8 Zondag 28 Augustus 2016 : U11 Algemeen Reglement Jeugdtornooi 2016 Nielse SV Artikel 1 Het Jeugdtornooi van Nielse SV (9546) wordt ingericht

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN ZATERDAG 15 APRIL 2017 TERREINEN SPORTSTADION BENNY VANSTEELANT Hoek Bruggestraat - Industrielaan te 8820 Torhout 25 ste RAF DEMOL PAASHAPPENING TORHOUT 1992

Nadere informatie

effense eugddagen EEN JEUGDTORNOOOI VOOR DUIVELTJES OP ZATERDAG 12 MEI 2018 PREMINIEMEN EN MINIEMEN op ZONDAG 13 MEI 2018

effense eugddagen EEN JEUGDTORNOOOI VOOR DUIVELTJES OP ZATERDAG 12 MEI 2018 PREMINIEMEN EN MINIEMEN op ZONDAG 13 MEI 2018 16de effense eugddagen EEN JEUGDTORNOOOI VOOR DUIVELTJES OP ZATERDAG 12 MEI 2018 PREMINIEMEN EN MINIEMEN op ZONDAG 13 MEI 2018 Aan de Mechelseweg 33B 2811 te HOMBEEK ( Recht tegenover Procter & Gamble

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 2 de Maria De Bruyn tornooi 14-15 en 16 december 2018 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement.

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN MAANDAG 17 APRIL 2017 TERREINEN SPORTSTADION BENNY VANSTEELANT Hoek Bruggestraat - Industrielaan te 8820 Torhout 25 ste RAF DEMOL PAASHAPPENING TORHOUT 1992

Nadere informatie

86 DEELNEMENDE PLOEGEN

86 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2016 86 DEELNEMENDE PLOEGEN @ ZATERDAG 30 APRIL 2016 VM - 10 PLOEGEN U10 en NM - 8 PLOEGEN U11 @ ZONDAG 1 MEI 2016 VM - 6 PLOEGEN U12 en NM - 8 PLOEGEN U13 @ DONDERDAG 5 MEI

Nadere informatie

14 & 15 Januari 2017

14 & 15 Januari 2017 INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2017 14 & 15 Januari 2017 Benjamins 2010 (U 7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi degryse Gsm 0497/746261 Carlo

Nadere informatie

Art. 1: Het tornooi wordt ingericht door Zandvliet Sport aangesloten bij de K.B.V.B. onder stamnummer 5757.

Art. 1: Het tornooi wordt ingericht door Zandvliet Sport aangesloten bij de K.B.V.B. onder stamnummer 5757. REGLEMENT Art. 1: Het tornooi wordt ingericht door Zandvliet Sport aangesloten bij de K.B.V.B. onder stamnummer 5757. Art. 2: De wedstrijden worden betwist op de terreinen van Zandvliet Sport, gelegen

Nadere informatie

19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM

19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM 19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 SPORTCENTRUM DE STROOIEN HANE ALBERT VAN CALOENSTRAAT 2-8210 LOPPEM DINSDAG 26 DECEMBER 2017 U6 U12 van 08.30 tot 13.00 uur U8 van 13.00 tot 16.00

Nadere informatie

Voor U11 op zaterdag 4 MEI Voor U7, U8 & U9 op zondag 5 mei 2013

Voor U11 op zaterdag 4 MEI Voor U7, U8 & U9 op zondag 5 mei 2013 26 ste JEUGDTORNOOI SK VLIERZELE Voor U11 op zaterdag 4 MEI 2013 17 de DUIVELTJESTORNOOI SK VLIERZELE Voor U7, U8 & U9 op zondag 5 mei 2013 Vooreerst wil ik u danken voor uw deelname aan ons tornooi. Verder

Nadere informatie

U17 vrijdag 18 augustus 2017

U17 vrijdag 18 augustus 2017 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 18, 19 en 20/08/2017 8 v 8 U17 vrijdag 18 augustus 2017 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013

Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013 Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013 Geachte heer, mevrouw Vooreerst willen we alle jeugdploegen bedanken voor hun deelname aan ons jeugdtornooi. In deze brochure vinden jullie alle nodige

Nadere informatie

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9 Red Boys Elzestraat v.z.w. Stamnummer: 4336 Hogevelden 78 A - 2860 Sint-Katelijne-Waver BTW : BE 0445.284.735 www.rbelzestraat.be Jos Helsen Cup 2017 Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13

Nadere informatie

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER 2018 U6 - U12 U8 U11 U15 08u00-11u45 12u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 ZONDAG 30 DECEMBER 2018 U7 U9

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U13 Blz. 1/9 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

TORNOOI KSK OOSTNIEUWKERKE U7-U8-U9 (VOORMIDDAG) U11-U13 (NAMIDDAG)

TORNOOI KSK OOSTNIEUWKERKE U7-U8-U9 (VOORMIDDAG) U11-U13 (NAMIDDAG) TORNOOI KSK OOSTNIEUWKERKE U7-U8-U9 (VOORMIDDAG) U11-U13 (NAMIDDAG) 24/08/2019 SK OOSTNIEUWKERKE V.Z.W K.B.V.B NR 6440 BLAUW-WIT Oostnieuwkerke, secretariaat: Julien Lapere, Sleihagestraat 21, 8840 Oostnieuwkerke.

Nadere informatie

Organisatie KSV ROESELARE. Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017

Organisatie KSV ROESELARE. Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017 REGLEMENT 14 e EURO SHOP INDOOR CUP Organisatie KSV ROESELARE Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017 1. De tornooien vinden plaats op de Site Schiervelde Expohallen Diksmuidsesteenweg 374

Nadere informatie

U15 zondag 20 augustus 2017

U15 zondag 20 augustus 2017 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 18, 19 en 20/08/2017 8 v 8 U15 zondag 20 augustus 2017 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

TORNOOI MARCEL DE KERPEL MIDDENBOUW (U11-U13) WOENSDAG 1 MEI 2019

TORNOOI MARCEL DE KERPEL MIDDENBOUW (U11-U13) WOENSDAG 1 MEI 2019 Beste sportvrienden, RFC Wetteren dankt u voor uw deelname aan onze tornooien tijdens de eindfase van dit seizoen. Onze tornooien gaan per leeftijdsgroep door op de volgende data: Onderbouw : Tornooi Dirk

Nadere informatie

37 ste JEUGDTORNOOI FC VELDEGEM. ZONDAG 29 APRIL 2018 U10, U11, U12 en U13 DINSDAG 1 MEI 2018 DUIVELTJESDAG

37 ste JEUGDTORNOOI FC VELDEGEM. ZONDAG 29 APRIL 2018 U10, U11, U12 en U13 DINSDAG 1 MEI 2018 DUIVELTJESDAG 37 ste JEUGDTORNOOI FC VELDEGEM ZONDAG 29 APRIL 2018 U10, U11, U12 en U13 DINSDAG 1 MEI 2018 DUIVELTJESDAG www.fcveldegem.be 37 STE JEUGDTORNOOI FC VELDEGEM WEDSTRIJDREGLEMENT Art 01 Benaming van het tornooi

Nadere informatie

36 ste JEUGDTORNOOI FC VELDEGEM. ZATERDAG 29 APRIL 2017 U10, U11, U12 en U15 MAANDAG 1 MEI 2017 DUIVELTJESDAG

36 ste JEUGDTORNOOI FC VELDEGEM. ZATERDAG 29 APRIL 2017 U10, U11, U12 en U15 MAANDAG 1 MEI 2017 DUIVELTJESDAG 36 ste JEUGDTORNOOI FC VELDEGEM ZATERDAG 29 APRIL 2017 U10, U11, U12 en U15 MAANDAG 1 MEI 2017 DUIVELTJESDAG 36 STE JEUGDTORNOOI FC VELDEGEM WEDSTRIJDREGLEMENT Art 01 Art 02 Art 03 Art 04 Art 05 Art 06

Nadere informatie

MEMORIAL BOB NEYRINCK

MEMORIAL BOB NEYRINCK MEMORIAL BOB NEYRINCK zaterdag 5 mei editie 2018 1 Beste clubs Met een 40-tal teams tekenen jullie present op de jubileumeditie van de jaarlijkse Memorial Bob Neyrinck. Voor de 25ste keer reeds organiseert

Nadere informatie

86 DEELNEMENDE PLOEGEN

86 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2016 86 DEELNEMENDE PLOEGEN @ ZATERDAG 30 APRIL 2016 VM - 10 PLOEGEN U10 en NM - 8 PLOEGEN U11 @ ZONDAG 1 MEI 2016 VM - 6 PLOEGEN U12 en NM - 8 PLOEGEN U13 @ DONDERDAG 5 MEI

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Dirk Smet Onderbouw Zondag 6 mei 2018 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Beste sportvrienden, RFC Wetteren dankt u voor uw deelname aan

Nadere informatie

86 DEELNEMENDE PLOEGEN

86 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2016 86 DEELNEMENDE PLOEGEN @ ZATERDAG 30 APRIL 2016 VM - 10 PLOEGEN U10 en NM - 8 PLOEGEN U11 @ ZONDAG 1 MEI 2016 VM - 6 PLOEGEN U12 en NM - 8 PLOEGEN U13 @ DONDERDAG 5 MEI

Nadere informatie

Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 24 en 25/08/2019. zaterdag 24 & zondag 25 augustus 2019

Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 24 en 25/08/2019. zaterdag 24 & zondag 25 augustus 2019 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 24 en 25/08/2019 zaterdag 24 & zondag 25 augustus 2019 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

KVV HOUTEM WELKOMSTWOORD

KVV HOUTEM   WELKOMSTWOORD WELKOMSTWOORD Beste sportvrienden, VV Houtem heeft het genoegen u te verwelkomen op haar eerste indoor jeugdtornooi dat plaatsvindt op zaterdag 19 december 2015 voor U8 (2008) en U9 (2007) en zondag 20

Nadere informatie

RVC Hoboken Paastornooi 2016

RVC Hoboken Paastornooi 2016 RVC Hoboken Paastornooi 2016 Zaterdag 26 maart 2016 : U6 U7 U10 U11 Zondag 27 maart 2016 : U8 U9 U12 U13 Algemeen Reglement Paastornooi 2016 RVC Hoboken Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Dirk Smet Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Royal Football Club Wetteren TORNOOI DIRK SMET ONDERBOUW

Nadere informatie

20 ste JEUGDTORNOOI KSKL TERNAT MARCEL RASPE CUP 2018

20 ste JEUGDTORNOOI KSKL TERNAT MARCEL RASPE CUP 2018 20 ste JEUGDTORNOOI KSKL TERNAT MARCEL RASPE CUP 2018 ZATERDAG 05/05/2018 ALGEMEEN REGLEMENT ARTIKEL 1 Het tornooi wordt ingericht door K.S.K.L. TERNAT stamnr. 5368. Alle wedstrijden worden betwist op

Nadere informatie

86 DEELNEMENDE PLOEGEN

86 DEELNEMENDE PLOEGEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2016 86 DEELNEMENDE PLOEGEN @ ZATERDAG 30 APRIL 2016 VM - 10 PLOEGEN U10 en NM - 8 PLOEGEN U11 @ ZONDAG 1 MEI 2016 VM - 6 PLOEGEN U12 en NM - 8 PLOEGEN U13 @ DONDERDAG 5 MEI

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN ZATERDAG 31 maart 2018 MAANDAG 2 april 2018 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout 26 ste RAF DEMOL PAASHAPPENING TORHOUT 1992 KM VOOR

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN ZATERDAG 31 maart 2018 MAANDAG 2 april 2018 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout 26 ste RAF DEMOL PAASHAPPENING TORHOUT 1992 KM VOOR

Nadere informatie

KV Eendracht Winnik Tornooireglement 2018

KV Eendracht Winnik Tornooireglement 2018 1 KV Eendracht Winnik Tornooireglement 2018 Naam, plaats en datum van het tornooi : Dit jeugdtornooi, ingericht door KV Eendracht Winnik, gaat door op 4-5 en 6 mei 2018 op de terreinen B, C1, C2 en C3

Nadere informatie

13 & 14 Januari 2018

13 & 14 Januari 2018 INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2018 13 & 14 Januari 2018 Benjamins 2011 (U 7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts GSM 0475/205206 Gerdi Degryse GSM 0497/746261 Carlo

Nadere informatie

110 DEELNEMENDE PLOEGEN 65 VERSCHILLENDE CLUBS 12 TORNOOIEN

110 DEELNEMENDE PLOEGEN 65 VERSCHILLENDE CLUBS 12 TORNOOIEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2017 110 DEELNEMENDE PLOEGEN 65 VERSCHILLENDE CLUBS 12 TORNOOIEN @ ZATERDAG 29 APRIL 2017 VM - 9 PLOEGEN U11 en NM - 12 PLOEGEN U10 @ ZONDAG 30 APRIL 2017 VM - 10 PLOEGEN U13

Nadere informatie

S.V. Aartselaar v.z.w. Terreinen en clubhuis: Sportcentrum Kleistraat 204, 2630 Aartselaar

S.V. Aartselaar v.z.w. Terreinen en clubhuis: Sportcentrum Kleistraat 204, 2630 Aartselaar Beste, Het bestuur heet u van harte welkom. Hierbij ontvangt u informatie over het 8 de herdenkingstornooi Marcel Van der Heyden. Het tornooi wordt gehouden op Zaterdag 24/08 voor de categorie U15 Dit

Nadere informatie

110 DEELNEMENDE PLOEGEN 65 VERSCHILLENDE CLUBS 12 TORNOOIEN

110 DEELNEMENDE PLOEGEN 65 VERSCHILLENDE CLUBS 12 TORNOOIEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2017 110 DEELNEMENDE PLOEGEN 65 VERSCHILLENDE CLUBS 12 TORNOOIEN @ ZATERDAG 29 APRIL 2017 VM - 9 PLOEGEN U11 en NM - 12 PLOEGEN U10 @ ZONDAG 30 APRIL 2017 VM - 10 PLOEGEN U13

Nadere informatie

Opgelet: Tornooi gaat door op ons B-complex te Merendree, Hansbekestraat 5

Opgelet: Tornooi gaat door op ons B-complex te Merendree, Hansbekestraat 5 Opgelet: Tornooi gaat door op ons B-complex te Merendree, Hansbekestraat 5 1 SPELERS: REGLEMENT 1. De leeftijden zijn zoals voorzien in de leeftijdscategorie van het bondsreglement. 2. De spelers moeten

Nadere informatie

110 DEELNEMENDE PLOEGEN 65 VERSCHILLENDE CLUBS 12 TORNOOIEN

110 DEELNEMENDE PLOEGEN 65 VERSCHILLENDE CLUBS 12 TORNOOIEN JEUGDTORNOOIEN KRC BISSEGEM 2017 110 DEELNEMENDE PLOEGEN 65 VERSCHILLENDE CLUBS 12 TORNOOIEN @ ZATERDAG 29 APRIL 2017 VM - 9 PLOEGEN U11 en NM - 12 PLOEGEN U10 @ ZONDAG 30 APRIL 2017 VM - 10 PLOEGEN U13

Nadere informatie

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ e JEUGDTOERNOOI

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ e JEUGDTOERNOOI JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/77.47.14 12e JEUGDTOERNOOI VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2016 ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2016 ZONDAG 28 AUGUSTUS 2016 Voetbalclub Beste sportvriend, Het bestuur van wenst

Nadere informatie

Tevens bedanken wij ons bestuur, kantine uitbaters, sponsors, scheidsrechters en alle helpers die meewerken aan het welslagen van ons tornooi.

Tevens bedanken wij ons bestuur, kantine uitbaters, sponsors, scheidsrechters en alle helpers die meewerken aan het welslagen van ons tornooi. Het jeugdbestuur van V.C. DE LEEUWKENS TERALFENE heet alle jeugdspelers, bestuursleden, trainers, afgevaardigden, scheidsrechters en supporters van harte welkom op hun jaarlijks tornooi voor U7 t.e.m.

Nadere informatie